netblaster έγραψε: |
Αντωνη, προφανως το καλυτερο ειναι αυτο που κραταει περισσοτερο, σε πρωτη φαση, καλυτερη ποιοτητα, σε δευτερη και τελος το οποιο κερδος σε αποδοση!!! Παντως ενα ειναι το σιγουρο επειδη το εψαξα, δεν πλενονται ολα τα φιλτρα, ουτε κρατανε ολα το ιδιο!!! Αυτα της Κ&Ν κρατανε 100.000km με ενα καθαρισμα στα 50, και απο εκει και περα ειναι αλλα που υποσχονται απροβληματιστη λειτουργια για 100.000km χωρις το παραμικρο καθαρισμα, η λενε απλα οτι αντεχουν το τριπλασιο απο ενα κοινο φιλτρο αερος!!! Και ενας αλλος σημαντικος παραγων ειναι τα υλικα...Πολλοι κατασκευαστες φτιαχνουν συρματινα, τα οποια ειναι και τα χειροτερα (και ακριβοτερα!!!)...Τα Pipercross ειναι καλα, αλλα υστερουν σε ποιοτητα (αναλογικα με τα λεφτα που δινεις παντα...)!!! Μια πολυ καλη λυση που εχω δοκιμασει σε πεζουλα ειναι το φιλτρο της ITG!!! Κραταει γυρω στα 70.000km χωρις καθαρισμα, εχει πολυ καλη αποδοση και μικρο κοστος!!! ![]() |
Παράθεση: |
Performance hints
Service every 50,000-100,000 miles on street driven applications.Service more often in off-road or heavy dust conditions or when air filter reaches 18" of restriction.Let the dirt "build-up" work for you;it will not hurt the performance and actually help filter the air. |
PHSYBORG έγραψε: |
Φιλτρο αερος AROSPEED σε στυλ intercooler για HONDA!
Mε μοντιφα μπαινει κ σε αλλα καρα ! ![]() |
Φιλτρο αερος AROSPEED σε στυλ intercooler για HONDA!
Mε μοντιφα μπαινει κ σε αλλα καρα ! ![]() |
teodor_v έγραψε: |
Ξέρει κανείς αν οι φιλτροχοάνες της GREEN καθαρίζονται; Και αν καθαρίζονται πώς; Με κιτ καθαρισμού; Με νερό δεν κάνει; |
teoman έγραψε: |
Καθαρίζονται,όπως και τα κοινά φίλτρα γάζας.Και εγώ μόνο με νερό έλεγα ότι καθαρίζονται αλλά... 2 κουβάδες μαυρίλα έβγαλε μόλις έβαλα σαπούνι (καθαριστικό).Και στον πάτο χώμα... |
teodor_v έγραψε: | ||
Πέρα απο το αν καθαρίζονται καλά η όχι με σκέτο νερό (που δεν καθαρίζονται καλά) η ερώτηση μου είναι αν το νερό τις καταστρέφει; Δεν νομίζω βέβαια αλλά άκουσα ότι μερικές χοάνες δεν καθαρίζονται καθόλου, είναι ουσιαστικά μιας χρήσης αν μπορώ να το πώ και έτσι. |
p206xs2 έγραψε: |
Παιδιά έχω μία απορία.
Στο 206 το 16άρι (110hp) το μαμά φίλτρο αέρος που έχει μέσα στο φιλτροκούτι μπορώ να το καθαρίσω ή πάει μόνο για πέταμα; Αν μπορώ να το καθαρίσω πως πρέπει να το βγάλω και με τι να το πλύνω; |
p206xs2 έγραψε: |
Παιδιά έχω μία απορία.
Στο 206 το 16άρι (110hp) το μαμά φίλτρο αέρος που έχει μέσα στο φιλτροκούτι μπορώ να το καθαρίσω ή πάει μόνο για πέταμα; Αν μπορώ να το καθαρίσω πως πρέπει να το βγάλω και με τι να το πλύνω; |
zzzleepy έγραψε: |
Αγνό παρθένο ελαιόλαδο!!! Κι άμα είναι και κρητικό, ακόμα καλύτερα! |
netblaster έγραψε: |
Τα κιτ καθαρισμου ειναι ολα ιδια πανω κατω??? Εχω φιλτρο Κ&Ν, αλλα δεν το πηρα μαζι με το κιτ καθαρισμου (ευλογος ο λογος, αδειασε η τσεπη με τη μια!!!)!!! Ενας φιλος εχει κιτ καθαρισμου της Green, κανει να το χρησιμοποιησω ή θα βγει λουμπεν το φιλτρακι μου??? ![]() |
Peugeot205 έγραψε: |
Eγω προσωπικα εχω βαλει μια σκουπα εδω και 1μηνα.Η σκουπα ειναι χειροποιητη απο την sparco με φιλτρο της Green.Eιμαι αρκετα ευχαριστιμενος αν και δεν κανει ιδιαιτερο θορυβο.Καταναλωση αρκετα αυξημενη.Πιστευω πως το καλυτερο φιλτρο και απο αποδοση και απο φιλτρο ειναι της Ramair που ειναι και ελαφρος ακριβοτερο απο τα υπολοιπα φιλτρα και δουλευουν καλυτερα σε πολλα κυβικα. |
μπα χαλια παει ![]() τωρα μας περνανε τα 1.1 ! |