volvos έγραψε: |
Η συγκεκριμένη έκδοση, θα εφοδιάζεται με τον ίδιο κινητήρα 1.6 λίτρων που κινούσε την μέχρι σήμερα κορυφαία έκδοση της γκάμας, με τη διαφορά πως η ισχύς του θα είναι αυξημένη κατά 15 ίππους, φτάνοντας συνολικά τους 125
και το ερωτημα που τιθεται ειναι πως βγηκαν αυτα τα 15 αλογα παραπανω γιατι το αποκλειω εντελως να ειναι το παλιο μοτερ... |
PHSYBORG έγραψε: | ||
Λογικα ειναι το 110αρη μοτερ με ΦΠΕ( σαν το Micra ) ! Δεν πιστευω να χουν αλλαξει εκεντρο ! |
χειροκινητο 5αρι ειναι το γραφει...
παντως μυριζομαι αγγλικη πατεντα γιατι στο site citroen.com δεν λεει τιποτα απολυτως.... |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Με λίγο tuning είμαστε super! Βέβαια πρέπει να αφαιρέσουμε και μερικά κιλάκια αλλά θα την βρούμε κι εκεί την λύση!!! |
Val έγραψε: |
O,τι και να ειναι παντως το C2, ελπιζω καποια στιγμη Peugeot-Citroen να βγαλουν κατι αναλογο του 106 Rallye. Μεχρι τωρα δεν εχει υπαρξει κατι αναλογο, που σιγουρα αν βγει στην αγορα θα πουλησει σα ζεστη φρατζολα...To C2 δεν πιστευω οτι ειναι κατι ουτε καν κοντα στο 106 (κατα την αποψη μου βεβαια)
Ακομα και το 206 1.6 επρεπε να εχει παραπανω ιπποδυναμη για να ειναι κοντα στις επιδοσεις του θρυλικου Rallye...Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι υπομονη... |
The new 1.6i 16V engine develops 90 kW (125 bhp DIN) at 6,500 rpm with maximum torque of 143 Nm at 3,750 rpm. |
pugsang έγραψε: |
Ε τι νομιζες οτι ειναι η Citroen??
Mastromitsos tunning??? Ο Μαστρομητσος το ιδιο αυτοκινητο θα το δηλωνε 170 αλογα τουλαχιστον |
Steve έγραψε: |
Σαν πολλά πράγματα δεν βάλανε για 15 μόνο άλογα? ![]() |
netblaster έγραψε: |
Στο ams δυναμομετρησαν 125ps στο στροφαλο στις 6460rpm με κοφτη στις 7000+ (δεν λεει ακριβως)!!! 0-1000 σε 31,6"!!! Τωρα να βαλω τις επιδοσεις του 206 1.6 16ν διπλα??? Παντως το μονο που σωζει την κατασταση ειναι οτι, οπως λενε, εχει παρα πολυ καλη οδικη συμπεριφορα και οδηγειται με ολα τα στυλ, ουδετερα, υποστροφικα και υπερστροφικα!!! Μολις κανω test drive θα εχω πιο σαφη εικονα!!! |
με γεια μας.................................
τωρα για 4τ να σας υπενθυμισω οτι τον αυγουστο επεσε νεα ασφαλτο στα μεγαρα και ακομα αγωνας δεν εχει γινει.... για αυτο και δεν τολμησαν να σχολιασουν το 1.17...α και ραλλυ εκανε 1.16.8 παλια!!!!! για το σαζμαν με τελ.σχεση μεταδοσης 4,286 τι λετε ραλυ μου μυριζει????? |
με γεια μας.................................
τωρα για 4τ να σας υπενθυμισω οτι τον αυγουστο επεσε νεα ασφαλτο στα μεγαρα και ακομα αγωνας δεν εχει γινει.... για αυτο και δεν τολμησαν να σχολιασουν το 1.17... α και ραλλυ εκανε 1.16.8 παλια!!!!! για το σαζμαν με τελ.σχεση μεταδοσης 4,286 τι λετε ραλυ μου μυριζει????? |
sps έγραψε: |
Ενα 195-50 σιγουρα βελτιωνει την επιδοση στην πιστα. Υποθετω πως το C2 πρεπει να εχει 16αρια, οποτε κερδιζει και σε αυτον τον τομεα το 206. |