PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Όλα κάποτε τελειώνουν...

kanelj - Σαβ 04 Φεβ 2006, 04:39:44
Θέμα δημοσίευσης: Όλα κάποτε τελειώνουν...
Η ημερομηνια ειναι 22 Φεβρουαριου 2002 και ωρα περιπου 11.00.
Επιτελους το ονειρο που ειχα απο σχολειοπαιδο θα γινει πραγματικοτητα!
Το πρωτο μου αυτοκινητο που ηθελα εδω και καιρο,σημερα θα το εχω στα χερια μου!
Μολις δεχτηκα τηλεφωνημα απο την Peugeot οτι το αυτοκινητο που εχω παραγγειλει επιτελους εφτασε στα χερια τους!Ισως να ηταν και η πρωτη φορα που σηκωνομουν απο το κρεβατι μου τοσο αποτομα και με τετοιο χαμογελο!Αμεσως περνω τον πατερα μου τηλεφωνο,να παμε να το παρουμε!Μετα απο 2 ωρες φτανουμε στην αντιπροσωπεια!Το μονο που κανω εγω ειναι να κοιταω δεξια-αριστερα μηπως ειναι καποιο απο αυτα που ειχε απ'εξω!Μπαινω λοιπον στην Peugot!το γελιο μου πλεον ειχε μεινει μονιμα στην φατσα μου!Ο πωλητης χωρις πολλα πολλα,μας κατεβαζει στο υπογειο και εκει το βλεπω!!
Ηταν ακομα καλυτερο απ'οτι θυμομουν!Ισως επειδη θα ειναι το δικο μου!!!
Το χαμογελο ακομα δεν ειχε φυγει!Αφου το ξεψυρισα για λιγη ωρα,εκει αρχισε ο πωλητης να μου την σπαει και να λεει τα σπαστικα (πλην σοβαρα) περι συντηρησης,οτι ειναι καταλυτικο και δεν αυτο,και δεν το αλλο,και και και...Σκεφτομαι,τι μου λες τωρα...Αντε τελειωνε το μαγνητοφωνο να φυγωωω!Μετα απο μερικα λεπτα,επιτελους,φευγω οδηγωντας το αγαπημενο μου αυτοκινητο!
Περναγε ο καιρος,το προσεχα υπερβολικα,το καθαριζα,το επλενα,εκανα συνεχεια βολτες μαζι του!Μια μερα λοιπον,αποφασιζω να παω να χαλασω τα πρωτα μου λεφτα για το αυτοκινητο!Με ποιον τροπο?
Να παω να βαλω ενα ηχοσυστημα,αφου παντα το ηθελα αυτο!
Στο σπιτι μου ποτε δεν θα μπορουσα να το κανω οπως ηθελα,αφου στην πολυκατοικια που μενω,δυστυχως,ειναι μονο γεροι και μωρα!Ή θα γκρινιαζουν οι γεροι ή θα κλαινε τα μωρα!Ασε που ο απο κατω εκτος του οτι ειναι τρελος (εχει και καραμπινα,παει για κυνηγι!),ειναι ο μονος γερος που ειναι 800 χρονων και ακουει ακομα!!Αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια!
Βαζω λοιπον το ηχοσυστηματακι μου,σιγα σιγα γιατι κοστισε και πολλα!Μετα απο πολυ καιρο,περιπου 1 χρονο,ψαχνωντας στο ιντερνετ πληροφοριες για το 206ακι μου επεσα κατα τυχη σε μια σελιδα που ελεγε για μετατροπες,φτιαξιματα και για μια παρεα που αγαπουσε το 206 οπως και εγω!Κοιταω καλυτερα την σελιδα και βλεπω οτι υπαρχει καποιο 206club!
"Χμμμ..." σκεφτομαι!Διαβαζοντας τα παντα απο κει μεσα,μαθαινω οτι κανουν και συναντησεις και σκεφτομαι γιατι να μην παω και εγω σε μια απο αυτες?!
Ετσι λοιπον,κανω το πρωτο μου βημα στο 206club!Μια υπερπροσπαθεια παιδιων που ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου!
Οι μερες και οι μηνες ομως περνανε πολυ γρηγορα...Αφου εμαθα το αυτοκινητο μου και τα ορια του αρχισα να ανζητω κατι παραπανω απο αυτο!
Στην αρχη δοκιμασα αναρτησεις,σκουπες,φαρασια,ωσπου εφτασα να του αλλαξω και την ταπεινη αλλα πολυ δυνατη για αυτο,καρδια του αυτοκινητου που τοσο πολυ αγαπω!Αλλαχτηκε μοτερ,καθισματα αλλα και διαφορα αλλα,σε σημειο να το αγαπησω ακομα πιο πολυ με το δικο μου γουστο!
Ηδη φευγει και ο 2ος χρονος με το πολυτιμο αυτο αυτοκινητακι μου και δεν εχω ουτε ενα παραπονο απο αυτο!Αν και θα επρεπε πολλες φορες να σηκωθει και να με βαρεσει!!
το 2005 ηρθε!Σκεφτομαι ολα αυτα που εχω περασει μεσα σε αυτο το "αντικειμενο" που λεγεται αυτοκινητο!Για μενα μονο αντικειμενο που να σε πηγαινει στην δουλεια σου δεν ειναι!Ειναι πολλα παραπανω!Δεν ειναι μονο ενα αψυχο μεταφορικο μεσο!Μεσα σε αυτο εχω βρει την χαρα πολλες φορες,αλλα αλλες τοσες και την λυπη!Απο τσακωμους και καβγαδες,μεχρι χαμογελα,εκδρομες,παρειστικες κουβεντες και βολτες,κοπελες,αστεια...
Στο τελος του 2005 αρχιζω και συνειδητοποιω οτι η μεγαλη μου αυτη αγαπη που λεγεται 206 αρχιζει και "χαλαει"...
Η λεξη "χαλαει" νομιζω ειναι η πιο καταλληλη!Δεν βρισκω καποια αλλη καλυτερη...Σε καμια περιπτωση δεν θα πω "χανετε"!
Δεν θα χασω ποτε την αγαπη μου για αυτο!
Απλα καταλαβαινω οτι το εχω φτασει πολλες φορες στα ορια του και δεν εννοω οδηγικα ορια!Εννοω σε ολους τους τομεις!Δεν ξερω πως να το πω...
Ισως να φταιει η συνηθεια...Αν κατι στην ζωη σου γινει συνηθεια τοτε αυτο χανει το νοημα του...Ισως να φταιει οτι δεν εχω κατι αλλο να του δωσω...
Ισως οτι το χαρηκα οσο γινοταν...Ισως να σκεφτηκα κατι σαν και αυτο που λεμε "ενταξει,καλα εφτασα ως εδω,εκανα και τις βλακειες μου και ειμαι,δοξα το θεο,καλα ακομα"! Δεν ξερω ακριβως...
Οπως γινεται λοιπον και στην ζωη...οταν τελειωνει μια αγαπη πηγαινεις σε μια αλλη!
Πανω στην ωρα λοιπον...!
Μετα απο εκδρομες σε βουνα και λαγκαδια με φιλους,μετα απο πολλες ωρες οδηγησης πισω απο ενα...καπως πιο ψηλο τιμονι απο αυτο του Peugeot,καταλαβα οτι κατι καινουργιο και πρωτογνωρο μαθαινω εδω!
Την off-road οδηγηση!
Αφου εχω γυρω μου πολλους με jeep,κολλησα και εγω το μικροβιο,αφου οπως ειχε πει και καποιος:"Αν μπλεξεις με το χωμα,δεν εχεις γυρισμο!"
Πραγματι,εντυπωσιαστηκα με πολλα πραγματα σε αυτο το στιλ οδηγησης σε χωμα,λασπη,χιονι,νερο κτλ και με κερδισε!
Μολις σημερα παραγγειλα ενα καινυργιο μικρο θηριακι Jimny!
Αλλοι δεν το συμπαθουν καθολου και το σνομπαρουν,σε αλλους αρεσει!
Εμενα με κερδισε πραγματικα,αφου και ομορφο ειναι,αλλα κανει και ...οτι του πεις!!
Τωρα, ειναι ξημερωματα Σαββατου και περιμενω την Δευτερα να ανοιξουν τα δημοσιο-υπαλληλικια για να μεταβιβασω το 206ακι που τοσο αγαπαω σε εναν αλλο φιλο που θελω να ελπιζω οτι θα το προσεχει,τουλαχιστον στο μισο απ'οτι το προσεχα εγω!
Ελπιζω να μην τον δυσαρεστησει τον νεο του ιδιοκτητη,οπως ποτε δεν το εκανε στον πρωτο του!
Στεναχοριεμαι πολυ αυτη τη στιγμη που τα γραφω αυτα,γιατι τα εννοω!
Εξαιτιας αυτου του "αντικειμενου" εζησα ευτυχισμενες αλλα και δυσκολες στιγμες,εξαιτιας του εκανα καινουργιους φιλους και νεες παρεες-αν δεν το ειχα παρει ποτε,δεν θα γνωριζα κανεναν απο σας,με εμαθε τα ορια μου,γενικα το αγαπησα πολυ!
Ξερω οτι εχω χρησιμοποιησει την λεξη "αγαπω" στο παραπανω παραλληρημα μου ενα εκατομμυριο φορες και οτι μιλαω σαν να απευθυνομαι σε καποιον ανθρωπο...!
Το ξερω,ετσι ομως αισθανομαι,σαν να φευγει καποιο κοντινο μου προσωπο...!
Συγνωμμη για ολα αυτα που εγραψα και σας κουρασα αλλα δεν νομιζω οτι θα υπηρχε καταλληλοτερος χωρος για να γραψω τι νιωθω,απο το PSCLUB!
Αυτο το αθανατο club ανθρωπων και αυτοκινητων που γνωριζουν τι θα πει να αγαπας την οδηγηση αλλα και το αυτοκινητο σου με εναν μοναδικο τροπο,που μονο εμεις ξερουμε!
Θελω τοσα πολλα ακομα να γραψω αλλα δεν θα το κανω!
Καλυτερα να τα κρατησω για μενα!
Ευχαριστω αυτην την υπεροχη παρεα,που με εμαθε τοσα πολλα πραγματα και με εκανε να το αγαπησω ακομα πιο πολυ το 206 μου!
Δυστυχως ή ευτυχως για μερικους,δεν προκειται να αποχωριστω ποτε αυτη την παρεα που εχει δημιουργηθει!Απλα ελπιζω να με δεχεστε πια σε συναντησεις και εκδρομες με διαφορετικο πλεον αυτοκινητο απο το δικο σας!Επισης οτι θελετε ειμαι στην διαθεση σας!
Ευχαριστω!
Γιαννης-Κanelj

ΥΓ:H μεγαλη ηρωνεια της τυχης ειναι οτι το καινουργιο μου αυτοκινητο,πιθανολογουν απο την αντιπροσωπια,οτι θα το εχω στα χερια μου,περιπου στις 22 του μηνος!!!Σας θυμιζει κατι η ημερομηνια?Για κοιταξτε στην αρχη αυτου του κειμενου!! Wink
Lef205 - Σαβ 04 Φεβ 2006, 05:18:10
Θέμα δημοσίευσης:
Γιαννη ο χρονος κυλαει, οι ανθρωποι οι καταστασεις γυρω μας και μαζι με αυτα και εμεις, αλλαζουν.Ισως η κινηση σου να ειναι και ενα βημα πιο μπροστα.
Εγω το μονο που πιστευω οτι αξιζει σαν ευχη ειναι να γραψεις μετα απο 4 χρονια στο φορουμ ποσο ευτυχισμενος εισουν με το jimny!
Τωρα οσο ανοφορα το κλαμπ, πιστευω πως για ολους εισαι ο "ΚανελοΓιαννος" και αυτο δεν αλλαζει που να παρεις και citroen! (καλα μη λεω και υπερβολες! Laughing )

Καλα χιλιομετρα!
vinman - Σαβ 04 Φεβ 2006, 07:39:48
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
.......Εγω το μονο που πιστευω οτι αξιζει σαν ευχη ειναι να γραψεις μετα απο 4 χρονια στο φορουμ ποσο ευτυχισμενος εισουν με το jimny!
Τωρα οσο ανοφορα το κλαμπ, πιστευω πως για ολους εισαι ο "ΚανελοΓιαννος" και αυτο δεν αλλαζει .............
Καλα χιλιομετρα!

Thumb Left Thumb Left Thumb Left
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα και απο εμένα ''ΚανελόΓιαννε''... Wink
Stevon - Σαβ 04 Φεβ 2006, 09:39:49
Θέμα δημοσίευσης:
Γιάννη....καλά...και βρώμικα χιλιόμετρα με τον Jim(n)y...σου. Wink Wink
Ghost Dog - Σαβ 04 Φεβ 2006, 09:53:15
Θέμα δημοσίευσης:
Γιαννη μην ανησυχεις και το τουτου σου ειναι σε καλα χερια! Wink
Καλοριζικο και καλα χιλιομετρα να εχεις με το καινουργιο σου Very happy
MEMsound - Σαβ 04 Φεβ 2006, 12:38:22
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά και κακοτράχαλα χιλιόμετρα Γιάννη!

Εννοείται πως από το PSClub δεν φεύγεις! Wink

Όσο για το χώμα έχεις δίκιο! Exclamation

Αν μπλέξεις δεν ξεμπλέκεις με τίποτα...

Rolling eyes Μιλώ εκ πείρας... αν και η δικιά μου πείρα έχει 2 τροχούς λιγότερους... (και μοιάζει πολύ με αυτό αλλά σε πολύ καλύτερη κατάσταση... και φυσικά είναι ολόλευκο...)

(άσχετο αλλά ψάνχονας για CRM φώτο βρήκα αι αυτό...
Constraint; Reserve; and Move on!... αλλά μάλλον δεν έχει σχέση με Honda... Laughing Laughing )

SnakeMJK - Σαβ 04 Φεβ 2006, 13:37:30
Θέμα δημοσίευσης:
Έλα ρε Γιάννη... Αφού το ξέρεις ότι το 206club σου μένει για πάντα...

Απλά πλέον στα tourings θα έχουμε και ένα jimny Laughing
Tomcat - Σαβ 04 Φεβ 2006, 13:51:22
Θέμα δημοσίευσης:
Κανέλλη ...... τα καλύτερα έρχονται !!!!!

Αν και σε βλέπω σε μερικούς μήνες να αρχίσεις συγκρίσεις τύπου.....Καλό το JIMNY αλλά σαν το HUMMER και GD250 του στρατού δεν........

Καλοτάξιδο λοιπόν..........
brz20 - Σαβ 04 Φεβ 2006, 14:42:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ο αντρας με το αμαξι δενετε πραγματικα.Δεν το βλεπει μονο σαν μεσο για να τον παει και να τον φερνει.Οπως και να εχει ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος.Θα δεις οτι μολις ζησεις με το καινουργιο σου αμαξι καποιες εμπειριες θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα απ'οτι τωρα.Το 206 θα ειναι μια γλυκια αναμνηση.Καλοταξιδο και καλα λασπομενα χιλιομετρα.
nickzotos - Σαβ 04 Φεβ 2006, 16:00:42
Θέμα δημοσίευσης:
ρε κανελακι...με συγκινησες με αυτα που εγραψες γιατι ετσι νοιωθω εγω με το δικο μου τωρα...κλαψ κλαψ..σνιφ

Καλοταξιδο να ειναι και με πολλες λασπες...!

Υ.Γ.:να ερχεσαι να τα λεμε που και που!
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 04 Φεβ 2006, 17:46:42
Θέμα δημοσίευσης:
Εεε....καταλαβατε κατι Question Αρχισαμε λιγο - πολυ να σκεφτομαστε την αλλαγη των αυτοκινητων (εγω το εκανα πριν απο 1.5 χρονο).Το 206club το ''παλιο'' καλο εχει χαθει απο την πραγματικοτητα αλλα ζει στις καρδιες οσων το γνωρισαν.Σιγα σιγα ομως θα αρχισει να χανετε και αυτο το οποιο θα αντικατασταθει απο το χ.ψ.207 κτλ κτλ.

Σε ολα αυτα ενα βλεπω και δεν θελω να το παραδεχτω αλλα και ομως δεν γινετε αλλιως.......

....Κυριοι........απλα μεγαλωνουμε.. Cool
eve - Σαβ 04 Φεβ 2006, 18:11:28
Θέμα δημοσίευσης:
Mε το καλό να πάρεις στα χέρια σου το νέο σου τουτούνι και να είναι ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ Very happy
sod - Σαβ 04 Φεβ 2006, 18:14:52
Θέμα δημοσίευσης:
Τρελογιαννε καλοριζικο το εργαλειο και καλοταξιδο!!!!!!!!!Με φιμε και τα Bucket θα ειναι τρελα οοοοοεεεεεεεεοοοοοοοοοο!!!!!!!!
fallen_angel82 - Σαβ 04 Φεβ 2006, 18:33:06
Θέμα δημοσίευσης:
Γιάννη καλορίζικο και καλοτάξιδο. Μπορεί να μη σε γνωρίζω,
να μη γνωρίζω σχεδόν κανέναν από το club, να έχω χάσει τις συναντήσεις
μας (άτιμη επαρχία, έχεις φάει τους φοιτητές), όμως αυτά που έγραψες με
συγκίνησαν (πανάθεμά σε!). Ελπίζω να νιώσεις για τη χωμάτινη αγάπη σου,
ό,τι και για την ασφάλτινη!!! Wink
oresths - Κυρ 05 Φεβ 2006, 01:24:41
Θέμα δημοσίευσης:
Συγκινιθηκα Crying or Very sad .οσο για το JIMNY να εισαι σηγουρος οτι θα σου προσφερει ατελειοτες στιγμες απολαφσης.εγω καθε φορα που χιονιζει παρκαρω το pug κ περνω το samurai κ οργωνω καθε πιθαμη χιονιου που θα βρω κ να εισαι σιγουρος οτι θα κανεις πολλες γνωριμιες ιδικα αν γραφτεις σε καποια λεσχη.Θα πεδευτεις πολλες φορες μες στις λασπες θα κουραστεις αλλα στο τελος αυτο που μενει ειναι η εμπειρια.

καλοταξιδο

Υ.Γ.ελπιζω να πηρες το JAPAN Κ ΟΧΙ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ!!! Rolling eyes
RASTAVIPER - Κυρ 05 Φεβ 2006, 01:28:58
Θέμα δημοσίευσης:
Σκεφτειτε το λιγο...Παντα ειναι καλο να υπαρχει κοντα ενα τζιπακι.
Τι θα καναμε αν σε ενα τουρινγκ η στην πιστα φυγει καποιος και σφηνωσει στα χωματα?? Razz Razz Ποιος θα τον τραβηξει εξω??Μηπως καποιο αλλο πεζο?? Question Question Δε νομιζω...Πιστευω οτι ο Γιαννης βρηκε επιτελους τον ρολο του!! Laughing Laughing
Γιαννη πλακα κανω και ελπιζω να χαρεις το αμαξακι σου, οπως εσυ γουσταρεις και πανω απο ολα να μην κολλαει πουθενα!! Smile
DimiP - Κυρ 05 Φεβ 2006, 15:23:45
Θέμα δημοσίευσης:
Γιαννη με το καλο και απο μενα!
πιστευω οτι δεν θα αργησεις να ψαχνεσαι γυρω απο το suzukaki και συντομα σε βλεπω με momo μπακετ , χαμηλωματακι και extreme ζαντουλα!
ασε που υπαρχει και απειρος χωρος για τα ηχητικα!
καλα να περνας κια καλες λασπομαχιες! Wink
glf - Κυρ 05 Φεβ 2006, 19:50:06
Θέμα δημοσίευσης:
καλοτάξιδος και καλές περιπέτειες με το jimny! άξιος που θα το βάζεις κανονικά στο χώμα !
DIMCHRI - Κυρ 05 Φεβ 2006, 21:30:09
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπόν γιάννη καλοτάξιδος ο Jimnys, και ελπίζω σε 2-3 χρόνια να το δώσεις για να πάρεις το SUV που ετοιμάζει η Peugeot.

Ελπίζω μόνο να πηγαίνεις στην δεξια γιατί τωρα τελευταία όλο και περισσότεροι με jimny πάνε μεσαία - αριστερή λωριδα στην αττική οδό, και τους σκυλοβρίζω !!!! ,
kanelj - Τρι 07 Φεβ 2006, 15:23:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Γιαννη μην ανησυχεις και το τουτου σου ειναι σε καλα χερια! Wink

Eλπιζω ρε Αρη,γιατι ακομα το λυπαμαι...Αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να το κραταγα.... Crying or Very sad Crying or Very sad
Να μου το προσεχετε! Embarassed

MEMsound έγραψε:
Καλά και κακοτράχαλα χιλιόμετρα Γιάννη!
Εννοείται πως από το PSClub δεν φεύγεις! Wink

Εννοειται και για τα δυο! Twisted evil

SnakeMJK έγραψε:
Έλα ρε Γιάννη... Αφού το ξέρεις ότι το 206club σου μένει για πάντα...
Απλά πλέον στα tourings θα έχουμε και ένα jimny Laughing

Θα σας ανοιγω και δρομο για να περνατε,ρε κουφαλες!! Twisted evil Twisted evil

Tomcat έγραψε:

...σε βλέπω σε μερικούς μήνες να αρχίσεις συγκρίσεις τύπου.....Καλό το JIMNY αλλά σαν το HUMMER και GD250 του στρατού δεν........

Ποιους μηνες?!Ηδη το ξερω!Τι να αναφερω?το βαρος του που ειναι το ιδανικο,το καλοζυγισμα του,τους αξονες του,...( Laughing Laughing Laughing )

nickzotos έγραψε:

Καλοταξιδο να ειναι και με πολλες λασπες...!
Υ.Γ.:να ερχεσαι να τα λεμε που και που!

Για τις λασπες.....απλα θα δεις!!!
ΥΓ:γιατι ποιος ειπε οτι δεν θα τα λεμε?!?! Twisted evil Twisted evil

sod έγραψε:
Τρελογιαννε καλοριζικο το εργαλειο και καλοταξιδο!!!!!!!!!Με φιμε και τα Bucket θα ειναι τρελα οοοοοεεεεεεεεοοοοοοοοοο!!!!!!!!

Το ξερωωωωωωω!! Cool Cool

oresths έγραψε:
... το JIMNY να εισαι σηγουρος οτι θα σου προσφερει ατελειοτες στιγμες απολαφσης.εγω καθε φορα που χιονιζει παρκαρω το pug κ περνω το samurai κ οργωνω καθε πιθαμη χιονιου που θα βρω κ να εισαι σιγουρος οτι θα κανεις πολλες γνωριμιες ιδικα αν γραφτεις σε καποια λεσχη.Θα πεδευτεις πολλες φορες μες στις λασπες θα κουραστεις αλλα στο τελος αυτο που μενει ειναι η εμπειρια.

Υ.Γ.ελπιζω να πηρες το JAPAN Κ ΟΧΙ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ!!! Rolling eyes

το ξερω οτι θα το ευχαριστηθω!Samurai ε?Εγγυηση!!
Οσο για την λεσχη...αν κοιταξεις λιγο καλυτερα την υπογραφη μου... Cool
Το ιαπωνικο πηρα!και μαλιστα το facelift!
Yahoo!

RASTAVIPER έγραψε:
Σκεφτειτε το λιγο...Παντα ειναι καλο να υπαρχει κοντα ενα τζιπακι.
Τι θα καναμε αν σε ενα τουρινγκ η στην πιστα φυγει καποιος και σφηνωσει στα χωματα?? Razz Razz Ποιος θΜηπως καποιο αλλο πεζο?? Question Question Δε νομιζω...ελπιζω να χαρεις το αμαξακι σου, οπως εσυ γουσταρεις και πανω απο ολα να μην κολλαει πουθενα!! Smile

Kanelxpress!Μονο για Peugeot!!
Πιστεψε με...δεν θα κολλαει πουθενα!! Laughing Laughing

DimiP έγραψε:
Γιαννη με το καλο και απο μενα!
πιστευω οτι δεν θα αργησεις να ψαχνεσαι γυρω απο το suzukaki και συντομα σε βλεπω με momo μπακετ , χαμηλωματακι και extreme ζαντουλα!
ασε που υπαρχει και απειρος χωρος για τα ηχητικα!
καλα να περνας κια καλες λασπομαχιες! Wink

Δημητρη θα με τρελανεις?!?!
Εδω προσπαθουν ολοι να τα ψηλωσουν 3,4,6,10 ποντους και εγω θα το χαμηλωσω?!?! Laughing Laughing Laughing
Επισης τον χωρο για τα ηχητικα που τον ειδες?!Το πορτπαγκαζ ειναι λιγο μεγαλυτερο απο το ντουλαπακι του 206!!! Shocked Razz (πλακα κανω!)

glf έγραψε:
καλοτάξιδος και καλές περιπέτειες με το jimny! άξιος που θα το βάζεις κανονικά στο χώμα !

Εμ,τι το πηρα για να το κοιταω?! Twisted evil

DIMCHRI έγραψε:
λοιπόν γιάννη καλοτάξιδος ο Jimnys, και ελπίζω σε 2-3 χρόνια να το δώσεις για να πάρεις το SUV που ετοιμάζει η Peugeot.

Ελπίζω μόνο να πηγαίνεις στην δεξια γιατί τωρα τελευταία όλο και περισσότεροι με jimny πάνε μεσαία - αριστερή λωριδα στην αττική οδό, και τους σκυλοβρίζω !!!! ,

Peugeot SUV????Ποτεεε!
Only jeep,never SUV!!!
Oσο για τους αριστερους..Μην ανησυχεις...τους βριζω και εγω!(ε καλα δεν ειναι μονο τα jimny... Rolling eyes )

Σας ευχαριστω ολους!
Ελπιζω ολοι να κανετε αυτο που σας αρεσει στον οδηγικο τομεα!
Να οδηγειται αυτο που σας αρεσει και οχι αυτο που θελουν οι γυρω σας!
Πολλοι ειναι αυτοι που γελασαν οταν τους ειπα οτι περνω jimny αλλα οσοι εχουν οδηγησει,(ή εστω μπει) σε καποιο τζιπακι (και οχι suv)ξερουν τι θα πει 4x4 offroad οδηγηση!Αν δεν εχουν μπει,δεν ξερουν τι χανουν!!!
Ghost Dog - Τρι 07 Φεβ 2006, 18:24:16
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:

Eλπιζω ρε Αρη,γιατι ακομα το λυπαμαι...Αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να το κραταγα.... Crying or Very sad Crying or Very sad
Να μου το προσεχετε! Embarassed

Θα το προσεχουμε,θα το προσεχουμε Wink
(Το λονταρακι σου ειναι στα καλυτερα δυνατα χερια που θα μπορουσε να πεσει... Very happy )
BUBA - Τρι 07 Φεβ 2006, 19:06:00
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
... οσοι εχουν οδηγησει,(ή εστω μπει) σε καποιο τζιπακι (και οχι suv)ξερουν τι θα πει 4x4 offroad οδηγηση!Αν δεν εχουν μπει,δεν ξερουν τι χανουν!!!

π.χ.
Shocked Shocked Shocked

Shocked Shocked Shocked
kanelj - Τρι 07 Φεβ 2006, 19:18:47
Θέμα δημοσίευσης:
οχι!
π.χ.:

Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
DIMCHRI - Τρι 07 Φεβ 2006, 20:04:20
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Θα σας ανοιγω και δρομο για να περνατε,ρε κουφαλες!! Twisted evil Twisted evil

ναι.... Very happy

και μετα θα τρέχεις να μας προλάβεις αλλα που ....... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Twisted evil Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
kanelj - Τρι 07 Φεβ 2006, 20:14:35
Θέμα δημοσίευσης:
Πως γινεται να ανοιγω εγω δρομο και μετα να τρεχω να σας φτασω?!?! Scratch Scratch

Τελοσπαντων!Το θεμα ειναι να φτανουμε παντα ολοι στον προορισμο μας!
Εγω θα φτασω!εσεις?!?! Cool Cool Cool
p206Mike - Τετ 08 Φεβ 2006, 10:20:25
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
οχι!
π.χ.:

Ωχ Ωχ Ωχ , φέρτε γερανούς..... Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Ronin - Τετ 08 Φεβ 2006, 10:41:02
Θέμα δημοσίευσης:
Γιάννη,εμείς τα είπαμε και τηλεφωνικά.
Με το καλό να έρθει το τζιπάκι και να το χαρείς κι αυτό σαν το 206 σου.

Και σε είχα συνηθίσει ρε γμτ στο μπουρδελάκι σου.
Με τη μουσική να κοπανάει,με το γνώριμο καγκουροσκυφτό στύλ οδήγησης,την εξάτμιση με τον ήχο πορδής... Very happy

Άλλα κόλπα τώρα.

Άντε,με το καλό ρε!! Very happy Wink
nasoss - Τετ 08 Φεβ 2006, 11:55:00
Θέμα δημοσίευσης:
Γιαννάκη καλοτάξιδο , αλλά μην παρασυρθείς από της foto και έχουμε άλλα… Rotfl
Lef205 - Τετ 08 Φεβ 2006, 12:15:45
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:
Γιάννη,εμείς τα είπαμε και τηλεφωνικά.
Με το καλό να έρθει το τζιπάκι και να το χαρείς κι αυτό σαν το 206 σου.

Και σε είχα συνηθίσει ρε γμτ στο μπουρδελάκι σου.
Με τη μουσική να κοπανάει,με το γνώριμο καγκουροσκυφτό στύλ οδήγησης,την εξάτμιση με τον ήχο πορδής... Very happy

Άλλα κόλπα τώρα.

Άντε,με το καλό ρε!! Very happy Wink

Tι γλυκα λογακια! Laughing
Μας βουρκωσες βρε! Laughing Laughing
kanelj - Πεμ 09 Φεβ 2006, 06:47:57
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν πειραζει ρε Πανο!
Ετσι κι αλλιως και το Jimnaki θα κοπαναει απο την μουσικη! Shocked Shocked Laughing Laughing
Τι να κανουμε...Ολα αλλαζουν!!Εδω φαντασου ο Νασος πηρε διλιτρο!!!! Laughing
Για να μην αναφερω οτι πρεπει να ειναι η πρωτη φορα που εγραψε μια γραμμη χωρις κεφαλαια και χωρις greeklish!!! Laughing Laughing Laughing

Τhanks παντως και απο τους δυο!
Οπως εχουμε πει και απο κοντα...σιγα σιγα βρισκει ο καθενας τι του αρεσει και το ακολουθει!!
Αληθεια,το θηριακι πως παει?! Twisted evil Twisted evil

ΥΓ:αυτος ο ηχος της πορδης ρε γα**το,θα μου λειψει περισσοτερο!! Crying or Very sad Cool
Αλλα δεν πειραζει,τον ιδιο ηχο θα κανουν απο δω και περα,οσοι μπαινουν μεσα στο τετρακινητο!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil
vinman - Κυρ 12 Φεβ 2006, 16:13:39
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:

.........ΥΓ:αυτος ο ηχος της πορδης ρε γα**το,θα μου λειψει περισσοτερο!! Crying or Very sad Cool
Αλλα δεν πειραζει,τον ιδιο ηχο θα κανουν απο δω και περα,οσοι μπαινουν μεσα στο τετρακινητο!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Αρκεί να μην μυρίζουν Γιάννη... Silly Tease
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
kanelj - Δευ 20 Φεβ 2006, 23:52:30
Θέμα δημοσίευσης:
TO ΠΗΡΑ!!!!
ΗΡΘΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ!!!!
Μυριζει καινουργιλα ακομα... Laughing Laughing
Ωραια μυρωδια... Crying or Very sad
MEMsound - Τρι 21 Φεβ 2006, 00:17:36
Θέμα δημοσίευσης:
Μεγεία σου Γιάννη!!!!!!

Καλοτάξιδο και καλές εξορμίσεις!!

υ.γ. εννοείται ότι περιμένω να με κάνεις βόλτα στα μέρη μου... Wink Wink Wink Cool Laughing
kanelj - Τρι 21 Φεβ 2006, 00:59:14
Θέμα δημοσίευσης:
Κατσε να περπατησει λιγο πρωτα και μετα οτι και οποτε θελεις!!!
Ακομα και την ριτσωνα σε παω μια αναβαση!!!
(Οχι απο τον κλασσικο δρομο ομως...!!!!!! Laughing )
Εχω κανει ως τωρα....68χλμ!!! Shocked Laughing
oresths - Τρι 21 Φεβ 2006, 01:45:11
Θέμα δημοσίευσης:
Razz καλοταξιδο
nikq - Τρι 21 Φεβ 2006, 09:18:36
Θέμα δημοσίευσης:
Μεγια! καλοτάξιδο με απροβλημάτιστα χιλιόμετρα Razz
xrisa-xs - Τρι 21 Φεβ 2006, 12:31:08
Θέμα δημοσίευσης:
καλοτάξιδο και σιδερένιο! Smile
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Τρι 21 Φεβ 2006, 13:02:45
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοτάξιδο !! Και να το ευχαριστηθείς όσο θες !! Twisted evil Twisted evil
Ghost Dog - Τρι 21 Φεβ 2006, 13:39:13
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοριζικο Γιαννακη!!! Very happy
sod - Τετ 22 Φεβ 2006, 00:36:47
Θέμα δημοσίευσης:
Τρελογιαννε καλοριζικο το εργαλειο!!!!!!οοοοοοεεεεεεεεοοοοοοοο
vinman - Τετ 22 Φεβ 2006, 05:51:15
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλορίζικο και καλοτάξιδο Γιάννη... Wink
STELIOS - Τετ 22 Φεβ 2006, 08:08:23
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλοταξιδο Γιαννη και καλες εξορμησεις.
Stevon - Τετ 22 Φεβ 2006, 13:57:52
Θέμα δημοσίευσης:
Το είδα εχθές Γιάννη,όταν γύρναγα απο έξοδο...cute μπορώ να πώ...καλο-τάξιδο. Wink
kanelj - Πεμ 23 Φεβ 2006, 08:20:25
Θέμα δημοσίευσης:
Σας ευχαριστω παιδια!!
ΟΛΟΥΣ!
Παρτε σειρα για off-road βολτα!
Δεν θα χασετε.... Wink
(τελικα,ειναι αρκεταααα ψηλο!! Cool )
christhehealer - Πεμ 23 Φεβ 2006, 11:19:18
Θέμα δημοσίευσης:
Και αναλόγως αργό.... Rotfl Rotfl Rotfl

Καλοτάξιδο Κανελόγιαννε!!!! Razz Razz Razz
kanelj - Πεμ 23 Φεβ 2006, 11:26:23
Θέμα δημοσίευσης:
Σε πληροφορω οτι τα 14αρια πρεπει να τα εχω!!! Laughing Laughing Laughing
(και δεν κανω πλακα!!! Shocked Shocked Smile )

Ευχαριστω Χρηστο!
Ydwr - Δευ 27 Φεβ 2006, 12:04:00
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοταξιδο ή μαλλον σωστότερα καλο-εξορμηστο, καλο-αναρηχουμενο, καλο-βουτηχτο, καλο- οπως το θές Exclamation Exclamation Laughing Laughing
ΝΙΚΟΣ - Δευ 27 Φεβ 2006, 13:57:16
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοριζικο Γιαννη και καλες βολτες.Εδω στα μερη μας πρεπει να ρθεις.Βαλια καλντα να παθεις πλακα.

Μεχρι που σκεφτομαι και εγω να παρω ενα τετοιο.Αλλη φαση το βουνο.Καλα τα διλητρα αλλα χρειαζετε και ενα τετοιο στα μερη μου Wink
kanelj - Τρι 14 Μάρ 2006, 14:30:47
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ PEUGEOT ΤΩΡΑ!!!
brz20 - Τρι 14 Μάρ 2006, 14:37:16
Θέμα δημοσίευσης:
Και τι να παρουμε ρε συ?
kanelj - Τρι 14 Μάρ 2006, 14:57:59
Θέμα δημοσίευσης:
http://img.villagephotos.com/p/2005-10/1088500/nerofagwma.jpg

http://img.villagephotos.com/p/2005-10/1088500/mploum.jpg

http://img.villagephotos.com/p/2005-10/1088500/mploum1.jpg

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Τρι 14 Μάρ 2006, 15:05:36
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thumbs Up Clapping Thumb Left
Ghost Dog - Τρι 14 Μάρ 2006, 21:39:54
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτα ειναι!!! Cool Cool
Που ειστε? (Να περασω και 'γω με το πεζακι αν ειναι... Laughing Laughing Laughing )
brz20 - Τρι 14 Μάρ 2006, 23:11:11
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγω σκεφτομαι να το βαλω εκει μεσα στα λασπονερα ετσι χαμηλο που το εχω και να τραβηξω μια φωτο.Δεν θα βλεπετε τιποτα.Θα το εχει καλυψει ολοκληρο.
kanelj - Τετ 15 Μάρ 2006, 00:22:52
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Αυτα ειναι!!! Cool Cool
Που ειστε? (Να περασω και 'γω με το πεζακι αν ειναι... Laughing Laughing Laughing )

Mια λεξη θα σου πω Αρη:

ATTART Exclamation .... και το σκατο στην καλτσα!!
(κοιτα την φατσα μου και κοιτα και του συνοδηγου και θα καταλαβεις Shocked Laughing
gianic - Τετ 15 Μάρ 2006, 02:02:22
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:

τι λες τωρα !!! η πλακα ειναι οτι εχουμε ενα jimny στην παρεα , αλλα δεν το χα για τοσο σκληροπυρηνικο !!!!!!!!!!! Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
xrisa-xs - Τετ 15 Μάρ 2006, 09:58:34
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
ATTART .... και το σκατο στην καλτσα!!

μιλάς για την πίστα που είναι στα μεσόγεια, κάπου κοντά στο Μαρκόπουλο?

ο τύπος κάνει και πρωταθληματάκια!!!

έχουμε λάβει μέρος και ως motorwomen
_205rallye_ - Τετ 15 Μάρ 2006, 11:23:10
Θέμα δημοσίευσης:
ρε τρελλοκομεια τι κανετε στο σουζουκακι Shocked Shocked Question ,αντε καλοταξιδο,αλλα μην το παρακανεις δεν ειναι και wrangler.οπως και να χει μια χαρα ειναι για τα λεφτα του. Wink
ultra-one - Τετ 15 Μάρ 2006, 11:28:23
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:

Έτσι το στρώνεις εσύ??????? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
_205rallye_ - Τετ 15 Μάρ 2006, 11:35:27
Θέμα δημοσίευσης:
ειναι ο νεος τροπος στρωσιματος στον οποιο καλεισαι να στρωνεις το αμαξι με λασπη για 5.000 υποχρεωτικα. Shocked Very happy Very happy Very happy
kanelj - Τετ 15 Μάρ 2006, 13:10:01
Θέμα δημοσίευσης:
Aκριβως αυτο!
Στρωσιμο με λασπολουτρο!!
χε χε!

Και αυτα ειναι πολυ light πραγματα!Εκανα και πολυ πιο extreme χωρις να βγαλει κιχ το αμαξι!
Και απ'οτι μου ειπαν (και το βλεπω συνεχως)δεν θα μπορω να βρω τα ορια του αυτοκινητου!! Shocked
Harvester - Τετ 15 Μάρ 2006, 20:50:52
Θέμα δημοσίευσης:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο και οτι αρχίζει απο καλό Γιάννη κι από εμένα! Καταλαβαίνω πολύ καλά τον ενθουσιασμό σου γιατί και οι δικοί μου πήρανε το daihatsu το terios (υποθέτω πως και τα δύο έιναι στην ίδια κατηγορία) και είχα την ευκαιρία να το "δοκιμάσω" κι εγώ. Η αλήθεια είναι πως ενθουσιάστηκα πολύ από την οδήγηση ειδίκα όταν αυτή ήταν εκτός ασφάλτου..Είμαι πάντως σίγουρος ότι θα το χαρείς πολύ..
shiba - Τετ 15 Μάρ 2006, 21:11:46
Θέμα δημοσίευσης:
η αληθεια εινα ιοτι τα τζιπακια εχουνε την χαρη τουσ...ειχα κα ιεγω την εμπειρια απο το στρατο Wink λιγο γκαζι αλλα απιστευτη δυναμη
kanelj - Τετ 15 Μάρ 2006, 21:38:13
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικα το terios ειναι στην ιδια κατηγορια λογω διαστασεων και τιποτα αλλο!
Σε off-road δεν εχει σχεση!
Μονο και μονο που εχει κεντρικο διαφορικο και μονιμη τετρακινηση,καταλαβαινεις την διαφορα απο καπoiα αλλα πιο...καθαροαιμα τζιπακια!

Παντως οποιος θελει,αυριο μπορει να ερθει μαζι μου να καταλαβει τι μπορει να κανουν μια ντουζινα jimny!!
Ζητειται συνοδηγος για βραδυνη εξορμηση στην Παρνηθα! Exclamation Twisted evil
Tomcat - Πεμ 16 Μάρ 2006, 01:04:43
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Βασικα το terios ειναι στην ιδια κατηγορια λογω διαστασεων και τιποτα αλλο!
Σε off-road δεν εχει σχεση!
Μονο και μονο που εχει κεντρικο διαφορικο και μονιμη τετρακινηση,καταλαβαινεις την διαφορα απο καπoiα αλλα πιο...καθαροαιμα τζιπακια!

Παντως οποιος θελει,αυριο μπορει να ερθει μαζι μου να καταλαβει τι μπορει να κανουν μια ντουζινα jimny!!
Ζητειται συνοδηγος για βραδυνη εξορμηση στην Παρνηθα! Exclamation Twisted evil

ΗΔΟΝ...για αυριο!!! Laughing Laughing Laughing Laughing .... Απαιτώ HardCORE εμπειρια..ομώς... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Road_Runner - Πεμ 16 Μάρ 2006, 01:22:11
Θέμα δημοσίευσης:
Θέλω και εγώ αύριο!!!!!
Πες μου ώρα και ήρθα!!!!!
Θελω και εγώωωωωωωω
kanelj - Πεμ 16 Μάρ 2006, 10:54:49
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Θέλω και εγώ αύριο!!!!!
Πες μου ώρα και ήρθα!!!!!
Θελω και εγώωωωωωωω

Sorry Νικο αλλα επειδη προλαβε ο Στελιος και θα ειναι και η κοπελα μου,δεν μπορω αλλο ατομο για σημερα!(λογω βαρους) Crying or Very sad

Παντως μεσα στην βδομαδα θα ξαναγινει κατι τετοιο και εισαι ο πρωτος στην λιστα!! Twisted evil
Αντε και κανενας μανθος αν ψινεται!!!! Cool
MEMsound - Πεμ 16 Μάρ 2006, 14:20:32
Θέμα δημοσίευσης:
δεν θα σου πω όχι.... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Laughing Cool
kanelj - Πεμ 16 Μάρ 2006, 14:26:31
Θέμα δημοσίευσης:
Aκυρο το παραπανω ποστ!
Τελικα θα ερθει και ο Νικος μαζι μου!
Cool Cool Cool Very happy
Ετοιμαστε τις γαλοτσες και τα φτυαρια!!! Cool Twisted evil
Road_Runner - Πεμ 16 Μάρ 2006, 17:32:46
Θέμα δημοσίευσης:
Έτοιμος!!!!
Με φτιάρια παραμάσχαλα θα έρθω. Να πάρουμε και κανένα αλλοδαπό για να μας τραβάει αν κολλήσουμε πουθενά;; Laughing Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες