MEMsound. έγραψε: |
Ότι είναι γκομενοπαγίδα βέβαια είναι γεγονός αλλά δεν θα έλεγα ότι αυτός είναι λόγος για να αγοράσεις ή όχι ένα αυτοκίνητο....!!
(εκτός και αν είσαι ο CC-Gio.....χιχιχιχχιχιχ!!!) |
kostask έγραψε: |
THNKS ΓΙΑ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ?? |
ΣΤΑΥΡΟ THNKS.
ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ( ΔΩΡΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ) |
shiba έγραψε: |
..οσο για τον συναγερμο εγω τον εβαλα 300..αλλα καλυτερα να πασ να δωσεισ 500 και να βαλεισ κανεναν cobra κλπ.. |
Stevon έγραψε: | ||
Γιώργο επέτρεψε μου στο ζήτημα του συναγερμού να επιμείνω ότι ΕΙΝΑΙ καλύτερο να προτιμήσει τον εργοστασιακό (έστω και άν λέμε ότι είναι κάπως ξεπερασμένες οι λειτουργίες του)παρά κάποιον after market είναι ρίσκο...πίστεψε με και άν όχι εμένα κάνε μία αναζήτηση για προβλήματα συναγερμών μή εργοστασιακών σε 206 multiplεxing ![]() |
MEMsound. έγραψε: |
(εκτός και αν είσαι ο CC-Gio.....χιχιχιχχιχιχ!!!) |
...εκτοσ αν πεσει σε κλεφτρονια μαγκεσ |
peugeot206cc έγραψε: |
Όσο για τους τριγμούς εγώ όταν τους το λέω στην αντιπροσωπεία μετά το παίρνω και δεν ακούγεται τίποτα για κανα 2μηνο. Οι τριγμοί αυτοί στο δικό μου είναι από την επαφή της οροφής με το παμπρίζ.
Όταν είναι ανοιχτό δεν ακούγεται απολύτως τίποτα ακόμα και στη χειρότερη λακούβα. |
Καλημέρα,
Thnks για τις πληροφορίες σήμερα θα πάω να δώσω την προκαταβολή αν τελειώσω νωρίς απο το γραφείο και σύντομα θα γνωριστούμε και απο κοντα. |
giannis_cc έγραψε: |
μανθο φυσικα και δεν ειναι λογος να το παρεις η γκομενοπαγιδα αλλα αφου υφισταται γιατι να το παραλειψουμε ??? εξαλλου στην πορεια βγηκε , δεν το ξεραμε απο πριν !
|
Lef205 έγραψε: | ||
σωστοοος! ![]() |
PHSYBORG έγραψε: |
Για να γινει γκομενοπαγιδα το CC θελει αεροτομη απο Κατσαμπιδη! ![]() ( για να θυμουνται οι παλιοι) κ ψαλιδοκοφτη σιτα ! ![]() ![]() |
giannis_cc έγραψε: |
εμεις εχουμε μπερδευτει ή αυτες που νομιζουν οτι μπαινουν σε super-car cabrio ? αστειο αλλα γεγονος και μου χει συμβει ...
α και δεν θελω σχολια για το νοητικο τους επιπεδο ! ![]() |
CC-Gio έγραψε: | ||
Δικιο εχει ο John! Μου εχει συμβει και μενα αρκετες φορες!!! Ρε μπας και εχουμε το super-car-cabrio???? ![]() ![]() ![]() ![]() |
CC-Gio έγραψε: | ||
Δικιο εχει ο John! Μου εχει συμβει και μενα αρκετες φορες!!! Ρε μπας και εχουμε το super-car-cabrio???? ![]() ![]() ![]() ![]() |
απανταω στον καλο φιλο και συμπαιχτη gta.οντωσ το αμαξακι μου δεν του αρεσε και πολυ...οσο αναφορα την οδηγικη συμπεριφορα πρεπει να του θυμισω οτι ειμαι με μαμα αμορτισερ και ελατηρια σε σχεση με τα δικα του ..επισησ να του υπενθυμισω οτι εχω φιλτροχοανη και οχι σκουπα..επισησ πιστευω οτι αν το οδηγουσε χωρισ τελικο χοανη θα ξενερωνε περισσοτερο.τι παει να πει αυτο..απλα οτι εγω εχω δει λιγο διαφορα η οποια μπορει να ειναι και τησ ιδεασ μου.τελοσ τζιμαρε μην ξεχνασ οτι εγω την μερα βλεπω ηλιο και τη νυχτα φεγγαρι,,εσυ ταπετσαρια γκρι μερα νυχτα...χαχαχα |
Λοιπόν εδώ και 10 μέρες είμαι και εγώ κατοχος ενος 206 cc . Χθές έλεγα να περάσω να γίνω μέλος του club αλλα λόγο φόρτου εργασίας δεν τα κατάφερα,ελπίζω να τα καταφέρω την επόμενη πέμπτη και να τα πούμε απο κοντά. |
CC-Gio έγραψε: |
Χμμμ....Με σας Μανθουκο,Αναστασια και Μιχαλη θα τα πουμε απο κοντα!Θα σας φτιαξω!!! ![]() Ειμαι τετοιος εγω???!!!???!!! Κοιταω μονο τα πιπινια? ε? Ανοιγω κεραιες οταν μπαινει θυληκο??? (οπως λεει και μια φιλη με 6 τελιτσες) ![]() ![]() ![]() ΚΩΣΤΑ ΠΑΡΤΟ!!! Η ΤΕΛΕΙΑ ΓΚΟΜΕΝΟΠΑΓΙΔΑ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Λοιπόν εδώ και 10 μέρες είμαι και εγώ κατοχος ενος 206 cc . Χθές έλεγα να περάσω να γίνω μέλος του club αλλα λόγο φόρτου εργασίας δεν τα κατάφερα,ελπίζω να τα καταφέρω την επόμενη πέμπτη και να τα πούμε απο κοντά. |