PSClub - Hellas

Εισαγωγή - Εξαγωγή - 306 - Φίλτρο Αέρος

Anonymous - Κυρ 14 Μάρ 2004, 14:55:14
Θέμα δημοσίευσης: 306 - Φίλτρο Αέρος
POIO FILTRO AEROS NOMIZETE OTI EINAI KALYTERO;
http://www.hi-speed.dk/Guide_Filtertest/Filtertest.html
http://www.knfilter.com/facts.htm#FACTS
SnakeMJK - Κυρ 14 Μάρ 2004, 16:33:58
Θέμα δημοσίευσης:
K&N.... επειδή συνήθως ότι πληρώνεις, παίρνεις. Και το Κ&Ν είναι το ακριβότερο!! Razz
netblaster - Κυρ 14 Μάρ 2004, 17:08:58
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε koulis, δεν ειμαι moderator, αλλα καλο θα ηταν να ειχες βαλει το topic στα τεχνικα θεματα!!! Wink Οσο για τα φιλτρα τωρα, θα συμφωνησω με τον SnakeMJK για τα Κ&Ν, αλλα θα διαφωνησω στο οτι ειναι τα ακριβοτερα!!! Το "προνομιο" αυτο το εχουν τα BMC!!! Very happy

Arrow Παρακαλω τους mods, αν γινεται, να μεταφερθει το topic στην
καταλληλη θεματικη ενοντητα!!!
Anonymous - Κυρ 14 Μάρ 2004, 21:22:58
Θέμα δημοσίευσης:
Sorry!
OTAN TO EGRAFA NOMIZA OTI EIMOYN STA "TEXNIKA 8EMATA"
Anonymous - Κυρ 14 Μάρ 2004, 21:33:15
Θέμα δημοσίευσης:
EXO ALAXEI 2 K&N ....XERETE POIO EINAI TO PROBLHMA; ...KOBETAI TO PLASTIKO APO TON LAIMO! TO KA8ENA KPATEISE ENA XPONO PERIPOY!
KAI NA SKEFTEITE OTI KOSTIZEI 150euro TO KOMATI! TORA EINAI KAIPOS NA ALLAXO PALI, GIA AYTO KOITAZO KAI ALLES MARKES ...
EBALA TO AYTO EROTHMA KAI STO SOYHDIKO topic
(peugeot sport club of sweden) KAI OI PERISOTEROI (DIXOS NA 8ELO NA EPIREASO THN PSIFOFORIA) EIPAN GIA Pipercross KAI BMC.

FILAKIA STHN PATRIDA!!!!!!!!
glf - Κυρ 14 Μάρ 2004, 23:06:04
Θέμα δημοσίευσης:
χμ.. εγώ από το bmc μου με δύο κώνους είμαι ευχαριστημένος. Το έχω για καμια 60.000 χλμ τώρα...
Baphomet - Δευ 15 Μάρ 2004, 09:08:57
Θέμα δημοσίευσης:
δεν έχω ιδία πείρα αλλά από ότι έχω ακούσει από άλλους κι από όσο το έχω ψάξει ψήφισα pippercross... Wink
zzzleepy - Δευ 15 Μάρ 2004, 09:40:04
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο: αν σας δώσουν όλα τα φίλτρα της αγοράς να τα δοκιμάσετε στο αυτοκίνητό σας, είστε σίγουροι ότι θα δείτε διαφορά τόσο αξιοσημείωτη ώστε να καταλάβετε ποιο είναι καλύτερο και ποιο χειρότερο; Ή μήπως όταν λέμε καλό φίλτρο εννοούμε αυτό που τη βγάζει περισσότερο; Αν και απ'όσο ξέρω τα φίλτρα, αν έχεις και το κιτ καθαρισμού, σε βγάζουν αρκετό καιρό...
netblaster - Δευ 15 Μάρ 2004, 11:39:49
Θέμα δημοσίευσης:
Αντωνη, προφανως το καλυτερο ειναι αυτο που κραταει περισσοτερο, σε πρωτη φαση, καλυτερη ποιοτητα, σε δευτερη και τελος το οποιο κερδος σε αποδοση!!! Παντως ενα ειναι το σιγουρο επειδη το εψαξα, δεν πλενονται ολα τα φιλτρα, ουτε κρατανε ολα το ιδιο!!! Αυτα της Κ&Ν κρατανε 100.000km με ενα καθαρισμα στα 50, και απο εκει και περα ειναι αλλα που υποσχονται απροβληματιστη λειτουργια για 100.000km χωρις το παραμικρο καθαρισμα, η λενε απλα οτι αντεχουν το τριπλασιο απο ενα κοινο φιλτρο αερος!!! Και ενας αλλος σημαντικος παραγων ειναι τα υλικα...Πολλοι κατασκευαστες φτιαχνουν συρματινα, τα οποια ειναι και τα χειροτερα (και ακριβοτερα!!!)...Τα Pipercross ειναι καλα, αλλα υστερουν σε ποιοτητα (αναλογικα με τα λεφτα που δινεις παντα...)!!! Μια πολυ καλη λυση που εχω δοκιμασει σε πεζουλα ειναι το φιλτρο της ITG!!! Κραταει γυρω στα 70.000km χωρις καθαρισμα, εχει πολυ καλη αποδοση και μικρο κοστος!!! Wink
TONY PAP - Παρ 19 Μάρ 2004, 11:15:52
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά θα με τρελάνεις ... Ακου 70.000 χλμ χωρίς καθάρισμα Rolling eyes

are you crazy ?

Δια ροπάλου καθάρισμα το πολύ στα 20.000 χλμ για να είναι ΟΛΑ ΟΚ Wink
teoman - Παρ 19 Μάρ 2004, 11:40:23
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως εννοούσες 7000km?Τα k&n και τα περισσότερα φίλτρα,καθαρίζονται κάθε 10000-15000km αλλιώς δεν λειτουργούν αξιόπιστα.
Kouzman - Παρ 19 Μάρ 2004, 12:14:36
Θέμα δημοσίευσης:
το καλυτερο φιλτρο ειναι ΟΧΙ φιλτρο... Twisted evil Twisted evil

οκ αντε ας πω... το καλυτερο φιλτρο για τουρμπο ειναι σιτα αλουμινιου στενη πιασμενη με μεταλλικο σφικτηρα...

για πολυ πεταλουδα απλα ΤΙΠΟΤΑ... (τρομερη διαφορα ηχου με το να εχεις ή οχι φιλτρακια σε καθε πεταλουδα ξεχωριστα....)

για σαξοραλοειδη μονο πεταλουδα...σκουπα με οποιοδηποτε φιλτρακι ή αν δεν χανει αερα στην συνδεση σκουπας-σωληνα παλι θα ελεγα τιποτα ή μια μικρη σιτα πιασμενη με σφικτηρα στην εισαγωγη του σωληνα...

Εχετε ακουσει σκουπα χωρις φιλτρο πως κανει.... Armed Armed
Skull - Παρ 19 Μάρ 2004, 12:52:36
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Αντωνη, προφανως το καλυτερο ειναι αυτο που κραταει περισσοτερο, σε πρωτη φαση, καλυτερη ποιοτητα, σε δευτερη και τελος το οποιο κερδος σε αποδοση!!! Παντως ενα ειναι το σιγουρο επειδη το εψαξα, δεν πλενονται ολα τα φιλτρα, ουτε κρατανε ολα το ιδιο!!! Αυτα της Κ&Ν κρατανε 100.000km με ενα καθαρισμα στα 50, και απο εκει και περα ειναι αλλα που υποσχονται απροβληματιστη λειτουργια για 100.000km χωρις το παραμικρο καθαρισμα, η λενε απλα οτι αντεχουν το τριπλασιο απο ενα κοινο φιλτρο αερος!!! Και ενας αλλος σημαντικος παραγων ειναι τα υλικα...Πολλοι κατασκευαστες φτιαχνουν συρματινα, τα οποια ειναι και τα χειροτερα (και ακριβοτερα!!!)...Τα Pipercross ειναι καλα, αλλα υστερουν σε ποιοτητα (αναλογικα με τα λεφτα που δινεις παντα...)!!! Μια πολυ καλη λυση που εχω δοκιμασει σε πεζουλα ειναι το φιλτρο της ITG!!! Κραταει γυρω στα 70.000km χωρις καθαρισμα, εχει πολυ καλη αποδοση και μικρο κοστος!!! Wink

Ρε συ αυτος που το πηρα μου ειπε καθε 20.000χιλιομετρα να το πλενω και γι αυτο την πρωτη φορα εκανα τσιγκουνιες.... Embarassed

Ειναι αληθεια???
Τωρα εχω το κουτι απο τα καθαρηστικα και βαριεμε να τα διαβασω! Mad
netblaster - Παρ 19 Μάρ 2004, 15:59:42
Θέμα δημοσίευσης:
Τι να σας πω...Το χαρτι που ειχε μεσα στο κουτι του φιλτρου (K&N) το λεει ξεκαθαρα, πρωτο και μοναδικο καθαρισμα στα 50.000km!!! Kαι στο site της K&N αν πατε το ιδιο θα δειτε!!! Οσο για το ITG δεν εχω προσωπικη εμπειρια, απλα λεω τι διαβαζω στις προδιαγραφες του!!! Το συγκεκριμενο δεν πλενεται, δεν υπαρχει καν κιτ καθαρισμου οπως στα Κ&Ν!!! Wink Απλα, μετα το τελος των χιλιομετρων που θεωρητικα καλυπτει το πετας!!! Ειναι αρκετα φθηνο παντως...
Skull - Παρ 19 Μάρ 2004, 17:07:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι οντως το λεει:

Παράθεση:
Performance hints

Service every 50,000-100,000 miles on street driven applications.Service more often in off-road or heavy dust conditions or when air filter reaches 18" of restriction.Let the dirt "build-up" work for you;it will not hurt the performance and actually help filter the air.

ΚΑι τι τζαμπα αγορασαμε σετ καθαρησμου...

Γιατι ομως λες οτι πρωτο και μοναδικο...εχει μεγαλητερη ζωη απο τα 100.000χιλιομετρα!
Για την μηχανη σκεφτομαι εγω αν θα αντεξει τα 100.000χιλιομετρα και οχι το φιλτρο! Laughing

Βρε καθε 20.000χιλιομετρα θα το κανω να βγαλει τα λεφτα του! Very happy
netblaster - Κυρ 21 Μάρ 2004, 21:24:21
Θέμα δημοσίευσης:
Γιαυτον ακριβως το λογο λεω το πρωτο και μοναδικο στα 50!!! Ποιος θα κραταγε φιλτρο για πανω απο 100.000km??!??! Παντως εχεις δικιο για το καθαρισμα καθε 20.000km!!! Κακο δεν κανει, και απο την αλλη τζαμπα το πηραμε το κιτ καθαρισμου???
MAG206cc1.6 - Τρι 11 Μάϊ 2004, 22:13:34
Θέμα δημοσίευσης: ΟΟΟΟΟΟΟ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΓΚΡΕΕΝ?
PHSYBORG - Κυρ 23 Μάϊ 2004, 14:18:27
Θέμα δημοσίευσης:
Tι θα λεγατε για κατι τετοιο στο PUG?

netblaster - Κυρ 23 Μάϊ 2004, 16:53:40
Θέμα δημοσίευσης:
Ενδιαφερον... Rolling eyes Τι προδιαγραφες εχει??? Θα ειναι κανα κιτ φανταζομαι?!?
PHSYBORG - Κυρ 23 Μάϊ 2004, 17:40:30
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλτρο αερος AROSPEED σε στυλ intercooler για HONDA!
Mε μοντιφα μπαινει κ σε αλλα καρα ! Wink
mick206 - Κυρ 23 Μάϊ 2004, 18:35:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ένα τέτοιο μου φαίνεται πως είδα εγώ σήμερα το μεσημεράκι! Rolling eyes
Ήταν πίσω από εκεί που μπαίνει η σίτα ή το πλαστικό... Wink
voudas - Κυρ 23 Μάϊ 2004, 23:07:17
Θέμα δημοσίευσης:
κανένα σχόλια για τα green ? (για μαμά φιλτροκούτι)

τιμή?
dodis - Δευ 24 Μάϊ 2004, 07:22:30
Θέμα δημοσίευσης:
καλημερα κωστα.εχω βαλει green εγω.το εβαλα 60 ευρω πριν ενα μηνα.περιμενα καλυτερη αποδοση,οχι πως δεν εχει,αλλα δε τρελαθηκα κι ολας.
voudas - Δευ 24 Μάϊ 2004, 08:21:44
Θέμα δημοσίευσης:
μάλιστα...

διαφορά σε κατανάλωση είδες?

απ'ότι λένε τα παιδιά για μεγαλύτερη απόδοση θα πρέπει να ελευθερωθεί η εισαγωγή του φιλτρόκουτου...

βλέπω είσαι πειραιά κοντά, από που το πήρες?
SnakeMJK - Δευ 24 Μάϊ 2004, 12:19:49
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:

Πολύ καλό! Αλλά σε πιο σημείο θα μπει; Πίσω από την σίτα θα εμποδίζει το ψυγείο... Πόσα φράγκα να κάνει άραγε;
-=N4X=- - Τρι 25 Μάϊ 2004, 15:50:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια ολα ωραια και καλα κ σιγουρα αυτο το στυλ intercooler θα λεει πολλα...αλλα τουλαχιστον στα 1600 τιποτα δεν φτανει την αποδοση της σκουπας και το ξερουν καλα ολοι.
Ghost Dog - Τρι 25 Μάϊ 2004, 21:08:46
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:

Χριστε μου τι μ@λ@κ!ε$ Shocked εχουν ακομα να δουν τα ματια μου.... Mad Evil Evil Evil
teodor_v - Πεμ 27 Μάϊ 2004, 15:46:32
Θέμα δημοσίευσης:
Ξέρει κανείς αν οι φιλτροχοάνες της GREEN καθαρίζονται; Και αν καθαρίζονται πώς; Με κιτ καθαρισμού; Με νερό δεν κάνει;
teoman - Πεμ 27 Μάϊ 2004, 15:51:27
Θέμα δημοσίευσης:
teodor_v έγραψε:
Ξέρει κανείς αν οι φιλτροχοάνες της GREEN καθαρίζονται; Και αν καθαρίζονται πώς; Με κιτ καθαρισμού; Με νερό δεν κάνει;

Καθαρίζονται,όπως και τα κοινά φίλτρα γάζας.Και εγώ μόνο με νερό έλεγα ότι καθαρίζονται αλλά... 2 κουβάδες μαυρίλα έβγαλε μόλις έβαλα σαπούνι (καθαριστικό).Και στον πάτο χώμα...
teodor_v - Πεμ 27 Μάϊ 2004, 16:52:11
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
Καθαρίζονται,όπως και τα κοινά φίλτρα γάζας.Και εγώ μόνο με νερό έλεγα ότι καθαρίζονται αλλά... 2 κουβάδες μαυρίλα έβγαλε μόλις έβαλα σαπούνι (καθαριστικό).Και στον πάτο χώμα...

Πέρα απο το αν καθαρίζονται καλά η όχι με σκέτο νερό (που δεν καθαρίζονται καλά) η ερώτηση μου είναι αν το νερό τις καταστρέφει;
Δεν νομίζω βέβαια αλλά άκουσα ότι μερικές χοάνες δεν καθαρίζονται καθόλου, είναι ουσιαστικά μιας χρήσης αν μπορώ να το πώ και έτσι.
Steve - Πεμ 27 Μάϊ 2004, 20:10:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ψηφίζω "Άλλο" και μάλιστα το kinΓΔraΓon Razz

Φυσικά σκούπα Kingdragon Cool
teoman - Παρ 28 Μάϊ 2004, 01:11:02
Θέμα δημοσίευσης:
teodor_v έγραψε:
teoman έγραψε:

Πέρα απο το αν καθαρίζονται καλά η όχι με σκέτο νερό (που δεν καθαρίζονται καλά) η ερώτηση μου είναι αν το νερό τις καταστρέφει;
Δεν νομίζω βέβαια αλλά άκουσα ότι μερικές χοάνες δεν καθαρίζονται καθόλου, είναι ουσιαστικά μιας χρήσης αν μπορώ να το πώ και έτσι.

Αν μιλάμε για φίλτρο γάζας,καταστρέφεται όταν πέσει νερό ή αέρας με πίεση.Απλό ξέπλυμα στην βρύση ή στον κουβά συνιστάται σε συνδυασμό με το καθαριστικό.
p206xs2 - Παρ 28 Μάϊ 2004, 15:20:38
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά έχω μία απορία.
Στο 206 το 16άρι (110hp) το μαμά φίλτρο αέρος που έχει μέσα στο φιλτροκούτι μπορώ να το καθαρίσω ή πάει μόνο για πέταμα;
Αν μπορώ να το καθαρίσω πως πρέπει να το βγάλω και με τι να το πλύνω;
teoman - Παρ 28 Μάϊ 2004, 15:43:41
Θέμα δημοσίευσης:
p206xs2 έγραψε:
Παιδιά έχω μία απορία.
Στο 206 το 16άρι (110hp) το μαμά φίλτρο αέρος που έχει μέσα στο φιλτροκούτι μπορώ να το καθαρίσω ή πάει μόνο για πέταμα;

Είναι χάρτινο,που σημαίνει ότι στα καθιερωμένα service το αντικαθιστάς.Αν θέλεις πριν το service να το καθαρίσεις,απλώς το βγάζεις από το φιλτροκουτί και το φυσάς.Δεν χρησιμοποιείς υγρό και δεν το λιπαίνεις.
netblaster - Τετ 02 Ιούν 2004, 15:29:34
Θέμα δημοσίευσης:
p206xs2 έγραψε:
Παιδιά έχω μία απορία.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να το αλλαζεις!!! Αν του ριξεις αερα με πιεση δεν καταφερνεις και πολλα, νερο εννοειται οτι δεν κανει (χαρτινο γαρ...)!!! Δεν ειναι και ακριβο... Γιατι να τραβιεσαι καθε φορα ομως??? Βαλε ενα βελτιωτικο που θα σου δωσει και κατι και θαχεις και το κεφαλι σου ησυχο!!! Wink
Steve - Τετ 02 Ιούν 2004, 16:55:17
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτι που έχει παραμεληθεί η αναφορά του σε αυτήν την 2η σελίδα...

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΛΑΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ ΑΛΛΙΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Cool

(αν το ξέρατε ήδη αυτό, τότε... Splat ελεύθερα Razz )
PHSYBORG - Τετ 02 Ιούν 2004, 17:03:35
Θέμα δημοσίευσης:
Λαδι???????? Shocked
Τι λαδι? Rolling eyes Rolling eyes
zzzleepy - Τετ 02 Ιούν 2004, 17:05:42
Θέμα δημοσίευσης:
Αγνό παρθένο ελαιόλαδο!!! Κι άμα είναι και κρητικό, ακόμα καλύτερα!
PHSYBORG - Τετ 02 Ιούν 2004, 17:06:43
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Αγνό παρθένο ελαιόλαδο!!! Κι άμα είναι και κρητικό, ακόμα καλύτερα!

Ριγανουλα σηκωνει?
Steve - Τετ 02 Ιούν 2004, 17:07:36
Θέμα δημοσίευσης:
Στις χοάνες δεν μπαίνει κάποιο ειδικό λάδι για να κρατάει την σκόνη? Rolling eyes
teodor_v - Τετ 02 Ιούν 2004, 17:09:39
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχουν ειδικά κιτ καθαρισμού που έχουν όλα τα απαραίτητα! Και λάδι!
Steve - Τετ 02 Ιούν 2004, 17:11:05
Θέμα δημοσίευσης:
Έστω... αυτά λέω... Mad
zzzleepy - Τετ 02 Ιούν 2004, 17:11:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ρε Γρήγορε! Πλάκα κάνουμε Razz Κι όπως πάντα εκτός θέματος... Laughing
PHSYBORG - Τετ 02 Ιούν 2004, 17:16:04
Θέμα δημοσίευσης:

netblaster - Πεμ 03 Ιούν 2004, 11:16:39
Θέμα δημοσίευσης:
Τα κιτ καθαρισμου ειναι ολα ιδια πανω κατω??? Εχω φιλτρο Κ&Ν, αλλα δεν το πηρα μαζι με το κιτ καθαρισμου (ευλογος ο λογος, αδειασε η τσεπη με τη μια!!!)!!! Ενας φιλος εχει κιτ καθαρισμου της Green, κανει να το χρησιμοποιησω ή θα βγει λουμπεν το φιλτρακι μου??? Confused
teoman - Πεμ 03 Ιούν 2004, 11:22:25
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Τα κιτ καθαρισμου ειναι ολα ιδια πανω κατω??? Εχω φιλτρο Κ&Ν, αλλα δεν το πηρα μαζι με το κιτ καθαρισμου (ευλογος ο λογος, αδειασε η τσεπη με τη μια!!!)!!! Ενας φιλος εχει κιτ καθαρισμου της Green, κανει να το χρησιμοποιησω ή θα βγει λουμπεν το φιλτρακι μου??? Confused

Εγώ δεν βρήκα της k&n και χρησιμοποίησα της sparco.Όλα αυτά τα κιτ απευθύνονται για φίλτρα γάζας επομένως το χρησιμοποιείς χωρίς πρόβλημα.
voudas - Πεμ 03 Ιούν 2004, 13:25:11
Θέμα δημοσίευσης:
καλημέρα,

για να μην πάρω σβάρνα τα μαγαζιά, ξέρει κανείς που να βρω κοντά στον Πειραιά φίλτρο της Green για μαμά φιλτροκούτι? θενκς...
Peugeot205 - Κυρ 06 Ιούν 2004, 10:47:00
Θέμα δημοσίευσης:
Eγω προσωπικα εχω βαλει μια σκουπα εδω και 1μηνα.Η σκουπα ειναι χειροποιητη απο την sparco με φιλτρο της Green.Eιμαι αρκετα ευχαριστιμενος αν και δεν κανει ιδιαιτερο θορυβο.Καταναλωση αρκετα αυξημενη.Πιστευω πως το καλυτερο φιλτρο και απο αποδοση και απο φιλτρο ειναι της Ramair που ειναι και ελαφρος ακριβοτερο απο τα υπολοιπα φιλτρα και δουλευουν καλυτερα σε πολλα κυβικα.
netblaster - Κυρ 06 Ιούν 2004, 14:42:54
Θέμα δημοσίευσης:
Peugeot205 έγραψε:
Eγω προσωπικα εχω βαλει μια σκουπα εδω και 1μηνα.Η σκουπα ειναι χειροποιητη απο την sparco με φιλτρο της Green.Eιμαι αρκετα ευχαριστιμενος αν και δεν κανει ιδιαιτερο θορυβο.Καταναλωση αρκετα αυξημενη.Πιστευω πως το καλυτερο φιλτρο και απο αποδοση και απο φιλτρο ειναι της Ramair που ειναι και ελαφρος ακριβοτερο απο τα υπολοιπα φιλτρα και δουλευουν καλυτερα σε πολλα κυβικα.

Πως ακριβως εννοεις το "χειροποιητη"??? Confused
the_kangur - Τρι 08 Ιούν 2004, 19:37:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ένα τωρα εκτός θέματος...........................

εγώ θα έβαζα σκούπα και θα το συνδίαζα με ένα ωραίο τελικό για να στρώσει έστω και λίγο τα car..........................!
PHSYBORG - Τετ 09 Ιούν 2004, 15:46:52
Θέμα δημοσίευσης:
Sκουπα για 2λιτρο( οχι ακριβως σκουπα) Wink

Peugeot205 - Πεμ 10 Ιούν 2004, 12:21:19
Θέμα δημοσίευσης:
Η σκουπα ειναι στο χερι φταγμενη γιατι απο το 206 ειναι λιγο μεγαλη και δεν χωραει!!
the_kangur - Πεμ 10 Ιούν 2004, 18:22:22
Θέμα δημοσίευσης: σκούπα
Αυτή την σκούπα την έχει το δικό σου? phsyborg?
zzzleepy - Πεμ 10 Ιούν 2004, 19:18:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε συ Κάγκουρα Razz Δίλιτρο έχει ο Phsyborg; Πάντως παρόμοια είναι κι η δική του απλώς κοιτάει μπροστά...

Τώρα αυτή για το δίλιτρο τι να πω... Καλύτερα να έβαζε μια απλή φιλτροχοάνη... Rolling eyes
PHSYBORG - Πεμ 10 Ιούν 2004, 20:10:30
Θέμα δημοσίευσης:

Aυτη φοραω εγω!
the_kangur - Σαβ 12 Ιούν 2004, 19:38:05
Θέμα δημοσίευσης:
Και έχεις βελτίωση? ή παπ***ές Laughing Laughing

και αν ναι σε τί?
PHSYBORG - Σαβ 12 Ιούν 2004, 19:52:10
Θέμα δημοσίευσης:
μπα χαλια παει Wink
τωρα μας περνανε τα 1.1 !
the_kangur - Πεμ 17 Ιούν 2004, 12:00:28
Θέμα δημοσίευσης:
Σοβαρά ρε... δεν κάνει καθόλου δουλειά?
Daloup-man - Πεμ 17 Ιούν 2004, 12:10:05
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
μπα χαλια παει Wink
τωρα μας περνανε τα 1.1 !

Σε περνάνε τα 1.1????
Τι λες τώρα????
Μα καλά η σκούπα δεν σου έδωσε 15 άλογα????
Σοβαρευτείτεεε! Τι να δώσει ρε σεις(the_kangur) η σκούπα χωρίς πρόγραμμα και εξάτμιση ή έστω μια εξάτμιση και ειδικά σε 1.1 ή 1.4?????
aris ioannina - Τρι 22 Ιούν 2004, 12:00:12
Θέμα δημοσίευσης:
εβαλε ενασ φιλοσ στο rc του το twister τησ green. . καταργησε και ολουσ του πνιχτεσ απο μπροστα. τι λετε και σεισ για αυτο.
αυτο με τα κουτια(αφαιρεση) πωσ σας φενεται
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες