Vini έγραψε: |
Eπειδή Είμαι ήδη εκεί και σας περιμένω πίνοντας ζεστό καφέ!!! , είμαι
Μέσα, αλλά το οικονομικό........να κάνουμε κάτι γιαυτό? Και Αν με βολεύει το ΣΚ θα έρθω σίγουρα... Αλλά αν πουν οι άλλοι, Ε..να ....και....που.....μμμμμ......θα δούμε..... Οπότε τότε, Δεν το βλέπω ....... Γιατί εάν ΔΕΝ πείτε κάτι τότε Είστε ένα μάτσο κόπανοι και σας έχω χεσ...ς Και στην τελική Αν είναι ο Μίλτος εγώ δεν έρχομαι!!! Και Αμα δεν πέσει παντόφλα.... τελικά δεν θα γίνει τίποτα..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τι να ψηφίσω?? ![]() ![]() ![]() Σοβαρά τώρα... Προσωπικά, δύσκολα θα έρθω....οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί.... |
Vini έγραψε: |
Σοβαρά τώρα... Προσωπικά, δύσκολα θα έρθω....οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί.... |
pduke έγραψε: |
(γιατί αλλιώς θα σε λιώσω στον τερλέγκα και θα πηδήξουμε και οι δύο από κανα γκρεμό πηλιότικο!!!!) |
christhehealer έγραψε: |
Και μόλις τώρα είδα το post του Nikel δεν μπορώ να μην το σχολιάσω, να γίνει λίγο χαβαλές. Εκδρομή κανονίζουμε. εχω στρωσει το αυτοκινητο μου (διοτι το τουρμπιζω) νατα τα ΚΟ ΚΟ ΚΟ αλλά αυτός ακούει Γεωργίου, δεν ακούει Πανουτσοκαρπετόπουλους που ακούω εγώ. Γι' αυτό αγορίνα μου σου έβαλα και Λίμνη Κάρλα. Για να γουστάρεις στο ισιάδι, τα τουρμπίσια αλόγατα. Αν με βολεύει το ΣΚ........ και μπορει και η γυναικα μου Εδώ πήγαμε στην κατηγορία "παντόφλα". Την κάνω με βαριά άλματα και δεν λέω τίποτα. διοτι τα τζακια και οι κιθαρουλες καλα αλλα τα ζεστα σεντονια ακομα καλυτερα Εάν βρεις τα ζεστά σεντόνια μετά από μια στέρνα τσίπουρο είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Προσκυνώ το μεγαλείο του ανδρός. |
Nikel έγραψε: | ||
Αφου θες χαβαλε θα τον εχεις: Ta ΚΟ-ΚΟ-ΚΟ μπορει να τα ακουσουμε...απο πιο αυτοκινητο δεν ξερω ομως ![]() ![]() Moυ μιλησες για παντοφλα πραγμα που δεν ισχυει μιας και αγαπαω αρκετα την γυναικα μου ωστε να την παρατησω να περναω εγω καλα ξερωντας οτι εκεινη περναει χαλια...Να δεχτω ομως για λιγο την περιπτωση που προωθεις πως τρωω παντοφλα...πες λοιπον οτι αδιαφορω για την πολυσυζητημενη παντοφλα και ερχομαι μονος, λυσε μου ρε γιατρε ενα προβλημα...Εγω στον καθαρο αερα κατι παθαινω και θελω νααα....βρες μου λοιπον εσυ καποια να μου κατσει και εγω ερχομαι και χωρις γυναικα! Να την φαω την παντοφλα αλλα να υπαρχει λογος! Μια στερνα τσιπουρο??? Ρε συ δεν ειπαμε αλκοολ και οδηγηση δεν πανε παρεα??? Και μην μου πεις πως θα τα πιουμε στο ξενοδοχειο... Ασε που αν παμε θα ειμαστε αρκετοι για να δινουμε στους φιλους μας τους μπατσους στοχο...ΑΡΑ τα σεντονια μου θα τα βρω και θα ειναι ΚΡΥΑ μιας και δεν το βλεπω να δινεις λυση στην περιπτωση που θα ερθω μονος... |
Miltellas έγραψε: |
Και γαμ* τα στροφιλίκια. Να είμαι εγκρατής; Γίνεται; Να στερηθώ την χαρά να κόψω καναν κ*λαράκο;;
![]() |
Rally έγραψε: |
νικελ ελα πηλιο και
ποτο και οδηγηση δεν πανε μαζι, το τσιπουρο ομως παει με ολα! θα σου βρω εγω γυναικα, εσυ φυσικα κρατα λεφτα!!!! οσο για μπασκινους το πηλιο δεν διαθετει πολλους και αυτοι που ειναι εκει ειναι γκολ απο τα τσιπουρα. τελος, αξιζει το αμαξακι σου αυτην την διαδρομη, αναβαση πηλιου μμμ ειδικα το κοματι βυζιτσα-μηλιες-τζαγκαραδα ειναι κ@υλα!!! |
Vaggelis έγραψε: |
Ειρήνη ημίν!!!!!!
Παιδιά, για βόλτα πάμε, όχι για διαξιφισμούς :agrue: . Εξάλλου, θα υπάρχει και άμαχος (γυναικείος) πληθυσμός στο δεξί μπάκετ (ή ημιμπάκετ). Και στην τελική, στα στροφιλίκια υπερέχουν οι "σαυρες" και όχι τα turbo. Ας "πυροβολούν" ![]() ![]() Συμφωνώ και εγώ για 30/11 - 01/12 (Sidobre ερωτευμένε...) Καλή αντάμωση |
Ρε Χρηστάρα το Πετρούλι που το βρήκες???
Στο περτούλι λέω και ελάτη,δίπλα στα τρίκαλα!!!!Έχει τόσο στροφιλίκι εκεί,που θα μας πέσουν τα μπουλόνια!! |
τελος, αξιζει το αμαξακι σου αυτην την διαδρομη, αναβαση πηλιου μμμ ειδικα το κοματι βυζιτσα-μηλιες-τζαγκαραδα ειναι κ@υλα!!! |
Άνοιξη είπα; Άστο καλύτερα μην έρθει και ο Nikel και εκεί που θα έχει την σκεπή ανοιχτή, κάτι τσίου-τσίου τα πουλάκια κάτι οι μυρουδιές από τα λουλούδια, φάει κανα φλάς και άντε να τον κάνεις καλά ![]() ![]() ![]() O οποίος τι είπε. Ότι θα κάνω kokoko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
Λοιπον για 30/11 με ψιλο-βολευει αλλα μονο αν ξεκινησουμε μετα τις 17:00 Απο Αθηνα γιατι μεχρι τοτε δουλευω , τι να κανω;
Αλλα μλλον θα θελετε να φυγετε απο Παρασκευη βραδυ οποτε..... ![]() ![]() Αχ τι να γινει δεν γινεται να ειμαστε σε ολα μεσα.... καλα να περασετε. ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Αν σε βολεύει μετά τις 5:00 μπορείς να ξεκινήσεις τότε (μπορεί και κανένας άλλος που ξέρεις) να μας βρεις/βρείτε πάνω! |
Χαβαλε κανουμε Βαγγελη don't worry..... Τωρα για το ποιος θα υπερεχει στις στροφες.....υδομεν |
theflame έγραψε: |
Νικέλιε παιδί μου, εσύ μάλλον δεν ετοιμάζεις μόνο τούρμπισμα.... |
Αλλα???????? |
theflame έγραψε: | ||||
Δεν ξέρω... απλά για να μιλάς τόσο αποφασιστικά για τις στροφές... ![]() ![]() Μήπως να τις αποφύγεις πετώντας;;;;; :D |
Nikel έγραψε: |
Αγαπουλα μου??????? Ρε συ εχεις σχεση με τον Ψωμιαδη το Μακη??? ![]() |
ΥΓ. Ποιος ειναι ο Ιγνατιου ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||||
Δεν είπαμε ότι εγώ είμαι Πανουτσοκαρπετοπουλικός. Αυτοί έκαναν μόδα το Αγαπούλα μου ![]()
Όταν ακούς Γεωργίου από τον SprintFM κάτι παραπάνω μαθαίνεις ![]() ![]() ![]() |
Δεν με βοηθάς δεν με βοηθάς....... |
μήπως αν βάλουμε κανα δωράκι έρθουνε πιο πολλοί?Ας πουμε δυο ελατηριάκια eibach?(όσοι έχουν να πάνε στο περτούλι για να μην ξαναπιαστούν αδιάβαστοι....... ![]() |
Nikel έγραψε: | ||||||
Παιζει αυτο το ενδεχομενο αλλα βασικα στοιχηματιζω στις αναρτησεις που θα βαλω (Bilstein PSS)! Τωρα αν με απογοητευσουν και αυτες υπαρχει και αλλη μια εναλλακτικη...τα χερια μου ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
O Γεωργίου ξεκίνησε το ραδιόφωνο από τον Sprint Fm (ήταν το ραδιόφωνο του "Φίλαθλου"). Tον παίρνει τηλέφωνο ένας τύπος και του λέει θέλω ψευδόνυμο που να τελειώνει σε -ιου για να μοιάζει με το Γεωργίου. Kαι έτσι βγήκε το Iγνατίου. Kαι έτσι ο Iγνατίου έβγαινε κάθε Παρασκευή βράδυ στην εκπομπή και γινόταν το έλα να δεις. Tο καλύτερο το είπε όταν έγινε η μεταγραφή του Bαρεσάνοβιτς στην Tουρκία που βγαίνει ο Iγνατίου και λέει: και αυτοί οι Tούρκοι 145 Nησίδες διεκδικούν και το μόνο που πήραν ήταν ο Bαρεσάνοβιτς. Kαι οι περισσότερες ατάκες του Γεωργίου είναι καθαρά του Iγνατίου |
alxdr74 έγραψε: |
τελικά τι θα γινει θα την κανουμε αυτη την εκδρομη? |
Sidobre έγραψε: |
Οντως παιδιά όλοι θέλουμε να γίνει και θα γίνει.
Επειδή όμως όντως προέχει η νομιμοποίηση και έχουμε καταπιαστεί όλοι με διάφορα επί τουτου, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε τις ανακοινώσεις. |
Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί. Ελπίζω να μην συμβεί ότι έγινε και με άλλες "υποσχέσεις" (τα αυτοκόλλητα ας πούμε που έπρεπε να ήταν έτοιμα εδώ και δύο εβδομάδες, ε;;;;.....)
Πάντως για την εκδρομή δηλώνω πρώτος από τώρα συμμετοχή, και ας μην έχει κανονιστεί τίποτα ακόμα |
Sidobre έγραψε: | ||
Ποιός είπε ότι τα ξεχάσαμε τα αυτοκόλλητα; Οτι υποσχόμαστε το τηρούμε, αυτός είναι απαράβατος κανόνας! |
Ε, που είναι τότε;;;;;;??????????!!!!!!!! Δεν βλέπω κανένα στο πίσω τζάμι μου!!!!!!!!!!!!! |
Sidobre έγραψε: |
Το Θετικό νέο είναι ότι για το Touring, καλύπτουμε και αυτούς που ψήφισαν το δεύτερo :D |
Alexandros έγραψε: |
Εχει και ενα ωραιο σπηλαιο του Σαρχου αν το εχετε ακουστα το οποιο εχει και Ρωσιδες ![]() |
Ε, που είναι τότε;;;;;;??????????!!!!!!!! Δεν βλέπω κανένα στο πίσω τζάμι μου!!!!!!!!!!!!! |
teoman έγραψε: | ||
Και μου να δεις που μερικοί έχουν και στο μπροστά ![]() |
Ναι ο άνθρωπος γύρο από το 206 λείπει σε μένα πιο πολύ από όλα τα άλλα.Αληθηνές στιγμές.Καλό το φόρουμ μας(το καλύτερο απόσα έχω μπει),αλλά αυτή η οθόνη και το πληκτρολόγιο μου γυρνάν τα νεύρα. |
O Γεωργίου ξεκίνησε το ραδιόφωνο από τον Sprint Fm (ήταν το ραδιόφωνο του "Φίλαθλου") |
konstantinos έγραψε: |
Κάτι ψήνεται... :D :D |
ofitzis έγραψε: |
Παιδιά για το Πήλιο πολύ θα ήθελα να έρθω όμως το οικονομικό (είπαμε φοιτητής=φτώχια) σε συνδιασμό με τον καταιγισμό από τις εργασίες που θα πρέπει να παραδώσω τότε θα με κρατήσουν μακριά... ![]() Αnyway περιμένω πολλές photos!!! |
Επιστρέφω σαν μέγας τουρίστας και εξομολογούμαι,
Οταν γράφτηκα σε αυτό το φόρουμ η πρώτη εικόνα που ήρθε στο μυαλό μου μεσα στην υπέρμετρη χαρά μου ,ήταν ενα κομβόι απο 206 να ανεβαίνει το πήλιο και "γρήγορες" συζητήσεις δίπλα στο τζάκι. Ναι ο άνθρωπος γύρο από το 206 λείπει σε μένα πιο πολύ από όλα τα άλλα.Αληθηνές στιγμές.Καλό το φόρουμ μας(το καλύτερο απόσα έχω μπει),αλλά αυτή η οθόνη και το πληκτρολόγιο μου γυρνάν τα νεύρα. Καλές και οι συναντήσεις,αλλά ορθάντζα στο πάρκινγκ το χ πολυκαταστήματος..... Βουνό!!!Δάσος ρεεεεεε!!! ελευθερία!!!τζάκι...ζεστασιά(καλά δεν θα πηδηχτούμε κιόλας....) Άντε κλαμπίσιοι μου κοντά είμαστε |
Επιστρέφω σαν μέγας τουρίστας και εξομολογούμαι,
Οταν γράφτηκα σε αυτό το φόρουμ η πρώτη εικόνα που ήρθε στο μυαλό μου μεσα στην υπέρμετρη χαρά μου ,ήταν ενα κομβόι απο 206 να ανεβαίνει το πήλιο και "γρήγορες" συζητήσεις δίπλα στο τζάκι. Ναι ο άνθρωπος γύρο από το 206 λείπει σε μένα πιο πολύ από όλα τα άλλα.Αληθηνές στιγμές.Καλό το φόρουμ μας(το καλύτερο απόσα έχω μπει),αλλά αυτή η οθόνη και το πληκτρολόγιο μου γυρνάν τα νεύρα. Καλές και οι συναντήσεις,αλλά ορθάντζα στο πάρκινγκ το χ πολυκαταστήματος..... Βουνό!!!Δάσος ρεεεεεε!!! ελευθερία!!!τζάκι...ζεστασιά(καλά δεν θα πηδηχτούμε κιόλας....) Άντε κλαμπίσιοι μου κοντά είμαστε |
konstantinos έγραψε: |
Οπως έχει ακούσει η Αγ. Μαρίνας έκλεισε (την έκλεισα εγώ), μην τολμήσεις να ξαναπεράσεις απο εκεί εάν δεν ανέβεις με το καραβάνι της χαράς και της τρέλας. Δεν είναι εκβιασμός είναι προειδοποίηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
I'm a king bee, buzzing around your hive Well I can make honey baby, let me come inside I'm a king bee boozing all night long I'm a king bee boozing all night long Well when you hear me buzzin' baby, some stinging is going on I'm a king bee, want you to be my queen I'm a king bee, want you to be my queen Together we can make honey, the world ever never seen I'm a king bee, can buzz all night long I'm a king bee, can buzz all night long Well I can buzz better baby, when your man is gone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ady έγραψε: |
Του Μίλτου το τηλέφωνο το έχω.
|
Miltellas έγραψε: |
Μόλις τώρα το διάβασα! Ρε Άντυ, Σάββατο πρωί με πήρες τηλέφωνο; Είχα μία αναπάντητη στο κινητό το οποίο το είχα ξεχάσει στο σπίτι για πρώτη φορά (δεν το ξανάπαθα). Αλλά βρισκόμουν μέχρι τις 14:00 στη δουλειά. Θα προλαβαίναμε μετά να βρεθούμε; Το Σάββατο ήταν μία άβολη μέρα... Και ξεκίνησε στραβά! Κρίμα! Άντυ στείλε μου το κινητό σου να το έχω για παν ενδεχόμενο! (Εκτός αν ήταν αυτό της αναπάντητης, οπότε το έχω...) |
TREXOYLAS έγραψε: |
Δεν ξέρω φίλε. Ισως να έχεις δίκιο. Κανείς δεν απάντησε στο post μου. ίσως τους ξενέρωσα όλους. Ισως νόμιζαν καποιοί πως ήρθα εδώ να το παίξω γκου-ρου των εκδρομών. |
TREXOYLAS έγραψε: |
Xairetw sas treloPezakides me ta migakia kolhmena sta plaina (!) para8ura ![]() |