Touristas έγραψε: |
.....έχοντας αρκετά κοινά μηχανικά μέρη με το σημερινό Nissan Micra. |
Ronin έγραψε: |
Χάλια είναι...
Ήταν που ήταν χάλια το προηγούμενο (το cup ειδικά ήταν για κλάματα ![]() ![]() ![]() ![]() |
gabrielo έγραψε: |
Σίγουρα το πιο όμορφο μοντέλο στην τωρινή γκάμα της RENAULT αυτή την στιγμή, κατά την γνώμη μου.
Αμάξωμα που δείχνει δυναμισμό με το μπροστινό καπό όλα τα λεφτά.... Σίγουρα μια πολύ ενδειαφέρουσα και φρέσκια πρόταση στον χώρο των ''μικρών''. Κάτι μου λέει επίσης ότι μέσα στον επόμενο χρόνο θα σκάσει μύτη και μια πιο ζόρικη έκδοση sport με 180+ αλογα κατά την προσφιλή συνήθεια των κατασκευαστών....(η παραπάνω φωτό μάλλον σε κάτι τέτοιο παραπέμπει). |
bouboulis έγραψε: |
Και εμένα μ'αρέσει! Κυρίως μ'αρέσει που δεν είναι όπως σχεδόν όλα τα σύγχρονα "πολυμορφικά" αυτοκίνητα. Αν έχει και το ίδιο ή και ακόμα καλύτερο στήσιμο από τον προκάτοχό του τότε σίγουρα θα γίνει ένα best seller. |
Baphomet έγραψε: |
στην πρώτη φώτο ειναι το sport οποτε μην ψαρώνετε... χάλια Look εχει πάλι, σαν το modus ειναι, υπερυψωμένο όπως ορίζει η νέα μόδα. Η Sport εκδοση θα βγει αρχες του 2006 και θα μιλάμε για 200 αλογα στις 5500σαλ και ροπη 205nm στις 3000σαλ.
Επίσημη παρουσιαση του clio III έγινε χτές! |
MEMsound έγραψε: |
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ!!!
Επιτέλους ένα μικρό που σε εμφάνιση να μπορεί να σταθεί δίπλα στο 206! Τα μπροστινά του φανάρια βέβαια με το καμπύλο κάτω μέρος κάτι μου θυμίζουν.... |
επίσης το clio sport Θα ειναι 6τάχυτο, 1 πόντο πιο χαμηλό από το απλό και 2 εκατοστά πιο φαρδύ...
οι διαστάσεις του απλου κλιο σε σχεση με το προηγουμενο μοντελο: μηκος: από 3,81 ![]() πλάτος: από 1,639 ![]() υψος: από 1,42 ![]() βάρος +133kg με γεια σας το κουτί! |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Καλα....οδηγα πρωτα και μετα μιλα ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||||
γιατί το οδήγησες εσύ και μιλάς? όπως και να είναι στον δρόμο κουτί θα είναι. |
καλα δες πρωτα τις φωτο και μετα πες μου... όλα τα καινουρια κουτιά ειναι και το clio ειναι ενα από αυτα. καμμια σχεση δεν εχουν με το 206. Και δε σου ειπα τιποτα για το τι κανει στον δρομο... το θεωρω άσχημο και κουτί. Άποψη μου και δικαίωμα μου, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είσαι δικηγόρος της renault. |
ποιος μιλησε για αντικειμενικότητα?? άποψη μου ειπα=υποκειμενικό! κι εμένα η αποψη μου ειναι οτι είναι κουτι και φυσικά εννοώ της διαστάσεις και την σχεδιαση εξωτερικού γενικότερα. Το οτι το νεο κλιο θα ειναι 7 πόντους πιο ψηλό από το 206 ας πούμε... ή το οτι οι γραμμές του θυμίζουν ένα πιο μαζεμένο Modus εμένα δε μου αρέσει και σίγουρα δε θα πάρω ένα τέτοιο αυτοκίνητο ποτέ όσο καλά κι αν πηγαίνει. Γιατί το θεωρώ άσχημο. Απλά! |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Αμμμ πες ετσι ντε....τωρα καταλαβαμε με τι κριτηρια κρινεις ενα αμαξι.Ωραιος ο Πετρος ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||||
καλα καταλαβαινεις τι διαβάζεις ή γραφεις απλά για να γράφεις? προφανώς ο καθένας αγοράζει ένα αυτοκίνητο που μπορεί να ικανοποιήσει τις οδηγικές του απαιτήσεις και την αισθητική του. Αν εσυ σαν μονο κριτήριο έχεις τα άλογα και το στήσιμο του αυτοκινήτου μπορείς να αγοράσεις και το hyundai και με δώρο το τασάκι ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Renault Clio 1.5 dCi |
Auto Express έγραψε: |
......However, the steering is vague on all models |