DimiP έγραψε: |
Θα ειναι συμφερον μας να παμε μολις ανοιγει η εκθεση |
Vini έγραψε: |
jim δυστυχώς θα κρατήσω για μένα την ημ/νία και την ώρα που θα πάω...
Θέλω να είμαι μόνος (το πολύ με ένα φίλο ακόμη) για να τα λιανίσω όλααααα!!!!!!! Δεν θα αφήσω τίποταααααα!!!!!! Θα ρωτήσω τα πάνταααααα!!!!!!! Και θα πάρω προσπέκτους που θα με ενδιαφέρουν...... Αν πάμε πολλοί μαζί θα χάσουμε το μπούσουλα εκεί μέσα.... Πέρισυ είχα πάει με δύο φίλους και τελικά ο ένας κυνηγούσε τον άλλο....και χάσαμε την ουσία... Φυσικά θα πάρω λίγα λεφτά μαζί μου...και τις επόμενες ημέρες θα πέσει ο προβληματισμός για τυχόν πονηρές κινήσεις.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
pezomania έγραψε: |
Παιδιά και εγώ κατά 99% θα έρθω. Εμένα με βολεύει καλύτερα Κυριακή, ότι ώρα να ναι. |
206Tomcat έγραψε: |
Στην έκθεση τελικά θα έρθω με όσο το δυνατό λιγότερα γιατί καταλαβαίνετε τι θα γίνει! Poison αν είναι να κανονίσουμε να πάμε μαζί μια και είμαστε πατριωτάκια! Tώρα για Dimip και Νικελ αυτοί είναι αναρχοαυτόνομα πνεύματα , αλλά που θα πάει θα τους πείσουμε! |
PoiSoN? έγραψε: |
Παιδια,παντως δεν νομιζω να γινομαι βαρος σε κανεναν επειδη δεν γνωριζομαστε? ![]() Αν εχετε prblm μη διστασεται να μου το πειτε!!!! ![]() |
206Tomcat έγραψε: |
Aν και δεν κατάλαβα το αστειάκι σου γελάω (με σενα) .Οχι οχι , ο DIMIP είναι ο καλύτερος άνθρωπος !!!!! ![]() |
Larry69 έγραψε: |
Για Κυριακή μέσα και εγώ (απογευματάκι εεε???) |
Miltellas έγραψε: |
Μάλλον του χρόνου θα πρέπει να ανοίξουμε εμείς ένα 206 Fan Club Stand στην έκθεση... ![]() |
Λοιπόν πήγαμε και στην Αuto Exelixis 2002
. . 3. Είχε την Americat η οποία μας παρουσίασε τον Αγωνιστικό Συρμάτινο Καταλύτη για το 206 με εγγύηση βελτίωσης 8 αλόγων και καλής λειτουργίας 1 έτους στην τιμή των 400euro περίπου με τοποθέτηση και κάρτα καυσαερίων... www.americat.gr |
Nikel έγραψε: | ||
Αν δεν κανω λαθος ο καταλυτης μας εχει κατι αισθητηρες λ σωστα??? Γιαυτο το θεμα τους ρωτησες Vini??? O Americat δουλευει οκ η τελοσπαντων τι γινεται με τους αισθητηρες??? |
Ας αναλωθούμε στο τι είδαμε, τι παρατηρήσαμε, συμπεράσματα, απόψεις κλπ... Μόνο ένα 206 και αυτό με body kit της πλάκας....χωρίς μηχανική βελτίωση. |
Λοιπόν πήγαμε και στην Αuto Exelixis 2002 |
tonis έγραψε: |
αλλά ας όψειται που κοιμήθηκα αργά το Σάββατο και δεν πήγα χθές στην ανάβαση της Αγίας Αννας..Σίγουρα θα περνούσα καλύτερα.. |
christhehealer έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tony έγραψε: |
ΥΓ!!! Βρήκα την κάρτα του club στην πόρτα του αυτοκινήτου μου...Vinny;;; |
Vaggelis έγραψε: |
Επειδή ενδιαφέρομαι για μια σκούπα, μπορείς να μου πεις λίγα πράγματα για αυτά που είδες και βέβαια τις τιμές.
Όσο για την έκθεση, λές να μην πάω, έ; Δεν πειράζει, πλησιάζει και το σαλόνι αυτοκινήτου... (καμία σχέση με την διεθνή έκθεση βέβαια, αλλά κάτι είναι και αυτό) |
Vaggelis έγραψε: |
Επειδή τώρα μου άνοιξες την όρεξη ![]() ![]() ![]() 1. Στην τιμή περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση; 2. Θέλω την διεύθυνση του μαγαζιού, γιατί μάλλον θα είμαι ο επόμενος... 3. Για 1400 κάνει; Ήχος, δίνει τίποτα, κρεμάει ο κινητήρας στα ψηλά κ.λ.π.; |
Vini έγραψε: | ||||
Η απάντηση στο αντίστοιχο τοπικ μηχανικών βελτιώσεων (δες τα περί κάρτας) ![]() |
Ας αναλωθούμε στο τι είδαμε, τι παρατηρήσαμε, συμπεράσματα, απόψεις κλπ... Προσωπικά μου έκαναν εντύπωση τα: 1. Από πέρυσι πολύ χειρότερη...και μικρότερη 2. Τιμή εισόδου 6 euro...κάναμε τους γνωστούς "βελτιωτές" ποιο πλούσιους. 3. Παντελής έλλειψη υποστήριξης Γαλλικών 4. Ύπαρξη μόνο ΓερμανοΙαπωνικών βελτιώσεων και προτάσεων... 5. Μόνο ένα 206 και αυτό με body kit της πλάκας....χωρίς μηχανική βελτίωση. 6. Ολική έλειψη γνωστών βελτιωτών Peugeot και γνωστών εμπόρων της αγοράς Από προιόντα: 1. Είχε την νέα σκούπα που βρήκα εχθές, σε 2 περίπτερα (Ηλιόπουλος & Αutosport LTD)....και μάλιστα στην ίδια τιμή ΚΑΙ χωρίς τοποθέτηση....!!!! Τελικά είναι πολύ καλή....και περιλαμβάνει χοάνη της SIMOTA.... 2. Είχε την γνωστή (από τον ΝΙΚΕL) Genesis...chip tuning...δυστυχώς στο περίπτερο ΔΕΝ υπήρχε ψυχή! Oύτε διαφημηστικά.... www.genesischips.gr genesischips@cng.gr 3. Είχε την Americat η οποία μας παρουσίασε τον Αγωνιστικό Συρμάτινο Καταλύτη για το 206 με εγγύηση βελτίωσης 8 αλόγων και καλής λειτουργίας 1 έτους στην τιμή των 400euro περίπου με τοποθέτηση και κάρτα καυσαερίων... www.americat.gr 4. Βρήκαμε από την Super Competition, ΚΙΤ αέρα με χοάνη (περίεργης φιλοσοφίας) για το 206 στην τιμή 63000δρχ.... http://www.epsilonparts.gr/ epsilon@internet.gr Aυτά πρόσεξα εγώ...και σημείωσα... ![]() |