GBO206CC έγραψε: |
να ρωρησω κατι ....?
τοχταποδοαξατμισο τησ supersprint κανει και για 206cc αν οχι ποια προτινεται ![]() ![]() αν εχεται και καπου πα παω να την τοποθετησω καλοδεχουμενο... ,εχω στα χερια 800 ευρουλακια απο στοιχημα που κερδισα στην STOIXHMA..!!! ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
εγω δεν θα σου πω για τη supersprint αλλα θα ρωτησω κατι πιο επικοδομητικο! στοιχημα παιζεις ΟΠΑΠ ή "εξω" ;; ![]() ![]() ![]() 800Ε ε; μμμ... καλα ειναι ! αντε καλοφαγωτα! |
Kouzman έγραψε: |
![]() το χταποδι σε CC |
GBO206CC έγραψε: |
να ρωρησω κατι ....?
Το χταπόδι και η εξάτμιση supersprint κανει και για 206cc αν οχι ποια προτινεται ![]() ![]() αν εχεται και καπου πα παω να την τοποθετησω καλοδεχουμενο... ,εχω στα χερια 800 ευρουλακια απο στοιχημα που κερδισα στην STOIXHMA..!!! ![]() ![]() |
Dj-Steve έγραψε: |
Δεν θα έχεις εσύ πρόβλημα, αλλά το περιβάλλον! ![]() Σύμφωνα με τον Kouzman, αν δουλέψει το project που ανέφερε, θα μπορείς να κοροϊδεύεις τον 2ο Λ και όλα θα πάνε ρόδινα! ![]() Ελπίζω να πετύχει, γιατί είμαστε και οι ΜΗ έχοντες CC που θέλουμε να αλλάξουμε χταποδια-τελικά και να πετάξουμε τους καταλύτες! ![]() |
πΕτΡοS έγραψε: | ||
που να σας πιασουν και να σας κοψουν κληση 3 φορες την αξια του αυτοκινητου. ![]() ![]() |
πΕτΡοS έγραψε: |
που να σας πιασουν και να σας κοψουν κληση 3 φορες την αξια του αυτοκινητου. ![]() ![]() |
Dj-Steve έγραψε: | ||
Θα ζώ μόνος μου αν βγάλω τον καταλύτη! ![]() |
ας φροντισουμε πρωτα τα χιλια μυρια που μολυνουν και ρυπαινουν τον κοσμο και ας αφησουμε τα ελαχιστα στο σύνολο τους decated που κυκλοφορουν...
εμεις βαλαμε καταλυτη για να ειμαστε νομιμοι (και ειμαστε πραγματι με εαξιρεση το θορυβο) αλλα πολλες φορες σκεφτομαι τι θα μπορουσα να εχω κανει με τα 500 ευρω που δωσαμε για τον καταλυτη... εγω δεν συμφωνω παντως με την αυθαιρετη αφαιρεση του, καθώς η αφαιρεση σημαινει πολυ εξειδικευμενο επιπεδο μετατροπης και εμπλοκη συνηθως σε αγωνιστικο επιπεδο (stree racing, dragster etc etc...) |
lucifer έγραψε: |
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ, Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΚΑΛΑ .ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΣΥΡΜΑΤΙΝΟ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΕΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ. ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ 1200ΕΥΡΟ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ EXTRA ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 800 ΜΕ 1000 .ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ. |
ας φροντισουμε πρωτα τα χιλια μυρια που μολυνουν και ρυπαινουν τον κοσμο και ας αφησουμε τα ελαχιστα στο σύνολο τους decated που κυκλοφορουν...
εμεις βαλαμε καταλυτη για να ειμαστε νομιμοι (και ειμαστε πραγματι με εαξιρεση το θορυβο) αλλα πολλες φορες σκεφτομαι τι θα μπορουσα να εχω κανει με τα 500 ευρω που δωσαμε για τον καταλυτη... εγω δεν συμφωνω παντως με την αυθαιρετη αφαιρεση του, καθώς η αφαιρεση σημαινει πολυ εξειδικευμενο επιπεδο μετατροπης και εμπλοκη συνηθως σε αγωνιστικο επιπεδο (stree racing, dragster etc etc...) |
lucifer έχω ζήσει και εγώ 3 χρόνια στη Μύκονο, και από το Nissan του πατέρα μου όταν το είχε, είχα διαπιστώσει πως στα νησιά κάνουνε μαύρο χάλι service ![]() |
TONY PAP έγραψε: |
Λοιπόν σε σημερινή επικοινωνία με Εψιλον (Supersprint) μας ειπαν τα εξής:
1ον Τιμές με ΦΠΑ --> Χταπόδι 595€, καταλύτης 400€, μεσαίο+σωλήνας 250€ και τελικό 350€. 2ον ''Δεν υπάρχει πρόβλημα με τους λ ή antipollution error κλπ" 3ον "Eχουμε βάλει σε πολλά αμάξια και τα δίνουμε και στην επίσημη peugeot " 4ον ''Δυναμομετρημένα +13 αλογα και 1,5 κιλά ροπή " ![]() ![]() ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΧΥΟΥΝ ... ![]() |
Λοιπόν σε σημερινή επικοινωνία με Εψιλον (Supersprint) μας ειπαν τα εξής:
1ον Τιμές με ΦΠΑ --> Χταπόδι 595€, καταλύτης 400€, μεσαίο+σωλήνας 250€ και τελικό 350€. 2ον ''Δεν υπάρχει πρόβλημα με τους λ ή antipollution error κλπ" 3ον "Eχουμε βάλει σε πολλά αμάξια και τα δίνουμε και στην επίσημη peugeot " 4ον ''Δυναμομετρημένα +13 αλογα και 1,5 κιλά ροπή " ![]() ![]() ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΧΥΟΥΝ ... ![]() |
lucifer έγραψε: | ||||
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ, Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΚΑΛΑ ![]() ![]() ![]() |
Pughell έγραψε: |
Χταποδι Supersprint με καταλυτη δεν υπαρχει για το 206.Οποτε αν σου ειπε οτι θα σου εφερνε τετοιο,αναθεωρησε το κατα ποσο αληθεια σου λεει ο μηχανικος σου...
Εκτος αυτου ολα τα κομματια της Supersprint ειναι μαρκαρισμενα και λεει οτι οσα ειναι για Racing use θελουν τις αναλογες βελτιωσεις στην ECU. |
Pughell έγραψε: |
Οντως η Supersprint βγαζει ολοκληρο συστημα αλλα εκτος απο το μεσαιο τμημα και το τελικο καζανακι που ειναι Οκ,το χταποδι δεν ειναι street legal.
Οσο για το ποσο δινει μια εξατμιση σε ενα απλο ατμοσφαιρικο μοτερ,ολα ειναι θεμα σχεδιασμου και εγκεφαλου του αυτοκινητου. Αλλα παιρνουν πολυ,αλλα λιγο... |
Μια χαρά κάνατε αν τον αλλάξατε και βάλατε πιο ελεύθερο. Γλυτώσατε και θόρυβο. Με το ολοκληρωμένο σύστημα εξαγωγής της Supersprint ο θόρυβος είναι μόνο για μεγάλα γούστα... ![]() |
πΕτΡοS έγραψε: | ||
σιγά ρε σουμάχερ εσύ... και κανεις δε μίλησε για θορυβο, για άλλα πραγματα μιλήσαμε αλλα δε λες να καταλάβεις... |
Μια χαρά κάνατε αν τον αλλάξατε και βάλατε πιο ελεύθερο. Γλυτώσατε και θόρυβο. Με το ολοκληρωμένο σύστημα εξαγωγής της Supersprint ο θόρυβος είναι μόνο για μεγάλα γούστα... ![]() |
DIMSAV έγραψε: |
Στο site της Supersprint αναφερει οτι συντομα θα εχει χταποδι που συνδεεται με τον καταλυτη,γνωριζει κανεις τιποτα επι του θεματος?Επισης το check engine που βγαινει οταν βγαλουμε ή αντικαταστησουμε τον καταλυτη με πιο ελευθερο τι επιπτωσεις εχει στις επιδοσεις και στη λειτουργια του εγκεφαλου?Επισημα στα sites τους τοσο η Supersprint οσο και η Devil πληρες συστημα δεν προτεινουν για οσα 206 εχουν δυο λαμδα,αν βεβαια βαλουμε το συστημα που προτεινουν για τα 206 με 1 λαμδα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.Τελος στο διλημμα πληρες συστημα devil h supersprint ποιο θα ειχε την καλυτερη αποδοση, αλλωστε τα χρηματα ειναι σχεδον τα ιδια? |
Όταν ο καταλύτης αφαιρείται από το αμάξι τότε ο θόρυβος γίνεται πιο αισθητός. Μερικές φορές, και ανυπόφορος όπως είπα! Παρ'όλα αυτά, σε μερικούς αρέσει, σε μερικούς όχι! ![]() Δεν ξέρω τι πρόκειται να κάνει η Supersprint, αλλά πιστεύω πως αν βγάλει σύστημα εξαγωγής με καταλύτη, θα πνίξει την απόδοση. Αν θέλετε μπορώ να σας δώσω το link σχετικά με την κατάργηση του 2ου Λ (Kouzman) ![]() |
Μια μικρή παρένθεση για τους νέους και ωραίους ![]() Υπάρχει πουθενά δυναμομέτρηση των 90 ατίθασων αλόγων σας ![]() |
thanks mate ![]() Ρωτάω κιόλας για να γνωρίζουμε για όσους πρόκειται να σκαλίσουν το αμάξι τους απο που περίπου ξεκινάμε ώστε μην βρεθούμε προ εκπλήξεως όταν πχ με Φ-Π-Ε πχ έχουμε 92 άλογα ![]() ![]() Οσον αφορά τα χταπόδια το σίγουρο είναι ότι με χταπόδι supersprint & τον συρμάτινο καταλύτη 200 οπων το 16αρι κερδίζει αρκετά αλλά υπάρχουν κάποια ερωτηματικά σε σχέση με antipollution fault κλπ αλλά και τα 1000€ που κοστίζουν είναι πολλά... |
DIMSAV έγραψε: |
Στο site της Supersprint αναφερει οτι συντομα θα εχει χταποδι που συνδεεται με τον καταλυτη,γνωριζει κανεις τιποτα επι του θεματος?Επισης το check engine που βγαινει οταν βγαλουμε ή αντικαταστησουμε τον καταλυτη με πιο ελευθερο τι επιπτωσεις εχει στις επιδοσεις και στη λειτουργια του εγκεφαλου?Επισημα στα sites τους τοσο η Supersprint οσο και η Devil πληρες συστημα δεν προτεινουν για οσα 206 εχουν δυο λαμδα,αν βεβαια βαλουμε το συστημα που προτεινουν για τα 206 με 1 λαμδα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.Τελος στο διλημμα πληρες συστημα devil h supersprint ποιο θα ειχε την καλυτερη αποδοση, αλλωστε τα χρηματα ειναι σχεδον τα ιδια? |
kaisaras96 έγραψε: |
![]() Στην Bosalπου ρωτησα μου ειπαν οτι λογω αυτης της beep-μλκιας-beep 90%δεν χωραει το χταποδι που προοριζοταν για ραλλακια και θα πρεπει να παμε σε χειροποιητο. Τα προ multiplexing εχουν αυτο το εξαρτημα μπροστα απο την εξαγωγη(οπως βλεπουμε αριστερα) ![]() ![]() Sidobre εσυ αν δεν κανω λαθος εχεις ραλλισια εξαγωγη,υπηρξε προβλημα ![]() ![]() ![]() |
![]() Στην Bosalπου ρωτησα μου ειπαν οτι λογω αυτης της beep-μλκιας-beep 90%δεν χωραει το χταποδι που προοριζοταν για ραλλακια και θα πρεπει να παμε σε χειροποιητο. Τα προ multiplexing εχουν αυτο το εξαρτημα μπροστα απο την εξαγωγη(οπως βλεπουμε αριστερα) ![]() ![]() Sidobre εσυ αν δεν κανω λαθος εχεις ραλλισια εξαγωγη,υπηρξε προβλημα ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Το δοχείο του υδραυλικού όντως πρέπει να βγει γιατί μία βίδα είναι ακριβώς πίσω από αυτό αλλά μετά μπαίνει κανονικότατα. Είναι ο χώρος βλέπεις περιορισμένος... Για την ακρίβεια για να βγει η πολλαπλή πρέπει να λύσεις ιμάντα, δυναμό και υδραυλικό γιατί το συγκεκριμένο παξιμάδι δέν έχει πρόσβαση από πουθενά. Το πρόβλημα που συνάντησα εγώ (και όοοολα τα 206) είναι με το δίχαλο που δεν χωράει να περάσει. Η θέση είναι διαφορετική από αυτή του ραλλυ. |
lucifer έγραψε: |
το ιδιο ισχυει και για το χταποδι της Supersprint |
![]() Αυτο νομιζω πως ειναι καλο υποκαταστατο του χταποδιου και δεν εχει δυσκολη τοποθετηση σιγουρα.... ![]() ![]() Αυτο ειναι μεσαιο καζανακι ή καταλυτης ![]() Οι τιμες που γραφει το site ισχυουν? Τι διαμετρς εχει ο σωληνας? |
pugsang έγραψε: |
Αφαιρείς τον καταλύτη απο την πολλαπλη εξαγωγής και τον μετακομίζεις απο κατω οπως τον είχε το 106, saxo κλπ |
PHSYBORG έγραψε: | ||
κ φυσαει το αμαξι ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||||
Δεν εχει και καμια τρελη διαφορα... ![]() |
PHSYBORG έγραψε: | ||||||
Bαζοντας τον κατω κ βαζοντας μεταλλικο κατ δεν εχει διαφορα? ![]() ![]() ![]() |