Steve έγραψε: |
Πριν από λίγο ξεκίνησα για σπίτι... 5 βαθμούς κελσίου έδειχνε το καντράν...
Όπως πάω για σπίτι με τον Πέζουλα, βλέπω 4 βαθμούς... συνεχίζει και πίπτει η θερμοκρασία στους 3 και η ένδειξη αρχίζει να αναβοσβήνει!!! Πίπτει και στους 2 όπου και έφτασα σπίτι και ακόμα αναβόσβηνε!!! Τί θέλει να μας πεί ο Γάλλος με αυτό? ![]() |
Stevon έγραψε: |
Σωστοί οι προλαλλήσαντες!!!
Προσοχοί στον πάγο πάντως γιατί οι Πέζουλες είναι ευαίσθητοι στο κρύο θέλουν <<φροντίδα και ΠΡΟΔΕΡΜ>>. Δέν έχω δεί λίγες περιπτώσεις αυτοκίνητο 1 Μήνα να μου έρχεται στο Συνεργείο επειδή είχε παγώσει ο εγκέφαλος...!!! ![]() |
zzzleepy έγραψε: |
ICE ALERT από 3 έως -3 βαθμούς Κελσίου... |
Steve έγραψε: | ||
Και δε μου λες, μέχρι -3 φτάνει η ένδειξη? Παρακάτω δεν πάει? ![]() ![]() Είναι μεγάλο σπάσιμο πάντως να αναβοσβήνει συνέχεια ![]() |
Δέν έχω δεί λίγες περιπτώσεις αυτοκίνητο 1 Μήνα να μου έρχεται στο Συνεργείο επειδή είχε παγώσει ο εγκέφαλος...!!! ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Και δε μου λες, μέχρι -3 φτάνει η ένδειξη? Παρακάτω δεν πάει? ![]() ![]() Είναι μεγάλο σπάσιμο πάντως να αναβοσβήνει συνέχεια ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
και τι γινεται σε αυτη την περιπτωση.... ![]() |
p.s:άν θέλεις να σου πώ τί ακριβως γίνεται στείλε π.μ (δέν κάνω πλάκα!!!) |
Σωστοί οι προλαλλήσαντες!!!
Προσοχοί στον πάγο πάντως γιατί οι Πέζουλες είναι ευαίσθητοι στο κρύο θέλουν <<φροντίδα και ΠΡΟΔΕΡΜ>>. Δέν έχω δεί λίγες περιπτώσεις αυτοκίνητο 1 Μήνα να μου έρχεται στο Συνεργείο επειδή είχε παγώσει ο εγκέφαλος...!!! ![]() |
Touristas έγραψε: | ||
![]() ![]() Μήπως θες να πεις κάτι άλλο |
307BLUE έγραψε: |
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΤΟΥΤΟΥ ΜΟΥ ΕΞΩ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟΥΣ -5 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΕ 0 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΤΕΛΙΚΑ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ Ο ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ |
Stevon έγραψε: | ||||
Αργύρη καλημέρα!Όχι πραγματικά άν και γνωρίζω τις τεράστιες γνώσεις σου πάνω στα ηλεκτρονικά , με συνέπεια να είχες δεί ή τουλάχιστον να είχες ακούσει κάποιο περιστατικό σαν και αυτό που είπα , όντως είναι αλήθεια και εννοώ ότι ακριβώς κατάλαβες δλδ: πάγωμα του εγκέφαλου!!! ![]() Τώρα ποιο πάνω γράφτηκε παράπονο επειδή είπα στον Ζαχαρία να μου στήλει π.μ για λεπτομέρειες...τί να πώ!!ίσως έχουν δίκιο!! Ο λόγος που δεν ήθελα να το πώ στον <<αέρα>> είναι επειδή δουλεύω σε Peugeot και έτσι και αναφερθεί αλλού θα σε πούν τρελλό....δεν το παραδέχονται έξω απο τους κύκλους.... Ορίστε και παραδείγματα: 1.Πιστόλι θερμού αέρα 2.Παροχή ρεύματος στον εγκέφαλο (κάτι σαν ηλεκτροσόκ) 3.Μέχρι και <<σφαλειάρες>>στον εγκέφαλο για να έρθει στα ίσια του!!! Ελπίζω να κάλυψα.... ![]() |
ΙΑΚΩΒΟΣ έγραψε: |
Καλό απόγευμα.
Σχετικά με την ένδειξη. Όταν έξω έχει π.χ. 5,2 βαθμούς, τότε η ένδειξη είναι 5 βαθμοί. Όμως όταν έχει 5.9 βαθμούς θερμοκρασία θα δείξει 5 ή 6; Με άλλα λόγια, πότε αλλάζει η ένδειξη; Μετά από το μισό ανεβαίνει στην επόμενη μονάδα, ή τέλος πάντων τι γίνεται; |
Touristas έγραψε: |
Τώρα ότι και να πω είναι λίγο. ![]() Προσωπικά κάτι τέτοιο δεν μου έχει τύχη. Αλλά τι να κάνουμε με τα ηλεκτρονικά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται! ![]() |
klain έγραψε: |
Άσχετο...
Το θερμόμετρο είναι κάτω απο τον δεξί καθρέφτη; (ένα μικρό εξόγκωμα) Αν ναι...Δεν επηρεάζεται απο την κίνηση; (Με την ταχύτητα να μειώνεται η ένδειξη της θερμοκρασίας...) Δεν μπορώ να το πώ πάντως ιδιαίτερα αξιόπιστο (κυρίως για καλοκαίρι) που μπορεί να δείχνει την μια 30 την άλλη 35 και την άλλη 25. Είναι πολύ εκτεθειμένο ώστε να είναι Οκ... Θα έπρεπε να είναι κάπου "υπο σκιάν" |
brz20 έγραψε: |
.Εχω δει μεχρι και -9 στο δικο μου. |
Stevon έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() |