PSClub - Hellas

Κοινωνικές Εκδηλώσεις - 1o Touring: Πήλιο! Πότε προτιμάτε να γίνει;

Sidobre - Παρ 15 Νοέ 2002, 09:50:01
Θέμα δημοσίευσης: 1o Touring: Πήλιο! Πότε προτιμάτε να γίνει;
Το μέρος βρέθηκε, μένει πλέον ο χρόνος και βέβαια η δική σας συμμετοχή.

Πριν όμως αρχίσουμε να δηλώνουμε συμμετοχή, θα πρέπει να οριστικοποιήσουμε πότε βολεύει και τους περισσότερους!

Για αυτό τον λόγο, πραγματοποιείται αυτό το δημοψήφισμα, ώστε να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα. Αυτό θα χαροποιήσει φυσικά όλους μας!

Ομως επειδή πολλοί έχουν εκφράσει ανυσηχίες σχετικά με το κόστος του όλου εγχειρήματος, ήδη μιας πρώτη γεύση ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική:

Το μεγαλύτερο κόστος θα είναι... η βενζίνη σας!

Οι τιμές των καταλυμμάτων θα παίζουν μεταξύ 35-40 ευρώ το δίκλινο!
Και αυτό αναλόγως τα άτομα (μπάς και κατέβει λίιγο ακόμα!).

Ψηφίστε λοιπόν ΤΩΡΑ για να κινηθούμε γρήγορα!
konstantinos - Παρ 15 Νοέ 2002, 10:07:55
Θέμα δημοσίευσης:
7 - 8 α. Καλύτερη πρετοιμασία
β. Θα ξέρουμε για τον Σύλλογο αρκετά πράγματα
γ. Θα έχω κάνει το service
δ. Θα κανει περισσότερο κρύο και θα "σκουπίζω" καλύτερα
Ady - Παρ 15 Νοέ 2002, 10:22:55
Θέμα δημοσίευσης:
Πρέπει να έχει γίνει κάποιο λάθος γιατί 6 Δεκεμβρίου είναι Παρασκευή.

Τεσπα εγώ ψήφισα 6-7 Δεκεμβρίου (εννοώντας 7-8 Δεκεμβρίου), διότι 30-1 Δεκεμβρίου δεν θα είμαι στην Ελλάδα.
Sidobre - Παρ 15 Νοέ 2002, 10:26:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Πρέπει να έχει γίνει κάποιο λάθος γιατί 6 Δεκεμβρίου είναι Παρασκευή.

Τεσπα εγώ ψήφισα 6-7 Δεκεμβρίου (εννοώντας 7-8 Δεκεμβρίου), διότι 30-1 Δεκεμβρίου δεν θα είμαι στην Ελλάδα.

Εχεις δίκιο! Λόγω εκτεταμένης ταχύτητας... (είδες τι σου κάνουν αυτά τα γκάζια!!!)

Το αλλάζω άρδην!
Mimis - Παρ 15 Νοέ 2002, 16:41:18
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά, κανονιζεται Touring στα μέρη μου και δεν με έχεται ειδοποιήσει ακόμα Evil Evil Evil Question Question Question
Nikel - Παρ 15 Νοέ 2002, 17:56:51
Θέμα δημοσίευσης:
Εαν και ψηφισα 6-8 Δεκεμβριου...η αληθεια ειναι πως μεχρι τοτε το Project-Turbo θα με εχει γονατισει οικονομικα! Ειδομεν......
pduke - Σαβ 16 Νοέ 2002, 19:24:55
Θέμα δημοσίευσης:
Έχουμε και λέμε:
12 άτομα μέχρι στιγμής!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!!
Σιντομπράρα μου είσαι ωραίος.
μολονότι ψήφισα και τα δύο, προτιμώ το 30-1 μιας και είναι πιο κοντά και είμαι ανυπόμονο άτομο....
Miltellas - Κυρ 17 Νοέ 2002, 04:57:16
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς, αυτή την περίοδο παίζω πολύ δύσκολα εκτός έδρας...
Εάν μου πάνε καλά τα πράγματα τότε θα παίξω μόνο την 30-1 Δεκεμβρίου.
Πολλά έξοδα αυτόν το μήνα, πάρα πολλά... Crying or Very sad
Vaggelis - Δευ 18 Νοέ 2002, 10:31:35
Θέμα δημοσίευσης:
δεν έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες (δεν δουλεύω ΣΚ) και το οικονομικό μου αρέσει. Εκτός της βενζίνης, υπάρχει και το πρόβλημα των χιλιομέτρων (άτιμο service με κυνηγάς...) αλλά δεν πειράζει.
Είμαι μέσα, ΖΗΤΩ το club!!!!
(Λογω γυναικείας συνοδείας, δεν θέλω πολλούς "πυροβολισμούς" 2gunfire , γιατί "τσιμπάω" και εγώ...)
Τα λέμε...
christhehealer - Δευ 18 Νοέ 2002, 13:40:23
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Δυστυχώς, αυτή την περίοδο παίζω πολύ δύσκολα εκτός έδρας...
Εάν μου πάνε καλά τα πράγματα τότε θα παίξω μόνο την 30-1 Δεκεμβρίου.
Πολλά έξοδα αυτόν το μήνα, πάρα πολλά... Crying or Very sad

Έαν μπορείς οικονομικά την μία ημερομηνία τότε μπορείς και την άλλη. Δεν ακριβαίνουν τα πράγματα σε μια εβδομάδα. Cool Cool

Eκτός και αν παίζει θέμα "υπηρεσιών". Mήπως να πάρω προσωπικά τον επιλοχία, να σε απαλάξει; Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
christhehealer - Δευ 18 Νοέ 2002, 13:43:21
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
(Λογω γυναικείας συνοδείας, δεν θέλω πολλούς "πυροβολισμούς" 2gunfire , γιατί "τσιμπάω" και εγώ...)
Τα λέμε...

Kάτσε ρε αδερφέ, στο Πήλιο πάμε. Aν δεν ρίξουμε μια όλια μπαλοθιές, τι πάμε να κάνουμε; Nα χαζέψουμε τη φύση σαν ¨εξοργιστικός¨σύλλογος;
konstantinos - Δευ 18 Νοέ 2002, 13:49:30
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Nα χαζέψουμε τη φύση σαν ¨εξοργιστικός¨σύλλογος;

Εγώ αυτό θα κάνω, αυτό μου λείπει... Wink Wink Wink
Slash - Δευ 18 Νοέ 2002, 14:26:19
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ δεν ψήφισα γιατί και οι 2 ημερομηνίες και μου κάνουν και δεν μου κάνουν. Μόλις γύρισα από Κερκίνη, την Παρασκευή φεύγω για Βέροια, ενώ την παραεπόμενη εβδομάδα ίσως παίξει εκδρομή μέχρι τον τελευταίο σταθμό μετά την Αλεξανδρούπολη και πριν τα σύνορα, και σε 3 εβδομάδες δεν ξέρω. Θα κάτσουμε και καθόλου σπίτι;
Miltellas - Τρι 19 Νοέ 2002, 04:22:54
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Eκτός και αν παίζει θέμα "υπηρεσιών". Mήπως να πάρω προσωπικά τον επιλοχία, να σε απαλάξει; Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Άντε Στρατηγέ μου, κάνε το καλό... Laughing Wink

Slash έγραψε:

Μόλις γύρισα από Κερκίνη, την Παρασκευή φεύγω για Βέροια, ενώ την παραεπόμενη εβδομάδα ίσως παίξει εκδρομή μέχρι τον τελευταίο σταθμό μετά την Αλεξανδρούπολη και πριν τα σύνορα, και σε 3 εβδομάδες δεν ξέρω. Θα κάτσουμε και καθόλου σπίτι;

Από εκδρομή σε εκδρομή, και την κρίσιμη στιγμή (ενώ μπορείς) θα κάτσεις σπίτι;
Εδώ σε θέλω κάβουρα! Wink
seridim - Σαβ 23 Νοέ 2002, 14:39:03
Θέμα δημοσίευσης:
και εγώ μάλλον για 30-1 με βλέπω γιατί 7-8 Δεκ πρέπει να πάω σε μια άσκηση του στρατού. Αλλά ψάχνω τρόπο να την αποφύγω. Αν τα καταφέρω μέσα για 7-8.
pduke - Σαβ 23 Νοέ 2002, 21:06:07
Θέμα δημοσίευσης:
Αρχίζω και μπερδεύομαι και δεν θα έπρεπε.όλοι λέγαμε για 31-1 και κανείς δεν ψήφισε,μέχρι και ο Μίλτος που δεν μπορεί 6-7!!!
Προτείνω λοιπόν όσοι είναι μέσα για την εκδρομή να δώσουν τα τηλέφωνά τους στον Sidobre εκτός και αν δεν προλαβαίνεις Τάσο οπότε το αναλαμβάνω εγώ.Αυτό γιατί μόνο τηλεφωνικά θα βγάλουμε άκρη και οι μέρες τελειώνουν.
Sidobre - Σαβ 23 Νοέ 2002, 21:11:57
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω με όσους θέλουν, άλλωστε είναι στα σχέδιά μου να γίνει!

Αύριο στην συνελευση θα συνενοηθώ με όσους είναι παρόντες.

Βλέπω όμως ότι για 7-8 είναι πιο εφικτό αν και στεναχωριέμαι γιατί όλο και περισσότεροι αναβάλουν!

Μήπως είναι πιο καλά 14-15?

Για 30-1 δεν θα προλάβουμε να κλείσουμε!

Αύριο θα έχω και μια καλύτερη εκτίμηση και από εδώ (Αθήνα) και σίγουρα θα έχει φύγει από το κεφάλι μας και η Συνέλευση ώστε να αφιερώσουμε λίγο παραπάνω χρόνο για το Turing.

Δούκα αν θέλεις ανέλαβε να οργανώσεις εσύ με τα παιδιά στην Θεσσαλονίκη!
pduke - Σαβ 23 Νοέ 2002, 21:21:23
Θέμα δημοσίευσης:
Αυριο θα σου έχω λίστα και ημερομηνίες!!!!Ευτυχώς όλα τα τηλ αποδώ είναι διαθέσιμα.Μην κλείσει το κινητό του κανείς!!!τακούτε βόρειοι!!!!!!!!!!
Miltellas - Κυρ 24 Νοέ 2002, 04:22:37
Θέμα δημοσίευσης:
Θα παίξω 30-1 Δεκεμβρίου. Δυστυχώς τον υπόλοιπο μήνα θα δουλεύω όλα τα ΣΚ πλην 28-29 Δεκεμβρίου, αλλά τότε ο καιρός μάλλον δεν θα βολεύει για εκδρομές σε όσους αποφεύγουν αλυσίδες.
christhehealer - Τρι 26 Νοέ 2002, 12:14:22
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστηχώς σημαντική απώλεια Mίλτος. Aλλά θα έχουμε Πανοδούκα ότι και να γίνει. Eπίσης όπως έρχονται τα πράγματα κατά 99% θα έχουμε και Ady.

Έλα να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
pduke - Τρι 26 Νοέ 2002, 12:26:36
Θέμα δημοσίευσης:
θα έχουμε και 1.6 με χταπόδι και 1.4 φουλ ντυμένο!!!
θα έχουμε και δυο νταμιτζάνες τσίπουρο
και πονοκέφαλο θα έχουμε......και καούρες.....

άστο χάλια θα γίνουμε!!!!
christhehealer - Τρι 26 Νοέ 2002, 12:33:59
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
θα έχουμε και 1.6 με χταπόδι και 1.4 φουλ ντυμένο!!!
θα έχουμε και δυο νταμιτζάνες τσίπουρο
και πονοκέφαλο θα έχουμε......και καούρες.....

άστο χάλια θα γίνουμε!!!!

Δεν αφήνω τίποτα. Tο touring θα γίνει, ειδικά τώρα που έχουμε και θέμα...

Για το 1.6 με το χταπόδι έλεγα... τι νομίζατε δηλαδή ... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Eπίσης θα έχουμε και Darkvow. Aυτού του παιδιού μην του πεις για Internet. Πες του όμως για βόλτα, να δεις πως φωτίζει το προσωπό του.
Sidobre - Τρι 26 Νοέ 2002, 14:36:03
Θέμα δημοσίευσης:
Case Closed!

Το Τοuring επισημοποιείται και θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 7-8 Δεκεμβρίου!

Σε λίγο θα μπεί ανακοίνωση με λεπτομέρειες και δηλώσεις συμμετοχής!
Vaggelis - Τρι 26 Νοέ 2002, 14:48:56
Θέμα δημοσίευσης:
Κάνε και μια καλή τιμή και φύγαμε. Ελπίζω να έχουμε και κάποιο πρόγραμμα, μια τυπική οργάνωση, για να μην πάμε σαν τα πρόβατα στη σφαγή (που λέει ο λόγος...). Αρχίζω να ...ζεσταίνω την μηχανή

Υ.Γ.: Είμαι πολύ συγκινημένος, γιατί έγινα και εγώ "σερίφης" (πρώτο αστέρι στο forum). Αντε και εις ανώτερα (7 αστέρια, γιατί όχι;)
christhehealer - Τρι 26 Νοέ 2002, 16:15:02
Θέμα δημοσίευσης:
Eυάγγελε οργανωνώμαστε με βραδύς-ταχέως ρυθμούς.

H διαδρομή υπάρχει στην αρχή του topic. Mάλλον να την ξαναβάλω.

Eάν πάρω σαν αφετηρία το Βόλο έχουμε και λέμε....

Βόλος - Στεφανοβίκι - Κανάλια - Κερασιά - Βόλος

Περί της λίμνης Κάρλας για καμπίσιους, τουρμπάτους κ.α. Μην τους αρχίσουμε με τα δύσκολα.

Μετά Βόλος - Πορταριά - Μακρινίτσα - Πορταριά - Χάνια - Ζαγορά - Μακρυράχη - Ανήλιο - Κισσό - Μούρεσι - Τσαγκαράδα - Ξουρίχτι - Λαμπινού - Μηλιές - Βυζίτσα - Βόλο.

Ο γύρος του Πηλίου δεν σας είπα και τίποτα φοβερό.

Εάν όμως κάνεις την διαδρομή ανάποδα και αντί για Bυζίτσα φτάσεις μέχρι Καλά Νερά και από εκεί πας Μηλιές και από Μούρεσι για Μακρυράχη πας μέσω Αγ. Δημητρίου είναι η διαδρομή του Ράλυ Κένταυρος. Ή μια απ' όλες τέλος πάντων, γιατί την αλλάζουνε κατά καιρούς

Aνοίχτε τους χάρτες για να πάρετε μια ιδέα. Eάν κάποιος έχει κάτι διαφορετικό το λέει.

Θα μπω οδηγός εγώ που δεν πάω πάνω από 110-120 στην Eθνική και έτσι δεν θα έχουν πρόβλημα και τα 1.1 που θα έρθουν μαζί μας. Tο μόνο πρόβλημα έιναι στο στροφιλίκι που πάω με τα ίδια συνήθως και μάλλον εκεί θα έχουν πρόβλημα και τα δίλιτρα. Shocked Shocked Shocked Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Σοβαρά τώρα. Yπολογίστε 100 και βγάλε στην Eθνική και στα περί του Πηλίου 50-60 και βγάλε γενναία αυτή τη φορά. Aυτό θα τηρηθεί και είμαι κάθετος, επειδή θα έχουμε και νέους και άπειρους.
Vaggelis - Τρι 26 Νοέ 2002, 16:22:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ερώτηση Αλφατα: Ποσο παέι το μαλλί σε χιλιόμετρα;
Ερώτηση Βητατα: Ποιος θα είναι ουραγός;
Ερώτηση Γ@ματα: Να ερθω από πίσω σου για με ...μάθεις να μπαίνω στις στροφές με 120 ή θα περάσω από πάνω σου; Laughing Laughing Laughing
Ο.Κ. Κανένα πρόβλημα, αρκεί να τηρηθούν βασικοί κανόνες και να μην γίνουν μαγκιές
Sidobre - Τρι 26 Νοέ 2002, 16:33:17
Θέμα δημοσίευσης:
Oργάνωση θα γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη. O Chris έβγαλε την διαδρομή, θα βγάλουμε ΑSAP και τους χρόνους.

Οντως επειδή θα έχουμε διάφορες κατηγορίες αυτοκινήτων/οδηγών το τμήμα ασφαλείας του 206 Club θα οργανώσει τα αυτοκίνητα έτσι ώστε να μην υπάρχει πουθενά πρόβλημα.

Στείλτε εσείς τα στοιχεία που γράφουμε στις ανακοινώσεις και θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά για όλες τις λεπτομέρειες!
Sidobre - Τρι 26 Νοέ 2002, 16:37:48
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Ερώτηση Αλφατα: Ποσο παέι το μαλλί σε χιλιόμετρα;
Ερώτηση Βητατα: Ποιος θα είναι ουραγός;
Ερώτηση Γ@ματα: Να ερθω από πίσω σου για με ...μάθεις να μπαίνω στις στροφές με 120 ή θα περάσω από πάνω σου; Laughing Laughing Laughing
Ο.Κ. Κανένα πρόβλημα, αρκεί να τηρηθούν βασικοί κανόνες και να μην γίνουν μαγκιές

Αλφατα: Τουλάχιστον 2 ρεζερβουάρ βενζίνη πηγενέλα
Βήτατα: Μπροστά Chris, Μέση Chatasos Πίσω Sidobre να μαζεύει τους απολεσθέντες!

Τρίτον (σιγά μην ενδώσω σε ασεμνολογίες) Κάτσε καλά ρε γιατί θα σας δαγκώνω τους πισινούς!

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ!
christhehealer - Τρι 26 Νοέ 2002, 17:18:36
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Over me Question Question Question Confused:Mου αρέσουν οι αισιόδοξοι. Tελευταίο θύμα ένα Saab Turbo Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Aλλά όπως λέει και ο Sidobre

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ!

Θα έχω αντιεροπορικά στην οροφή για τους γρήγοροι... Tον p206mike θα τον έχω και δεμένο. Rolling eyes Rolling eyes
christhehealer - Τρι 26 Νοέ 2002, 17:29:28
Θέμα δημοσίευσης:
Xιλιόμετρικές αποστάσεις θα ανεβάσω στο forum το βράδυ μετά τις 10, οπότε θα μπορείτε να υπολογήσετε και βενζίνες περίπου.

Δυο ρεζερβουάρ μου φαίνεται πολύ για το δικό μου, Tασο. Ένα και κάτι ψιλά το βλέπω. Aθήνα - Nαύπλιο 150 χλμ. με 80 μ.ω (από το trip computer αυτό), δεν φτανω ούτε στο 1/4.
Sidobre - Τρι 26 Νοέ 2002, 17:40:31
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Θα έχω αντιεροπορικά στην οροφή για τους γρήγοροι... Tον p206mike θα τον έχω και δεμένο. Rolling eyes Rolling eyes

Xα χα!

Του έχω υποσχεθεί ότι θα τον δέσω και στο δικό μου!

Να δω που θα πάει τώρα!

Για το ρεζερβουάρ, το πάω με την λογική ότι θα κάνουμε και μια βόλτα εκεί γύρω, αλλά σίγουρα κάτι θα περισσέψει στο τέλος!

Αθήνα - Θεσσαλονίκη ένα ρεζερβουάρ παρά κάτι ψιλά...
pduke - Τρι 26 Νοέ 2002, 18:24:49
Θέμα δημοσίευσης:
εκείνο που πρέπει να τακτοποιήσουμε είναι το θέμα της αναχώρησης....παρασκευή ή σάββατο!!!
εγώ αν δεν ξυπνήσω το σάββατο στο βουνό ...... είμαι για τα κλαρίνα μετά....Πολίτη κανόνισε κανα δυο δίκλινα για μας τους παρασκευιάτικους!!!

και μέχρι να έρθετε εσείς οι "γρήγοροι" θα κάνω κόντρες με το ghost car μου......
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ :D
christhehealer - Τρι 26 Νοέ 2002, 23:42:03
Θέμα δημοσίευσης:
Χιλιομερτικές αποστάσεις:

Αθήνα - Βόλος => 321 χλμ

Το πρώτο κομμάτι στην λίμνη Κάρλα => 55 χλμ

Γύρος του Πηλίου => 120 χλμ.

Πρόγραμμα για το που σταματάμε => ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!! Laughing
Vaggelis - Τετ 27 Νοέ 2002, 08:52:08
Θέμα δημοσίευσης:
Και να ήθελα να κάνω μια ...αεροπορική επιδρομή δεν μπορώ, γιατί το μυαλό θέλει αλλά το σώμα (κινητήρας) δεν ακολουθεί. Εξάλλου δεν είμαι και άτομο της ...υπερβολής, αλλά αν ...τσιμπήσεις το λιονταράκι, αυτό ...βρυχάται. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει ένα φτωχό Corsa χτες βράδυ...
Πάντως, για να πω και την άποψη μου για τη διαδρομή, πολύ καλή είναι αλλά μου φαίνονται αρκετά τα km για να καλυφθούν σε μικρό χρόνο
DimiP - Τετ 27 Νοέ 2002, 09:07:03
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Και να ήθελα να κάνω μια ...αεροπορική επιδρομή δεν μπορώ, γιατί το μυαλό θέλει αλλά το σώμα (κινητήρας) δεν ακολουθεί. Εξάλλου δεν είμαι και άτομο της ...υπερβολής, αλλά αν ...τσιμπήσεις το λιονταράκι, αυτό ...βρυχάται. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει ένα φτωχό Corsa χτες βράδυ...
Πάντως, για να πω και την άποψη μου για τη διαδρομή, πολύ καλή είναι αλλά μου φαίνονται αρκετά τα km για να καλυφθούν σε μικρό χρόνο

τι επαθες ρε ατομο;
ακουω για corsa και χωματα.
εισαι πολυ κρυπτογραφικος τυπος.
για πες μας, απλη περιεργεια ειναι αυτη.
teoman - Τετ 27 Νοέ 2002, 09:41:45
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Και να ήθελα να κάνω μια ...αεροπορική επιδρομή δεν μπορώ, γιατί το μυαλό θέλει αλλά το σώμα (κινητήρας) δεν ακολουθεί. Εξάλλου δεν είμαι και άτομο της ...υπερβολής, αλλά αν ...τσιμπήσεις το λιονταράκι, αυτό ...βρυχάται. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει ένα φτωχό Corsa χτες βράδυ...Πάντως, για να πω και την άποψη μου για τη διαδρομή, πολύ καλή είναι αλλά μου φαίνονται αρκετά τα km για να καλυφθούν σε μικρό χρόνο

Ρε σεις,αυτός είναι σαν και μένα :D :D Wink
Και εγώ φίλε μου έχω πάρει ειδίκευση στις κηδείες... Wink
Αν και δεν είναι το κατάλληλο topic-sorry admins- το τελευταίο θύμα ένα mx5 κάνει παρέα στο corsaκι σου :D
Vaggelis - Τετ 27 Νοέ 2002, 10:24:09
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

τι επαθες ρε ατομο;
ακουω για corsa και χωματα.
εισαι πολυ κρυπτογραφικος τυπος.
για πες μας, απλη περιεργεια ειναι αυτη.

Αν και δεν είναι σωστό για το topic, χτες βράδυ ένα Corsa με αεροτομές, εξατμίσεις μπλα,μπλα κλπ απόλαυσε για αρκετή ώρα το σήμα του 206club.gr στο πίσω μου τζάμι, μέχρι που βαρέθηκε και έστριψε. Κρίμα, δεν μπόρεσε να δει το λιοντάρι μου στο καπώ...
christhehealer - Τετ 27 Νοέ 2002, 11:04:11
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Bαγγέλη είναι υπολογισμένα να βγούν σε ένα Σαββατοκύριακο, χαλαρά.

Eάν προσέξεις τα πιο πολλά είναι το Aθήνα-Bόλος όλα Eθνική.
Yπολόγιζε 3-4 ώρες ανάλογα με τις στάσεις για το Aθήνα - Bόλος.

Tον γύρο του Πηλίου τον κάνουν τα λεωφορεία σε μισή μέρα. Δεν θα τα καταφέρουμε εμείς με τα 206. Mην το πεις πουθενά αυτό. Θα μας γιουχάρουν.
Sidobre - Τετ 27 Νοέ 2002, 11:09:53
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΜΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.... ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?
konstantinos - Τετ 27 Νοέ 2002, 11:13:19
Θέμα δημοσίευσης:
Εάν την επόμενη ώρα δεν δηλώσει κανείς...

τότε θα γίνει πραγματικότητα η υπογραφή μου... Mad Mad Mad

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil
Slash - Τετ 27 Νοέ 2002, 14:22:45
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ παιδιά εκείνες τις ημερομηνίες θα τριγυρνώ Λάρισα-Βόλο, να δω συγγενείς και κάτι παλιές αγάπες. Laughing Οπότε δεν ξέρω αν θα δηλώσω συμμετοχή, μπορεί να με δείτε μπροστά σας κάποια στιγμή, και ίσως πάλι όχι. Cool
konstantinos - Τετ 27 Νοέ 2002, 14:25:36
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
μπορεί να με δείτε μπροστά σας κάποια στιγμή, και ίσως πάλι όχι. Cool

Εμείς μπορεί να μην σε πάρουμε χαμπάρι... εσύ όμως σίγουρα Wink Wink
Miltellas - Πεμ 28 Νοέ 2002, 02:17:04
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
και μέχρι να έρθετε εσείς οι "γρήγοροι" θα κάνω κόντρες με το ghost car μου......

....και το ghost car σου είναι μπλε και 1600άρι... Laughing
Miltellas - Πεμ 28 Νοέ 2002, 02:22:15
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς, 7 & 8 Δεκεμβρίου δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Crying or Very sad
30 με 1 μπορώ και θα πάω κάπου ούτως ή άλλως. Είμαι σε άδεια.
pduke - Πεμ 28 Νοέ 2002, 09:56:38
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:

....και το ghost car σου είναι μπλε και 1600άρι... Laughing

αααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχχαααα Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Πεμ 28 Νοέ 2002, 11:31:24
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Δυστυχώς, 7 & 8 Δεκεμβρίου δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Crying or Very sad
30 με 1 μπορώ και θα πάω κάπου ούτως ή άλλως. Είμαι σε άδεια.

Aυτη η άδεια δεν μεταφέρεται; Σαν τη γιορτή του Aγ. Γεωργίου ένα πράγμα Laughing Laughing Laughing Laughing
Miltellas - Παρ 29 Νοέ 2002, 01:44:34
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Aυτη η άδεια δεν μεταφέρεται;

Εδώ και δύο μήνες έχει κατοχυρωθεί με συμβόλαιο αίματος...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες