PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Ας αρχίσει ο τουρισμός!!!!

pduke - Τετ 06 Νοέ 2002, 11:21:46
Θέμα δημοσίευσης: Ας αρχίσει ο τουρισμός!!!!
Αχεμ αχεμ,
Χωρίς καμία συνενόηση με τους administrators αλλά με διάθεση καλοφουσκωμένου ποτάμούπου παρασύρει ότι βρει μπροστά του προτείνω...:
ΝΑ ΑΡΧΊΣΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ .....

Η πρόταση έχει τις εξής παραλλαγές :
1.α)Εκδρομή στο πήλιο με tour σε πολλά μέρη του.
Συνάντηση στο Βόλο και ομαδική τουριστική ανάβαση.(ο σκοπός δεν είναι τα γκάζια,ΠΡΟΣΟΧΗ,πολλοί τρελοί μαζί παρασύρονται και δεν είμαστε για τέτοια).
β)διανυκτέρευση σε ξενώνα με κιθάρες, τζάκια,ζάντες ,λάστιχα και ότι άλλο κάνει τον καθένα πιο χαμογελαστό γύρω από τη φωτιά!! Wink
γ)Ατελείωτες διαδρομές ,κουβέντες και φαγητά κατα τη διάρκεια της ημέρας
δ)επιστροφή κυριακή κατά ομάδες.
ε)θα είναι ο Μίλτος να τον γνωρίσετε!!!!!!ναι ναι αυτός ο Μύθος του 206club...Γατί παντού υπάρχει ένας μύθος!!!

2.α)Εκδρομή στο περτούλι με διαμονή στην Ελάτη ή στο Περτούλι.Τοπία απίστευτα,διαδρομές ονειρεμένες και γλυκά του κουταλιού να γλύφεσαι δυο μέρες!!!Το ίδιο θέμα με το πρώτο,κουβέντα και καλή παρέα.

3.Θα ήταν ίσως καλύτερο(απλά δεν γνωρίζω μέρη που να βολεύουν νότιους....)να μέναμε σε καταφύγια(χαμηλα σε υψόμετρο) για να μην τεθεί θέμα κόστους.Ένα που ξέρω είναι στα Πιέρια.Πάντος σαν γκρουπ θα πετύχουμε τιμές.

Για να σας δω.....
Sidobre - Τετ 06 Νοέ 2002, 11:37:53
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραίο, συμφωνώ και επαυξάνω.

Είναι μία από τις κινήσεις που είναι στα άμεσα σχέδια να γίνουν.

Ωραίο και το μέρος συμφωνώ απόλυτα αν δεν το βρίσκουν μακρυά οι άλλοι.

1. Θα πρέπει να συμφωνήσουμε σε ημερομηνία που να συμφωνούν και οι υπόλοιποι. Για αυτό το Σ/Κ π.χ. είναι δύσκολο να αποφασιστεί λόγο λίγου χρόνου και απόφασης.

Ετσι θα πρέπει να βρούμε ημερομηνία που να μπορούν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

2. Θα πρέπει να κανονιστεί/οργανωθεί άψογα για να μην υπάρξουν προβλήματα.

3. Τελος πάντων αν συμφωνούν όλοι για το Turing, τότε τα κανονίζουμε.
Ady - Τετ 06 Νοέ 2002, 12:21:50
Θέμα δημοσίευσης:
Μην τολμήσετε να κανονίσετε κάτι τέτοιο μεταξύ 24 Νοεμβρίου και 4 Δεκεμβρίου γιατί θα είμαι στο Λονδίνο και θα σας φάω ζωντανούς !!!!

Κατά τ' άλλα είμαι ήδη εκεί και σας περιμένω πίνοντας ζεστό καφέ!!!
Vini - Τετ 06 Νοέ 2002, 12:52:19
Θέμα δημοσίευσης:
Eπειδή Είμαι ήδη εκεί και σας περιμένω πίνοντας ζεστό καφέ!!! , είμαι
Μέσα, αλλά το οικονομικό........να κάνουμε κάτι γιαυτό?
Και Αν με βολεύει το ΣΚ θα έρθω σίγουρα...
Αλλά αν πουν οι άλλοι, Ε..να ....και....που.....μμμμμ......θα δούμε.....
Οπότε τότε, Δεν το βλέπω .......
Γιατί εάν ΔΕΝ πείτε κάτι τότε Είστε ένα μάτσο κόπανοι και σας έχω χεσ...ς
Και στην τελική Αν είναι ο Μίλτος εγώ δεν έρχομαι!!!
Και Αμα δεν πέσει παντόφλα.... τελικά δεν θα γίνει τίποτα.....

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Τι να ψηφίσω?? Laughing Laughing Laughing

Σοβαρά τώρα...
Προσωπικά, δύσκολα θα έρθω....οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί....
pduke - Τετ 06 Νοέ 2002, 13:01:34
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Eπειδή Είμαι ήδη εκεί και σας περιμένω πίνοντας ζεστό καφέ!!! , είμαι
Μέσα, αλλά το οικονομικό........να κάνουμε κάτι γιαυτό?
Και Αν με βολεύει το ΣΚ θα έρθω σίγουρα...
Αλλά αν πουν οι άλλοι, Ε..να ....και....που.....μμμμμ......θα δούμε.....
Οπότε τότε, Δεν το βλέπω .......
Γιατί εάν ΔΕΝ πείτε κάτι τότε Είστε ένα μάτσο κόπανοι και σας έχω χεσ...ς
Και στην τελική Αν είναι ο Μίλτος εγώ δεν έρχομαι!!!
Και Αμα δεν πέσει παντόφλα.... τελικά δεν θα γίνει τίποτα.....

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Τι να ψηφίσω?? Laughing Laughing Laughing

Σοβαρά τώρα...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!είσαι ωραίος..........αλλά θα έρθεις θες δε θες..........
Ady - Τετ 06 Νοέ 2002, 13:38:20
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Σοβαρά τώρα...

Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad Sad Crying or Very sad
Vaggelis - Τετ 06 Νοέ 2002, 13:46:57
Θέμα δημοσίευσης:
Κανονίστε μέρα και ώρα και θα είμαι εκεί. Ήδη φαντάζομαι την "φάλαγγα" που θα σχηματίσουν τα 206 στην εθνική.
Προσοχή! Εκεί που θα πάμε να μην έχει χιόνι και κολλήσουν οι "σαύρες"... (γιατί μέχρι να το οργανώσουμε, θα πιάσουν τα χιόνια στα βουνά)
christhehealer - Τετ 06 Νοέ 2002, 16:15:40
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ας αρχίσει ο τουρισμός!!!!
Χωρίς καμία συνενόηση με τους administrators
Eλπίζω να το συζήτησες με τον Miltella.

ΝΑ ΑΡΧΊΣΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ .....
Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Iθάκη
είσαι τόσο μ@$%^κας που θα βρεθείς στην Θράκη.

Η πρόταση έχει τις εξής παραλλαγές :
1.α)Εκδρομή στο πήλιο με tour σε πολλά μέρη του.

Kαλή πρόταση. Tην αποδέχομαι. Bουρ για Πήλιο λοιπόν. Tην ακριβή διαδρομή θα την κοιτάξω το βράδυ Cool

Συνάντηση στο Βόλο και ομαδική τουριστική ανάβαση.

... και στάση για ιερό προσκύνημα στο Nαό του Aι Γιάννη

(ο σκοπός δεν είναι τα γκάζια,ΠΡΟΣΟΧΗ,πολλοί τρελοί μαζί παρασύρονται και δεν είμαστε για τέτοια).

Aρχίσαμε τα KO KO KO!!!!!!!

β)διανυκτέρευση σε ξενώνα με κιθάρες,

Mυρίζομαι Kακοφωνίξ. Ήταν ένα μικρό γαλατικό χωριό που οδηγούσαν όλοι 206

τζάκια,ζάντες ,λάστιχα και ότι άλλο κάνει τον καθένα πιο χαμογελαστό γύρω από τη φωτιά!! Wink

Poliths κάνε κάτι να γλυτώσουμε από τους παντρεμένοι και τους Kακοφωνίξ.

γ)Ατελείωτες διαδρομές ,κουβέντες και φαγητά κατα τη διάρκεια της ημέρας

Kαλά τις διαδρομές τις έχω έτοιμες. Pάλυ κένταυρος το σύνθημα. Φαγητό στον Πολίτη.

δ)επιστροφή κυριακή κατά ομάδες.

Kαι άμα δεν θέλω να γυρίσω; Shocked

ε)θα είναι ο Μίλτος να τον γνωρίσετε!!!!!!ναι ναι αυτός ο Μύθος του 206club...Γατί παντού υπάρχει ένας μύθος!!!

Tον ξέρουμε, αλλά να τον ξαναδούμε.

2.α)Εκδρομή στο περτούλι με διαμονή στην Ελάτη ή στο Περτούλι.Τοπία απίστευτα,διαδρομές ονειρεμένες και γλυκά του κουταλιού να γλύφεσαι δυο μέρες!!!

Για τις διαδρομές δεν θα το ξαναπώ. Για τα γλυκά μετά από κανα κοψίδι και καμιά στέρνα τσίπουρο.

Nα μην ξεχάσω να φέρω και καμιά ντραμιτζάνα, γιατί οι φιλοί μου δεν θα με συγχωρέσουν ποτέ. Nα πάω στην πηγή και να μην φέρω τίποτα.

3.Θα ήταν ίσως καλύτερο(απλά δεν γνωρίζω μέρη που να βολεύουν νότιους....)να μέναμε σε καταφύγια(χαμηλα σε υψόμετρο) για να μην τεθεί θέμα κόστους.Ένα που ξέρω είναι στα Πιέρια. Kαι ένα στα Tρία Πέντε Πηγάδια... νάτο σιγά σιγά έρχεται. 1ο Tour του 206club στη Xαλκιδική. Shocked Shocked

Πάντος σαν γκρουπ θα πετύχουμε τιμές.

Kαι κανένα αγριογούρουνο στα κάρβουνα άμα πετύχουμε, εγώ θα το τιμήσω.

Για να σας δω.....

... στο Πήλιο λοιπόν. 17/11 είναι καλά;
pduke - Τετ 06 Νοέ 2002, 17:18:56
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ας αρχίσει ο τουρισμός!!!!
παραβλέπω τα μ*^%$*ας , τα κοκο και τα περί κακοφωνιξ(γιατί αλλιώς θα σε λιώσω στον τερλέγκα και θα πηδήξουμε και οι δύο από κανα γκρεμό πηλιότικο!!!!) και κρατώ την καλή σου διάθεση μπας και το κάνουμε το ταξιδάκι!!!

κακομαθημένε μπλουζάκια!!!!!!θα σου φέρω και Ηλία!!!!
Nikel - Τετ 06 Νοέ 2002, 19:10:53
Θέμα δημοσίευσης:
Αν με βολεύει το ΣΚ, εχω στρωσει το αυτοκινητο μου (διοτι το τουρμπιζω) και μπορει και η γυναικα μου (διοτι τα τζακια και οι κιθαρουλες καλα αλλα τα ζεστα σεντονια ακομα καλυτερα Wink ) θα έρθω σίγουρα
pduke - Τετ 06 Νοέ 2002, 19:17:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε όχι γιαυτό το ΣΚ!!!!είπαμε ,αλλά να οργανωθούμε!!!!
Άσε που άμα το τουρμπίζει ο νικελένιος πρέπει να του ρίξω κι εγώ τίποτα επάνω!!!Μην έρθουμε έτσι....με άδεια χέρια!!! :D
christhehealer - Τετ 06 Νοέ 2002, 22:28:54
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
(γιατί αλλιώς θα σε λιώσω στον τερλέγκα και θα πηδήξουμε και οι δύο από κανα γκρεμό πηλιότικο!!!!)

Να τα ξεχάσεις αυτά. Κρατάω τον Ηλία (έχω άπαντα, εκτός από δυο -το "they call me EZ" και ένα που έπαιζε με ένα jazz group, εποχή αμέσως μετά Blues Gang-, που βγήκαν όταν ήμουν στρακατιώτης και δεν τα βρήκα ποτέ μετά), βάζω στο κουντού το "Off the box" για να είμαι μέσα στο θέμα και ξεκινώ...

Eάν πάρω σαν αφετηρία το Βόλο έχουμε και λέμε....

Βόλος - Στεφανοβίκι - Κανάλια - Κερασιά - Βόλος

Περί της λίμνης Κάρλας για καμπίσιους, τουρμπάτους κ.α. Μην τους αρχίσουμε με τα δύσκολα.

Μετά Βόλος - Πορταριά - Μακρινίτσα - Πορταριά - Χάνια - Ζαγορά - Μακρυράχη - Ανήλιο - Κισσό - Μούρεσι - Τσαγκαράδα - Ξουρίχτι - Λαμπινού - Μηλιές - Βυζίτσα - Βόλο.

Ο γύρος του Πηλίου δεν σας είπα και τίποτα φοβερό.

Εάν όμως κάνεις την διαδρομή ανάποδα και αντί για Bυζίτσα φτάσεις μέχρι Καλά Νερά και από εκεί πας Μηλιές και από Μούρεσι για Μακρυράχη πας μέσω Αγ. Δημητρίου είναι η διαδρομή του Ράλυ Κένταυρος. Ή μια απ' όλες τέλος πάντων, γιατί την αλλάζουνε κατά καιρούς.

Πανοδούκα μου ήθελα να βάλω Ελάτη και Πετρούλι αλλά παρόλη την καλή διάθεση τα πιο καντινά που βρήκα σε Ελάτη και Πετρούλι ήταν πίσω από τον Όλυμπο. Εκεί στα Πιέρια. Πες μου τώρα φταίω εγώ άμα ξαναπώ για τη Θράκη τίποτα; Μίλτο έχε τον από κοντά όταν θα έρχεστε γιατί θα τον ψάχνουμε μέσω Ερυθρού Σταυρού, αυτόν.

Προτείνω εκίνηση Παρασκευή βράδυ κατά τις 6,00 για να μην χάσουμε το Σάββατο και ημερομηνίες Σαββατοκύριακων

Ακούω γνώμες, αλλαγές , και αυτόν που είπε ότι ψάχνω για διαδρομές.

Και μόλις τώρα είδα το post του Nikel δεν μπορώ να μην το σχολιάσω, να γίνει λίγο χαβαλές. Εκδρομή κανονίζουμε.

εχω στρωσει το αυτοκινητο μου (διοτι το τουρμπιζω) νατα τα ΚΟ ΚΟ ΚΟ αλλά αυτός ακούει Γεωργίου, δεν ακούει Πανουτσοκαρπετόπουλους που ακούω εγώ. Γι' αυτό αγορίνα μου σου έβαλα και Λίμνη Κάρλα. Για να γουστάρεις στο ισιάδι, τα τουρμπίσια αλόγατα.

Αν με βολεύει το ΣΚ........ και μπορει και η γυναικα μου Εδώ πήγαμε στην κατηγορία "παντόφλα". Την κάνω με βαριά άλματα και δεν λέω τίποτα.

διοτι τα τζακια και οι κιθαρουλες καλα αλλα τα ζεστα σεντονια ακομα καλυτερα Εάν βρεις τα ζεστά σεντόνια μετά από μια στέρνα τσίπουρο είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Προσκυνώ το μεγαλείο του ανδρός.
Nikel - Πεμ 07 Νοέ 2002, 01:39:36
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Και μόλις τώρα είδα το post του Nikel δεν μπορώ να μην το σχολιάσω, να γίνει λίγο χαβαλές. Εκδρομή κανονίζουμε.

εχω στρωσει το αυτοκινητο μου (διοτι το τουρμπιζω) νατα τα ΚΟ ΚΟ ΚΟ αλλά αυτός ακούει Γεωργίου, δεν ακούει Πανουτσοκαρπετόπουλους που ακούω εγώ. Γι' αυτό αγορίνα μου σου έβαλα και Λίμνη Κάρλα. Για να γουστάρεις στο ισιάδι, τα τουρμπίσια αλόγατα.

Αν με βολεύει το ΣΚ........ και μπορει και η γυναικα μου Εδώ πήγαμε στην κατηγορία "παντόφλα". Την κάνω με βαριά άλματα και δεν λέω τίποτα.

διοτι τα τζακια και οι κιθαρουλες καλα αλλα τα ζεστα σεντονια ακομα καλυτερα Εάν βρεις τα ζεστά σεντόνια μετά από μια στέρνα τσίπουρο είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Προσκυνώ το μεγαλείο του ανδρός.

Αφου θες χαβαλε θα τον εχεις:

Ta ΚΟ-ΚΟ-ΚΟ μπορει να τα ακουσουμε...απο πιο αυτοκινητο δεν ξερω ομως Twisted evil Ακου μαγκα...η μπαλα στο μπακλαβωτο...Γεωργιου speaking

Moυ μιλησες για παντοφλα πραγμα που δεν ισχυει μιας και αγαπαω αρκετα την γυναικα μου ωστε να την παρατησω να περναω εγω καλα ξερωντας οτι εκεινη περναει χαλια...Να δεχτω ομως για λιγο την περιπτωση που προωθεις πως τρωω παντοφλα...πες λοιπον οτι αδιαφορω για την πολυσυζητημενη παντοφλα και ερχομαι μονος, λυσε μου ρε γιατρε ενα προβλημα...Εγω στον καθαρο αερα κατι παθαινω και θελω νααα....βρες μου λοιπον εσυ καποια να μου κατσει και εγω ερχομαι και χωρις γυναικα! Να την φαω την παντοφλα αλλα να υπαρχει λογος!

Μια στερνα τσιπουρο??? Ρε συ δεν ειπαμε αλκοολ και οδηγηση δεν πανε παρεα??? Και μην μου πεις πως θα τα πιουμε στο ξενοδοχειο... Ασε που αν παμε θα ειμαστε αρκετοι για να δινουμε στους φιλους μας τους μπατσους στοχο...ΑΡΑ τα σεντονια μου θα τα βρω και θα ειναι ΚΡΥΑ μιας και δεν το βλεπω να δινεις λυση στην περιπτωση που θα ερθω μονος...
Miltellas - Πεμ 07 Νοέ 2002, 06:09:37
Θέμα δημοσίευσης:
Προτείνω:
23-24/11 και 31-01/12

Και γαμ* τα στροφιλίκια. Να είμαι εγκρατής; Γίνεται; Να στερηθώ την χαρά να κόψω καναν κ*λαράκο;;

Twisted evil
pduke - Πεμ 07 Νοέ 2002, 10:08:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Χρηστάρα το Πετρούλι που το βρήκες???
Στο περτούλι λέω και ελάτη,δίπλα στα τρίκαλα!!!!Έχει τόσο στροφιλίκι εκεί,που θα μας πέσουν τα μπουλόνια!!
Πάντως το πήλιο φαντάζει σαφώς καλύτερο για να λέμε την αλήθεια.
επανέρχομαι after work
Rally - Πεμ 07 Νοέ 2002, 10:26:53
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
christhehealer έγραψε:

Αφου θες χαβαλε θα τον εχεις:

Ta ΚΟ-ΚΟ-ΚΟ μπορει να τα ακουσουμε...απο πιο αυτοκινητο δεν ξερω ομως Twisted evil Ακου μαγκα...η μπαλα στο μπακλαβωτο...Γεωργιου speaking

Moυ μιλησες για παντοφλα πραγμα που δεν ισχυει μιας και αγαπαω αρκετα την γυναικα μου ωστε να την παρατησω να περναω εγω καλα ξερωντας οτι εκεινη περναει χαλια...Να δεχτω ομως για λιγο την περιπτωση που προωθεις πως τρωω παντοφλα...πες λοιπον οτι αδιαφορω για την πολυσυζητημενη παντοφλα και ερχομαι μονος, λυσε μου ρε γιατρε ενα προβλημα...Εγω στον καθαρο αερα κατι παθαινω και θελω νααα....βρες μου λοιπον εσυ καποια να μου κατσει και εγω ερχομαι και χωρις γυναικα! Να την φαω την παντοφλα αλλα να υπαρχει λογος!

Μια στερνα τσιπουρο??? Ρε συ δεν ειπαμε αλκοολ και οδηγηση δεν πανε παρεα??? Και μην μου πεις πως θα τα πιουμε στο ξενοδοχειο... Ασε που αν παμε θα ειμαστε αρκετοι για να δινουμε στους φιλους μας τους μπατσους στοχο...ΑΡΑ τα σεντονια μου θα τα βρω και θα ειναι ΚΡΥΑ μιας και δεν το βλεπω να δινεις λυση στην περιπτωση που θα ερθω μονος...

νικελ ελα πηλιο και

ποτο και οδηγηση δεν πανε μαζι, το τσιπουρο ομως παει με ολα!
θα σου βρω εγω γυναικα, εσυ φυσικα κρατα λεφτα!!!!
οσο για μπασκινους το πηλιο δεν διαθετει πολλους και αυτοι που ειναι εκει ειναι γκολ απο τα τσιπουρα.
τελος, αξιζει το αμαξακι σου αυτην την διαδρομη, αναβαση πηλιου μμμ ειδικα το κοματι βυζιτσα-μηλιες-τζαγκαραδα ειναι κ@υλα!!!
Sidobre - Πεμ 07 Νοέ 2002, 10:42:43
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Και γαμ* τα στροφιλίκια. Να είμαι εγκρατής; Γίνεται; Να στερηθώ την χαρά να κόψω καναν κ*λαράκο;;

Twisted evil

Να δω πιο κ*λαράκο θα κόψεις! Μόνο μην είναι ο δικός σου! Wink

Αντε γιατί θα βάλω την κρανούμπα στην Ηelzi και μετά να σε δω...

Ημερομηνία για να τα κανονίσουμε όλα μου ταιριάζει η 31/11-1/12

Θα έχω τελειώσει και με το σπίτι, θα έχουμε πληρωθεί ρε παιδιά (αυτό το ξεχάσατε!)

Αντε γιατί θα ποτίσω μια στέρνα τσίπουρο και το 206 και θα είναι σαν να έχω βάλει νίτρο!

Chris ο καλός ο παντοφλιάρης, κανονίζει να έχει πιεί και μια στέρνα τσίπουρο και να καταφέρει να βάλει μετά φωτιά στα σεντόνια!

Τι στο.. τόσο τσίπουρο τσάμπα θα πάει... κάπως πρέπει να το αποβάλουμε Wink
Vaggelis - Πεμ 07 Νοέ 2002, 10:58:57
Θέμα δημοσίευσης:
Ειρήνη ημίν!!!!!!
Παιδιά, για βόλτα πάμε, όχι για διαξιφισμούς :agrue: . Εξάλλου, θα υπάρχει και άμαχος (γυναικείος) πληθυσμός στο δεξί μπάκετ (ή ημιμπάκετ).
Και στην τελική, στα στροφιλίκια υπερέχουν οι "σαυρες" και όχι τα turbo. Ας "πυροβολούν" 2gunfire Sniper όσο θέλουν, δεν χαμπαριάζουμε οι υπόλοιποι...
Συμφωνώ και εγώ για 30/11 - 01/12 (Sidobre ερωτευμένε...)
Καλή αντάμωση
Nikel - Πεμ 07 Νοέ 2002, 11:59:23
Θέμα δημοσίευσης:
Rally έγραψε:
νικελ ελα πηλιο και

ποτο και οδηγηση δεν πανε μαζι, το τσιπουρο ομως παει με ολα!
θα σου βρω εγω γυναικα, εσυ φυσικα κρατα λεφτα!!!!
οσο για μπασκινους το πηλιο δεν διαθετει πολλους και αυτοι που ειναι εκει ειναι γκολ απο τα τσιπουρα.
τελος, αξιζει το αμαξακι σου αυτην την διαδρομη, αναβαση πηλιου μμμ ειδικα το κοματι βυζιτσα-μηλιες-τζαγκαραδα ειναι κ@υλα!!!

Mr. Green Silly Mr. Green
Τελικα θα παμε για το ποτο που λεγαμε στην εθνικη Wink
Nikel - Πεμ 07 Νοέ 2002, 12:01:33
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Ειρήνη ημίν!!!!!!
Παιδιά, για βόλτα πάμε, όχι για διαξιφισμούς :agrue: . Εξάλλου, θα υπάρχει και άμαχος (γυναικείος) πληθυσμός στο δεξί μπάκετ (ή ημιμπάκετ).
Και στην τελική, στα στροφιλίκια υπερέχουν οι "σαυρες" και όχι τα turbo. Ας "πυροβολούν" 2gunfire Sniper όσο θέλουν, δεν χαμπαριάζουμε οι υπόλοιποι...
Καλή αντάμωση

Χαβαλε κανουμε Βαγγελη don't worry.....
Τωρα για το ποιος θα υπερεχει στις στροφες.....υδομεν
christhehealer - Πεμ 07 Νοέ 2002, 14:48:03
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Ρε Χρηστάρα το Πετρούλι που το βρήκες???
Στο περτούλι λέω και ελάτη,δίπλα στα τρίκαλα!!!!Έχει τόσο στροφιλίκι εκεί,που θα μας πέσουν τα μπουλόνια!!

Nαι ρε άρχοντα αλλά υπάρχει και Πετρούλι και Περτούλι, από ότι έμαθα αλλά δεν είναι στο Πήλιο. Aυτά συνδυάζονται με Λίμνη Πλαστήρα. Bάλε και συ μια επικεφαλίδα

Πρόταση A: Πήλιο

Πρόταση B : Περτούλι - Eλάτη

Nα ξέρω που να ψάξω Έτσι όπως τα έγραψες, νομίζεις ότι είναι ένα. Tσακωνώμουνα εκείνη την ώρα και με μια καρμπονάρα Shocked Shocked

Πάμε τώρα Πήλιο και Eλάτη από άνοιξη Cool Cool

Άνοιξη είπα; Άστο καλύτερα μην έρθει και ο Nikel και εκεί που θα έχει την σκεπή ανοιχτή, κάτι τσίου-τσίου τα πουλάκια κάτι οι μυρουδιές από τα λουλούδια, φάει κανα φλάς και άντε να τον κάνεις καλά Confused Confused Confused Xειμώνα καλύτερα. Mε 5 μέτρα χιόνι.

O οποίος τι είπε. Ότι θα κάνω kokoko Question Question Question Aγαπούλα μου, σε αφήνω να κάνεις κόλπα στο κέντρο γιατί όταν πλησιάζεις στην στραβόριγα έχει τριανταφυλιές και αγκυλώνεσαι. Kαι άντε μετά να βάλεις το τόπι στο μπακλαβωτό . Iγνατίου sreaking Cool Cool Cool Cool Cool Cool

Kαι να ενημερώσω το φίλο Vaggelis ότι ο δικός μας γυναικείος πληθυσμός δεν είναι καθόλου άμαχος. Eίναι κανονικά με όπλο, κράνος, εξάρτηση, αλλοίως δεν θα έμπλεκε μαζί μας Twisted evil Twisted evil Twisted evil Cool Cool Shocked Shocked Shocked
Slash - Παρ 08 Νοέ 2002, 01:03:59
Θέμα δημοσίευσης:
Όλα καλά, αλλά για εμάς τους αργούς τι θα παίζεται; Θα πρέπει να μας δώσετε κανα χάρτη για να σας βρούμε αργότερα που θα είστε, αλλιώς θα κανονίσουμε οι 1100 και οι 1400 να πάμε για στροφιλίκια μόνοι μας... Rolling eyes
TZAG - Παρ 08 Νοέ 2002, 08:37:55
Θέμα δημοσίευσης:
Tελικά άμα πάτε όσοι πάτε να περάσετε ΑΠΙΘΑΝΑ, γιατί τελικά δεν με βολεύει καμμιά ημερομηνία που συζητάμε Sad
Γ@μ0 τις βάρδιες &^# Cussing out %^#$^@# :evil2:
TZAG NodNo
Ady - Παρ 08 Νοέ 2002, 08:42:23
Θέμα δημοσίευσης:
Να μείνει και κανείς από την παρέα νηφάλιος από τα τσίπουρα, για να τραβήξει καμιά φωτογραφία !!!
pduke - Παρ 08 Νοέ 2002, 16:13:19
Θέμα δημοσίευσης:
Σλασάκο αυτά τα πράγματα γίνονται με έναν οδηγό και έναν να ακολουθεί τελευταίος και οι δύο οργανωμένοι με ΄γουόκι τόκι,ρακαλάκι ή κάτι τέλος πάντων.Όλοι θα είμαστε μαζί.Γιαυτό είπα ότι πρέπει να πάμε φάλαγκα.Τα γκάζια μετά,αφού φτάσουμε και για όποιον το θέλει.Άσε που με τόσο τσίπουρο δεν βλέπω να πηγαίνουμε με πάνω από 20χλμ........
christhehealer - Παρ 08 Νοέ 2002, 16:20:23
Θέμα δημοσίευσης:
A ρε Πάνο, φωτιές που μου άναψες με το Περτούλι σου. Που ανακάλυψαν αι γυναίκαι ότι δεν το ήξερα και με έχει φάει η κατακραυγή τους. Kατάλαβες αδερφάκι μου, βρήκαν πάτημα. Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Miltellas - Σαβ 09 Νοέ 2002, 04:29:40
Θέμα δημοσίευσης:
Τί; Με 20; Δεν θα έχει γκάζια;
Πώ! Πώ! Θα με φάει η γυναίκα μου! Τόσο ταξίδι τζάμπα...

Τέλει πάρει κεφάλι... Τέλει πάρει κεφάλι...
Βρρουμμμ! Βρρουμμμ!

Για να μην κοπεί η φάλαγγα, προτείνω να τεθεί ένα όριο χαμηλότερης ταχύτητας. Όποιος δεν το τηρήσει θα του κολλήσουμε στο πίσω τζάμι αντί για 206 Club, Saliggari Club! Laughing
Ghost Dog - Σαβ 09 Νοέ 2002, 10:01:24
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="Rally"][quote="Nikel"]
christhehealer έγραψε:

Παιδια η διαδρομη ειναι κορυφαια και κυριως Τσαγκαραδα-Αργαλαστη!!!! :D :D
Nikel - Σαβ 09 Νοέ 2002, 12:03:31
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Άνοιξη είπα; Άστο καλύτερα μην έρθει και ο Nikel και εκεί που θα έχει την σκεπή ανοιχτή, κάτι τσίου-τσίου τα πουλάκια κάτι οι μυρουδιές από τα λουλούδια, φάει κανα φλάς και άντε να τον κάνεις καλά Confused Confused Confused Xειμώνα καλύτερα. Mε 5 μέτρα χιόνι.

O οποίος τι είπε. Ότι θα κάνω kokoko Question Question Question Aγαπούλα μου, σε αφήνω να κάνεις κόλπα στο κέντρο γιατί όταν πλησιάζεις στην στραβόριγα έχει τριανταφυλιές και αγκυλώνεσαι. Kαι άντε μετά να βάλεις το τόπι στο μπακλαβωτό . Iγνατίου sreaking Cool Cool Cool Cool Cool Cool

Ρε γιατρε με τα πουλακια και τις μυρωδιες κανενα προβλημα! Το αεροβολο τι το εχουμε...ασε που μεσα σε 25 sec εχει κλεισει η οροφη Wink

Αγαπουλα μου??????? Ρε συ εχεις σχεση με τον Ψωμιαδη το Μακη???

Συμφωνω ασε με να κανω κολπα στο κεντρο.......

ΥΓ. Ποιος ειναι ο Ιγνατιου Question
DimiP - Σαβ 09 Νοέ 2002, 16:34:52
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον για 30/11 με ψιλο-βολευει αλλα μονο αν ξεκινησουμε μετα τις 17:00 Απο Αθηνα γιατι μεχρι τοτε δουλευω , τι να κανω;
Αλλα μλλον θα θελετε να φυγετε απο Παρασκευη βραδυ οποτε..... Crying or Very sad Crying or Very sad
Αχ τι να γινει δεν γινεται να ειμαστε σε ολα μεσα....
καλα να περασετε.

Crying or Very sad Crying or Very sad Sad
Sidobre - Σαβ 09 Νοέ 2002, 16:49:01
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Λοιπον για 30/11 με ψιλο-βολευει αλλα μονο αν ξεκινησουμε μετα τις 17:00 Απο Αθηνα γιατι μεχρι τοτε δουλευω , τι να κανω;
Αλλα μλλον θα θελετε να φυγετε απο Παρασκευη βραδυ οποτε..... Crying or Very sad Crying or Very sad
καλα να περασετε.

Αν σε βολεύει μετά τις 5:00 μπορείς να ξεκινήσεις τότε (μπορεί και κανένας άλλος που ξέρεις) να μας βρεις/βρείτε πάνω!
DimiP - Σαβ 09 Νοέ 2002, 20:51:54
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
DimiP έγραψε:
καλα να περασετε.

Αν σε βολεύει μετά τις 5:00 μπορείς να ξεκινήσεις τότε (μπορεί και κανένας άλλος που ξέρεις) να μας βρεις/βρείτε πάνω!

Μετα τις 17.00 του Σαββατου; δηλ να φτασω πανω 22.00-23.00 νυχτα;
Και γυρναμε Κυριακη απογ.; χμμ..... δεν αξιζει ρε ΓΑ**ΤΟ για τοσο λιγο , ουσιαστικα χανω 1 μερα που οσοι ξεκινησουν Παρασκ απογ . θα την κερδισουν.
χλωμο αν και πολυ θα το ηθελα.. ποτε δεν ξερεις ..αστο φλου.
theflame - Κυρ 10 Νοέ 2002, 01:49:55
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
Ειρήνη ημίν!!!!!!
Καλή αντάμωση

Χαβαλε κανουμε Βαγγελη don't worry.....
Τωρα για το ποιος θα υπερεχει στις στροφες.....υδομεν

Νικέλιε παιδί μου, εσύ μάλλον δεν ετοιμάζεις μόνο τούρμπισμα....
Nikel - Κυρ 10 Νοέ 2002, 03:33:49
Θέμα δημοσίευσης:
theflame έγραψε:

Αλλα????????
theflame - Κυρ 10 Νοέ 2002, 12:40:02
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
theflame έγραψε:

Αλλα????????

Δεν ξέρω... απλά για να μιλάς τόσο αποφασιστικά για τις στροφές... Embarassed και κάτι άλλο θα έχεις στο μυαλό σου, υποθέτω... Embarassed
Μήπως να τις αποφύγεις πετώντας;;;;; :D
Nikel - Κυρ 10 Νοέ 2002, 18:10:18
Θέμα δημοσίευσης:
theflame έγραψε:
Nikel έγραψε:
theflame έγραψε:

Αλλα????????

Δεν ξέρω... απλά για να μιλάς τόσο αποφασιστικά για τις στροφές... Embarassed και κάτι άλλο θα έχεις στο μυαλό σου, υποθέτω... Embarassed

Παιζει αυτο το ενδεχομενο αλλα βασικα στοιχηματιζω στις αναρτησεις που θα βαλω (Bilstein PSS)! Τωρα αν με απογοητευσουν και αυτες υπαρχει και αλλη μια εναλλακτικη...τα χερια μου Wink
christhehealer - Κυρ 10 Νοέ 2002, 21:16:32
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:

Δεν είπαμε ότι εγώ είμαι Πανουτσοκαρπετοπουλικός. Αυτοί έκαναν μόδα το Αγαπούλα μου Wink

Nikel έγραψε:

Όταν ακούς Γεωργίου από τον SprintFM κάτι παραπάνω μαθαίνεις Cool Cool Cool
Nikel - Δευ 11 Νοέ 2002, 09:33:56
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Nikel έγραψε:

Δεν είπαμε ότι εγώ είμαι Πανουτσοκαρπετοπουλικός. Αυτοί έκαναν μόδα το Αγαπούλα μου Wink

Nikel έγραψε:

Όταν ακούς Γεωργίου από τον SprintFM κάτι παραπάνω μαθαίνεις Cool Cool Cool

Δεν με βοηθάς δεν με βοηθάς.......
pduke - Δευ 11 Νοέ 2002, 10:07:55
Θέμα δημοσίευσης:
Παίδες, είμαστε λίγοι.Θα ήθελα να μπαίναν και άλλοι και ας ψήφιζαν "όχι".Δεν είδα ούτε τους admins(που είστε αγορίνες μου??ε?γιατί μου κρύβεστε?μόνο ο vini και ο sidobrάρας....)
πίστευα ότι από τους 170(!!!!!) θα μαζευόμασταν 8-10 ,αλλά και αυτό δύσκολο το βλέπω.
Μήπως να κάνουμε υπομονή?Μήπως οι καιροί είναι δύσκολοι?Μήπως να στείλουμε τα 206 μας μόνα τους?

μήπως αν βάλουμε κανα δωράκι έρθουνε πιο πολλοί?Ας πουμε δυο ελατηριάκια eibach?(όσοι έχουν να πάνε στο περτούλι για να μην ξαναπιαστούν αδιάβαστοι....... Cool )
chatasos - Δευ 11 Νοέ 2002, 10:17:47
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ απλά θα πω ότι αν είχαμε ξεκαθαρίσει το θέμα του συλλόγου θα απαντούσα ότι θα ερχόμουν με τα 1000. Αλλά έτσι όπως πάμε... Καλό είναι το forum, καλές και οι εκδρομές αλλά πρέπει να κοιτάμε και πέρα από αυτά.
DimiP - Δευ 11 Νοέ 2002, 10:27:02
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω και ψηφισα (ειμαι το 8%) και θα ερχομουν ευχαριστως αλλα δεν αξιζει για μιση μερα μια και δουλευω μεχρι Σαββατο μεσημερι, οποτε....
Για να ειμαι αληθινος ομως σκεφτομαι και το οικονομικο.Σε κατι τετοια ξαφνικα , χαλας λεφτα που δεν τα καταλαβαινεις παρα μετα απο 2-3 μερες κι αφου εχει φυγει η γλυκα.
Οι καιροι ειναι δυσκολοι
Και μην ξεχνατε και ενα αξιωμα by DimiP:Οσο περισσοτερα τα μελη του club τοσο ευκολοτερο να μαζευτουν αρκετα για εκδρομη αλλα και τοσο δυσκολοτερο να μαζευονται ολοι καθε φορα!![/u]
Sidobre - Δευ 11 Νοέ 2002, 10:31:27
Θέμα δημοσίευσης:
Οσο περισσοτερα τα μελη του club τοσο ευκολοτερο να μαζευτουν αρκετα για εκδρομη αλλα και τοσο δυσκολοτερο να μαζευονται ολοι καθε φορα!![/quote]

Αυτό είναι δεδομένο, ότι δηλαδή δεν θα μπορούν να έρθουν όλοι.

Γι'αύτο πρέπει οι ημερομηνίες που δίνουμε να ταιριάζουν τουλάχιστον για τους περισσότερους. Οσοι δεν μπορούν, θα μπορέσουν την επόμενη φορά.
christhehealer - Δευ 11 Νοέ 2002, 13:37:52
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:

O Γεωργίου ξεκίνησε το ραδιόφωνο από τον Sprint Fm (ήταν το ραδιόφωνο του "Φίλαθλου"). Tον παίρνει τηλέφωνο ένας τύπος και του λέει θέλω ψευδόνυμο που να τελειώνει σε -ιου για να μοιάζει με το Γεωργίου. Kαι έτσι βγήκε το Iγνατίου. Kαι έτσι ο Iγνατίου έβγαινε κάθε Παρασκευή βράδυ στην εκπομπή και γινόταν το έλα να δεις. Tο καλύτερο το είπε όταν έγινε η μεταγραφή του Bαρεσάνοβιτς στην Tουρκία που βγαίνει ο Iγνατίου και λέει: και αυτοί οι Tούρκοι 145 Nησίδες διεκδικούν και το μόνο που πήραν ήταν ο Bαρεσάνοβιτς. Kαι οι περισσότερες ατάκες του Γεωργίου είναι καθαρά του Iγνατίου
christhehealer - Δευ 11 Νοέ 2002, 13:45:19
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
μήπως αν βάλουμε κανα δωράκι έρθουνε πιο πολλοί?Ας πουμε δυο ελατηριάκια eibach?(όσοι έχουν να πάνε στο περτούλι για να μην ξαναπιαστούν αδιάβαστοι....... Cool )

Έχω ελατήρια Eibach και όσο για το Περτούλι, στο φιλάω με τις φωτιές που μου άναψες. Σε δωράκι θα ήθελα κάτι σε στυλ Carmen Electra, εάν έχεις. Shocked Shocked Shocked Shocked

Πάντως και τέσσερις να πάμε, θα είναι μια αρχή που πρέπει να γίνει, για να ξεφύγουμε λίγο από τα "φτιαξίματα" του 206 και να αναδείξουμε και άλλες χρησιμότητες του εν λόγω οχήματος.
pduke - Δευ 11 Νοέ 2002, 14:54:57
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως και τέσσερις να πάμε, θα είναι μια αρχή που πρέπει να γίνει, για να ξεφύγουμε λίγο από τα "φτιαξίματα" του 206 και να αναδείξουμε και άλλες χρησιμότητες του εν λόγω οχήματος.

Εγώ μαζί σου Χρήστο.Το ταξίδι είναι από τις ελάχιστες αγνές απολaύσεις ,πόσο μάλλον αν βρεθούμε όλοι (όσοι!?) μαζί.

Electra δεν έχω,έχω κάτι σε Tatjana Patitz όμως αν θες.....
theflame - Δευ 11 Νοέ 2002, 22:34:15
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
theflame έγραψε:
Nikel έγραψε:
theflame έγραψε:

Αλλα????????

Παιζει αυτο το ενδεχομενο αλλα βασικα στοιχηματιζω στις αναρτησεις που θα βαλω (Bilstein PSS)! Τωρα αν με απογοητευσουν και αυτες υπαρχει και αλλη μια εναλλακτικη...τα χερια μου Wink

Έτσι σε θέλω..... :D
Ηθικόν.... Ακμαιότατον!!!!! :D
Είδες, και κάτι άλλο μου μύριζε εκτός από το turbo!!! (και δεν ήταν το λάστιχο που θα αφήνεις επιταχύνοντας με τετάρτη Wink )

Όσο αναφορά τώρα την πρόσκληση-πρόκληση για εκδρομούλα με το club, η ιδέα είναι ΟΥΑΟΥ αλλά και οι καιροί δύσκολοι. Crying or Very sad
Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω θετική θέση παρά μόνο την "τελευταία" στιγμή, οπότε... απλά ελπίζω να μπορέσω, και σίγουρα το θέλω.
Nikel - Τρι 12 Νοέ 2002, 11:37:02
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Nikel έγραψε:

O Γεωργίου ξεκίνησε το ραδιόφωνο από τον Sprint Fm (ήταν το ραδιόφωνο του "Φίλαθλου"). Tον παίρνει τηλέφωνο ένας τύπος και του λέει θέλω ψευδόνυμο που να τελειώνει σε -ιου για να μοιάζει με το Γεωργίου. Kαι έτσι βγήκε το Iγνατίου. Kαι έτσι ο Iγνατίου έβγαινε κάθε Παρασκευή βράδυ στην εκπομπή και γινόταν το έλα να δεις. Tο καλύτερο το είπε όταν έγινε η μεταγραφή του Bαρεσάνοβιτς στην Tουρκία που βγαίνει ο Iγνατίου και λέει: και αυτοί οι Tούρκοι 145 Nησίδες διεκδικούν και το μόνο που πήραν ήταν ο Bαρεσάνοβιτς. Kαι οι περισσότερες ατάκες του Γεωργίου είναι καθαρά του Iγνατίου

Σωστοςςςςςς

alxdr74 - Τετ 13 Νοέ 2002, 12:47:28
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="pduke"][b]Πάντως και τέσσερις να πάμε, θα είναι μια αρχή που πρέπει να γίνει, για να ξεφύγουμε λίγο από τα "φτιαξίματα" του 206.....
βαλτε και μενα μεσα οποτε ειμαστε πεντε! Smile τελικά τι θα γινει θα την κανουμε αυτη την εκδρομη? Φανταστειτε ολων τα βλεματα σαν παρακολουθουν μια ''ουρα'' απο 206 να αναιβενει το πήλιο! Smile
christhehealer - Τετ 13 Νοέ 2002, 15:04:42
Θέμα δημοσίευσης:
alxdr74 έγραψε:
τελικά τι θα γινει θα την κανουμε αυτη την εκδρομη?

Nαί και έχουν προκείψει και κάποια καινούρια στοιχεία, τα οποία ξέρει ο Sidobre. Sorry που δεν ασχολούμε πολύ με το θέμα αλλά αυτή τη στιγμή προέχει για μένα η νομιμοποίηση του club.
Sidobre - Τετ 13 Νοέ 2002, 15:08:49
Θέμα δημοσίευσης:
Οντως παιδιά όλοι θέλουμε να γίνει και θα γίνει.

Επειδή όμως όντως προέχει η νομιμοποίηση και έχουμε καταπιαστεί όλοι με διάφορα επί τουτου, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε τις ανακοινώσεις.
Sidobre - Τετ 13 Νοέ 2002, 15:13:49
Θέμα δημοσίευσης:
Το Θετικό νέο είναι ότι για το Touring, καλύπτουμε και αυτούς που ψήφισαν το δεύτερο Wink

Δηλαδή το οικονομικό θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικό!
Vaggelis - Τετ 13 Νοέ 2002, 15:33:26
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Οντως παιδιά όλοι θέλουμε να γίνει και θα γίνει.

Επειδή όμως όντως προέχει η νομιμοποίηση και έχουμε καταπιαστεί όλοι με διάφορα επί τουτου, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε τις ανακοινώσεις.

Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί. Ελπίζω να μην συμβεί ότι έγινε και με άλλες "υποσχέσεις" (τα αυτοκόλλητα ας πούμε που έπρεπε να ήταν έτοιμα εδώ και δύο εβδομάδες, ε;;;;.....)
Πάντως για την εκδρομή δηλώνω πρώτος από τώρα συμμετοχή, και ας μην έχει κανονιστεί τίποτα ακόμα
Sidobre - Τετ 13 Νοέ 2002, 15:39:54
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί. Ελπίζω να μην συμβεί ότι έγινε και με άλλες "υποσχέσεις" (τα αυτοκόλλητα ας πούμε που έπρεπε να ήταν έτοιμα εδώ και δύο εβδομάδες, ε;;;;.....)
Πάντως για την εκδρομή δηλώνω πρώτος από τώρα συμμετοχή, και ας μην έχει κανονιστεί τίποτα ακόμα

Ποιός είπε ότι τα ξεχάσαμε τα αυτοκόλλητα;

Οτι υποσχόμαστε το τηρούμε, αυτός είναι απαράβατος κανόνας!
Vaggelis - Τετ 13 Νοέ 2002, 15:43:22
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Ποιός είπε ότι τα ξεχάσαμε τα αυτοκόλλητα;

Οτι υποσχόμαστε το τηρούμε, αυτός είναι απαράβατος κανόνας!

Ε, που είναι τότε;;;;;;??????????!!!!!!!!
Δεν βλέπω κανένα στο πίσω τζάμι μου!!!!!!!!!!!!!
Sidobre - Τετ 13 Νοέ 2002, 15:46:10
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Tσκ, τσκ, τσκ,

Τι ανυπόμονοι που είστε ρε παιδιά!

Υπάρχει λογος που δεν τα έχουμε μοιράσει ακόμα. Λίγη υπομονή Wink
Αλεξ@νδρος - Τετ 13 Νοέ 2002, 17:07:04
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Το Θετικό νέο είναι ότι για το Touring, καλύπτουμε και αυτούς που ψήφισαν το δεύτερo :D

Να δω που θα βρειτε τις 60000 περιπου που χρειαζομαι για να μεταφερω το PUG Ηρακλειο-Αθηνα-Ηρακλειο.Δεν ερχεστε αντ'αυτου εσεις ενα tour κατα δω?Εχει και ενα ωραιο σπηλαιο του Σαρχου αν το εχετε ακουστα το οποιο εχει και Ρωσιδες Cool
christhehealer - Τετ 13 Νοέ 2002, 17:56:34
Θέμα δημοσίευσης:
Alexandros έγραψε:
Εχει και ενα ωραιο σπηλαιο του Σαρχου αν το εχετε ακουστα το οποιο εχει και Ρωσιδες Cool

Έλα ρε Aλέξανδρε εκεί έχουν φωλιά και έψαχνα να τη βρω. Shocked Shocked Shocked Shocked

Aλλάζει το σχέδιο. 1ο Tour του 206 club στη Σπηλιά του Σάρχου για να θαυμάσουμε δίμετρες ξανθιές Pωσίδες...

Pωσίδες Question Question Question Mπα άκυρο. Eγώ είμαι υπερ των Oυκρανέζων. Άσε που ο Πολίτης έχει υποσχεθεί Mολδαβές, αι οποίαι είναι εξίσου αρίστης ποιότητας με τας Oυκρανέζας.

Όπως έλεγα λοιπόν, 1ο Tour του 206 club στο Πηλιο προς τέρψην όλων των αισθήσεων. Όταν πηγαίνουν οι παντρεμένοι για τα "ζεστά σεντόνια", οι εργένηδες υπό την σοφή καθοδήγηση του Πολίτη, θα βγαίνουμε για γούστα Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
teoman - Πεμ 14 Νοέ 2002, 10:40:41
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Και μου να δεις που μερικοί έχουν και στο μπροστά Wink
Vaggelis - Πεμ 14 Νοέ 2002, 11:35:36
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Και μου να δεις που μερικοί έχουν και στο μπροστά Wink

Δέν πειράζει... Ο μεγάλος λέοντας που έχω στο καπώ δεν νοιώθει μοναξιά, αλλά δεν θα έλεγε όχι σε... λίγη "παρέα"...
pduke - Πεμ 14 Νοέ 2002, 23:44:08
Θέμα δημοσίευσης:
Επιστρέφω σαν μέγας τουρίστας και εξομολογούμαι,
Οταν γράφτηκα σε αυτό το φόρουμ η πρώτη εικόνα που ήρθε στο μυαλό μου μεσα στην υπέρμετρη χαρά μου ,ήταν ενα κομβόι απο 206 να ανεβαίνει το πήλιο και "γρήγορες" συζητήσεις δίπλα στο τζάκι.
Ναι ο άνθρωπος γύρο από το 206 λείπει σε μένα πιο πολύ από όλα τα άλλα.Αληθηνές στιγμές.Καλό το φόρουμ μας(το καλύτερο απόσα έχω μπει),αλλά αυτή η οθόνη και το πληκτρολόγιο μου γυρνάν τα νεύρα.
Καλές και οι συναντήσεις,αλλά ορθάντζα στο πάρκινγκ το χ πολυκαταστήματος.....

Βουνό!!!Δάσος ρεεεεεε!!! ελευθερία!!!τζάκι...ζεστασιά(καλά δεν θα πηδηχτούμε κιόλας....)
Άντε κλαμπίσιοι μου κοντά είμαστε
konstantinos - Παρ 15 Νοέ 2002, 08:37:45
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτι ψήνεται... :D :D
Ady - Παρ 15 Νοέ 2002, 08:58:12
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

Ναι ο άνθρωπος γύρο από το 206 λείπει σε μένα πιο πολύ από όλα τα άλλα.Αληθηνές στιγμές.Καλό το φόρουμ μας(το καλύτερο απόσα έχω μπει),αλλά αυτή η οθόνη και το πληκτρολόγιο μου γυρνάν τα νεύρα.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, pduke.
Πάντως αύριο πρωϊ-πρωϊ ξεκινάω για Θεσσαλονίκη για κάτι δουλίτσες.
Θα γυρίσω αυθημερόν πίσω στην Αθήνα.
Αν βρω χρόνο για κανένα καφεδάκι, να πάρω τηλέφωνο ? (το οποίο βέβαια δεν το έχω).
Θα σου στείλω ΠΜ με το δικό μου.

Του Μίλτου το τηλέφωνο το έχω.

Θα προσπαθήσω να βρω χρόνο για να βρεθούμε, έστω και για καφεδάκι, αν μπορείτε και εσείς φυσικά.

Αλλος από Θεσσαλονίκη ? Ο Slash, σωστά ? Αλλος ?
ofitzis - Παρ 15 Νοέ 2002, 12:39:39
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

O Γεωργίου ξεκίνησε το ραδιόφωνο από τον Sprint Fm (ήταν το ραδιόφωνο του "Φίλαθλου")

Τι μου θύμισες τώρα... Rolling eyes
Το πρωί Μηνά Τσαμόπουλο και το βραδάκι πρώτα Γεωργίου και μετά 3 Σωματοφύλακες,αααααααααχ!
Παιδιά για το Πήλιο πολύ θα ήθελα να έρθω όμως το οικονομικό (είπαμε φοιτητής=φτώχια) σε συνδιασμό με τον καταιγισμό από τις εργασίες που θα πρέπει να παραδώσω τότε θα με κρατήσουν μακριά... Crying or Very sad
Αnyway περιμένω πολλές photos!!!
christhehealer - Παρ 15 Νοέ 2002, 13:15:38
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:
Κάτι ψήνεται... :D :D

Για αρχή κάτι σπογγώδης εγγεφαλοπάθειες... Cool Cool Cool Cool Cool Cool

Aργότερα κάτι χοληστερίνες... στο Πήλιον λέω εγώ τώρα Laughing Laughing Laughing
Alex - Παρ 15 Νοέ 2002, 13:17:44
Θέμα δημοσίευσης:
Και γω μια απ'τα ιδια.. δεν παιζει ΦΡΑΓΚΟ! Αν εβαζα οτι λεφτα εχω αυτη τη στιγμη στη τσεπη μου για βενζινη ειναι ζητημα αν θα γεμιζα μισο τεποζιτο Laughing

Εχω και το σημα να πληρωσω (~150Ε) + κατι αποπληρωμες δανειου (αυτο ειναι δανειο τρακαρισματος) + κατι τηλεφωνα.. μου βγαινει καμια 450αρα στο νερο...

Οποτε .... Crying or Very sad

Αλλα ελπιζω οτι το μελλον θα ναι πιο ... :D
Tomcat - Παρ 15 Νοέ 2002, 16:06:22
Θέμα δημοσίευσης:
Αλλος ένας πικραμένος φοιτητής δηλώνει άφραγκος , αύπνος και πνυγμένος στις εργασίες!!! Δυστυχώς ούτε εγω θα μπορέσω να δώσω το παρόν .Next time! Sad
konstantinos - Παρ 15 Νοέ 2002, 17:14:31
Θέμα δημοσίευσης:
ofitzis έγραψε:

Παιδιά για το Πήλιο πολύ θα ήθελα να έρθω όμως το οικονομικό (είπαμε φοιτητής=φτώχια) σε συνδιασμό με τον καταιγισμό από τις εργασίες που θα πρέπει να παραδώσω τότε θα με κρατήσουν μακριά... Crying or Very sad
Αnyway περιμένω πολλές photos!!!

Οπως έχει ακούσει η Αγ. Μαρίνας έκλεισε (την έκλεισα εγώ), μην τολμήσεις να ξαναπεράσεις απο εκεί εάν δεν ανέβεις με το καραβάνι της χαράς και της τρέλας.

Δεν είναι εκβιασμός είναι προειδοποίηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
christhehealer - Σαβ 16 Νοέ 2002, 00:13:23
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Οταν γράφτηκα σε αυτό το φόρουμ η πρώτη εικόνα που ήρθε στο μυαλό μου μεσα στην υπέρμετρη χαρά μου ,ήταν ενα κομβόι απο 206 να ανεβαίνει το πήλιο και "γρήγορες" συζητήσεις δίπλα στο τζάκι.

Βουνό!!!Δάσος ρεεεεεε!!! ελευθερία!!!τζάκι...ζεστασιά(καλά δεν θα πηδηχτούμε κιόλας....)

Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool
christhehealer - Σαβ 16 Νοέ 2002, 00:15:19
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

ofitzis - Σαβ 16 Νοέ 2002, 02:30:08
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:

Οπως έχει ακούσει η Αγ. Μαρίνας έκλεισε (την έκλεισα εγώ), μην τολμήσεις να ξαναπεράσεις απο εκεί εάν δεν ανέβεις με το καραβάνι της χαράς και της τρέλας.

Δεν είναι εκβιασμός είναι προειδοποίηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωχ αμάν αμάν,λέτε να δαγκώσει ο σκύλος? Crazy
pduke - Σαβ 16 Νοέ 2002, 19:19:17
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

I'm a king bee, buzzing around your hive
    I'm a king bee, buzzing around your hive
    Well I can make honey baby, let me come inside

I'm a king bee boozing all night long
    I'm a king bee boozing all night long
    Well when you hear me buzzin' baby, some stinging is going on

I'm a king bee, want you to be my queen
    I'm a king bee, want you to be my queen
    Together we can make honey, the world ever never seen

I'm a king bee, can buzz all night long
    I'm a king bee, can buzz all night long
    Well I can buzz better baby, when your man is gone

αφού έπιασες Muddy αγοράρα μου....

Well, I rolled and I tumbled, cried the whole night long

Well, I rolled and I tumbled, cried the whole night long

Well, I woke up this mornin', didn't know right from wrong

Well, I told my baby, before I left that town

Well, I told my baby, before I left that town

Well, don't you let nobody, tear my barrelhouse down

Well, ahh, mmm-hmmm, owww, oww ooo, aww, oww, oh

Aaa, mmm-hmmm, oww, oh oh oh owww, oww ooo, aww, oww, oh

Well, if the river was whiskey, and I was a divin' duck

Well, if the river was whiskey, and I was a divin' duck

Well, I would dive to the bottom, never would I come up

Well, I could a had a religion, this bad old thing instead

Well, I could a had a religion, this bad old thing instead

Well, all whiskey and women, would not let me pray

Και το κομβόι έρχετε...
Miltellas - Κυρ 17 Νοέ 2002, 05:05:03
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Του Μίλτου το τηλέφωνο το έχω.

Μόλις τώρα το διάβασα!
Ρε Άντυ, Σάββατο πρωί με πήρες τηλέφωνο; Είχα μία αναπάντητη στο κινητό το οποίο το είχα ξεχάσει στο σπίτι για πρώτη φορά (δεν το ξανάπαθα). Αλλά βρισκόμουν μέχρι τις 14:00 στη δουλειά. Θα προλαβαίναμε μετά να βρεθούμε; Το Σάββατο ήταν μία άβολη μέρα... Και ξεκίνησε στραβά! Κρίμα!

Άντυ στείλε μου το κινητό σου να το έχω για παν ενδεχόμενο! (Εκτός αν ήταν αυτό της αναπάντητης, οπότε το έχω...)
Ady - Δευ 18 Νοέ 2002, 08:38:53
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:

Μόλις τώρα το διάβασα!
Ρε Άντυ, Σάββατο πρωί με πήρες τηλέφωνο; Είχα μία αναπάντητη στο κινητό το οποίο το είχα ξεχάσει στο σπίτι για πρώτη φορά (δεν το ξανάπαθα). Αλλά βρισκόμουν μέχρι τις 14:00 στη δουλειά. Θα προλαβαίναμε μετά να βρεθούμε; Το Σάββατο ήταν μία άβολη μέρα... Και ξεκίνησε στραβά! Κρίμα!

Άντυ στείλε μου το κινητό σου να το έχω για παν ενδεχόμενο! (Εκτός αν ήταν αυτό της αναπάντητης, οπότε το έχω...)

Ναι Μίλτο, εγώ ήμουνα. Μόνο που δεν ήταν πρωϊ, αλλά μεσημεράκι, μιάμιση με δύο παρά. Εκείνη την ώρα ήμουνα στη Ν. Κρήνη για μάσα και σε πήρα μήπως πηγαίναμε για κανένα καφεδάκι μετά.
Η Σαββατιάτικη περιπέτεια μου ήταν η εξής:
Σάββατο 5:15 το πρωϊ αναχώρηση από Χαλάνδρι.
10:05 ακριβώς διαβαίνω μαζί με τη γυναίκα την πόρτα εισόδου του IKEA στη Θεσ/νίκη.
13:00 έξοδος από το IKEA, φορτωμένος με κομοδίνα, έπιπλα διάφορα και μπιχλιμπίδια......δέκα λεπτά περίπου μέχρι να τα φορτώσω στο λέοντα.
13:30 Ουζερί "Αργώ" στη Ν.Κρήνη......μύδια σαγανάκι, καλαμαράκια, τυροκαυτερή, κολοκυθάκια τηγανητά, γαλέο, σαλάτα τουρλού, παντζάρια...
15:15 Αναχώρηση για Αθήνα (αφού δε θα βλέπαμε και το Μίλτο).
Πέρασμα μέσα από το κέντρο της Θεσ/νίκης (να θυμηθούμε και τα χρόνια του στρατού). Αυτή την Τσιμισκή έκανα 20 λεπτά να την περάσω.........
20:05 Τέλος περιπέτειας

Highlights του ταξιδιού:
Πολύ ομίχλη στο δρόμο για Θεσ/νίκη. Κανένα πρόβλημα όμως γιατί ο δρόμος ήταν σχεδόν άδειος. Ταχύτητα στην ομίχλη 100-110. Μου έκανε φοβερή εντύπωση ένας τύπος με ένα 106, με πινακίδες Θεσ/νίκης, ο οποίος με πέρναγε όταν είχε πολύ ομίχλη, τον πέρναγα όταν εξαφανιζόταν η ομίχλη, με ξαναπαίρναγε όταν είχε ομίχλη, και πάει λέγοντας.....Πολύ κωμική κατάσταση......Λες και τον ήξερε απ'έξω το δρόμο.
Ο λέοντας για άλλη μια φορά με έβγαλε ασπροπρόσωπο.......
Φορτωμένος με, δεν ξέρω και εγώ, πόσα επιπλέον κιλά, απροβλημάτιστος, άνετος και ωραίος. Μέγιστη ταχύτητα στο ταξίδι 178-179 km/h σε μία μεγάλη κατηφορική ευθεία κοντά στο Αέρινο ή Αερινό. Στο υπόλοιπο ταξίδι σταθερά 140-160 km/h εκτός από τα σημεία που κάνουν έργα, και είναι πολλά αυτά τα σημεία.
Slash - Δευ 18 Νοέ 2002, 13:46:55
Θέμα δημοσίευσης:
Να 'μαι κι εγώωω...
Έλειψα το Σαββατοκύριακο που είχα πάει Κερκίνη, λίγο έξω από τις Σέρρες, και επίσης ολίγα χιλιόμετρα από τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Καταπληκτικό περιβάλλον και ομορφιά, απέραντη ησυχία, καλόκαρδος κόσμος, όμορφες δραστηριότητες. Η λίμνη της Κερκίνης έχει τρομερή ιστορία, παρόν και το μέλλον της είναι συναρτήσει των δύο προηγουμένων. Είναι προστατευόμενος υδροβίοτοπος από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με αρκετά είδη πουλιών υπο εξαφάνιση, και με το 70% της εκτροφής βουβαλιών στην Ελλάδα, που είναι προστατεύομενο είδος, και ισχύει ο νόμος της ποσόστωσης. Από όλες τις δραστηρίοτητες (jeep, canoe, mountain bikes,κα) ξεχώρισε η 5ωρη ξενάγηση με τζιπ (ανοικτό στρατιωτικό κατόπιν επιλογής-με τρομερή ροπή και δύναμη, 2-4κίνηση, δεν κόλλησε πουθενά σε ανεβοκαταβάσεις λόφων και βάλτους, με τον κλασικό μεταλλικό ήχο από τις αλλαγές ταχυτήτων). Για μένα ήταν κάτι πρωτόγνωρο καθώς κάναμε πάνω από 80 χλμ. μέσα σε δάση και βαλτότοπους γύρω από την λίμνη, σε μέρη που αυτοκίνητο ούτε να διανοηθεί να πατήσει, ούτε καν αυτά τα φλώρικα τα τζιπ που κυκλοφορούν (κολλάνε συνέχεια), εκτός (ακριβών) εξαιρέσεων, μέσα από βαθιές λίμνες και ποτάμια, λόφους και ρυάκια. Και ο οδηγός όμως ήταν ΤΣΑΚΑΛΟΣ, καθώς ήξερε τόσο καλά τον δρόμο που πατούσε στις προηγούμενες ροδιές του, ενώ σε ένα μεγάλο βάλτο που φτάσαμε κάποια στιγμή κάναμε πειράματα με πέτρες και ξύλα για το αν θα μας πάρει και δεν θα κολλήσουμε, και τελικά με μια ψιλοπατέντα και πολύ απόφαση τα καταφέραμε. Στο γυρισμό που είχαμε πωρωθεί εγώ και η παρέα μου, μας γύρισε από έναν εντελώς απάτητο δρόμο, μέσα από καλαμιές, και ενώ μας είχε πει οτι αν κολλούσαμε θα ήταν και λίγο δύσκολο να μας βρούνε γρήγορα. χεχεχε!! Α, και στην επιστροφή, τον μισό δρόμο τον κάναμε χωρίς φώτα, μόνο με το φως του φεγγαριού, πάνω σε έναν δρόμο που μαζεύει φερτές ύλες όταν γεμίζει η λίμνη την άνοιξη, και στη συνέχεια μέσα σε δάσος, με μεγάλη ταχύτητα. Και για κρύο επειδή ήταν ανοιχτό το τζιπ, ούτε λόγος καθώς η αδρεναλίνη είχε χτυπήσει tilt και δούλευε overtime. Journey through the dark! Πραγματικά γεύση από Camel Trophy. Και ο ξενώνας παραδοσιακός με τζάκι, και άπαιχτη κουζίνα που δοκιμάσαμε νέες γεύσεις και εύγεστο τοπικό κόκκινο ημίγλυκο κρασί.
Γιατί δεν σκέφτεστε να οργανώσετε καμιά τέτοια εξόρμηση στη φύση; Να παίξετε και με το αυτοκίνητο, να δώσετε και λίγο adrenaline rush στον οργανισμό σας από την καθημερινή ρουτίνα, και καθαρό οξυγόνο; π.χ. rafting στην κατάβαση Αγγίτη, που δεν είναι και εύκολο ποτάμι. Anyways, εμένα με κέρδισε το περιβάλλον, φέρνει κιόλας προς Lord Of The Rings φάση, και θα ξαναγυρίσω ξανά κάποια στιγμή την άνοιξη που θα έχει πλημμυρίσει η λίμνη από τον Στρυμόνα να κάνω κανό εκεί που προχθές περνούσα με τζιπ, ενώ θα παίξει και κάποια εκδρομή στο Άγκιστρο για χαμάμ. :D
Όσο για τον δρόμο, ο κλασικός που πάει Σέρρες, ο οποίος θέλει extreme caution, όπου αν και ανοιχτός με 2 λωρίδες, παίζει πολύ στροφή με απότομες κλίσεις, και έχουν γίνει και γίνονται συνέχεια τροχαία, όπου τις περισσότερες φορές μοιραία, όπως και χθες που πέρασα όταν γυρνούσα και είδα κάτι πολύ ΑΣΧΗΜΟ, αλλά και ο δρόμος είναι έτσι όπου, αν γίνει κάτι μετά από στροφή, είναι επικίνδυνο για αυτούς που έρχονται με μεγάλη ταχύτητα, αλλά και για βοήθεια να έρθει, χωρίς επίσης να προκαλέσει κάποιο επιπρόσθετο ατύχημα. Μέσα στην Κερκίνη τώρα, από την στιγμή που θα στρίψεις από τον δρόμο των Σερρών αριστερά για Ζευγολατιό και Χείμαρρο, παίζει στροφιλίκι, και μάλιστα μέσα στην Κερκίνη έχει έναν δρόμο 5 χλμ. με συνεχείς στροφές, αλλά ο δρόμος αν και δεν έχει κίνηση, για να παίξεις πρέπει να εκμεταλλευτείς όλο το πλάτος του, δηλ. και τα 2 ρεύματα, ε και αυτό δεν είναι κάτι πολύ συνετό. Αλλά ας μην ξεχνάμε οτι 30 χλμ. από εκεί είναι η πίστα των Σερρών για ξεκά***μα, που όσοι τρέχουν εκεί ή πάνε για δοκιμές, στη συνέχεια πάνε στον ξενώνα που μείναμε εμείς στην Κερκίνη. Εχθές όταν φεύγαμε εμείς είχε φτάσει ένας που έκανε όλη την Κυριακή laps με μηχανή στην πίστα, και θα καθόταν εκεί όλη την εβδομάδα, και επίσης ήταν γνωστός καθώς είχε φιλικότατες σχέσεις με αυτούς του ξενώνα. Οπότε τώρα αν κανονιστεί τίποτα για πίστα Σερρών, ίσως έχουμε κάποιο lead για γαμάουα εκδρομή με παιχνίδι και περιπέτεια στη φύση. Smile

Όσο για σένα Ady που ανέβηκες, next time που θα σκάσεις μύτη, όπως και οποιοσδήποτε άλλος, θα κανονιστεί συνάντηση. Αρκεί να το ξέρουμε και εμείς λίιιγο πιο πριν (ας πούμε 3 μήνες-χαχαχααχα), αν και ο Μίλτος έχει ξεκινήσει ταχύρυθμα τμήματα ετοιμότητας με την οργάνωση meeting μέσα σε 1 ώρα! χιχι!
TREXOYLAS - Δευ 18 Νοέ 2002, 15:45:42
Θέμα δημοσίευσης:
Xairetw sas treloPezakides me ta migakia kolhmena sta plaina (!) para8ura Laughing
Diavasa gia to Tour pou etoimazete kai omologw oti xarika polu. Emeis apo to allo forum (auto tou DRIVE) exoume paei 3 DriveTours mexri twra kai an 8elete mporw na sas pw tis mexri twra empeiries mas apo auta.
Sta (dika mas) Tour pote den epetrapei se KANENAN na prosperasei to mprostino tou alla oute kai oi kontres meta3u mas. SAFETY FIRST !!
Panta vazame ploigo kapoion pou eixe ta muala sth 8esi tous gia na krataei to Convoi se kapoia sunoxh kai oxi skorpoxori (twra an vreite kanenan me ta muala sth 8esi tou anamesa sas , valte ton mprosta. An valete ton Douka , thn vapsate) :D
Ta polla autokinita einai provlima. Polu mpaxalo. Stamataei o enas gia katourima , stamataei o allos giati exase 0,5 libra to pisw de3i kai glustraei stis aristeres...k.o.k (kai na fantasteite oti emeis exoume kai asurmatous apo to periodiko.)
O ploigos ofeilh na enhmerwnei tous pisw gia eleu8ero dromo wste na epitaxinonte ta prosperasmata stous anupopsiastous pou 8a vrite mprosta sas.
O teleutaios (skoupa) ofeilh na menei konta stin oura kai an paei kati strava na eneimerwsei ton ploigo wste na stamathsoun apantes.
Apofugete tis megales diadromes me strofiliki (xwris stash endoiamesa) gia na fula3ete ta frena sas (emeis ta liwsame sto teleutaio Tour kai twra ta plhronoume Splat )
Ta 3idia kai ta tsipoura Beer afisteta gia to vradaki mias kai Tour + alkool den pane mazi.
O ka8enas na 'paei' oso mporei kai oxi toso wste na piasei to Douka me to 2litro (h' kapoion me GTI).
(pw pw , san ton mpampa sas akougwmai mou fenetai)
Tespa , auta... an me 8elete pantws parea sas (kai mporw) (kai den pernate apo panw mou Crying or Very sad 8a htan xara mou na er8w)

Sorry gia to megalo post kai na 3erete pws to Drive Forum opws kai to 4o Drive Tour sas perimenoun.

Kala klm... me to 206 sas... me ta muala sta kagkela... me th glwssa sta dontia... me ta lastixa na skouzoun... me tous apenanti na faskelonoun... me to plai ki opou paei !!!
pduke - Τρι 19 Νοέ 2002, 14:55:17
Θέμα δημοσίευσης:
Που σαι .....Τρεχουλένιε μου......άστο αγορίνα μου .....ρίχτο στο διάβασμα καλύτερα....όλους μου τους έδιωξες!!!!κανείς δεν θέλει να έρθει στο τουρ πια!!!!!

Α!και το χειρότερο!!!!

ΡΕ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΒΟΙ Ο ΚΟΠΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!

Γιάννη θα σε πάρω από πειραια και θα πάμε μαζί!!!έκλεισε
TREXOYLAS - Τρι 19 Νοέ 2002, 15:45:22
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω φίλε. Ισως να έχεις δίκιο. Κανείς δεν απάντησε στο post μου. ίσως τους ξενέρωσα όλους. Ισως νόμιζαν καποιοί πως ήρθα εδώ να το παίξω γκου-ρου των εκδρομών. Ισως δεν τους άρεσαν τα γκρικ-λις (αλλά πιστέψτεμε , αν έγραφα Ελληνικά τότε όλοι σας θα το γυρνάγατε στα γκρικ-λις απο την ορθογραφία μου Embarassed Laughing Embarassed )
Πάντως ελπίζω να βοήθησα με αυτά που έγραψα και επίσης ελπίζω να μπορέσω να έρθω μαζί σας (αν φυσικα είμαι ευπρόσδεκτος Multi color )
Αν τίποτε απο τα παραπάνω Onfire δεν συμβεί, τότε σας ευχομαί απο καρδιάς να περάσετε όλοι καλά και να γεμίσετε το site σας υπέροχες φοτογραφίες. Smile colors
christhehealer - Τρι 19 Νοέ 2002, 16:03:08
Θέμα δημοσίευσης:
TREXOYLAS έγραψε:
Δεν ξέρω φίλε. Ισως να έχεις δίκιο. Κανείς δεν απάντησε στο post μου. ίσως τους ξενέρωσα όλους. Ισως νόμιζαν καποιοί πως ήρθα εδώ να το παίξω γκου-ρου των εκδρομών.

Kοίτα να δεις μια μέρα είπαμε να αράξουμε λίγο και μας την έπεσαν τα VTS. Laughing Laughing Laughing Laughing

Tα ξέρουμε αυτά φίλε TREXOULAS και μάλιστα με τον Sidobre συζητάγαμε πως να κινήσουμε διαδικασία για CB. Nα ξέρεις όμως ότι πέρα από το club αρκετοί από εδώ μέσα είμαστε φίλοι και στην προσωπική μας ζωή αρά κάποια προβλήματα είναι λυμένα εδώ και καιρό.

Aλλά ως γνωστοί χαβαλέδες δεν γίνεται να μην κάνουμε μπάχαλο το topic με το tour. Kαι ακόμα δεν έχεις διαβάσει τίποτα, σε πληροφορώ. Kάτσε να γίνει η συνέλευση την Kυριακή να κλείσουμε αυτό το θέμα που απασχολεί τους πεισσότερους και μετά να δεις τι θα γίνει Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Miltellas - Πεμ 21 Νοέ 2002, 01:48:44
Θέμα δημοσίευσης:
TREXOYLAS έγραψε:
Xairetw sas treloPezakides me ta migakia kolhmena sta plaina (!) para8ura Laughing

Καλά πού το βρήκες το αμάξι μου παρκαρισμένο και το πρόσεξες;
Laughing

Πλοηγός ΕΓΩ!
....
Άντε καλά, βάλτε τον PDuke τότε! Twisted evil
Ένας τρελλοδίλιτρος μπροστά είναι το καλύτερο κίνητρο για μένα! Χε Χε!
Με τα λιωμένα μου λάστιχα γιατί με καινούρια δεν θα έχει ενδιαφέρον...
Razz
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες