Vini έγραψε: |
ΗΥUNDAI COUPE FX ... 1999 - 2002 (αχ!βαχ! ![]() σ.σ. όσοι θέλουν το βλέπουν στην: http://users.hol.gr/~panosony/Vini.htm ![]() ![]() Για ποιο κλαίω??? Νομίζω φάνηκε.... ![]() ![]() |
teoman έγραψε: | ||
Το έχω ξαναδεί κάπου στο internet πριν από κανά χρόνο ![]() Εργαλείο.... |
svstouk έγραψε: |
Εμένα η οδήγησή μου ξεκίνησε στο τιμόνι ενός 205 1.1 του '91. Μπορώ να επιβεβαιώσω αυτό που λες teoman για το ότι το ΑΧ άφηνε πολλά αυτοκίνητα πίσω, καθώς και το 205 με τον ίδιο κινητήρα έκανε το ίδιο. Αν και εσένα ήταν διάολος γιατί άλλο να έχεις 690 κιλά στο ΑΧ 8O και άλλο τα 785 του 205. 8O
Αυτό το αμάξι με έμαθε να οδηγώ. Παρόλες τις κλίσεις στις στροφές εξαιτίας της έλλειψης των αντιστρεπτικών μπρος-πίσω, αν κράταγες το γκάζι στις στροφές λίγοι μπορούσαν να ακολουθήσουν. Ξέρεις τι είναι να ανοίγεις δίπλα-δίπλα με Carina Ε του 1992 (115 ίπποι με διπλή καμπύλη ροπής) και να ιδρώνει ο τύπος βλέποντας τα φώτα του Ε.Τ. (το....χαϊδευτικό του 205 μου 8) ) να μην ξεκολλάνε από πίσω του; Ευστροφία ασυναγώνιστη. Να ανεβάζει από τις 4000 στις 7000 σε χρόνο ρεκόρ και να χάνεις το φως σου. Από βλάβες το μόνο που έγινε ενοχλητικό ήταν οι πολλές φούσκες ημιαξονίων που έσκαγε. Κατά τα άλλα τίποτα. Φανταστείτε ότι μετά από 11 χρόνια και τόσα χιλιόμετρα ακόμη δουλεύουν αψεγάδιαστα τα φλοτέρ του και όλες οι ηλεκτρικές λυχνίες του. Και ΠΟΤΕ δεν είχα πρόβλημα με τα ηλεκτρικά του. ΠΟΤΕ επίσης δεν έχω αλλάξει καμιά ασφάλεια. Αυτό το αμάξι ήταν η αφορμή να ερωτευτώ την πεζό και να πάρω το 206. Ευτυχώς που το αμάξι υπάρχει ακόμη στην οικογένεια στα χέρια του αδερφού μου τώρα και ξέρω ότι με τη σωστή συντήρηση θα είναι για πολλά ακόμη χρόνια. :D :D |
fpug έγραψε: |
Honda Civic 1.400cc 1991-1994
Peugeot 205 gti 1.9 1994-1997 Peugeot Rallye 16v 1999-2002 Peugeot 206 GT July 2002 Mporw na pw oti to 'agapimeno' mou itan to 205. Eutyxia pou eimoun katoxos tou sygekrimenou autokinitou |
teoman έγραψε: |
Βλέπω λίγο-πολύ όλοι έχουμε ξανακρατήσει γαλλάκια στα χέρια μας... |