duketasos έγραψε: |
165/70 r13 T ta mama continental |
TONY PAP έγραψε: | ||
Οπότε μπορείς να βάλεις 175/65/13 ή 175/60/14 και θα είσαι ΟΚ !!! |
lia206cc έγραψε: |
Αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω πάντως, είναι η αλλαγή της οδικής συμπεριφοράς σε στροφιλίκια. Καταργήθηκαν λες αναρτήσεις και χαμήλωμα. Εκεί που μπαίναμε "κούτσουρα" τώρα "μπατάρουμε", άσε που θέλουμε και διορθωτικές για να ξαναπιάσουμε γραμμή. |
ROLAND GARROS έγραψε: |
Έστω και καθυστερημένα... αν και πιά πάλιωσε το λαστιχάκι σου Λία... (αλήθεια, παραμένει καλό?) |
Επίσης τι ζαντικό έχεις και φοράς και εσύ 205/45/16 το Uragan? εμένα φόραγε από μανά (όχι μαννα εξ ουρανού) ένα goodyear eagle F1 205/45/16. |
21000χλμ και πάω για μπροστινά |
Τι προτείνεις?Λέει καθολού το conti? |
Ydwr έγραψε: |
Αντε να βγαλει ακρη κανεις τωρα με αυτα που εχουνε γραφτει για τα Conti.
Στην τελευται σελιδα και μονο η Lia τα χαρακτηριζει μαλ**α και ο Steve οτι θελουν ζεσταμα και κρυα δεν δουλευουν (αρα σκληρα). |
Ydwr έγραψε: |
Αντε να βγαλει ακρη κανεις τωρα με αυτα που εχουνε γραφτει για τα Conti.
Στην τελευται σελιδα και μονο η Lia τα χαρακτηριζει μαλ**α και ο Steve οτι θελουν ζεσταμα και κρυα δεν δουλευουν (αρα σκληρα). Τι ειναι επιτελους αυτα τα Conti???? ![]() |
lia206cc έγραψε: | ||
Έλα μου ντε... !!! φαντάσου να μιλούσαμε και για κάτι άλλο... ![]() Ε, γούστα είναι αυτά, ...και μέτρα. Άλλο το σκληρό για μένα, άλλο για σένα και τρέχα γύρευε... |
Recifees έγραψε: | ||||
ΤΟ Steve-car λόγω μικρότερου βάρους -1,4 γαρ - εμπρός να μην τα ζορίζει τόσο όσο το 1,6 ![]() Εγώ θεωρώ το ελαστικό μαλακό -μετά απο 45-60 min ξεσκί μου το πάιζουν ζελεδάκια ![]() |
Steve έγραψε: |
Ydwr, είσουνα και εσύ στην Εύβοια στα χωσίματα... Για πες μου πως ένιωθες εκεί πίσω... ![]() Απλά είπα πως μετά το πρώτο πεντάλεπτο ξεσκίσματος, τα λάστιχα αποδίδουν καλύτερα, ελάχιστα καλύτερα όμως!!! Έτσι είναι με τα περισσότερα λάστιχα!!! ![]() ![]() Και είπα, εντός πόλης, με έχουνε προδώσει αρκετές φορές, όμως τα αμορτισέρ και τα δισκόφρενα με έχουνε σώσει σε όλες αυτές πλην μιας που έβρεχε... ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
yoko και ξερο ψωμι.................
οτι καλυτερο εχω βαλει ποτε.... α539 ομως οχι avs για να το ζεσταινεις |
1.ρωτα και psyborg
2.σε κορσα 185-55-14 απλα τρελαθηκα οταν τα εβαλα μετα τα 720bridgestone... 3.saxo vts me 720 τρελλαμενος με τα 720 απλα το βουλωσε οταν τα εβαλετα γιοκο. 4.πολο 1.0!!!! 175-60-14 της αδερφης μου παλι θειικα σε σχεση με τα μισελεν που ειχε 5. ρααλυ με 539 γιοκο εβριζε οταν τα εβαλε.... διαφορα του 5 απο τους αλλους???? απλα κανενας δεν του ειχε πει οτι τα γιοκο ειναι του θεοχαρακη και εχουν επισημη εγγυηση 4ετων με χαρτια σφραγγιδες κλπ που δεν του τα εδωσε ποτε κανενας....... οοποιος το επιασε το επιασε.... επισης για τα 720bridgestone τα δικα μου ουτε εγω πηρα χαρτια για αυτο κρατω μια επιφυλαξη... παντως απο οσους τα φορανε δεν ακουω παραπανω για ζεσταμα,αντεχουν τρελλα σε παρατεταμενο ζορισμα και συνεργαζονται σωστα με καλη αναρτηση. αυτα. |
s03 k s02?????????????????????????????
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ελεος...... ξερω πανω απο 6 ατομα που τους πεταξαν λινα τα συγκεκριμενα μοντελα ελεος ελεος ειδικα για αυτη τη σειρα δεν το συζητω οτι αθλιοτερο εχει υπαρξει μιλαμε για σκισιμο βεβαια οχι για βολτα στο σουπερ μαρκετ... |
sps έγραψε: | ||
Προς τι τοσο μενος? Μιλαμε για τα κορυφαια λαστιχα της bridgestone, και ενα απο τα κορυφαια λαστιχα επιδοσεων σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Χωρια που για τα bridge μου δινουν και εγγυηση. Ξερεις πολλες μαρκες να σου δινουν εγγυηση? Τωρα αυτο για τα λινα, ...το αλλο με τον τοτο το ξερεις? ![]() |
sps έγραψε: |
Τα S03 τα εχω βρει 290 ευρω.
Γιωργο, ο Παλουκος ηταν ανεκαθεν ακριβος σε ολα του τα λαστιχα. Τωρα για το ζεσταμα,οκ εχουν υψηλο δεικτη ταχυτητας αλλα δεν ειναι πια αγωνιστικο λαστιχο για να θελει ζεσταμα. Δηλαδη τι θα μπορουσα να παθω απο ενα μη "ζεσταμενο" λαστιχο? Να μη φρεναρω?Σε γλιστερη κατηφορα ισως ναι. Να μη στριψω?Δε νομιζω , αφου με ποσα θα μπω στα πρωτα 1-2 χλμ μιας διαδρομης με την τσιμπλα στο ματι, το πρωι? Τεσπα, τα S03 ειναι υπο σκεψη και εχω και αλλους συνδυασμους στο μυαλο μου. Αυτα που εχω ηδη απορριψει ειναι τα 539. |
vaspap έγραψε: | ||
ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΒΡΕΙΚΕΣ ΤΟΣΟ? ΒΑΣΙΛΗΣ |
sps έγραψε: | ||||
195-50-15 |