PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Αγορά 206cc

kostask - Τετ 30 Μάρ 2005, 13:30:24
Θέμα δημοσίευσης: Αγορά 206cc
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ FORUM KAI ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ 206 CC, ΠΡΙΝ 4 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ, ΜΠΑΙΝΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ KAI AN ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ 450 EURO. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
overgr - Τετ 30 Μάρ 2005, 13:40:14
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν νομίζω ότι το CC αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο προβλημα. Θα έλεγα ότι αναλογικά με τον τύπο του, και την τιμή του είναι εξαιρετικό.

Μοναδικός λόγος να μην το πάρεις για μένα είναι αν έχεις ιδιαίτερα
"γρήγορες" αναζητήσεις. Εκεί λόγου βάρους και χαμηλής ακαμψίας δεν είναι ιδιαίτερα καλό (και πάλι είναι θέμα οπτικής γωνίας, γιατί όποιος μπαίνει στο δικό μου το CC εντυπωσιάζεται από το πως στρίβει - ενώ εγώ βλέπω μειονεκτήματα στον συγκεκριμένο τομέα).

Για να συνοψίσω... αν δεν είσαι αποκλειστικά "γρήγορος", πάρτο.

Θεωρώ ότι τα θέματα χώρου κλπ. είναι προφανή... αν σου κάνει, σου κάνει.
gianic - Τετ 30 Μάρ 2005, 13:51:07
Θέμα δημοσίευσης:
κωστα καλωσηρθες ! το cc ειναι μια χαρα αυτοκινητο απλα εχει μερικα ψεγαδια που μαθαινεις να ζεις μαζ τους .

1ον το κιβωτιο ειναι απαραδεκτο σε αισθηση
2ον μετα απο κανα χρονο η οροφη του αρχιζει α βαραει καμπανες
3ον η θεση οδηγησης (υποκειμενικο) ειναι επιεικως απαραδεκτη
4ον καποιοι αεροδυναμικοι θορυβοι παρατηρουνται στην εθνικη

οσον αφορα τα θετικα του αυτοκινητου ειναι πολλα παραπανω.

1ον εχει τεραστιο χωρο αποσκευων με την οροφη κλειστη
2ον ειναι καμπριο
3ον εχει αξιοπρεπεις επιδοσεις
4ον ειναι πανεμορφο (υποκειμενικο αλλα για να το παραγγειλες θα συμφωνεις !)
5ον εχει πολυ καλη οδηγικη συμπεριφορα
6ον καλα φρενα
7ον ειναι γκομενοπαγιδα αναμφισβητητα
8ον οικονομικος κινητηρας οσο δεν το πατας φυσικα .

και πολλα πολλα αλλα που θα γραφα αλλα βιαζομαι να φυγω

παρτο με κλειστα τα ματια .
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ !!!
MEMsound - Τετ 30 Μάρ 2005, 13:59:34
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δεν έχεις μεταφορικές απαιτήσεις (κοινώς σου δεν χρειάζονται τα πίσω καθίσματα καθημερινά αλλά μόνο παρεπιπτόντως) και επίσηεις δεν είσαι από αυτούς που σε κάθε φανάρι ψάχνουν για "αντίπαλο" το 206 CC είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Εγώ θα σου πρότινα να έρθεις αυριο από το στέκι να δεις κάνα δυο CC από κοντά και να σου πούνε και τα παιδιά λεπτομερώς τις εμπειρίες τους με την συμβίωση του.

Ότι είναι γκομενοπαγίδα βέβαια είναι γεγονός αλλά δεν θα έλεγα ότι αυτός είναι λόγος για να αγοράσεις ή όχι ένα αυτοκίνητο....!!

(εκτός και αν είσαι ο CC-Gio.....χιχιχιχχιχιχ!!!)
kostask - Τετ 30 Μάρ 2005, 14:13:48
Θέμα δημοσίευσης:
THNKS ΓΙΑ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ??
LuNa - Τετ 30 Μάρ 2005, 14:16:38
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Ότι είναι γκομενοπαγίδα βέβαια είναι γεγονός αλλά δεν θα έλεγα ότι αυτός είναι λόγος για να αγοράσεις ή όχι ένα αυτοκίνητο....!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Thumb right
p206Mike - Τετ 30 Μάρ 2005, 14:44:24
Θέμα δημοσίευσης:
Χμμμμ....κάτι μου θυμίζει αυτή η περίπτωση.... Arrow

Είχα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα όταν έψαχνα τι κινητό να αγοράσω και διαβάζοντας λίγο τα γνωστά περί κινητών forum στο net είχα απογοητευτεί γιατί δεν υπήρχε κάποιο που να μην του έχουν σούρει και από κάτι....

Τελικά αφού διάβασα και ξαναδιάβασα και αφού σάστισα στο τέλος και ο καιρός πέρναγε κι εγώ έμενα με την μπαχαντέλα και περιμένοντας πάντα κάποιο νέο μοντέλο που λέγανε τα παιδιά πως θα ταν καλύτερο και που πάντα όταν ερχόταν είχε προβλήματα κατά τα λεγόμενά τους, αποφάσισα να μην ξαναμπώ και να πάρω αυτό που έκρινα εγώ καλύτερο για μένα...
Τελικά 1,5 χρόνο μετά έχω μείνει ευχαριστημένος και χωρίς πρόβλημα...

Το φέρνω αυτό το παράδειγμα γιατί η υπόθεση forums όταν πρόκειται να κάνεις μια αγορά μπορεί να σε μπερδέψει...Μπαίνει πολύς κόσμος που μπορεί να έχει πάρει αυτό που σκέφτεσαι να πάρεις εσύ και λέει το μακρύ του και το κοντό του από την πλευρά όμως που ο ίδιος βλέπει τα πράγματα τα κατανοεί και σύμφωνα με τις δικές του απαιτήσεις από ένα προϊόν άλλα και την τύχη του...(γιατί παίζει και αυτή σήμερα πολύ).

Εξάλλου αν κάνεις μια βόλτα θα διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει forum αυτοκινήτου που να μην έχει θεματική ενότητα για βλάβες...

Και γω όταν είχα κλείσει ήδη το αμάξι διάβασα διάφορα σε ξένα forums (μιας και το δικό μας δεν υπήρχε τότε) και δεν σου κρύβω ότι είχα ψηλοφοβηθεί...

Η απόφαση είναι δικιά σου απλά σε αυτό το θέμα μην σαστίζεις με αυτά που διαβάζεις στα forums ότι αυτοκίνητο και αν επιλέξεις τελικά....

Υ.Γ. Α ρε Μάνθο έγραψες πάλι.....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ εκτός αν είσαι ο CC-Gio...χαχαχαχαχαχαχαχα
Stevon - Τετ 30 Μάρ 2005, 16:34:07
Θέμα δημοσίευσης:
kostask έγραψε:
THNKS ΓΙΑ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ??

Κώστα η τιμή που σου έχουν πεί δεν είναι άσχημη (άν σκεφτείς ότι η αρχική αξία του είναι:578,74)
άλλα άν τους πιέσεις λίγο ... κάτι καλύτερο θα κάνεις μέχρι τα 350- -380 έχουν περιθώριο Arrow

υ.γ τσίμπησες το καινούριο με τις ζάντες αλουμινίου στον βασικό εξοπλισμό...ή το ποιο παλιό με δώρο τις ζάντες??
kostask - Τετ 30 Μάρ 2005, 16:43:30
Θέμα δημοσίευσης:
ΣΤΑΥΡΟ THNKS.
ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ( ΔΩΡΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ)
shiba - Τετ 30 Μάρ 2005, 16:53:30
Θέμα δημοσίευσης:
loipon na σου δωσω και εγω τα φωτα μου μιασ και νομιζω οτι ειμαι ο πιο νεοσ κατοχοσ ccεδω μεσα..(νομιζω δηλαδη το κωλοψαρο)..ακου ειχα ανοιξει ενα topic τον σεπτεμβρη και το αμαξι το πηρα οκτωβρη.ενα μηνα μονο προβληματιστηκα..οταν το πηρα απλα τρελαθηκα οπωσ ακομα τρελοσ ειμαι και θα μαι.υπαρχουν καποια προβληματακια οπωσ οι τριγμοι το σημαντικοτερο αλλα με λιγο μουσικουλα δεν θα ακουσ τιποα.εγω αυτο κανω αν και οι τριγμοι ειναι ελαχιστοι στα cc παραγωγησ 2003-4 και μετα.οποτε παρτο με κλειστα ματια..δεν θα σε απογοητευσει..οσο για τον συναγερμο εγω τον εβαλα 300..αλλα καλυτερα να πασ να δωσεισ 500 και να βαλεισ κανεναν cobra κλπ..αντε πηγαινε κλειστο η ελα αυριο στο στεκι να σε ''ψησουμε'' για τα καλα και να κανουμε και καμια βολτα..καλο απογευμα σε ολουσ
Stevon - Τετ 30 Μάρ 2005, 16:55:08
Θέμα δημοσίευσης:
kostask έγραψε:
ΣΤΑΥΡΟ THNKS.
ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ( ΔΩΡΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ)

E αφού σου έχουν κάνει δώρο τους αισθητήρες παρκαρίσματος και τα 450 για τον συναγερμό είναι μιά χαρά...... Wink
Stevon - Τετ 30 Μάρ 2005, 17:08:17
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
..οσο για τον συναγερμο εγω τον εβαλα 300..αλλα καλυτερα να πασ να δωσεισ 500 και να βαλεισ κανεναν cobra κλπ..

Γιώργο επέτρεψε μου στο ζήτημα του συναγερμού να επιμείνω ότι ΕΙΝΑΙ καλύτερο να προτιμήσει τον εργοστασιακό (έστω και άν λέμε ότι είναι κάπως ξεπερασμένες οι λειτουργίες του)παρά κάποιον after market είναι ρίσκο...πίστεψε με και άν όχι εμένα κάνε μία αναζήτηση για προβλήματα συναγερμών μή εργοστασιακών σε 206 multiplεxing Wink
shiba - Τετ 30 Μάρ 2005, 17:35:38
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
shiba έγραψε:
..οσο για τον συναγερμο εγω τον εβαλα 300..αλλα καλυτερα να πασ να δωσεισ 500 και να βαλεισ κανεναν cobra κλπ..

Γιώργο επέτρεψε μου στο ζήτημα του συναγερμού να επιμείνω ότι ΕΙΝΑΙ καλύτερο να προτιμήσει τον εργοστασιακό (έστω και άν λέμε ότι είναι κάπως ξεπερασμένες οι λειτουργίες του)παρά κάποιον after market είναι ρίσκο...πίστεψε με και άν όχι εμένα κάνε μία αναζήτηση για προβλήματα συναγερμών μή εργοστασιακών σε 206 multiplεxing Wink
συμφωνω φιλε σταυρο οτι με εργοστασιακο θα εχει σιγουρα λιγοτερα προβληματα.απλα τωρα εχει βγει ειδοποιηση με κοντρολ αν παραβιαζεται το αμαξι κλπ κλπ..προχτεσ ενοσ γνωστου μου του εκλεψαν το vts του..αν ειχε πχ ειδοποιηση μπορει και να το γλυτωνε..εκτοσ αν πεσει σε κλεφτρονια μαγκεσ
GTA - Τετ 30 Μάρ 2005, 19:26:47
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε δες και το νέο :

http://dutchbyte.xs4all.nl/gallery/mx5_2005?page=1

προσωπικά το είδα και το ερωτεύτηκα...

Πιό ακριβό απο το CC αλλα... Armed
CC-Gio - Τετ 30 Μάρ 2005, 22:05:53
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:

Χμμμ....Με σας Μανθουκο,Αναστασια και Μιχαλη θα τα πουμε απο κοντα!Θα σας φτιαξω!!! Twisted evil

Ειμαι τετοιος εγω???!!!???!!! Κοιταω μονο τα πιπινια? ε? Ανοιγω κεραιες οταν μπαινει θυληκο??? (οπως λεει και μια φιλη με 6 τελιτσες)

Laughing Laughing Laughing

ΚΩΣΤΑ ΠΑΡΤΟ!!! Η ΤΕΛΕΙΑ ΓΚΟΜΕΝΟΠΑΓΙΔΑ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Περα απο την πλακα,οταν το περιμενα να μου ερθει και εμενα,διαβαζα για τριξιματα....μπλα μπλα....δεν αντεχονται.....η αριστερη κολωνα του οδηγου σου κοβει ολο το πεδιο.....Ειχα χεστει πανω μου,ελεγα να το ακυρωσω! Shocked

Οταν ηρθε ομως,καταλαβα τελικα οτι ολα ειναι υποφερτα και υποκειμενικα! Wink

Καλοταξιδο κ να το χαρεις οσο μπορεις!!! Wink

Υ.Γ.Τι χρωμα το πηρες?
kostask - Τετ 30 Μάρ 2005, 22:58:36
Θέμα δημοσίευσης:
THNKS ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΗ ΤΟ QUICKSILVER (ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΓΝΩΣΤΟ) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΟΠΑΓΙΔΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ FORUM Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ Rolling eyes . (ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΩ) Evil
DIMCHRI - Τετ 30 Μάρ 2005, 23:06:28
Θέμα δημοσίευσης:
φίλε κώστα δεν θα το μετανιώσεις...

Οι μικροτριγμοί είναι τίποτα μπροστά στην ευχαρίστηση που θα νιώθεις μόλις το ανοίγεις...

Καλωτάξιδο να είναι.

Και να προσέχεις διότι πάει αρκετά γρήγορα χωρίς να το καταλαβαίνεις....

Ειδικά στην αρχή μέχρι να το μάθεις ...
TZAG - Πεμ 31 Μάρ 2005, 00:25:43
Θέμα δημοσίευσης:
Καλή επιλογή! Καλοτάξιδο και ότι άλλο "καλό" με το CC να το βρείς!! Wink
Lef205 - Πεμ 31 Μάρ 2005, 01:24:23
Θέμα δημοσίευσης:
Παρτο!
peugeot206cc - Πεμ 31 Μάρ 2005, 10:58:20
Θέμα δημοσίευσης:
Όσο για τους τριγμούς εγώ όταν τους το λέω στην αντιπροσωπεία μετά το παίρνω και δεν ακούγεται τίποτα για κανα 2μηνο. Οι τριγμοί αυτοί στο δικό μου είναι από την επαφή της οροφής με το παμπρίζ.
Όταν είναι ανοιχτό δεν ακούγεται απολύτως τίποτα ακόμα και στη χειρότερη λακούβα.
gianic - Πεμ 31 Μάρ 2005, 14:22:22
Θέμα δημοσίευσης:
μανθο φυσικα και δεν ειναι λογος να το παρεις η γκομενοπαγιδα αλλα αφου υφισταται γιατι να το παραλειψουμε ??? εξαλλου στην πορεια βγηκε , δεν το ξεραμε απο πριν !

λοιπον λιγο πριν με τρακαρουν εκανα τη βολτα μου ανοιχτος με ανεβασμενα παραθυρα και αυτα εκαναν τρελες ταλαντωσεις σε σημειο να ακουγονται εντονα στην επαφη με την κολωνα του παμπριζ. εκνευριστικο αλλα οταν ανοιξεις το ice ολα εξαφανιζονται με ενα μαγικο τροπο !
Stevon - Πεμ 31 Μάρ 2005, 15:06:55
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
...εκτοσ αν πεσει σε κλεφτρονια μαγκεσ

Άστο Γιώργο....μακρυά από εμάς τέτοια πράγματα Arrow καλύτερα να μην σου τύχει...
DIMCHRI - Πεμ 31 Μάρ 2005, 19:38:03
Θέμα δημοσίευσης:
peugeot206cc έγραψε:
Όσο για τους τριγμούς εγώ όταν τους το λέω στην αντιπροσωπεία μετά το παίρνω και δεν ακούγεται τίποτα για κανα 2μηνο. Οι τριγμοί αυτοί στο δικό μου είναι από την επαφή της οροφής με το παμπρίζ.
Όταν είναι ανοιχτό δεν ακούγεται απολύτως τίποτα ακόμα και στη χειρότερη λακούβα.

έτσι ακριβώς !!!
kostask - Παρ 01 Απρ 2005, 09:00:54
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα,
Thnks για τις πληροφορίες σήμερα θα πάω να δώσω την προκαταβολή αν τελειώσω νωρίς απο το γραφείο και σύντομα θα γνωριστούμε και απο κοντα.
MEMsound - Παρ 01 Απρ 2005, 10:16:39
Θέμα δημοσίευσης:
kostask έγραψε:
Καλημέρα,
Thnks για τις πληροφορίες σήμερα θα πάω να δώσω την προκαταβολή αν τελειώσω νωρίς απο το γραφείο και σύντομα θα γνωριστούμε και απο κοντα.

χεχεχε

Πίστηκε! Wink

Έλα ο επόμενος...!! Laughing
shiba - Παρ 01 Απρ 2005, 12:51:25
Θέμα δημοσίευσης:
αντε υπομονη τωρα καμια 20αρια μερεσ και μετα......κουκουρουκου Very happy Very happy Very happy
TZAG - Παρ 01 Απρ 2005, 16:28:38
Θέμα δημοσίευσης:
...Τι να πούμε κι εμείς που περιμέναμε κάτι μήνες! Cool
Lef205 - Παρ 01 Απρ 2005, 18:08:59
Θέμα δημοσίευσης:
giannis_cc έγραψε:
μανθο φυσικα και δεν ειναι λογος να το παρεις η γκομενοπαγιδα αλλα αφου υφισταται γιατι να το παραλειψουμε ??? εξαλλου στην πορεια βγηκε , δεν το ξεραμε απο πριν !

σωστοοος! Wink
MEMsound - Παρ 01 Απρ 2005, 18:20:44
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
giannis_cc έγραψε:

σωστοοος! Wink

Καλά εσύ τι άλλο θα απάνταγες!

Μου φαίνεται ότι έχεις μπερδεψει τις γυναίκες με ποντίκια και βλέπεις το CC σαν φάκα.!

χιχιχχιχιχι
gianic - Παρ 01 Απρ 2005, 18:51:04
Θέμα δημοσίευσης:
εμεις εχουμε μπερδευτει ή αυτες που νομιζουν οτι μπαινουν σε super-car cabrio ? αστειο αλλα γεγονος και μου χει συμβει ...

α και δεν θελω σχολια για το νοητικο τους επιπεδο ! Very happy
PHSYBORG - Παρ 01 Απρ 2005, 19:02:43
Θέμα δημοσίευσης:
Για να γινει γκομενοπαγιδα το CC θελει αεροτομη απο Κατσαμπιδη! Wink
( για να θυμουνται οι παλιοι)
κ ψαλιδοκοφτη σιτα ! Wink Razz
kovac - Παρ 01 Απρ 2005, 19:07:04
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
Για να γινει γκομενοπαγιδα το CC θελει αεροτομη απο Κατσαμπιδη! Wink
( για να θυμουνται οι παλιοι)
κ ψαλιδοκοφτη σιτα ! Wink Razz

"Σιγά, θα πετάξεις".
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
CC-Gio - Παρ 01 Απρ 2005, 19:18:16
Θέμα δημοσίευσης:
giannis_cc έγραψε:
εμεις εχουμε μπερδευτει ή αυτες που νομιζουν οτι μπαινουν σε super-car cabrio ? αστειο αλλα γεγονος και μου χει συμβει ...

Δικιο εχει ο John! Μου εχει συμβει και μενα αρκετες φορες!!!

Ρε μπας και εχουμε το super-car-cabrio???? Laughing Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Παρ 01 Απρ 2005, 19:24:35
Θέμα δημοσίευσης:
ναι ναι ναι τρομάρα σας!

μετά το CC το χάος ....

κι μετά το χάος πάλι το CC...

Lef205 - Παρ 01 Απρ 2005, 19:41:52
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:
giannis_cc έγραψε:

φυσικα και το εχουμε, απλα τα δεδομενα δεν τα εκτιμαμε! Cool
nickzotos - Σαβ 02 Απρ 2005, 00:32:28
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:
giannis_cc έγραψε:

Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat
TZAG - Σαβ 02 Απρ 2005, 23:06:42
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά προσοχή! Οι ντομάτες ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ!!! Very happy
shiba - Τετ 20 Απρ 2005, 00:30:40
Θέμα δημοσίευσης:
απανταω στον καλο φιλο και συμπαιχτη gta.οντωσ το αμαξακι μου δεν του αρεσε και πολυ...οσο αναφορα την οδηγικη συμπεριφορα πρεπει να του θυμισω οτι ειμαι με μαμα αμορτισερ και ελατηρια σε σχεση με τα δικα του ..επισησ να του υπενθυμισω οτι εχω φιλτροχοανη και οχι σκουπα..επισησ πιστευω οτι αν το οδηγουσε χωρισ τελικο χοανη θα ξενερωνε περισσοτερο.τι παει να πει αυτο..απλα οτι εγω εχω δει λιγο διαφορα η οποια μπορει να ειναι και τησ ιδεασ μου.τελοσ τζιμαρε μην ξεχνασ οτι εγω την μερα βλεπω ηλιο και τη νυχτα φεγγαρι,,εσυ ταπετσαρια γκρι μερα νυχτα...χαχαχα
GTA - Τετ 20 Απρ 2005, 00:41:17
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
απανταω στον καλο φιλο και συμπαιχτη gta.οντωσ το αμαξακι μου δεν του αρεσε και πολυ...οσο αναφορα την οδηγικη συμπεριφορα πρεπει να του θυμισω οτι ειμαι με μαμα αμορτισερ και ελατηρια σε σχεση με τα δικα του ..επισησ να του υπενθυμισω οτι εχω φιλτροχοανη και οχι σκουπα..επισησ πιστευω οτι αν το οδηγουσε χωρισ τελικο χοανη θα ξενερωνε περισσοτερο.τι παει να πει αυτο..απλα οτι εγω εχω δει λιγο διαφορα η οποια μπορει να ειναι και τησ ιδεασ μου.τελοσ τζιμαρε μην ξεχνασ οτι εγω την μερα βλεπω ηλιο και τη νυχτα φεγγαρι,,εσυ ταπετσαρια γκρι μερα νυχτα...χαχαχα

Ρε συ Γιώργαρε,δεν κατάλαβα με έβαλες να γράψω τις εντυπώσεις μου και μετά να μου την πείς Question

Τέλος πάντων,ανταπαντώ:

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης,αυτό είναι σίγουρο,όσον αφορά τον ουρανό-ταπετσαρία είναι μαύρος(περίπου) και όχι γκρί Laughing

Και σε περίπτωση που θελήσω να κοιτάξω το φεγγάρι πάντα υπάρχει η επιλογή του mx-5 Wink
shiba - Τετ 20 Απρ 2005, 00:44:10
Θέμα δημοσίευσης:
Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
kostask - Παρ 13 Μάϊ 2005, 10:48:50
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν εδώ και 10 μέρες είμαι και εγώ κατοχος ενος 206 cc . Χθές έλεγα να περάσω να γίνω μέλος του club αλλα λόγο φόρτου εργασίας δεν τα κατάφερα,ελπίζω να τα καταφέρω την επόμενη πέμπτη και να τα πούμε απο κοντά.
MEMsound - Παρ 13 Μάϊ 2005, 11:15:21
Θέμα δημοσίευσης:
kostask έγραψε:
Λοιπόν εδώ και 10 μέρες είμαι και εγώ κατοχος ενος 206 cc . Χθές έλεγα να περάσω να γίνω μέλος του club αλλα λόγο φόρτου εργασίας δεν τα κατάφερα,ελπίζω να τα καταφέρω την επόμενη πέμπτη και να τα πούμε απο κοντά.

Μεγειά σου και όποτε μπορείς πέρνα. Wink
DIMCHRI - Παρ 13 Μάϊ 2005, 19:41:55
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:

Χμμμ....Με σας Μανθουκο,Αναστασια και Μιχαλη θα τα πουμε απο κοντα!Θα σας φτιαξω!!! Twisted evil

Ειμαι τετοιος εγω???!!!???!!! Κοιταω μονο τα πιπινια? ε? Ανοιγω κεραιες οταν μπαινει θυληκο??? (οπως λεει και μια φιλη με 6 τελιτσες)

Laughing Laughing Laughing

ΚΩΣΤΑ ΠΑΡΤΟ!!! Η ΤΕΛΕΙΑ ΓΚΟΜΕΝΟΠΑΓΙΔΑ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

εσύ γιατί είσαι συνέχεια μόνος σου ??? μας λες και μας ναμας φύγει η αποροία ???
DIMCHRI - Παρ 13 Μάϊ 2005, 19:48:23
Θέμα δημοσίευσης:
kostask έγραψε:

καλωρίζικο κώστα. !!!!
άντε τώρα που μαζευόμαστε στο kitchen bar , ευκαιρεία να σε δούμε !!!!
shiba - Παρ 13 Μάϊ 2005, 20:24:41
Θέμα δημοσίευσης:
kostask έγραψε:
καλοριζικο φιλε κωστα και απο μενα...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες