christhehealer έγραψε: |
Vini δεν ήταν τέτοιο, αλλά αυτό με τα διπλά φανάρια μπροστά.
Eίχε πολλούς τριγμούς, κακή ποιότητα κατασκευής (απάραδεκτο για Άπω Aνατολή), πολύ μαλακή ανάρτηση και πολύ άβολη θέση οδήγησης (χαμηλά το τιμόνι ώστε για να μην βρίκουν τα πόδια σου να τραβηχτείς πολύ πίσω. Ότι πρέπει για λουμπάγκο). Kαι ο τύπος το πρόσεχει πολύ. Σε σημείο να νταπώ που πάτησα μέσα. Σαν καινούριο το έχει σου λέω. |
Vini έγραψε: |
Στο 206 το έχω κάνει επάγγελμα το βίδωμα....μέχρι και οι βίδες που είναι στο εσωτερικό της τάπας βενζίνης είχαν ξεβιδώσει...για να μην πω για τις βίδες που συγκρατούν το πίσω προφυλακτήρα..... |
Miltellas έγραψε: |
Θα σου φέρω και το 206 μου να το κατσαβιδώσεις και αυτό. ![]() Πάντως, ποτέ δεν ασχολήθηκα με το σπορ του κατσαβιδώματος και ομολωγώ ότι πρέπει να έχει ενδιαφέρον! |
Vini έγραψε: | ||
Φέρτο, φέρτο!....! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εχει πόρωση η εργασία αυτή!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Πέρα από την πλάκα, ο Vini μας έθεσε ένα υπαρκτό πρόβλημα. Το περιοδικό σφίξιμο των κινητών και ακίνητων μερών του αυτοκινήτου μας, κάτι που σχεδόν όλοι οι μηχανικοί το παραβλέπουν. Να το παραβλέψουμε κι εμείς; |
Μα, τί λέτε ρε παιδιά;!
Το δικό μου δεν τρίζει! Ή μήπως δεν ακούω καλά; Πάραυτα, εγώ θα απαντήσω στον Γερμανό: "Το δικό μου πλαίσιο δεν στρεβλώνει καθόλου!" ![]() |
Μα, τί λέτε ρε παιδιά;!
Το δικό μου δεν τρίζει! Ή μήπως δεν ακούω καλά; ![]() |
pduke έγραψε: |
Και βέβαια όχι φίλε Μίλτο ,γιαυτό:
1.Πράκτικερ ->εξαπλό κατσαβιδάκι εξάγωνο .... 5ευρώ ( τα καλά είναι πανάκριβα!!!) |
Vini σε χρειάζομαι τώρα όσο ποτέ!!!!
έκλεισα τα παράθυρα σήμερα το πρωί και όλοι οι τριγμοί που "κόλησα"το καλοκαίρι....τσουπ......βγήκανε!!!! 1. η πόρτα του συνοδηγού τριζει απόταν το παρέλαβα και ακόμα τα ίδια.ο μόνος τρόπος που βρήκα εγώ είναι να αναιβάσω τον μεντεσέ τέρμα πάνω,τότε όμως και δεν κλείνει εύκολα και παίρνει σκόνες το μαρσπιέ!!!τι να κάνω??? 2.Η πίσω καλύπτρα του γυαλοκαθαριστήρα αποκαλύφθηκε!!!!! 3.τρίζει το κάθισμα του οδηγού!!!!!!!ήμαρτον(τρίζει η καρέκλα μου που λέμε) 4.η ζώνη οδηγού τρίζει στη βάση της. Θα το πουλήσω αν δεν βρώ λύση |
ουπς! κάτι μου θυμίζει αυτό....να φανταστείς ότι χτές έπαιζα στο Autotriti στα μεταχειρισμένα και στα καινούρια μήπως και εγώ........κατάλαβες τι εννοώ? Λοιπόν τριγμών λύσεις (όσο μπορούμε φυσικά!) 1. Το έχω και εγώ!!!! Και μάλιστα εμένα τρίζει με απότομη όπισθεν και απότομη 1η!...! Πιθανές λύσεις? Βίδωμα εξωτερικών περιφερειακών βιδών γιατί μπορεί το πρόβλημα να μην είναι από το μεντεσέ αλλά με το ανέβασμα που κάνεις ίσως πιέζεις κάποιο άλλο σημείο και έτσι δεν τρίζει... Μήπως είναι το κάλλυμα του μικρού ηχείου (τουίτερ) στην κολώνα? Το πρόβλημα θα είναι αν είναι εσωτερικό τριγμός μέσα στην πόρτα οπότε πάει για χειρουργείο....δηλ. πρέπει να βγάλει το κάλυμμα κλπ.... 2. Τι εννοείς με την λέξη καλύπτρα? 3. Βίδωσε τις βίδες στις ράγες, βάλε άχρωμο σπρέυ σιλικόνης/λάδι στις ράγες και βίδωσε και τις βίδες που είναι μέσα στα ρυθμιστικά αριστερά/δεξιά 4. Πρέπει να βγάλεις το πλαστικό καπάκι πίσω, αν εννοείς τι μια πλευρά και να βιδώσεις ή να ρίξεις λιγο σπρέυ σιλικόνης...στο εσωτερικό. Αν εννοείς το τελείωμα της ζώνης που καταλήγει στο μεγάλο γάντζο εκεί μόνο βίδωμα... Αν κάτι δεν κατάλαβες πεστο, πριν κάνεις καμιά κίνηση και ακουστεί κανένα ΚΡΑΚ από πλαστικό που έσπασε!!!!! ![]() ![]() |
καλύπτρα εννοώ το πλαστικό μέσα στην πίσω πόρτα.κοπανάει!!!!!!
όσο για την πόρτα είναι σίγουρα ο μεντεσές!το είδα και στην πεζώ. το θέμα είναι εαν σφίγγει από πουθενά αλλού εκτός του μεντεσέ.Ακούγετε κλασικός ηχος στρέβλωσης και νομίζεις ότι είναι από πίσω γιατί παρεμβάλεται το κάθισμα του συνοδηγού!!! |
theflame έγραψε: |
Με λίγα λόγια είναι σαν τον υαλοβάμβακα αλλά πολύ πιο εύχρηστο και ελαφρύ. |
Λοιπόν τα DYNAMAT είναι σε δύο τύπους:
1. Σε λεπτά φύλα μονωτικά και δεν είναι υαλοβαμβακας. |
theflame έγραψε: | ||
Δεν είπα ότι είναι υαλοβάμβακας, αλλά ότι έχει κάποιες ιδιότητες σαν τον υαλοβάμβακα. ![]() |
Pduke όσο για το Auto Triti θα κάνω υπομονή 2 χρονάκια για να πάω να πάρω την νέα μικρή BMW σε 1800cc??? Kαλό??? ![]() ![]() |
pduke έγραψε: | ||
.....Mε κρέμασες λίγο αλλά περι ορέξεως.... Άλλωστε μιλάς σε κλασσικό ρενάκια που μεγάλωσε σε R18, έμαθε σε twingo (και το ερωτεύτηκε σφόδρα) συνέχισε με clio και ακόμα περιμένει από αυτούς που τα πήραν (γιατί και τα τρία κυκλοφορούν) να του αναφέρουν κάποια βλάβη ή έστω μια βλαβίτσα !!!!!!¨ Όλα αυτά βέβαια με τη βοήθεια του καλύτερου ίσως συνεργείου ρενώ. Μολαταύτα η BMW είναι ίσως η μόνη γερμανική που βγάζει αυτοκίνητα και όχι άρματα για ξαπλωμένους κοιλαράδες.(εξαιρούνται τα σπορ για να μην αρχίσετε να κράζετε) Θα σε παρακαλούσα έπίσης ,αφού σε ευχαριστήσω για τις συμβουλές περί τριξιμάτων να μου στείλεις ένα PM με το κινητό σου γιατί το ΣΚ θα μπω με τα κατσαβίδια στο χορό και μάλλον θα σε χρειαστώ. |
Nα κάνω μία πρόχειρη σούμα...
O pduke ήταν ρενατάκιας, ο Vini είναι κρυφομπεμβεδάκιας και οι δυό πήραν Peugeot 206 και έγιναν άνθρωποι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nα κάνω μία πρόχειρη σούμα...
O pduke ήταν ρενατάκιας, ο Vini είναι κρυφομπεμβεδάκιας και οι δυό πήραν Peugeot 206 και έγιναν άνθρωποι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Σίγουρα πολλοί θα πουν ότι το 206 ΣΤΡΙΒΕΙ, ΚΑΝΕΙ, ΔΕΙΧΝΕΙ αλλά εγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο: Τα υπόλοιπα αυτοκίνητα ΔΕΝ στρίβουν, ΔΕΝ δείχνουν, ΔΕΝ κάνουν ??? Προσοχή δεν κατηγορώ το 206 αλλά ούτε μπορώ να πω ότι είναι μάπα το καρπούζι.... Καλό θα είναι όμως τα αρνητικά να τα τονίζουμε ώστε να απαιτούμε καλύτερα Ευρωπαϊκά αυτοκίνητα...αφού λανσάρονται και πλασσάρονται σαν τα καλύτερα από όλες τις άλλες σχολές....!....!!!!! |
Vini το 206 δεν έχει χειρότερη ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης από αλλά αυτοκίνητα. |
Λοιπόν Κυριακή & βγήκε ο ήλιος!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aποτέλεσμα???? ΔΕΝ ΠΟΥΛΩ ΤΟ 206 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slash έγραψε: |
Μπράβο φίλε Vini για το ρετουσάρισμα που έκανες στο 206 σου. Νομίζω οτι το αποτέλεσμα σε αποζημίωσε τόσο για τον χρόνο και για την προσπάθειά σου. Τώρα το Pugaki σου είναι έτοιμο, βελτιωμένο και σαφώς θα σε ηρεμήσει και σένα στην οδηγησή σου.
Πάντως θα ήθελε να ξέρεις που να βάλεις τα χέρια σου για να μην είχες κανα απρόοπτο με τα πλαστικά. Αν και με ηρεμία, υπομονή και προσοχή μπορείς να κάνεις οτιδήποτε. Μια ερώτηση:Σκόπευες να πουλήσεις το 206 σου; Και πάλι εύγε για την επιτυχημένη προσπάθεια σου! |
Ευτυχώς που πιάνουν τα χέρια και τιθασεύουμε τους ενοχλητικούς ήχους...... ![]() ![]() |
pduke έγραψε: | ||
Δεν θα πω τίποτα.Θα μιλήσουμε στη επερχόμενη (συντομα ελπιζω)συνάντηση. σαύρα το έχεις και διαμαρτύρεσαι......τσ τσ τσ...........αθεόφοβε!!!!! |
christhehealer έγραψε: | ||||
Tο 206 του Vini, πρέπει να είναι το πιο προσεγμένο 206 του Club. Mην τον ακούτε τι λέει. Ένα review να ανεβάσει στο site (να έχει και φωτογραφίες), με το τι έχει κάνει, ειδικά σε θέματα μόνωσης θα πάθεται πλάκα!!!!!!!! |