PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Μαντέψτε ποιος διάσημος έχει 206cc...?

Αλεξ@νδρος - Τρι 21 Ιούν 2005, 00:57:33
Θέμα δημοσίευσης: Μαντέψτε ποιος διάσημος έχει 206cc...?
Μα φυσικά η Στέλλα Μπεζαντάκου Cool .
Η οποία σήμερα στην Πεύκη το στούκαρε αφού παραβίασε ένα stop σε ένα Clio
Και φυσικά δεν έπαθε τίποτα γιατι εκτος οτι το 206 είναι ιδιαίτερα ασφαλες το δικό της είναι το μόνο με 4 αερόσακους μπροστά Wink (το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι?)
Προτείνω το προεδρείο να την ανακυρήξει επίτημο μέλος και να την κλείσει να μας τραγουδήσει στο Touring.Σε αντίθετη περίπτωση να μην πάει κανείς στην εκδρομή.Βαρεθήκαμε την κιθάρα αυτου του κυρίου healer.
Laughing Very happy
Anthi - Τρι 21 Ιούν 2005, 01:17:12
Θέμα δημοσίευσης:
Το είδα το σκηνικό στις ειδήσεις των 8 παρακαλώ Exclamation (στο Star φυσικά, πού αλλού?!) και πραγματικά το λυπήθηκα το κακόμοιρο το cc...Παρά τα όσα έξτρα είχε (στους 4 αέροσακους αναφέρομαι σαφέστατα Wink και στο ματάκι που είχε κρεμάσει για να μην την πιάνουν τα κακόβουλα σχόλια του κόσμου που τη ζηλεύει...) το αμαξάκι έγινε...καινούριο απ' την πλευρά του συνοδηγού!
Όσο για την παρουσία της στο touring , ψηφίζω υπέρ της άποψης του Mr Αλέξ@νδρου Cool
Baphomet - Τρι 21 Ιούν 2005, 01:19:29
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=5248&postdays=0&postorder=asc&start=20

όταν τα 'λεγα εγώ δε με ακούγατε... Laughing
shark_zak - Τρι 21 Ιούν 2005, 06:26:01
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=5248&postdays=0&postorder=asc&start=20

όταν τα 'λεγα εγώ δε με ακούγατε... Laughing

καλά είσαι πολύ μπροστά λέμε... Wink
christhehealer - Τρι 21 Ιούν 2005, 09:50:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ποια είναι η Στέλλα Mπεζαντάκου βρε παιδιά? Scratch
teoman - Τρι 21 Ιούν 2005, 09:52:43
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Ποια είναι η Στέλλα Mπεζαντάκου βρε παιδιά? Scratch

Είσαι ανιστόρητος!Μόνο τον Έρικ Κλάπτον γνωρίζεις?Ντροπή... Laughing
christhehealer - Τρι 21 Ιούν 2005, 10:01:05
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:

και τον Buddy Guy και τον Freddie King και τον Strevie Ray Vaughan και όλους τους μεγάλους πρωτοποριακούς...

... η Mπεζαντάκου όμως πια είναι, γιατί δεν μου λέει τίποτα το όνομα Rolling eyes
teoman - Τρι 21 Ιούν 2005, 10:03:15
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
teoman έγραψε:

και τον Buddy Guy και τον Freddie King και τον Strevie Ray Vaughan και όλους τους μεγάλους πρωτοποριακούς...

... η Mπεζαντάκου όμως πια είναι, γιατί δεν μου λέει τίποτα το όνομα Rolling eyes

Πρωτοπόρος και η κυρία... με διαφορά στήθους... Razz
Baphomet - Τρι 21 Ιούν 2005, 10:08:19
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
teoman έγραψε:

ΑΧ ΒΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΑΧ ΒΡΕ ΧΡΗΣΤΟ...
Πάρε να μορφωθείς αγόρι μου για την συγχρονη ελληνική μουσική...!

http://old.zortal.gr/fileupload/store/stella.pdf

http://www.gwool.com/bezentakou.stm

για τα παραπάνω απαραίτητη η γονική συναίνεση... Laughing
shark_zak - Τρι 21 Ιούν 2005, 10:25:37
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
christhehealer έγραψε:
teoman έγραψε:

ΑΧ ΒΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΑΧ ΒΡΕ ΧΡΗΣΤΟ...
Πάρε να μορφωθείς αγόρι μου για την συγχρονη ελληνική μουσική...!

http://old.zortal.gr/fileupload/store/stella.pdf

http://www.gwool.com/bezentakou.stm

για τα παραπάνω απαραίτητη η γονική συναίνεση... Laughing

πετρο με κανεις και ντρεπομαι... Embarassed Embarassed Embarassed
Baphomet - Τρι 21 Ιούν 2005, 10:27:47
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing να μη τα κοιτάς!! για τον χηλεράκη είναι! Very happy (σύντομα τα βλέπω για κάδο...) Razz
christhehealer - Τρι 21 Ιούν 2005, 18:25:32
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing να μη τα κοιτάς!! για τον χηλεράκη είναι! Very happy (σύντομα τα βλέπω για κάδο...) Razz

Thanks Πέτρο για την ενημέρωση. Razz

Kαι τώρα που είδα μπορώ να πάρω θέση.... Devil

Xάλια photoshop. Kαλό το clone stamp tool αλλά θέλει τρόπο για να μην φαίνεται η τύπισσα σαν πλαστική Lol Lol

Tαμίας που δεν έδωσε την πρέπουσα προσοχή έγραψε:

Eσύ να ντρέπεσαι. Eίχες την ευκαιρία να δεις 53 καλύτερες και πραγματικές και είχες κλειστό το κινητό... Whistling Whistling

γνωστός προβοκάτορας γιατρός έγραψε:
Προτείνω το προεδρείο να την ανακυρήξει επίτημο μέλος και να την κλείσει να μας τραγουδήσει στο Touring.Σε αντίθετη περίπτωση να μην πάει κανείς στην εκδρομή.Βαρεθήκαμε την κιθάρα αυτου του κυρίου healer.
Laughing Very happy

Συμφωνώ απόλυτα. Δεν φέρνω κιθάρα... Nα τραγουδήσει η Mπεζαντάκου στο touring...

Kαι μια και η κοπέλα δεν έχει αυτοκίνητο και δεν θα μπορεί να έρθει, προτείνω να την φέρεις εσύ που είχες και την ιδέα... Laughing Laughing Laughing Laughing

Θέλω να δω τι δικαιολογία θα πεις στην γυναίκα σου για την ξανθιά bimbo στο πίσω κάθισμα... Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

Anthi έγραψε:
Όσο για την παρουσία της στο touring , ψηφίζω υπέρ της άποψης του Mr Αλέξ@νδρου Cool

Eίχαμε και γυναικεία ψήφο... Yπέροχα Razz

Πέτρο ούτε εσύ να φέρεις κιθάρα. Θα τραγουδάνε αυτοί a cappela, εμείς θα πίνουμε μπύρες και θα κάνουμε και παραγγελιές... Mr. Green Mr. Green Lol Lol Yahoo!
Baphomet - Τρι 21 Ιούν 2005, 18:52:25
Θέμα δημοσίευσης:
ε,ναι τι να την κάνουμε την κιθάρα?? ούτε ο δούκας να φέρει!! θα τραγουδάει το Στελλάκι το crazy girl και εμείς θα τρώμε φρέσκο ψάρι (απο αυτά που δε θα αντέχουν την ηχορύπανση και θα πηδάνε στην στεριά να γλιτώσουν...) Laughing
vinman - Τρι 21 Ιούν 2005, 21:31:10
Θέμα δημοσίευσης:
Αν ειναι να φωναξουμε το Στελλακι να μας τραγουδησει στην Λευκαδα μπορουμε να καλεσουμε και τον μεγαλο θρυλο της ελληνικης μουσικης σκηνης....Mr.Ταμπακης....ααααα και τον Mr Πατελη....ετσι για να δεσει το γλυκο... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Αλεξ@νδρος - Τρι 21 Ιούν 2005, 22:13:55
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

γνωστός προβοκάτορας γιατρός έγραψε:
Laughing Very happy

Kαι μια και η κοπέλα δεν έχει αυτοκίνητο και δεν θα μπορεί να έρθει, προτείνω να την φέρεις εσύ που είχες και την ιδέα... Laughing Laughing Laughing Laughing

Θέλω να δω τι δικαιολογία θα πεις στην γυναίκα σου για την ξανθιά bimbo στο πίσω κάθισμα... Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

Τόσες ώρες διαδρομη Θεσ/νίκη-Λευκάδα κάποιος πρέπει να ταίσει τον κανακάρη μου που θα πεινάσει στο ενδιάμεσο.
Ρε γυναίκα σκεφτεσαι καμμια με περισσότερα προσόντα?
Wink
underage - Τρι 21 Ιούν 2005, 22:48:32
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Αν ειναι να φωναξουμε το Στελλακι να μας τραγουδησει στην Λευκαδα μπορουμε να καλεσουμε και τον μεγαλο θρυλο της ελληνικης μουσικης σκηνης....Mr.Ταμπακης....ααααα και τον Mr Πατελη....ετσι για να δεσει το γλυκο... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Τώρα το πήγατε μακριά το θέμα. Με τόσους σταρ θα γίνει άγριο κυνηγητό από τους παπαράτσι.Laughing
Θα σας ακολουθήσει και η Τατιάνα?
shark_zak - Τετ 22 Ιούν 2005, 05:42:39
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Tαμίας που δεν έδωσε την πρέπουσα προσοχή έγραψε:

Eσύ να ντρέπεσαι. Eίχες την ευκαιρία να δεις 53 καλύτερες και πραγματικές και είχες κλειστό το κινητό... Whistling Whistling

Confused Confused Confused
Baphomet - Τετ 22 Ιούν 2005, 13:24:47
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΤΕΛΗ τον λένε ρε...οχι ΠΑΤΕΛΗ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Vaggelis - Τετ 22 Ιούν 2005, 13:32:56
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάλι, έχω μια απορία με το ατυχές περιστατικό της ταλαντούχας-ανερχόμενης τραγουδίστριας.......
Όταν τράκαρε, αντί να καλέσει την τροχαία, κάλεσε τα κανάλια για να κάνει δηλώσεις;;;;; Scratch Scratch Tease Tease Rotfl Rotfl

Υ.Γ. άκουσα επίσης, ότι είχε ξανατρακάρει, μόλις είχε πάρει το CC..... είχε πέσει σε ένα σταματημένο αμάξι..... μεγάλο ταλέντο.....
crusader - Τετ 22 Ιούν 2005, 13:43:42
Θέμα δημοσίευσης:
Ίσως και να την ανακαλύψανε από μόνοι τους οι δαιμόνιοι αυτοί ρεπόρτερ του STAR.. Ξέρεις τι τσακάλια είναι!!!
christhehealer - Τετ 22 Ιούν 2005, 14:51:40
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
με το ατυχές περιστατικό της ταλαντούχας-ανερχόμενης τραγουδίστριας.......:

Kαλά το "ανερχόμενης"... αλλά το "ταλαντούχα" που κολλάει; Scratch

Eκτός κι αν εννοείς, αυτό που εννοεί ο τέο... από φωνή, κορμάρα!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Vaggelis - Τετ 22 Ιούν 2005, 15:06:09
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
με το ατυχές περιστατικό της ταλαντούχας-ανερχόμενης τραγουδίστριας.......:

Kαλά το "ανερχόμενης"... αλλά το "ταλαντούχα" που κολλάει; Scratch

Eκτός κι αν εννοείς, αυτό που εννοεί ο τέο... από φωνή, κορμάρα!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ακριβώς αυτό...... Laughing Laughing Laughing Laughing
Stalitsa - Τετ 22 Ιούν 2005, 15:15:17
Θέμα δημοσίευσης:
Εντάξει...εντάξει.....Θα σας πώ εγώ ακριβώς τί έγινε....
Οδηγούσε ανέμελη το ΑΣΤΕΡΙ η Στελλάρα και τραγουδούσε:"Στην ζωή μου σαν μπλουζάκι σε φορώ και δεν σ'αλλάζω..."(Ο Στίχος δεν το συζητάμε...) ε και δεν πρόσεξε το κορίτσι ολόκληρο STOP και έπεσε πάνω στον άλλον...Απλά.. Blink

Όσο για 'σένα Χρήστο ΠΡΟΣΕΞΕ τί λές για το κορίτσι γιατί είναι πρωταθλήτρια σε μία πολεμική τέχνη στα 53 κιλά... Hunter

Τί θα λέγατε αν γινόταν και η Στέλλα μέλος στο club????
Vaggelis - Τετ 22 Ιούν 2005, 15:21:37
Θέμα δημοσίευσης:
Stalitsa έγραψε:

εγώ απορώ πως δεν την έχουμε κάνει ακόμα επίτιμο μέλος, για να δώσει λίγο από την λάμψη της στο club.....
crusader - Τετ 22 Ιούν 2005, 15:27:32
Θέμα δημοσίευσης:
Stalitsa έγραψε:
Όσο για 'σένα Χρήστο ΠΡΟΣΕΞΕ τί λές για το κορίτσι γιατί είναι πρωταθλήτρια σε μία πολεμική τέχνη στα 53 κιλά... Hunter

Και πως την λένε αυτή την... τέχνη για να έχουμε καλό ρώτημα????

Stalitsa έγραψε:

Θα λέγαμε... ωραίο το αστείο σου.... Laughing Laughing Laughing
Baphomet - Τετ 22 Ιούν 2005, 15:33:27
Θέμα δημοσίευσης:
αλήθεια ειναι οτι η μπεζαντάκου έχει μαυρη ζώνη στο καράτε ή ταε κβον ντο πάντως... Confused
crusader - Τετ 22 Ιούν 2005, 15:41:46
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
αλήθεια ειναι οτι η μπεζαντάκου έχει μαυρη ζώνη στο καράτε ή ταε κβον ντο πάντως... Confused

Μήπως της την χάρισε κανας πρώην γκόμενος-καρατέγκα??? Rolling eyes
Baphomet - Τετ 22 Ιούν 2005, 15:43:15
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Baphomet έγραψε:

μπα όχι...πρέπει να έπαιζε απο μικρή κι έτσι μπηκε και γυμναστική ακαδημια... ε,μετά άρχισε τις τσόντες κτλ... Laughing
Stalitsa - Τετ 22 Ιούν 2005, 15:46:27
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Baphomet έγραψε:

ΕΛΑ ΚΑΚΙΕΣ....Η κοπέλα την πήρε με την αξία της.... Cool
christhehealer - Τετ 22 Ιούν 2005, 16:09:24
Θέμα δημοσίευσης:
Stalitsa έγραψε:
Όσο για 'σένα Χρήστο ΠΡΟΣΕΞΕ τί λές για το κορίτσι γιατί είναι πρωταθλήτρια σε μία πολεμική τέχνη στα 53 κιλά...

Kάτσε βρε Aιμιλία γιατί με μπέρδεψες.
Πριν από δυο-τρία post συζητάγαμε με τον Bαγγέλη για το ότι είναι ανερχόμενη καλλιτέχνιδα [με την ευρύτερη έννοια του όρου]...
Πότε πρόλαβε μέσα σε τρία post, να γίνει και συνάδελφος του Bruce Lee?

Kαι άντε και έγινε... Aπό τι κινδυνεύω περισσότερο;
Aπό το καράτε ή μήπως ξαναπιάσει τιμόνι στα χέρια της και όποιον πάρει ο χάρος; A; Scratch
vinman - Τετ 22 Ιούν 2005, 18:49:00
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
ΚΑΤΕΛΗ τον λένε ρε...οχι ΠΑΤΕΛΗ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Καλα...δεν ξημεροβραδιαζομαι εκει που τραγουδαει για να ξερω απολυτα σωστα το ονομα του... Laughing Laughing Laughing Laughing
shiba - Τετ 22 Ιούν 2005, 18:50:50
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον παιδεσ η μπεζετακυ ειναι γειτονισσα...τελευταια φορα την ειδα ομωσ πριν κανενα χρονο..ειχε ερθει με τα ροζ τησ στο γυμναστηριο..αρα αν την ξαναπετυχω θα την βουτηξω και αμεσωσ στο kitchen bar για να την γραψουμε και....βλεπουμε Very happy Laughing Wink
ΝΙΚΟΣ - Τετ 22 Ιούν 2005, 22:08:49
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως αμα ερθει τουριγκ....σφυράτε ε Laughing Laughing
Baphomet - Τετ 22 Ιούν 2005, 22:54:19
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Καλα...δεν ξημεροβραδιαζομαι εκει που τραγουδαει για να ξερω απολυτα σωστα το ονομα του... Laughing Laughing Laughing Laughing

ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ???? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ... Evil
vinman - Τετ 22 Ιούν 2005, 22:58:22
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
vinman έγραψε:
Baphomet έγραψε:

ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ???? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ... Evil

....κι ομως.... Laughing Laughing Laughing
Μια φορα που εκανα ζαπινγκ και επεσα τυχαια στην Πανια,ειπε σε πιο μαγαζι τραγουδαει αλλα δεν συγκρατησα το ονομα... Laughing Laughing Laughing
Οπως τραγουδαει και ο αλλος ο ''κλαμπανος''ο Ταμπακης...και μαλιστα εχουν αφιερωματα και συνεντευξεις πολλα περιοδικα... Silly Tease
Stalitsa - Τετ 22 Ιούν 2005, 23:16:58
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Stalitsa έγραψε:
Όσο για 'σένα Χρήστο ΠΡΟΣΕΞΕ τί λές για το κορίτσι γιατί είναι πρωταθλήτρια σε μία πολεμική τέχνη στα 53 κιλά...

Kάτσε βρε Aιμιλία γιατί με μπέρδεψες.
Πριν από δυο-τρία post συζητάγαμε με τον Bαγγέλη για το ότι είναι ανερχόμενη καλλιτέχνιδα [με την ευρύτερη έννοια του όρου]...
Πότε πρόλαβε μέσα σε τρία post, να γίνει και συνάδελφος του Bruce Lee?

Kαι άντε και έγινε... Aπό τι κινδυνεύω περισσότερο;
Aπό το καράτε ή μήπως ξαναπιάσει τιμόνι στα χέρια της και όποιον πάρει ο χάρος; A; Scratch

Η Στελλάρα αγαπητέ Χρήστο είναι πολυτάλαντο αστέρι και τραγουδίστρια και πρωταθλήτρια σε κάποια πολεμική τέχνη(δεν ξέρω πότε πρόλαβε να γίνει συνάδελφος του Bruce Lee,όταν ήταν 53kg)..Κινδυνέυεις και απο τα 2 αν δε σε στείλει με το καράτε θα ξαναπιάσει το τιμόνι...Προσοχή λοιπόν!!!!
Divim - Πεμ 23 Ιούν 2005, 02:17:02
Θέμα δημοσίευσης:
...και αν καταφέρεις να γλυτώσεις και απ' τα 2 θα αρχίσει το τραγούδι!!
δεν υπάρχει σωτηρία Shoot
crusader - Πεμ 23 Ιούν 2005, 07:50:38
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Και με τι θα έρθει στο τουρ? Αφού το κάρο της το τσαλάκωσε...

Πρέπει κάποιος να την πάρει συνοδηγό και ΟΧΙ εγώ δεν προσφέρομαι...
kanelj - Πεμ 23 Ιούν 2005, 09:09:00
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:

Οπως τραγουδαει και ο αλλος ο ''κλαμπανος''ο Ταμπακης...και μαλιστα εχουν αφιερωματα και συνεντευξεις πολλα περιοδικα... Silly Tease

Ο ταμπακης για καθε βραδυ που τραγουδαει περνει 1.500 Exclamation
Πως σας φανηκε?Καλο Question Exclamation Βαλτε τον ολοι στο κινητο σας για να περνει παραπανω τον αλλο μηνα................. Rolling eyes Evil Evil
ΕΛΕΟΣ Exclamation Exclamation Exclamation
christhehealer - Πεμ 23 Ιούν 2005, 09:52:03
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:

Θα την φέρει ο Aλεξ@νδρος και θα της κάνει παρέα η ούρδα...

Eμείς δεν θα ασχοληθούμε καθόλου για να μπορούμε απερίσπαστοι να ρουχλιάζουμε Cool Laughing Laughing Laughing

H Aιμιλία, τώρα που το σκέφτομαι, τι κόλλημα έχει φάει και την υπερασπίζεται με τόσο πάθος. Ξαδέρφη της είναι? Scratch
Stalitsa - Πεμ 23 Ιούν 2005, 10:11:58
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

H Aιμιλία, τώρα που το σκέφτομαι, τι κόλλημα έχει φάει και την υπερασπίζεται με τόσο πάθος. Ξαδέρφη της είναι? Scratch

Όχι Χρήστο...Θα σου αποκαλύψω το μυστικό μου...Εντάξει...Είναι το είδωλο μου...Το πρότυπο μου... Blink Hunter

χαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!! Rotfl

Συγνώμη από όλα όσα έγραψα εσύ κατάλαβες ότι την υπερασπίζομαι και με πάθος κιόλας;;;;; Shoot
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!!(για ξαναδές τα λίγο καλύτερα...)
Τα ακούσματα μου πάνω κάτω συμβαδίζουν με του Πέτρου...(ελπίζω τώρα να κατάλαβες...εWink
Baphomet - Πεμ 23 Ιούν 2005, 10:44:20
Θέμα δημοσίευσης:
ναι συμβαδίζουν... στο αυτοκίνητο ακούμε οικογένεια φλωρινιώτη, σαμπρίνα, τσικουλάτα, γονίδη, πάολα κτλ... Laughing Laughing Laughing

ΟΥΣΤ
gianic - Πεμ 23 Ιούν 2005, 11:33:30
Θέμα δημοσίευσης:
που θα βρω και γω τετοια γυναικα ρε πετρο ? μ εχουν πρηξει εδω με τα εντεχνο-ροκ τους ... δεν αντεχω αλλο !
Baphomet - Πεμ 23 Ιούν 2005, 11:48:05
Θέμα δημοσίευσης:
giannis_cc έγραψε:
που θα βρω και γω τετοια γυναικα ρε πετρο ? μ εχουν πρηξει εδω με τα εντεχνο-ροκ τους ... δεν αντεχω αλλο !

Laughing Laughing Laughing
ένα θα σου πω... με την Αιμιλία έχουμε πάει δυο φορές ΔΚ...Wink σέρναμε κι εκείνο το κρουσαντερο μαζι μας... Laughing (να μαθεις να λες για την βαρκαδα μου) Laughing
gianic - Πεμ 23 Ιούν 2005, 11:57:55
Θέμα δημοσίευσης:
crusadero ??? γα**το !@! Razz Razz Razz (σορυ crusader!)
crusader - Πεμ 23 Ιούν 2005, 12:11:21
Θέμα δημοσίευσης:
καλααααααααααααααα.........
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 23 Ιούν 2005, 17:19:13
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Δεν πειραζει......προσφερομαι εγω Exclamation Θα κανω πετρα την καρδια μου και θα το κανω το ψυχικο.Εχε χαρη που ειμουνα προσκοπος μικρος και δεν μπορω αν δεν κανω μια-δυο καλες πραξεις την μερα Laughing Laughing Laughing
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 23 Ιούν 2005, 17:22:54
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΡΥΦΟ FUNCLUB ΠΕΖΕΝΤΑΚΟΥ έγραψε:
crusader έγραψε:

Θα την φέρει ο Aλεξ@νδρος και θα της κάνει παρέα η ούρδα...

Eμείς δεν θα ασχοληθούμε καθόλου για να μπορούμε απερίσπαστοι να ρουχλιάζουμε Cool Laughing Laughing Laughing

Και εσυ ως συνηθως........χαρταετο Laughing Laughing Laughing Laughing Τωρα ποιος ειναι ο ουρδας δεν ξερω... Rolling eyes
christhehealer - Πεμ 23 Ιούν 2005, 17:35:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ποια Πεζεντάκου ρε ούρδα!!!!! Splat Splat

M-π-ε-ζ-α-ν-τ-ά-κ-ο-υ την λένε την κοπέλα...
μου θες να είσαι και συνοδός της!!!! Rotfl

Kάτσε να πω στον Γκάλφα να σε φέρει με το ζόρι στο touring, αλλά να σε κλείσει στο πορτπαγκάζ να μη σε δει η κοπέλα και τρομάξει ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 23 Ιούν 2005, 22:35:38
Θέμα δημοσίευσης:
Κρυφο funclub έγραψε:
Ποια Πεζεντάκου ρε ούρδα!!!!! Splat Splat

M-π-ε-ζ-α-ν-τ-ά-κ-ο-υ την λένε την κοπέλα...
μου θες να είσαι και συνοδός της!!!! Rotfl

Kάτσε να πω στον Γκάλφα να σε φέρει με το ζόρι στο touring, αλλά να σε κλείσει στο πορτπαγκάζ να μη σε δει η κοπέλα και τρομάξει ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αρε ατιμε.....ξερεις επ ακριβως πως την λενε ε Question Απο εκει να φανταστει κανεις ποιος απο τους δυο μας την ''παρακολουθει'' περισοτερο. Laughing Laughing Laughing
underage - Πεμ 23 Ιούν 2005, 23:41:44
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

M-π-ε-ζ-α-ν-τ-ά-κ-ο-υ την λένε την κοπέλα...rotfl:

Που να μην τη λέγανε. Ξεφτύλισε τους Μανιάτες (και είμαστε αρκετοί στο club) Evil Evil Evil Evil Evil

Αν ποτέ θελήσει να γραφτεί στο club (που δεν το νομίζω διαβάζοντας αυτό το topic Laughing Laughing Laughing) προτίνω να γίνει ψηφοφορία για το ποιοι θέλουνε και ποιο ΟΧΙ Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Wink
Lef205 - Παρ 24 Ιούν 2005, 03:15:27
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
christhehealer έγραψε:

Που να μην τη λέγανε. Ξεφτύλισε τους Μανιάτες (και είμαστε αρκετοί στο club) Evil Evil Evil Evil Evil

Αν ποτέ θελήσει να γραφτεί στο club (που δεν το νομίζω διαβάζοντας αυτό το topic Laughing Laughing Laughing) προτίνω να γίνει ψηφοφορία για το ποιοι θέλουνε και ποιο ΟΧΙ Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Wink

Μανιατισα ειναι?
chatasos - Παρ 24 Ιούν 2005, 07:16:43
Θέμα δημοσίευσης: Re: Μαντέψτε ποιος διάσημος έχει 206cc...?
Αλεξ@νδρος έγραψε:
Μα φυσικά η Στέλλα Μπεζαντάκου Cool .
Η οποία σήμερα στην Πεύκη το στούκαρε αφού παραβίασε ένα stop σε ένα Clio

Το "περίεργον" της υπόθεσης είναι ότι στη συγκεκριμένη διασταύρωση (5 λεπτά από το σπίτι μου) έχει:

- 2 stop, αριστερά και δεξιά του δρόμου
- προειδοποιητικό φανάρι που αναβοσβήνει
- πινακίδα "Προσοχή, επικίνδυνη διασταύρωση"

κι' όμως....σχεδόν κάθε μήνα έχουμε show Silly

Μάλλον πρέπει να φταίνε οι κομμώτριες στο διπλανό μαγαζί Twisted evil Tease
Vaggelis - Παρ 24 Ιούν 2005, 09:49:15
Θέμα δημοσίευσης: Re: Μαντέψτε ποιος διάσημος έχει 206cc...?
chatasos έγραψε:
[

Το "περίεργον" της υπόθεσης είναι ότι στη συγκεκριμένη διασταύρωση (5 λεπτά από το σπίτι μου) έχει:

- 2 stop, αριστερά και δεξιά του δρόμου
- προειδοποιητικό φανάρι που αναβοσβήνει
- πινακίδα "Προσοχή, επικίνδυνη διασταύρωση"

και το ακόμα πιο περίεργο είναι οτι δήλωσε οτι δεν πρόσεξε το STOP....!!!!!!!!!!!!! Tease Tease Tease
pygolabida - Παρ 24 Ιούν 2005, 09:50:26
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:

Ε όχι.........
christhehealer - Παρ 24 Ιούν 2005, 10:32:49
Θέμα δημοσίευσης:
Mανιάτισα... δίπλα στο σπίτι του Tσατάσου... για όλα υπάρχει εξήγηση τελικά!!! Big wink Big wink Big wink
p206Mike - Παρ 24 Ιούν 2005, 11:17:48
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
christhehealer έγραψε:

Συμφωνώ....ξεφτύλα..... Evil
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες