George4 έγραψε: |
υπαρχει σελιδα στο internet που μπορεις να φτιαξεις τα οργανα οπως εσυ θελεις αλλα δεν ξερω ακριβως τη διευθυνση. οταν τη μαθω θα σας την πω |
Skull έγραψε: |
Νομιζω πως μπορουμε ολοι να φτιαξουμε κατι τετοιο...
Το μονο που θελουμε ειναι να βρουμε τις διαστασεις κατι που καποιοι εδω μεσα(που εχουν κανει "βιδες" τα κοντερ τους ![]() |
zzzleepy έγραψε: |
Δε σκεφτήκατε όμως κάτι πολύ σημαντικό: τι γίνεται με το φωτισμό των αριθμών του καντράν; Αν βάλουμε μη διαμπερές υλικό (όπως φωτογραφικό χαρτί ας πούμε) πως θα περνάει το φως από μέσα; |
kovac έγραψε: | ||
Κόβεις το σημείο ώστε να περνάει το φως. ![]() Δηλαδή κόβεις το χαρτί έτσι ώστε όταν περνάει το φως να παίρνει τη μορφή των ενδείξεων. ![]() |
Καλά πρέπει να έχεις ατελείωτες μαζοχιστικές τάσεις για να κάτσεις να κάνεις κάτι τέτοιο! ![]() ![]() |
Καθως κοιτουσα κατι φωτογραφιες απο 206 ειδα σε ενα τα λευκα οργανα να ηταν καπως περιεργα....μου φαινετε πως αυτο το αυτοκολλητο το εκανε καποιος ιδιοτης οπως ηθελε και με οτι χρωματα ηθελε!!Κοιταξτε και εσεις:
![]() Δεν σας φαινετε πολυ απλο??? ![]() Νομιζω πως μπορουμε ολοι να φτιαξουμε κατι τετοιο... Το μονο που θελουμε ειναι να βρουμε τις διαστασεις κατι που καποιοι εδω μεσα(που εχουν κανει "βιδες" τα κοντερ τους ![]() Πως σας φαινετε η ιδεα μου??? ![]() |
George4 έγραψε: |
η σελιδα που σας ειπα στο internet ειναι η www.speedhut.com αλλα δυστηχως δε μας κανει γιατι ειναι μονο για αμερικανικα αυτοκινητα |
... Χμμμμ... Θα το δοκιμάσω όταν δε θα βαριέμαι... ![]() |
freestyler έγραψε: |
α ναι μωρε!! γινεται κι ετσι!! απλα το αυτοκολλητο το κολλαμε πανω στα υπαρχοντα οργανα?? θα ειναι τοσο ακριβειας βρε παιδια??η' το κολλαμε σε καμια ζελατινα οτι χρωματος θελουμε? |
kovac έγραψε: |
Γιάννη δεν ήξερα πως περιμένατε εμένα. ![]() ![]() ![]() Αν πάνε όλα όπως τα έχω υπολογίσει, θα τα έχεις το Σ/Κ! ![]() Μόνο που εγώ έχω μαύρα όργανα κι όχι λευκά! ![]() Καλύτερα θα ήταν να βρίσκατε λευκά όργανα να scanάρατε, παρά μαύρα και μετά με photoshop ή corel να τα πειράζατε και να τα κάνατε άσπρα. ![]() Όχι τίποτα άλλο, απλά θα είχατε καρμπόν τα λευκά όργανα που έχει η Peugeot. ![]() |
smaraghi έγραψε: |
Τα όργανα του 206 μου είναι τέλεια . Δεν είναι λευκά αλλά ασημί! ![]() |
Skull έγραψε: | ||
![]() |
kovac έγραψε: | ||
Κόβεις το σημείο ώστε να περνάει το φως. ![]() Δηλαδή κόβεις το χαρτί έτσι ώστε όταν περνάει το φως να παίρνει τη μορφή των ενδείξεων. ![]() ![]() |
Αυτο με τις τρυπες ειναι προβλημα οντως...υπαρχουν ομως μηχανες που εκτυπωνουν κομενο το χαρτι δηλαδη αυτες τις μικρες τρυπουλες θα ειναι ευκολο να τις αφαιρεσεις! ![]() Αν θυμαμε καλα παλια που ειχα κανει μια μικροτερη πινακιδα στο μηχανακι μου ο τυπος ειχε εκτυπωσει τα γραματα τις πινακιδας σε ενα φυλλο-αυτοκολλητο-ψιλοπλαστικο και με ενα μαχαιρακι τα εβγαζε απο το κατω φυλο του αυτοκολητου.... Το ιδιο επαιξε και με το αυτοκολητο που εχω τον χαρτη της Ελλαδας...με ενα μαχαιρακι εβγαζα σιγα-σιγα ολα τα νησια του Αιγαιου!!!! ![]() Τι εχει να πει και ο γραφιστας της παρεας??? ![]() |
nik7 έγραψε: |
i aferesi den tha einai diskoli .. me ena kalo kopidi tha einai panefkoli alla den ksero an to teliko apotelesma tha einai toso kalo...... ego an thelete exo stathero xeri (Afou perasa mixanologiko sxedio 2...) kai mporo na kano tetoia douleia.. alla..... |
Steve έγραψε: |
Σκεφτείτε απλά ρε σεις... Εκτύπωση σε διαφάνεια... ![]() Εκτύπωση σε διαφάνεια το καντράν, αφού έχετε "σβήσει" το χρώμα στις γραμμές ενδείξεων και στους αριθμούς, εκεί που δεν θέλετε να πέσει μελάνι από τον εκτυπωτή, τα "βάφετε" ή τα "σβήνετε" με transparent στο photoshop/corel κλπ. |
Ο μοιράζω πατάτες έγραψε: |
Σκεφτείτε απλά ρε σεις... Εκτύπωση σε διαφάνεια... ![]() Εκτύπωση σε διαφάνεια το καντράν, αφού έχετε "σβήσει" το χρώμα στις γραμμές ενδείξεων και στους αριθμούς, εκεί που δεν θέλετε να πέσει μελάνι από τον εκτυπωτή, τα "βάφετε" ή τα "σβήνετε" με transparent στο photoshop/corel κλπ. Αν πάλι σας φαίνεται έντονο, τότε βάζετε και ένα ριζόχαρτο από πίσω από τα όργανα για να "θολώσει" ο φωτισμός και να γίνει πιο απαλός!!! ![]() Όποιος κατάλαβε τι λέω, θα μου ανάψει λαμπάδα σίγουρα ![]() |
TGL_tuning έγραψε: |
kai
![]() perimenw sxolia? |
kai
![]() perimenw sxolia? |
einai etima paidia oxi ftiaxta
einai proionta pou ta eisagoume emeis oso gai tis foties fotizontai opos kai kai oi arithmoi |
Skull έγραψε: | ||
Aυτοκόλλητα ειναι ομως?? |
HYPER_Piccolo έγραψε: |
τα κοβω να ειναι ιδιο υλικο με το μαμα που εχει το κοντερ επανω |