mick206 έγραψε: |
Μιλάς για laptop ή για desktop PC; |
brz20 έγραψε: |
Απο Laptop παντως εχουν βγει πολυ χαλια. |
Ξερω περιπτωσεις που απο την υπερθερμανση φευγουν οι βιδες. |
kovac έγραψε: |
Καμμένος σκληρός δίσκος την πρώτη φορά....
...Συνήθως δεν ανοίγει με την πρώτη, αλλά αφού τον κλείσεις και τον ξανανοίξεις.... |
netblaster έγραψε: |
Απο την πρωτη στιγμη που το πηρε του κολλαγε το ενα απο τα δυο DVD-Drives και σαν να μην εφτανε αυτο κολλαγε και ολο το συστημα και ηθελε διακοπη ρευματος για να κανει restart, ουτε το reset δεν "επαιζε"!!! Τι Format του εχουμε τραβηξει, τι αλλαξαμε καλωδια τιποτα!!! Καθε λιγο θα βγαλει και κατι καινουριο!!! |
netblaster έγραψε: |
Μονο αν παιζω κανα δυωρο μπορει να σκαλωσει λιγο λογο θερμοκρασιας!!! |
ultra-one έγραψε: |
Μα γιατί κολλήσατε όλοι με τα Laptop???? ![]() Ο άνθρωπος ενδιαφέρεται για Desktop!!!!!! ![]() Εμένα πάντως η γνώμη μου είναι να πάρεις καλά parts και να το στήσεις μόνος σου. Θα είναι και φθηνότερο και καλύτερο από έτοιμο "επώνυμο" και ακόμη περισσότερο από PC Ελληνικής εταιρεία κατασκευής........ ![]() ![]() ![]() |
dmitspan στους 4Τ έγραψε: |
Καινούριος με 6 μήνες εγγύηση - Επεξεργαστής: AMD Athlon 64 3000+ - Μητρική: Albatron k8x-800pro (με κάρτα ήχου 5.1, κάρτα δικτύου, usb 2.0) - Μνήμη RAM: 512 MB - Κάρτα γραφικών: GeForce MX4000 128MB - Σκληρός δίσκος: 2x40GB=80GB @ 7200rpm - DVD-RW NEC 16x - CDROM - keyboard/mouse/floppy - modem 56K - 2 ηχεία - κουτί/τροφοδοτικό 350W χωρίς οθόνη 400 ευρώ με λειτουργικό της αρεσκείας σας |
Sidobre έγραψε: | ||
Πάρε και μια ωραία αγγελία....
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=16400 (σε περίπτωση που δεν έχεις username στους 4Τ
|
SnakeMJK έγραψε: |
Ποιος είπε ότι οι PCIexpress είναι καλύτερες;;;
Επίσης, γιατί να πάρεις επώνυμο κουτί; Για να μην μπορείς να το ξεβιδώσεις για καθάρισμα μήπως χάσεις την εγγύηση; ![]() ![]() ![]() |
Παράθεση: |
They (σημ: AGP κάρτες) are cheap and bound to get cheaper due to the PCI-E revolution, and our tests showed clearly that they perform up there with the best of the current cutting edge generation. AGP cards are going to slowly be phased out of production, and eventually PCI-E cards will become cheap enough to make SLI solutions feasible. |
Παράθεση: |
Windows Vista Hardware
Which decisions to make now so that you're ready for Windows Vista Whether you are building or buying a PC today, choose a design that includes a separate PCI Express or AGP graphics card. This way, even if the card you choose ends up not being an optimal choice, you can easily upgrade just the graphics card. And the choice of AGP or PCI Express will ensure that you have sufficient bandwidth to support the enhanced graphics of Windows Vista. |
Καταρχήν δεν με λένε Αλέκο.
Αν αναφέρεσαι σε τέτοιες κάρτες, ναι το PCI-E είναι καλύτερο, αλλά αυτή έχει 700 ευρώ. Εγώ έγραψα ότι είναι φτηνότερες και καλύτερες και ότι σε ένα χρόνο δεν θα είναι πλέον. Να στο εξηγήσω και πιο απλά, με τα φράγκα που παίρνεις μία καλή agp δεν βρίσκεις καν pci-e. |
kanelj έγραψε: |
Ναι αλλα τι γινεται αν ειναι μονιμα ανοιχτο το κουτι?! ![]() |
kanelj έγραψε: |
Ναι αλλα τι γινεται αν ειναι μονιμα ανοιχτο το κουτι?! ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
πλακα πλακα πως καταλαβαινουμε αν ειναι 32 ή 64 bit το εργαλειο?
εγω εχω ενα laptop, που το εκανα custom στο πλαισιο και κοστισε αρκετα λεφτα...(δεν ξερω αν το μετανιωσα ακομα ή οχι) ο επεξεργαστης ειναι 3.2Ghz Pentium 4, μαλλον 32bit ειναι ετσι? η αναβαθμιση σε επεξεργαστη 64bit ειναι εφικτη? μην με ρωτησετε για την motherboard δεν μπορω να βρω τι στο δι@ολο ειναι.... |
mick206 έγραψε: | ||
![]() Αν είναι μόνιμα ανοιχτό το κουτί τότε δεν θα έχεις σωστή απαγωγή του θερμού αέρα από το εσωτερικό του υπολογιστή σου χώρια που θα γεμίζει πολύ πιο γρήγορα σκόνες... ![]() ![]() ![]() ![]() |
εγω εχω ενα laptop, που το εκανα custom στο πλαισιο και κοστισε αρκετα λεφτα...(δεν ξερω αν το μετανιωσα ακομα ή οχι) ο επεξεργαστης ειναι 3.2Ghz Pentium 4, μαλλον 32bit ειναι ετσι? η αναβαθμιση σε επεξεργαστη 64bit ειναι εφικτη? μην με ρωτησετε για την motherboard δεν μπορω να βρω τι στο δι@ολο ειναι.... |
brz20 έγραψε: | ||
Στα Custom του Πλαισιου και του Multirama γινονται αναβαθμησεις τετοιες.Συγκεκριμενα μπορεις να αλλαξεις μνημη,σκληρο και επεξεργαστη.Αν εκανες σωστα δεν ξερω.Γνωμη μου ειναι οταν περνεις ενα τετοιο μηχανημα να το περνεις σφραγισμενο.Αν και 5 φιλοι μου εχουν τετοια laptop απο Multirama και μου εχουν πει τα καλυτερα. Μονο ο AMD Turion ειναι 64bit.Ο Centrino ειναι 32bit.Συνηθως η motherboard ειναι σχεδιασμενη να υποστηριζει μια απο τις 2 εταιριες.Για laptop τουλαχιστον αυτο συμβαινει. |
Η λυση ειναι το Noise Control.Παρε ενα τροφοδοτικο με τετοιο συστημα.Καθε φορα που λειτουργει χαλαρα κατεβαινουν και οι στροφες στα ανεμιστηρακια. |
Δυσκολο να μην ακους τιποτα.Ειναι περα απο τους νομους της φυσικης.Μηπως να αλλαζατε θεση στο μηχανημα?Γιατι και noise control να βαλεις παλι κατι θα ακουστει.Ενας δισκος ας πουμε. |
Ναι ρε συ πως δεν το σκεφτικα.Υδροψυξη.Φοβερο κολπο παιδια και πολυ εντυπωσιακο.Εχει ενας φιλος μου στο PC του(πριν καμια βδομαδα το εβαλε)και ειναι τρελα.Βεβαια κοστιζει λιγο.Αν θες να δεις kitακια μπες στο site της Gigabyte. |
manosm3 έγραψε: |
Θελει και 190 ευρω αν δεν κανω λαθος; Τελικα δε γινεται να τα εχω ολα.... Αν αλλαξω ανεμιστηρακι γινεται τιποτα; Τροφοδοτικα τι προτεινετε για Ρ4 3.2; |
manosm3 έγραψε: |
Θελει και 190 ευρω αν δεν κανω λαθος; Τελικα δε γινεται να τα εχω ολα.... Αν αλλαξω ανεμιστηρακι γινεται τιποτα; Τροφοδοτικα τι προτεινετε για Ρ4 3.2; |
Τα homemade είναι μέχρι να αρχίζουν να στάζουν ![]() Σε αυτό το θέμα είμαι υπέρ κάποιου επώνυμου και ακριβού προϊόντος (~300άρα και βάλε)! Όπου θα ψύχεις: επεξεργαστή, γραφικά, τροφοδοσία, σκληρούς, ραμ, μητρική και όλα αθόρυβα!!! Βέβαια η όλη φάση θέλει φροντίδα και προδέρμ, άσε ότι χρειάζεται αλλαγή παραφλού (που λέει ο λόγος) κάθε σύντομο χρονικό διάστημα... |
ultra-one έγραψε: | ||
Ότι CPU και να βάλεις εγώ σου προτείνω να βάλεις ένα ΚΑΛΟ τροφοδοτικό >475W. Δες τροφοδοτικά Heroichi, Thermaltake, Enermax κλπ. |