Baphomet έγραψε: |
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=5248&postdays=0&postorder=asc&start=20
όταν τα 'λεγα εγώ δε με ακούγατε... ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Ποια είναι η Στέλλα Mπεζαντάκου βρε παιδιά? ![]() |
teoman έγραψε: |
Είσαι ανιστόρητος!Μόνο τον Έρικ Κλάπτον γνωρίζεις?Ντροπή... ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
και τον Buddy Guy και τον Freddie King και τον Strevie Ray Vaughan και όλους τους μεγάλους πρωτοποριακούς... ... η Mπεζαντάκου όμως πια είναι, γιατί δεν μου λέει τίποτα το όνομα ![]() |
και τον Buddy Guy και τον Freddie King και τον Strevie Ray Vaughan και όλους τους μεγάλους πρωτοποριακούς... ... η Mπεζαντάκου όμως πια είναι, γιατί δεν μου λέει τίποτα το όνομα ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||||
ΑΧ ΒΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΑΧ ΒΡΕ ΧΡΗΣΤΟ... Πάρε να μορφωθείς αγόρι μου για την συγχρονη ελληνική μουσική...! http://old.zortal.gr/fileupload/store/stella.pdf http://www.gwool.com/bezentakou.stm για τα παραπάνω απαραίτητη η γονική συναίνεση... ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tαμίας που δεν έδωσε την πρέπουσα προσοχή έγραψε: |
πετρο με κανεις και ντρεπομαι... ![]() ![]() ![]() |
γνωστός προβοκάτορας γιατρός έγραψε: |
Προτείνω το προεδρείο να την ανακυρήξει επίτημο μέλος και να την κλείσει να μας τραγουδήσει στο Touring.Σε αντίθετη περίπτωση να μην πάει κανείς στην εκδρομή.Βαρεθήκαμε την κιθάρα αυτου του κυρίου healer.
![]() ![]() |
Anthi έγραψε: |
Όσο για την παρουσία της στο touring , ψηφίζω υπέρ της άποψης του Mr Αλέξ@νδρου ![]() |
Kαι μια και η κοπέλα δεν έχει αυτοκίνητο και δεν θα μπορεί να έρθει, προτείνω να την φέρεις εσύ που είχες και την ιδέα... ![]() ![]() ![]() ![]() Θέλω να δω τι δικαιολογία θα πεις στην γυναίκα σου για την ξανθιά bimbo στο πίσω κάθισμα... ![]() ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: |
Αν ειναι να φωναξουμε το Στελλακι να μας τραγουδησει στην Λευκαδα μπορουμε να καλεσουμε και τον μεγαλο θρυλο της ελληνικης μουσικης σκηνης....Mr.Ταμπακης....ααααα και τον Mr Πατελη....ετσι για να δεσει το γλυκο... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eσύ να ντρέπεσαι. Eίχες την ευκαιρία να δεις 53 καλύτερες και πραγματικές και είχες κλειστό το κινητό... ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
με το ατυχές περιστατικό της ταλαντούχας-ανερχόμενης τραγουδίστριας.......: |
Kαλά το "ανερχόμενης"... αλλά το "ταλαντούχα" που κολλάει; ![]() Eκτός κι αν εννοείς, αυτό που εννοεί ο τέο... από φωνή, κορμάρα!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stalitsa έγραψε: |
Τί θα λέγατε αν γινόταν και η Στέλλα μέλος στο club???? |
Όσο για 'σένα Χρήστο ΠΡΟΣΕΞΕ τί λές για το κορίτσι γιατί είναι πρωταθλήτρια σε μία πολεμική τέχνη στα 53 κιλά... ![]() |
Τί θα λέγατε αν γινόταν και η Στέλλα μέλος στο club???? |
αλήθεια ειναι οτι η μπεζαντάκου έχει μαυρη ζώνη στο καράτε ή ταε κβον ντο πάντως... ![]() |
crusader έγραψε: | ||
Μήπως της την χάρισε κανας πρώην γκόμενος-καρατέγκα??? ![]() |
Μήπως της την χάρισε κανας πρώην γκόμενος-καρατέγκα??? ![]() |
Όσο για 'σένα Χρήστο ΠΡΟΣΕΞΕ τί λές για το κορίτσι γιατί είναι πρωταθλήτρια σε μία πολεμική τέχνη στα 53 κιλά... |
ΚΑΤΕΛΗ τον λένε ρε...οχι ΠΑΤΕΛΗ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: | ||
Καλα...δεν ξημεροβραδιαζομαι εκει που τραγουδαει για να ξερω απολυτα σωστα το ονομα του... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||||
ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ... ![]() |
Kάτσε βρε Aιμιλία γιατί με μπέρδεψες. Πριν από δυο-τρία post συζητάγαμε με τον Bαγγέλη για το ότι είναι ανερχόμενη καλλιτέχνιδα [με την ευρύτερη έννοια του όρου]... Πότε πρόλαβε μέσα σε τρία post, να γίνει και συνάδελφος του Bruce Lee? Kαι άντε και έγινε... Aπό τι κινδυνεύω περισσότερο; Aπό το καράτε ή μήπως ξαναπιάσει τιμόνι στα χέρια της και όποιον πάρει ο χάρος; A; ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Παντως αμα ερθει τουριγκ....σφυράτε ε ![]() ![]() |
vinman έγραψε: |
Οπως τραγουδαει και ο αλλος ο ''κλαμπανος''ο Ταμπακης...και μαλιστα εχουν αφιερωματα και συνεντευξεις πολλα περιοδικα... ![]() ![]() |
crusader έγραψε: |
Και με τι θα έρθει στο τουρ? Αφού το κάρο της το τσαλάκωσε...
Πρέπει κάποιος να την πάρει συνοδηγό και ΟΧΙ εγώ δεν προσφέρομαι... |
H Aιμιλία, τώρα που το σκέφτομαι, τι κόλλημα έχει φάει και την υπερασπίζεται με τόσο πάθος. Ξαδέρφη της είναι? ![]() |
giannis_cc έγραψε: |
που θα βρω και γω τετοια γυναικα ρε πετρο ? μ εχουν πρηξει εδω με τα εντεχνο-ροκ τους ... δεν αντεχω αλλο ! |
Και με τι θα έρθει στο τουρ? Αφού το κάρο της το τσαλάκωσε... Πρέπει κάποιος να την πάρει συνοδηγό και ΟΧΙ εγώ δεν προσφέρομαι... |
ΚΡΥΦΟ FUNCLUB ΠΕΖΕΝΤΑΚΟΥ έγραψε: | ||
Θα την φέρει ο Aλεξ@νδρος και θα της κάνει παρέα η ούρδα... Eμείς δεν θα ασχοληθούμε καθόλου για να μπορούμε απερίσπαστοι να ρουχλιάζουμε ![]() ![]() ![]() ![]() H Aιμιλία, τώρα που το σκέφτομαι, τι κόλλημα έχει φάει και την υπερασπίζεται με τόσο πάθος. Ξαδέρφη της είναι? ![]() |
Κρυφο funclub έγραψε: |
Ποια Πεζεντάκου ρε ούρδα!!!!! ![]() ![]() M-π-ε-ζ-α-ν-τ-ά-κ-ο-υ την λένε την κοπέλα... μου θες να είσαι και συνοδός της!!!! ![]() Kάτσε να πω στον Γκάλφα να σε φέρει με το ζόρι στο touring, αλλά να σε κλείσει στο πορτπαγκάζ να μη σε δει η κοπέλα και τρομάξει ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
M-π-ε-ζ-α-ν-τ-ά-κ-ο-υ την λένε την κοπέλα...rotfl: |
underage έγραψε: | ||
Που να μην τη λέγανε. Ξεφτύλισε τους Μανιάτες (και είμαστε αρκετοί στο club) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αν ποτέ θελήσει να γραφτεί στο club (που δεν το νομίζω διαβάζοντας αυτό το topic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Αλεξ@νδρος έγραψε: |
Μα φυσικά η Στέλλα Μπεζαντάκου ![]() Η οποία σήμερα στην Πεύκη το στούκαρε αφού παραβίασε ένα stop σε ένα Clio |
chatasos έγραψε: |
[
Το "περίεργον" της υπόθεσης είναι ότι στη συγκεκριμένη διασταύρωση (5 λεπτά από το σπίτι μου) έχει: - 2 stop, αριστερά και δεξιά του δρόμου - προειδοποιητικό φανάρι που αναβοσβήνει - πινακίδα "Προσοχή, επικίνδυνη διασταύρωση" |
underage έγραψε: |
Που να μην τη λέγανε. Ξεφτύλισε τους Μανιάτες (και είμαστε αρκετοί στο club) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
underage έγραψε: | ||
Που να μην τη λέγανε. Ξεφτύλισε τους Μανιάτες (και είμαστε αρκετοί στο club) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |