Touristas έγραψε: |
Αλλαγή ζουαν και θα σταματήσει …!!
Τώρα για πόσο …..αν είσαι τυχερός για πάντα !! ![]() |
Jevito έγραψε: |
Οταν με 1η πατάς και αφήνεις το γκάζι τρίζει η εξάτμιση. Μάλλον είναι από τον λαιμό που κάνει πάνω από τηναντιστρεπτική δοκό και την κρεμαγιέρα του τιμονιού. Έχει κανείς υπ' όψη του κανένα γράσο που να αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες ; |
kogos έγραψε: |
ξέρει κανείς πόσο έχει (δεν πλήρωσα την πρώτη φορά).. |
zafeirop έγραψε: |
Εμένα μου βάλανε ένα λαστιχάκι πίσω στο καζανάκι και σταμάτησε προσωρινά ο ήχος. Παρατηρείται κυρίως στα απότομα μαρσαρίσματα. Παλιότερα μου είχανε αλλάξει και σιλανσιέ αλλά τζίφος. Στη Θεσσαλονίκη ήμουνα ο πρώτος που είχε δηλώσει το πρόβλημα και στείλανε εγκύκλιο στη Γαλλία για λύση του προβλήματος όπου και δε με ενημερώσανε παιρετέρω για το τι έγινε τελικά... Πάσχω επίσης και από το γνωστό προβλημα με τα φλας και την κόρνα (2ο εξάμηνο 2001). ![]() |
bouboulis έγραψε: |
Εγω έχω παρατηρήσει ότι δεν το κάνει πάντα. Βέβαια και εμένα μου έχουν αλλάξει μια φορά ζουάν και αφού το έχω συνηθίσει πλέον δεν το αλλάζω ξανά. Δεν το βρίσκω και τόσο ενοχλητικό πάντως. By the way, ποιο είναι το γνωστό πρόβλημα με τα φλας και την κόρνα? |
bouboulis έγραψε: | ||
Εγω έχω παρατηρήσει ότι δεν το κάνει πάντα. Βέβαια και εμένα μου έχουν αλλάξει μια φορά ζουάν και αφού το έχω συνηθίσει πλέον δεν το αλλάζω ξανά. Δεν το βρίσκω και τόσο ενοχλητικό πάντως. By the way, ποιο είναι το γνωστό πρόβλημα με τα φλας και την κόρνα? |
TakisB έγραψε: |
ΥΓ: Δεν συνιστώ κλασσικό αντισκωριακό-λιπαντικό γιατί ξεπλένεται εύκολα και είναι σχετικά εύφλεκτο... |
307__:)(dimitris) έγραψε: |
Παιδια πηγα να παρω αυτο το σπρευ γραφιτη και ειχε κατι οπλα φωταγραφια απ'εξω και μου ειπε αυτος οτι το βαζουν κυριως στα οπλα λογου το οτι εχει γραφιτη μεσα αυτο ειναι? Η θα το παρω και θα κανω το 307 Α.Τ MILAN. ![]() |
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε: |
το δοκιμασα το σπρει με τον γραφιτη πολυ καλυ περιπτωση δεν μου εχει ξανα κανει θορυβο |
Μαυρολέων έγραψε: |
...στουμπέτσι, κοκορέτσι, γιουβέτσι, νάντια κομανέτσι, ... ![]() |
Stevon έγραψε: |
Την βλέπω εγώ την δουλειά....ξήλωμα...κούμπωμα σπιράλ...και ΗΣΥΧΙΑ μια για πάντα... ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
να δω πότε θα το πάρεις απόφαση.... ![]() ![]() |
Stevon έγραψε: |
Εγώ προς το παρών έριξα λίγο αλλά..... ![]() ![]() ![]() |
Stevon έγραψε: | ||
Και που το άδειασα τελικά....ΤΙΠΟΤΑ απολύτως, ελαχιστοποιήθηκε για μερικές ημέρες και μετά πάλι τα ίδια.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελικά δέν του δίνω σημασία...απλά παίζω ποιο δυνατά την μουσική και δέν ακούω τίποτα!!!!!!ΜΟΝΙΜΗ και δοκιμασμένη λύση τελικά!! |
Άλλαξε το Σταύρο ξανά και θα σταματήσει |
Άλλαξε το που σου λέω και θα δεις.
Πες να σου βάλλουν μόνο το ζουαν και όχι όλο το σετ που έχει και τις βίδες και τα ελατήρια. |
Cobras έγραψε: |
γιατι μιλατε για μεσαιο καζανακι? αφου τα 206 307 φυσικα δεν εχουν μεσαιο παρα μονο τελικο δηλαδη την εξατμιση..η σειρα ειναι καταλυτης σωληνα και τελικο |