Dim_v_ έγραψε: |
Yha thela na kano mia erotisi...Teliko Group N se sindiasmo me skoupa Peugeot sport ti apotelesma exei se 206cc....?Axizei to kopo na balo to Group N i na katafigo se mia alli lisi....?
ThanXXX anyway.... |
pezomania έγραψε: |
Εγώ φίλε μου θα σου πρότεινα τελικό της L&W . Το έχω εγώ στο αμάξι μου εδώ και 2 χρόνια και είναι πολύ καλό. Δεν κάνει θόρυβο και είναι αρκετά ποιοτικό. Και η τιμή του αρκετά καλή (πριν 2 χρόνια 60.000). |
Steve έγραψε: |
Εγώ θα βάλω Group N τελικό ύστερα από πολλή σκέψη την άλλη βδομάδα. Τα €100 είναι αστεία σε σχέση με τα €250-300 που έχουν οι "επώνυμες". Και όταν θα πάω για επώνυμη θα πιάσω όλο το σύστημα εξαγωγής (€1500 περίπου ![]() |
Ε τα €45 είναι γυφτιά ![]() |
Παράθεση: |
εγω προσωπικα αν κλεισω και τα παραθυρα δεν ακουγεται καθολου σε ταξιδι....
γνωμη μου... group N και για αποδοση και για ηχο |
Ekleisa ti paraskeyi gia Group N 110 euros |
xeskepastos έγραψε: | ||
Tο λες και μονος σου... εσυ κλεινεις και τα παραθυρα εκει που ο αλλος θα ανοιξει και τη σκεπη!!! ![]() |
θελω να πω οτι δεν κανει τοσο θορυβο ωστε να το εχω μετανοιωσει.μου αρεσει ο ηχος της και μαλιστα παρα πολυ
εννοω με το παραπανω πως ΑΝ καποια στιγμη δεν θελω να ακουγεται ΚΑΘΟΛΟΥ αν κλεισω τα παραθυρα δεν ακουω τιποτα. τωρα αν θελει να βαλει μια αθορυβη εξατμιση επειδη εχει καμπριο αλλαζει |
Sidobre έγραψε: | ||
Παιδιά... ο Pezomania!!! ![]() ![]() ![]() Που είσαι εσύ βρε;;;;; |
pezomania έγραψε: | ||||
Πέρασα όχι και τόσο ευχάριστες στιγμές και προσπαθώ σιγά σιγά να αποκτήσω ξανά επαφή με τις παλιές αρώστιες!!!! |
Sidobre έγραψε: | ||
Γυφτιά είναι τα 45 ευρώ;; Θύμισε μου να σε βάλω να μυρίζεις για κανένα 15' λεπτο την εξάτμισή μου των 45 ευραίων για να μάθεις να λές... και θα πατάω ξερογκαζιές 8άρες για να βάλεις μυαλό! Πως είπες; Ξέχασα τις φατσούλες; Ε, ΠΑΡΤΕΣ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Έριξες περίπου €6-7.000 σε όλο το αμάξι και έδωσες €45 ευρώ για εξάτμιση ? Μα τι γυφτιά... ![]() |
Ο είμαι γύφτος και μ'αρέσει έγραψε: |
ΠΟΟΟΣΑΑΑΑΑΑ????? ![]() ![]() ![]() ![]() ΕΛΑ ΑΛΕΕΕΕΚΟΟΟΟΟΟΟ ΠΟΣΟ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ STEVE???? ΠΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟ?????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πάντως εμένα δεν με χαλάει... Πάρε καρπούζια με το μαχαίρι... όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω! Ερε πατητές που έχεις να φας μπας και βάλεις μυαλό... Ελα παιδία, όποιος θέλει να ρίξω πατητή (ή σφαλιάρα) στον Steve εκ μέρους του να μου στείλει ΠΜ! Πάρε και τις φατσούλες σου! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Exactly steve...110 euro για αντικατασταση του μεσαιου.. |
Επειδή δεν ξέρω γύφτικα, πες μου τί είναι οι "πατητές"... εκτός κι αν μιλάς ξένες γλώσσες ![]() |
Ανυπομονω να (ακουσω) το αποτελεσμα.. |
speedy100 έγραψε: |
.......τα πρόστιμα για θόρυβο ακρίβυναν νομίζω....... |
Mimis έγραψε: |
Έχει κανεις καμια foto απο τις groupN να τις δούμε και πώς είναι, ποιά εταιρία τις βγάζει, universal είναι η custom fit; πίσω η μπούκα βγαίνει λοξά ή ίσια...... Πείτε και τίποτα χρήσιμο να μαθαίνουμε και εμεις οι "άσχετοι" ![]() |
speedy100 έγραψε: | ||
Αν σε ενδιαφέρει η πραγματική GpN εξάτμιση τότε πρέπει να δεις την FIA ομολογκασιόν για το συγκεκριμένο μοντέλο. Εκεί αναφέρεται ο εγκεκριμένος κατασκευαστής, το νούμερο ανταλλακτικού και υπάρχει και φωτογραφία. Ολες οι άλλες είναι «τύπου» GpN και έρχονται με bonus το ωραιότερο Αφρικανικό φρούτο… ![]() ![]() ![]() ![]() Φιλικά |
mick206 έγραψε: | ||||
Ξέχασες και το συμπαθητικό ζωάκι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
speedy100 έγραψε: |
Αν σε ενδιαφέρει η πραγματική GpN εξάτμιση τότε πρέπει να δεις την FIA ομολογκασιόν για το συγκεκριμένο μοντέλο. Εκεί αναφέρεται ο εγκεκριμένος κατασκευαστής, το νούμερο ανταλλακτικού και υπάρχει και φωτογραφία. |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Ρε παιδια στα Ν η επιλογη εξατμισης ειναι ελευθερη.Τι ειναι αυτα που λετε ![]() ![]() |
-=N4X=- έγραψε: |
Που να βγει και ο καταλυτης!!!!!
Τιμη 110 ευρα με την μπουκα... |
-=N4X=- έγραψε: |
3)Ετσι οπως σκαει αυτο το πραγμα αν βαλω και μεσαιο τι θα γινεται πολεμος?????????????????? ![]() |
Γιατί σε 1.6? ![]() |
Δεν σε πιάνω... ![]() |
Demis έγραψε: |
Παιδια το Gr N μπηκε,προσωπικα γουσταρω τρελα τον ηχο του..Μεσα στο μηνα παω για αλλαγη σωληνα και αφαιρεση στο καζανακι..Ενημερωτικα το τελικο ειναι της Sebring... |
Demis έγραψε: |
Παιδια το Gr N μπηκε,προσωπικα γουσταρω τρελα τον ηχο του..Μεσα στο μηνα παω για αλλαγη σωληνα και αφαιρεση στο καζανακι..Ενημερωτικα το τελικο ειναι της Sebring... |