PSClub - Hellas

Νέα - Renault Clio III

Touristas - Παρ 11 Μάρ 2005, 08:58:21
Θέμα δημοσίευσης: Νέο Clio
Αυτή είναι η πρώτη φευγαλέα ματιά στο πρωτότυπο νέο Clio χωρίς καμουφλάζ. Το γαλλικό supermini αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε τρίθυρες και πεντάθυρες εκδόσεις από το καλοκαίρι του 2005, έχοντας αρκετά κοινά μηχανικά μέρη με το σημερινό Nissan Micra.

Το μήκος του είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το σημερινό Clio και θα φτάνει τα 3,82 μέτρα, ενώ το ύψος και το πλάτος θα διατηρηθούν στα 1,42 και 1,64 μέτρα αντίστοιχα. Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει σύνολα βενζίνης που αποδίδουν από 60 μέχρι 182 ίππους τα οποία θα πλαισιώνονται από δύο diesel μοτέρ ισχύος 64 και 82 ίππων.

Η κορυφαία τρίλιτρη έκδοση Clio Sport με τον V6 κινητήρα των 226 ίππων αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2006. Ένα χρόνο μετά -το 2007- η Renault θα παρουσιάσει το mini-MPV, Cliospace το οποίο θα βασίζεται στο τρίθυρο/πεντάθυρο Clio, αλλά θα είναι κατά 10 πόντους μακρύτερο.

Με μήκος που θα φτάνει τα 3,93 μέτρα το Cliospace θα είναι η απάντηση τόσο στο Opel Meriva όσο και στα Fiat Idea και Lancia Musa. Οι κινητήρες που θα τοποθετούνται σε αυτό θα είναι οι ίδιοι με εκείνους του Clio, εκτός φυσικά από το «μικρό» των 60 ίππων και τα «μεγάλα» μοτέρ των 182 και 226 ίππων.
vinman - Παρ 11 Μάρ 2005, 11:31:43
Θέμα δημοσίευσης:
Θυμιζει λιγο Megane scenic πισω ειναι ιδεα μου Question Question
ultra-one - Παρ 11 Μάρ 2005, 12:20:36
Θέμα δημοσίευσης: Re: Νέο Clio
Touristas έγραψε:
.....έχοντας αρκετά κοινά μηχανικά μέρη με το σημερινό Nissan Micra.

Υποθέτω και τις αναρτήσεις του Micra!
Puke left Puke right Puke left Puke right Puke left Puke right

Οπτικά πάντως είναι πιο όμορφο από ότι περίμενα από τη Renault!
Ronin - Παρ 11 Μάρ 2005, 12:25:57
Θέμα δημοσίευσης:
Χάλια είναι...

Ήταν που ήταν χάλια το προηγούμενο (το cup ειδικά ήταν για κλάματα Puke right ) Wink Wink Very happy
Vaggelis - Παρ 11 Μάρ 2005, 13:59:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:
Χάλια είναι...

Ήταν που ήταν χάλια το προηγούμενο (το cup ειδικά ήταν για κλάματα Puke right ) Wink Wink Very happy

Μεγάλη πατάτα αυτό το cup.....
ειδικά αν είναι και μπλέ και έχει και κοζανίτικες πινακίδες..........
shiba - Παρ 11 Μάρ 2005, 14:49:29
Θέμα δημοσίευσης:
πιστεθω το προηγουμενο clio ειναι κλασεισ πιο ομορφο...αυτο δεν με ενυπωσιασε να σασ πω την αληθεια
ΝΙΚΟΣ - Παρ 11 Μάρ 2005, 17:20:36
Θέμα δημοσίευσης:
Καποιοι να φανε τα ποδαρια τους εδω μεσα....Ξερουν αυτοι... Wink Wink Laughing
Vaggelis - Τρι 14 Ιούν 2005, 09:37:27
Θέμα δημοσίευσης: Renault Clio III

Σε λίγες ημέρες η Renault πρόκειται να παρουσιάσει, επίσημα στην Ευρώπη, την τρίτη γενιά του Clio. Το αυτοκίνητο έχει υποστεί μεγάλες αλλαγές εξωτερικά όπου έχουν ακολουθηθεί οι γραμμές ενός εξαιρετικά μοντέρνου και αεροδυναμικού σχεδιασμού. Εμφανής είναι η προσπάθεια να εμφανισθεί ένα δυναμικό και sportive αυτοκίνητο που απευθύνεται σε νέους σε ηλικία οδηγούς αλλά και σε γυναίκες που θα γοητευθούν από την κοψιά του.

Η γκάμα των βενζινοκινητήρων του περιλαμβάνει τα 1200, τα 1400 και τα 1600 κυβικά με απόδοση 75, 98 και 115 άλογα αντίστοιχα. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι χειροκίνητο 5 θέσεων ενώ στα 1600 υπάχρει και η επιλογή του αυτόματου.

Η τιμή του στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες (και στην Ελλάδα;) θα ξεκινάει από τα 12.000 ευρώ ενώ η εμφάνισή του στις αντιπροσωπείες αναμένεται να ξεκινήσει από τον επόμενο μήνα.

Πηγή: autopress.gr
shark_zak - Τρι 14 Ιούν 2005, 09:43:10
Θέμα δημοσίευσης:
ομορφο...Crazy
αυτο με τα 108+ αλογα δεν θα το βγαζει τωρα... Question
MEMsound - Τρι 14 Ιούν 2005, 11:19:22
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ!!!
Επιτέλους ένα μικρό που σε εμφάνιση να μπορεί να σταθεί δίπλα στο 206!
Τα μπροστινά του φανάρια βέβαια με το καμπύλο κάτω μέρος κάτι μου θυμίζουν....
και 1,6 115ps...Μια χαρά...
Αρκεί να μην καταργήσει μετά από λίγο το χειροκίνητο κιβώτιο στο 1600αρι όπως έκανε με το υπάρχον μοντέλο....
gabrielo - Τρι 14 Ιούν 2005, 11:34:15
Θέμα δημοσίευσης:
Σίγουρα το πιο όμορφο μοντέλο στην τωρινή γκάμα της RENAULT αυτή την στιγμή, κατά την γνώμη μου.
Αμάξωμα που δείχνει δυναμισμό με το μπροστινό καπό όλα τα λεφτά....
Σίγουρα μια πολύ ενδειαφέρουσα και φρέσκια πρόταση στον χώρο των ''μικρών''.
Κάτι μου λέει επίσης ότι μέσα στον επόμενο χρόνο θα σκάσει μύτη και μια πιο ζόρικη έκδοση sport με 180+ αλογα κατά την προσφιλή συνήθεια των κατασκευαστών....(η παραπάνω φωτό μάλλον σε κάτι τέτοιο παραπέμπει).
STELIOS - Τρι 14 Ιούν 2005, 11:54:50
Θέμα δημοσίευσης:
ΦΟ - ΒΕ - ΡΟ !!!!!!!!!!!!!!!

Το πρωτο μικρομεσαιο που μου αρεσει πιο πολυ απ'το 206.
Vaggelis - Τρι 14 Ιούν 2005, 12:09:27
Θέμα δημοσίευσης:
gabrielo έγραψε:
Σίγουρα το πιο όμορφο μοντέλο στην τωρινή γκάμα της RENAULT αυτή την στιγμή, κατά την γνώμη μου.
Αμάξωμα που δείχνει δυναμισμό με το μπροστινό καπό όλα τα λεφτά....
Σίγουρα μια πολύ ενδειαφέρουσα και φρέσκια πρόταση στον χώρο των ''μικρών''.
Κάτι μου λέει επίσης ότι μέσα στον επόμενο χρόνο θα σκάσει μύτη και μια πιο ζόρικη έκδοση sport με 180+ αλογα κατά την προσφιλή συνήθεια των κατασκευαστών....(η παραπάνω φωτό μάλλον σε κάτι τέτοιο παραπέμπει).

για δες εδώ....
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=5550
shiba - Τρι 14 Ιούν 2005, 12:15:12
Θέμα δημοσίευσης:
οντωσ απιστευτα ομορφο...μηπωσ ομωσ αυτη η φωτογραφια ειναι του sport και μασ ξεγελαει λιγο?
eve - Τρι 14 Ιούν 2005, 12:44:04
Θέμα δημοσίευσης:
Πανέμορφο!!!! Clapping Clapping Clapping Thumb Left
ultra-one - Τρι 14 Ιούν 2005, 12:49:21
Θέμα δημοσίευσης:
Ευτυχώς δεν το έκαναν να μοιάζει με το Micra ανκαι είναι ίδια αυτοκίνητα!!

Η φώτο πάντως μου φαίνεται επεξεργασμένη διότι αν προσέξετε οι κεντρικές κολώνες δεν έχουν καθόλου πάχος και δεν εξέχουν καθόλου προς τα μέσα!!!!!!!!!! Confused
bouboulis - Τρι 14 Ιούν 2005, 13:36:25
Θέμα δημοσίευσης:
Και εμένα μ'αρέσει! Κυρίως μ'αρέσει που δεν είναι όπως σχεδόν όλα τα σύγχρονα "πολυμορφικά" αυτοκίνητα. Αν έχει και το ίδιο ή και ακόμα καλύτερο στήσιμο από τον προκάτοχό του τότε σίγουρα θα γίνει ένα best seller.
ultra-one - Τρι 14 Ιούν 2005, 14:00:22
Θέμα δημοσίευσης:
bouboulis έγραψε:
Και εμένα μ'αρέσει! Κυρίως μ'αρέσει που δεν είναι όπως σχεδόν όλα τα σύγχρονα "πολυμορφικά" αυτοκίνητα. Αν έχει και το ίδιο ή και ακόμα καλύτερο στήσιμο από τον προκάτοχό του τότε σίγουρα θα γίνει ένα best seller.

Μπορεί να είναι πολύ χειρότερο από τον προκάτοχο του!!!
Δεν ξέρω για τη Renault αλλά η Peugeot πάντως μας έχει συνηθίσει σε αυτή την ιδέα τα νεώτερα μοντέλα να είναι χειρότερα από τα παλιά...... (205-->206, 306-->307 κλπ)

Μη ξεχνάς επίσης ότι έχει τις ίδιες αναρτήσεις με το Micra! Puke right Puke right Puke right
Vaggelis - Παρ 17 Ιούν 2005, 10:45:37
Θέμα δημοσίευσης:

H τρίτη γενιά Renault Clio αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ελληνικούς δρόμους το ερχόμενο φθινόπωρο...

Περίπου ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα του Modus στην ευρωπαϊκή αγορά, η Renault δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της τρίτης γενιάς Clio που θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στην έκθεση αυτοκινήτου στην Φρανκφούρτη. Με σύγχρονη εμφάνιση, που παραπέμπει στην αισθητική των Modus και Scenic, το Clio III φαίνεται να κερδίζει τις αρχικές εντυπώσεις.

Το δυναμικό ύφος του γαλλικού supermini, στο οποίο συμβάλλουν κατά κύριο λόγο τα επιθετικής σχεδίασης φωτιστικά σώματα, οι όμορφες γωνίες του αμαξώματος και οι τονισμένοι θόλοι των τροχών, είναι το πρώτο πράγμα που διαπιστώνει κανείς κοιτάζοντας τις φωτογραφίες. Στο εσωτερικό, η εικόνα δείχνει το λιγότερο σύγχρονη και φαίνεται να ακολουθεί την άποψη που έχουν χαράξει εδώ και καιρό τα Modus και Scenic.

Πέρα όμως από τον αισθητικό τομέα, το νέο Clio υπόσχεται μεγαλύτερη άνεση για όλους τους επιβάτες του. Τουλάχιστον, σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει κανείς, αν λάβει υπόψη του πως το νέο μοντέλο είναι κατά 21,1 εκατοστά μακρύτερο -συνολικά 3,986 μέτρα, κατά 6,7 εκατοστά πλατύτερο -1,707 μέτρα- και κατά 7,3 εκατοστά ψηλότερο -1,493 μέτρα. Οι διαστάσεις είναι ίδιες και για τους δύο τύπους αμαξωμάτων -τρίθυρο και πεντάθυρο- ενώ, σε αυτές, συνυπολογίστε και το αυξημένο μεταξόνιο -2,575 μέτρα- κατά 10,5 εκατοστά ενώ ο χώρος αποσκευών έχει μεγαλώσει κατά 33 λίτρα και φτάνει τα 288 λίτρα.

Στο νέο Clio, τοποθετείται η ήδη υπάρχουσα γκάμα των κινητήρων που κινεί διάφορα μοντέλα της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Στην σειρά των βενζινοκινητήρων περιλαμβάνονται οι εκδόσεις 1.2, 1.4 και 1.6 λίτρων ισχύος 75, 100 και 110 ίππων, αντίστοιχα, ενώ θα υπάρχουν και τρεις diesel των 1,5 λίτρων με απόδοση 70, 85 και 105 ίππους.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα μέρη του αυτοκινήτου, η ανάρτηση βασίζεται σε αυτή του μεγαλύτερου Megane και στον πίσω άξονα υπάρχει ο γνωστός ημιάκαμπτος ενώ οι εκδόσεις των 1.2 και 1.6 συνδυάζονται και με ημιαυτόματο κιβώτιο όπου οι αλλαγές των σχέσεων πραγματοποιούνται από διακόπτες στο τιμόνι. Τέλος, οι ιθύνοντες της εταιρίας αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα στις δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP, όπου η Renault θα θέλει σίγουρα να συνεχίσει την παράδοση των πέντε αστεριών.

Πηγή: in.gr/auto
Baphomet - Παρ 17 Ιούν 2005, 11:48:46
Θέμα δημοσίευσης:
στην πρώτη φώτο ειναι το sport οποτε μην ψαρώνετε... χάλια Look εχει πάλι, σαν το modus ειναι, υπερυψωμένο όπως ορίζει η νέα μόδα. Η Sport εκδοση θα βγει αρχες του 2006 και θα μιλάμε για 200 αλογα στις 5500σαλ και ροπη 205nm στις 3000σαλ.
Επίσημη παρουσιαση του clio III έγινε χτές!
MEMsound - Παρ 17 Ιούν 2005, 13:52:51
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
στην πρώτη φώτο ειναι το sport οποτε μην ψαρώνετε... χάλια Look εχει πάλι, σαν το modus ειναι, υπερυψωμένο όπως ορίζει η νέα μόδα. Η Sport εκδοση θα βγει αρχες του 2006 και θα μιλάμε για 200 αλογα στις 5500σαλ και ροπη 205nm στις 3000σαλ.
Επίσημη παρουσιαση του clio III έγινε χτές!

Έχεις δίκιο Πέτρο.

ΑΝΑΘΕΩΡΩ αυτά που έγραψα πιο πάνω:

MEMsound έγραψε:
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ!!!
Επιτέλους ένα μικρό που σε εμφάνιση να μπορεί να σταθεί δίπλα στο 206!
Τα μπροστινά του φανάρια βέβαια με το καμπύλο κάτω μέρος κάτι μου θυμίζουν....

Στην 1η φώτο δεν φαίνεται το πάνω μέρος των φαναριών και με μπερδεψε.

ΑΠΟΡΩ γιατί κανουν τα φανάρια τόσο μεγάλα!

Επίσης το Sport είναι σαφώς πιο φαρδύ από το απλό μοντέλο.

Με συμβιβασμό: μέτριο το Sport
Χωρίς συμβιβασμό.... μέτριο προς κακό το απλό... Rolling eyes Rolling eyes Laughing
Baphomet - Παρ 17 Ιούν 2005, 13:57:33
Θέμα δημοσίευσης:
επίσης το clio sport Θα ειναι 6τάχυτο, 1 πόντο πιο χαμηλό από το απλό και 2 εκατοστά πιο φαρδύ...

οι διαστάσεις του απλου κλιο σε σχεση με το προηγουμενο μοντελο:
μηκος: από 3,81 Arrow 3,99
πλάτος: από 1,639 Arrow 1,71
υψος: από 1,42 Arrow 1,50
βάρος +133kg

με γεια σας το κουτί!
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 18 Ιούν 2005, 14:30:09
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
επίσης το clio sport Θα ειναι 6τάχυτο, 1 πόντο πιο χαμηλό από το απλό και 2 εκατοστά πιο φαρδύ...

βάρος +133kg

με γεια σας το κουτί!

Καλα....οδηγα πρωτα και μετα μιλα Wink
Baphomet - Σαβ 18 Ιούν 2005, 14:53:41
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Baphomet έγραψε:

βάρος +133kg

με γεια σας το κουτί!

γιατί το οδήγησες εσύ και μιλάς? όπως και να είναι στον δρόμο κουτί θα είναι.
Ghost Dog - Σαβ 18 Ιούν 2005, 14:58:07
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα παντως αυτο μ'αρεσει Very happy

Η απλη εκδοση ειναι μετρια... Confused
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 18 Ιούν 2005, 16:00:42
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Baphomet έγραψε:

βάρος +133kg

με γεια σας το κουτί!

γιατί το οδήγησες εσύ και μιλάς? όπως και να είναι στον δρόμο κουτί θα είναι.

Οταν λες κουτι.....Πως το κρινεις και με τι σκεπτικο δηλαδη το λες Question Να σου πω οτι το SUPER ειναι σχεδον τετραγωνο.Ξερεις για τι συμπεριφορα μιλαμε στο δρομο Question

Οσο για το αν το οδηγησα σου λεω απλα οτι σε μερικες μερες φευγω Γαλλια μεσο της δουλειας μου για την παρουσιαση που θα γινει στους DEALER RENAULT.

Παντως συμβιωσε με ενα CLIO RS για λιγο καιρο και μετα πες μου αν ειναι κουτι ή οχι.Μην ξεχνας οτι ειναι μοντελο πολης και οχι μεγαλο-μεσαιο οποτε ειναι φυσικο και επομενο να το χαρακτιρησει καποιος ''κουτι'' οπως αλλωστε ειναι και το 206 που οδηγας.
Baphomet - Σαβ 18 Ιούν 2005, 16:24:32
Θέμα δημοσίευσης:
καλα δες πρωτα τις φωτο και μετα πες μου... όλα τα καινουρια κουτιά ειναι και το clio ειναι ενα από αυτα. καμμια σχεση δεν εχουν με το 206. Και δε σου ειπα τιποτα για το τι κανει στον δρομο... το θεωρω άσχημο και κουτί. Άποψη μου και δικαίωμα μου, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είσαι δικηγόρος της renault.
ΝΙΚΟΣ - Κυρ 19 Ιούν 2005, 11:28:40
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
καλα δες πρωτα τις φωτο και μετα πες μου... όλα τα καινουρια κουτιά ειναι και το clio ειναι ενα από αυτα. καμμια σχεση δεν εχουν με το 206. Και δε σου ειπα τιποτα για το τι κανει στον δρομο... το θεωρω άσχημο και κουτί. Άποψη μου και δικαίωμα μου, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είσαι δικηγόρος της renault.

Αν παει ετσι.....ναι εχεις δικαιο...Δικαιωμα σου και αποψη σου.

Δεν θα μπω στην διαδικασια να σου εξηγησω γιατι δεν εχουν καμια σχεση (οπως λες) με το 206 και με τα μοντελα γενικα που βγηκαν πριν 7 σχεδον χρονια. Εννοειτε το οτι δεν εχουν καμμια απολυτος σχεση τα παλια με τα καινουργια μοντελα.

Δεν ειμαι δικηγορος καμιας RENAULT.Ειχα PEUGEOT και αυριο μεθαυριο ισως κατι αλλο.Τυχαινει να ειμαι απο τους κωλοφαρδους που οδηγουν και συμβιωνουν με πολλα και ποικιλα αυτοκινητα και τα βλεπω λιγο ποιο αντικειμενικα.

Βεβαια θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σου ως προς την λεξη ''κουτι''.Εχω κατι φιλους HONDAκιδες οι οποιοι λενε ετσι τα 106.Με τι σκεπτικο την λες αυτην την λεξη. Question Ως προς τις διαστασεις του εσωτερικου χωρου Question Ως προς το μεταξονιο-μετατροχιο Question Για πες μας να δουμε τον τροπο που σκεφτεσε τοσο αντικειμενικα.
Baphomet - Κυρ 19 Ιούν 2005, 12:45:25
Θέμα δημοσίευσης:
ποιος μιλησε για αντικειμενικότητα?? άποψη μου ειπα=υποκειμενικό! κι εμένα η αποψη μου ειναι οτι είναι κουτι και φυσικά εννοώ της διαστάσεις και την σχεδιαση εξωτερικού γενικότερα. Το οτι το νεο κλιο θα ειναι 7 πόντους πιο ψηλό από το 206 ας πούμε... ή το οτι οι γραμμές του θυμίζουν ένα πιο μαζεμένο Modus εμένα δε μου αρέσει και σίγουρα δε θα πάρω ένα τέτοιο αυτοκίνητο ποτέ όσο καλά κι αν πηγαίνει. Γιατί το θεωρώ άσχημο. Απλά!
ΝΙΚΟΣ - Κυρ 19 Ιούν 2005, 15:34:22
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
ποιος μιλησε για αντικειμενικότητα?? άποψη μου ειπα=υποκειμενικό! κι εμένα η αποψη μου ειναι οτι είναι κουτι και φυσικά εννοώ της διαστάσεις και την σχεδιαση εξωτερικού γενικότερα. Το οτι το νεο κλιο θα ειναι 7 πόντους πιο ψηλό από το 206 ας πούμε... ή το οτι οι γραμμές του θυμίζουν ένα πιο μαζεμένο Modus εμένα δε μου αρέσει και σίγουρα δε θα πάρω ένα τέτοιο αυτοκίνητο ποτέ όσο καλά κι αν πηγαίνει. Γιατί το θεωρώ άσχημο. Απλά!

Αμμμ πες ετσι ντε....τωρα καταλαβαμε με τι κριτηρια κρινεις ενα αμαξι.Ωραιος ο Πετρος Cool
Baphomet - Κυρ 19 Ιούν 2005, 15:42:38
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Αμμμ πες ετσι ντε....τωρα καταλαβαμε με τι κριτηρια κρινεις ενα αμαξι.Ωραιος ο Πετρος Cool

καλα καταλαβαινεις τι διαβάζεις ή γραφεις απλά για να γράφεις? προφανώς ο καθένας αγοράζει ένα αυτοκίνητο που μπορεί να ικανοποιήσει τις οδηγικές του απαιτήσεις και την αισθητική του. Αν εσυ σαν μονο κριτήριο έχεις τα άλογα και το στήσιμο του αυτοκινήτου μπορείς να αγοράσεις και το hyundai και με δώρο το τασάκι Laughing ότι πρέπει θα είναι και ελαφρύ κιολας!Laughing Εγώ όμως θα διαλέξω ένα αυτοκίνητο που φυσικά να μου δίνει χαρά όταν το οδηγώ αλλά ΚΑΙ όταν το βλέπω παρκαρισμένο να με περιμένει...
ΝΙΚΟΣ - Κυρ 19 Ιούν 2005, 15:54:53
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Baphomet έγραψε:

καλα καταλαβαινεις τι διαβάζεις ή γραφεις απλά για να γράφεις? προφανώς ο καθένας αγοράζει ένα αυτοκίνητο που μπορεί να ικανοποιήσει τις οδηγικές του απαιτήσεις και την αισθητική του. Αν εσυ σαν μονο κριτήριο έχεις τα άλογα και το στήσιμο του αυτοκινήτου μπορείς να αγοράσεις και το hyundai και με δώρο το τασάκι Laughing ότι πρέπει θα είναι και ελαφρύ κιολας!Laughing Εγώ όμως θα διαλέξω ένα αυτοκίνητο που φυσικά να μου δίνει χαρά όταν το οδηγώ αλλά ΚΑΙ όταν το βλέπω παρκαρισμένο να με περιμένει...

Εσυ μαλλον επιμενεις και συνεχιζεις......σου λεω καταλαβαμε τι θες να πεις.

Οσο για τα κριτηρια που κρινω ενα αμαξι ειναι 3.

1.Φρεναρει

2.Στριβει

3.Επιταχυνει

Μετα ερχοντε ολα τα αλλα.

Παντως αν πχ συμφωνησουμε στην λεξη ''κουτι'' για την κατηγορια των μικρων Superμινι τοτε πιστεψε με οτι και το 206 ως προς τις διαστασεις-χωρους πληρει ολες τις προυποθεσεις.Για την ομορφια ειναι θεμα γουστου παω πασσο.Απο εκει και περα ειναι θεμα του καθενος το τι θα αγορασει.Εξ αλλου ολες οι μαρκες και τα μοντελα εχουν το κοινο τους και πουλανε αλλες περισοτερο και αλλες λιγοτερο.Δεν παυει ομως να πουλανε ολοι.

Το σιγουρο ομως ειναι οτι τουλαχιστον το RS θα ξυριζει.Οχι τοσο σε απολυτες επιδοσεις ως προς τους αριθμους οσο σαν συνολο. Wink
gianic - Κυρ 19 Ιούν 2005, 17:21:28
Θέμα δημοσίευσης:
και μενα τα απλο χαλια μου φαινεται . το sport καλο ειναι . αλλα μια φωτογραφια μπορει να αδικει ή να κολακεψει ενα αυτοκινητο.

το 206 δεν νομιζω να πληρει τις προυποθεσεις του κουτιου γιατι ειναι απ τα τελευταια χαμηλα hatchback κι οπως και να το κανουμε σχεδιαστικα για την εποχη του ηταν πολυ πιο μπροστα απ τον ανταγωνισμο .
προσωπικα και το 106 για μενα εξωτερικα κουβας ειναι . αλλα κουβας που στριβει .

θα προτιμουσα κατι ενδοιαμεσο παντως αναμεσα σ εναν κουβα που στριβει κι ενα ομορφο εξωτερικα αυτοκινητο που να με ενθουσιαζει οδηγικα αλλα να μην ειναι και το απολυτο οπλο .

καθενας με τα κριτηρια του . γι αυτο επελεξα το cc κι οχι ενα rallye με κορυφαιες αναρτησεις και 170 αλογα .
TZAG - Κυρ 19 Ιούν 2005, 22:07:33
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΗΝ! Μιλώντας για κουτιά, θυμάστε το ΜΙΝΙ; Πως ήταν και πως το έκαναν. Το νέο δεν θυμίζει σε τίποτα το παλαιό. Sad Εκεί τι να πεί κανείς για τις διαφορές ύψους και πλάτους!
MEMsound - Παρ 23 Σεπ 2005, 13:59:53
Θέμα δημοσίευσης:
Renault Clio 1.5 dCi
-
ultra-one - Παρ 23 Σεπ 2005, 15:02:43
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Renault Clio 1.5 dCi

Auto Express έγραψε:
......However, the steering is vague on all models

Κρίμα! Το νέο Sport θα έχει και αυτό τιμόνι πλοίου άραγε???? Confused Confused Confused

Όσοι έχουν οδήγησει 5GT Turbo θα θυμούνται πόσο κοφτερό ξυράφι ήταν το τιμόνι του! Twisted evil

Πάει τελείωσε.... Γ****καν τελείως τα Γαλλικά και έγιναν Γερμανικά! (Στα αρνητικά τους στοιχεία) Evil Evil Evil

----------------------------------------------------------------------------
Υ.Γ: Από ότι βλέπω το σύστημα που κάνει λογοκρισία στα ποστ δεν κάνει και πολύ καλά τη δουλεία του!!! Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

EDITED by crusader : Κι εσύ Χάρη γιατί το αφήνεις έτσι????????? Δεν σε καταλαβαίνω...
Kouzman - Παρ 23 Σεπ 2005, 15:13:42
Θέμα δημοσίευσης:
συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει εγω, τριλιτρο δεν προκειται να κυκλοφορησει ξανα.

Το νεο Clio Sport θα ειναι διλιτρο, ατμοσφαιρικο, με 200 αλογα πατημενα και εξαρι σασμαν, 4πιστονα φρενα κλπ...

Ετσι παρουσιαστηκε στην εκθεση της Φρανκφουρτης.

ΝΙΚΟΣ - Σαβ 24 Σεπ 2005, 12:18:53
Θέμα δημοσίευσης:
Θα εχει 5 αστερια στα Crash test που σημαινει περισοτερο βαρος απο το υπαρχων μοντελο 182 και φυσικα για να κρατηθει στα ιδια επιπεδα οι επιδοσεις θα εχει μια επιπλεον σχεση στο κιβωτιο δηλαδη 6+οπισθεν.Τα φρενα ειναι ολα τα λεφτα...(εχω οδηγησει το megane rs που φοραει ιδια).Για να δουμε τι θα λεει σαν αυτοκινητο...
MaGeLaNoS - Δευ 26 Σεπ 2005, 18:45:37
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα εμφανισιακα παντως μου αρεσε μονο το τελευταιο το Clio Sport που οπως εγραψαν τα παιδια θα ειναι 2λιτρο με 200αλογα..Για να δουμε ομως τελικα τι θα βγει στην παραγωγη.. Wink
MEMsound - Σαβ 29 Οκτ 2005, 09:46:50
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.autoexpress.co.uk/previews/61413/renault_clio_14_dynamique.html
Miltellas - Σαβ 29 Οκτ 2005, 10:14:37
Θέμα δημοσίευσης:
Και κάτι ακόμη. Το Clio δεν θα έχει τα μηχανικά μέρη του Micra. Σχεδόν όλα τα Nissan υιοθετούν τα μηχανικά μέρη που σχεδιάζει και θα σχεδιάζει η Renault. Οι βενζινοκινητήρες έως τα 3000κε θα είναι της Renault το ίδιο και όλοι οι diesel. Ο μόνος κινητήρας της Nissan που θα μείνει στην παραγωγή είναι το διαμάντι των 3500κε του 350Z που ήδη η Renault το έχει φορέσει στο Espace με 240PS και στο VelSatis. Από ότι λένε (εδώ είναι η πλάκα) τα Nissan θα φοράνε ακόμη και σασμάν Renault (ήδη σε κάποια Nissan ταξί το έκαναν)!! Μέσω της Renault-Nissan Alliance είπαν ότι θέλουν να κρατήσουν και να μοιράσουν χωρίς περιορισμούς καί οι δύο τα καλά τους στοιχεία προσπαθώντας να φτιάξουν καλύτερα αυτοκίνητα. Στο μέλλον πρόκειται να βγει και τετρακίνητο SUV από την Renault (με τετρακίνηση της Nissan). Θα ήθελα βέβαια να δω και κανένα Megane RS4 αλλά τέσπα, οι Γάλλοι δεν μας καλόμαθαν και τόσο.
MEMsound - Σαβ 29 Οκτ 2005, 10:19:26
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ ξέρεις τι θα ήθελα να δω:

Ένα Skyline με γαλλικο στήσιμο....

ή ένα μικρό γαλλικό πυραυλάκι με γιαπωνέζικο μοτερ/σασμαν που δεν σπάει δεν χαλάει και τουρμπο ή κομπρεσαραται απροβληματιστα.......

"Όνειρα θερινής νυκτός"...
geopili - Σαβ 29 Οκτ 2005, 10:30:22
Θέμα δημοσίευσης:
Οδηγικό από την πανευρωπαϊκή παρουσίαση:

http://www.automotopress.gr/showape.asp?ID=40

... και τιμές στην Ελλάδα:

http://www.automotopress.gr/showarticle.asp?ID=3495
tirokomos - Σαβ 29 Οκτ 2005, 12:30:22
Θέμα δημοσίευσης:
Πολυ ομορφο το εμπροσθιο μερος αλλα ο κωλος του επιεικως απαραδεκτος.....Και απ'οσο ξερω και εχω δει απο το clio ενος φιλου ενας λογος για να μη παρεις ποτε renault ειναι το τεραστιο κοστος συντηρησης....Το αυtοκινητο του φιλου εκαψε τον εγkεφαλο των ηλεκτρονικων...κοστος...350 ευρω....Καπως πρεπει οι ανθρωποι να αγοραζουν τα ανταλλακτικα των porshe μιας και η αντιπροσωπεια της τελευταιας ειναι ενσωματωμενη στην εκθεση της renault.
eve - Σαβ 29 Οκτ 2005, 18:24:36
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.in.gr/auto/news/article.asp?lngEntityID=46349
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες