savras έγραψε: |
Και όμως… συνέβη και αυτό…
Πριν 10 περίπου ημέρες, επισκέφτηκα την mini moke για αντικατάσταση του δορυφόρου που περιλαμβάνει τους καθαριστήρες (δεν πέταγε νερό στο παρμπρίζ όπως είχα αναφέρει). Η αντικατάσταση έγινε άμεσα και δωρεάν (λόγω εγγύησης). Αλλάχτηκαν μάλιστα και οι 2 δορυφόρου (φώτα-καθαριστήρες) γιατί πάνε set όπως μου είπαν. Τι είχαν κάνει οι άνθρωποι; Το ανταλλακτικό που χρησιμοποίησαν ήταν από απλή έκδοση CC, και δεν κάλυπτε ούτε το αυτόματο άνοιγμα φώτων ούτε των καθαριστήρων!!! Δεν δείχνουν την παραμικρή προσοχή. Είναι τουλάχιστον αστείο το ότι πρέπει να ξαναπάω για αντικατάσταση, όσες συγνώμες και αν ζήτησαν. Φανταστείτε τι γελοιότητες μπορούν να μου συμβούν σε σοβαρότερες βλάβες. Σας ζητώ για μία ακόμα φορά να μου πείτε αν ξέρετε κάποιο «σοβαρό» συνεργείο κοντά στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. |
savras έγραψε: |
και το τελικό χτύπημα... το τιμόνι το είχαν βάλει στραβά και ξαναπήγα για 3η φορά!!!! πόσο μ@@@@@@ είναι; |
saura έγραψε: |
Aporw pws tous epitrepei i LION na thewrountai AKOMA exousiodotimeno sunergeio ti stigmi pou OLOI tous KRAZOUN sti MINI MOKE. TO LIGOTERO pou mporei na pei kaneis einai oti einai APARADEKTOI....
![]() ![]() ![]() |
To ekana egw 2 fores. Mia otan to agorasa (apo MINI MOKE) kai mexri pou na paw spiti to autokinito eixe xasei olo to ladi opote tous ekraxa kanonikotata kai alli mia fora pou sto service den sumplirwsane to doxeio tou nerou gia to psigeio me apotelesma na minoun elaxista ixni nerou kai kala pou to elenxa monos mou sto epomeno plusimo...
Kai tis duo fores esteila 2selides epistoles sti Lion kai anaferomoun akoma kai ston upeuthino tou sugekrimenou sunergeiou o opoios itan aparadektos. H APANTHSH pou peira toso eggrafws oso kai proforikws apo ti LION (epeidi me peirane kai tilefwno 2 fores) HTAN APLA MHN XANA-PATE sto sugekrimeno sunergeio.... Etsi apla..... ![]() |
shark_zak έγραψε: |
εγω τηλεφωνικα και μαλιστα επωνυμα ειχα κανει παραπονα (για την dakar) και τιποτα δεν αλλαξε.... ![]() |
Ntinos έγραψε: | ||
τι ναλλαξει?αφου και στην lion αμα πας τα ιδια θα σου κανουν.μιλαμε οτι η peugeot στην Ελλαδα εχει μακραν το χειροτερο δικτυο σερβις. απο ποιον ναρχισεις και που να τελειωσεις.πολυ λιγοι κανουν καλη δουλεια και συνηθως ειναι μικρα συνεργεια (για εξουσιοδοτημενα μιλαμε παντα).Και λογικο ειναι να γινεται αυτο αφου το μεγαλο συνεργειο ειναι δυσκολο να το επιβλεψει ο ενας υπευθηνος που υπαρχει συνηθως.Και αμα ειναι και ιδιος με της Mini Moke (δεν λεμε ονοματα) τοτε κλαυτε τα. Εγω λεω ναρχισετε να στελνετε email στην peugeot Γαλλιας να κραζετε μπας και γινει τιποτα σοβαρο.Κατι παρομοιο ειχα κανει εγω στην honda στην Ιαπωνια και το email διαβαστηκε κανονικοτατα,σταλθηκαν χιλιες συγνωμες και μετα με πηραν απο το συνεργειο στην Ελλαδα και μονο που δεν εκλαιγαν ![]() |
Ntinos έγραψε: | ||
το τιμονι?καλα τι αλλαξαν? |
ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΝΤΑΣΙΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ? |
Θέλω να μάθω κάποιον εξουσιοδοτημένο που να ξέρει το 206 καλά που να μην ψάχνεται επάνω του και φυσικά να κάνει τη δουλειά του. Εάν βέβαια ξέρεις κάποιον που είναι ΟΚ αλλά δεν είναι εξουσιοδοτημένος και πάλι ευπρόσδεκτος. |
volvos έγραψε: |
για οσους δεν γνωριζουν εδω και καιρο πλεον την λαιον ελλας την εχει ο θεοχαρακης ...................................
αυτο νομιζω λεει πολλα................ απλα κοιταξτε πως εχει καταντησει τη νισσαν |