PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Kouzman/Hannibal-λοιποί:0-3

Daloup-man - Παρ 27 Φεβ 2004, 16:47:02
Θέμα δημοσίευσης: Kouzman/Hannibal-λοιποί:0-3
Όσοι πήραν το Power Techniques του Μαρτίου θα κατάλαβαν τι εννοώ!

Για όσους δεν το πήραν:
Arrow "Το δυνατό που θα γίνει ακόμα δυνατότερο 206cc του Kouzman στήθηκε από ρολαριστές 2ες με ένα 106gti turbo με το 106 πολύ μπροστά"
Arrow "Πάλι ο Kouzman στήθηκε με 106 που φορούσε PT52 με αποτέλεσμα ο Kouzman 2 καρότσες πίσω"
Arrow "Ο Hannibal με το 106 Qui(c)ksilver πήγε με τετρακίνητο Sirion με αποτέλεσμα το Sirion πολύ μπροστά"

Μη μασάτε guys !!!

Kouzman εμείς θα τα πούμε από κοντά soon!!!
Ghost Dog - Παρ 27 Φεβ 2004, 17:02:23
Θέμα δημοσίευσης:
που θα παει... δεν θα φτιαξω καποτε το μικρο μου.... Question Idea Shocked Rolling eyes Twisted evil Twisted evil
Daloup-man - Παρ 27 Φεβ 2004, 17:06:57
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoNeR έγραψε:
που θα παει... δεν θα φτιαξω καποτε το μικρο μου.... Question Idea Shocked Rolling eyes Twisted evil Twisted evil

Ήμουν σίγουρος οτι θα ήσουν μέσα στην πρώτη τριάδα που θα γράψει στο topic!!! Laughing Laughing Laughing
Μην ανησυχείς,είσαι πολύ κοντά!!!
Το μόνο που σου λείπει είναι το μοτέρ!
Σε όλα τα άλλα είσαι κομπλέ!!!
Daloup-man - Παρ 27 Φεβ 2004, 20:46:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ωπππππππππππππ!!!!
Τι παίχτηκε εδώ?????
Άλλο τίτλο είχα βάλει σε άλλη θεματική ενότητα !!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
ΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing
Kouzman - Πεμ 04 Μάρ 2004, 13:16:44
Θέμα δημοσίευσης:
τι να κανουμε βρε παιδια προσπαθουμε...

Οι "δοκιμες" εγιναν με ενα τουρμπισιο 106 GTI ολο σφυριλατο, με ρουλεμανατη, αγραφο εγκεφαλο, ιντερκουλερ απο Evo 7 κλπ κλπ κλπ. το οποιο υπολογιζεται στα 300+++ αλογα...

Κατα την διαρκεια των δοκιμων δουλευε 0.5-0.6 περι τα 210 αλογα και 25-26 κιλα ροπη... συν το οτι ειναι 200 κιλα ελαφρυτερο... καταλαβαινετε... Wink Wink

Παντως ειμαι ευχαριστημενος με το 106 το 52αρι αφου μολις βαλω τους αντιστοιχους εκκεντροφορους και την πιεση στα 4 bar...ΑΝΤΕΕΕΕΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑ... Twisted evil Twisted evil

οι tuning freaks μπορουν να τσεκαρουν το link που εχω στην υπογραφη για μερικα φωτο... Cool
PHSYBORG - Σαβ 19 Ιούν 2004, 08:41:57
Θέμα δημοσίευσης:
16 Tεταρτη βράδυ στην μαύρη άνοιξε ο Χατζάρας με το Evo με ενα GSX-R1100 και ένα GSX-R750. Η διαφορά ηταν αρκετή υπέρ του αυτοκινήτου αλλά υπήρχαν διαμαρτυρίες απο την πλευρά των αναβατών γιατί λένε οτι ενώ κόψανε την κόντρα, ο Χατζάρας συνέχισε. Η κόντρα ήταν απο στάση και το αυτοκίνητο έφυγε μπροστά. Μπράβο πάντως στον Χατζάρα και το τέρας του.

17 Πεμπτη βράδυ στον Λαϊνόπουλο άνοιξε το κόκκινο UNO από Νέα Μάκρη με μπλέ Subaru με το φωτιζόμενο σηματάκι HKS στο πίσω παρμπρίζ, από δευτέρες με φορά πρός Χαλκίδα, μετά την γέφυρα της Βαρυμπόμπης. Το Subaru δεν ξεμύτισε ούτε δευτέρες και η διαφορά στα 800 περίπου μέτρα ήταν 1,5 κενό υπέρ του UNO
TiMoRiS - Σαβ 19 Ιούν 2004, 09:37:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραιο θεμα και πολυ ενδιαφερον! Αντε να γραφουν ολα τα μελη νεα απο κατω...
shark_zak - Σαβ 19 Ιούν 2004, 11:25:12
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:

17 Πεμπτη βράδυ στον Λαϊνόπουλο άνοιξε το κόκκινο UNO από Νέα Μάκρη με μπλέ Subaru με το φωτιζόμενο σηματάκι HKS στο πίσω παρμπρίζ, από δευτέρες με φορά πρός Χαλκίδα, μετά την γέφυρα της Βαρυμπόμπης. Το Subaru δεν ξεμύτισε ούτε δευτέρες και η διαφορά στα 800 περίπου μέτρα ήταν 1,5 κενό υπέρ του UNO

ανεβενεις πανω (σπιτι μου)... Question

στειλε κανα πμ να συναντηθουμε.... Idea Silly
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 19 Ιούν 2004, 16:34:57
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:

Αν ειναι Αρη να το φτιαξεις γιαυτο το σκοπο χιλιες φορες να το βαλεις ενα κλουβι και να πας να το τρεξεις σε ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ με αποτελεσμα να φανεις εσυ πρωτα σαν οδηγος και οχι η τσεπη σου που αδειασε για να πανε τα λεφτα σου σε μια ευθεια Wink
Ghost Dog - Δευ 21 Ιούν 2004, 14:17:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:

Να τελικα που υστερα απο τοοοσους μηνες το εφτιαξα, αν και εχει πολυυυυυ δουλεια ακομα!
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Αν ειναι Αρη να το φτιαξεις γιαυτο το σκοπο χιλιες φορες να το βαλεις ενα κλουβι και να πας να το τρεξεις σε ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ με αποτελεσμα να φανεις εσυ πρωτα σαν οδηγος και οχι η τσεπη σου που αδειασε για να πανε τα λεφτα σου σε μια ευθεια Wink

Ο Κωστας (Πανουργιας) με ειχε σχεδον πεισει να το κατεβασω αλλα μιλωντας με σενα και με αλλα παιδια που ασχολουνται με το <αθλημα> προτιμησα τα χρηματα αυτα (και λιγοτερα απο αυτα που θα εφευγαν στους αγωνες) να τα διαδεσω σε μηχανικες βελτιωσεις...!
ΝΙΚΟ Θα τα πουμε απο κοντα εμεις... Wink
Steve - Δευ 21 Ιούν 2004, 19:35:06
Θέμα δημοσίευσης:
1) Χατζάρας = ?

2) Τί έφτιαξες τελικά ρε συ Άρη? Μας έχεις ξελιγώσει! Sad
Ghost Dog - Δευ 21 Ιούν 2004, 21:51:50
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
1) Χατζάρας = ?

1) Χατζαρας = Ενα παλικαρακι με ενα <<ταπεινο>> Evo (μαζι με εναν φιλο του, τον Ψαρα ειναι <<αχτυπητο>> διδυμο)
2) Ο αλητακος μου εδω και ενα μηνα σχεδον κυκλοφορει ελευθερος στους δρομους.... Του εβαλα τα γνωστα: φιλτρο, προγραμμα, εξατμιση, α... και ενα τουρμπακι!(Περιπου 170 ατια... Twisted evil )
mick206 - Δευ 21 Ιούν 2004, 23:16:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Steve έγραψε:
1) Χατζάρας = ?

2) Ο αλητακος μου εδω και ενα μηνα σχεδον κυκλοφορει ελευθερος στους δρομους.... Του εβαλα τα γνωστα: φιλτρο, προγραμμα, εξατμιση, α... και ενα τουρμπακι!(Περιπου 170 ατια... Twisted evil )

Παραλίγο να το ξέχναγες... Laughing Laughing Twisted evil
Ghost Dog - Τρι 22 Ιούν 2004, 00:06:09
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Ghost Dog έγραψε:
Steve έγραψε:
1) Χατζάρας = ?

Παραλίγο να το ξέχναγες... Laughing Laughing Twisted evil
Ε, ναι μωρε... Shocked στο τσακ το θυμηθηκα και το γραψα.. Laughing Laughing
Ghost Dog - Τρι 22 Ιούν 2004, 00:09:24
Θέμα δημοσίευσης: Re: Kouzman/Hannibal-λοιποί:0-3
Daloup-man έγραψε:

"Ο Hannibal με το 106 Qui(c)ksilver πήγε με τετρακίνητο Sirion με αποτέλεσμα το Sirion πολύ μπροστά"

Τοτε ο Hannibal ηταν σχεδον μαμα! Τωρα ομως.... Wink Twisted evil Twisted evil
Steve - Τρι 22 Ιούν 2004, 06:25:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:

Στο τσακ ή στο τσαφ? Razz

Ή μήπως τστστστστσαφφφφ...? (2πλοέμβολη Razz )
Daloup-man - Τρι 22 Ιούν 2004, 08:38:28
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
16 Tεταρτη βράδυ στην μαύρη άνοιξε ο Χατζάρας με το Evo με ενα GSX-R1100 και ένα GSX-R750. Η διαφορά ηταν αρκετή υπέρ του αυτοκινήτου αλλά υπήρχαν διαμαρτυρίες απο την πλευρά των αναβατών γιατί λένε οτι ενώ κόψανε την κόντρα, ο Χατζάρας συνέχισε. Η κόντρα ήταν απο στάση και το αυτοκίνητο έφυγε μπροστά. Μπράβο πάντως στον Χατζάρα και το τέρας του.

Ο Χατζάρας είναι αυτός με το μαύρο Evo από Νέα Μάκρη?
Αν ναι,το βλέπω κάθε μέρα στη Μάκρη το πράμα και είναι ΤΕΛΕΙΟ!
Το κόκκινο το Uno ρε π**στη μου δεν το έχω πετύχει πουθενά!
Επίσης υπάρχει-στη Μάκρη-και ένα τετραπετάλουδο Saxo κόκκινο αρκετά δυνατό!
Ghost Dog - Τρι 22 Ιούν 2004, 09:58:28
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Ghost Dog έγραψε:

Στο τσακ ή στο τσαφ? Razz
(2πλοέμβολη Razz )

Καλοοοοο! Very happy
SnakeMJK - Τετ 23 Ιούν 2004, 17:58:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Steve έγραψε:
1) Χατζάρας = ?

1) Χατζαρας = Ενα παλικαρακι με ενα <<ταπεινο>> Evo (μαζι με εναν φιλο του, τον Ψαρα ειναι <<αχτυπητο>> διδυμο)

1.4 δεν είχες/έχεις; Shocked
Baphomet - Τετ 23 Ιούν 2004, 18:00:32
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Ghost Dog έγραψε:
Steve έγραψε:
1) Χατζάρας = ?

1.4 "μπασταρδεμενο" με τοσα που έβαλε επανω (τα οποια κρατα σαν επτασφραγιστο μυστικο) και φυσικα ΤΟΥΡΜΠΑΤΟ!
Ghost Dog - Τετ 23 Ιούν 2004, 21:40:00
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:

Μπορεις να το πεις και ετσι! Very happy Wink Wink Wink
Vaggelis - Τετ 23 Ιούν 2004, 21:46:20
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:

AAAAA....... this????
Last year...... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Wink
SnakeMJK - Παρ 25 Ιούν 2004, 13:00:46
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:
1.4 "μπασταρδεμενο" με τοσα που έβαλε επανω (τα οποια κρατα σαν επτασφραγιστο μυστικο) και φυσικα ΤΟΥΡΜΠΑΤΟ!

Άρη, πρέπει να μοιραστείς την γνώση!!! Cool

να φανταστώ κάτι σε 16v καπάκι, εκκεντροφόρια, εισαγωγές, εξαγωγές... και τούρμπο. ή απλά αλλαγη κινητήρα; δώσε μας τα φώτα σου, 170 άλογατα είναι πολλά Razz
Steve - Παρ 25 Ιούν 2004, 21:52:08
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν μας λέει, πάρτο χαμπάρι Crying or Very sad
shark_zak - Σαβ 26 Ιούν 2004, 01:37:00
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

και καλα κανει αυτα δεν λεγονται δημοσιος...... Idea Wink
Steve - Σαβ 26 Ιούν 2004, 02:36:23
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:

Δημόσιος υπάλληλος? Razz ή Δημοσίως? Evil Very happy
shark_zak - Δευ 28 Ιούν 2004, 12:01:16
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Δημόσιος υπάλληλος? Razz ή Δημοσίως? Evil Very happy

δες το οπως σου αρεσει καλητερα.... Silly
Ghost Dog - Δευ 28 Ιούν 2004, 16:07:01
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
Steve έγραψε:

ΣΩΣΤΟ σε βρισκω! Εεεεετσι,εεετσι!!! Wink Wink Wink
Daloup-man - Τετ 30 Ιούν 2004, 10:35:34
Θέμα δημοσίευσης:
Το στρωσες ωρέ ή όχι ακόμα ???
Άντε να μετρηθούμε . . . Evil Twisted evil Wink
Ghost Dog - Τετ 30 Ιούν 2004, 15:26:14
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:

Φιλαρακο στη σειρα!!!! Shocked Laughing Laughing Laughing
Vvtssss...εδω ταιριαζει γαντι ομως! Laughing Laughing (κολλημενος με το τουρμπο Shocked )
Steve - Τετ 30 Ιούν 2004, 17:34:21
Θέμα δημοσίευσης:
Ανδρέα... αν πάς με το Civic... ίσως και να πικραθείς Cool

Εδώ στη λάρισα saxo 1ου σταδίου κόντεψε να πικράνει TypeR Cool
Ronin - Τετ 30 Ιούν 2004, 17:36:13
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Όταν λέμε κόντεψε,Σταύρο τί εννοούμε??Για 4 κολώνες π.χ.??
Steve - Τετ 30 Ιούν 2004, 17:40:02
Θέμα δημοσίευσης:
Το κόντεψε εννοούμε 1 αμάξι διαφορά μόνο στο τελείωμα 400αριού... το saxo ξεκίνησε λες και το κλώτσησε κάποιος Cool (ξέρει να το δουλεύει!!!)

Το TypeR έχοντας χάλια σασμάν και τις θηριώδεις ζάντες, τα άλογα του δυστυχώς ζωρίζονται να βγούνε στον δρόμο... Το saxo είναι ΦΠΕ με 128 άλογα τροχό Cool
Ghost Dog - Πεμ 01 Ιούλ 2004, 02:34:48
Θέμα δημοσίευσης:
Του Ανδρεα παντως ο σιβικουρας παει πολυ καλα! Very happy Wink
Ronin - Πεμ 01 Ιούλ 2004, 08:20:17
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Το TypeR έχοντας χάλια σασμάν και τις θηριώδεις ζάντες, τα άλογα του δυστυχώς ζωρίζονται να βγούνε στον δρόμο...

Αυτό τωρα Σταύρο,για πλάκα το λές,έτσι δεν είναι ??

Steve έγραψε:

Το saxo είναι ΦΠΕ με 128 άλογα τροχό Cool

Και αυτό επίσης για πλάκα το λές ,έτσι δεν είναι ??
Baphomet - Πεμ 01 Ιούλ 2004, 08:25:18
Θέμα δημοσίευσης:
Θυμάστε το "Μάθε παιδί μου γράμματα" (ταινιάρα)?
6 χρόνια στο δημοτικό και 6 στο γυμνασιο και 4 πανεπιστημιο και....

έτσι κι εδω...
7 αλογα η σκούπα και 8 αλογα το τελικο...
PHSYBORG - Πεμ 01 Ιούλ 2004, 08:30:33
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:
Steve έγραψε:

Το TypeR έχοντας χάλια σασμάν και τις θηριώδεις ζάντες, τα άλογα του δυστυχώς ζωρίζονται να βγούνε στον δρόμο...

Steve έγραψε:

Θα σε μαλλλλλλωσω Πανο!
ΞΕΧΑΣΕΣ το σημαντικοτερο !
το παληκαρι με το saxo ξέρει να το δουλεύει !
Steve - Πεμ 01 Ιούλ 2004, 15:11:13
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:
Steve έγραψε:

Πάνο, γιατί πρέπει να διαφωνείς?

Judger έγραψε:
Steve έγραψε:

(Πάνο, γιατί πρέπει να διαφωνείς?) x 2

135 στρόφαλο και 128 τροχό. ΦΠΕ (σκούπα JR, πρόγραμμα Dynotech και τελικο Group N) και πρόσφατα αφαίρεσε το μεσαίο καζανάκι και τον καταλύτη. Wink

Εν μέρει, καλά κάνεις (όπου ακούς πολλά κεράσια, κράταγε μικρό καλάθι) αλλά αν τα δεις από κοντά, θα καταλάβεις τι γίνεται Cool
Sidobre - Πεμ 01 Ιούλ 2004, 15:16:34
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

135 στρόφαλο και 128 τροχό. ΦΠΕ (σκούπα JR, πρόγραμμα Dynotech και τελικο Group N) και πρόσφατα αφαίρεσε το μεσαίο καζανάκι και τον καταλύτη. Wink

Εν μέρει, καλά κάνεις (όπου ακούς πολλά κεράσια, κράταγε μικρό καλάθι) αλλά αν τα δεις από κοντά, θα καταλάβεις τι γίνεται Cool

Aααααα, αφαίρεσε και το μεσαίο! Αρα 0 (μηδέν) από ροπή! Αααα έβγαλε και τον καταλύτη! Τόσο καλά ξέρει να το δουλεύει.

Βρε δεν ασχολείστε με τα ξηρά καρπά καλύτερα.... Wink Wink Wink Που μπερδεύουν όλοι το "ΦΠΕ" με τον ΦΠΑ και προσθέτουν 18%...
Steve - Πεμ 01 Ιούλ 2004, 15:21:03
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Τόσο καλά ξέρει να το δουλεύει.

Όταν τελειώσεις το project σου, έλα από Λάρισα να δεις αν τελικά ξέρει γιατί εγώ αποδεικνύομαι πολλάκις μ*****ς αλλά εκ των υστέρων δικαιώνομαι Sad

Sidobre έγραψε:
Βρε δεν ασχολείστε με τα ξηρά καρπά καλύτερα.... Wink Wink Wink Που μπερδεύουν όλοι το "ΦΠΕ" με τον ΦΠΑ και προσθέτουν 18%...

Έστω... αυτός πρόσθεσε 15%... (135...) Rolling eyes
Sidobre - Πεμ 01 Ιούλ 2004, 15:26:27
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Όταν τελειώσεις το project σου, έλα από Λάρισα να δεις αν τελικά ξέρει γιατί εγώ αποδεικνύομαι πολλάκις μ*****ς αλλά εκ των υστέρων δικαιώνομαι Sad

Χεχ... Rolling eyes Δεν θέλω να κλέβω εκκλησίες... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Laughing Embarassed

Εξ'άλλου δεν είπαμε κάτι για εσένα... χαλάρωσε! Απλά πίστεψέ με οτι τα έχουμε ακούσει 1.000.000 φορες και πλέον ξέρουμε να ξεχωρίζουμε τις καλές δουλειές. Πιστεύω ότι μετά από ατελείωτες ώρες μελέτης, έρευνας, πρακτικής και λοιπών εργασιών μου δίνεται και αυτό το δικαίωμα.
SnakeMJK - Πεμ 01 Ιούλ 2004, 15:57:21
Θέμα δημοσίευσης:
είναι η γνωστή κατηγορία οδηγού "φπε-κάγκουρας", όπου ως δια μαγείας το αυτοκίνητο παίρνει τα άλογα σαν στραγάλια Surprised

κολλητός μου προσπαθούσε να με πείσει ότι το corsa του (1.2 δεκαετίας) πήρε τουλάχιστον 5 άλογα (7 τον χειμώνα) μόνο με μία φιλτροχοάνη JR, καθώς έτσι του χει πει ο "μηχανικός" Razz
volvos - Πεμ 01 Ιούλ 2004, 16:25:50
Θέμα δημοσίευσης:
plaka στη πλακα ο φιλος σου με το κορσα δεν ηταν εντελως βλακας...
το 1.2 ηταν το πρωτο μοτερακι που φοραγε το καημενο το κορσακι μου και ειναι 45 αλογα απο 1200κ.εκ οποτε οτιδηποτε και να κανεις σε αυτο ειδικα το μοτερ βλεπεις πολυ μεγαλες διαφορες σε σχεση με ενα καλοσχεδιασμενο και εξελιγμενο μοτερ οπως το δικο μας-1.6 ειμαι εγω-

αχ τι μου θυμισες νιαταααααα ισα ισα θυμαμαι ποσες φορες αλλαξε μοτερ αυτο το μπουρδελακι
Daloup-man - Παρ 02 Ιούλ 2004, 11:10:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Daloup-man έγραψε:

Vvtssss...εδω ταιριαζει γαντι ομως! Laughing Laughing (κολλημενος με το τουρμπο Shocked )

Ωχ ωχ ωχ . . .
Κάποιος πρέπει να δουλεύει υπερωρίες . . . Wink Wink Wink
Daloup-man - Παρ 02 Ιούλ 2004, 11:13:56
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Πιστεύω οτι όντως θα πικραθώ αλλά . . . πίσω έχει η αχλάδα το . . . v.tec της ! ! ! !
Απλά υπολόγισε αναλόγία κιλών/ίππο του Άρη με 1000kg και 160hp και τα δικά μου με 1200kg και 155hp! Δεν είναι μόνο η αναλογία αλλά και άλλα όπως σασμάν που μάλλον είναι καλύτερος κτλ . . .
Daloup-man - Παρ 02 Ιούλ 2004, 11:23:45
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Το κόντεψε εννοούμε 1 αμάξι διαφορά μόνο στο τελείωμα 400αριού... το saxo ξεκίνησε λες και το κλώτσησε κάποιος Cool (ξέρει να το δουλεύει!!!)

Το TypeR έχοντας χάλια σασμάν και τις θηριώδεις ζάντες, τα άλογα του δυστυχώς ζωρίζονται να βγούνε στον δρόμο... Το saxo είναι ΦΠΕ με 128 άλογα τροχό Cool

Καταρχήν έχω στηθεί με saxo του κολλητού μου 129 άλογα και εγώ 153 και τα δυο δυναμομετρημένα την ίδια μέρα στο ίδιο δυναμόμετρο και από στάση παίζαμε και τον είχα 2-1,από 2ες όμως λόγω 1κιλού παραπάνω ροπής και λιγότερων κιλων του saxo μου έφευγε! Κάτι παρόμοιο έγινε και με το φίλο Μιχάλη με το 2λιτρο 206 που στη τρίτη μου έφευγε λόγω 6-7 κιλών ροπή παραπάνω! Από στάση δεν μπορώ να σου πω πολλά ελέο δίσκου μου! Τέλος μαμά-άντε και με εξάτμιση-pynto gt τα έχω εκτός και αν και οι δυο δεν ήξεραν τα πάνε!

Τώρα για το type-r από παιδιά που το ξέρουν έχω να σου πω οτι έχει το καλύτερο σασμάν από κλιμάκωση και κατεβάζει όλη τη δύναμη του κάτω με το καλύτερο δυνατό τρόπο για μπροστοκίνητο!
Μήπως ο τύπος με το type-r δεν ξέρει να το ξεκινήσει??? Το v.tec έχει και τα μυστικά του !!!
Daloup-man - Παρ 02 Ιούλ 2004, 11:32:47
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:
Steve έγραψε:

Πάνο το saxo του κολλητού μου που πήγαμε μαζί για δυναμομέτρηση με σκούπα της simota τη γνωστή και φιλτροχοάνη την ίδια που έχει στη συσκευασία η σκούπα και μόνο τελικό χειροποίητο έβγαλε 129 άλογα οπότε το άλλο με πρόγραμμα τα 135 μου φαίνονται ok!
Ronin - Παρ 02 Ιούλ 2004, 11:56:45
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:
Judger έγραψε:
Steve έγραψε:

Πάνο το saxo του κολλητού μου που πήγαμε μαζί για δυναμομέτρηση με σκούπα της simota τη γνωστή και φιλτροχοάνη την ίδια που έχει στη συσκευασία η σκούπα και μόνο τελικό χειροποίητο έβγαλε 129 άλογα οπότε το άλλο με πρόγραμμα τα 135 μου φαίνονται ok!

Ανδρέα,του φίλου σου το saxo,τα έβγαλε στον τροχό τα 129 ή στο στρόφαλο?

Γιατί ο Σταύρος μιλάει για τροχό...
Daloup-man - Παρ 02 Ιούλ 2004, 12:20:28
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:
Daloup-man έγραψε:
Judger έγραψε:
Steve έγραψε:

Στο στρόφαλο ρε συ αλλά μόνο με τελικό και σκούπα!
Και λέω εγώ οτι με μια ολόκληρη εξάτμιση και πρόγραμμα που λέει ο Σταύρος λογικό δεν είναι 135 στο στρόφαλο?
Ronin - Παρ 02 Ιούλ 2004, 12:29:12
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:
Judger έγραψε:
Daloup-man έγραψε:
Judger έγραψε:
Steve έγραψε:

Στο στρόφαλο ρε συ αλλά μόνο με τελικό και σκούπα!
Και λέω εγώ οτι με μια ολόκληρη εξάτμιση και πρόγραμμα που λέει ο Σταύρος λογικό δεν είναι 135 στο στρόφαλο?

Μωρέ λογικά είναι...Αυτό που με παραξενεύει αρκετά ειναι τα ΜΟΝΟ 7 άλογα απώλεια....(135 στροφ-128 τροχό)...
Daloup-man - Παρ 02 Ιούλ 2004, 12:41:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ρε συ αυτό ήθελα να γράψω αλλά το ξέχασα!
Anyway,με αυτά τα saxoralla έχω χάσει τη μπάλα! Πολλά ακούγονται και λίγα αξίζουν!
Ghost Dog - Παρ 02 Ιούλ 2004, 22:58:00
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:
Ghost Dog έγραψε:
Daloup-man έγραψε:

Ωχ ωχ ωχ . . .

Οι υπερωριες μας φαγανε...!
Αντι να τα μετησουμε δεν με τραβας μια μεχρι την πεζω λεω γω? Shocked Laughing Laughing Laughing
Steve - Κυρ 04 Ιούλ 2004, 17:10:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ανδρέα χαίρομαι που με δικαιώνεις περί της ιπποδύναμης που ανέφερα Cool
Daloup-man - Δευ 05 Ιούλ 2004, 08:18:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Daloup-man έγραψε:
Ghost Dog έγραψε:
Daloup-man έγραψε:

Ωχ ωχ ωχ . . .

Οι υπερωριες μας φαγανε...!
Αντι να τα μετησουμε δεν με τραβας μια μεχρι την πεζω λεω γω? Shocked Laughing Laughing Laughing

Τώρα που θα μπει ψυγείο από το 2λιτρο μην σε νοιάζει τίποτα . . .
Daloup-man - Δευ 05 Ιούλ 2004, 08:21:10
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Ανδρέα χαίρομαι που με δικαιώνεις περί της ιπποδύναμης που ανέφερα Cool

Το θέμα δεν είναι να σε δικαιώνω ή όχι φίλε μου!
Τα παιδιά-ο Πρόεδρος,ο Πάνος-επειδή έχουν ακούσει πολλά και διάφορα είναι λογικό να έχουν τις αμφιβολίες τους!
Εγώ είπα τι είδα με τα μάτια μου σε ένα αυτοκίνητο που ήξερα! Αυτό είναι όλο! Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες