Blue Cub έγραψε: |
το CC το βγαζε μονο για εκδρομες οπου πηγαινε εξοχη μακρια απο σκονες και με κλειστα παραθυρα λογω αλεργιας στη γυρη. |
Test drive: Peugeot 308 GTi 270
![]() Στροφομετρο ειναι αυτο που ανεβαζει counter-clockwise ή κατι δεν καταλαβα εγω; ![]() |
Απανταω και γω σε μενα. Οντως ειναι στροφομετρο, το βρηκα τωρα, λεει το καναν ετσι για να κραταει γεωμετρια με το ταχυμετρο...
Μα γαμw το κερατο μου, πανε καλα;! Τη γεωμετρια και την οπτικη καλαισθησια μου μεσα! Τα γραφηματα, οι καμπυλες, οι ενδειξεις εχουν την αυξηση προς τα δεξια και πανω και τη μειωση προς τα αριστερα και κατω. Εχουν χαζεψει τελειως οι σχεδιαστες; Αμα ειναι ετσι, γιατι δεν κραταγαν το στροφομετρο οπως ηταν και να βαζαν το ταχυμετρο αναποδα;! ![]() |
TopGear έγραψε: | ||
Ρε είπαμε, τώρα γίνονται σαν την Aston Martin, ας βάλουν και το κλειδί αριστερά να γίνουν Porsche. Είδες πώς ανεβαίνεις επίπεδο κατευθείαν; ![]() ![]() ![]() |
Peugeot 308 Sedan
![]() Αποκάλυψη στο Πεκίνο για το Peugeot 3008 ![]() Αύξηση πωλήσεων για την Peugeot ![]() |
Απο που μαθαινουμε τα γραμμαρια CO2 που εκπεμπουμε; Απο το χαρτι του ΚΤΕΟ; |
Φόρος – φωτιά σε βενζίνη και πετρέλαιο ![]() Επισης, δε χρειαζεται να ειναι τριτοκοσμικη η χωρα. Ο κοσμος θα αρχισει σιγα-σιγα να ζει απο μονος του τριτοκοσμικα. Προβλεπω πολλοι ηδη στριμωγμενοι να αρχισουν να κωβουν τα συνδρομιτικα/σταθερα/ιντερνετ/θερμανση αλλα και τις βενζινες και να παει με τα ΜΜΜ οπου και παλι δε θα πληρωνει. Η φτωχεια δεν αντιμετωπιζεται με φορους... |
TopGear έγραψε: | ||
Mad Max θα γίνουμε! Αφού οι φωστήρες πλέον είπαν να χαρακτηρίσουν ΚΑΙ το αυτοκίνητο είδος πολυτελείας. Πολύ απλά με τις νέες τιμές, να μη μπορείς να αγοράσεις πια! Να είσαι με τα σαραβαλάκια 20ετίας, να σου βρουν μετά κανά σύστημα φορολόγησης-τελών κυκλοφορίας μέσω εκπομπής σωματιδίων CO2 και να στα παίρνουν από κει. Οι άνθρωποι είναι ΓΙΩΤΑΔΕΣ στην καλύτεροι, μην πω εντεταλμένοι αλλιώς. Η εξουσία τους μάρανε και οι κάλπες. |
alfasud έγραψε: |
Σιγά θα σκίσουν κανένα καλσόν ![]() Απλά θα χρειαστεί να τα γυρίζουν κάθε δυο χρόνια πριν το ΚΤΕΟ. Οι κοντεράδες θα τρίβουν τα χέρια τους με την είδηση! |
Σιγά θα σκίσουν κανένα καλσόν ![]() Απλά θα χρειαστεί να τα γυρίζουν κάθε δυο χρόνια πριν το ΚΤΕΟ. Οι κοντεράδες θα τρίβουν τα χέρια τους με την είδηση! |
Απλή διαπίστωση πως το μέτρο δεν πρόκειται να έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. (Για να μη με λέτε γκρινιάρη, ανακαλώ το... χιουμοριστικό κομμάτι )
![]() ![]() |
makis106 έγραψε: |
Τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ λοιπόν, εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον (τα δημόδια πολυ αργότερα) σε κάθε έλεγχο (αρχικό ή περιοδικό) καταγράφουν την ένδειξη του χιλιομετρητή, και αυτή αποθηκεύεται στη βαση δεδομένων του υπουργείου συγκοινωνιών.
Ενα αμάξι που πέρασε ΚΤΕΟ για πρωτη φορά πχ το 2006, εχει ήδη περάσει εως τώρα συνολικά 6 φορές. Σκεφτείτε οτι αν εφαρμοστεί αυτο, στον επομενο του έλεγχο θα αναγραφονται επανω στο δελτίο τεχνικου ελεγχου και οι 6 ενδειξεις χιλιομετρητη με χρονολογική σειρά. Πείτε μου τωρα ποσα αυτοκινητα θα εχουν κατεβασμενα χιλιομετρα σε διαστημα 10 χρόνων που μπορει να εχουν αλλαξει 3-4 ιδιοκτητες/μαντρες. Σκεφτείτε τι εχει να γινει απο αγωγες των τωρινων ιδιοκτητων απεναντι σε πρωην ιδιοκτητες/μαντραδες. Και μετα να συζητησουμε και το πως και αν θα λειτουργησει ολο αυτο. |
Mono AEK έγραψε: |
Εγω προσωπικα δεν εχω δει δελτιο ιδιωτικου Κτεο που να αναγραφει χλμ |
Mono AEK έγραψε: |
Και στη τελικη αυτος ειναι ο σκοπος να μην τα γυρνανε ας γινουν αγωγες και μηνυσεις οι δικηγοροι κλεφτες θα γινουν? η ειναι εξυπνοι οι μαντραδες να πουλανε τον κουκο αηδονι? |