PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 206 - Καλύτερο μεταλικό χρώμα για το 206

madjas - Κυρ 31 Οκτ 2004, 01:30:59
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Καλύτερο μεταλικό χρώμα για το 206
Ψηφίστε το χρώμα που πιστεύετε οτι ταιριάζει πιο πολύ στο 206
woody - Κυρ 31 Οκτ 2004, 11:00:38
Θέμα δημοσίευσης:
αν και είναι τελείως υποκειμενικό το θέμα, πιστεύω ότι στο 206 το μαύρο χρώμα είναι και πολύ κ**λα!!!
Val - Κυρ 31 Οκτ 2004, 17:49:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ψηφιζω για Blue Recife φυσικα!! Αλλα κατι μου λεει οτι ολοι θα ψηφισουμε το χρωμα που εχει ο καθενας στο 206 του! Laughing Cool
Recifees - Κυρ 31 Οκτ 2004, 18:21:32
Θέμα δημοσίευσης:
Val έγραψε:
Ψηφιζω για Blue Recife φυσικα!! Αλλα κατι μου λεει οτι ολοι θα ψηφισουμε το χρωμα που εχει ο καθενας στο 206 του! Laughing Cool

Aμ πως σιγά μη ψηφίσουμε το χρώμα των άλλων
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Βlue Recife the ultimate colour
-=N4X=- - Κυρ 31 Οκτ 2004, 18:41:51
Θέμα δημοσίευσης:
Ψηφιζω το χρωμα που φαινεται στις μικρες φωτο απο κατω!!!!
Παντως αν δεν επρεπε να διαλεξω το μαυρο θα επαιρνα το κοκκινο της φωτιας το καινουργιο που με μια ασπρη ζαντουλα θα γα***σε!!! Twisted evil
eve - Κυρ 31 Οκτ 2004, 19:34:39
Θέμα δημοσίευσης:
Φυσικά...Black...
Twisted evil
Bluewinter - Δευ 01 Νοέ 2004, 03:23:03
Θέμα δημοσίευσης:
Recifees έγραψε:
Val έγραψε:

Aμ πως σιγά μη ψηφίσουμε το χρώμα των άλλων
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Βlue Recife the ultimate colour

Κι όμως!!!
Αν και έχω ασημί πιστεύω ότι αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο 206 είναι το μαύρο (που είναι και αγαπημένο μου χρώμα γενικά) παρόλα αυτά επισημάνω ότι πρακτικότατο χρώμα είναι το ασημί καθότι δεν φαίνεται καθόλου η σκόνη ή η λάσπη απάνω του (τουλάχιστον όχι όσο το μαύρο) Είχα μπλε σκούρο χρώμα στο πρώτο μου αυτοκίνητο και μαύρο στο δεύτερο και δεινοπαθούσα πάντα να το διατηρώ καθαρό. Παρόλα αυτά επειδή η ερώτηση είναι ποιο ταιριάζει κι όχι τι είναι πρακτικό απαντώ μαύρο! Twisted evil
shark_zak - Δευ 01 Νοέ 2004, 07:30:32
Θέμα δημοσίευσης:
τα λογια ειναι περιτα....βεβαια σαν 2η επιλογη ειναι το μαυρο.... Exclamation
Val - Δευ 01 Νοέ 2004, 08:31:53
Θέμα δημοσίευσης:
Bluewinter έγραψε:
Κι όμως!!!
Αν και έχω ασημί πιστεύω ότι αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο 206 είναι το μαύρο (που είναι και αγαπημένο μου χρώμα γενικά) παρόλα αυτά επισημάνω ότι πρακτικότατο χρώμα είναι το ασημί καθότι δεν φαίνεται καθόλου η σκόνη ή η λάσπη απάνω του (τουλάχιστον όχι όσο το μαύρο) Είχα μπλε σκούρο χρώμα στο πρώτο μου αυτοκίνητο και μαύρο στο δεύτερο και δεινοπαθούσα πάντα να το διατηρώ καθαρό. Παρόλα αυτά επειδή η ερώτηση είναι ποιο ταιριάζει κι όχι τι είναι πρακτικό απαντώ μαύρο! Twisted evil

Συμφωνω μαζι σου Γωγω! Το ασημι κανει τη βρωμα να μη φαινεται, αλλα τα τελευταια χρονια εχουμε πιξει στα ασημι αυτοκινητα. Εχω βαρεθει να βλεπω ασημι τουτου συνεχεια. Και νομιζω δευτερο χρωμα σε κυκλοφορια ειναι το μαυρο. Ελεος!! Υπαρχουν κι αλλα χρωματα!! Cool Wink Idea
crusader - Δευ 01 Νοέ 2004, 09:28:14
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εγώ μαύρο θα ψηφίσω (κι ας έχω μπλε σκούρο ο ίδιος) γιατί απλά μαμάει... ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ Wink
joulia - Δευ 01 Νοέ 2004, 09:41:37
Θέμα δημοσίευσης:
Το μαύρο του πάει πολύ.
Αλλά ποτέ δεν είναι καθαρό.
COOL ALEXIS - Δευ 01 Νοέ 2004, 12:33:29
Θέμα δημοσίευσης:
Το Blue Recife ειναι κορυφη αλλα τελικα μαυρο θα το έπερνα γιατι αυτο το καπω με τα ανθρακονηματα μου έχει κατσει και το θέλω τρελλά!!!
klain - Δευ 01 Νοέ 2004, 15:47:56
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δεν παινέψεις το pug σού! Cool
Εγω πραγματικά το πήρα απο σπόντα σε blue recife καθώς είχα πάει για tivoli αλλά ή είχε σταματήσει να βγαίνει η έπρεπε να περιμένω κάνα δίμηνο... Ούτε θυμάμαι... Ευτυχώς έχω να πώ... Αν δεν κάνω λάθος ήταν απο την πρώτη φουρνιά recife που κυκλοφόρησαν και έτσι δεν μπορούσα να ξέρω πως ακριβώς θα είναι... Αλλά ο πειραματισμός μου βγήκε σε καλό... Ειμαι ερωτευμένος με το χρώμα μου.. λαλαλλα
Δεύτερο θα έλεγα μάλλον το μαύρο...
Baphomet - Δευ 01 Νοέ 2004, 20:27:59
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Κι εγώ μαύρο θα ψηφίσω (κι ας έχω μπλε σκούρο ο ίδιος) γιατί απλά μαμάει... ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ Wink

αυτη η σποντα πηγαινε καπου?? γιατι με πετυχε... Confused
ultra-one - Δευ 01 Νοέ 2004, 21:19:28
Θέμα δημοσίευσης:

Ennoeitai Bleu Recife!!! Very happy
Steve - Τρι 02 Νοέ 2004, 00:49:09
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:

Και ειδικά την νύχτα... γι αυτό το έχω στην πέννα συνέχεια Cool Cool Cool

ΣΚΕΤΗ Κ***Α Very happy Twisted evil Μαυρίλα rulz Wink
crusader - Τρι 02 Νοέ 2004, 09:40:42
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
crusader έγραψε:

Εγώ δεν είπα τίποτα... Εσύ άπλωσες τα χεράκια σου και έβγαλες τα ματάκια σου Laughing Laughing Laughing
scrat - Τρι 02 Νοέ 2004, 14:27:20
Θέμα δημοσίευσης:
Το πιο ωραίο χρώμα για εμένα ήταν αυτό το κεραμιδί που σταμάτησε να βγαίνει πριν από δύο χρόνια. Ειδικά με βαμμένα τα πλαστικά στο ίδιο χρώμα, ήταν το κάτι άλλο!
Από τα υπάρχοντα, το μαύρο μου αρέσει πιο πολύ στο 206.
Και το persepolis καλό είναι Laughing
pygolabida - Τρι 02 Νοέ 2004, 21:42:08
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ προτίμησα το iceland grey και για ομορφιά και για πρακτικούς λόγους: όταν είναι βρωμιάρικο περνιέται άνετα για ασημί Twisted evil
Recifees - Τρι 02 Νοέ 2004, 23:25:26
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
crusader έγραψε:

Παραδίδω μαθήματα καθαριότητας ώς ιδιοκτήτης του πιο ditry 206 ever .....
206gti - Τετ 03 Νοέ 2004, 13:07:25
Θέμα δημοσίευσης:
blue recife!
(και δεν φαίνεται όταν είναι βρώμικο)
-=N4X=- - Τετ 03 Νοέ 2004, 15:36:49
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:

Kοιτα μην βγαλω το γαλλακι καμια φωτο κ το δεις κ τρομαξεις!!!!
Εχω να το πλυνω 1.5-2 μηνες!!!!
Εχει πιασει 4-5 στρωματα λασπης κ εχει αρχισει να φυτρωνει κ κατι στην αεροτομη!!! Shocked Shocked
Ο steve που μονο ερωτα δεν κανει στο δικο του το ειδε κ παραλιγο να τον τρεχω!!!! Very happy
madjas - Τετ 03 Νοέ 2004, 15:46:39
Θέμα δημοσίευσης:
Μαύρο ή μπλέ recife γαμάει για βράδυ ενώ το ασημί είναι για μέρα που δεν φαίνεται η βρωμιά. Βέβαια πέτυχα και ένα χαμηλωμένο μαύρο gti στην εθνική και χάζεψα..Ήταν σταματημένο σε μία καφετέρια και σταμάτησα για να το χαζέψω. Όταν περνάω από την Lion στο περιστέρι κοιτάω με τις ώρες το RC blue recife.Το δικό μου αποφάσισα να το πάρω ασημί γιατί την περίοδο που έψαχνα και γύρναγα στις αντιπροσωπείες έτυχε στην αντιπροσωπεία στην Λ.Πεντέλης στα Μελίσσια να έχει το 206 RC σε ασημί και με το που το είδα έπαθα..κόλλησα..Τρέλα..206 να'ναι κι οτι χρώμα κάτσει..
Recifees - Τετ 03 Νοέ 2004, 16:39:56
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:
Παράθεση:

Kοιτα μην βγαλω το γαλλακι καμια φωτο κ το δεις κ τρομαξεις!!!!
Εχω να το πλυνω 1.5-2 μηνες!!!!
Εχει πιασει 4-5 στρωματα λασπης κ εχει αρχισει να φυτρωνει κ κατι στην αεροτομη!!! Shocked Shocked
Ο steve που μονο ερωτα δεν κανει στο δικο του το ειδε κ παραλιγο να τον τρεχω!!!! Very happy

Δεν μπορείς να με τρομάξεις δεν είσαι τόσο καλός Shocked Laughing Laughing

Το ευτυχώς που υπάρχει και η βροχή σου λέει τίποτα? Very happy
εσωτερικά όμως απλά είναι πεντακάθαρο ,όσο για το εξωτερικό έκοψα το πολύ πλυνε μόλις κατάλαβα ότι ο λέοντας φοβίζει ότι πτηνό κινείται και το γεμίζαν κουτσουλίες (μέσα σε πάρκιν στο κέντρο με εκατό αυτοκίνητα τριγύρω και το μόνο που να τρώει την κουτσουλιά να είναι ο Πέζουλας Evil Evil Evil άσε που απωθεί τα μ@@να να το χαράξουν
Steve - Τετ 03 Νοέ 2004, 23:47:50
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:

Πλάκα πλάκα, το πρωί πρέπει να του ρίξω ένα ψιλό πλύσιμο γιατί δεν λέει... μ***ί έχει γίνει πάλι με αυτές τις υγρασίες που έχουμε στην κ***πόλη μας... Sad
mick206 - Παρ 05 Νοέ 2004, 21:23:48
Θέμα δημοσίευσης:
Πας μη "Blue de Chine" Βάρβαρος!! Laughing Laughing Laughing

Φυσικά το Blue de Chine!! Άλλη αίσθηση ρε παιδί μου να λες έτσι την αμαξάρα μας!!! Cool

Σαν το Lac de Roche ένα πράμα... Razz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Steve - Σαβ 06 Νοέ 2004, 01:45:33
Θέμα δημοσίευσης:
Μα να μην υπάρχει κάτι σε Don Perinion? Rolling eyes Twisted evil
mick206 - Σαβ 06 Νοέ 2004, 01:50:07
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Μα να μην υπάρχει κάτι σε Don Perinion? Rolling eyes Twisted evil

Πφφφφφ... Τσκ τσκ τσκ...
Ο επιμένων Ελληνικά... Wink Thumb right Razz Laughing Splat
-=N4X=- - Σαβ 06 Νοέ 2004, 02:59:23
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλα ασχετο αλλα δοκιμασα να πλυνω το αμαξι...
Εκτος απο το οτι μου βγηκε ο πατος ειχα το εξης απροοπτο....απο μακρυα φαινοταν τελειο αλλα απο κοντα ηταν ολο λες κ καποιος ειχε βαψει με ασημι σπρευ κατι κ ολο το σπρει που εφευγε στον αερα επεφτε πανω στο πεζο!
Μαυρο με ασημι περλα δεν εχετε ξαναδει!!!! Sad
Αγανακτησα το πηγα για πλυσιμο σε πλυντηριο κ το περισσοτερο απο αυτο το πραγμα εφυγε αλλα υπαρχει ακομα μια απαλη στρωση....δεν το ξαναφηνω απλυτο κ παραδιδω ολοκληρωτικα την διεκδικηση του πιο βρωμικου τιτλου που υπαρχει.....(κριμα κ ημουν καλος) Very happy
Steve - Σαβ 06 Νοέ 2004, 04:20:19
Θέμα δημοσίευσης:
Εκτός από λεχρίτης, και τεμπέλης λοιπόν!!! Μάλλον πρέπει να σε πάρω για εντατικά μαθήματα καθαριότητας του 206... Wink Twisted evil
TiMoRiS - Σαβ 06 Νοέ 2004, 09:40:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ειστε αθλιοι!!! Επιτρεπετε να εχετε μαυρο pug και να το εχετε βρωμικο??? Εγω το πλενω 2 φορες την εβδομαδα μεσα-εξω και αλλη μια μεσα-εξω-γυαλισμα μοτερ!!! κατα την προσωπικη μου αποψη το μαυρο ειναι το καλυτερο χρωμα σε 206 γιατι το κανει πιο αγριο! Twisted evil
Steve - Σαβ 06 Νοέ 2004, 11:55:45
Θέμα δημοσίευσης:
TiMoRiS έγραψε:
Ειστε αθλιοι!!! Επιτρεπετε να εχετε μαυρο pug και να το εχετε βρωμικο??? Εγω το πλενω 2 φορες την εβδομαδα μεσα-εξω και αλλη μια μεσα-εξω-γυαλισμα μοτερ!!! κατα την προσωπικη μου αποψη το μαυρο ειναι το καλυτερο χρωμα σε 206 γιατι το κανει πιο αγριο! Twisted evil

Το μαύρο προσδίδει κύρος... σοβαρότητα Cool

Εγώ το πλένω περίπου 1 φορά τη βδομάδα μέσα έξω, με μια φορά στο δίμηνο γενική καθαριότητα (με σκούπα μέσα και λύσιμο όλα τα πλαστικά του κινητήρα για πλύσιμο) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το πως δείχνει βάσει πάντα των κλιματολογικών συνθηκών (κοινώς: Κ**ΟΚΑΙΡΟΣ) που επικρατούν στη Λάρισα Cool
TiMoRiS - Σαβ 06 Νοέ 2004, 12:01:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι ΜΠΡΑΒΟ μονο καθαρα μαυρα pug! Αυτο που μου σπαει τα νευρα ειναι οι αεραγωγοι που τους καθαριζω με μπατονετα για τα αφτια! Μου περνει 1,5 ωρα!
CC-Gio - Σαβ 06 Νοέ 2004, 12:34:45
Θέμα δημοσίευσης:
TiMoRiS έγραψε:
Ετσι ΜΠΡΑΒΟ μονο καθαρα μαυρα pug! Αυτο που μου σπαει τα νευρα ειναι οι αεραγωγοι που τους καθαριζω με μπατονετα για τα αφτια! Μου περνει 1,5 ωρα!

Ειδα εναν τυπο σε ενα βενζιναδικο που επλενε, τους αεραγωγους τους καθαριζε με ενα μαλακο πινελακι (αυτα για βαψιμο).... καλη σαν ιδεα!!
ultra-one - Κυρ 07 Νοέ 2004, 00:22:36
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτι άσχετο με το χρώμα, αλλά το πλυντήριο "Mr Wash" στην Αλίμου το δοκιμάσατε?
Είναι αυτόματο αλλά αντι να πλένει με τις γνωστές πλαστικές περιστρεφόμενες βούρτσες (συχνά με τραγικά αποτελέσματα στη μπογιά - σίγουρα ξέρετε), χρησιμοποιεί κάτι σαν wettex που τρίβουν απαλά και που είναι πολύ πιο φιλικά στο αυτοκίνητο.
Πήγα σήμερα και μου άρεσε πολύ. Έκαναν και πολύ καλή δουλεία μέσα.
12€ μέσα-έξω.

Έλαμψε ξανά το μωρό! Laughing
volvos - Κυρ 07 Νοέ 2004, 01:02:05
Θέμα δημοσίευσης:
εχετε δει το sidobre σε gti 04 με ολα τα πλαστικα βαμενα??????
εγω απλα επαθα....στο τσακ ημουν να αλλαξω το μαυρο αλλα κοντεψε να με φαει ο πωλητης και τελικα...μαλλον ειχε δικιο
zippy - Κυρ 07 Νοέ 2004, 07:13:47
Θέμα δημοσίευσης: Εγωιστης
Ψηφιζω ασημι γιατι το εχω εγω.Δεν ειναι φοβερη δικαιολογια?

Ακουγετε εγωιστικο η μου φενεται? Smile Smile Smile
Steve - Κυρ 07 Νοέ 2004, 14:37:31
Θέμα δημοσίευσης:
Μα τι λες τώρα!!! Ίσα ίσα, είναι μοναδική και πρωτότυπη δικαιολογία!!! Wink Laughing
zippy - Δευ 08 Νοέ 2004, 14:49:10
Θέμα δημοσίευσης: loooooooooool
ΑΑΑΑΑ Οραια τοτε.Θα χρησιμοποιω το ιδιο επιχειρημα και σε αλλες συζητησες,που θα κανω στην ζωη μου σχετικα με το χρωμα του αμαξιου.

(Ειναι μεχρι να τσαντισω καποιον Twisted evil Twisted evil Twisted evil Evil Evil και να μου ανοιξει το κεφαλι) Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
shark_zak - Τρι 09 Νοέ 2004, 11:24:09
Θέμα δημοσίευσης:
Πρόσφατη έρευνα στην Μεγάλη Βρετανία προσπάθησε να συνδέσει την επιλογή των χρωμάτων των αυτοκινήτων με την προσωπικότητα του οδηγού - ιδιοκτήτη τους.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματά της τα κόκκινα αυτοκίνητα δηλώνουν επιθετικότητα εκ μέρους των οδηγών, τα μαύρα τον σοφιστικέ τους χαρακτήρα και τα μπλε την ηρεμία που τους διακρίνει. Εκείνο που δεν κατάφεραν οι ψυχολόγοι να ερμηνεύσουν είναι γιατί όσοι αγοράζουν νέα αυτοκίνητα προτιμούν το ασημί χρώμα καθώς σίγουρα δεν διαθέτουν όλοι τον ίδιο χαρακτήρα.

Η απάντηση είναι πολύ πιο απλή από την "ομαδική παράκρουση", σύμφωνα με τους marketing managers των εταιρειών. Το ασημί μεταλλικό χρώμα ανεβάζει την αξία μεταπώλησης των αυτοκινήτων. Σύμφωνα, μάλιστα, με κάποιες μελέτες η αξία αυτή αυξάνεται κατά 600, περίπου, ευρώ στα μίνι, κατά 900 ευρώ στα μεσαία οικογενειακά και κατά 1.200 και περισσότερα ευρώ στα μεγάλα πολυτελή μοντέλα.

πηγη:autopress

το ξερατε εσεις αυτο πριν επιλεξετε το χρωμα του αυτοκινητου σας ... Question
Recifees - Τρι 09 Νοέ 2004, 12:11:45
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
Πρόσφατη έρευνα στην Μεγάλη Βρετανία ..
Σύμφωνα με τα αποτελέσματά της τα κόκκινα αυτοκίνητα δηλώνουν επιθετικότητα εκ μέρους των οδηγών, τα μαύρα τον σοφιστικέ τους χαρακτήρα και τα μπλε την ηρεμία που τους διακρίνει. Εκείνο που δεν κατάφεραν οι ψυχολόγοι να ερμηνεύσουν είναι γιατί όσοι αγοράζουν νέα αυτοκίνητα προτιμούν το ασημί χρώμα καθώς σίγουρα δεν διαθέτουν όλοι τον ίδιο χαρακτήρα.

Η απάντηση είναι πολύ πιο απλή από την "ομαδική παράκρουση", σύμφωνα με τους marketing managers των εταιρειών. Το ασημί μεταλλικό χρώμα ανεβάζει την αξία μεταπώλησης των αυτοκινήτων....

το ξερατε εσεις αυτο πριν επιλεξετε το χρωμα του αυτοκινητου σας ... Question

Για την ταυτοποίηση χρώματος και χαρακτήρα το ήξερα και πάντα θα έχω την ίδια άποψη ..μπούρδες
για το χρώμα του χρήματος όχι

Εγώ το επέλεξα μπλέ γιατί είναι το επίσημο αγωνιστικό χρώμα των Γάλλων που ξεκίνησε με τις Μπουγκάτι προπολεμικά
206gti - Τρι 09 Νοέ 2004, 13:36:59
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ το πήρα γιατί είναι πολύ όμορφο το συγκεκριμένο μπλε, αίναι καινούργιο και το βγάζει μόνο η peugeot
τώρα για την τιμή μεταπώλησης πιστεύω ότι φταίει η ζήτηση ενός χρώματος και όχι το χρώμα το ίδιο. όταν δηλαδή ο μαντράς βλέπει ότι όλοι ζητάν (όχι ζηντάν-άσχετο) ένα συγκεκριμένο χρώμα (ασημί) γιατί να μην το βαρέσει???
Stevon - Τρι 09 Νοέ 2004, 13:42:47
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ ψήφισα Νoir Obsidien επειδή κατα την γνώμη μου είναι πάρα πολλύ ωραίο χρώμα και αναδικνύει την σιλουέτα του 206!!!
Όλα αυτά βέβαια ΜΟΝΟ όταν είνα καθαρό και γυαλισμένο!!!γιατί διαφορετικά άστα...
Πάντως έχει και μειονεκτίματα όπως του ότι το παραμικρό γρατσούνισμα <<χτυπάει>> απ' ευθείας!!!

Γιάννη (recifees) η Μπουγκάτι Ιταλική δεν είναι??? (ή έγινα ρεζίλι? Embarassed )
Steve - Τρι 09 Νοέ 2004, 22:06:15
Θέμα δημοσίευσης:
Πέρα από την πλάκα, εγώ πιστεύω πως το 206 έφερε σαν μόδα το ασημί... Rolling eyes Τα μισά 206 στο δρόμο είναι ασημί... Rolling eyes Ή απλά εγώ τα βλέπω όλα ασημί... Rolling eyes Razz
vanvan - Τετ 10 Νοέ 2004, 14:12:09
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδή είμαι από τους ελάχιστους που έχουν Red Lucifer?
Είχα επιλογή σε 3 χρώματα όταν ήταν να το πάρω με προτίμηση σε ασημένιο. Το ασημένιο μόλις το είχαν πάρει στην έκθεση σαν
εκθεσιακό οπότε το άφησα και το μαύρο που είδα ενός πελάτη μου φάνηκε ότι δεν έδειχνε τις γραμμές του. Με το Lucifer τουλάχιστον
νιώθω ότι ειμαι στα 80 s
zippy - Πεμ 11 Νοέ 2004, 05:18:42
Θέμα δημοσίευσης: τι να πω και εγω!!!
Εγω οταν πηγα να το παρω του λεω σε μαυρο το εχεις μου λεει οχι.Τι λου λεω σε τι το εχεις ετιμοπαραδοτο μου λεει σε ασημι.Μεσα του λεω και εγω.

Ο τρομπας μου το εφερε μετα απο ενα μηνα επειδη ηταν και ετοιμοπαραδοτο.Φαντασουν και να μην ηταν δηλαδη.............. Shocked Shocked
vinman - Δευ 14 Μάρ 2005, 08:53:05
Θέμα δημοσίευσης:
Αν ξεπερασεις το θεμα ''συχνο πλυσιμο''πιστευω οτι το μαυρο ειναι η πιο ομορφη επιλογη για το 206... Wink Wink
cipher - Κυρ 20 Μάρ 2005, 03:27:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ασημί (grey aluminium), για δροσιά το καλοκαίρι!!! Cool
Καλό το μαύρο, αλλά μεγάλη πίκρα όταν μπεις μέσα μετά το μπανάκι στη θάλασσα...! Άσε που χτυπάει άσχημα όταν σε βάλουν σημάδι τα πουλάκια... Smile
CHRYSAF.206GTI - Κυρ 24 Απρ 2005, 16:42:08
Θέμα δημοσίευσης: χρώμα!!
αν και σχετικά αργή η απάντηση μου στο θέμα ψηφίζω κάργα percepolis... Smile colors πολύ ασυνήθιστο χρώμα,πολύ ομορφο στο μάτι και ξεφευγει κατα πολύ απο κάτι μουσταρδί saxo που μόνο η μπριζόλα λείπει!!! 2gunfire Evil είδα και την ψηφοφορία και απογοητεύτηκα!! Crying or Very sad μονο 2 ψηφοι το percepolis?? αντε παιδιά να το ανεβάσουμε λίγο!!! Wink Thumb right
STELIOS - Δευ 25 Απρ 2005, 14:57:48
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ηθελα να ανοιξω καινουριο topic και ειπα να κανω μια παρενθεση εδω αφου μηλαμε για "καλητερα πραγματα".
Ειμαι σ'ενα Internet Cafe στη Καλαματα και η κοπελα που εξυπηρετει εδω εχει να λο-κω Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!! Φοραει κ'ενα στενο τζιν που αγκαλιαζει και τονιζει τη συγκεκριμενη περιοχη. Επρεπε να το πω σε καποιον γιατι θα εσκαγα Very happy

Κλεινω την παρενθεση, συνεχιστε.....
shiba - Δευ 25 Απρ 2005, 15:06:13
Θέμα δημοσίευσης:
milaμε εισαι ολα τα λ7 ρε στελλαρα.χαχαχα..
Baphomet - Δευ 25 Απρ 2005, 15:06:40
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Δεν ηθελα να ανοιξω καινουριο topic και ειπα να κανω μια παρενθεση εδω αφου μηλαμε για "καλητερα πραγματα".
Ειμαι σ'ενα Internet Cafe στη Καλαματα και η κοπελα που εξυπηρετει εδω εχει να λο-κω Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!! Φοραει κ'ενα στενο τζιν που αγκαλιαζει και τονιζει τη συγκεκριμενη περιοχη. Επρεπε να το πω σε καποιον γιατι θα εσκαγα Very happy

ε,χωσου...
MEMsound - Δευ 25 Απρ 2005, 15:14:44
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:

χαχαχχαχ!!!
Μόλις βγει 206 με το νεο μεταλλικό χρώμα "λο-κω Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!! " θα σε ειδοποιήσω...

Εντομεταξυ ήπως να αφησεις το PC και να σχολειθείς με τα απίστευτα... αξιοθέατα του καφέ που είσαι???
CHRYSAF.206GTI - Δευ 25 Απρ 2005, 16:10:26
Θέμα δημοσίευσης: αντρες!!!
άντρες!!!! κλασσικά!! το μυαλό τους πάντα σε <ευχάριστα πράγματα!!!> και ας ξεφεύγουν απο το θέμα!!! δεν τρέχει κατι!!! Evil Twisted evil Evil Twisted evil Evil Twisted evil Wink // Wink
crusader - Δευ 25 Απρ 2005, 16:15:36
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά Στέλιο, συγνώμη κιόλας αλλά, αυτή ήταν παρένθεση... του κώλου!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Δευ 25 Απρ 2005, 16:23:36
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="MEMsound"]
STELIOS έγραψε:

χαχαχχαχ!!!
Μόλις βγει 206 με το νεο μεταλλικό χρώμα "λο-κω Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!! " θα σε ειδοποιήσω...

Εντομεταξυ μήπως να αφησεις το PC και να ασχολειθείς με τα απίστευτα... αξιοθέατα του καφέ που είσαι???
vinman - Δευ 25 Απρ 2005, 17:40:29
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Καλά Στέλιο, συγνώμη κιόλας αλλά, αυτή ήταν παρένθεση... του κώλου!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Πεμ 01 Φεβ 2007, 12:51:29
Θέμα δημοσίευσης:
για δείτε και αυτό
ότι πρέπει για ταξί... Laughing Laughing

http://produto.mercadolivre.com.br/MLB-44849323-peugeot-206-quiksilver-amarelo-metalico-r17-o-mais-bonito-_JM
ultra-one - Πεμ 01 Φεβ 2007, 14:35:57
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
για δείτε και αυτό
ότι πρέπει για ταξί... Laughing Laughing

Κακοήθιες Laughing Laughing Laughing Laughing

Εμένα μ'αρέσει πολύ πάντως Wink

Εννοείται φυσικά μετά από το Blue Recife.......
brz20 - Πεμ 01 Φεβ 2007, 14:45:44
Θέμα δημοσίευσης:
Οτι πρεπει.Αν του βαλεις και μια μπλε ριγα θα γινει ιδιο.
Βεβαια δεν θα ειναι για πολλους πελατες.
Μονο για ωραιες παρουσιες που φυσικα θα καθονται και στο καθισμα του συνοδυγου.
MEMsound - Παρ 13 Απρ 2007, 14:17:38
Θέμα δημοσίευσης:
χρώμα όχι μεταλλικό...
αλλά αφιερωμένο στον stevon...
http://www.tuningfever.fr/Photos/u_13859/266091_max.jpg Cool
Ghost Dog - Παρ 13 Απρ 2007, 16:54:19
Θέμα δημοσίευσης:
Καγκουρικο και καλο... Cool
Stevon - Σαβ 14 Απρ 2007, 08:36:49
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:

Έτσι...έτσι...κουμπάρε.......
Όταν ξεκινήσει το αγωνιστηκό prοject......θα το έχω υπ' όψιν μου..... Very happy Very happy
vinman - Σαβ 14 Απρ 2007, 09:02:51
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Ghost Dog έγραψε:

....Όταν ξεκινήσει το αγωνιστηκό prοject......θα το έχω υπ' όψιν μου..... Very happy Very happy

...'Αντε ντέ.... Wink
Βάλε μπρός.... Wink
sod - Σαβ 14 Απρ 2007, 18:00:46
Θέμα δημοσίευσης:
Και πολυ αλητεια το μαυρο το ματ!!
MEMsound - Παρ 04 Μάϊ 2007, 19:48:52
Θέμα δημοσίευσης:
μπλε χρώμα για σεμινάριο...
http://www.tuningfever.fr/Photos/u_10286/272993_max.jpg
θυμίζει κάτι από 106 xsi... και μου αρέσει περισσότερο από το recifes..

χάλια και υπερβολικά τα φουσκώματα στους θόλους...
το γνωστό ενδιαφέρον Look 407 μπρος/πίσω...
σχέδιο ζαντών "έτσι κι έτσι προς μάλλον too much έως και κακό..."
αλλά η διχρωμία στις ζάντες μου αρέσει πολύ...
όpως και το λευκό εσωτερικό Cool
recife206 - Τετ 30 Μάϊ 2007, 22:53:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ψηφίζω το blue recife! Ας βάλουμε λίγο χρώμα στη ζωή μας!!!
Multi color
MEMsound - Τρι 05 Ιούν 2007, 12:19:58
Θέμα δημοσίευσης:
3 (καγκουρο) ξαδελφάκια...
206 http://www.tuningfever.fr/Photos/u_171/281842_max.jpg
205 http://www.tuningfever.fr/Photos/u_171/281127_max.jpg
106 http://www.tuningfever.fr/Photos/u_171/281195_max.jpg

(κι ένα από την παραδίπλα χώρα
http://www.tuningfever.fr/Photos/u_171/280901_max.jpg)

Sidobre - Τρι 05 Ιούν 2007, 13:10:41
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
3 (καγκουρο) ξαδελφάκια...
206 http://www.tuningfever.fr/Photos/u_171/281842_max.jpg
205 http://www.tuningfever.fr/Photos/u_171/281127_max.jpg
106 http://www.tuningfever.fr/Photos/u_171/281195_max.jpg

(κι ένα από την παραδίπλα χώρα
http://www.tuningfever.fr/Photos/u_171/280901_max.jpg)

Αυτό το μελιτζανί που μοιάζει σαν μαγειρεμένο ιμαμ είναι τώρα χρώμα; Rolling eyes
MEMsound - Τρι 05 Ιούν 2007, 13:14:44
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ελιωσα λεμε!!!

ναι ρε μαγειρεμένο χρώμα... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Πεμ 07 Ιούν 2007, 11:56:04
Θέμα δημοσίευσης:
nice (χρωματικά εννοώ)
http://www.tuningfever.fr/Photos/u_171/282346_max.jpg Cool

συμφωνείς Αργύρη? Laughing
MEMsound - Σαβ 14 Ιούλ 2007, 14:00:50