PoiSoNeR έγραψε: |
που θα παει... δεν θα φτιαξω καποτε το μικρο μου.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PHSYBORG έγραψε: |
17 Πεμπτη βράδυ στον Λαϊνόπουλο άνοιξε το κόκκινο UNO από Νέα Μάκρη με μπλέ Subaru με το φωτιζόμενο σηματάκι HKS στο πίσω παρμπρίζ, από δευτέρες με φορά πρός Χαλκίδα, μετά την γέφυρα της Βαρυμπόμπης. Το Subaru δεν ξεμύτισε ούτε δευτέρες και η διαφορά στα 800 περίπου μέτρα ήταν 1,5 κενό υπέρ του UNO |
Ghost Dog έγραψε: |
που θα παει... δεν θα φτιαξω καποτε το μικρο μου.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Αν ειναι Αρη να το φτιαξεις γιαυτο το σκοπο χιλιες φορες να το βαλεις ενα κλουβι και να πας να το τρεξεις σε ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ με αποτελεσμα να φανεις εσυ πρωτα σαν οδηγος και οχι η τσεπη σου που αδειασε για να πανε τα λεφτα σου σε μια ευθεια ![]() |
Steve έγραψε: |
1) Χατζάρας = ?
2) Τί έφτιαξες τελικά ρε συ Άρη? Μας έχεις ξελιγώσει! ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
2) Ο αλητακος μου εδω και ενα μηνα σχεδον κυκλοφορει ελευθερος στους δρομους.... Του εβαλα τα γνωστα: φιλτρο, προγραμμα, εξατμιση, α... και ενα τουρμπακι!(Περιπου 170 ατια... ![]() |
mick206 έγραψε: | ||||
Παραλίγο να το ξέχναγες... ![]() ![]() ![]() |
Daloup-man έγραψε: |
"Ο Hannibal με το 106 Qui(c)ksilver πήγε με τετρακίνητο Sirion με αποτέλεσμα το Sirion πολύ μπροστά" |
Ε, ναι μωρε... ![]() ![]() ![]() |
PHSYBORG έγραψε: |
16 Tεταρτη βράδυ στην μαύρη άνοιξε ο Χατζάρας με το Evo με ενα GSX-R1100 και ένα GSX-R750. Η διαφορά ηταν αρκετή υπέρ του αυτοκινήτου αλλά υπήρχαν διαμαρτυρίες απο την πλευρά των αναβατών γιατί λένε οτι ενώ κόψανε την κόντρα, ο Χατζάρας συνέχισε. Η κόντρα ήταν απο στάση και το αυτοκίνητο έφυγε μπροστά. Μπράβο πάντως στον Χατζάρα και το τέρας του.
17 Πεμπτη βράδυ στον Λαϊνόπουλο άνοιξε το κόκκινο UNO από Νέα Μάκρη με μπλέ Subaru με το φωτιζόμενο σηματάκι HKS στο πίσω παρμπρίζ, από δευτέρες με φορά πρός Χαλκίδα, μετά την γέφυρα της Βαρυμπόμπης. Το Subaru δεν ξεμύτισε ούτε δευτέρες και η διαφορά στα 800 περίπου μέτρα ήταν 1,5 κενό υπέρ του UNO |
Steve έγραψε: | ||
Στο τσακ ή στο τσαφ? ![]() (2πλοέμβολη ![]() |
1) Χατζαρας = Ενα παλικαρακι με ενα <<ταπεινο>> Evo (μαζι με εναν φιλο του, τον Ψαρα ειναι <<αχτυπητο>> διδυμο) 2) Ο αλητακος μου εδω και ενα μηνα σχεδον κυκλοφορει ελευθερος στους δρομους.... Του εβαλα τα γνωστα: φιλτρο, προγραμμα, εξατμιση, α... και ενα τουρμπακι!(Περιπου 170 ατια... ![]() |
SnakeMJK έγραψε: | ||||
1.4 δεν είχες/έχεις; ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
SnakeMJK έγραψε: |
πΕτΡοS έγραψε: |
1.4 "μπασταρδεμενο" με τοσα που έβαλε επανω (τα οποια κρατα σαν επτασφραγιστο μυστικο) και φυσικα ΤΟΥΡΜΠΑΤΟ! |
Δεν μας λέει, πάρτο χαμπάρι ![]() |
shark_zak έγραψε: |
και καλα κανει αυτα δεν λεγονται δημοσιος...... ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Δημόσιος υπάλληλος? ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
και καλα κανει αυτα δεν λεγονται δημοσιος...... ![]() ![]() |
Daloup-man έγραψε: |
Το στρωσες ωρέ ή όχι ακόμα ???
Άντε να μετρηθούμε . . . ![]() ![]() ![]() |
Ανδρέα... αν πάς με το Civic... ίσως και να πικραθείς ![]() Εδώ στη λάρισα saxo 1ου σταδίου κόντεψε να πικράνει TypeR ![]() |
Το TypeR έχοντας χάλια σασμάν και τις θηριώδεις ζάντες, τα άλογα του δυστυχώς ζωρίζονται να βγούνε στον δρόμο... |
Το saxo είναι ΦΠΕ με 128 άλογα τροχό ![]() |
Judger έγραψε: | ||||
Αυτό τωρα Σταύρο,για πλάκα το λές,έτσι δεν είναι ??
Και αυτό επίσης για πλάκα το λές ,έτσι δεν είναι ?? |
Judger έγραψε: | ||
Αυτό τωρα Σταύρο,για πλάκα το λές,έτσι δεν είναι ?? |
135 στρόφαλο και 128 τροχό. ΦΠΕ (σκούπα JR, πρόγραμμα Dynotech και τελικο Group N) και πρόσφατα αφαίρεσε το μεσαίο καζανάκι και τον καταλύτη. ![]() Εν μέρει, καλά κάνεις (όπου ακούς πολλά κεράσια, κράταγε μικρό καλάθι) αλλά αν τα δεις από κοντά, θα καταλάβεις τι γίνεται ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Τόσο καλά ξέρει να το δουλεύει. |
Sidobre έγραψε: |
Βρε δεν ασχολείστε με τα ξηρά καρπά καλύτερα.... ![]() ![]() ![]() |
Όταν τελειώσεις το project σου, έλα από Λάρισα να δεις αν τελικά ξέρει γιατί εγώ αποδεικνύομαι πολλάκις μ*****ς αλλά εκ των υστέρων δικαιώνομαι ![]() |
Φιλαρακο στη σειρα!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Vvtssss...εδω ταιριαζει γαντι ομως! ![]() ![]() ![]() |
Ανδρέα... αν πάς με το Civic... ίσως και να πικραθείς ![]() Εδώ στη λάρισα saxo 1ου σταδίου κόντεψε να πικράνει TypeR ![]() |
Το κόντεψε εννοούμε 1 αμάξι διαφορά μόνο στο τελείωμα 400αριού... το saxo ξεκίνησε λες και το κλώτσησε κάποιος ![]() Το TypeR έχοντας χάλια σασμάν και τις θηριώδεις ζάντες, τα άλογα του δυστυχώς ζωρίζονται να βγούνε στον δρόμο... Το saxo είναι ΦΠΕ με 128 άλογα τροχό ![]() |
Daloup-man έγραψε: | ||||
Πάνο το saxo του κολλητού μου που πήγαμε μαζί για δυναμομέτρηση με σκούπα της simota τη γνωστή και φιλτροχοάνη την ίδια που έχει στη συσκευασία η σκούπα και μόνο τελικό χειροποίητο έβγαλε 129 άλογα οπότε το άλλο με πρόγραμμα τα 135 μου φαίνονται ok! |
Judger έγραψε: | ||||||
Ανδρέα,του φίλου σου το saxo,τα έβγαλε στον τροχό τα 129 ή στο στρόφαλο? Γιατί ο Σταύρος μιλάει για τροχό... |
Daloup-man έγραψε: | ||||||||
Στο στρόφαλο ρε συ αλλά μόνο με τελικό και σκούπα! Και λέω εγώ οτι με μια ολόκληρη εξάτμιση και πρόγραμμα που λέει ο Σταύρος λογικό δεν είναι 135 στο στρόφαλο? |
Daloup-man έγραψε: | ||||
Ωχ ωχ ωχ . . . Κάποιος πρέπει να δουλεύει υπερωρίες . . . ![]() ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||||||
Οι υπερωριες μας φαγανε...! Αντι να τα μετησουμε δεν με τραβας μια μεχρι την πεζω λεω γω? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ανδρέα χαίρομαι που με δικαιώνεις περί της ιπποδύναμης που ανέφερα ![]() |