Val έγραψε: |
Ψηφιζω για Blue Recife φυσικα!! Αλλα κατι μου λεει οτι ολοι θα ψηφισουμε το χρωμα που εχει ο καθενας στο 206 του! ![]() ![]() |
Recifees έγραψε: | ||
Aμ πως σιγά μη ψηφίσουμε το χρώμα των άλλων ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Βlue Recife the ultimate colour |
Bluewinter έγραψε: |
Κι όμως!!!
Αν και έχω ασημί πιστεύω ότι αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο 206 είναι το μαύρο (που είναι και αγαπημένο μου χρώμα γενικά) παρόλα αυτά επισημάνω ότι πρακτικότατο χρώμα είναι το ασημί καθότι δεν φαίνεται καθόλου η σκόνη ή η λάσπη απάνω του (τουλάχιστον όχι όσο το μαύρο) Είχα μπλε σκούρο χρώμα στο πρώτο μου αυτοκίνητο και μαύρο στο δεύτερο και δεινοπαθούσα πάντα να το διατηρώ καθαρό. Παρόλα αυτά επειδή η ερώτηση είναι ποιο ταιριάζει κι όχι τι είναι πρακτικό απαντώ μαύρο! ![]() |
crusader έγραψε: |
Κι εγώ μαύρο θα ψηφίσω (κι ας έχω μπλε σκούρο ο ίδιος) γιατί απλά μαμάει... ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ![]() |
Κι εγώ μαύρο θα ψηφίσω (κι ας έχω μπλε σκούρο ο ίδιος) γιατί απλά μαμάει... ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||
αυτη η σποντα πηγαινε καπου?? γιατι με πετυχε... ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||
αυτη η σποντα πηγαινε καπου?? γιατι με πετυχε... ![]() |
Παράθεση: |
Παραδίδω μαθήματα καθαριότητας ώς ιδιοκτήτης του πιο ditry 206 ever ..... |
-=N4X=- έγραψε: | ||
Kοιτα μην βγαλω το γαλλακι καμια φωτο κ το δεις κ τρομαξεις!!!! Εχω να το πλυνω 1.5-2 μηνες!!!! Εχει πιασει 4-5 στρωματα λασπης κ εχει αρχισει να φυτρωνει κ κατι στην αεροτομη!!! ![]() ![]() Ο steve που μονο ερωτα δεν κανει στο δικο του το ειδε κ παραλιγο να τον τρεχω!!!! ![]() |
-=N4X=- έγραψε: |
Ο steve που μονο ερωτα δεν κανει στο δικο του το ειδε κ παραλιγο να τον τρεχω!!!! ![]() |
Steve έγραψε: |
Μα να μην υπάρχει κάτι σε Don Perinion? ![]() ![]() |
TiMoRiS έγραψε: |
Ειστε αθλιοι!!! Επιτρεπετε να εχετε μαυρο pug και να το εχετε βρωμικο??? Εγω το πλενω 2 φορες την εβδομαδα μεσα-εξω και αλλη μια μεσα-εξω-γυαλισμα μοτερ!!! κατα την προσωπικη μου αποψη το μαυρο ειναι το καλυτερο χρωμα σε 206 γιατι το κανει πιο αγριο! ![]() |
TiMoRiS έγραψε: |
Ετσι ΜΠΡΑΒΟ μονο καθαρα μαυρα pug! Αυτο που μου σπαει τα νευρα ειναι οι αεραγωγοι που τους καθαριζω με μπατονετα για τα αφτια! Μου περνει 1,5 ωρα! |
shark_zak έγραψε: |
Πρόσφατη έρευνα στην Μεγάλη Βρετανία ..
Σύμφωνα με τα αποτελέσματά της τα κόκκινα αυτοκίνητα δηλώνουν επιθετικότητα εκ μέρους των οδηγών, τα μαύρα τον σοφιστικέ τους χαρακτήρα και τα μπλε την ηρεμία που τους διακρίνει. Εκείνο που δεν κατάφεραν οι ψυχολόγοι να ερμηνεύσουν είναι γιατί όσοι αγοράζουν νέα αυτοκίνητα προτιμούν το ασημί χρώμα καθώς σίγουρα δεν διαθέτουν όλοι τον ίδιο χαρακτήρα. Η απάντηση είναι πολύ πιο απλή από την "ομαδική παράκρουση", σύμφωνα με τους marketing managers των εταιρειών. Το ασημί μεταλλικό χρώμα ανεβάζει την αξία μεταπώλησης των αυτοκινήτων.... το ξερατε εσεις αυτο πριν επιλεξετε το χρωμα του αυτοκινητου σας ... ![]() |
STELIOS έγραψε: |
Δεν ηθελα να ανοιξω καινουριο topic και ειπα να κανω μια παρενθεση εδω αφου μηλαμε για "καλητερα πραγματα".
Ειμαι σ'ενα Internet Cafe στη Καλαματα και η κοπελα που εξυπηρετει εδω εχει να λο-κω Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!! Φοραει κ'ενα στενο τζιν που αγκαλιαζει και τονιζει τη συγκεκριμενη περιοχη. Επρεπε να το πω σε καποιον γιατι θα εσκαγα ![]() Κλεινω την παρενθεση, συνεχιστε..... |
Δεν ηθελα να ανοιξω καινουριο topic και ειπα να κανω μια παρενθεση εδω αφου μηλαμε για "καλητερα πραγματα".
Ειμαι σ'ενα Internet Cafe στη Καλαματα και η κοπελα που εξυπηρετει εδω εχει να λο-κω Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!! Φοραει κ'ενα στενο τζιν που αγκαλιαζει και τονιζει τη συγκεκριμενη περιοχη. Επρεπε να το πω σε καποιον γιατι θα εσκαγα ![]() Κλεινω την παρενθεση, συνεχιστε..... |
Καλά Στέλιο, συγνώμη κιόλας αλλά, αυτή ήταν παρένθεση... του κώλου!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
για δείτε και αυτό
ότι πρέπει για ταξί... ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Καγκουρικο και καλο... ![]() |
Stevon έγραψε: | ||
....Όταν ξεκινήσει το αγωνιστηκό prοject......θα το έχω υπ' όψιν μου..... ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
3 (καγκουρο) ξαδελφάκια...
206 http://www.tuningfever.fr/Photos/u_171/281842_max.jpg 205 http://www.tuningfever.fr/Photos/u_171/281127_max.jpg 106 http://www.tuningfever.fr/Photos/u_171/281195_max.jpg ![]() ![]() ![]() ![]() (κι ένα από την παραδίπλα χώρα http://www.tuningfever.fr/Photos/u_171/280901_max.jpg) |