Alexandros έγραψε: |
Nομιζω οτι τα ποιο εξοπλισμενα μοντελα(πχ ,xt premium)ειχαν ασχετως multiplexing.Oποτε λεφτα να'χεις..... |
Vini έγραψε: | ||
Σωστά... Αν ΝΙΚΕL ή οθόνη σου είναι η μεγάλη και αναφέρει την ΗΜ/ΝΙΑ τότε γίνεται σχετικά εύκολα.... |
Nikel έγραψε: | ||||
Ναι ρε παιδια οχι μονο εχω την οθονη που δειχνει ωρα ΗΜ/ΝΙΑ και Θερμοκρασια αλλα εχω (αν καταλαβα σωστα) μεχρι και το κουμπακι στον μοχλο των φλας για τον υπολογιστη...Για πειτε μου λοιπον που να απευθυνθω και ποιο νομιζετε οτι θα ειναι το κοστος |
svstouk έγραψε: | ||||||
ΧΑ! Νομίζεις κοινέ θνητέ ότι είναι φθηνό, ε; Το ίδιο λάθος έκανα κι εγώ. Κι ακόμη μεγαλύτερο που ρώτησα. 'Οταν πήγα για το δείκτη λαδιού και μου αναβάθμισαν το software (Αλέξανδρε, δεν σε έχω ξεχάσει, απλά δεν προλαβαίνω!), ρώτησα τον ηλεκτρολόγο της αντιπροσωπείας πόσο πάει η εγκατάσταση του υπολογιστή ταξιδιού στη θέση της οθόνης ενδείξεων που έχει το δικό μου. Κάθεσαι; 600.000 δρχ ![]() ![]() Λεπτομέρειες δεν πρόλαβα να ρωτήσω γιατί ξαφνικά όλα τα έβλεπα μαύρα.....και πιο μαύρα...............................και πιο μαύρα........... ![]() |
Vini έγραψε: | ||||||||
καλημέρα.... εδώ νομίζω ότι έχει γίνει ένα λαθάκι.... πιστεύω ότι 600.000 κοστίζει ο υπολογιστής ταξιδίου με το σύστημα cdrom που μπαίνει στο ντουλαπάκι του συνοδηγού. Αυτός ο υπολογιστής έχει την Γ οθόνη (είναι διαφορετική από την δική μας Nikel) και έχει και δυνατότητες ανευρεσης δρόμων μέ τη χρήση cdrom και δορυφόρου.... Αυτός ο υπολογιστής πράγματι μπορεί να κοστίζει 600.000δρχ.... Εχω μπει σε 206 με την οθόνη σου Νιkel και έχω δει ότι όλα είναι σε ετοιμότητα για να μπει ο υπολογιστής ταξιδίου οθόνης Β. Εχεις και το διακόπτη και την οθόνη και τις αναμονές. Επίσης όσο αφορά τον εγκέφαλο έχουμε τον ίδιο ή τουλάχιστον έχουμε τις ίδιες λειτουργίες απλά πρέπει να τοποθετηθεί νέο λογισμικό και σίγουρα θα πρέπει να σου βάλουν και τους σένσορες (καλώδια & αισθητήρες) για να έχεις τις ενδείξεις. Πιστεύω ότι το κόστος δεν πρέπει να είναι πάνω από 100.000δρχ. Για περισσότερες πληροφορίες καλύτερα να πας στην LION να ρωτήσεις. |
Slash έγραψε: |
Εγώ με το XT Premium που έχω την οθόνη με θερμοκρασία, ώρα, ραδιόφωνο κλπ πιστεύω οτι πρέπει να μπαίνει. Το έχω διαπιστώσει κιόλας για το πλήκτρο για τον υπολογιστή ταξιδιού στο κουμπί/πλήκτρο των υαλοκαθαριστήρων που πατιέται προς τα μέσα, και όχι του φλας. |
Nikel έγραψε: | ||
Εχεις δικιο φιλε slash το κουμπι του υπολογιστη (που το εχω και εγω) ειναι στο μοχλο των υαλοκαθαριστηρων ![]() ![]() ![]() |
svstouk έγραψε: |
Εμένα παιδιά μου είπε για το δικό μου, που έχει οθόνη που δείχνει μόνο ημερομηνία, ώρα και τις ενδείξεις του εργοστασιακού κασετοφώνου. Όταν του είπα για υπολογιστή ταξιδιού, αναφερόμουν στο δικό μου και ίσως και αυτός να αναφερόταν μόνο στο δικό μου και όχι γενικά. ![]() |
Nikel έγραψε: |
Φιλε Svstouk την ιδια οθονη εχουμε απλα εαν και εσυ ειχες ηλεκτρικα θερμενομενους καθρεφτες τοτε η οθονη σου θα σου εδειχνε και θερμοκρασια. Αρα αν ο κυριος της Peugeot δεν καταλαβε καλα τοτε ισως να εχουμε μια ελπιδα να μην κοστιζει το εγχειρημα 600 χιλ. |
theflame έγραψε: |
Δηλαδή οι ηλεκτρονικά θερμαινόμενοι καθρέφτες είναι υπεύθυνοι που βλέπω την εξωτερική θερμοκρασία, για δες, πρώτη φορά το ακούω, σωστός!!! ![]() |
Nikel έγραψε: | ||
Ναι φιλε flame και αυτο το καταλαβα οταν δια μαγειας η ενδειξη της θερμοκρασιας εξαφανιστηκε μολις εβαλα τους look M3 καθρεπτες που αν και ηλεκτρικοι δεν ειναι θερμενομενοι |
petrskar έγραψε: |
Χρήστο σε σένα πολύ δύσκολα θα μπαίνει ο υπολογιστής. Πρέπει να αλλάξει και η οθόνη σου + καλωδιώσεις, αισθητήρες κτλ...χλωμό...αλλά ρώτα!
όσο για το κουμπί που λες, αυτό είναι για το αυτόματο αναμμα των φώτων. Δηλαδή υπάρχει (σε μεγαλυτερα μοντέλα & σαν προαιρετικός εξοπλισμος σε εμας) ενας αισθητηρας που με αυτό το κουμπί τον ενεργοποιεις ο οποίος ανιχνευει πόσο σκοτεινά είναι και αναλογα αναβει ή σβήνει τα φώτα. Το κουμπί του υπολογιστή ταξιδίου είναι στους υαλοκαθαριστήρες όπως σωστά είπαν. ![]() |
Skull έγραψε: |
Βρε Δημητριε τι θελεις και μπλεκεσε με αυτα...νομιζω τζαμπα! ![]() Σεκαποιο παιδι νομιζω η αντιπροσωπια του ζητουσε πανω απο 200 ευρα για να κανει αυτο που θελεις και εσυ! ![]() Τελικα την βρηκε μεταχειρησμενη και νομιζω οτι του βγηκε γυρο στα 100 ευρα και δειχνει μονο θερμοκρασια! Γι αυτο καλητερα γνωμη μου ειναι να το αφησεις.... |
Touristas έγραψε: |
Αν ειναι αυτο με την ενσωματομενη οθονη δεν εχεις προβλημα!!! |
Αν ειναι αυτο με την ενσωματωμενη οθονη δεν εχεις προβλημα!!! |
sory ala exo provlima sto PC giafto grafo etsei !!!
lipon an einai opos les afto me tin othoni stin konsola tha xriasth kai pleksouda giati alios den doulevi!!! An thes mporis na alaksis pleksouda me tou paidiou kai eisaste entaksi !! |
H pleksouda einai akrivoutsiki kai afou esena den einai "mux" den einai efkolo na valis ipologisti !! ![]() Akoma kai to GT kai GTi den exoun gia mi "mux" panta !! Sta polipleksika mporis na kanis ta panta !! ![]() |
Ta mi "mux" 206 den exoun R/CD me othoni stin konsola ala mono R/TAPE !
Oso gia tin pleksouda afora mono to ixosisthma kai einai ksexoristo komati apo tin kentriki an afto pou exeis vri einai R/CD exei ensomatomeni othoni kai oxi ksexoristi!! |
Δημήτριος έγραψε: | ||
Αντίο οθονούλα.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν πειράζει όμως, θα βολευτώ με τα λευκά όργανα του quicksilver 2001. ![]() ![]() ![]() Νομίζω ότι τα δύο καντράν ταιριάζουν απόλυτα, απλά διαφέρουν μόνο στο χρώμα. Έτσι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα (έτσι Tourista;)... Το καντράν quicksilver 2001 μπορώ να το βρω με 100 ευρώ μεταχειρισμένο. Λέτε να είναι χτυπημένο, ή κάτι τέτοιο; Αν και ξεφεύγουμε από το θέμα, θα ήθελα μια σύντομη απάντηση... |
No problem !!! mono na kseris oti tha exeis pleon ta Km tou kantran kai oxi ta dika sou !! |
An kataferis kai alaksis ton epeksergasti tou kantran me to diko sou ![]() |
Δημήτριος έγραψε: |
...Αλλά αν οι βελόνες δεν μπουν σωστά, αν..., αν... (δεν θα είναι και ο Kovac δίπλα μου)... |
No problem !!! mono na kseris oti tha exeis pleon ta Km tou kantran kai oxi ta dika sou !! |
Δημήτριος έγραψε: |
Μου φαίνεται πως τίποτα δεν θα κάνω... Το πολύ πολύ να αλλάξω την μεβράνη μπροστά με κάποια aftermarket και τελιώνει η υπόθεση. ![]() Αλλά αν οι βελόνες δεν μπουν σωστά, αν..., αν... (δεν θα είναι και ο Kovac δίπλα μου)... |
kovac έγραψε: |
Ωπα! Τώρα είδα τι λες... ![]() ![]() ![]() Πριν αποφασίσεις να βγάλεις τις βελόνες, 2 ερωτήσεις: 1.Έχεις 4 ή 5 βελόνες (4+ένδειξη λαδιού)? 2.Θες να τις βάψεις ή είναι ήδη κόκκινες? |
Λοιπόν για να μην τρελαθείς θα σου πω μια εύκολη λύση!!
Αν έχεις βρει λευκό καντράν πόρτο και άλλαξε την μεμβράνη με του δικού σου και καθάρισες ούτε χλμ ούτε τίποτα !!! Πως σου φαίνεται!!?? ![]() ![]() |
Skull έγραψε: |
Τι λετε ρε παιδια δηλαδη οταν αλαζεις καντραν μηδενιζοντε και τα χιλιομετρα σου???? ![]() ![]() ![]() Ο κολητος μου το αλλαξε αλλα δεν μηδενιστικαν!!!! ![]() |
Λοιπόν για να μην τρελαθείς θα σου πω μια εύκολη λύση!!
Αν έχεις βρει λευκό καντράν πόρτο και άλλαξε την μεμβράνη με του δικού σου και καθάρισες ούτε χλμ ούτε τίποτα !!! Πως σου φαίνεται!!?? ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: | ||
Δεν μας είπες όμως αν είναι “MUX” η όχι του φίλου ??? ![]() ![]() ![]() ![]() |