PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 307 - Θεραπεία για τους τριγμούς απο την εξάτμιση -ζουάν ;

Jevito - Πεμ 23 Δεκ 2004, 23:48:27
Θέμα δημοσίευσης: 307 - Θεραπεία για τους τριγμούς απο την εξάτμιση -ζουάν ;
Οταν με 1η πατάς και αφήνεις το γκάζι τρίζει η εξάτμιση. Μάλλον είναι από τον λαιμό που κάνει πάνω από τηναντιστρεπτική δοκό και την κρεμαγιέρα του τιμονιού. Έχει κανείς υπ' όψη του κανένα γράσο που να αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες ;
Touristas - Παρ 24 Δεκ 2004, 16:20:23
Θέμα δημοσίευσης:
Αλλαγή ζουαν και θα σταματήσει …!!
Τώρα για πόσο …..αν είσαι τυχερός για πάντα !!
Silent
TakisB - Δευ 27 Δεκ 2004, 08:32:26
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνώ απόλυτα με τον Touristas!
Κλασσικό "πρόβλημα" στο 307 το περίφημο ζουάν (αγγλιστί joint=σύνδεσμος).
Άνευ σημασίας, μόνο ψυχολογικό αντίκτυπο έχει... του στυλ "σου τρίζει ρε φίλε"... Very happy

Έχω αλλάξει τρεις φορές, στα δυόμιση χρόνια, και τώρα είχε αρχίσει πάλι τα "σκουίκ". Πήγα για αλλαγή λαδιών και στη βίδα του ζουάν πέρασαν μια ροδέλα ακόμη και σταμάτησε.
CC-Gio - Δευ 27 Δεκ 2004, 11:23:33
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Αλλαγή ζουαν και θα σταματήσει …!!
Τώρα για πόσο …..αν είσαι τυχερός για πάντα !!
Silent

Αργυρη μηπως οταν δοκιμασαμε το δικο μου τουτου,μηπως ακουσες οταν παταγα τη δευτερα και αφηνα το γκαζι,εναν περιεργο ηχο-δεν καταλαβαινω απο που ερχεται ακριβως-

Μπορει να ειναι και σε μενα ζουαν???
ROLAND GARROS - Τρι 04 Ιαν 2005, 16:52:08
Θέμα δημοσίευσης:
κι όμως είναι !

Και στο δικό μου cc το είχαν αλλάξει 3 φορές...
celica - Τρι 08 Φεβ 2005, 02:06:01
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="ROLAND GARROS"]κι όμως είναι !

Και στο δικό μου cc το είχαν αλλάξει 3 φορές...[/quote]

307cc 1.6 13000km
Άκουσα τουλάχιστον στα 307cc οτι θα υπάρξει κάποιο διαφορετικό ζουάν με το ήδη υπάρχων που σχεδόν όλοι η έχοντες peugeot έχουν πρόβλημα με το ζουάν αναμένεται νομίζω τον μάρτιο
zafeirop - Τετ 31 Αύγ 2005, 07:16:06
Θέμα δημοσίευσης: Re: (307) Θεραπεία για τους τριγμούς απο την εξάτμιση ;
Jevito έγραψε:
Οταν με 1η πατάς και αφήνεις το γκάζι τρίζει η εξάτμιση. Μάλλον είναι από τον λαιμό που κάνει πάνω από τηναντιστρεπτική δοκό και την κρεμαγιέρα του τιμονιού. Έχει κανείς υπ' όψη του κανένα γράσο που να αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες ;

Εμένα μου βάλανε ένα λαστιχάκι πίσω στο καζανάκι και σταμάτησε προσωρινά ο ήχος. Παρατηρείται κυρίως στα απότομα μαρσαρίσματα.

Παλιότερα μου είχανε αλλάξει και σιλανσιέ αλλά τζίφος.

Στη Θεσσαλονίκη ήμουνα ο πρώτος που είχε δηλώσει το πρόβλημα και στείλανε εγκύκλιο στη Γαλλία για λύση του προβλήματος όπου και δε με ενημερώσανε παιρετέρω για το τι έγινε τελικά...

Πάσχω επίσης και από το γνωστό προβλημα με τα φλας και την κόρνα (2ο εξάμηνο 2001).

Evil
kogos - Τετ 31 Αύγ 2005, 12:35:18
Θέμα δημοσίευσης:
έχω αλλάξει κι εγώ ζουάν μία φορά μέσα σε 2 χρόνια...

ξέρει κανείς πόσο έχει (δεν πλήρωσα την πρώτη φορά)..

να πω την αλήθεια, αν μου ξανατύχει δεν θα το αλλάξω, μιας και δεν έχει μηχανικό/τεχνικό πρόβλημα, και ο ήχος είναι σχετικά χαμηλός... Είδα ακόμα και πολλά citroen C2 που έχουν το ίδιο πρόβλημα...
Stevon - Τετ 31 Αύγ 2005, 12:56:44
Θέμα δημοσίευσης:
kogos έγραψε:

ξέρει κανείς πόσο έχει (δεν πλήρωσα την πρώτη φορά)..

Με την εργασία θα σου βγεί περίπου 25-30ευρώ (στο 206 τουλάχιστον τόσο έχει δέν θυμάμαι άν αλλάζει η τιμή στο 307...)
bouboulis - Παρ 02 Σεπ 2005, 13:17:42
zafeirop έγραψε:

Εμένα μου βάλανε ένα λαστιχάκι πίσω στο καζανάκι και σταμάτησε προσωρινά ο ήχος. Παρατηρείται κυρίως στα απότομα μαρσαρίσματα.

Στη Θεσσαλονίκη ήμουνα ο πρώτος που είχε δηλώσει το πρόβλημα και στείλανε εγκύκλιο στη Γαλλία για λύση του προβλήματος όπου και δε με ενημερώσανε παιρετέρω για το τι έγινε τελικά...

Πάσχω επίσης και από το γνωστό προβλημα με τα φλας και την κόρνα (2ο εξάμηνο 2001).

Evil

Εγω έχω παρατηρήσει ότι δεν το κάνει πάντα. Βέβαια και εμένα μου έχουν αλλάξει μια φορά ζουάν και αφού το έχω συνηθίσει πλέον δεν το αλλάζω ξανά. Δεν το βρίσκω και τόσο ενοχλητικό πάντως. By the way, ποιο είναι το γνωστό πρόβλημα με τα φλας και την κόρνα?
307 ARMY! - Σαβ 03 Σεπ 2005, 10:58:12
bouboulis έγραψε:

Εγω έχω παρατηρήσει ότι δεν το κάνει πάντα. Βέβαια και εμένα μου έχουν αλλάξει μια φορά ζουάν και αφού το έχω συνηθίσει πλέον δεν το αλλάζω ξανά. Δεν το βρίσκω και τόσο ενοχλητικό πάντως. By the way, ποιο είναι το γνωστό πρόβλημα με τα φλας και την κόρνα?

Καλημέρα καρντάση, τι κάνεται; Χαιρετίσματα στα παιδιά και την όμορφη Θεσσαλονίκη. Εχω την εντύπωση ότι ο φίλος μας αναφέρεται στο πρόβλημα με τον διακόπτη των φλας που κολλάει (το άλλαξα πέρσι τέτοια εποχή και είναι μια χαρά τώρα), καθώς και στο πάτημα της κόρνας που δεν ανταποκρίνεται πολλές φορές και το οποίο το έχω αναφέρει στον Αργύρη και κάποια στιγμή θα το φτιάξουμε. Κατά τα άλλα είσαι καλά; Εύχομαι σε όλους καλό χειμώνα και να τα ξαναπούμε με την ομορφη παρέα σας το συντομότερο δυνατόν. Νίκος.
zafeirop - Σαβ 10 Σεπ 2005, 02:16:33
bouboulis έγραψε:
zafeirop έγραψε:

Evil

Το γνωστό πρόβλημα με την κόρνα - φλας είναι το εξής:

Βγάζεις φλας δεξί, στρίβεις δεξιά, επαναφέρεις απότομα το τιμόνι ευθεία (πχ σε έχει κάποιος κολλημένο από πίσω Embarassed και θες να είσαι γρήγορος στη στροφή στο στενό) και το φλας αντί να επιστρέψει στη θέση normal-ανάπαυσης, επιστρέφει αριστερά. Ιδιαίτερα ενοχλητικό, συμβαίνει σε καθημερινή βάση.

Βγάζεις φλας δεξί, το φλας δεν ανάβει ενώ ο διακόπτης είναι κλειδωμένος στη δεξιά θέση. Κουνάς λίγο τον διακόπτη και το φλας παίρνει μπρος! Ιδιαίτερα επικύνδινο εάν έχετε δυνατά τη μουσική και δεν ακούτε το τικ-τακ του φλας για επιβεβαίωση. Μια φορά έβγαλα φλας για να στρίψω σε στενό με ένα OPEL Tigra κολλημένο στην εξάτμισή μου, το φλας δεν άναψε, το TIGRA έγινε ΤΙΓΡΗΣ! Evil το φλας έφαγε μπουνιές! Συμβαίνει σπάνια...

Το γνωστό πρόβλημα με την κόρνα - φλας είναι το εξής:

Το αμάξι δεν κορνάρει όταν πατάς του διακόπτες στο τιμόνι. Συμβαίνει τυχαία. Κάποιες φορές θα κορνάρει αλλά με μεγάλυ καθυστέρηση (> 2 δευτερόλεπτα). Την πρώτη φορά μου αλλάξανε όλη τη φλασιέρα, τη δεύτερη φορά μου έξυσαν τις επαφές Cu-Cu στο τιμόνι οι οποίες ήτανε ΚΑΡΓΑ ΟΞΕΙΔΩΜΕΝΕΣ και από τότε (2003) το αμάξι κορνάρει και θα κορνάρει για άλλα 2-3 Κύπελλα Euro.

ΥΓ: Το πρόβλημα με το ζουάν δεν είναι ενοχλητικό. Απλά στο συνεργείο που το πάω τους είχε φανεί πάρα πολύ περίεργο και πέσανε με τα μούτρα να το φτιάξουνε μα τίποτα. Από τότε μου φάνηκε και μένα περίεργο. Twisted evil

Η λύση θα έλθει αν βγάλουμε όλο το σύστημα της εξάτμισης τελικά Laughing
307BLUE - Σαβ 10 Σεπ 2005, 10:41:35
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει επίσης και ακόμη ένα πρόβλημα που σχετίζεται με το φλας: ανάβεις δεξί φλάς και ανάβει και η μεγάλη σκάλα των προβολέων. Μου το κάνει στο δικό μου 307 κυρίως το βράδυ όταν είναι αναμμένα τα φώτα.
Την ερχόμενη τρίτη πάω για αλλαγή μονάδας φλάς, οθόνης πολλαπλών ενδείξεων και τιμονιού (φαγώθηκε το δέρμα). Όλα θα περαστούν μέσα στην εγγύηση ( η αλλαγή θα γίνει σε αντιπροσωπεία των βορείων προαστείων). Δεν αναφέρω το όνομα γιατι δε ξέρω αν επιτρέπεται. Μέχρι στιγμής πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία είναι άψογη!!!! Το 307 μου είναι το δεύτερο αυτοκίνητο που έχουμε αγοράσει απο εκεί (406 του πατέρα μου μερικά χρόνια νωρίτερα ήταν το πρώτο) και οφείλω να πω ότι η ποιότητα των υπηρεσιών τους είναι πάρα πολύ καλή. Εύχομαι να συνεχίσουν να είναι τόσο καλοί!!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Κυρ 18 Σεπ 2005, 21:28:22
Θέμα δημοσίευσης: ζουαν
καλησπερα πεζουκλεσ εγω εχω το πεζο μου 3χρονια και εχω αλλαξει το ζουαν 3φορεσ δυστιχωσ παιδια δεν υπαρχει λυση απο επισημα συνεργεια μονο αντικαταστατση με καινουριο ζουαν, τωρα σιγουρα αμα ψαχτητε απο εξατμισα σιγουρα θα βρι καποια πατεντα να κανει αλλα απο τα επισημα μονο αντικατασταση βεβαια εγω ημουνα τυχεροσ και τα αλλαξα μεσα στην εγγυηση αλλα και στην εγγυηση ανταλλακτικου
TakisB - Τετ 26 Οκτ 2005, 22:53:09
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα, μετά από πολύ καιρό...

Μετά από 65.000 χλμ. 3,5 χρόνια και 3-4 ζουάν, βρήκα τη λύση μόνος μου:

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΖΟΥΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ
χωρίς να πληρώσουμε την αλλαγή του (πεταμένα λεφτά... Laughing )

Ανοίγοντας το καπό, πάνω αριστερά από τον κινητήρα, έχει μια "τρύπα" απ’όπου διαγώνια κάτω και δεξιά, φαίνεται το ζουάν. Με το σπρέι γραφίτη (για κλειδαριές)άσσου ανά χείρας (με το μακρύ λεπτό του σωληνάκι) βάζεις προσεκτικά το χέρι σου και του αλλάζεις τα φώτα στο ψέκασμα, έστω και στο περίπου. Διαφορετικά πρέπει να το σηκώσεις με γρύλο και να μπεις από κάτω: δεν το συνιστώ!

Ελπίζω οι βραδινές, βιαστικές φωτογραφίες με τη βοήθεια μπαλαντέζας να βοηθήσουν... την προσέγγιση.

Διαδρομή πρόσβασης:

The evil thing…

Το ψέκασα αρχές Αυγούστου, πήγα διακοπές, και τώρα, μετά από σχεδόν 6.000 χλμ. δεν έχει βγάλει ... άχνα.
Σε όποιον το δοκιμάσει, καλή επιτυχία!
Τάκης Laughing

ΥΓ: Δεν συνιστώ κλασσικό αντισκωριακό-λιπαντικό γιατί ξεπλένεται εύκολα και είναι σχετικά εύφλεκτο...
Stevon - Πεμ 27 Οκτ 2005, 16:35:40
Θέμα δημοσίευσης:
TakisB έγραψε:

ΥΓ: Δεν συνιστώ κλασσικό αντισκωριακό-λιπαντικό γιατί ξεπλένεται εύκολα και είναι σχετικά εύφλεκτο...

Όπως το είπες , το έχω δοκιμάσει εγώ αυτό...τζίφος σε 1 ημέρα περίπου είχε επιστρέψει ο Δόν...

Το σπρέυ με τον γραφίτι όμως δέν το έχω τεστάρει με βλέπω να τρέχω βραδιατικα .... Laughing
307__:)(dimitris) - Σαβ 29 Οκτ 2005, 08:58:13
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια πηγα να παρω αυτο το σπρευ γραφιτη και ειχε κατι οπλα φωταγραφια απ'εξω και μου ειπε αυτος οτι το βαζουν κυριως στα οπλα λογου το οτι εχει γραφιτη μεσα αυτο ειναι? Η θα το παρω και θα κανω το 307 Α.Τ MILAN. Laughing
tirokomos - Σαβ 29 Οκτ 2005, 12:52:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ψεκασε και την εξατμιση ετσι ουτως ωστε καθε φορα που θα αφηνεις το γκαζι και ειναι ζεστο να πυροβολαει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
TakisB - Κυρ 30 Οκτ 2005, 21:51:25
Θέμα δημοσίευσης:
307__:)(dimitris) έγραψε:
Παιδια πηγα να παρω αυτο το σπρευ γραφιτη και ειχε κατι οπλα φωταγραφια απ'εξω και μου ειπε αυτος οτι το βαζουν κυριως στα οπλα λογου το οτι εχει γραφιτη μεσα αυτο ειναι? Η θα το παρω και θα κανω το 307 Α.Τ MILAN. Laughing

Πέτυχες την περίπτωση!
Σπρέυ γραφιτούχο βάζουμε και στις κλειδαριές.
Τέλος πάντων πάρτο! "Κανόνι" το 307 μετά!
Stevon - Τρι 08 Νοέ 2005, 11:38:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά ...κανένα νεότερο απο τον πειραματισμό με το σπρευ??
Όχι τίποτα άλλο , αλλά με κάτι συνεχόμενα 12ωρα Evil που έχω βαρέσει στην δουλειά δέν έχω προλάβει να το δοκιμάσω....

Άν και αυριο βέβαια μαζί με το service θα αλαχθεί και αυτό...αλλά σε καμια βδομάδα το πολύ το βλέπω να επιστρέφει.... Twisted evil Twisted evil
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Τρι 08 Νοέ 2005, 12:57:18
Θέμα δημοσίευσης: γραφιτησ
πεζουκλες

το δοκιμασα το σπρει με τον γραφιτη πολυ καλυ περιπτωση δεν μου εχει ξανα κανει θορυβο οποισ θελει να αγορασει σπρει με γραφιτη πουλαει το πρακτικερ περιπου 7ευρω
Stevon - Τρι 08 Νοέ 2005, 14:37:33
Θέμα δημοσίευσης: Re: γραφιτησ
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
το δοκιμασα το σπρει με τον γραφιτη πολυ καλυ περιπτωση δεν μου εχει ξανα κανει θορυβο

Thnx m8 Wink
Μαυρολέων - Τρι 22 Νοέ 2005, 14:47:37
Θέμα δημοσίευσης:
Evil Το απόλυτο soundtrack του ξενερώματος κατά την αποσύμπλεξη έχει χτυπήσει και μένα.
Η κατάσταση γίνεται ολοένα και χειρότερη.
Η Lion όταν το πήγα για αλλαγή πούλησε παπά ότι το ανταλλακτικό αντικαταστάθηκε με νέας σύστασης υλικό. Τώρα λοιπόν είναι κεραμικό αντί για μεταλλικό!!

Η ουσία είναι ότι μέχρι να ζεσταθεί ο σύνδεσμος αποφεύγω να κοιτάω το πώς με βλέπουν οι γύρω....

Θα δοκιμάσω και το γραφιτούχο σπρέϊ, αλλά σίγουρα δεν προκαλεί καμιά ζημιά στα ΄γύρω μηχανικά μέρη; Question
Stevon - Τρι 22 Νοέ 2005, 16:59:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε πο@στη μου...εγώ πάω Praktiker...τίποτα .... πάω απο εδώ πάω εκεί...τίποτα .....ο άλλος πλάκα να δείς, ...γραφίτι σε σπρέυ έχετε...??
απάντηση...όχι αγόρι μου...τα GRAFITI τα κυνηγάει η αστυ/μία...(κάλα ούτε να την γράφω την λέξη δέν μπορώ...μπλιάχ Evil ...)δέν τα φέρνω....αυτά τα πράματα....

Τί να πώ...??? Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Μαυρολέων - Τρι 22 Νοέ 2005, 17:01:30
Θέμα δημοσίευσης:
...αααα, οπότε εάν βάψουμε τον σύνδεσμο με διάφορα χρώματα γήινα κυρίως όπως το εκρού του νεκρού δεν θα τρίζει! Very happy ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ! Laughing
tirokomos - Τρι 22 Νοέ 2005, 17:05:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι.... Laughing Laughing Laughing
Μαυρολέων - Τρι 22 Νοέ 2005, 17:07:18
Θέμα δημοσίευσης:
...στουμπέτσι, κοκορέτσι, γιουβέτσι, νάντια κομανέτσι, ... Smile
tirokomos - Τρι 22 Νοέ 2005, 17:09:47
Θέμα δημοσίευσης:
Μαυρολέων έγραψε:
...στουμπέτσι, κοκορέτσι, γιουβέτσι, νάντια κομανέτσι, ... Smile

Εδω και αν λεμε ΕΤΣΙ Wink
Stevon - Τετ 23 Νοέ 2005, 10:16:36
Θέμα δημοσίευσης:
Την βλέπω εγώ την δουλειά....ξήλωμα...κούμπωμα σπιράλ...και ΗΣΥΧΙΑ μια για πάντα... Evil Evil
MEMsound - Τετ 23 Νοέ 2005, 11:59:21
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Την βλέπω εγώ την δουλειά....ξήλωμα...κούμπωμα σπιράλ...και ΗΣΥΧΙΑ μια για πάντα... Evil Evil

να δω πότε θα το πάρεις απόφαση.... Laughing Laughing
Stevon - Τετ 23 Νοέ 2005, 12:25:10
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

να δω πότε θα το πάρεις απόφαση.... Laughing Laughing

ΠΟΤΕ....... Laughing Laughing
Γιατί ΕΓΩ για να το κάνω αυτό θα πάει πακέτο με καταλύτη,μεσαίο και τελικό και χταπόδι...και όλους τους σωλήνες...οπώτε 1000€ και πάνω και με αυτά τα λεφτά...η D2 παραμονευει.... Wink
Μαυρολέων - Τετ 23 Νοέ 2005, 13:49:51
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν, σε σε συνέχεια του πολύ βοηθητικού φωτογραφικού υλικού από τον TakisB θα ήθελα να συμπληρώσω οτι το γραφιτούχο σπρέϋ κάνει καλά τη δουλειά του αλλά καλύτερη συμπεριφορά έχει το γράσσο σιλικόνης.
Γιατί; Είναι πιό αδιάβροχο από το γραφιτούχο σπρέϋ, και αντέχει σε ψηλότερες θερμοκρασίες (2500 C). Μπορούμε να το βρούμε στο κέντρο της Αθήνας στη στοά πίσω από το άγαλμα του Κωλοκοτρώνη. Θα το δοκιμάσω το ΣΚ και θα σας πώ..
Stevon - Πεμ 01 Δεκ 2005, 13:26:05
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν παιδιά εγώ λύση δέν μπορώ να βρώ........... Twisted evil όπου και να ψάξω τέτοιο σπρέυ ΔΕΝ.....(λές να φτάινε οι περιοχές που ψάχνω...???) Scratch

Το ποιό κοντινό που βρήκα σε περιγραφή (μιάς και σύσταση δέν έγραφε) είναι το εξής:

Wurth , HHS 2000
Και η περιγραφή για την χρήση του ήταν η εξής =
Λιπαντικό ανθεκτικό στην υψηλή πίεση,εξαιρετικής πρόσφυσης.
Εισχορεί βαθιά στα λιπαινόμενα μέρη.
Πολύ καλή πρόσφυση του λιπαντικού σε μέταλλο.Χρησιμοποιοείται για την λίπανση μερών που είναι εκτεθειμένα σε υψηλές πιέσεις , χτυπήματα και κραδασμούς.
Διατηρεί τις ιδιότητές του για μεγάλο χρονικό διάστημα .Παρέχει αντισκωριακή προστασία .Ανθεκτικό στο νερό , ακόμα και υπο πίεση, το αλατόνερο , πολλά αλκάλεα και οξέα.Αντέχει σε θερμοκρασίες απο -35C έως +200C . Εφαρμόζεται σε μεντεσέδες θυρών,κρεμαγιέρες , ντίζες , γρανάζια , τροχαλίες , αλυσίδες , συρματόσχοινα κτλ.

Αυτά.
Ρε σείς ρίξτε μία περιγραφή να μου πείτε εάν ταιριάζει με αυτά που έχετε βρεί.!!!

Εγώ προς το παρών έριξα λίγο αλλά..... Evil Evil ΔΕΝ Twisted evil
Stevon - Τρι 10 Ιαν 2006, 16:08:14
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:

Και που το άδειασα τελικά....ΤΙΠΟΤΑ απολύτως, ελαχιστοποιήθηκε για μερικές ημέρες και μετά πάλι τα ίδια.... Evil Evil Twisted evil Evil Twisted evil

Τελικά δέν του δίνω σημασία...απλά παίζω ποιο δυνατά την μουσική και δέν ακούω τίποτα!!!!!!ΜΟΝΙΜΗ και δοκιμασμένη λύση τελικά!!
Touristas - Τετ 11 Ιαν 2006, 07:55:38
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Stevon έγραψε:

Και που το άδειασα τελικά....ΤΙΠΟΤΑ απολύτως, ελαχιστοποιήθηκε για μερικές ημέρες και μετά πάλι τα ίδια.... Evil Evil Twisted evil Evil Twisted evil

Τελικά δέν του δίνω σημασία...απλά παίζω ποιο δυνατά την μουσική και δέν ακούω τίποτα!!!!!!ΜΟΝΙΜΗ και δοκιμασμένη λύση τελικά!!

Άλλαξε το Σταύρο ξανά και θα σταματήσει
Stevon - Πεμ 12 Ιαν 2006, 14:57:53
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:

Άλλαξε το Σταύρο ξανά και θα σταματήσει

Αργύρη πραγματικά ΔΕΝ το αλάζω ξανά.....εχω βαρεθεί...!! Evil
Εκτός και ήρθε κάποιο καινούριο και εγώ δέν το έμαθα...Ε?? Question
Touristas - Πεμ 12 Ιαν 2006, 15:15:56
Θέμα δημοσίευσης:
Άλλαξε το που σου λέω και θα δεις.
Πες να σου βάλλουν μόνο το ζουαν και όχι όλο το σετ που έχει και τις βίδες και τα ελατήρια.
Stevon - Πεμ 12 Ιαν 2006, 15:25:25
Θέμα δημοσίευσης:
Μάλιστα,μάλιστα....

Thnx!! Wink
Talisman - Κυρ 05 Φεβ 2006, 22:59:32
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Άλλαξε το που σου λέω και θα δεις.
Πες να σου βάλλουν μόνο το ζουαν και όχι όλο το σετ που έχει και τις βίδες και τα ελατήρια.

Καλησπέρα και από εμένα
Είμαι καινούργιος εδώ ...
Διαβάζω μανιωδός το forum εδώ και ένα μήνα και τραβάω τις πληροφορίες
σαν σφουγγάρι ! Shocked
Εχώ ένα 307 1,6 XR 3θ 2002 Οκτ. και το η μόνη βελτίωση που
έχω κάνει είναι μια σκούπα της green....

Εχώ γελάσει (και κλαψει μαζί) με αυτό το tοpic γιατι το ζουαν το έχω αλλάξει παιδιά στον σταυρό που σας κάνω 10 !!! ναι 10!!! φορές
Evil
όλες μέσα στην εγγύηση υπήρχε μια περίοδος που το άλλαξα 3 φορές σε ένα μήνα και καθόμουν δίπλα από τον μηχανικό (στην αντιπροσωπία που είναι απέναντι
από την Ριζούπολη (το συνεργίο της) ...οποιος κατάλαβε κατάλαβε)
Τεσπά πιστέυω ότι είμουν τυχερός μέσα στην ατυχία μου
Το άλλαξα τελευταία φορά πρίν 4 μήνες (οκτώμβριος 2005)
και δεν ξανακούστηκε
(στο μεσοδιαστημα των αλλαγών μου λέγανε και για τα κεραμικά για παντέντες με ροδέλες αλλά τπτ το ΣΚΟΥΙΝΚ ΣΚΟΥΙΝΚ εκει....)
...είχε λήξει η εγγυηση για το αυτοκίνητο αλλα όχι για το ανταλακτικό
Τους είχα σπάσει τα νέυρα στο συνεργείο της peugeot...(στο οποίο μεχρι προσφατα πήγαινα γιατι υπευθυνος συνεργίου ήταν ένας πολυ καλός φίλος
με το που έφυγε μου είπε απλά να μην ξαναπάω...)
Από αυριο για τα 40κ χλμ και απο δώ και πέρα στην Δάφνη (CMS)
Τεσπά θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις συμβουλές που δίνετε εδω μέσα .... και σκεπτομαι ότι το καλύτερο δώρο για την παρασκευη 10/2 στα
γενεθλιά μου είναι να γίνω μέλος στις 11/2 στην κοπή της πίτας.....
Laughing
Stevon - Τρι 04 Απρ 2006, 19:08:12
Θέμα δημοσίευσης:
ΛΥΤΡΩΣΗΗΗΗΗ....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ......

Ύστερα απο 7-8 μήνες πονοκεφαλιάσματος....υσήχασα......
Αλλαγή ζουάν,μεσαίου,σωλήνας μεσαίου , τελικού,κτλ....
Βρήκα την λύση Wink
Cobras - Τρι 19 Σεπ 2006, 01:27:41
Θέμα δημοσίευσης:
γιατι μιλατε για μεσαιο καζανακι? αφου τα 206 307 φυσικα δεν εχουν μεσαιο παρα μονο τελικο δηλαδη την εξατμιση..η σειρα ειναι καταλυτης σωληνα και τελικο
Touristas - Τρι 19 Σεπ 2006, 06:59:33
Θέμα δημοσίευσης:
Τα 1.6 ΕΧΟΥΝ
volvos - Τρι 19 Σεπ 2006, 09:06:47
Θέμα δημοσίευσης:
Cobras έγραψε:
γιατι μιλατε για μεσαιο καζανακι? αφου τα 206 307 φυσικα δεν εχουν μεσαιο παρα μονο τελικο δηλαδη την εξατμιση..η σειρα ειναι καταλυτης σωληνα και τελικο

ρε μπας και εχει 1.4 8ν με τα 75 αλογα??????????????
SuperBilly16V - Δευ 06 Οκτ 2008, 11:21:53
Θέμα δημοσίευσης: 307 θόρυβος
Καλημέρα σε όλους.

Άλλαξα πρόσφατα στο 307 που έχω ιμάντα χρονισμού μαζί με μια τροχαλία.
Πέρα από κάποια τριξίματα που ακούγονται από τον χώρο του κινητήρα τα πρωινά όταν το βάζω μπροστά, και ακούγονται μέχρι να ζεσταθεί, έχει προκύψει και ένα άλλο πρόβλημα. Όταν ξεκινάω με πρώτη αν αφήσω το γκάζι και πέσουν λίγο οι στροφές κάτω από 1500, και μετά το ξαναπατήσω για να ανέβουν, ακούγεται ένας περίεργος θόρυβος σαν να τρίβεται ή σέρνεται κάτι, λίγο υπόκοφος, όπως κάνουν τα φρένα καμιά φορά όταν έχουν πολύ σκόνη η έχει βρέξει, δεν εννοώ το σφύριγμα. Αυτό γίνεται και στην δευτέρα τρίτη, αν δηλαδή αφήσω και πέσουν οι στροφές του κινητήρα, ακούγεται πάλι αυτός ο ήχος μέχρι να ανέβουν. Πριν γίνει η αλλαγή του ιμάντα δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα και όταν έπεφταν οι στροφές ο ήχος του κινητήρα στο γκάζι ήταν φυσιολογικός. Έχω κλείσει ραντεβού στην αντιπροσωπεία για να το κοιτάξουν, αλλά αν έχει κάποιος καμία ιδέα στο τι μπορεί να δημιουργεί το πρόβλημα, θα το εκτιμούσα. Very happy
IAKOVOS - Σαβ 11 Οκτ 2008, 22:20:20
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ειμαι σιγουροσ αλλα για τσεκαρε το ζοαν Idea
SuperBilly16V - Δευ 13 Οκτ 2008, 22:50:36
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά ήταν όντως η εξάτμιση. Δεν έκανε το χαρακτηριστικό ήχο που έκανε το ζουάν, αλλά έναν εντελώς διαφορετικό. Την ψέκασαν με ένα σπρέυ και επανήλθε στα ίσια της Smile
ttassos - Κυρ 28 Ιούν 2009, 21:09:01
Θέμα δημοσίευσης: 307 1,6 τρίξιμο εξάτμισης
αν και εχω το 307 από το 2003, τώρα γίνομαι μέλος στο PSCLUB. έχω το γνωστό πρόβλημα τριξίματος στο ζουάν της εξάτμισης. το εχω αντικαταστή σει αρκετές φορές εντός και εκτός αντιπροσωπείας αλλά καμία επέμβαση δεν είχε μόνιμα αποτελέσματα. μετά από μερικές ημερες ή εβδομάδες το τρίξιμο ξαναεμφανίζονταν. εχει βρεί κανείς λύση σε αυτό το πρόβλημα? περιμένω απαντήσεις, Τασος Θεσσαλονίκη
IAKOVOS - Κυρ 28 Ιούν 2009, 21:23:52
Θέμα δημοσίευσης:
συνεχιζεις να το αλλαζεις..................... Idea και εγω μια απο τα ιδια
Cool
drdino - Δευ 29 Ιούν 2009, 05:46:22
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα πάντως μετά από 4-5 αλλαγές και ενώ το τελευταίο άρχισε να σκούζει κλασσικά, από ένα σημείο και μετά σταμάτησε. Laughing
ttassos - Δευ 29 Ιούν 2009, 07:58:23
Θέμα δημοσίευσης:
Evil
ttassos - Δευ 29 Ιούν 2009, 08:01:32
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια, τι στο καλό, εξατμιση είναι, σωλήνες, δεν είναι απαράδεκτο να μην εχει βρεθεί μια λύση? το εκνευριστικό είναι ότι και να το αλλάξεις, δεν διορθώνεις το πρόβλημα αφού κ την επόμενη η μέρα μπορεί να τρίζει πάλι. Mad Mad Mad Υ.Γ. Δυστυχώς φίλε Ιάκωβε για αυτό το θέμα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο...
Stevon - Δευ 29 Ιούν 2009, 09:46:44
Θέμα δημοσίευσης:
Το topic "307 1,6 τρίξιμο εξάτμισης" , ενώθηκε με το παρών.

Mod-Team
Stevon

Giannis307 - Δευ 29 Ιούν 2009, 19:26:50
Θέμα δημοσίευσης:
Και μενα μου ετριζε...το αλλαξα μια και καλη με downpipe...! Laughing Laughing
TONIS** - Σαβ 04 Ιούλ 2009, 13:10:35
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια υπάρχει λύση στο ζουαν και ειναι οι εξής :

Παλιά υπήρχε ενα σετάκι ζουάν απο 205 οπου μέσα υπήρχε μια προσθηκη απο χαλκό η οπία πήγενε και καθόταν στο σωλήνα και εκει πάνω εφαπτότανε το πομπέ του ζουαν φαναταστείτε την παρένθεση αυτή ) να μπένει μέσα σε μιά άλλη )).Αλλα δυστηχώς εχει καταργηθεί σαν κωδικός.

Λοιπόν βρείτε ψιλό φύλο χαλκού συνήθος το έχουν τα μεγάλα βιβλιοπολία που είναι για κατασκευές, και κάντε μια προσθήκη που εκεί μεσα θα κάθετε η πομπέ μεριά του ζουάν και η άλλη στο σωλήνα του καταλύτη δηλαδή μια προσθήκη απο χαλκό και τέρμα το τρίξιμα στο συνεργείο το δοκιμάζουμε και το πρώτο που φτιάξαμε κράτησε 2χρόνια περίπου μετά το δικιμάσαμε με διπλό φυλλο και προς το παρόν δεν έχουν ξαναπαραπονεθεί η πελάτες.

υλικά φύλο χαλκού
παστα εξατμισης.
IAKOVOS - Τετ 08 Ιούλ 2009, 20:44:02
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε μηπως υπαρχει περιπτωση να μα πεισ απο ποιο 205 ειναι το ζοαν που λεσ ή τον κωδικο γιατι παιζει να βρω ζοαν κουτα Thanks..... Smile colors
johnnym - Δευ 18 Ιούλ 2016, 14:09:39
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα σας

Ειχα διαβάσει το θεμα παλιότερα διότι αντιμετωπίζω αυτο το πρόβλημα απο τοτε που αντικατέστησα την εξάτμιση μου με aftermarket απο τον καταλύτη και μετα (καζανάκι μεσαίο σωλήνες τελικό)..

Δεν ήξερα τι ηταν μεχρι που ψάχτηκα..μετα απο 3 αλλαγές δεν βρηκα άκρη.αλλαξα ζοαν με γνήσιο κιτ (βίδες παξιμάδια κλπ αλλα τίποτα)

Σπρευ γραφιτη άφαντο στην επαρχία..

Τη λύση έδωσε π ποδηλατικός μου βίος (ναι κάνω κ απο αυτο)
Πάστα anti seize Shimano για μεσαίες τριβές παλούκια σέλλας κλπ ..δουλεύει μεχρι 1200 βαθμούς.πηρα λοιπόν ενα ζοαν imasaf ιμιτασιόν και καμπόσο παστούλα.πισω απ τα ελατήρια σύσφιξης εβαλα και Τρεις ροδέλες απο καθε μεριά ώστε να σφίξει ακομα περισσότερο το ζοαν με τις σωλήνες. Το δουλεύω 1-2 μέρες κ κανενα πρόβλημα..αν ξανα κανει καμια τρελα το ζοαν...θα μπει down pipe 😂😂😂

Ολα αυτά έγιναν στο αναβατόριο βενζινάδικου.χρειαστηκα ενα κλειδί 10ρακι για κόντρα και μοα καστανιά για τα παξιμάδια..

Αυτά results soon
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες