PSClub - Hellas

Εισαγωγή - Εξαγωγή - Χταπόδι-Εξατμιση Supersprint για 206 cc

Anonymous - Κυρ 07 Μάρ 2004, 20:13:21
Θέμα δημοσίευσης: Χταπόδι-Εξατμιση Supersprint για 206 cc
να ρωρησω κατι ....?
Το χταπόδι και η εξάτμιση supersprint κανει και για 206cc αν οχι ποια προτινεται Question Question
αν εχεται και καπου πα παω να την τοποθετησω καλοδεχουμενο... ,εχω στα χερια 800 ευρουλακια απο στοιχημα που κερδισα στην STOIXHMA..!!! Very happy Very happy KAI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΩ...ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ..ΣΤΟ CC
STELIOS - Κυρ 07 Μάρ 2004, 20:50:23
Θέμα δημοσίευσης:
Η Supersprint εχει και για τον 1600 και για τον 2λιτρο κινητηρα. Οποτε ναι κανει και για το CC. Βεβαια θα πρεπει να συμπλιρωσεις κατι στα 800 σου τυχερα ευροπουλα.
DimiP - Κυρ 07 Μάρ 2004, 22:01:56
Θέμα δημοσίευσης: Re: χταποδοεξατμιση γιο 206 cc
GBO206CC έγραψε:
να ρωρησω κατι ....?
τοχταποδοαξατμισο τησ supersprint κανει και για 206cc αν οχι ποια προτινεται Question Question
αν εχεται και καπου πα παω να την τοποθετησω καλοδεχουμενο... ,εχω στα χερια 800 ευρουλακια απο στοιχημα που κερδισα στην STOIXHMA..!!! Very happy Very happy KAI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΩ...ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ..ΣΤΟ CC

εγω δεν θα σου πω για τη supersprint αλλα θα ρωτησω κατι πιο επικοδομητικο!
στοιχημα παιζεις ΟΠΑΠ ή "εξω" ;; Laughing Twisted evil Twisted evil
800Ε ε; μμμ... καλα ειναι !
αντε καλοφαγωτα!
Anonymous - Δευ 08 Μάρ 2004, 09:54:23
Θέμα δημοσίευσης: Re: χταποδοεξατμιση γιο 206 cc
DimiP έγραψε:
GBO206CC έγραψε:
να ρωρησω κατι ....?
τοχταποδοαξατμισο τησ supersprint κανει και για 206cc αν οχι ποια προτινεται Question Question

εγω δεν θα σου πω για τη supersprint αλλα θα ρωτησω κατι πιο επικοδομητικο!
στοιχημα παιζεις ΟΠΑΠ ή "εξω" ;; Laughing Twisted evil Twisted evil
800Ε ε; μμμ... καλα ειναι !
αντε καλοφαγωτα!
opap ta alla stoixhmata einia ligo epikindina... Exclamation
Kouzman - Τρι 09 Μάρ 2004, 17:29:30
Θέμα δημοσίευσης:

το χταποδι σε CC
Skull - Τετ 17 Μάρ 2004, 00:51:12
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:

το χταποδι σε CC

Κοuzman μονο που εικονες απο το geicities δεν μπορεις να τις χρεισημοποιεις σε αλλες σελιδες!
Εσυ μπορει να βλεπεις τις εικονες αυτες αλλα εμεις οχι! Very happy
Δοκιμασε το και εσυ σε ενα αλλον υπολογιστη ή ξεσυνδεσου πρωτα απο το yahoo και δες! Razz
Kouzman - Παρ 19 Μάρ 2004, 15:52:22
Θέμα δημοσίευσης:
thank φιλε γιαννη...

Παντως σημερα μαλλον βρικαμε λυση για το προβλημα με τους δυο λ...

Βαζοντας σπορ εξατμιση, χταποδι κλπ, η αφαιρωντας τον καταλυτη ή τσιταροντας το μοτερ, πολλοι, οπως και εγω, εχουμε προβλημα με το check engine της μηχανης και το antipollution fault στο computer...

Βασικα ολη την ιστορια την κανει ο 2ος λ μετα τον καταλυτη... διοτι αυτος διαβαζει τα λαθη... Βρεθηκε εξαρτημα απο αγγλια μερια το οποιο "κοροϊδευει" τον 2ο λ οτι ολα ειναι καλα...

Τοποθετειται σε 5 λεπτα, κανουμε reset τον εγκεφαλο (βγαζουμε πολο μπαταριας για μιση ωρα) και μετα συνδεουμε και ειναι ολα καλα... Ο πρωτος λ φτιαχνει τις βενζινες και ο δευτερος τα βλεπει ολα ωραια και ροδινα... κοινως ουτε λαμπακια, ουτε safe mode λογω λ και παει λεγοντας...

Περιμενουμε το εξαρτημα μαλλον την αλλη εβδομαδα και με την τοποθετηση του θα εχουμε και αμεσα αποτελεσματα...

Να αναφερω επισης οτι γνωστοι εξατμισαδες για κατι αντιστοιχο ζητουσαν απο 100 ευρω και πανω, ενω εγω μιλω για ενα κοστος της ταξεως των 37.5 ευρω...
kaisaras96 - Κυρ 28 Μάρ 2004, 23:50:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ωπ Γιαννη εισαι ο ανθρωπος μου.....
Laughing Περιμενω να μας πεις αν θα δουλεψει το γκατζετακι....
Question Αν ναι θελω να γνωρισω τον μηχανικο σου,γιατι στο μελον θα χρειαστω κι εγω ενα σιγουρα....μαζευω λεφτα για χταποδι καταλυτη κτλ...
Pughell - Κυρ 11 Απρ 2004, 11:44:12
Θέμα δημοσίευσης:
Η Supersprint δινει χταποδι,σωληνα ή μεσαιο καζανι και τελικο αλλα επειδη το χταποδι καταργει τον καταλυτη,αναφερει οτι θα χρειαστουν και οι αναλογες ρυθμισεις στον εγκεφαλο για να μην μπαινει σε safe mode...Παντως η αποδοση ανεβαινει στα 125+ αλογα απο τα 114 της αρχικης δυναμομετρησης...
Lucifer - Δευ 26 Απρ 2004, 20:52:22
Θέμα δημοσίευσης: Re: Χταπόδι-Εξατμιση Supersprint για 206 cc
GBO206CC έγραψε:
να ρωρησω κατι ....?
Το χταπόδι και η εξάτμιση supersprint κανει και για 206cc αν οχι ποια προτινεται Question Question

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΕΧΟ ΕΝΑ 206CC TO OΠΟΙΟ ΑΡΧΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΩ. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ.ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ SUPERSPRINT ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΗΜΑ ANTIPOLUTION FAULT.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Steve - Δευ 26 Απρ 2004, 22:18:07
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θα έχεις εσύ πρόβλημα, αλλά το περιβάλλον! Razz

Σύμφωνα με τον Kouzman, αν δουλέψει το project που ανέφερε, θα μπορείς να κοροϊδεύεις τον 2ο Λ και όλα θα πάνε ρόδινα! Cool

Ελπίζω να πετύχει, γιατί είμαστε και οι ΜΗ έχοντες CC που θέλουμε να αλλάξουμε χταποδια-τελικά και να πετάξουμε τους καταλύτες! Wink
Baphomet - Δευ 26 Απρ 2004, 23:33:23
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:

Σύμφωνα με τον Kouzman, αν δουλέψει το project που ανέφερε, θα μπορείς να κοροϊδεύεις τον 2ο Λ και όλα θα πάνε ρόδινα! Cool

Ελπίζω να πετύχει, γιατί είμαστε και οι ΜΗ έχοντες CC που θέλουμε να αλλάξουμε χταποδια-τελικά και να πετάξουμε τους καταλύτες! Wink

που να σας πιασουν και να σας κοψουν κληση 3 φορες την αξια του αυτοκινητου. Evil δε ζεις μόνος σου σε αυτον τον κόσμο φίλε μου. Evil
Lucifer - Τρι 27 Απρ 2004, 06:33:35
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:
Dj-Steve έγραψε:

που να σας πιασουν και να σας κοψουν κληση 3 φορες την αξια του αυτοκινητου. Evil δε ζεις μόνος σου σε αυτον τον κόσμο φίλε μου. Evil

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ, Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΚΑΛΑ Rolling eyes .ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΣΥΡΜΑΤΙΝΟ ΚΑΤΑΛΥΤΗ Exclamation ΕΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ. ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ 1200ΕΥΡΟ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ EXTRA ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 800 ΜΕ 1000 Shocked .ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ.
Steve - Τρι 27 Απρ 2004, 06:54:39
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:

Θα ζώ μόνος μου αν βγάλω τον καταλύτη! Razz
Baphomet - Τρι 27 Απρ 2004, 12:23:00
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
πΕτΡοS έγραψε:

Θα ζώ μόνος μου αν βγάλω τον καταλύτη! Razz

και χωρις ιντερνετ ελπίζω... Evil
Kouzman - Τρι 27 Απρ 2004, 13:50:09
Θέμα δημοσίευσης:
ας φροντισουμε πρωτα τα χιλια μυρια που μολυνουν και ρυπαινουν τον κοσμο και ας αφησουμε τα ελαχιστα στο σύνολο τους decated που κυκλοφορουν...

εμεις βαλαμε καταλυτη για να ειμαστε νομιμοι (και ειμαστε πραγματι με εαξιρεση το θορυβο) αλλα πολλες φορες σκεφτομαι τι θα μπορουσα να εχω κανει με τα 500 ευρω που δωσαμε για τον καταλυτη...

εγω δεν συμφωνω παντως με την αυθαιρετη αφαιρεση του, καθώς η αφαιρεση σημαινει πολυ εξειδικευμενο επιπεδο μετατροπης και εμπλοκη συνηθως σε αγωνιστικο επιπεδο (stree racing, dragster etc etc...)
Baphomet - Τρι 27 Απρ 2004, 17:33:06
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:
ας φροντισουμε πρωτα τα χιλια μυρια που μολυνουν και ρυπαινουν τον κοσμο και ας αφησουμε τα ελαχιστα στο σύνολο τους decated που κυκλοφορουν...

εμεις βαλαμε καταλυτη για να ειμαστε νομιμοι (και ειμαστε πραγματι με εαξιρεση το θορυβο) αλλα πολλες φορες σκεφτομαι τι θα μπορουσα να εχω κανει με τα 500 ευρω που δωσαμε για τον καταλυτη...

εγω δεν συμφωνω παντως με την αυθαιρετη αφαιρεση του, καθώς η αφαιρεση σημαινει πολυ εξειδικευμενο επιπεδο μετατροπης και εμπλοκη συνηθως σε αγωνιστικο επιπεδο (stree racing, dragster etc etc...)

Ειναι προς τιμήν σου που ενω βελτιώνεις τόσο το αυτοκίνητο είσαι και νόμιμος και με συνείδηση. Ας καταλάβουμε όμως πόσο διαφορετικό είναι αυτό που κανεις εσύ ή ενα αγωνιστικό από τον κάθε πιτσιρικά που πάει και πετάει τον καταλύτη για να εχει το "κωλοφτιαγμένο" χωρίς καλά καλά να ξέρει τι ειναι ο καταλύτης και τι κάνει. Έτσι "άκουσε" έτσι πάει και κάνει. Κι επειδή υπάρχουν σίγουρα κάποιοι πους τους ενδιαφέρει το περιβάλλον και ίσως να προσπαθούν κιόλας γι αυτό καλό είναι να μιλάνε ΚΑΙ για αυτά όταν τα βλέπουν έτσι χύμα μπροστά τους... Κάποιοι από εδώ έχουν αναφερθεί εκτενώς παλιότερα στο τι μπορει να προκαλέσουν οι αναθυμιάσεις ενός αυτοκινητου χωρίς καταλύτη και αυτοί που έτσι ελαφρά τη καρδία θέλουν να τον ξεφορτωθούν προσωπικά με ενοχλούν.

lucifer έγραψε:
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ, Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΚΑΛΑ .ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΣΥΡΜΑΤΙΝΟ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΕΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ. ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ 1200ΕΥΡΟ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ EXTRA ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 800 ΜΕ 1000 .ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ.

εκανες την χαζομάρα από αμέλεια σου προφανώς... τώρα τι να πω? μακάρι να μην αναπνεύσεις απο αυτά που βγάζεις ούτε εσύ ούτε κανένας... και μακάρι να άξιζε αυτό που έκανες... τουλαχιστον λες οτι αν το ηξερες δε θα το κανες...κατι ειναι κι αυτό... Sad
Lucifer - Τρι 27 Απρ 2004, 18:18:33
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ.ΑΠΛΑ ΕΑΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΝΗΣΙ ΟΠΩΣ Η ΡΟΔΟΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ 20 ΜΕ 30% ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Π.Χ. ΕΝΑΣ ΣΥΡΜΑΤΙΝΟΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 500 ΕΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΔΩ ΥΠΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 800 ΕΥΡΟ! ΟΛΗ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ SITE THΣ SUPERSPRINT ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΚΑΤΑΛΥΤΗ. ΕΛΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΝΟΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ.
Steve - Τρι 27 Απρ 2004, 21:57:51
Θέμα δημοσίευσης:
lucifer έχω ζήσει και εγώ 3 χρόνια στη Μύκονο, και από το Nissan του πατέρα μου όταν το είχε, είχα διαπιστώσει πως στα νησιά κάνουνε μαύρο χάλι service Sad
Lucifer - Τρι 27 Απρ 2004, 23:03:12
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
lucifer έχω ζήσει και εγώ 3 χρόνια στη Μύκονο, και από το Nissan του πατέρα μου όταν το είχε, είχα διαπιστώσει πως στα νησιά κάνουνε μαύρο χάλι service Sad

Φαντασου πως στο μοναδικο καταστημα της peugeot καταφεραν να καψουν το μηχανημα που τσεκαρει τους εγκεφαλους Shocked Ευτηχως που προλαβα να κανω το service μου Laughing Laughing Laughing
αν κατεβειτε απο δω το καλοκαιρακι let me know για να σας κανω μια ξεναγηση Cool
Kouzman - Τετ 28 Απρ 2004, 09:10:52
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε μου δεν σου ειπα να μου δικαιολογησεις τι εκανες. μαλλον δεν τα ειπα σωστα...

ο καταλυτης ειναι καλος, μεχρι ενος σημειου εμπλοκης με το αυτοκινητο...

Οταν καποιος εχει εμπλοκη με το αυτοκινητο του π.χ. σε αγωνες, κοντρες, dragster κλπ. ισως να χρειαστει να τον βγαλει...αυτο δεν το κατακρινω γιατι ειναι κατι που ισως κανω. Μακαρι να εχω τα χρηματα να φτιαξω μια εξατμιση που θελω με κλιπς ωστε στον δρομο να ειναι με καταλυτη και στην οποια μας ενασχοληση χωρις...

οσο για αυτο που ειπα πριν...."ας φροντισουμε πρωτα τα χιλια μυρια που μολυνουν και ρυπαινουν τον κοσμο και ας αφησουμε τα ελαχιστα στο σύνολο τους decated που κυκλοφορουν... " εννοω πως τοσα σκ@τ@ συμβαινουν....οι βγαλμενοι καταλυτες μας μαραναν.... Δηλαδη του κυπ μητσου το 10ετιας που φορα καταλυτη και το αυτοκινητο του ειναι "αψογα συντηρημενο" ειναι πιο "καθαρο" απο ενα high tuned decated? αυτη ειναι η γνωμη μου...δεν προκειται να μπω σε αντιπαραθεση για αυτο καθοτι μπορουμε να το συζηταμε για χρονια...

φιλικα παντα
Γιαννης
TONY PAP - Τετ 05 Μάϊ 2004, 12:11:26
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν σε σημερινή επικοινωνία με Εψιλον (Supersprint) μας ειπαν τα εξής:
1ον Τιμές με ΦΠΑ --> Χταπόδι 595€, καταλύτης 400€, μεσαίο+σωλήνας 250€ και τελικό 350€.
2ον ''Δεν υπάρχει πρόβλημα με τους λ ή antipollution error κλπ"
3ον "Eχουμε βάλει σε πολλά αμάξια και τα δίνουμε και στην επίσημη peugeot "
4ον ''Δυναμομετρημένα +13 αλογα και 1,5 κιλά ροπή " Exclamation Exclamation

ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΧΥΟΥΝ ... Rolling eyes
Kouzman - Τετ 05 Μάϊ 2004, 13:05:42
Θέμα δημοσίευσης:
χμμμ...
TONY PAP - Τετ 05 Μάϊ 2004, 13:24:13
Θέμα δημοσίευσης:
TONY PAP έγραψε:
1ον Τιμές με ΦΠΑ --> Χταπόδι 595€, καταλύτης 400€, μεσαίο+σωλήνας 250€ και τελικό 350€.

ΣΥΣΤΗΜΑ FESTUS --> 545€ + ΚΑΤΑΛΥΤΗ 250€ Shocked Shocked
MAG206cc1.6 - Τετ 05 Μάϊ 2004, 14:21:53
Θέμα δημοσίευσης: ΓΕΙΑ
ΤΟΝΥ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΦΕΣΤΟΥΣ. ΚΟΜΑΤΙΑ? ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ?
Lucifer - Τετ 05 Μάϊ 2004, 14:42:09
Θέμα δημοσίευσης:
σημερα πηγα και εκανα reset στον εγκεφαλο για το ANTIPOLUTION FAULT μηπως και μου εκοβε επιδοσεις αλλα καμια διαφορα Smile παντως το κιτ της supersprint δινει πολλα Laughing
TONY PAP - Τετ 05 Μάϊ 2004, 14:46:47
Θέμα δημοσίευσης:
FESTUS : 250 ΚΑΤ, 250ΧΤΑΠ, 170ΤΕΛ, 75 ΜΕΣΑΙΟ.

ΑΠΟΔΟΣΗ ??????
Steve - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 03:05:00
Θέμα δημοσίευσης:
TONY PAP έγραψε:

€123 περίπου ανά ίππο... καλό ακούγεται! Wink Αν μπούμε για μαζική παραγγελία/τοποθέτηση τότε πόσο θα μας τα αφήσει?
TONY PAP - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 09:01:24
Θέμα δημοσίευσης:
Τα νούμερα που αναφέρω αφορούν τον 1,6 16v κινητήρα.
Αν τα πάρεις απο κάποιον Χ εξατμισά πρέπει να υπάρχει μια έκπτωση της τάξης του 10-15% (χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος).
Ομαδική παραγγελία είναι λίγο δύσκολο να γίνει καθώς δύσκολα θα μαζευτούν πολλά άτομα για να παραγγείλουν οτιδήποτε αξίας 1000+ ευρώ.
Steve - Παρ 07 Μάϊ 2004, 05:53:26
Θέμα δημοσίευσης:
Και 5 άτομα να είναι, πάλι μαζική θεωρείται Cool Ένας είμαι εγώ... Μέσα σε 1 χρόνο ελπίζω να βρώ άλλους 4! Razz Wink
Pughell - Κυρ 09 Μάϊ 2004, 14:32:47
Θέμα δημοσίευσης:
lucifer έγραψε:
πΕτΡοS έγραψε:
Dj-Steve έγραψε:

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ, Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΚΑΛΑ Rolling eyes .ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΣΥΡΜΑΤΙΝΟ ΚΑΤΑΛΥΤΗ Exclamation ΕΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ. ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ 1200ΕΥΡΟ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ EXTRA ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 800 ΜΕ 1000 Shocked .ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ.

Χταποδι Supersprint με καταλυτη δεν υπαρχει για το 206.Οποτε αν σου ειπε οτι θα σου εφερνε τετοιο,αναθεωρησε το κατα ποσο αληθεια σου λεει ο μηχανικος σου...
Εκτος αυτου ολα τα κομματια της Supersprint ειναι μαρκαρισμενα και λεει οτι οσα ειναι για Racing use θελουν τις αναλογες βελτιωσεις στην ECU.

Lucifer - Κυρ 09 Μάϊ 2004, 14:57:19
Θέμα δημοσίευσης:
Χταποδι Supersprint με καταλυτη δεν υπαρχει για το 206.Οποτε αν σου ειπε οτι θα σου εφερνε τετοιο,αναθεωρησε το κατα ποσο αληθεια σου λεει ο μηχανικος σου...
Εκτος αυτου ολα τα κομματια της Supersprint ειναι μαρκαρισμενα και λεει οτι οσα ειναι για Racing use θελουν τις αναλογες βελτιωσεις στην ECU.
[/quote]
απο οτι μου ειπε ο Koyzman σε πμ o συρματινος καταλυτης μπαινει ακριβως κατω απο το χταποδι(σε αυτο που εβαλα).δεν το γνωριζα τοτε που εκανα αυτο το post ποσο μαλιστα και ο μαλ***ς ο μηχανικος Very happy .τωρα για το ECU που ανεφερες ειμαι στο ψαξιμο ακομα.ενοειτε η αναβαθμιση του εγκεφαλου.
Steve - Κυρ 09 Μάϊ 2004, 15:51:03
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:

Ναι, όμως υπάρχει ολοκληρωμένο σύστημα εξαγωγής της Supersprint για το 206 ε? Rolling eyes
volvos - Κυρ 09 Μάϊ 2004, 16:51:49
Θέμα δημοσίευσης:
μην παιζετε με τη φωτια στο κορσα μου ειχα βγαλει καταλυτη και τον ξαναεβαλα οταν ο κλλητος μου με ραλλυ 8ν τον σταματησανε και με λοστο χτυπαγανε το .......καταλυτη να δουν αν ειναι κουφιος!!!! ποσο μαλλον να μην δουν τιποτα( πειραιως ειχε γινει αυτο πριν 2χρονια)
δεν αξιζει νομιζω και σε πολλα αυτοκινητα εχω δει - π.χ στο κορσα μου- να χανει βγαζοντας τον ....
ειπαμε το back pressure παιζει ρολο κυριως στα τουρμπο εμεις τι να κλασουμε με τα ψοφιμακια μας.........
Pughell - Κυρ 09 Μάϊ 2004, 18:12:50
Θέμα δημοσίευσης:
Οντως η Supersprint βγαζει ολοκληρο συστημα αλλα εκτος απο το μεσαιο τμημα και το τελικο καζανακι που ειναι Οκ,το χταποδι δεν ειναι street legal.
Οσο για το ποσο δινει μια εξατμιση σε ενα απλο ατμοσφαιρικο μοτερ,ολα ειναι θεμα σχεδιασμου και εγκεφαλου του αυτοκινητου.
Αλλα παιρνουν πολυ,αλλα λιγο...
Lucifer - Κυρ 09 Μάϊ 2004, 20:25:25
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Οντως η Supersprint βγαζει ολοκληρο συστημα αλλα εκτος απο το μεσαιο τμημα και το τελικο καζανακι που ειναι Οκ,το χταποδι δεν ειναι street legal.
Οσο για το ποσο δινει μια εξατμιση σε ενα απλο ατμοσφαιρικο μοτερ,ολα ειναι θεμα σχεδιασμου και εγκεφαλου του αυτοκινητου.
Αλλα παιρνουν πολυ,αλλα λιγο...

το κιτ supersprint δινει δυναμομετρημενα 15 αλογακια στον 1.6 16v.ριξε μια ματια.www.supersprint.com
Pughell - Κυρ 09 Μάϊ 2004, 20:35:25
Θέμα δημοσίευσης:
Wink Το ξερω ηδη...Εχω καταλογο Supersprint στο μαγαζι. Very happy
volvos - Κυρ 09 Μάϊ 2004, 20:45:01
Θέμα δημοσίευσης:
15 αλογα ολο το κιτ με χταποδι και χωρις καταλυτη...
μεσαιο +τελικο ποσο δινουν?
στο τεστ toy ams μιλουσε για +4 τα τελικα λογικο νουμερο...
Pughell - Κυρ 09 Μάϊ 2004, 20:46:38
Θέμα δημοσίευσης:
Για τελικο και μεσαιο δεν δινει μετρηση δυστυχως...Οσο για την μετρηση του AMS...Sorry αλλα δεν πιστευω τιποτα...
Steve - Κυρ 09 Μάϊ 2004, 21:42:45
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ είχα διαβάσει κάπου για τα +15 άλογα με ολόκληρο σύστημα εξαγωγής Supersprint σε 206 1.6 16ν! Wink
George4 - Κυρ 09 Μάϊ 2004, 23:05:22
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια δε πιστευετε οτι ειναι πολλα τα 15 αλογα για να προερχοντε απο ενα συστημα εξαγωγης? να μιλησουμε για μεγαλη διαφορα στη ροπη να το καταλαβω αλλα για αλογα....
οσο για τον καταλυτη οσα εχει γραψει ο πετρος με καλυπτουν και με το παραπανω, στην τελικη εγω και πολλι αλλοι ειμαστε κοροιδα που δωσαμε περιπου 400 ευρω για να τον αλλαξουμε? αμα ηταν τον βγαζαμε και αυτο θα ηταν ολο
Steve - Κυρ 09 Μάϊ 2004, 23:23:14
Θέμα δημοσίευσης:
Μια χαρά κάνατε αν τον αλλάξατε και βάλατε πιο ελεύθερο. Γλυτώσατε και θόρυβο. Με το ολοκληρωμένο σύστημα εξαγωγής της Supersprint ο θόρυβος είναι μόνο για μεγάλα γούστα... Wink (σχεδόν ανυπόφορος για τους περισσότερους όμως!)
Baphomet - Κυρ 09 Μάϊ 2004, 23:57:36
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
Μια χαρά κάνατε αν τον αλλάξατε και βάλατε πιο ελεύθερο. Γλυτώσατε και θόρυβο. Με το ολοκληρωμένο σύστημα εξαγωγής της Supersprint ο θόρυβος είναι μόνο για μεγάλα γούστα... Wink (σχεδόν ανυπόφορος για τους περισσότερους όμως!)

σιγά ρε σουμάχερ εσύ...
και κανεις δε μίλησε για θορυβο, για άλλα πραγματα μιλήσαμε αλλα δε λες να καταλάβεις...
Steve - Δευ 10 Μάϊ 2004, 06:50:43
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:
Dj-Steve έγραψε:

σιγά ρε σουμάχερ εσύ...
και κανεις δε μίλησε για θορυβο, για άλλα πραγματα μιλήσαμε αλλα δε λες να καταλάβεις...

Για τί μιλάτε λοιπόν? Έτσι για να μπω και εγώ στο κλίμα της συζήτησης!... Rolling eyes
Lucifer - Δευ 10 Μάϊ 2004, 21:23:10
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:

Οχι ρε Steve o θορυβος ειναι πολυ λιγος οταν παιζεις σε συγκεκριμενο φασμα στροφων(κοντα στις 3000).αλλα οταν του τα χωνεις ακους το λιονταρι να βρυχεται Laughing παντως οσοι το ακουσαν ξετρελαθηκαν με τον ηχο του.
τις προαλες εκανα τον γυρο της Ροδου για να καψω λιγο την εξατμιση ημουν ανοιχτος εκανα 220χλμ και δεν με κουρασε καθολου.χωρις να λεω μ@λ@κιες ισως καποιους να τους ενοχλει αλλα οπως παντα ολα ειναι θεμα γουστου Wink
DIMSAV - Τετ 12 Μάϊ 2004, 00:16:04
Θέμα δημοσίευσης:
Στο site της Supersprint αναφερει οτι συντομα θα εχει χταποδι που συνδεεται με τον καταλυτη,γνωριζει κανεις τιποτα επι του θεματος?Επισης το check engine που βγαινει οταν βγαλουμε ή αντικαταστησουμε τον καταλυτη με πιο ελευθερο τι επιπτωσεις εχει στις επιδοσεις και στη λειτουργια του εγκεφαλου?Επισημα στα sites τους τοσο η Supersprint οσο και η Devil πληρες συστημα δεν προτεινουν για οσα 206 εχουν δυο λαμδα,αν βεβαια βαλουμε το συστημα που προτεινουν για τα 206 με 1 λαμδα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.Τελος στο διλημμα πληρες συστημα devil h supersprint ποιο θα ειχε την καλυτερη αποδοση, αλλωστε τα χρηματα ειναι σχεδον τα ιδια?
BUBA - Τετ 12 Μάϊ 2004, 00:53:23
Θέμα δημοσίευσης:
DIMSAV έγραψε:
Στο site της Supersprint αναφερει οτι συντομα θα εχει χταποδι που συνδεεται με τον καταλυτη,γνωριζει κανεις τιποτα επι του θεματος?Επισης το check engine που βγαινει οταν βγαλουμε ή αντικαταστησουμε τον καταλυτη με πιο ελευθερο τι επιπτωσεις εχει στις επιδοσεις και στη λειτουργια του εγκεφαλου?Επισημα στα sites τους τοσο η Supersprint οσο και η Devil πληρες συστημα δεν προτεινουν για οσα 206 εχουν δυο λαμδα,αν βεβαια βαλουμε το συστημα που προτεινουν για τα 206 με 1 λαμδα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.Τελος στο διλημμα πληρες συστημα devil h supersprint ποιο θα ειχε την καλυτερη αποδοση, αλλωστε τα χρηματα ειναι σχεδον τα ιδια?

Tη λυση για το "Check Engine" στα μοντελα με τον 2o λ την εχει βρει, αναφερει και δοκιμασει επιτυχως ο Kouzman οπως εγραψε σε καποιο post προσφατα. Δυστηχως δεν θυμαμαι σε πιο topic ειναι....θελει ψαξιμο. Παντως ειναι ενα "γκατζετακι" της GMC Motosport Αγγλιας με κοστος μολις ..35ε αν θυμαμαι καλα. Την ιδια λυση μου εχουν αναφερει και στο Αγγλικο Club.
Δημητρη αν μιλας για το 2.0 φοβαμαι οτι αν επεκταθουμε θα ειμαστε εκτος topic...το ψαχνω το θεμα αυτη την εποχη με την εξαγωγη και απλα αναφερω οτι υπαρχει και 3η μαλλον πολυ αξιολογη option εκτος απο Supersprint/Devil. Συλλεγω καποια στοιχεια και μαλλον θα ανοιξω ειδικο Topic gia το 2.0 συντομα...
DIMSAV - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 00:49:33
Θέμα δημοσίευσης:
ΩΡΑΙΑ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ,ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΞΑΓΩΓΗΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑ 2.0L ΟΤΙ ΜΕ ΚΝ 57i και πληρεσ συστημα εξατμισης απο τον Παπαδοπουλο το αυτοκινητο αλλαξε αρκετα προς το καλυτερο ,απεκτησε νευρο,περισσοτερο απο οσο περιμεναν.Αυτη η καθυστερημενη αποκριση στο γκαζι πως θα φτιαξει?Ενημερωσε για οτι νεωτερο.
Steve - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 06:23:45
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν ο καταλύτης αφαιρείται από το αμάξι τότε ο θόρυβος γίνεται πιο αισθητός. Μερικές φορές, και ανυπόφορος όπως είπα! Παρ'όλα αυτά, σε μερικούς αρέσει, σε μερικούς όχι! Wink

Δεν ξέρω τι πρόκειται να κάνει η Supersprint, αλλά πιστεύω πως αν βγάλει σύστημα εξαγωγής με καταλύτη, θα πνίξει την απόδοση.

Αν θέλετε μπορώ να σας δώσω το link σχετικά με την κατάργηση του 2ου Λ (Kouzman) Wink
Baphomet - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 07:52:45
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
Όταν ο καταλύτης αφαιρείται από το αμάξι τότε ο θόρυβος γίνεται πιο αισθητός. Μερικές φορές, και ανυπόφορος όπως είπα! Παρ'όλα αυτά, σε μερικούς αρέσει, σε μερικούς όχι! Wink

Δεν ξέρω τι πρόκειται να κάνει η Supersprint, αλλά πιστεύω πως αν βγάλει σύστημα εξαγωγής με καταλύτη, θα πνίξει την απόδοση.

Αν θέλετε μπορώ να σας δώσω το link σχετικά με την κατάργηση του 2ου Λ (Kouzman) Wink

κι αν βγαλεις τελειως τον καταλυτη θα πνίξω εγώ εσένα!!! Razz Razz Razz
όσο για το αν θα πνιγει η απόδοση με καταλύτη σε παραπέμπω στον φίλο george4. κερναει και δωρεάν καταλυτικό τσάι! Wink
Steve - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 08:29:55
Θέμα δημοσίευσης:
Πνίξε με, αλλά πες κατά βάθος την πραγματική αιτία: Ζορίζεσαι που έχουμε "μαμά" ακριβώς το ίδιο κάρο Razz Wink

Όσο για τον George4, τον βάζω στιν λίστα με τις έσκες και αυτόν μιας που τον ανέφερες Wink
TONY PAP - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 08:41:08
Θέμα δημοσίευσης:
Μια μικρή παρένθεση για τους νέους και ωραίους Very happy 90ρηδες...

Υπάρχει πουθενά δυναμομέτρηση των 90 ατίθασων αλόγων σας Question
Baphomet - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 08:52:36
Θέμα δημοσίευσης:
TONY PAP έγραψε:
Μια μικρή παρένθεση για τους νέους και ωραίους Very happy 90ρηδες...

Υπάρχει πουθενά δυναμομέτρηση των 90 ατίθασων αλόγων σας Question

το drive ειχε βγαλει 82 αλογα τροχο και 11,8κιλα ροπη.
το AMS ειχε βγάλει 95 αλογα στροφαλο και 13,8κιλα ροπη...

καποιος απο το club με δυναμομετρηση δε ξερω να υπαρχει. εγω θα παω συντομα παντως... Wink
TONY PAP - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 09:35:44
Θέμα δημοσίευσης:
thanks mate Wink

Ρωτάω κιόλας για να γνωρίζουμε για όσους πρόκειται να σκαλίσουν το αμάξι τους απο που περίπου ξεκινάμε ώστε μην βρεθούμε προ εκπλήξεως όταν πχ με Φ-Π-Ε πχ έχουμε 92 άλογα Evil ή αντίθετα 105 Very happy

Οσον αφορά τα χταπόδια το σίγουρο είναι ότι με χταπόδι supersprint & τον συρμάτινο καταλύτη 200 οπων το 16αρι κερδίζει αρκετά αλλά υπάρχουν κάποια ερωτηματικά σε σχέση με antipollution fault κλπ αλλά και τα 1000€ που κοστίζουν είναι πολλά...
Baphomet - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 09:54:54
Θέμα δημοσίευσης:
TONY PAP έγραψε:
thanks mate Wink

Ρωτάω κιόλας για να γνωρίζουμε για όσους πρόκειται να σκαλίσουν το αμάξι τους απο που περίπου ξεκινάμε ώστε μην βρεθούμε προ εκπλήξεως όταν πχ με Φ-Π-Ε πχ έχουμε 92 άλογα Evil ή αντίθετα 105 Very happy

Οσον αφορά τα χταπόδια το σίγουρο είναι ότι με χταπόδι supersprint & τον συρμάτινο καταλύτη 200 οπων το 16αρι κερδίζει αρκετά αλλά υπάρχουν κάποια ερωτηματικά σε σχέση με antipollution fault κλπ αλλά και τα 1000€ που κοστίζουν είναι πολλά...

γι αυτο θα παω να κανω δυναμομετρηση οσο ειμαι μαμα. να υπαρχει μια "βαση". και για μενα και για άλλους 16V 1.4 απλά περιμένω να κανω 10.000χιλιομετρα πρωτα ώστε να έχει ψιλοανοίξει ο κινητηρας και να δειξει πιο αληθινα νουμερα. αν ειμαστε τυχεροι και όπως φαίνονται ως τωρα τα πραγματα με ΦΠΕ πιστευω τα έχει τα 100. τώρα για παραπανω δε νομιζω. απο εκει και πέρα βλέποντας και κανοντας.
με χταπόδι για το δικο μου δεν εχω ιδέα τι παίζει. θελει ψαξιμο πάντως γιατι ειναι πολυ πιθανο το χταποδάκι μας να ειναι πολυ καλο και να μη χριζει αλλαγης...θα δουμε...για καταλυτη συμφωνω! Wink
Steve - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 17:10:05
Θέμα δημοσίευσης:
Χεχ... Δυναμομέτρηση εγώ μετά το 1ο σέρβις (30.000 χλμ) Twisted evil

Μήπως και δώ πάνω από 90 Razz Laughing
TONY PAP - Παρ 21 Μάϊ 2004, 09:08:50
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν ξαναβλέποντας το site της supersprint είδα οτι το χταπόδι για τα 206 είναι FOR RACING USE πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει την τυπική έγκριση για χρήση στον δρόμο...
Λεπτομέρειες θα πουν κάποιοι Cool
netblaster - Παρ 21 Μάϊ 2004, 09:17:52
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ειναι για αγωνιστικη χρηση, αλλα δεν παιζει κανα σοβαρο προβλημα!!! Εξαλλου, δεν ειναι κατι με το οποιο θα ερθει σε αμεση επαφη ο μπατσος, οπως με ενα τελικο πχ!!! Υπαρχει ομως το ενδεχομενο να μην δουλεψει σωστα σενα "μαμα" αυτοκινητο!!! Wink
TONY PAP - Παρ 21 Μάϊ 2004, 11:05:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ακριβώς Γιώργο το μεγάλο πρόβλημα μας (τουλάχιστον στην Ελλάδα) δεν είναι τα στρουμφ ή τα ΚΤΕΟ αλλά η σωστή και απροβλημάτιστη λειτουργία χωρίς ''παρενέργειες'' Wink
Και όταν πληρώνεις και αρκετά ευρώ θέλεις να πιάσουν τόπο.
Lucifer - Σαβ 22 Μάϊ 2004, 00:34:47
Θέμα δημοσίευσης:
DIMSAV έγραψε:

εγω που εβαλα το χταποδι της συγκεκριμενης εταιριας εχει υποδοχη και για τον 2Λ.οποτε που ειναι το προβλημα?το μονο σπασιμο ειναι το Antipolution fault και τιποτα αλλο.βεβαια και γι αυτο υπαρχει λυση την οποια εδωσε ο Koyzman
kaisaras96 - Παρ 04 Ιούν 2004, 14:36:28
Θέμα δημοσίευσης:
Arrow Ερωτηση,εσεις που εχετε βαλει χταποδι Supersprint χρειαστηκε να βγει το δοχειο του υδραυλικου που ειναι μπροστα απο την μηχανη για την τοποθετηση?
Στην Bosalπου ρωτησα μου ειπαν οτι λογω αυτης της beep-μλκιας-beep 90%δεν χωραει το χταποδι που προοριζοταν για ραλλακια και θα πρεπει να παμε σε χειροποιητο.
Τα προ multiplexing εχουν αυτο το εξαρτημα μπροστα απο την εξαγωγη(οπως βλεπουμε αριστερα) Question Questionη μονο εμεις ειμαστε καταραμενοι σε αυτο το θεμα?
Sidobre εσυ αν δεν κανω λαθος εχεις ραλλισια εξαγωγη,υπηρξε προβλημα Question Question Question
Sidobre - Δευ 07 Ιούν 2004, 14:27:18
Θέμα δημοσίευσης:
kaisaras96 έγραψε:
Arrow Ερωτηση,εσεις που εχετε βαλει χταποδι Supersprint χρειαστηκε να βγει το δοχειο του υδραυλικου που ειναι μπροστα απο την μηχανη για την τοποθετηση?
Στην Bosalπου ρωτησα μου ειπαν οτι λογω αυτης της beep-μλκιας-beep 90%δεν χωραει το χταποδι που προοριζοταν για ραλλακια και θα πρεπει να παμε σε χειροποιητο.
Τα προ multiplexing εχουν αυτο το εξαρτημα μπροστα απο την εξαγωγη(οπως βλεπουμε αριστερα) Question Questionη μονο εμεις ειμαστε καταραμενοι σε αυτο το θεμα?
Sidobre εσυ αν δεν κανω λαθος εχεις ραλλισια εξαγωγη,υπηρξε προβλημα Question Question Question

Το δοχείο του υδραυλικού όντως πρέπει να βγει γιατί μία βίδα είναι ακριβώς πίσω από αυτό αλλά μετά μπαίνει κανονικότατα. Είναι ο χώρος βλέπεις περιορισμένος... Για την ακρίβεια για να βγει η πολλαπλή πρέπει να λύσεις ιμάντα, δυναμό και υδραυλικό γιατί το συγκεκριμένο παξιμάδι δέν έχει πρόσβαση από πουθενά.

Το πρόβλημα που συνάντησα εγώ (και όοοολα τα 206) είναι με το δίχαλο που δεν χωράει να περάσει. Η θέση είναι διαφορετική από αυτή του ραλλυ.
Lucifer - Δευ 07 Ιούν 2004, 23:16:19
Θέμα δημοσίευσης:
kaisaras96 έγραψε:

το ιδιο ισχυει και για το χταποδι της Supersprint
kaisaras96 - Τρι 08 Ιούν 2004, 23:29:10
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Το δοχείο του υδραυλικού όντως πρέπει να βγει γιατί μία βίδα είναι ακριβώς πίσω από αυτό αλλά μετά μπαίνει κανονικότατα. Είναι ο χώρος βλέπεις περιορισμένος... Για την ακρίβεια για να βγει η πολλαπλή πρέπει να λύσεις ιμάντα, δυναμό και υδραυλικό γιατί το συγκεκριμένο παξιμάδι δέν έχει πρόσβαση από πουθενά.

Το πρόβλημα που συνάντησα εγώ (και όοοολα τα 206) είναι με το δίχαλο που δεν χωράει να περάσει. Η θέση είναι διαφορετική από αυτή του ραλλυ.

lucifer έγραψε:

το ιδιο ισχυει και για το χταποδι της Supersprint

Ευχαριστω για την απαντηση ελπιζω να μην εχουμε καμια διαφορα εκει(στο υδραυλικο κτλ) εμεις οι multiμπλεγμενοι και βρεθω "μπλεγμενος".
Ακομα εχω διαβασει καπου οτι χρειαζεται πατεντα με το φιλτρο λαδιου,ισχυει Question ή αυτο εξαρταται καθαρα απο το καινουργιο διχαλο Question
ποια ειναι αυτη η πατεντα Question
Καταραμενοι στο θεμα χταποδι.....
Με τοσο μπλεξιμο που εχει φοβαμαι για τον ποιον μαστορα βρω να μου κανει αυτην την Ιστορια Question

Arrow Ερωτηση για Ψαγμενους Exclamation
Αν το χταποδι στην εξοδο εχει διαμετρο 50mm μετα μπει ενας μεταλικος καταλυτης(παιζουν κι εδω διαμετροι Question Question ) και μετα παραμενει το εργοστασιακο 45mm θα εχω προβλημα Question Question Question
Ο λογος ειναι οτι δεν θελω θορυβο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το τελικο της Sebring που ηδη εχω και ειναι σε εργοστασιακη διαμετρο Exclamation
kaisaras96 - Πεμ 10 Ιούν 2004, 00:00:26
Θέμα δημοσίευσης:

Αυτο νομιζω πως ειναι καλο υποκαταστατο του χταποδιου και δεν εχει δυσκολη τοποθετηση σιγουρα.... Exclamation

Αυτο ειναι μεσαιο καζανακι ή καταλυτης Question

Οι τιμες που γραφει το site ισχυουν?
Τι διαμετρς εχει ο σωληνας?
pugsang - Πεμ 10 Ιούν 2004, 07:45:45
Θέμα δημοσίευσης:
Στο site της Peugeot sport Αγγλιας γραφει για το 2069 (2η φωτο) Exhaust interpipe with dummy catalyst.Αυτο σημαίνει οτι απλα ειναι ενα καζανι οπως προβλεπει και ο κανονισμος της FIA.Ο σωλήνας μαλλον ειναι Φ50.

Στις τιμες πρεπει αν προσθεσεις ΦΠΑ 17.5% + μεταφορικα.Ο Sidobre παντως που προσπαθησε να φερει το downpipe δεν τα καταφερε γιατι οι Αγγλοι ποτε δεν εστειλαν order confirmation.
Lucifer - Σαβ 19 Ιούν 2004, 12:40:48
Θέμα δημοσίευσης:
kaisaras96 έγραψε:

Αυτο νομιζω πως ειναι καλο υποκαταστατο του χταποδιου και δεν εχει δυσκολη τοποθετηση σιγουρα.... Exclamation

Αυτο ειναι μεσαιο καζανακι ή καταλυτης Question

Οι τιμες που γραφει το site ισχυουν?
Τι διαμετρς εχει ο σωληνας?

το 2068 δεν ειναι για αφαιρεση του καταλυτη??
pugsang - Δευ 21 Ιούν 2004, 07:17:52
Θέμα δημοσίευσης:
Αφαιρείς τον καταλύτη απο την πολλαπλη εξαγωγής και τον μετακομίζεις απο κατω οπως τον είχε το 106, saxo κλπ
PHSYBORG - Δευ 21 Ιούν 2004, 07:20:50
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
Αφαιρείς τον καταλύτη απο την πολλαπλη εξαγωγής και τον μετακομίζεις απο κατω οπως τον είχε το 106, saxo κλπ

κ φυσαει το αμαξι Wink
Ghost Dog - Δευ 21 Ιούν 2004, 09:59:56
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
pugsang έγραψε:

κ φυσαει το αμαξι Wink

Δεν εχει και καμια τρελη διαφορα... Crying or Very sad
PHSYBORG - Δευ 21 Ιούν 2004, 10:18:21
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:
pugsang έγραψε:

κ φυσαει το αμαξι Wink

Bαζοντας τον κατω κ βαζοντας μεταλλικο κατ δεν εχει διαφορα? Shocked Shocked Shocked
Ghost Dog - Δευ 21 Ιούν 2004, 10:37:33
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
Ghost Dog έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:
pugsang έγραψε:

κ φυσαει το αμαξι Wink

Bαζοντας τον κατω κ βαζοντας μεταλλικο κατ δεν εχει διαφορα? Shocked Shocked Shocked

Εχει σιγουρα διαφορα, αλλα οχι οσο πιστευα ή οσο λενε...!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες