tirokomos έγραψε: |
H ζαντες μου εχουν αλλαχτει και εχω βαλει τις OZ GEMINI 16X7.Μπορω να βαλω μεγαλυτερες δισκοπλακες???Μπρος πισω παντα!Αν ναι ποιες??? |
Sidobre έγραψε: |
Μόνο δισκόπλακες όχι. Ο Σταύρος εννούσε να πουλήσεις τις δικές σου δαγκάνες μπροστά και να αγοράσεις (στην ουσία να δώσεις την διαφορά) από μεγαλύτερο μοντέλο. |
tirokomos έγραψε: |
Μαλιστααααα....επειδη ρε παιδια δεν εχω και κανα βρωμογκαζο,απο τα λεγομενα σας (επειδη το κοστος θα ειναι πολυ μεγαλο) και τα 90 αλογα ειναι υπερβολικα λιγα για τετοια φρενα...καλο θα ηταν δηλαδη να βαλω τις δισκοπλακες που θελω στις ηδη υπαρχουσες διαστασεις ε??? |
bakclima έγραψε: |
αχ αυτο το παιδι αφου σε εξηγησα και την Κυριακη για αυτο το θεμα |
307__:)(dimitris) έγραψε: |
Παιδια καλημερα θελω να κανω καποιες αλλαγες στα φρενα μιας και 40.000 χλμ τα μπροστα τα αλλαξα μια φορα στην εγγυηση και 60.000 τα πισω, σκεφτομαι να παρω δισκοπλακες brembo οχι τρυπητες απλες αλλα δεν ξερω τι τακακια. Αποφευγω τα μαμαμισια λογω θορυβου ,απο την πρωτη ημερα που εκανα αλλαγη τα μπροστα και εδω και 40.000 χλμ τσιριζουν σαν δαιμονισμενα με κοιταει ο κοσμος ![]() |
307__:)(dimitris) έγραψε: |
Μιλησα σημερα με Γκαγκασταθη για κατι πραγματα που ηθελα μεταξυ αυτων και τακακια μπροστα αλλα δεν ειχε ferodo και μου προτεινε η bendix η valeo η textar ποιο απο ολα λετε να παρω? ![]() |
reselie έγραψε: |
σε ρωτησε μαστορας αν θελει ειδικο εργαλειο ?? ελεος τι σοι μαστορας ειναι αυτος...με ενα κατσαβιδι ισιο και ενα κλειδακι γινεται ευκολα η αλλαγη... |