Recifees έγραψε: |
Aπλά Μαμάτα ![]() |
kovac έγραψε: | ||
Υπάρχουν και για τα υπόλοιπα εσωτερικά "φωτάκια" του 206 μας, απλά δεν υπάρχει χρόνος για να τα φτιάξουμε!!!! ![]() Πάλι καλά που έφτιαξε κι ο Γιάννης το HOWTO. ![]() |
HYPER_Piccolo έγραψε: |
ενα τεραστιο ευχαριστω στον πλεον φιλο μου τον kovac γιατι μπορει εγω να εκατσα να εβγαλα τις φωτος και να εκανα σμπαραλια το αυτοκινητο αλλα ο kovac ειχε την υπομονη και την θεληση να κανει τετια κινηση για καποιον αλο και εσας φυσικα....
ευχαριστω και παλι kovac |
teoman έγραψε: |
Πολύ καλή προσπάθεια παιδιά...
(Φυσικά έγινε sticky το topic) |
2ον. προτεινω σε ολους να μην αγορασουν led γιατι παλορο που βγαζουν πολυ πιο ομορφο μπλε φως το βγαζουν σε δεσμιδα και διαπερναει ακομα και το πλαστικο (το πορτοκαλι) και δεν ειναι ομορφο καθολου |
ψεφτη εμενα μου τα ειπες καποτακια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
λοιπον παιδακια η ωρα ειναι 3:00 τα μεσανυχτα και τελειωνω με το νεο HOW TO.... αλλαγη φωτισμου στο clyma... θα το ζητουσα παλι απο τον φιλο μου τον kovac που εκατσε και ανευασε ολο το HOW TO....αλλα δεν λεει παλι να τον πριζω... αρα οποιο καλο παιδακι μπορει να κανει την ιδια καλη δουλεια οπως εκανε και ο kovac ας μου το πει να του στειλω σε WORD το HOW TO για να το ανευασει ![]() |
MEMsound έγραψε: |
και μαζί του "πήρε" και τις φώτο...
Αυτά. ![]() |
gianic έγραψε: |
EDIT: Παμε gym ??? |
Steve έγραψε: |
Αυτό το λευκοκίτρινα, με έκανε και δάκρυσα πραγματικά ![]() Αντιστροφή έκανα ωρέ, reverse, πώς το λέτε στο χωρίο σας? ![]() Αντί να φαίνονται πορτοκαλί τα γράμματα, φαίνεται όλο το φόντο. Αντί να είναι μαύρο το φόντο, μαύρισαν τα γράμματα ![]() |
Τώρα είναι που δεν το βάφω, έτσι για να στην σπάσω ![]() |
έτσι για να στην σπάσω ![]() |