PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 206 - Ιδέα για δημιουργία λευκού αυτοκόλλητου για τα όργανα!

Skull - Σαβ 15 Μάϊ 2004, 20:47:37
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Ιδέα για δημιουργία λευκού αυτοκόλλητου για τα όργανα!
Καθως κοιτουσα κατι φωτογραφιες απο 206 ειδα σε ενα τα λευκα οργανα να ηταν καπως περιεργα....μου φαινετε πως αυτο το αυτοκολλητο το εκανε καποιος ιδιοτης οπως ηθελε και με οτι χρωματα ηθελε!!Κοιταξτε και εσεις:

Δεν σας φαινετε πολυ απλο??? Very happy

Νομιζω πως μπορουμε ολοι να φτιαξουμε κατι τετοιο...

Το μονο που θελουμε ειναι να βρουμε τις διαστασεις κατι που καποιοι εδω μεσα(που εχουν κανει "βιδες" τα κοντερ τους Laughing ) μπορουν να μας βοηθησουν...

Πως σας φαινετε η ιδεα μου???
Confused
George4 - Σαβ 15 Μάϊ 2004, 21:04:14
Θέμα δημοσίευσης:
υπαρχει σελιδα στο internet που μπορεις να φτιαξεις τα οργανα οπως εσυ θελεις αλλα δεν ξερω ακριβως τη διευθυνση. οταν τη μαθω θα σας την πω
Skull - Σαβ 15 Μάϊ 2004, 21:27:21
Θέμα δημοσίευσης:
George4 έγραψε:
υπαρχει σελιδα στο internet που μπορεις να φτιαξεις τα οργανα οπως εσυ θελεις αλλα δεν ξερω ακριβως τη διευθυνση. οταν τη μαθω θα σας την πω

Ε αντε μαθε και πες μας!!! Wink Very happy
kovac - Κυρ 16 Μάϊ 2004, 04:05:31
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ιδεα για δημιουργια λευκου αυτοκολλητου για τα οργανα!!!
Skull έγραψε:

Το μονο που θελουμε ειναι να βρουμε τις διαστασεις κατι που καποιοι εδω μεσα(που εχουν κανει "βιδες" τα κοντερ τους Laughing ) μπορουν να μας βοηθησουν...

Κοίτα, αυτό είναι εύκολο, μόνο που το χαρτί με τον καιρό όπως γνωρίζεις "κιτρινίζει". Οπότε θες ειδικό χαρτί (μια καλή ιδέα είναι φωτογραφικό) γι' αυτή τη δουλειά. ¶ρα και καλό μηχάνημα για εκτύπωση.

Πάντως σε γνωστό μαγαζί του χώρου που είχα επισκευτεί, όταν συζητούσαμε για την απόχρωση του μπλε και πως τη θέλω, η απάντηση ήταν η εξής:

"Φέρε μου δείγμα του μπλε που θες και στο κάνω έτσι. Ο υπολογιστής κάνει τα πάντα". Wink

Όσο για τις διαστάσεις, γιατί να παιδεύεσαι με τις διαστάσεις?
Αρκεί να βρω ένα κοντέρ με λευκά όργανα, να τα βγάλουμε στο scanner και μετά να πας να το "εκτυπώσεις". Εθελοντές? Very happy

Αποτέλεσμα, θα έχεις καρμπόν τα λευκά όργανα που έχουν τα 206.
Βάζεις και μία ζελατίνα από πίσω και το μόνο που μένει είναι να αλλάξεις τα πορτοκαλί led με λευκά, για να έχεις και το χρώμα της ζελατίνας.

Με τον ίδιο τρόπο κατασκευάζονται και τα λευκά όργανα που μου έδειξαν. Wink
George4 - Κυρ 16 Μάϊ 2004, 11:53:06
Θέμα δημοσίευσης:
μπραβο χρηστο για αλλη μια φορα ισουν διαφωτιστηκοτατος.
τη σελιδα θα τη μαθω απο αυριο αφου τη ξερει ενας φιλος μου την εχει στο pc της δουλειας του και δε τη θυμαται απο εξω.
zzzleepy - Κυρ 16 Μάϊ 2004, 13:25:00
Θέμα δημοσίευσης:
Δε σκεφτήκατε όμως κάτι πολύ σημαντικό: τι γίνεται με το φωτισμό των αριθμών του καντράν; Αν βάλουμε μη διαμπερές υλικό (όπως φωτογραφικό χαρτί ας πούμε) πως θα περνάει το φως από μέσα;
kovac - Κυρ 16 Μάϊ 2004, 14:39:55
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Δε σκεφτήκατε όμως κάτι πολύ σημαντικό: τι γίνεται με το φωτισμό των αριθμών του καντράν; Αν βάλουμε μη διαμπερές υλικό (όπως φωτογραφικό χαρτί ας πούμε) πως θα περνάει το φως από μέσα;

Κόβεις το σημείο ώστε να περνάει το φως. Razz
Δηλαδή κόβεις το χαρτί έτσι ώστε όταν περνάει το φως να παίρνει τη μορφή των ενδείξεων. Wink

Αυτή η φωτογραφία είναι από τις κανονικές ενδείξεις βέβαια, αλλά για να δεις στο περίπου. Wink
zzzleepy - Κυρ 16 Μάϊ 2004, 15:02:50
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά πρέπει να έχεις ατελείωτες μαζοχιστικές τάσεις για να κάτσεις να κάνεις κάτι τέτοιο! Laughing Wink
Skull - Κυρ 16 Μάϊ 2004, 15:59:37
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
zzzleepy έγραψε:

Δηλαδή κόβεις το χαρτί έτσι ώστε όταν περνάει το φως να παίρνει τη μορφή των ενδείξεων. Wink

Αυτο οντως δεν το σκεφτηκα καθολου!!!! Crying or Very sad

Κατσε πρωτα να δουμε και τι προτεινουν και αυτοι απο την σελιδα που λεει ο Γιωργος και βλεπουμε!!!! Very happy
kovac - Δευ 17 Μάϊ 2004, 01:00:06
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Καλά πρέπει να έχεις ατελείωτες μαζοχιστικές τάσεις για να κάτσεις να κάνεις κάτι τέτοιο! Laughing Wink

Ρώτησε κάτι, απάντησα μιας και είχα κάποιες ιδέες κι εγώ. Razz Razz Razz Laughing Laughing Wink

Τώρα το αν θα το κάνεις, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Very happy
Εξαρτάται από το πόσο διατεθιμένος είσαι. Wink
Δίνεις 75€ για λευκά όργανα, 150€ για κομπλέ ταμπλό (φτιάξιμο του παλιού όπως θες σε χρωματισμό) ή δίνεις 1-2€ και κάνεις το ίδιο? Very happy
It's your call! Wink
George4 - Δευ 17 Μάϊ 2004, 14:15:04
Θέμα δημοσίευσης:
η σελιδα που σας ειπα στο internet ειναι η www.speedhut.com αλλα δυστηχως δε μας κανει γιατι ειναι μονο για αμερικανικα αυτοκινητα
Ntinos - Δευ 17 Μάϊ 2004, 15:32:51
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ιδέα για δημιουργία λευκού αυτοκόλλητου για τα όργανα!!!
Skull έγραψε:
Καθως κοιτουσα κατι φωτογραφιες απο 206 ειδα σε ενα τα λευκα οργανα να ηταν καπως περιεργα....μου φαινετε πως αυτο το αυτοκολλητο το εκανε καποιος ιδιοτης οπως ηθελε και με οτι χρωματα ηθελε!!Κοιταξτε και εσεις:

Δεν σας φαινετε πολυ απλο??? Very happy

Πως σας φαινετε η ιδεα μου???
Confused

αυτα τα οργανα πρεπει να ειναι εταιριας και indiglo και οχι απο ιδιωτη.εχω δει ιδια στην Αγγλια.Απλα επειδη ο θαλασσης εντονος φωτισμος δεν κολαει με τα κοκκινα στα σημεια που εχει το κοντερ και δεν φενεται τοσο ωραια τα βγαζουν μονοχρωμα
Skull - Δευ 17 Μάϊ 2004, 18:47:42
Θέμα δημοσίευσης:
George4 έγραψε:
η σελιδα που σας ειπα στο internet ειναι η www.speedhut.com αλλα δυστηχως δε μας κανει γιατι ειναι μονο για αμερικανικα αυτοκινητα

Και στο κανουν αυτοι μετα απο παραγκελια και με τα διπλασια λεφτα που εχει ενα αυτοκολλητο για λευκα οργανα....

Εκανα ενα για πλακα αλλα μετα δεν στο δειχνει να δεις πως το εκανες.... Crying or Very sad

Αυτο με τις τρυπες ειναι προβλημα οντως...υπαρχουν ομως μηχανες που εκτυπωνουν κομενο το χαρτι δηλαδη αυτες τις μικρες τρυπουλες θα ειναι ευκολο να τις αφαιρεσεις! Laughing
Αν θυμαμε καλα παλια που ειχα κανει μια μικροτερη πινακιδα στο μηχανακι μου ο τυπος ειχε εκτυπωσει τα γραματα τις πινακιδας σε ενα φυλλο-αυτοκολλητο-ψιλοπλαστικο και με ενα μαχαιρακι τα εβγαζε απο το κατω φυλο του αυτοκολητου....

Το ιδιο επαιξε και με το αυτοκολητο που εχω τον χαρτη της Ελλαδας...με ενα μαχαιρακι εβγαζα σιγα-σιγα ολα τα νησια του Αιγαιου!!!! Laughing

Τι εχει να πει και ο γραφιστας της παρεας??? Confused
nik7 - Δευ 17 Μάϊ 2004, 18:51:41
Θέμα δημοσίευσης:
i aferesi den tha einai diskoli .. me ena kalo kopidi tha einai panefkoli alla den ksero an to teliko apotelesma tha einai toso kalo...... ego an thelete exo stathero xeri (Afou perasa mixanologiko sxedio 2...) kai mporo na kano tetoia douleia.. alla.....
freestyler - Δευ 17 Μάϊ 2004, 20:25:44
Θέμα δημοσίευσης:
βρε παιδια.... η εκτυπωση θα γινει σε ζελατινα διαφανη... νομιζω πως γινεται αυτο... απλα δεν θυμαμαι τι γινεται με το λευκο χρωμα....
zzzleepy - Δευ 17 Μάϊ 2004, 23:52:59
Θέμα δημοσίευσης:
Γίνεται με αυτοκόλλητο. Κόβεται σε πλόττερ στα κατάλληλα σημεία και πριν το κολλήσεις τα αφαιρείς ένα ένα με τσιμπιδάκι. Όποιος δει τους δράκους που έχω στο αμάξι θα καταλάβει... Και μάλιστα μπορεί να μπει οποιοδήποτε χρώμα... Χμμμμ... Θα το δοκιμάσω όταν δε θα βαριέμαι... Sleeping
Skull - Τρι 18 Μάϊ 2004, 17:50:03
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
... Χμμμμ... Θα το δοκιμάσω όταν δε θα βαριέμαι... Sleeping

Tωρα καταλαβα που κολαει το zzzzzzzzzleepy!!!! Razz

Αντωνη αν μας στειλει scannaρισμενο ο Χρηστος(kovac) το κοντερ θα γινει η δουλεια,ετσι??? Very happy
freestyler - Τρι 18 Μάϊ 2004, 20:53:56
Θέμα δημοσίευσης:
α ναι μωρε!! γινεται κι ετσι!! απλα το αυτοκολλητο το κολλαμε πανω στα υπαρχοντα οργανα?? θα ειναι τοσο ακριβειας βρε παιδια??η' το κολλαμε σε καμια ζελατινα οτι χρωματος θελουμε?
zzzleepy - Τετ 19 Μάϊ 2004, 00:33:38
Θέμα δημοσίευσης:
freestyler έγραψε:
α ναι μωρε!! γινεται κι ετσι!! απλα το αυτοκολλητο το κολλαμε πανω στα υπαρχοντα οργανα?? θα ειναι τοσο ακριβειας βρε παιδια??η' το κολλαμε σε καμια ζελατινα οτι χρωματος θελουμε?

Το αυτοκόλλητο μπορεί να έχει αρκετή λεπτομέρεια αλλά μέχρι ένα σημείο. Αυτοκόλλητο είναι, δεν είναι εκτύπωση Razz Γι'αυτό πιστεύω η δική σου ιδέα με τη ζελατίνα θα είναι καλύτερη...
Skull - Τρι 25 Μάϊ 2004, 20:00:42
Θέμα δημοσίευσης:
Τι γινετε με αυτο το θεμα???Χρηστο προχωραει???Απο οτι καταλαβες ειμαστε κρεμασμενοι επανω σου γιατι εσυ μπορεις να μας δωσεις τα οργανα scannaρισμενα!!! Very happy
kovac - Τετ 26 Μάϊ 2004, 00:42:48
Θέμα δημοσίευσης:
Γιάννη δεν ήξερα πως περιμένατε εμένα. Embarassed Embarassed Embarassed
Αν πάνε όλα όπως τα έχω υπολογίσει, θα τα έχεις το Σ/Κ! Wink
Μόνο που εγώ έχω μαύρα όργανα κι όχι λευκά! Razz

Καλύτερα θα ήταν να βρίσκατε λευκά όργανα να scanάρατε, παρά μαύρα και μετά με photoshop ή corel να τα πειράζατε και να τα κάνατε άσπρα. Wink
Όχι τίποτα άλλο, απλά θα είχατε καρμπόν τα λευκά όργανα που έχει η Peugeot. Wink
Skull - Τετ 26 Μάϊ 2004, 01:33:24
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Γιάννη δεν ήξερα πως περιμένατε εμένα. Embarassed Embarassed Embarassed
Αν πάνε όλα όπως τα έχω υπολογίσει, θα τα έχεις το Σ/Κ! Wink
Μόνο που εγώ έχω μαύρα όργανα κι όχι λευκά! Razz

Καλύτερα θα ήταν να βρίσκατε λευκά όργανα να scanάρατε, παρά μαύρα και μετά με photoshop ή corel να τα πειράζατε και να τα κάνατε άσπρα. Wink
Όχι τίποτα άλλο, απλά θα είχατε καρμπόν τα λευκά όργανα που έχει η Peugeot. Wink

Δεν μας πειραζει καθολου.....θα το κανουμε οτι θελουμε εμεις δηλαδη ο zzzleepy θα μου το κανει.... Embarassed

Laughing Laughing
smaraghi - Σαβ 29 Μάϊ 2004, 23:14:20
Θέμα δημοσίευσης:
Τα όργανα του 206 μου είναι τέλεια . Δεν είναι λευκά αλλά ασημί! Very happy
Skull - Κυρ 30 Μάϊ 2004, 21:45:44
Θέμα δημοσίευσης:
smaraghi έγραψε:

Shocked Δηλαδη???
kovac - Δευ 31 Μάϊ 2004, 13:07:41
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
smaraghi έγραψε:

Shocked Δηλαδη???

Εννοεί αυτά Γιάννη! Wink

Εν τω μεταξύ, ιδού και τα όργανα του pug από το scanner:
[img][/img]
Δεν ανεβαίνει με τίποτα η άτιμη. Evil Evil Evil

κι από το paint (ζωγραφική) Shocked Shocked Shocked των XP, με ένα απλό invert colors έχουμε:

¶ψογο?????????? Cool Cool Cool Cool Very happy Wink
Το μόνο που του λείπει είναι τα γαλάζια (ή ακόμη και λευκά) led (ή λαμπάκια για τους τυχερούς) για να δουλέψει και σωστά ο χρωματισμός. Wink
Skull - Δευ 31 Μάϊ 2004, 13:59:07
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδη Χρηστο τωρα εμεις το κανουμε ενα save as,το εκτυπωνουμε και το εχουμε ετοιμο??? Confused

Να σαι καλα ρ Χρηστο!!!!! Very happy
PHSYBORG - Δευ 31 Μάϊ 2004, 15:18:51
Θέμα δημοσίευσης:

Εχω κ αυτο αν κανει
Steve - Δευ 31 Μάϊ 2004, 17:40:32
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
zzzleepy έγραψε:

Δηλαδή κόβεις το χαρτί έτσι ώστε όταν περνάει το φως να παίρνει τη μορφή των ενδείξεων. Wink Αυτή η φωτογραφία είναι από τις κανονικές ενδείξεις βέβαια, αλλά για να δεις στο περίπου. Wink

Πατάτα

Skull έγραψε:
Αυτο με τις τρυπες ειναι προβλημα οντως...υπαρχουν ομως μηχανες που εκτυπωνουν κομενο το χαρτι δηλαδη αυτες τις μικρες τρυπουλες θα ειναι ευκολο να τις αφαιρεσεις! Laughing
Αν θυμαμε καλα παλια που ειχα κανει μια μικροτερη πινακιδα στο μηχανακι μου ο τυπος ειχε εκτυπωσει τα γραματα τις πινακιδας σε ενα φυλλο-αυτοκολλητο-ψιλοπλαστικο και με ενα μαχαιρακι τα εβγαζε απο το κατω φυλο του αυτοκολητου....

Το ιδιο επαιξε και με το αυτοκολητο που εχω τον χαρτη της Ελλαδας...με ενα μαχαιρακι εβγαζα σιγα-σιγα ολα τα νησια του Αιγαιου!!!! Laughing

Τι εχει να πει και ο γραφιστας της παρεας??? Confused

Πατάτα #2

nik7 έγραψε:
i aferesi den tha einai diskoli .. me ena kalo kopidi tha einai panefkoli alla den ksero an to teliko apotelesma tha einai toso kalo...... ego an thelete exo stathero xeri (Afou perasa mixanologiko sxedio 2...) kai mporo na kano tetoia douleia.. alla.....

Πατάτα #3 Razz

Σκεφτείτε απλά ρε σεις... Εκτύπωση σε διαφάνεια... Wink Σας κούφανα έ?!

Εκτύπωση σε διαφάνεια το καντράν, αφού έχετε "σβήσει" το χρώμα στις γραμμές ενδείξεων και στους αριθμούς, εκεί που δεν θέλετε να πέσει μελάνι από τον εκτυπωτή, τα "βάφετε" ή τα "σβήνετε" με transparent στο photoshop/corel κλπ.

Αν πάλι σας φαίνεται έντονο, τότε βάζετε και ένα ριζόχαρτο από πίσω από τα όργανα για να "θολώσει" ο φωτισμός και να γίνει πιο απαλός!!! Cool

Όποιος κατάλαβε τι λέω, θα μου ανάψει λαμπάδα σίγουρα Very happy
Skull - Δευ 31 Μάϊ 2004, 18:37:34
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Εκτύπωση σε διαφάνεια το καντράν, αφού έχετε "σβήσει" το χρώμα στις γραμμές ενδείξεων και στους αριθμούς, εκεί που δεν θέλετε να πέσει μελάνι από τον εκτυπωτή, τα "βάφετε" ή τα "σβήνετε" με transparent στο photoshop/corel κλπ.

Πατατα #4!!!! Razz

Αν το εκτυπωσουμε σε διαφανεια πως το μαυρο των οργανων θα γινει ασπρο??? Confused

Φιλιππε και αυτο που εδωσες ειναι ετοιμο για εκτυπωση....του Χρηστου πιανει σχεδον μια ολοκληρη κολλα Α4 αν πας απο το paint των XP να το εκτυπωσης!
Steve - Δευ 31 Μάϊ 2004, 20:02:02
Θέμα δημοσίευσης:
1) Η εκτύπωση θα γίνει όταν μορφοποιήσεις όπως ακριβώς θέλεις το καντράν.

2) Η εκτύπωση δεν θα γίνει σπίτι σου αλλά σε κάποιο τυπογραφείο ανάλογο με κατάλληλους εκτυπωτές που μπορούν να ψεκάσουν και άσπρο μελάνι... Wink
kovac - Δευ 31 Μάϊ 2004, 23:15:56
Θέμα δημοσίευσης:
Ο μοιράζω πατάτες έγραψε:

Αν πάλι σας φαίνεται έντονο, τότε βάζετε και ένα ριζόχαρτο από πίσω από τα όργανα για να "θολώσει" ο φωτισμός και να γίνει πιο απαλός!!! Cool

Όποιος κατάλαβε τι λέω, θα μου ανάψει λαμπάδα σίγουρα Very happy

Καλά ρε συ Σταύρο, δε δίαβασες (πρώτη σελίδα) πως η εκτύπωση δεν μπορεί να γίνει σε χαρτί επειδή το χαρτί "κιτρινίζει" όσο περνάει ο καιρός?
Θεωρώ αυτονόητο πως θα εκτυπωθεί σε διαφάνεια (transparent χαρτί). Wink

Σταύρο, αυτό το έχω σκεφτεί κι εγώ και είναι η καλύτερη λύση για το που θα εκτυπωθούν οι ενδείξεις. Very happy Wink
Αλλά δε θέλουμε να φωτίζεται όλο το καντράν (ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν αριθμοί και γραμμές ή και το serial number του πλαστικού των ενδείξεων) αλλά μόνο οι ενδείξεις (αριθμοί και γραμμές), οπότε σκέτη διαφάνεια δε μας κάνει. Wink

¶ρα τα όργανα θα έχουν:

- 2 στρώσεις (μία κανονική-transparent) και μια "χαρτοκοπτική" από υλικό που δεν επιτρέπει στο φως τη διέλευση από το εσωτερικό του (όπως φτιάχνουν και τα aftermarket αν έχετε δει Wink , αλλά αυτοί το κάνουν με 3 στρώσεις 1.λευκά όργανα 2.χρωματιστή ζελατίνα 3.το υλικό που σας λέω).

Ή

- θα πρέπει αφού εκτυπώσεις από την μία πλευρά της ζελατίνας τις ενδείξεις όπως τις θες, τότε στην πίσω της πλευρά να εκτυπώσεις μαυρίλα (ώστε το φως να μην περνάει) αφήνοντας κενά (με τον τρόπο που αναφέρω πιο κάτω) όσα θες από την άλλη πλευρά να φωτίζονται.

Δεν ξέρω αν έχετε δουλέψει corel/photoshop αλλά υπάρχει και το mask tool στο corel. Απλά και εύκολα.
Κάνεις +mask σε όλη την εικόνα, -mask σε ό,τι δε θες να εκτυπωθεί (άρα διαφανές) και πατάς copy. Μετά file->new from clipboard. Αυτό που θα εμφανιστεί εκτυπώνεται κανονικότατα και είναι και αυτό που θες!!!

Αλλά, για ποιο λόγο να αφήσεις τα κενά και να μην τα κάνεις γαλάζια (όπως η γραμμή στα 90χλμ), ώστε να δείχνουν ωραία (γαλάζια κι όχι διάφανα=>γκρι) και την ημέρα? Wink
Steve - Τρι 01 Ιούν 2004, 00:12:46
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν νομίζω να το θεώρησε κανείς αυτονόητο περί διαφάνειας!

Επίσης, αντί να το περνάς μπρος πίσω εκτύπωση, το περνάς μια 2πλή από μπροστά Wink Αν και το μπρος πίσω δεν είναι άσχημο, αλλά το flip της εικόνας πρέπει να είνα ακριβέστατο αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι τραγικότατο... Rolling eyes

Όσο για τα κενά που λες, κάντα ότι θες! Γούστο σου! Very happy Εγώ πιστεύω πως η λύση διαφάνειας/ριζόχαρτο θα είναι η καλύτερη, χωρίς να μπλέκεις τα κοπτικά μέσα τα οποία αν γίνουν από άτομο, θέλει απίστευτο χρόνο και ακρίβεια, αν γίνει απο μηχάνημα, το κόστος θα σε εμποδίσει να το κάνεις σίγουρα... Rolling eyes
Skull - Παρ 04 Ιούν 2004, 18:45:46
Θέμα δημοσίευσης:
Εκανα μια μικρη διεργασια για να το κανω εντελως απρο με μαυρο..οπως ειπε και ο Χρηστος με ενα mask και ιδου....

Το ξερω ειναι πολυ μικρη αλλα...
Για μεγενθυση πατηστε την!!! Wink
TGL_tuning - Δευ 11 Οκτ 2004, 16:29:38
Θέμα δημοσίευσης:
gia pite mou idees
gia ta parakato

TGL_tuning - Δευ 11 Οκτ 2004, 16:33:39
Θέμα δημοσίευσης:
kai

perimenw sxolia?
PHSYBORG - Δευ 11 Οκτ 2004, 18:18:36
Θέμα δημοσίευσης:
Το θεμα με τα λευκα ειναι αν ειναι διαφανα ? κ οταν αναβουμε βραδυ τα φωτα αναβει ολο η μονο οι ενδειξεις ?
Skull - Δευ 11 Οκτ 2004, 19:27:49
Θέμα δημοσίευσης:
TGL_tuning έγραψε:
kai

perimenw sxolia?

Απο οτι διακρινω ειναι μια ζελατινα με τις φωτιες πανω απο την "πλακα" με τις ενδειξεις!!!

Σωστο και αυτο! Wink

Το ερωτημα ειναι πως κανεις μια τετοια "πλακα"?? Confused
shark_zak - Τρι 12 Οκτ 2004, 01:09:18
Θέμα δημοσίευσης:
TGL_tuning έγραψε:
kai

perimenw sxolia?

καλοοοοοοο..... Silly
απο που... Question
HYPER_Piccolo - Τρι 12 Οκτ 2004, 01:50:06
Θέμα δημοσίευσης:
χμμμμμμμμ πολυ πολυ ωραιο TGL_tuning... φτιαχτο η αγοραστο ειναι ? και ο φωτισμος ? ενωω για να φανουν οι φωτιες δεν θα πρεπει να υπαρχει απο κατω και ο καταληλος φωτησμος ? υπαρχουν εκει απο κατω leds?

Kovac μηπως σου ειναι ευκολο να βρεις τις φωτογραφιες για το πως βγαινουν τα καπακια απο τους δεικτες ? ειχα σωσει εναν οδηγο απο το κλασικο γερμανικο site αλλα μαλον ειναι για το παλιο μοντελο... καμια σχεσι διλαδι... εμενα εχει πηνεια (αν τα λεμε πηνεια σαν μοτερακια μικρα ειναι Razz (ασχετος))... αλοιος να σου στειλω εγω τις φωτογραφιες ανοιγμενο το καντραν να μου πεις... οκ ?
TGL_tuning - Τρι 12 Οκτ 2004, 10:15:37
Θέμα δημοσίευσης:
einai etima paidia oxi ftiaxta

einai proionta pou ta eisagoume emeis
oso gai tis foties fotizontai opos kai kai oi arithmoi
HYPER_Piccolo - Τρι 12 Οκτ 2004, 17:04:44
Θέμα δημοσίευσης:
πολυ ομορφα... υπαρχουν και αλλα σχεδια ?
Skull - Τρι 12 Οκτ 2004, 20:28:49
Θέμα δημοσίευσης:
TGL_tuning έγραψε:
einai etima paidia oxi ftiaxta

einai proionta pou ta eisagoume emeis
oso gai tis foties fotizontai opos kai kai oi arithmoi

Aυτοκόλλητα ειναι ομως??
HYPER_Piccolo - Τετ 13 Οκτ 2004, 02:43:30
Θέμα δημοσίευσης:
τα κοβω να ειναι ιδιο υλικο με το μαμα που εχει το κοντερ επανω
TGL_tuning - Τετ 13 Οκτ 2004, 10:10:46
Θέμα δημοσίευσης: