Ady έγραψε: |
Πρέπει να έχει γίνει κάποιο λάθος γιατί 6 Δεκεμβρίου είναι Παρασκευή.
Τεσπα εγώ ψήφισα 6-7 Δεκεμβρίου (εννοώντας 7-8 Δεκεμβρίου), διότι 30-1 Δεκεμβρίου δεν θα είμαι στην Ελλάδα. |
Miltellas έγραψε: |
Δυστυχώς, αυτή την περίοδο παίζω πολύ δύσκολα εκτός έδρας...
Εάν μου πάνε καλά τα πράγματα τότε θα παίξω μόνο την 30-1 Δεκεμβρίου. Πολλά έξοδα αυτόν το μήνα, πάρα πολλά... ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
(Λογω γυναικείας συνοδείας, δεν θέλω πολλούς "πυροβολισμούς" ![]() Τα λέμε... |
christhehealer έγραψε: |
Nα χαζέψουμε τη φύση σαν ¨εξοργιστικός¨σύλλογος; |
Eκτός και αν παίζει θέμα "υπηρεσιών". Mήπως να πάρω προσωπικά τον επιλοχία, να σε απαλάξει; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slash έγραψε: |
Μόλις γύρισα από Κερκίνη, την Παρασκευή φεύγω για Βέροια, ενώ την παραεπόμενη εβδομάδα ίσως παίξει εκδρομή μέχρι τον τελευταίο σταθμό μετά την Αλεξανδρούπολη και πριν τα σύνορα, και σε 3 εβδομάδες δεν ξέρω. Θα κάτσουμε και καθόλου σπίτι; |
pduke έγραψε: |
θα έχουμε και 1.6 με χταπόδι και 1.4 φουλ ντυμένο!!!
θα έχουμε και δυο νταμιτζάνες τσίπουρο και πονοκέφαλο θα έχουμε......και καούρες..... άστο χάλια θα γίνουμε!!!! |
Ερώτηση Αλφατα: Ποσο παέι το μαλλί σε χιλιόμετρα;
Ερώτηση Βητατα: Ποιος θα είναι ουραγός; Ερώτηση Γ@ματα: Να ερθω από πίσω σου για με ...μάθεις να μπαίνω στις στροφές με 120 ή θα περάσω από πάνω σου; ![]() ![]() ![]() Ο.Κ. Κανένα πρόβλημα, αρκεί να τηρηθούν βασικοί κανόνες και να μην γίνουν μαγκιές |
Ερώτηση Γ@ματα: Να ερθω από πίσω σου για με ...μάθεις να μπαίνω στις στροφές με 120 ή θα περάσω από πάνω σου; ![]() ![]() ![]() |
Θα έχω αντιεροπορικά στην οροφή για τους γρήγοροι... Tον p206mike θα τον έχω και δεμένο. ![]() ![]() |
Και να ήθελα να κάνω μια ...αεροπορική επιδρομή δεν μπορώ, γιατί το μυαλό θέλει αλλά το σώμα (κινητήρας) δεν ακολουθεί. Εξάλλου δεν είμαι και άτομο της ...υπερβολής, αλλά αν ...τσιμπήσεις το λιονταράκι, αυτό ...βρυχάται. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει ένα φτωχό Corsa χτες βράδυ...
Πάντως, για να πω και την άποψη μου για τη διαδρομή, πολύ καλή είναι αλλά μου φαίνονται αρκετά τα km για να καλυφθούν σε μικρό χρόνο |
Και να ήθελα να κάνω μια ...αεροπορική επιδρομή δεν μπορώ, γιατί το μυαλό θέλει αλλά το σώμα (κινητήρας) δεν ακολουθεί. Εξάλλου δεν είμαι και άτομο της ...υπερβολής, αλλά αν ...τσιμπήσεις το λιονταράκι, αυτό ...βρυχάται. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει ένα φτωχό Corsa χτες βράδυ...Πάντως, για να πω και την άποψη μου για τη διαδρομή, πολύ καλή είναι αλλά μου φαίνονται αρκετά τα km για να καλυφθούν σε μικρό χρόνο |
DimiP έγραψε: |
τι επαθες ρε ατομο; ακουω για corsa και χωματα. εισαι πολυ κρυπτογραφικος τυπος. για πες μας, απλη περιεργεια ειναι αυτη. |
Πάντως, για να πω και την άποψη μου για τη διαδρομή, πολύ καλή είναι αλλά μου φαίνονται αρκετά τα km για να καλυφθούν σε μικρό χρόνο |
Slash έγραψε: |
μπορεί να με δείτε μπροστά σας κάποια στιγμή, και ίσως πάλι όχι. ![]() |
pduke έγραψε: |
και μέχρι να έρθετε εσείς οι "γρήγοροι" θα κάνω κόντρες με το ghost car μου......
|
....και το ghost car σου είναι μπλε και 1600άρι... ![]() |
Δυστυχώς, 7 & 8 Δεκεμβρίου δεν μπορώ να κάνω τίποτα. ![]() 30 με 1 μπορώ και θα πάω κάπου ούτως ή άλλως. Είμαι σε άδεια. |
Aυτη η άδεια δεν μεταφέρεται; |