PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 206 - Υπολογιστής Ταξιδιού σε μη-Multiplex?

Nikel - Σαβ 21 Σεπ 2002, 15:04:28
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Υπολογιστής Ταξιδιού σε μη-Multiplex?
Οπως εχω αναφερει αρκετες φορες στο παρελθον το CC μου δεν ειναι Multiplex με αποτελεσμα οι φιλοι μας οι Γαλλοι να ξεχασουν Evil να βαλουν υπολογιστη ταξιδιου. Αναρωτιεμαι λοιπον αραγε μπορω με καποιο τροπο να βαλω υπολογιστη Question
Αλεξ@νδρος - Σαβ 21 Σεπ 2002, 16:01:32
Θέμα δημοσίευσης:
Nομιζω οτι τα πιο εξοπλισμενα μοντελα(πχ ,xt premium)ειχαν ασχετως multiplexing.Oποτε λεφτα να'χεις.....
Vini - Σαβ 21 Σεπ 2002, 18:00:03
Θέμα δημοσίευσης:
Alexandros έγραψε:
Nομιζω οτι τα ποιο εξοπλισμενα μοντελα(πχ ,xt premium)ειχαν ασχετως multiplexing.Oποτε λεφτα να'χεις.....

Σωστά...
Αν ΝΙΚΕL ή οθόνη σου είναι η μεγάλη και αναφέρει την ΗΜ/ΝΙΑ τότε γίνεται σχετικά εύκολα....

Πάντως προσωπικά πιστεύω ότι η καλύτερη ένδειξη στον υπολογιστή είναι τα εναπομείναντα χιλιόμετρα σύμφωνα με την βενζίνη που έχω στο ρεζερβουάρ....και σύμφωνα με την οδήγηση που κάνω... Wink
Nikel - Σαβ 21 Σεπ 2002, 21:05:55
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Alexandros έγραψε:
Nομιζω οτι τα ποιο εξοπλισμενα μοντελα(πχ ,xt premium)ειχαν ασχετως multiplexing.Oποτε λεφτα να'χεις.....

Σωστά...
Αν ΝΙΚΕL ή οθόνη σου είναι η μεγάλη και αναφέρει την ΗΜ/ΝΙΑ τότε γίνεται σχετικά εύκολα....

Ναι ρε παιδια οχι μονο εχω την οθονη που δειχνει ωρα ΗΜ/ΝΙΑ και Θερμοκρασια αλλα εχω (αν καταλαβα σωστα) μεχρι και το κουμπακι στον μοχλο των φλας για τον υπολογιστη...Για πειτε μου λοιπον που να απευθυνθω και ποιο νομιζετε οτι θα ειναι το κοστος
Svstouk - Σαβ 21 Σεπ 2002, 22:12:55
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Vini έγραψε:
Alexandros έγραψε:

Σωστά...

Ναι ρε παιδια οχι μονο εχω την οθονη που δειχνει ωρα ΗΜ/ΝΙΑ και Θερμοκρασια αλλα εχω (αν καταλαβα σωστα) μεχρι και το κουμπακι στον μοχλο των φλας για τον υπολογιστη...Για πειτε μου λοιπον που να απευθυνθω και ποιο νομιζετε οτι θα ειναι το κοστος

ΧΑ! Νομίζεις κοινέ θνητέ ότι είναι φθηνό, ε; Το ίδιο λάθος έκανα κι εγώ. Κι ακόμη μεγαλύτερο που ρώτησα.

'Οταν πήγα για το δείκτη λαδιού και μου αναβάθμισαν το software (Αλέξανδρε, δεν σε έχω ξεχάσει, απλά δεν προλαβαίνω!), ρώτησα τον ηλεκτρολόγο της αντιπροσωπείας πόσο πάει η εγκατάσταση του υπολογιστή ταξιδιού στη θέση της οθόνης ενδείξεων που έχει το δικό μου.

Κάθεσαι; 600.000 δρχ Shocked Shocked γιατί λέει πρέπει να αλλαχθεί ΚΑΙ ο εγκέφαλος! Μη ρωτάς γιατί, δεν ξέρω, αυτό μου είπε.

Λεπτομέρειες δεν πρόλαβα να ρωτήσω γιατί ξαφνικά όλα τα έβλεπα μαύρα.....και πιο μαύρα...............................και πιο μαύρα........... Crying or Very sad
Αλεξ@νδρος - Σαβ 21 Σεπ 2002, 22:39:05
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν πειραζει ξαναρωτα γιατι πιθανοτατα απο Peugeot σε peugeot οι τιμη μπορει να διαφερει Wink
Vini - Κυρ 22 Σεπ 2002, 08:03:52
Θέμα δημοσίευσης:
svstouk έγραψε:
Nikel έγραψε:
Vini έγραψε:
Alexandros έγραψε:

Σωστά...

ΧΑ! Νομίζεις κοινέ θνητέ ότι είναι φθηνό, ε; Το ίδιο λάθος έκανα κι εγώ. Κι ακόμη μεγαλύτερο που ρώτησα.

'Οταν πήγα για το δείκτη λαδιού και μου αναβάθμισαν το software (Αλέξανδρε, δεν σε έχω ξεχάσει, απλά δεν προλαβαίνω!), ρώτησα τον ηλεκτρολόγο της αντιπροσωπείας πόσο πάει η εγκατάσταση του υπολογιστή ταξιδιού στη θέση της οθόνης ενδείξεων που έχει το δικό μου.

Κάθεσαι; 600.000 δρχ Shocked Shocked γιατί λέει πρέπει να αλλαχθεί ΚΑΙ ο εγκέφαλος! Μη ρωτάς γιατί, δεν ξέρω, αυτό μου είπε.

Λεπτομέρειες δεν πρόλαβα να ρωτήσω γιατί ξαφνικά όλα τα έβλεπα μαύρα.....και πιο μαύρα...............................και πιο μαύρα........... Crying or Very sad

καλημέρα....
εδώ νομίζω ότι έχει γίνει ένα λαθάκι....
πιστεύω ότι 600.000 κοστίζει ο υπολογιστής ταξιδίου με το σύστημα cdrom που μπαίνει στο ντουλαπάκι του συνοδηγού. Αυτός ο υπολογιστής έχει την Γ οθόνη (είναι διαφορετική από την δική μας Nikel) και έχει και δυνατότητες ανευρεσης δρόμων μέ τη χρήση cdrom και δορυφόρου....
Αυτός ο υπολογιστής πράγματι μπορεί να κοστίζει 600.000δρχ....

Εχω μπει σε 206 με την οθόνη σου Νιkel και έχω δει ότι όλα είναι σε ετοιμότητα για να μπει ο υπολογιστής ταξιδίου οθόνης Β.

Εχεις και το διακόπτη και την οθόνη και τις αναμονές. Επίσης όσο αφορά τον εγκέφαλο έχουμε τον ίδιο ή τουλάχιστον έχουμε τις ίδιες λειτουργίες απλά πρέπει να τοποθετηθεί νέο λογισμικό και σίγουρα θα πρέπει να σου βάλουν και τους σένσορες (καλώδια & αισθητήρες) για να έχεις τις ενδείξεις.

Πιστεύω ότι το κόστος δεν πρέπει να είναι πάνω από 100.000δρχ.

Για περισσότερες πληροφορίες καλύτερα να πας στην LION να ρωτήσεις.
Svstouk - Κυρ 22 Σεπ 2002, 12:04:06
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
svstouk έγραψε:
Nikel έγραψε:
Vini έγραψε:
Alexandros έγραψε:

Σωστά...

καλημέρα....
εδώ νομίζω ότι έχει γίνει ένα λαθάκι....
πιστεύω ότι 600.000 κοστίζει ο υπολογιστής ταξιδίου με το σύστημα cdrom που μπαίνει στο ντουλαπάκι του συνοδηγού. Αυτός ο υπολογιστής έχει την Γ οθόνη (είναι διαφορετική από την δική μας Nikel) και έχει και δυνατότητες ανευρεσης δρόμων μέ τη χρήση cdrom και δορυφόρου....
Αυτός ο υπολογιστής πράγματι μπορεί να κοστίζει 600.000δρχ....

Εχω μπει σε 206 με την οθόνη σου Νιkel και έχω δει ότι όλα είναι σε ετοιμότητα για να μπει ο υπολογιστής ταξιδίου οθόνης Β.

Εχεις και το διακόπτη και την οθόνη και τις αναμονές. Επίσης όσο αφορά τον εγκέφαλο έχουμε τον ίδιο ή τουλάχιστον έχουμε τις ίδιες λειτουργίες απλά πρέπει να τοποθετηθεί νέο λογισμικό και σίγουρα θα πρέπει να σου βάλουν και τους σένσορες (καλώδια & αισθητήρες) για να έχεις τις ενδείξεις.

Πιστεύω ότι το κόστος δεν πρέπει να είναι πάνω από 100.000δρχ.

Για περισσότερες πληροφορίες καλύτερα να πας στην LION να ρωτήσεις.

Και εγώ φίλε μου αυτό πίστευα, ότι δηλ. 600000 είναι πάρα πολλά και πρέπει να αναφέρονται για το GPS, αλλά ο ηλεκτρολόγος μου είπε αυτό που σου είπα. Neutral

Τώρα, ή δεν ξέρει τι του γίνεται, ή ήθελε να με ξεφορτωθεί. Πάντως θα το ψάξω και στη LION και θα δω τι παίζει πραγματικά. Wink
Nikel - Κυρ 22 Σεπ 2002, 17:23:39
Θέμα δημοσίευσης:
Εαν πραγματι ειναι 600 χιλ. ε τοτε αντε γεια Mr. Green Ακομα και οι 100 χιλ. μου φαινονται πολλα για 2-3 αισθητηρες αλλα βεβαια το συζηταμε Exclamation
Slash - Κυρ 22 Σεπ 2002, 17:40:23
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ με το XT Premium που έχω την οθόνη με θερμοκρασία, ώρα, ραδιόφωνο κλπ πιστεύω οτι πρέπει να μπαίνει. Το έχω διαπιστώσει κιόλας για το πλήκτρο για τον υπολογιστή ταξιδιού στο κουμπί/πλήκτρο των υαλοκαθαριστήρων που πατιέται προς τα μέσα, και όχι του φλας.
Όσο για GPS για την εύρεση δρόμων στην Ελλάδα μέσω δορυφόρου και μέσω των ειδικών cd, θα μου επιτρέψετε να γελάσω. Razz Laughing :D Smile Razz Mr. Green
Nikel - Κυρ 22 Σεπ 2002, 17:47:15
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
Εγώ με το XT Premium που έχω την οθόνη με θερμοκρασία, ώρα, ραδιόφωνο κλπ πιστεύω οτι πρέπει να μπαίνει. Το έχω διαπιστώσει κιόλας για το πλήκτρο για τον υπολογιστή ταξιδιού στο κουμπί/πλήκτρο των υαλοκαθαριστήρων που πατιέται προς τα μέσα, και όχι του φλας.

Εχεις δικιο φιλε slash το κουμπι του υπολογιστη (που το εχω και εγω) ειναι στο μοχλο των υαλοκαθαριστηρων Exclamation Ειλικρινα δεν νομιζω πως ειναι τοσο τρομερη δουλεια αν υποθεσουμε πως οι απαραιτητες καλωδιωσεις (πλυν καποιων αισθητηρων) βρισκονται ηδη εκει Exclamation Θα προσπαθησω να μαθω το κοστος Exclamation
Svstouk - Κυρ 22 Σεπ 2002, 21:35:51
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Slash έγραψε:

Εχεις δικιο φιλε slash το κουμπι του υπολογιστη (που το εχω και εγω) ειναι στο μοχλο των υαλοκαθαριστηρων Exclamation Ειλικρινα δεν νομιζω πως ειναι τοσο τρομερη δουλεια αν υποθεσουμε πως οι απαραιτητες καλωδιωσεις (πλυν καποιων αισθητηρων) βρισκονται ηδη εκει Exclamation Θα προσπαθησω να μαθω το κοστος Exclamation

Εμένα παιδιά μου είπε για το δικό μου, που έχει οθόνη που δείχνει μόνο ημερομηνία, ώρα και τις ενδείξεις του εργοστασιακού κασετοφώνου. Όταν του είπα για υπολογιστή ταξιδιού, αναφερόμουν στο δικό μου και ίσως και αυτός να αναφερόταν μόνο στο δικό μου και όχι γενικά. Wink
Nikel - Δευ 23 Σεπ 2002, 01:00:02
Θέμα δημοσίευσης:
svstouk έγραψε:
Εμένα παιδιά μου είπε για το δικό μου, που έχει οθόνη που δείχνει μόνο ημερομηνία, ώρα και τις ενδείξεις του εργοστασιακού κασετοφώνου. Όταν του είπα για υπολογιστή ταξιδιού, αναφερόμουν στο δικό μου και ίσως και αυτός να αναφερόταν μόνο στο δικό μου και όχι γενικά. Wink

Φιλε Svstouk την ιδια οθονη εχουμε απλα εαν και εσυ ειχες ηλεκτρικα θερμενομενους καθρεφτες τοτε η οθονη σου θα σου εδειχνε και θερμοκρασια. Αρα αν ο κυριος της Peugeot δεν καταλαβε καλα τοτε ισως να εχουμε μια ελπιδα να μην κοστιζει το εγχειρημα 600 χιλ.
theflame - Δευ 23 Σεπ 2002, 21:31:00
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Φιλε Svstouk την ιδια οθονη εχουμε απλα εαν και εσυ ειχες ηλεκτρικα θερμενομενους καθρεφτες τοτε η οθονη σου θα σου εδειχνε και θερμοκρασια. Αρα αν ο κυριος της Peugeot δεν καταλαβε καλα τοτε ισως να εχουμε μια ελπιδα να μην κοστιζει το εγχειρημα 600 χιλ.

Δηλαδή οι ηλεκτρονικά θερμαινόμενοι καθρέφτες είναι υπεύθυνοι που βλέπω την εξωτερική θερμοκρασία, για δες, πρώτη φορά το ακούω, σωστός!!! Wink
Πάντως αν μάθετε κάτι για τον υπολογιστή ενημερώστε, δεν είναι άσχημη ιδέα αν είναι απλό!
Nikel - Τρι 24 Σεπ 2002, 00:19:59
Θέμα δημοσίευσης:
theflame έγραψε:
Δηλαδή οι ηλεκτρονικά θερμαινόμενοι καθρέφτες είναι υπεύθυνοι που βλέπω την εξωτερική θερμοκρασία, για δες, πρώτη φορά το ακούω, σωστός!!! Wink

Ναι φιλε flame και αυτο το καταλαβα οταν δια μαγειας η ενδειξη της θερμοκρασιας εξαφανιστηκε μολις εβαλα τους look M3 καθρεπτες που αν και ηλεκτρικοι δεν ειναι θερμενομενοι
Slash - Τρι 24 Σεπ 2002, 00:36:54
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ είχα την εντύπωση οτι ήταν κάπου που να μην το επηρεάζει ούτε η ζέστη της μηχανής ούτε ο ήλιος, γι αυτό έλεγα μπας και είναι τίποτα πίσω από εκείνες τις τάπες που έχει στις πόρτες. Αλλά τελικά το έμαθα τελείως τυχαία σε μια ερώτηση που έκανε ο πατέρας μου στον ηλεκτρολόγο του για τους δικούς του ηλεκτρικούς καθρέφτες.
kovac - Τρι 03 Φεβ 2004, 05:05:22
Θέμα δημοσίευσης:
Τι έγινε τελικά με το θέμα? Πόσο κοστίζει για να μπει?
Εγώ έχω την οθόνη για ημερομηνία/θερμοκρασία που είναι μιας γραμμής! Μπαίνει ο υπολογιστής ταξιδιού?

Γιατί έχω την εντύπωση πως το κουμπί δεν είναι αυτό που λέτε, αλλά αυτό (μέσα στον κόκκινο κύκλο)

?

Nikel έγραψε:
theflame έγραψε:

Ναι φιλε flame και αυτο το καταλαβα οταν δια μαγειας η ενδειξη της θερμοκρασιας εξαφανιστηκε μολις εβαλα τους look M3 καθρεπτες που αν και ηλεκτρικοι δεν ειναι θερμενομενοι

Εξαφανίστηκε επειδή μαζί με τους καθρέπτες σου εξαφανίστηκε και το θερμόμετρο που βρισκόταν κάτω από το δεξί καθρέπτη. Άρα υποθέτω πως αν κάνεις τις απαραίτητες τρύπες και ξανασυνδέσεις το θερμόμετρο θα έχεις και πάλι ένδειξη θερμοκρασίας. Wink
Baphomet - Τρι 03 Φεβ 2004, 08:52:46
Θέμα δημοσίευσης:
Χρήστο σε σένα πολύ δύσκολα θα μπαίνει ο υπολογιστής. Πρέπει να αλλάξει και η οθόνη σου + καλωδιώσεις, αισθητήρες κτλ...χλωμό...αλλά ρώτα!
όσο για το κουμπί που λες, αυτό είναι για το αυτόματο αναμμα των φώτων. Δηλαδή υπάρχει (σε μεγαλυτερα μοντέλα & σαν προαιρετικός εξοπλισμος σε εμας) ενας αισθητηρας που με αυτό το κουμπί τον ενεργοποιεις ο οποίος ανιχνευει πόσο σκοτεινά είναι και αναλογα αναβει ή σβήνει τα φώτα. Το κουμπί του υπολογιστή ταξιδίου είναι στους υαλοκαθαριστήρες όπως σωστά είπαν. Wink
kovac - Τρι 03 Φεβ 2004, 17:19:18
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:
Χρήστο σε σένα πολύ δύσκολα θα μπαίνει ο υπολογιστής. Πρέπει να αλλάξει και η οθόνη σου + καλωδιώσεις, αισθητήρες κτλ...χλωμό...αλλά ρώτα!
όσο για το κουμπί που λες, αυτό είναι για το αυτόματο αναμμα των φώτων. Δηλαδή υπάρχει (σε μεγαλυτερα μοντέλα & σαν προαιρετικός εξοπλισμος σε εμας) ενας αισθητηρας που με αυτό το κουμπί τον ενεργοποιεις ο οποίος ανιχνευει πόσο σκοτεινά είναι και αναλογα αναβει ή σβήνει τα φώτα. Το κουμπί του υπολογιστή ταξιδίου είναι στους υαλοκαθαριστήρες όπως σωστά είπαν. Wink

Κι εμένα ο μοχλός των υαλοκαθαριστήρων πατιέται προς τα μέσα (πρέπει να έχουμε το Premium -είχε παραπάνω από το ΧΤ το απλό, μου φαίνεται full extra και καλά-), απλά δεν ήξερα αν πρέπει να έχει τέτοιο κουμπί ή απλά να πατιέται προς τα μέσα. Wink
Thanks Πέτρο. Wink
Δημήτριος - Κυρ 04 Απρ 2004, 19:45:31
Θέμα δημοσίευσης:
Τι να πω και 'γω ρε παιδιά που έχω το απλό ρολογάκι; Sad Sad Confused Confused

Εγώ θέλω να μάθω αν μπορεί σε 'μένα (μοντέλο 2001) να μπεί η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων (αυτό δεν ονομάζετε υπολογιστή ταξιδίου;), χωρίς αλλαγή εγκεφάλου.

Αν αυτό δεν μπορεί να μπεί,
θα ήθελα να μάθω αν μπορεί τουλάχιστον να μπει το εργαστασιακό radio-cd, το οποίο ελέγχεται από ένα extra χειριστήριο στην κολώνα του τιμονιού (σε 'μένα είναι ταπωμένη η αντίστοιχη τρύπα της κολώνας) και έχει την απλή οθονούλα στην θέση του ρολογιού (όχι αυτή των πολλαπλών ενδείξεων).

Γενικά, θέλω οθονούλα!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Multi color Multi color Multi color

Υπ' όψην ότι σε λίγο καιρό ενδέχεται να αλλάξω την μονάδα BSI*, επειδή μου βγάζει προβλήματα (αραιά και που).
Θα ήθελα να μάθω αν μπορεί να μπει νέα μονάδα BSI με "εξόδους" για το Clima και την οθόνη πολλαπλών ενδείξεων (αφού θα την αλλάξω που θα την αλλάξω...). Ή μήπως δεν χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο;

*BSI είναι μια ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου (εγκέφαλος), η οποία ελέγχει όλο το αυτοκίνητο, πλην του κινητήρα. Ο τελευταίος ελέγχεται από τον γνωστό τρίφυσο της Bosch (ή της Sagem κ.τ.λ.)
Skull - Κυρ 04 Απρ 2004, 20:52:57
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε Δημητριε τι θελεις και μπλεκεσε με αυτα...νομιζω τζαμπα! Very happy

Σεκαποιο παιδι νομιζω η αντιπροσωπια του ζητουσε πανω απο 200 ευρα για να κανει αυτο που θελεις και εσυ! Crying or Very sad
Τελικα την βρηκε μεταχειρησμενη και νομιζω οτι του βγηκε γυρο στα 100 ευρα και δειχνει μονο θερμοκρασια!

Γι αυτο καλητερα γνωμη μου ειναι να το αφησεις....
Δημήτριος - Κυρ 04 Απρ 2004, 21:35:49
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
Βρε Δημητριε τι θελεις και μπλεκεσε με αυτα...νομιζω τζαμπα! Very happy

Σεκαποιο παιδι νομιζω η αντιπροσωπια του ζητουσε πανω απο 200 ευρα για να κανει αυτο που θελεις και εσυ! Crying or Very sad
Τελικα την βρηκε μεταχειρησμενη και νομιζω οτι του βγηκε γυρο στα 100 ευρα και δειχνει μονο θερμοκρασια!

Γι αυτο καλητερα γνωμη μου ειναι να το αφησεις....

Θα ρωτήσω και θα μάθω. Αυτό μπορεί να το κάνω εαν και όταν αναγκαστώ να αλλάξω την μονάδα BSI...
Δημήτριος - Δευ 05 Απρ 2004, 14:59:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά ήθελα να ρωτήσω για το εργοστασιακό radio-cd (αυτό με την οθονούλα).

Όπως είμαι τώρα (με το ρολογάκι, 2001 μοντέλο), μπορώ να βάλω το εργαστασιακό radio-cd;
Νομίζω ότι είτε το αυτοκίνητο είναι multiplex είτε όχι, δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο για το radio - cd.

Το έχω βρει σε προσφορά από την θεματική ενότητα "Πωλήσεις-Προσφορές" και το λιγουρεύομαι!

Το δικό μου το radio-cd είναι ένα πολύ καλό JVC 4x40w.
Το προσέχω ιδιαίτερα (πάντα, πριν το σβήσω, χαμηλώνω πολύ την φωνή, δεν έχω παράλογες απαιτήσεις, όχι πολλά μπάσα αφού δεν μου αρέσουν κιόλας κ.τ.λ.), αλλά τα κουμπάκια του έχουν αρχίσει να τα παίζουν λίγο...
Touristas - Τρι 06 Απρ 2004, 07:00:21
Θέμα δημοσίευσης:
Αν ειναι αυτο με την ενσωματομενη οθονη δεν εχεις προβλημα!!!
Δημήτριος - Τρι 06 Απρ 2004, 12:59:40
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Αν ειναι αυτο με την ενσωματομενη οθονη δεν εχεις προβλημα!!!

Όχι είναι αυτό που έχει την οθονούλα του στην κεντρική κονσόλα (ξέρεις, πίσω από το κουμπί των αλάρμ)
Αυτό δεν έχει σχέση με την οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, έτσι;

Δεν γίνεται εε;;; Confused Confused
Δημήτριος - Πεμ 08 Απρ 2004, 15:50:13
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Αν ειναι αυτο με την ενσωματωμενη οθονη δεν εχεις προβλημα!!!

Ρε παιδιά κανείς δεν ξερει να μου πει με σχετική σιγουρια;
Θα ρωτήσω και κανένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο...

Βιάζομαι γιατί πρέπει να δώσω μια απάντηση στο παιδι... Rolling eyes Rolling eyes
Touristas - Πεμ 08 Απρ 2004, 17:35:15
Θέμα δημοσίευσης:
sory ala exo provlima sto PC giafto grafo etsei !!!
lipon an einai opos les afto me tin othoni stin konsola tha xriasth kai pleksouda giati alios den doulevi!!!
An thes mporis na alaksis pleksouda me tou paidiou kai eisaste entaksi !!
Δημήτριος - Πεμ 08 Απρ 2004, 17:47:17
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
sory ala exo provlima sto PC giafto grafo etsei !!!
lipon an einai opos les afto me tin othoni stin konsola tha xriasth kai pleksouda giati alios den doulevi!!!
An thes mporis na alaksis pleksouda me tou paidiou kai eisaste entaksi !!

Το παιδί πρέπει να είναι multiplex οπότε μάλλον χλωμό το κόβω...
Η πλεξούδα είναι ακριβή;
Ρωτώ εγκυκλοπεδικά, όχι πως έχω σκοπό να αλλάξω τίποτα... Αυτό μπορεί να το κάνω εαν και όταν αλλάξω BSI.
Touristas - Παρ 09 Απρ 2004, 10:27:32
Θέμα δημοσίευσης:
H pleksouda einai akrivoutsiki kai afou esena den einai "mux" den einai efkolo na valis ipologisti !! Exclamation
Akoma kai to GT kai GTi den exoun gia mi "mux" panta !!
Sta polipleksika mporis na kanis ta panta !! Wink
zzzleepy - Παρ 09 Απρ 2004, 10:53:35
Θέμα δημοσίευσης:
Αλήθεια πόσο κοστίζει να μπει υπολογιστής ταξιδιού στα multiplex;
Δημήτριος - Παρ 09 Απρ 2004, 12:29:44
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
H pleksouda einai akrivoutsiki kai afou esena den einai "mux" den einai efkolo na valis ipologisti !! Exclamation
Akoma kai to GT kai GTi den exoun gia mi "mux" panta !!
Sta polipleksika mporis na kanis ta panta !! Wink

Πάντως είναι λίγο περίεργο. Rolling eyes
Η οθόνούλα αυτή αφορά μόνο στην λειτουργία του radio-cd (άντε και στην εξωτερική θερμοκρασία). Δεν υπάρχει πρόνεια δηλαδή για την μετέπειτα τοποθέτησή της;
Το radio - cd του εργοστασίου δηλαδή συνδέεται έμμεσα με τον εγκέφαλο (αφού και η οθονούλα του συνδέεται με τον εγκέφαλο), ενώ ένα after market όχι (επειδή δεν έχει ανάλογη οθονούλα).

Δηλαδή εγώ πρέπει να αλλάξω την πλεξούδα και να βάλω μια που να έχει έξοδο και για την οθονούλα του radio-cd.

Άρα μάλλον ΑΚΥΡΟ...
zzzleepy - Παρ 09 Απρ 2004, 16:41:14
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει τρόπος να έχουμε την ένδειξη της κατανάλωσης που φαίνεται στον υπολογιστή ταξιδιού χρησιμοποιώντας extra οργανάκι; Αν στα multiplex υπάρχουν οι συνδέσεις, μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε έτσι; Απ'ότι έμαθα το κόστος αλλαγής των μοχλών και της οθόνης είναι απαγορευτικό...
Touristas - Παρ 09 Απρ 2004, 20:29:45
Θέμα δημοσίευσης:
Ta mi "mux" 206 den exoun R/CD me othoni stin konsola ala mono R/TAPE !
Oso gia tin pleksouda afora mono to ixosisthma kai einai ksexoristo komati apo tin kentriki an afto pou exeis vri einai R/CD exei ensomatomeni othoni kai oxi ksexoristi!!
Δημήτριος - Σαβ 10 Απρ 2004, 10:48:42
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Oso gia tin pleksouda afora mono to ixosisthma kai einai ksexoristo komati apo tin kentriki an afto pou exeis vri einai R/CD exei ensomatomeni othoni kai oxi ksexoristi!!

Αντίο οθονούλα.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Δεν πειράζει όμως, θα βολευτώ με τα λευκά όργανα του quicksilver 2001. Twisted evil Wink Wink
Νομίζω ότι τα δύο καντράν ταιριάζουν απόλυτα, απλά διαφέρουν μόνο στο χρώμα. Έτσι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα (έτσι Tourista;)...
Το καντράν quicksilver 2001 μπορώ να το βρω με 100 ευρώ μεταχειρισμένο. Λέτε να είναι χτυπημένο, ή κάτι τέτοιο;

Αν και ξεφεύγουμε από το θέμα, θα ήθελα μια σύντομη απάντηση...
Steve - Σαβ 10 Απρ 2004, 11:35:04
Θέμα δημοσίευσης:
Στο 206 XS μου έχει προεγκατεστημένο τον υπολογιστή ταξιδίου! Very happy Ζήλια κακιά Twisted evil Evil Razz

Απογοητεύομαι όμως που κανείς δεν ανέφερε την χρήση παράλληλου εγκεφάλου για τις ενδείξεις που θέλετε! Cool
Touristas - Σαβ 10 Απρ 2004, 15:42:59
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτριος έγραψε:
Touristas έγραψε:

Αντίο οθονούλα.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Δεν πειράζει όμως, θα βολευτώ με τα λευκά όργανα του quicksilver 2001. Twisted evil Wink Wink
Νομίζω ότι τα δύο καντράν ταιριάζουν απόλυτα, απλά διαφέρουν μόνο στο χρώμα. Έτσι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα (έτσι Tourista;)...
Το καντράν quicksilver 2001 μπορώ να το βρω με 100 ευρώ μεταχειρισμένο. Λέτε να είναι χτυπημένο, ή κάτι τέτοιο;

Αν και ξεφεύγουμε από το θέμα, θα ήθελα μια σύντομη απάντηση...

No problem !!! mono na kseris oti tha exeis pleon ta Km tou kantran kai oxi ta dika sou !!
Δημήτριος - Σαβ 10 Απρ 2004, 15:50:37
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
No problem !!! mono na kseris oti tha exeis pleon ta Km tou kantran kai oxi ta dika sou !!

Τι;; Shocked

Αφού η οθονούλα αυτή δεν κάνει τίποτε άλλο από το να προβάλει το σήμα που δέχεται. Ο χιλιομετρητής δηλαδή είναι μέσα στο καντράν;;; Εγώ νόμιζα πως όλες αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονταν στον εγκέφαλο...

Ωωωωω!! Συμφορά!!! Laughing Laughing

Δεν γίνεται με κάποιο τρόπο να κρατήσουμε την παλιά ένδειξη;
Μάλλον θα ρωτήσω τον Kovac, που άνοιξε το καντράν του, να μου πει...
Touristas - Σαβ 10 Απρ 2004, 15:59:17
Θέμα δημοσίευσης:
An kataferis kai alaksis ton epeksergasti tou kantran me to diko sou Confused kati ginete !!! Aaa tou kovac den einai idio ekino einai "MUX"!!
Δημήτριος - Σαβ 10 Απρ 2004, 16:32:39
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
An kataferis kai alaksis ton epeksergasti tou kantran me to diko sou Confused kati ginete !!! Aaa tou kovac den einai idio ekino einai "MUX"!!

Καλά, τρέχα γύρευε!!!! Mad Mad Mad Mad

Μου φαίνεται πως τίποτα δεν θα κάνω... Το πολύ πολύ να αλλάξω την μεβράνη μπροστά με κάποια aftermarket και τελιώνει η υπόθεση. Evil
Αλλά αν οι βελόνες δεν μπουν σωστά, αν..., αν... (δεν θα είναι και ο Kovac δίπλα μου)

Αν αλλάξω την οθονούλα του νέου με αυτήν του παλιού, θα γίνει τίποτα;

Τέλος πάντων, κρίση μα*κίας είναι, θα μου περάσει... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
kovac - Σαβ 10 Απρ 2004, 19:08:38
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτριος έγραψε:
...Αλλά αν οι βελόνες δεν μπουν σωστά, αν..., αν... (δεν θα είναι και ο Kovac δίπλα μου)...

Παραλίγο και θα ήμουν! Very happy
Εδώ είμαι ό,τι θες... Wink
Α, οι βελόνες αν βγουν μπαίνουν χωρίς πρόβλημα. Έτσι έμαθα...δε μένει παρά να το εξακριβώσουμε... Twisted evil Twisted evil .
Θα σε ενημερώσω όταν το κάνω (αύριο μαζί με το αρνί!!!! Shocked Laughing Laughing ).

Touristas έγραψε:

Αργύρη μία ερώτηση...όταν αλλάξουμε κοντέρ και βάλουμε καινούριο, το καινούριο θα δείχνει 0?
Και υποθέτω πως όχι! Γιατί αν ήταν έτσι, τότε πριν το πουλήσει ο καθένας...θα έβαζε ένα άλλο κοντερ και θα το πουλούσε σαν καινούριο το αμάξι.
Ή θα έφτανε το δικό του στα 10.000χλμ και μετά θα άλλαζε κοντέρ, και όταν ερχόταν η ώρα να το πουλήσει θα ξανάβαζε αυτό με τα 10.000χλμ...χμμμμ...λες? Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Άρα...όταν μπαίνει κοντέρ, κάπως ρυθμίζεται! Ή μόνο του ή αυτός που θα το βάλει.
Για δώσε μας τα φώτα σου (Η7 έχει το 307 είπαμε? Laughing Laughing Laughing ) για μία ακόμη φορά. Very happy
kovac - Δευ 12 Απρ 2004, 02:47:06
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτριος έγραψε:
Μου φαίνεται πως τίποτα δεν θα κάνω... Το πολύ πολύ να αλλάξω την μεβράνη μπροστά με κάποια aftermarket και τελιώνει η υπόθεση. Evil
Αλλά αν οι βελόνες δεν μπουν σωστά, αν..., αν... (δεν θα είναι και ο Kovac δίπλα μου)...

Ωπα! Τώρα είδα τι λες... Embarassed Embarassed Embarassed

Πριν αποφασίσεις να βγάλεις τις βελόνες, 2 ερωτήσεις:

1.Έχεις 4 ή 5 βελόνες (4+ένδειξη λαδιού)?
2.Θες να τις βάψεις ή είναι ήδη κόκκινες?
Δημήτριος - Δευ 12 Απρ 2004, 17:00:07
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Ωπα! Τώρα είδα τι λες... Embarassed Embarassed Embarassed

Πριν αποφασίσεις να βγάλεις τις βελόνες, 2 ερωτήσεις:

1.Έχεις 4 ή 5 βελόνες (4+ένδειξη λαδιού)?
2.Θες να τις βάψεις ή είναι ήδη κόκκινες?

5 (4+1) όργανα και οι βελόνες μου είναι άσπρες (τουλάχιστον έτσι φωτίζονται). Δεν έχω σκεφτεί το βάψιμο.
Επίσης έχω δει ότι στα καινούργια 206 οι βελόνες έχουν μια ελαφριά μπλε απόχρωση, που μ' αρέσει πολύ!!
Αυτό μπορώ να το κάνω και 'γω; (πληροφοριακά ρωτάω)

Τέλος, μου φαίνεται πολύ ριψοκίνδυνο να αναλάβω μόνος μου μια τέτοια πρωτοβουλία...

Αν αλλάξουμε καντράν δεν μπορούμε να πάμε σε κανέναν αετονύχη, που ξέρει από εγκεφάλους, να μας αλλάξει την ένδειξη του χιλιομετρητή; (απλός και σίγουρος τρόπος Wink Wink για το λευκό καντράν που μ' αρέσει!!!)
Touristas - Δευ 12 Απρ 2004, 17:55:57
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν για να μην τρελαθείς θα σου πω μια εύκολη λύση!!
Αν έχεις βρει λευκό καντράν πόρτο και άλλαξε την μεμβράνη με του δικού σου και καθάρισες ούτε χλμ ούτε τίποτα !!! Πως σου φαίνεται!!??
Wink Very happy
zzzleepy - Δευ 12 Απρ 2004, 19:45:31
Θέμα δημοσίευσης:
Λευκές βελόνες σε λευκό καντράν θα διακρίνονται; Question
Skull - Δευ 12 Απρ 2004, 19:47:14
Θέμα δημοσίευσης:
Τι λετε ρε παιδια δηλαδη οταν αλαζεις καντραν μηδενιζοντε και τα χιλιομετρα σου???? Laughing Laughing Laughing

Ο κολητος μου το αλλαξε αλλα δεν μηδενιστικαν!!!! Very happy
Steve - Δευ 12 Απρ 2004, 19:54:47
Θέμα δημοσίευσης:
Τώρα στο ολόκληρο project κολλάτε στα χιλιόμετρα αν μηδενίζονται ή όχι? Rolling eyes Question Exclamation Question Exclamation
Δημήτριος - Δευ 12 Απρ 2004, 21:08:19
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Αν έχεις βρει λευκό καντράν πόρτο και άλλαξε την μεμβράνη με του δικού σου και καθάρισες ούτε χλμ ούτε τίποτα !!! Πως σου φαίνεται!!??
Wink Very happy

Δεν ξέρω το σκέφτομαι. Δεν θέλω να λέει άλλα αντί άλλων ο χιλιομετρητής... Rolling eyes Rolling eyes
Πάντως αν δεν γίνει κάτι με τον χιλιομετρητή, δεν θα κάνω τίποτα. Θα το αφήσω όπως είναι...
Να υσηχάσω κιόλας. Αρκετά στοιχεία από άλλες εκδόσεις του 206 έχουμε "κλέψει" (βλ. λεβιεδάκι από GTI, εξαεριστηράκια, κεντρική κονσόλα και χειρόφρενο από quicksilver, πίσω φώτα από νέας γενιάς 206, πεταλιέρες quicksilver style...)

Αυτό που λέει ο zzzleepy είναι πολύ σωστό. Οι βελόνες θα παραμείνουν και θα άσπρες...
Touristas - Δευ 12 Απρ 2004, 22:04:58
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
Τι λετε ρε παιδια δηλαδη οταν αλαζεις καντραν μηδενιζοντε και τα χιλιομετρα σου???? Laughing Laughing Laughing

Δεν μας είπες όμως αν είναι “MUX” η όχι του φίλου ??? Very happy Very happy Very happy Very happy
kovac - Τρι 13 Απρ 2004, 01:10:51
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Wink Very happy

Αφού λοιπόν έχεις 5 βελόνες, θα συμφωνήσω 100% με τον Αργύρη! Για ποιό λόγο να το ζορίσεις το θέμα με τον χιλιομετρητή? Wink
Αλλάζεις μόνο τη μεμβράνη, από το λευκό ταμπλό (όταν βρεις). Wink

Οι βελόνες που λες, είναι έτσι λόγω γαλάζιου led (απ' ό,τι έχω δει).
ΑΛΛΑ...τη μέρα είναι λευκές...λευκές βελόνες...λευκό φόντο... Confused τη μέρα θα έχεις πρόβλημα. Το βράδυ όλα οκ! Wink

Αν θες να βάψεις τις βελόνες σου, τις βάφεις χωρίς να βγουν (αν πιάνουν τα χέρια σου), αφού και οι κόκκινες είναι οι ίδιες, απλά βαμμένες στο πάνω και κάτω μέρος τους (κι όχι ενδιάμεσα).

Αν βάλεις το άλλο ταμπλό (με τα λευκά όργανα), τότε να ξέρεις πως οι βελόνες του είναι κόκκινες. Οπότε αν δε θες κόκκινες βελόνες...δεν το βάζεις. Wink

Ξεφύγαμε τελείως από το τόπικ... Razz
Skull - Τρι 13 Απρ 2004, 19:49:31
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Skull έγραψε:

Δεν μας είπες όμως αν είναι “MUX” η όχι του φίλου ??? Very happy Very happy Very happy Very happy

Ειναι του ΄99 16αρι 8v αρα δεν πρεπει να ειναι mux γιατι θα μου το ειχε πει στις πολλες συζητησεις μας για βελτιωσεις.... Very happy
Touristas - Τρι 13 Απρ 2004, 21:57:46
Θέμα δημοσίευσης:
Σίγουρα δεν είναι “MUX” τότε αλλά σε αυτό αν αλλάξεις καντράν γράφει μηδέν χλμ Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες