PSClub - Hellas

Εισαγωγή - Εξαγωγή - Τελικό Group N ή όχι....?

Demis - Τετ 28 Ιούλ 2004, 08:04:03
Θέμα δημοσίευσης: Τελικό Group N ή όχι....?
Yha thela na kano mia erotisi...Teliko Group N se sindiasmo me skoupa Peugeot sport ti apotelesma exei se 206cc....?Axizei to kopo na balo to Group N i na katafigo se mia alli lisi....?
ThanXXX anyway....
Ronin - Τετ 28 Ιούλ 2004, 08:10:43
Θέμα δημοσίευσης: Re: Τελικό Group N ή όχι....?
Dim_v_ έγραψε:
Yha thela na kano mia erotisi...Teliko Group N se sindiasmo me skoupa Peugeot sport ti apotelesma exei se 206cc....?Axizei to kopo na balo to Group N i na katafigo se mia alli lisi....?
ThanXXX anyway....

Φίλε Ντέμη,το μονο αποτέλεσμα που θα έχει στο cc σου,ο παραπάνω συνδιασμός είναι θόρυβος.Δεν πρόκειτε να δεις καμία ουσιαστική διαφορά,θα σε κουράζει στο ταξίδι και φυσικά θα σου λείψουν αυτά τα 400 ευρώ περίπου,που θα αποχωριστεί ή τσέπη σου...

Καλώς μας ήρθες και καλή πλοήγηση στο forum.
kanelj - Τετ 28 Ιούλ 2004, 08:21:22
Θέμα δημοσίευσης:
μια χαρα επιλογη ειναι.... Exclamation
και σιγα την βαβουρα που κανει....εδω εγω που εχω Group N και εχω δει δεκαδες εξατμισεις πιο φασαριωζικες Exclamation
στο κατω κατω δεν ειναι ολες οι group N ιδιες Exclamation αναλογα και τον κατασκευαστη Exclamation Wink
εγω προσωπικα αν κλεισω και τα παραθυρα δεν ακουγεται καθολου σε ταξιδι....
γνωμη μου... group N και για αποδοση και για ηχο Exclamation
Demis - Τετ 28 Ιούλ 2004, 08:22:11
Θέμα δημοσίευσης: Re: Τελικό Group N ή όχι....?
ThanX Gia tin apantisi...Alla mipos tha eixes na mou proteineis kapio allo teliko...?
pezomania - Τετ 28 Ιούλ 2004, 08:40:05
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ φίλε μου θα σου πρότεινα τελικό της L&W . Το έχω εγώ στο αμάξι μου εδώ και 2 χρόνια και είναι πολύ καλό. Δεν κάνει θόρυβο και είναι αρκετά ποιοτικό. Και η τιμή του αρκετά καλή (πριν 2 χρόνια 60.000).
Sidobre - Τετ 28 Ιούλ 2004, 10:10:11
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Εγώ φίλε μου θα σου πρότεινα τελικό της L&W . Το έχω εγώ στο αμάξι μου εδώ και 2 χρόνια και είναι πολύ καλό. Δεν κάνει θόρυβο και είναι αρκετά ποιοτικό. Και η τιμή του αρκετά καλή (πριν 2 χρόνια 60.000).

Παιδιά... ο Pezomania!!!

Multi color Silly Multi color

Που είσαι εσύ βρε;;;;;
Steve - Τετ 28 Ιούλ 2004, 10:28:19
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θα βάλω Group N τελικό ύστερα από πολλή σκέψη την άλλη βδομάδα. Τα €100 είναι αστεία σε σχέση με τα €250-300 που έχουν οι "επώνυμες". Και όταν θα πάω για επώνυμη θα πιάσω όλο το σύστημα εξαγωγής (€1500 περίπου Wink )
SnakeMJK - Τετ 28 Ιούλ 2004, 11:22:40
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Εγώ θα βάλω Group N τελικό ύστερα από πολλή σκέψη την άλλη βδομάδα. Τα €100 είναι αστεία σε σχέση με τα €250-300 που έχουν οι "επώνυμες". Και όταν θα πάω για επώνυμη θα πιάσω όλο το σύστημα εξαγωγής (€1500 περίπου Wink )

Κι εγώ μετά τις διακοπές (γιατί τώρα έχουμε ταξίδια και δεν θέλω βαβούρα) ψήνομαι για το τελικό του ζαπατίνα... 45 ευρουλάκια μόνο με δωρεάν τοποθέτηση! Σε συνδιασμό με την ram-air εισαγωγή πιστεύω κάτι θα δώσει. Και αν κάνει πολύ θόρυβο, ε την βγάζω. Αν τα 100 ευρώ είναι αστεία, τα 45 τι είναι; Laughing
Demis - Τετ 28 Ιούλ 2004, 13:22:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ekleisa ti paraskeyi gia Group N 110 euros enimerotika gia osous tous apasxolei kai 220 mazi me ti solina apo tin arxi..Thanx se olous...
Steve - Τετ 28 Ιούλ 2004, 14:27:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ε τα €45 είναι γυφτιά Razz

Όσο και για το Ram-air, άντε να δείς 2-3 άλογα αν είσαι τυχερός (πολύ τυχερός!!!) Rolling eyes

Dim_v_ μεγειά το καζανάκι Cool Όταν λες για σωλήνα άλλα €110, εννοείς πως θα πετάξεις το μεσαίο καζανάκι? Rolling eyes
Sidobre - Τετ 28 Ιούλ 2004, 14:46:58
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Γυφτιά είναι τα 45 ευρώ;;

Θύμισε μου να σε βάλω να μυρίζεις για κανένα 15' λεπτο την εξάτμισή μου των 45 ευραίων για να μάθεις να λές... και θα πατάω ξερογκαζιές 8άρες για να βάλεις μυαλό!

Πως είπες; Ξέχασα τις φατσούλες; Ε, ΠΑΡΤΕΣ!
duketasos - Τετ 28 Ιούλ 2004, 14:52:52
Θέμα δημοσίευσης:
euge dim_v ekanes makran tin kaliterin epilogin paidim. na deis ti kala einai na sou anoigoun dromo na peraseis kai mono pou akoun to amaksaki sou na einai se 4500+++ strofes. Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil KOLASH!
xeskepastos - Τετ 28 Ιούλ 2004, 14:55:52
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
γνωμη μου... group N και για αποδοση και για ηχο

Tο λες και μονος σου... εσυ κλεινεις και τα παραθυρα εκει που ο αλλος θα ανοιξει και τη σκεπη!!! Laughing

Παράθεση:
Ekleisa ti paraskeyi gia Group N 110 euros

Αμα το πηρες αποφαση καλοριζικη, παντως εγω θα συμφωνησω με τον Δικαστη... πολλη βαβουρα για καμπριο... Rolling eyes
Οπως παντα βεβαια, αποφασιζει αυτος που πληρωνει και ακουει... Wink
kanelj - Τετ 28 Ιούλ 2004, 15:00:24
Θέμα δημοσίευσης:
xeskepastos έγραψε:
Παράθεση:
γνωμη μου... group N και για αποδοση και για ηχο

Tο λες και μονος σου... εσυ κλεινεις και τα παραθυρα εκει που ο αλλος θα ανοιξει και τη σκεπη!!! Laughing

θελω να πω οτι δεν κανει τοσο θορυβο ωστε να το εχω μετανοιωσει.μου αρεσει ο ηχος της και μαλιστα παρα πολυ Exclamation
εννοω με το παραπανω πως ΑΝ καποια στιγμη δεν θελω να ακουγεται ΚΑΘΟΛΟΥ αν κλεισω τα παραθυρα δεν ακουω τιποτα.
τωρα αν θελει να βαλει μια αθορυβη εξατμιση επειδη εχει καμπριο αλλαζει Exclamation
xeskepastos - Τετ 28 Ιούλ 2004, 15:20:52
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
θελω να πω οτι δεν κανει τοσο θορυβο ωστε να το εχω μετανοιωσει.μου αρεσει ο ηχος της και μαλιστα παρα πολυ
εννοω με το παραπανω πως ΑΝ καποια στιγμη δεν θελω να ακουγεται ΚΑΘΟΛΟΥ αν κλεισω τα παραθυρα δεν ακουω τιποτα.
τωρα αν θελει να βαλει μια αθορυβη εξατμιση επειδη εχει καμπριο αλλαζει

Ναι βρε το καταλαβα, πλακα κανω...
Τωρα, ειναι σιγουρο οτι για να ψαχνεται για εξατμιση κανεις μαλλον θελει λιγη φασαριουλα παραπανω (αλλιως κραταει της μαμας), το ερωτηματικο ειναι αν (μιας και η Gr. N ειναι ψιλοδραστικη λυση στο θεμα του θορυβου) η φασαρια ειναι υποφερτη με ανοιχτη οροφη... συμφωνα με μενα μολις σου περασει λιγο η κ***λα θα σπαστεις κανονικα... ασε που πας κολλητα για ηχοσυστημα με ΠΟΛΛΑ Watt Wink
Απ'την αλλη βεβαια δε δινεις και καμια περιουσια, τη βαζεις και αμα σπαστεις τη βγαζεις Cool
Τεσπα, περι ορεξεως...
pezomania - Τετ 28 Ιούλ 2004, 15:57:51
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
pezomania έγραψε:

Παιδιά... ο Pezomania!!!

Που είσαι εσύ βρε;;;;;

Πέρασα όχι και τόσο ευχάριστες στιγμές και προσπαθώ σιγά σιγά να αποκτήσω ξανά επαφή με τις παλιές αρώστιες!!!!
Ronin - Τετ 28 Ιούλ 2004, 16:25:08
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Sidobre έγραψε:
pezomania έγραψε:

Παιδιά... ο Pezomania!!!

Που είσαι εσύ βρε;;;;;

Πέρασα όχι και τόσο ευχάριστες στιγμές και προσπαθώ σιγά σιγά να αποκτήσω ξανά επαφή με τις παλιές αρώστιες!!!!

Δεν ξεκολας εύκολα φιλαρακι,απο αυτες τις αρρώστιες...WELCOME BACK !!!!
Steve - Τετ 28 Ιούλ 2004, 22:00:54
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Steve έγραψε:

Γυφτιά είναι τα 45 ευρώ;;

Θύμισε μου να σε βάλω να μυρίζεις για κανένα 15' λεπτο την εξάτμισή μου των 45 ευραίων για να μάθεις να λές... και θα πατάω ξερογκαζιές 8άρες για να βάλεις μυαλό!

Πως είπες; Ξέχασα τις φατσούλες; Ε, ΠΑΡΤΕΣ!

Πως θα με βάλεις να την μυρίσω? Αφού όλο από πίσω μου θα είσαι Cool Shocked Twisted evil Laughing

Έριξες περίπου €6-7.000 σε όλο το αμάξι και έδωσες €45 ευρώ για εξάτμιση ? Μα τι γυφτιά... Razz
Sidobre - Τετ 28 Ιούλ 2004, 22:07:58
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Έριξες περίπου €6-7.000 σε όλο το αμάξι και έδωσες €45 ευρώ για εξάτμιση ? Μα τι γυφτιά... Razz

ΠΟΟΟΣΑΑΑΑΑΑ????? Laughing Laughing Laughing Laughing

ΕΛΑ ΑΛΕΕΕΕΚΟΟΟΟΟΟΟ ΠΟΣΟ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ STEVE????

ΠΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟ??????

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Πάντως εμένα δεν με χαλάει...

Πάρε καρπούζια με το μαχαίρι... όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω!

Ερε πατητές που έχεις να φας μπας και βάλεις μυαλό...

Ελα παιδία, όποιος θέλει να ρίξω πατητή (ή σφαλιάρα) στον Steve εκ μέρους του να μου στείλει ΠΜ!

Πάρε και τις φατσούλες σου!

Steve - Πεμ 29 Ιούλ 2004, 01:26:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ο είμαι γύφτος και μ'αρέσει έγραψε:
ΠΟΟΟΣΑΑΑΑΑΑ????? Laughing Laughing Laughing Laughing

ΕΛΑ ΑΛΕΕΕΕΚΟΟΟΟΟΟΟ ΠΟΣΟ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ STEVE????

ΠΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟ??????

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Πάντως εμένα δεν με χαλάει...

Πάρε καρπούζια με το μαχαίρι... όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω!

Ερε πατητές που έχεις να φας μπας και βάλεις μυαλό...

Ελα παιδία, όποιος θέλει να ρίξω πατητή (ή σφαλιάρα) στον Steve εκ μέρους του να μου στείλει ΠΜ!

Πάρε και τις φατσούλες σου!

Επειδή δεν ξέρω γύφτικα, πες μου τί είναι οι "πατητές"... εκτός κι αν μιλάς ξένες γλώσσες Cool
Demis - Πεμ 29 Ιούλ 2004, 08:34:39
Θέμα δημοσίευσης:
Exactly steve...110 euro για αντικατασταση του μεσαιου..
PHSYBORG - Πεμ 29 Ιούλ 2004, 08:35:42
Θέμα δημοσίευσης:
Dim_v_ έγραψε:
Exactly steve...110 euro για αντικατασταση του μεσαιου..

Ανοξειδωτο υποθετω.ε ?
Κ τι διατομη θα βαλεις?
Demis - Πεμ 29 Ιούλ 2004, 08:42:45
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG Ανοξειδωτο ειναι standard,τρα οσο αφορα την διατομη νομιζω πως για τα Group N δεν εχεις περιθωρια επιλογησ αλλα θα το κοιταξω στο επιτοπου οταν θα παω στο συνεργειο..
Ανυπομονω να (ακουσω) το αποτελεσμα..
Sidobre - Πεμ 29 Ιούλ 2004, 08:44:08
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Επειδή δεν ξέρω γύφτικα, πες μου τί είναι οι "πατητές"... εκτός κι αν μιλάς ξένες γλώσσες Cool

Μωρέ θα τις φας και θα τις μάθεις εκείνη την ώρα... Laughing Laughing
kanelj - Πεμ 29 Ιούλ 2004, 08:47:28
Θέμα δημοσίευσης:
Dim_v_ έγραψε:

Ανυπομονω να (ακουσω) το αποτελεσμα..

Σιγουρα καλο θα ειναι Exclamation Exclamation Wink Wink Wink
Χάρης-Ηρακλειο - Πεμ 29 Ιούλ 2004, 23:42:10
Θέμα δημοσίευσης:
Rolling eyes ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ GROUP N ΣΕ ΕΝΑ CLIO 1.4 16v . ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΑΡΚΕΤΟ ΘΟΡΥΒΟ.... ΩΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ. ΣΤΟ 206 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ. ΕΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΟΠΟΤΕ.... ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΥΠΝΑΩ ΤΟΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ. ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.... ΤΟ GR N ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΤΕΛΙΚΟΥ.
sps - Παρ 30 Ιούλ 2004, 09:57:54
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον,εγω γενικα ειμαι κατα των ψευτο"τυπου" grN καζανακιων που εχουν κατακλεισει την αγορα και εχουν πλουτισει οι εξατμισαδες(οι εξυπνοι της υποθεσης)

GrN oπως αναφερεται, ειναι για αγωνιστικη χρηση μονο.
Αυτο γραφει και sto σιτε της η supersprint.
Αυτο συνεπαγεται αυξημενο θορυβο.
Απο αποδοση ουδεις γνωριζει αν ειναι καλυτερο απο μια καστομ εξατμιση.
Θελω να ποω δλαδη οτι τυπικα ειναι παρανομο για χρηση δρομου.

Τωρα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...για μενα μπορει να ειναι κουραστικος ο θορυβος για χρηση δρομου, για αλλους μπορει να ακουγεται σαν μελωδια.

Ειναι επιλογη του καθενος...
speedy100 - Σαβ 31 Ιούλ 2004, 00:48:18
Θέμα δημοσίευσης:
Οι GpN εξατμίσεις είναι για αγωνιστική χρήση στην κατηγορία Ν.
Για να είναι γνήσια πρέπει να αναφέρεται στην Ομολογκασιον του αυτοκινήτου με συγκεκριμένο αριθμό αναγνώρισης καθώς και ο κατασκευαστής της.
Συνήθως υπάρχουν ένας ή δύο κατασκευαστές σε κάθε τύπο ομολογκαρισμένου ανταλλακτικού. Όλες οι άλλες είναι «τύπου» GpN και το τι κάνουν από πλευράς απόδοσης δεν είναι γνωστό μέχρι να την δοκιμάσεις…
Πάντως και οι πραγματικές GpN έχουν εξελιχθεί για τις συγκεκριμένες βελτιώσεις που επιτρέπονται μέσα στους κανονισμούς του GpN και όχι για κάτι περισσότερο ή λιγότερο. Αυτό σημαίνει ότι με τις καθόλου ή τις όποιες βελτιώσεις κάνει ο καθένας στον δρόμο οι εξατμίσεις αυτές μπορεί να «παίξουν» αλλά μπορεί και να μην «παίξουν» όπου και εδώ το αποτέλεσμα δεν είναι γνωστό μέχρι να την δοκιμάσεις…
Εγώ θα πήγαινα για μια επώνυμη aftermarket για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο από πλευράς θορύβου, (τα πρόστιμα για θόρυβο ακρίβυναν νομίζω), από πλευράς αξιοπιστίας κατασκευής και άμα βγάλει και κανένα αλογάκι παραπάνω καλό θα είναι. Αν όχι μένω με την εμφάνιση και τον γλυκό θόρυβο.
Αλλά αυτά είναι μόνο η προσωπική μου άποψη γιατί πρέπει να ζήσουν και οι εξατμισάδες… Wink

Φιλικά
netblaster - Σαβ 31 Ιούλ 2004, 08:33:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ουτε εγω ειμαι φαν των Gr.N, αλλα ρε παιδια ενα απλο τελικο με διαφορετικο ηχο ειναι!!! Το ποσο δυνατος ειναι ο θορυβος εξαρταται καθε φορα, ετσι ειναι και στα συνηθισμενα τελικα με τις μπουκες!!! Αλλα ειναι σχεδον αθορυβα (εως και τελειως) και αλλα σηκωνουν τον κοσμο!!! Απο τη στιγμη που ενα τελικο απο μονο του δεν δινει κατι το ουσιαστικο μενει να διαλεξουμε εμφανιση και ηχο!!! Σε αλλους αρεσει ο ξερος ηχος και σε αλλους το μπασο...Περι ορεξεως... (Ασε που ειναι και πιο φθηνα τα Gr.N)
Ghost Dog - Τρι 03 Αύγ 2004, 13:55:26
Θέμα δημοσίευσης:
speedy100 έγραψε:
.......τα πρόστιμα για θόρυβο ακρίβυναν νομίζω.......
Δυστυχως σου αφαιρουν τις πινακιδες μεχρι να περασεις απο ελεγχο (με ντεσιμπελομετρο) και να παρεις το ΟΚ! Mad Mad (το χρηματικο προστιμο ειναι 78 ευρα αν θυμαμαι καλα...)
Mimis - Παρ 06 Αύγ 2004, 15:46:45
Θέμα δημοσίευσης:
Έχει κανεις καμια foto απο τις groupN να τις δούμε και πώς είναι, ποιά εταιρία τις βγάζει, universal είναι η custom fit; πίσω η μπούκα βγαίνει λοξά ή ίσια...... Πείτε και τίποτα χρήσιμο να μαθαίνουμε και εμεις οι "άσχετοι" Scratch
Steve - Παρ 06 Αύγ 2004, 23:40:04
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικά, είναι ένα καζανάκι σταθερής διαμέτρου, με 2 σωλήνες στις άκρες με ίδια διάμετρο (π.χ. Φ48). Από εκεί και πέρα, τα χρώματα παίζουν σε χρώμιο, μεταλλικό, και μαυρίλα Cool
speedy100 - Σαβ 07 Αύγ 2004, 00:31:22
Θέμα δημοσίευσης:
Mimis έγραψε:
Έχει κανεις καμια foto απο τις groupN να τις δούμε και πώς είναι, ποιά εταιρία τις βγάζει, universal είναι η custom fit; πίσω η μπούκα βγαίνει λοξά ή ίσια...... Πείτε και τίποτα χρήσιμο να μαθαίνουμε και εμεις οι "άσχετοι" Scratch

Αν σε ενδιαφέρει η πραγματική GpN εξάτμιση τότε πρέπει να δεις την FIA ομολογκασιόν για το συγκεκριμένο μοντέλο. Εκεί αναφέρεται ο εγκεκριμένος κατασκευαστής, το νούμερο ανταλλακτικού και υπάρχει και φωτογραφία.
Ολες οι άλλες είναι «τύπου» GpN και έρχονται με bonus το ωραιότερο Αφρικανικό φρούτο… Embarassed Laughing Laughing Laughing

Φιλικά
mick206 - Σαβ 07 Αύγ 2004, 00:43:06
Θέμα δημοσίευσης:
speedy100 έγραψε:
Mimis έγραψε:

Αν σε ενδιαφέρει η πραγματική GpN εξάτμιση τότε πρέπει να δεις την FIA ομολογκασιόν για το συγκεκριμένο μοντέλο. Εκεί αναφέρεται ο εγκεκριμένος κατασκευαστής, το νούμερο ανταλλακτικού και υπάρχει και φωτογραφία.
Ολες οι άλλες είναι «τύπου» GpN και έρχονται με bonus το ωραιότερο Αφρικανικό φρούτοEmbarassed Laughing Laughing Laughing

Φιλικά

Ξέχασες και το συμπαθητικό ζωάκι... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
speedy100 - Σαβ 07 Αύγ 2004, 00:50:45
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
speedy100 έγραψε:
Mimis έγραψε:

Ολες οι άλλες είναι «τύπου» GpN και έρχονται με bonus το ωραιότερο Αφρικανικό φρούτοEmbarassed Laughing Laughing Laughing

Φιλικά

Ξέχασες και το συμπαθητικό ζωάκι... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Σωστά... δεν θα το ξανακάνω Laughing Laughing Laughing
Steve - Τρι 10 Αύγ 2004, 22:39:07
Θέμα δημοσίευσης:
speedy100 έγραψε:

Εγώ για το δικό μου κάρο πώς μπορώ να μάθω Κατασκευαστή/Μοντέλο/Τιμή? Rolling eyes

Και κάτι άλλο, επειδή η απόφαση πάρθηκε, Cool την Πέμπτη περνάω και εγώ τελικό Group N καζανάκι. Το λιγότερο που θα πρέπει να προσέξω είναι η αρχική διάμετρος να είναι ίση με την τελική? Π.χ. Φ48? Rolling eyes
ΝΙΚΟΣ - Τετ 11 Αύγ 2004, 19:22:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια στα Ν η επιλογη εξατμισης ειναι ελευθερη.Τι ειναι αυτα που λετε Question Απλα μερικες εταιριες που ασχολουντε με το αθλημα βγαζουν εξατμισεις που κανουν καλυτερη δουλεια σημφωνα με τον καασκευαστη.Ουτε θα εχεις ποτε πιστευω προβλημα με τους μπατσους.Εγω ειχα OMP GROUP A στο 106 και μιλαμε εκανε τον θορυβο οταν το παταγες αλλα ποτε δεν με γραψανε.Ποσο μαλλον οι κλασσικες GROUPN που φορανε τα περισοτερα αν οχι ολα SAXORALA.Mια καλη εταιρια ειναι η SUPERSPRINT η οποια βγαζει καλα συστηματα εξαγωγης (και τετοια θα μπει κατα 99% στο 106 του glf).Εγω βεβαια θα ρωταγα για PEUGEOTSPORT τιμη ολοκληρου συστηματος εξαγωγης Wink
speedy100 - Τετ 11 Αύγ 2004, 22:33:21
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Ρε παιδια στα Ν η επιλογη εξατμισης ειναι ελευθερη.Τι ειναι αυτα που λετε Question Απλα μερικες εταιριες που ασχολουντε με το αθλημα βγαζουν εξατμισεις που κανουν καλυτερη δουλεια σημφωνα με τον καασκευαστη.Ουτε θα εχεις ποτε πιστευω προβλημα με τους μπατσους.Εγω ειχα OMP GROUP A στο 106 και μιλαμε εκανε τον θορυβο οταν το παταγες αλλα ποτε δεν με γραψανε.Ποσο μαλλον οι κλασσικες GROUPN που φορανε τα περισοτερα αν οχι ολα SAXORALA.Mια καλη εταιρια ειναι η SUPERSPRINT η οποια βγαζει καλα συστηματα εξαγωγης (και τετοια θα μπει κατα 99% στο 106 του glf).Εγω βεβαια θα ρωταγα για PEUGEOTSPORT τιμη ολοκληρου συστηματος εξαγωγης Wink

Στο GpN τα πάντα έχουν ομολογκασιόν, επειδή είμαι σε διακοπές εκτός Αθηνών δεν έχω μαζί μου το Year Book για να βεβαιωθώ αλλά το τελικό από μόνο του μπορεί να είναι ελεύθερης επιλογής ως προς τον κατασκευαστή αλλά όχι ως προς τον θόρυβο ο οποίος είναι συγκεκριμένα dB για το κάθε Group προκαθορισμένα από την FIA.
Πάντως και η περίπτωση της SUPERSPRINT και της PEUGEOT SPORT είναι σωστές προσεγγίσεις κυρίως για ολόκληρα συστήματα.

Φιλικά
kanelj - Πεμ 12 Αύγ 2004, 06:02:20
Θέμα δημοσίευσης:
ρε αντε παρτε μια χειροποιητη Groyp N και θα σας πω εγω αποδοση και θορυβο Exclamation Cool

οσο για τους μπατσους,συμφωνω με τον Νικο.Μονο απο το club εχω δει καμια δεκαρια μελη τα οποια τα ....σιφωνια τους κανουν περισσοτερο θορυβο απο μενα (αλλα οχι καλυτερο Wink Wink ) Exclamation
τωρα αν περνας μπροστα απο το περιπολικο με κοφτη 1ης, εεεε ενταξει τα θελει ο Κ _ _ _ ς σου . . .
Steve - Πεμ 12 Αύγ 2004, 08:40:37
Θέμα δημοσίευσης:
Ελπίζω σχολώντας από την δουλειά να προλάβω ανοικτό τον εξατμισά! Very happy Cool
teodor_v - Τρι 17 Αύγ 2004, 05:09:04
Θέμα δημοσίευσης:
Το θέμα είναι αν ταιριάζει στο 206 η GR N απο άποψη συμπίεσης. Τι χρειάζεται το 1600 τελικό που να κρατάει συμπίεση; (GR N) ή ελευθέρας;
PHSYBORG - Τρι 17 Αύγ 2004, 09:58:44
Θέμα δημοσίευσης:
Το θεμα ειναι τι διατομη εχει ! Wink
Steve - Τρι 17 Αύγ 2004, 15:21:01
Θέμα δημοσίευσης:
Για 1.400 16v:

Εξωτερική Διατομή: 45mm

Εσωτερική Διατομή: 42mm

Τα μέτρησα σήμερα. Τελικά ή θα βάλω BEDA τύπου Group N ή Devil τελικό Cool
PHSYBORG - Τρι 17 Αύγ 2004, 15:27:09
Θέμα δημοσίευσης:
Aλλο λεω...δεν εχει σχεση αν ειναι group N- A η ελευθερο τελικο με μια μπουκα ΝΑ!
εχει κ group N με εσ.διατομη ( παντα για εσωτ μιλαμε ) 50αρα κ ελευθερο με 48αρα κ 45αρα κ 42αρα ακομα !
Steve - Τρι 17 Αύγ 2004, 15:57:34
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ απλά έγραψα τις διαμέτρους ενδεικτικά για να ξέρουν όσοι έχουν τον ίδιο κινητήρα Cool

Όπως είπες, η μπούκα δε παίζει ρόλο. Είτε αφήνεις σκέτο το σωλήνα, είτε βάζεις μια μπούκα ΝΑΑΑ Razz
-=N4X=- - Τρι 17 Αύγ 2004, 16:04:41
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παλι οταν πηγα για τελικο δοκιμασα ουτε λιγο ουτε πολυ πριν αποφασισω 5 εξατμισεις (remus-supersprint-powerfull-l&w-την δικια μου).
Ολες ειχαν ωραιο ηχο με την powerfull να δινει ρεσιταλ μπασου αλλα τοτε προσεξα ενα καταμαυρο στενο(λιγο πιο μεγαλο απο μπουκαλι μπυρας) καζανακι και νομιζα οτι και αυτο ειναι καποιο gr.n
Ομως ο εξατμισας μου ειπε οτι αυτο ειναι μεσαιο τυπου σχαστρας της jetex και οτι μπορω να το ακουσω αν θελω....ε λοιπον αυτο ηταν....ωραιος ο μπασος ηχος αλλα παιδια ετσι και το ακουσετε ειναι σαν wrc σε μικροτερη ενταση!Σαν να ακους κανα ξερο η καθαρο 650!!!
Την ερωτευτηκα την εβαλα και της εβαλα και μια μπουκα χωρις κυψελες στυλ rx-7 αλλα οχι τρελη διαμετρο και αυτο ηταν!
Τρεις παρατηρησεις....1)Το καζανακι μεσα δεν εχει κυψελες οπως ολα τα μεσαια η τα τελικα αλλα ειναι σκετος ο σωληνας και στην μια ακρη του εχςι κατι σαν βαθυα χαρακια,σαν αυλακι ενα πραγμα.2)Οσοι ακουν κατεβασμα στο φαναρι η με πετυχενουν στην αλλαγη εχοντας βαρεσει κοφτη χλωμιαζουν απο τα σκασιματα!!!3)Ετσι οπως σκαει αυτο το πραγμα αν βαλω και μεσαιο τι θα γινεται πολεμος?????????????????? 2gunfire
Παντως το αμαξι εχει ηχο σαν να κρυβει πολλα αλογα κατω απο το καπο και πουλαω και πολυ μουρη με τα σκασιματα ολη την ωρα.Που να βγει και ο καταλυτης!!!!!
Τιμη 110 ευρα με την μπουκα...
mick206 - Τρι 17 Αύγ 2004, 16:46:18
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:
Που να βγει και ο καταλυτης!!!!!
Τιμη 110 ευρα με την μπουκα...

Να βγει ο καταλύτης; Rolling eyes Χμμμμ... Confused

Αυτή η εξάτμιση με έκανε να τη νιώσω έτσι όπως τη περιέγραψες...
Και σε πολύ καλή τιμή... Wink
Steve - Τρι 17 Αύγ 2004, 17:47:12
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:
3)Ετσι οπως σκαει αυτο το πραγμα αν βαλω και μεσαιο τι θα γινεται πολεμος?????????????????? 2gunfire

Αν βάλεις μεσαίο τί? Rolling eyes

Ή μήπως αν βγάλεις το μεσαίο? Rolling eyes
Steve - Τετ 18 Αύγ 2004, 15:59:43
Θέμα δημοσίευσης:
Έχουμε και λέμε :

Εξάτμιση (Peugeotsport) Devil

από την αντιπροσωπεία της Peugeot: €446
από εξατμισά: €250

Εξάτμιση τύπου Group N της BEDA (από τον ίδιο εξατμισά): €110

Τώρα, στις 2 αυτές εξατμίσεις, έχουμε το εξής: Η Devil, είναι homologated, άρα νομιμότατη, και μέσα στα πλαίσια θορύβου που χρειάζομαι για να περάσω ΚΤΕΟ. Για την Group N σίγουρα θα είναι πιο φασαριόζικη. Την διαφορά ήχου θα σας την πώ την 1η ή 2η βδομάδα του Σεπτεμβρίου που θα έχει έρθει το Group N (κατόπιν παραγγελίας Sad )για να τις δοκιμάσω και τις 2 και να βάλω αυτή που θα πλησιάζει το γούστο μου περισσότερο.

Η απορία μου είναι γιατί να υπάρχει τέτοια διαφορά (€200) για το ίδιο προϊόν? Έξοδα τοποθέτησης δεν υπάρχουν ούτε στην αντιπροσωπεία, ούτε και στον εξατμισά.

Επίσης αρχίζω και σκέφτομαι τελικά αν πρέπει να ακολουθούμε αυτό που είναι σωστό (Devil) ή αυτό που μας αρέσει (Group N)... Rolling eyes

Προς το παρόν, χωρίς να έχω κάνει τίποτα παραπάνω, παρά μόνο έρευνα, σκέφτομαι προς Devil μεριά Cool
SnakeMJK - Πεμ 19 Αύγ 2004, 00:05:21
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ από την άλλη, εκεί που ήμουν έτοιμος να βάλω την ζαπατινίστικη, άλλαξα γνώμη. Ίσως επειδή μου την σπάνε οι φασαριόζοι στο γειτονικό μπουρνάζι. Έτσι παραμένω "μαμά" σε ακόμα έναν τομέα! Παίζει βέβαια από χειμώνα κάτι σε 1.6..........
Steve - Πεμ 19 Αύγ 2004, 00:11:55
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί σε 1.6? Rolling eyes
SnakeMJK - Πεμ 19 Αύγ 2004, 03:25:10
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Γιατί σε 1.6? Rolling eyes

Γιατί άλλο 14 χιλιάρικα κι άλλο 24 χιλιάρικα (αν εκεί πάει ο πονηρός νους σου...).
Steve - Πεμ 19 Αύγ 2004, 14:33:11
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν σε πιάνω... Rolling eyes
PHSYBORG - Πεμ 19 Αύγ 2004, 14:35:53
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Δεν σε πιάνω... Rolling eyes

Θελει να πει πως το 1.6 εχει 14000 ενω το 2.0 ( RC) 24000
Steve - Πεμ 19 Αύγ 2004, 23:31:25
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν κατάλαβα ότι μιλούσε για ολόκληρο το αμάξι Embarassed
Demis - Τρι 07 Σεπ 2004, 13:19:32
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια το Gr N μπηκε,προσωπικα γουσταρω τρελα τον ηχο του..Μεσα στο μηνα παω για αλλαγη σωληνα και αφαιρεση στο καζανακι..Ενημερωτικα το τελικο ειναι της Sebring...
speedy100 - Τρι 07 Σεπ 2004, 14:12:41
Θέμα δημοσίευσης:
Demis έγραψε:
Παιδια το Gr N μπηκε,προσωπικα γουσταρω τρελα τον ηχο του..Μεσα στο μηνα παω για αλλαγη σωληνα και αφαιρεση στο καζανακι..Ενημερωτικα το τελικο ειναι της Sebring...

Πρίν το κάνεις διάβασε εδώ:
http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?p=82887&highlight=#82841

Φιλικά
vio - Τρι 12 Οκτ 2004, 13:45:22
Θέμα δημοσίευσης:
Demis έγραψε:

Τι βλέπεις από διαφορές ? Πήρε καθόλου ? Πόσο πήγε (κόστος)?

Thanks
206gti - Τετ 13 Οκτ 2004, 10:33:16
Θέμα δημοσίευσης:
STEVE τελικά έβαλες εξάτμιση? αν ναι, ποιά διάλεξες?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες