PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Lineage II

Baphomet - Τρι 17 Ιαν 2006, 06:03:06
Θέμα δημοσίευσης: Lineage II
Για όποιον δεν ξέρει προκειται για διαδικτυακό RPG... παίζει κανείς σας? Αν ναι σε ποιον server? με τι character και σε τι επίπεδο?? Εγώ ξεκίνησα μόλις χτές με έναν Human Fighter και είμαι lvl 17 ακόμα Confused έχω πολύ δρόμο. Παίζω στον ΒnB server. Wink
SnakeMJK - Τρι 17 Ιαν 2006, 12:13:57
Θέμα δημοσίευσης:
bnb noes.... Razz Πολύ cheatέρια Exclamation

Εγώ έπαιζα παλαιότερα σε chronicle1 και τώρα λέω να αρχίσω c3 στον extreme server (titan). Πάμε για PSC guild; Razz
Steve - Τρι 17 Ιαν 2006, 13:18:03
Θέμα δημοσίευσης:
Σεπτέμβριος 2004... έκανα το λάθος και το ξεκίνησα και εγώ το L2 λόγω του ότι υπήρχε στο netcafe που δούλευα Sad

Λάθος γιατί μου κόστιζε ατέλειωτα 8ωρα το λιγότερο κάθε μέρα... μιλάμε για λιώσιμο (στους TheGame Servers)...

Καλό παιχνιδάκι, όχι όμως για κύρια απασχόληση και σίγουρα όχι για να κάτσεις να ασχοληθείς σε βάθος γιατί άντε να ξεμπλέξεις μετά... Rolling eyes

Ότι απορίες έχετε περί του game πείτε μου... Cool
brz20 - Τρι 17 Ιαν 2006, 13:24:01
Θέμα δημοσίευσης:
Το καψημο το ιδιο ειναι.Δεν γουσταρω καθολου τα Role Play.Κατι φιλοι μου εκαναν το λαθος να το αρχισουν και οι υπολογιστες τους δεν ειχαν κλεισει για 7 μερες!!!!
shiba - Τρι 17 Ιαν 2006, 13:48:48
Θέμα δημοσίευσης:
καλο καψιμο..χαχα Laughing
brz20 - Τρι 17 Ιαν 2006, 13:57:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ασχετο.Αλλο ενα παιχνιδι που ειναι πολυ κολλημα ειναι το Championship Manager.Με αυτο εχω κολλησει τρελα.Σορρυ για το Off Topic
ROM206 - Τρι 17 Ιαν 2006, 16:51:57
Θέμα δημοσίευσης:
Λοίπον..... επειδή χτύπησατε ευαίσθητο σημείο...

Έπαιζα στον ΒΝΒ C1... είχα 2 char 1. Paladin 60lvl
2. Phantom Ranger 48 lvl

και τώρα παίζω και πάλι ΒΝΒ C3 έχω 2 char 1. Human knight( paei gia Dark Avenger) 36lvl
2. Artisan 25lvl

Onfire Onfire Onfire ΠΟΛΥ ΚΑΨΙΜΟΟΟΟΟ !!!!! Onfire Onfire Onfire
ROM206 - Τρι 17 Ιαν 2006, 16:54:12
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
bnb noes.... Razz Πολύ cheatέρια Exclamation

Εγώ έπαιζα παλαιότερα σε chronicle1 και τώρα λέω να αρχίσω c3 στον extreme server (titan). Πάμε για PSC guild; Razz

ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑ !!!!
ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΒΝΒ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ CHARS
MEMsound - Τρι 17 Ιαν 2006, 17:21:02
Θέμα δημοσίευσης:
έχετε καεί τελείως..... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Baphomet - Τρι 17 Ιαν 2006, 17:26:36
Θέμα δημοσίευσης:
ωραία...περιμένω BnB τότε... είμαι ο Baph0m3t Laughing
ΚΑΨΙΜΟΟΟΟΟΟΟΟ!!
PS CLUB CLAN Twisted evil
MEMsound - Τρι 17 Ιαν 2006, 17:36:22
Θέμα δημοσίευσης:
PS Club KAPS... Laughing Laughing Laughing Laughing
SnakeMJK - Τρι 17 Ιαν 2006, 22:28:13
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ τελικά, όπως είχα πει, ξανάρχισα στον l2extreme.com (Titan server)... Αν κάποιος έρθει κατα εκεί, ας αφήσει μήνυμα! Twisted evil
manosm3 - Τετ 18 Ιαν 2006, 23:48:44
Θέμα δημοσίευσης:
ρε καμμενοι τι εχετε παθει ολοι με αυτο το παιχνιδι. κατι φιλοι μου εχεουν κανει σπιτι τους τα ΒΝΒ και ξημεροβραδιαζονται παιζοντας αυτο το παιχνιδι. Παιζουν νομιζω στο c3 και ακουω κατι για level 45 & 63 & 51 και σκ@τουλες τετοιες....
gianic - Πεμ 19 Ιαν 2006, 11:38:41
Θέμα δημοσίευσης:
ιγνατιε (buuuuuuuuuuuuurn) το κατεβαζω ! μ εψησες ... στειλε μου οδηγιες σε πμ pleaaaase !!! Laughing
ROM206 - Παρ 20 Ιαν 2006, 14:40:00
Θέμα δημοσίευσης:
Το παιχνίδι είναι σκέτο κόλλημα.. και να φανταστείτε με κόλλησε ο αδερφός μου 37 χρονών

Τι ώρες παίζεις συνήθως Πέτρο?
Baphomet - Παρ 20 Ιαν 2006, 18:56:25
Θέμα δημοσίευσης:
παίζω σχεδόν καθημερινά μεταμεσονύκτιες ώρες και όποτε μου ΄ρθει κατα την διάρκεια της ημέρας μετά....εσυ??

[εφτασα lv21 Twisted evil Twisted evil Twisted evil ]
ROM206 - Παρ 20 Ιαν 2006, 19:08:45
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παίζω κατα της 4 το μεσημέρ και καμιά φορά κατά τις 1 το βράδυ για καμιά ώρα....

αμα μπείς κάνε πμ PrinceAzeroth ή 1mDollarDwarf

( πήγα 37lvl Twisted evil Twisted evil )
SnakeMJK - Σαβ 21 Ιαν 2006, 00:28:53
Θέμα δημοσίευσης:
Παίδες, τι χαρακτήρες έχετε; Εγώ μόλις έγινα Elven wizard και το πάω για spellsinger...
Baphomet - Σαβ 21 Ιαν 2006, 01:05:59
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ Human Fighter, μόλις έγινα Rogue και βλέπουμε. Παίζω με τόξο κυρίως αλλά τώρα δοκιμάζω και συνδυασμό με dagger. Wink
SnakeMJK - Σαβ 21 Ιαν 2006, 01:36:16
Θέμα δημοσίευσης:
Dagger μετράει πολύ άσχημα... Αλλά κυρίως σε υψηλα level... Αν καταφέρεις και πλησιάσεις τον άλλον (δεν ρίξει sleep κλπ) τον έχεις με 3-4 χτυπήματα και ας είναι και 80 level Razz Αλλά οι closecombat χαρακτήρες δεν ανεβάζουν γρήγορα levels...
Baphomet - Σαβ 21 Ιαν 2006, 05:36:38
Θέμα δημοσίευσης:
ε,μεχρι το επόμενο grade ούτως ή άλλως θα τα αναπτύσσω και τα 2 skills οπότε δεν χρειάζεται να κάνω ένα από τα 2. Ήδη ξεκινάω την επίθεση από μακριά με bow και όταν πλησιάζει ο αντίπαλος παίζω dagger. Ακρως αποτελεσματικό. Wink
gianic - Σαβ 21 Ιαν 2006, 14:44:10
Θέμα δημοσίευσης:
ειστε ελεεινοι και τρισαθλιοι Laughing !! Ξεκινησα για πλακα και εχω κολλησει ασχημα ! ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!

Παω να καω τα λεμε Laughing
ROM206 - Σαβ 21 Ιαν 2006, 16:31:32
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ......

όπως είπα και πρίν εγώ έχω εναν Human Knight και ελπίζω μέσα στη βδομάδα να τον έχω κάνει Dark Avenger.

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά τα daggeria είναι σκέτος θάνατος....
HALKIDEOSGOOFY - Σαβ 21 Ιαν 2006, 17:32:36
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια σε ποιο server παιζεται Question Question Question Εγω πιαζω στο the game 72lvl spellsinger και αλλοι πολυ char Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Off Topic αλλα ειδε κανεις το dreαmshow???Ηταν ενας που τραγουδουσε.....''Μου σηκωνεται...Ακουω μουσικη και μου στρωνεται...'' Πολυ γελιο!!!! Laughing Laughing Very happy Surprised Δειτε το την επομενη τεταρτη στης 9!!!Θα δειξει κυπριους....... Exclamation Exclamation Exclamation
klain - Σαβ 21 Ιαν 2006, 19:06:19
Θέμα δημοσίευσης:
Απλά κατεβάζεις το game απο το noobwars? Μετά τι ίδιαίτερο θέλει για να μπείς bnb? Είχα αρχίσει κάποια στιγμή και έμπαινα απο gnet.... Απο σπίτι με dsl θα παλεύεται ή θα γίνεται το siege και εγώ θα μπαίνω ακόμα μέσα;
Κάψιμο suckz!
Υγ: Χρειάζονται απαραίτητα και όλα τα update?
Baphomet - Κυρ 22 Ιαν 2006, 02:01:50
Θέμα δημοσίευσης:
σπίτι παίζω κι εγώ και είμαι κυριλε με dsl.
κατεβάζεις το παιχνίδι από το www.lineage2.com και μετά το patch από το www.bnb.gr ή όποιο άλλο patch θες (άλλα server). Φτιάχνεις και τον αντίστοιχο account και έτοιμος. Wink
ROM206 - Κυρ 22 Ιαν 2006, 21:30:24
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ απο το μαγαζί μου παίζω με ADSL και πολύ χαλαραααααά !!!!
gianic - Κυρ 22 Ιαν 2006, 23:06:38
Θέμα δημοσίευσης:
ρε ποτε μπαινετε και σε ποια πολη ? εγω ειμαι ακομα στο taking village .
Baphomet - Παρ 07 Απρ 2006, 17:02:04
Θέμα δημοσίευσης:
καψιμο καψιμο καψιμο...
treasure hunter lv52 με Doom Light Armor Set και Dark Screamer +3 Focus Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
ROM206 - Παρ 07 Απρ 2006, 17:07:23
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
καψιμο καψιμο καψιμο...
treasure hunter lv52 με Doom Light Armor Set και Dark Screamer +3 Focus Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ΘΑ ΣΕ ΜΠΙΜΜΜΜΜΜΜΠΠΠΠΠΠΠΠΠ... κώλε......εγώ ακόμα με C Sad
Baphomet - Παρ 07 Απρ 2006, 17:15:00
Θέμα δημοσίευσης:
Με λύπη έμαθα οτι οι recipes Β δεν γίνεται να ξαναχρησιμοποιηθούν... ένα create και εξαφανίζονται. Πάντως σου έχω μια recipe για doom boots αν θες Very happy
ROM206 - Παρ 07 Απρ 2006, 17:54:01
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
Με λύπη έμαθα οτι οι recipes Β δεν γίνεται να ξαναχρησιμοποιηθούν... ένα create και εξαφανίζονται. Πάντως σου έχω μια recipe για doom boots αν θες Very happy

νιε νιε.... τέλω τέλωωωωω !!!!!!! δεν θύμαμαι βέβαια να μου λείπει για gloves h boots.....
gianic - Παρ 07 Απρ 2006, 18:10:09
Θέμα δημοσίευσης:
εγω 40 lvl gladi... και περιμενω αυτον τον αχαιρευτο ιπποτη να φτιαξουμε τα c μου και να παρω τιποτα duals της προκοπης...
RASTAVIPER - Τρι 02 Μάϊ 2006, 23:18:27
Θέμα δημοσίευσης:
Μολις αρχισα το C4 και με το που ξεκιναω, ο χαρακτηρας γυρναει ανεξελεγκτα γυρω απο τον ευατο του, χωρις εγω να παταω κατι.Ξερει κανεις τι παιζει?Επισης σκανε καποια μενου (invetory κλπ) μονα τους μες στη μεση της οθονηςΕχω κανει ολα τα updates στη αρχη.
Baphomet - Τετ 03 Μάϊ 2006, 01:07:09
Θέμα δημοσίευσης:
C4 σε ποιον server? bnb δεν έχει... e-global? προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα... το καλό με το bnb ειναι οτι εχει και φορουμ και ενημερωνεσαι τι παιζει ή ρωτάς αν εχεις τετοια προβλήματα. Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι...
BadSpud! - Τετ 24 Μάϊ 2006, 20:37:01
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΟΗΑΑ for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε το Line Age και παίξτε MOHAA Αν και οι Cheaters παραμονεύουν παντού...
HaTeMe - Κυρ 16 Ιούλ 2006, 17:24:03
Θέμα δημοσίευσης: Re: Lineage II
Baphomet έγραψε:
Για όποιον δεν ξέρει προκειται για διαδικτυακό RPG... παίζει κανείς σας? Αν ναι σε ποιον server? με τι character και σε τι επίπεδο?? Εγώ ξεκίνησα μόλις χτές με έναν Human Fighter και είμαι lvl 17 ακόμα Confused έχω πολύ δρόμο. Παίζω στον ΒnB server. Wink

Loipon exoume kai leme....
BnB c1 1os Char Spellhowler 66 lvl. 2os Char Prophet 62 lvl, 3os char Shillien elder 58 lvl...
E global C4 Plainwalker 61 lvl mesa se 3 vdomades

Nai exw liwsei sto game kai sou synistw na stamathseis na pezeis BnB einai full bugged kai 3ekina e global server pou a3izei...

Ps: O TiRoKoMoS ekopse na spammarei to forum otan 3ekinise na pezei Lineage II Razz

Παρακαλώ να γράφουμε μόνο με Ελληνικά και όχι με greklish

Εκ της MOD Team
MEMsound

ROM206 - Σαβ 22 Ιούλ 2006, 16:06:10
Θέμα δημοσίευσης:
Τέλος για μέα ο ΒΝΒ........ μόνο για φιγούρα πλέον....

OFFICIAL RULES !!!!!!
Baphomet - Δευ 24 Ιούλ 2006, 19:40:57
Θέμα δημοσίευσης:
official δεν πάω γιατί δεν γουστάρω να τα σκάω σε ευρώ για να αγοράζω τα items μου...bnb c4 πλέον είναι μια χαρά, καλύτερα από τον e-global. Ιγνάτιε, ο wish4 διαλύει την clan και μάλλον έρχεται σε μας...ελπίζω να έρθεις κι εσύ. Παρέα rulz... Wink
ROM206 - Τρι 25 Ιούλ 2006, 18:14:22
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
official δεν πάω γιατί δεν γουστάρω να τα σκάω σε ευρώ για να αγοράζω τα items μου...bnb c4 πλέον είναι μια χαρά, καλύτερα από τον e-global. Ιγνάτιε, ο wish4 διαλύει την clan και μάλλον έρχεται σε μας...ελπίζω να έρθεις κι εσύ. Παρέα rulz... Wink

I know , i know....!!! θα έρθω....Smile)))

Το Gifaki απο κάτω τα σπάει..... !!!!!
BadSpud! - Τετ 26 Ιούλ 2006, 15:24:47
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ παιδία το μισούσα το L.A. Δεν έπαιζα ποτέ! μονο MOHAA
Μέχρι που έπιασα δουλιά σε NetCafe και νιώθω σαν πρεζάκιας... έχω πάθει εξάρτηση Παίζω με Human Fighter και τον εχω κάνει Warrior Και περιμενω να τον κάνω Gladiator

Στον Global παίζω αν είναι κανείς σας ας στείλει να παίξουμε μαζι!
BadSpud! - Τετ 26 Ιούλ 2006, 15:27:54
Θέμα δημοσίευσης:
BadSpud! έγραψε:
ΜΟΗΑΑ for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε το Line Age και παίξτε MOHAA Αν και οι Cheaters παραμονεύουν παντού...

Πως αλλαζουν οι εποχές και οι απόψεις των ανθρώπων....
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες