PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Περάστε - Βιδώστε - Τελειώσατε

Vini - Δευ 26 Αύγ 2002, 13:39:56
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Vini δεν ήταν τέτοιο, αλλά αυτό με τα διπλά φανάρια μπροστά.

Eίχε πολλούς τριγμούς, κακή ποιότητα κατασκευής (απάραδεκτο για Άπω Aνατολή), πολύ μαλακή ανάρτηση και πολύ άβολη θέση οδήγησης (χαμηλά το τιμόνι ώστε για να μην βρίκουν τα πόδια σου να τραβηχτείς πολύ πίσω. Ότι πρέπει για λουμπάγκο).

Kαι ο τύπος το πρόσεχει πολύ. Σε σημείο να νταπώ που πάτησα μέσα. Σαν καινούριο το έχει σου λέω.

Μια που το προσέχει δεν του λες να πάρει και μια σειρά κατσαβιδάκια να βιδώσει κανά-δύο βιδούλες για να σταματήσουν οι τριγμοί....????

Στο 206 το έχω κάνει επάγγελμα το βίδωμα....μέχρι και οι βίδες που είναι στο εσωτερικό της τάπας βενζίνης είχαν ξεβιδώσει...για να μην πω για τις βίδες που συγκρατούν το πίσω προφυλακτήρα.....
christhehealer - Δευ 26 Αύγ 2002, 14:35:41
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Στο 206 το έχω κάνει επάγγελμα το βίδωμα....μέχρι και οι βίδες που είναι στο εσωτερικό της τάπας βενζίνης είχαν ξεβιδώσει...για να μην πω για τις βίδες που συγκρατούν το πίσω προφυλακτήρα.....

Vini με αφήνεις άλλαλο τώρα γιατί το δικό μου δεν έχει σχεδόν τίποτα. Mόνο τα προβλήματα που γράφω στο σχετικό topic. Aριστερή κολώνα και τιμόνι.
Kαι να πεις ότι το προσέχω... Tο ανέβασα σε κακοτράχαλο δρόμο (1χλμ) με τρία άτομα μέσα. 15 Mέρες παραλία κάθε μέρα χωματόδρομο.

Mήπως η εγκατάσταση του ICE και το χαμήλωμα, άφησαν κουσούρια πίσω, λόγω κακής επανασυναρμολόγησης;
Vini - Δευ 26 Αύγ 2002, 14:46:02
Θέμα δημοσίευσης:
Mπα όχι...καταρχήν ξεβιδώθηκε μέσα στο 1ο μήνα που δεν το είχα χαμηλώσει...
Και κάθε 2 μήνες σχεδόν βιδώνω τα πάντα....

Ξεβιδώνουν εύκολα με το χρόνο και προκαλούν θορύβους:

1. Οι βίδες που συγκρατούν το πίσω προφυλακτήρα
2. Οι βίδες που είναι μέσα στο πορτμπαγκάζ
3. Οι περιφερειακές βίδες των πορτών (στα καλύμματα)
4. Οι βίδες που συγκρατούν τα πίσω παράθυρα
5. Οι βίδες που συγκρατούν το πορτάκι στο ντουλαπάκι
6. Οι εσωτερικές βίδες που είναι τα τουίτερ στις κολώνες.
7. Οι βίδες που είναι μέσα σε όλα τα ρυθμιστικά των καθισμάτων
8. Η βίδα που συγκρατεί το πλαστικό που από πίσω είναι οι ασφάλειες.
9. Οι βίδες στο τιμόνι/κολώνα από κάτω
10. Οι βίδες που είναι κάτω από το πίσω κάθισμα
11. Οι εσωτερικές βίδες που είναι μέσα στην τάπα βενζίνης
12. Οι βίδες που βρίσκονται στα σκιάδα οδηγού/συνοδηγού

Και όλες αυτές οι βίδες απαιτούν εξάγωνα κατσαβίδια.... Wink Wink Wink
Miltellas - Τετ 28 Αύγ 2002, 01:12:08
Θέμα δημοσίευσης:
8O 8O 8O
Vini ο Κατσαβιδάς!
Θα σου φέρω και το 206 μου να το κατσαβιδώσεις και αυτό. Laughing

Πάντως, ποτέ δεν ασχολήθηκα με το σπορ του κατσαβιδώματος και ομολωγώ ότι πρέπει να έχει ενδιαφέρον!
Vini - Τετ 28 Αύγ 2002, 07:57:47
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:

Πάντως, ποτέ δεν ασχολήθηκα με το σπορ του κατσαβιδώματος και ομολωγώ ότι πρέπει να έχει ενδιαφέρον!

Φέρτο, φέρτο!....!
Razz Razz Razz Razz Razz
Εχει πόρωση η εργασία αυτή!!!!!!!!!
Razz Razz Razz Razz Razz
pduke - Τετ 28 Αύγ 2002, 10:14:25
Θέμα δημοσίευσης:
Vini είσαι πολύ μπροστά!!Θεός!
Φαντάσου ότι την πρώτη φορά που πήγα τη μικρή(τότε ήτανε βρέφος) στο συνεργείο ,το πρώτο πράγμα που είπε ο τύπος ήταν:
"Πάρτε το και βιδώστε το!!!" Exclamation
theflame - Τετ 28 Αύγ 2002, 10:21:56
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Miltellas έγραψε:

Φέρτο, φέρτο!....!
Razz Razz Razz Razz Razz
Εχει πόρωση η εργασία αυτή!!!!!!!!!
Razz Razz Razz Razz Razz

Vini ο κατσαβιδωκράτωρ!!!!!
Σε λίγο θα κλείνει και ραντεβού Wink
Κράτα μία θέση και για μένα μάστορα!!!!

Πλάκα κάνω... Wink
Miltellas - Τετ 28 Αύγ 2002, 22:39:42
Θέμα δημοσίευσης:
Πέρα από την πλάκα, ο Vini μας έθεσε ένα υπαρκτό πρόβλημα. Το περιοδικό σφίξιμο των κινητών και ακίνητων μερών του αυτοκινήτου μας, κάτι που σχεδόν όλοι οι μηχανικοί το παραβλέπουν. Να το παραβλέψουμε κι εμείς;
pduke - Τετ 28 Αύγ 2002, 23:10:02
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Πέρα από την πλάκα, ο Vini μας έθεσε ένα υπαρκτό πρόβλημα. Το περιοδικό σφίξιμο των κινητών και ακίνητων μερών του αυτοκινήτου μας, κάτι που σχεδόν όλοι οι μηχανικοί το παραβλέπουν. Να το παραβλέψουμε κι εμείς;

Και βέβαια όχι φίλε Μίλτο ,γιαυτό:
1.Πράκτικερ ->εξαπλό κατσαβιδάκι εξάγωνο .... 5ευρώ
( τα καλά είναι πανάκριβα!!!)
2.Εκτυπωτής hp845C ..................................... 80ευρώ.
3.προηγούμενη σελίδα φόρουμ->λίστα ξεβιδωμένων μερών->εκτύπωση......τσάμπα
4.βίδωμα μέχρι τελικής πτώσεως
5.Στην πρώτη κουβέντα με γερμανόφιλο
(γερμανός)-το δικό μου φίλε δεν κανει ούτε τσικ!
(γάλλος)-εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι τριγμοί στο αυτοκίνητο,τα κρατήματα με ενδιαφέρουν!!!!

όποτε θες έλα.έχω απόλα.και όποιος άλλος βόρειος θέλει.....ο slashακος δηλαδή..... Rolling eyes
Miltellas - Πεμ 29 Αύγ 2002, 01:21:55
Θέμα δημοσίευσης:
Μα, τί λέτε ρε παιδιά;!
Το δικό μου δεν τρίζει! Ή μήπως δεν ακούω καλά;
Πάραυτα, εγώ θα απαντήσω στον Γερμανό: "Το δικό μου πλαίσιο δεν στρεβλώνει καθόλου!" Twisted evil
Vini - Πεμ 29 Αύγ 2002, 07:26:23
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Μα, τί λέτε ρε παιδιά;!
Το δικό μου δεν τρίζει! Ή μήπως δεν ακούω καλά;
Πάραυτα, εγώ θα απαντήσω στον Γερμανό: "Το δικό μου πλαίσιο δεν στρεβλώνει καθόλου!" Twisted evil

Σωστός!
Είναι γεγονός ότι πολλά δεν τρίζουν...
Άλλα όμως εκ'γενετής ψιλοτρίζουν λιγάκι....

Το δικό μου για παράδειγμα έτριζε από την 1η στιγμή που το πήρα η κονσόλα χαμηλά απο την πλευρά του συνοδηγού στο αεραγωγό κάτω...!!!
Συντόνιζε με την μηχανή στο ρελαντί και το αποτέλεσμα απογοητευτικό!!!!

Φυσικά με καλό βίδωμα και με μια καλή εσωτερική μόνωση όλα διορθώθηκαν στο άψε-σβήσε.... Wink Wink Wink Wink

Τώρα έχω κάπου αλλού συντονισμό αλλά που θα μου πάει θα τον εντοπίσω και θα τον εξολοθρεύσω.... Twisted evil Twisted evil
konstantinos - Πεμ 29 Αύγ 2002, 08:44:26
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Μα, τί λέτε ρε παιδιά;!
Το δικό μου δεν τρίζει! Ή μήπως δεν ακούω καλά; Twisted evil

Που να ακούσεις αγόρι μου με 6000 - 6500 rpm που δουλεύεις??? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
pduke - Πεμ 29 Αύγ 2002, 09:50:56
Θέμα δημοσίευσης: Πρώτη μέρα δροσιάς,κλειστά παράθυρα.....οι τριγμοι!!!!!!!!!!
Vini σε χρειάζομαι τώρα όσο ποτέ!!!!
έκλεισα τα παράθυρα σήμερα το πρωί και όλοι οι τριγμοί που "κόλησα"το καλοκαίρι....τσουπ......βγήκανε!!!!
1. η πόρτα του συνοδηγού τριζει απόταν το παρέλαβα και ακόμα τα ίδια.ο μόνος τρόπος που βρήκα εγώ είναι να αναιβάσω τον μεντεσέ τέρμα πάνω,τότε όμως και δεν κλείνει εύκολα και παίρνει σκόνες το μαρσπιέ!!!τι να κάνω???
2.Η πίσω καλύπτρα του γυαλοκαθαριστήρα αποκαλύφθηκε!!!!!
3.τρίζει το κάθισμα του οδηγού!!!!!!!ήμαρτον(τρίζει η καρέκλα μου που λέμε)
4.η ζώνη οδηγού τρίζει στη βάση της.

Θα το πουλήσω αν δεν βρώ λύση
christhehealer - Πεμ 29 Αύγ 2002, 11:01:08
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Και βέβαια όχι φίλε Μίλτο ,γιαυτό:
1.Πράκτικερ ->εξαπλό κατσαβιδάκι εξάγωνο .... 5ευρώ
( τα καλά είναι πανάκριβα!!!)

Eπειδή είναι ένα θέμα που τα ξέρω αρκετά καλά και θα επέμβω. Oύτε να το σκεφτήτε για φθηνιάρικα εργαλεία. Eιδικα κλειδοκατσαβιδοαλενοεξάγωνα. Δεν υπάρχει πιο άσχημο πράγμα από τις χαλασμένο-φαγωμένο κεφάλι μιας βίδας που δεν μπορείς ούτε να την βγάλεις ούτε να τη σφίξεις. Πληρώστε την μάρκα και δεν θα χάσετε. Θα σας ανταμειψει με τον καιρό. Eιδικά αυτοί που δεν ξέρουν πως βγαίνει μια βίδα που της έχει χαλάσει το κεφάλι. Θέλω να δω εκφράσεις όταν θα σκάσει μύτη ο μάστορας με το δράπανο και θα σημαδεύει το 206 Laughing Laughing Laughing Laughing

Kαι πριν κλείσω, Vini είσαι θεός, που δεν άφησες να χαθεί αυτό το πολύ ενδιαφέρον topic, κάπου στο άπειρο του board μας.
Vini - Πεμ 29 Αύγ 2002, 11:20:05
Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρώτη μέρα δροσιάς,κλειστά παράθυρα.....οι τριγμοι!!!!!!
pduke έγραψε:
Vini σε χρειάζομαι τώρα όσο ποτέ!!!!
έκλεισα τα παράθυρα σήμερα το πρωί και όλοι οι τριγμοί που "κόλησα"το καλοκαίρι....τσουπ......βγήκανε!!!!
1. η πόρτα του συνοδηγού τριζει απόταν το παρέλαβα και ακόμα τα ίδια.ο μόνος τρόπος που βρήκα εγώ είναι να αναιβάσω τον μεντεσέ τέρμα πάνω,τότε όμως και δεν κλείνει εύκολα και παίρνει σκόνες το μαρσπιέ!!!τι να κάνω???
2.Η πίσω καλύπτρα του γυαλοκαθαριστήρα αποκαλύφθηκε!!!!!
3.τρίζει το κάθισμα του οδηγού!!!!!!!ήμαρτον(τρίζει η καρέκλα μου που λέμε)
4.η ζώνη οδηγού τρίζει στη βάση της.

Θα το πουλήσω αν δεν βρώ λύση

ουπς! κάτι μου θυμίζει αυτό....να φανταστείς ότι χτές έπαιζα στο Autotriti στα μεταχειρισμένα και στα καινούρια μήπως και εγώ........κατάλαβες τι εννοώ?

Λοιπόν τριγμών λύσεις (όσο μπορούμε φυσικά!)
1. Το έχω και εγώ!!!! Και μάλιστα εμένα τρίζει με απότομη όπισθεν και απότομη 1η!...!
Πιθανές λύσεις?
Βίδωμα εξωτερικών περιφερειακών βιδών γιατί μπορεί το πρόβλημα να μην είναι από το μεντεσέ αλλά με το ανέβασμα που κάνεις ίσως πιέζεις κάποιο άλλο σημείο και έτσι δεν τρίζει...
Μήπως είναι το κάλλυμα του μικρού ηχείου (τουίτερ) στην κολώνα?
Το πρόβλημα θα είναι αν είναι εσωτερικό τριγμός μέσα στην πόρτα οπότε πάει για χειρουργείο....δηλ. πρέπει να βγάλει το κάλυμμα κλπ....

2. Τι εννοείς με την λέξη καλύπτρα?

3. Βίδωσε τις βίδες στις ράγες, βάλε άχρωμο σπρέυ σιλικόνης/λάδι στις ράγες και βίδωσε και τις βίδες που είναι μέσα στα ρυθμιστικά αριστερά/δεξιά

4. Πρέπει να βγάλεις το πλαστικό καπάκι πίσω, αν εννοείς τι μια πλευρά και να βιδώσεις ή να ρίξεις λιγο σπρέυ σιλικόνης...στο εσωτερικό. Αν εννοείς το τελείωμα της ζώνης που καταλήγει στο μεγάλο γάντζο εκεί μόνο βίδωμα...

Αν κάτι δεν κατάλαβες πεστο, πριν κάνεις καμιά κίνηση και ακουστεί κανένα ΚΡΑΚ από πλαστικό που έσπασε!!!!! Wink Wink
pduke - Πεμ 29 Αύγ 2002, 16:45:14
Vini έγραψε:

ουπς! κάτι μου θυμίζει αυτό....να φανταστείς ότι χτές έπαιζα στο Autotriti στα μεταχειρισμένα και στα καινούρια μήπως και εγώ........κατάλαβες τι εννοώ?

Λοιπόν τριγμών λύσεις (όσο μπορούμε φυσικά!)
1. Το έχω και εγώ!!!! Και μάλιστα εμένα τρίζει με απότομη όπισθεν και απότομη 1η!...!
Πιθανές λύσεις?
Βίδωμα εξωτερικών περιφερειακών βιδών γιατί μπορεί το πρόβλημα να μην είναι από το μεντεσέ αλλά με το ανέβασμα που κάνεις ίσως πιέζεις κάποιο άλλο σημείο και έτσι δεν τρίζει...
Μήπως είναι το κάλλυμα του μικρού ηχείου (τουίτερ) στην κολώνα?
Το πρόβλημα θα είναι αν είναι εσωτερικό τριγμός μέσα στην πόρτα οπότε πάει για χειρουργείο....δηλ. πρέπει να βγάλει το κάλυμμα κλπ....

2. Τι εννοείς με την λέξη καλύπτρα?

3. Βίδωσε τις βίδες στις ράγες, βάλε άχρωμο σπρέυ σιλικόνης/λάδι στις ράγες και βίδωσε και τις βίδες που είναι μέσα στα ρυθμιστικά αριστερά/δεξιά

4. Πρέπει να βγάλεις το πλαστικό καπάκι πίσω, αν εννοείς τι μια πλευρά και να βιδώσεις ή να ρίξεις λιγο σπρέυ σιλικόνης...στο εσωτερικό. Αν εννοείς το τελείωμα της ζώνης που καταλήγει στο μεγάλο γάντζο εκεί μόνο βίδωμα...

Αν κάτι δεν κατάλαβες πεστο, πριν κάνεις καμιά κίνηση και ακουστεί κανένα ΚΡΑΚ από πλαστικό που έσπασε!!!!! Wink Wink

καλύπτρα εννοώ το πλαστικό μέσα στην πίσω πόρτα.κοπανάει!!!!!!

όσο για την πόρτα είναι σίγουρα ο μεντεσές!το είδα και στην πεζώ.
το θέμα είναι εαν σφίγγει από πουθενά αλλού εκτός του μεντεσέ.Ακούγετε κλασικός ηχος στρέβλωσης και νομίζεις ότι είναι από πίσω γιατί παρεμβάλεται το κάθισμα του συνοδηγού!!!
Vini - Πεμ 29 Αύγ 2002, 20:31:33
pduke έγραψε:
καλύπτρα εννοώ το πλαστικό μέσα στην πίσω πόρτα.κοπανάει!!!!!!

όσο για την πόρτα είναι σίγουρα ο μεντεσές!το είδα και στην πεζώ.
το θέμα είναι εαν σφίγγει από πουθενά αλλού εκτός του μεντεσέ.Ακούγετε κλασικός ηχος στρέβλωσης και νομίζεις ότι είναι από πίσω γιατί παρεμβάλεται το κάθισμα του συνοδηγού!!!

Aν κατάλαβα καλά εννοείς το πλαστικό που είναι στην πόρτα του πορτμπαγκάζ και απο έξω είναι ο καθαριστίρας?
Αν ναι τότε υπάρχουν τρεις περιπτώσεις:
1. Να έχει σπάσει κανένα κλιπ από το πλαστικό γιατί αυτό ΔΕΝ εχει βίδες. Οπότε πάρε ένα κατσαβιδάκι κάνε μια περιφερειακή βόλτα γύρω-γύρω και δες αν υπάρχει σημείο που λασκάρει.
2. Υπάρχει όμως περίπτωση να είναι εσωτερικός θόρυβος....μέσα έχει το μοτέρ του πίσω καθαριστήρα και τα καλώδια του....μπορεί να έχει λασκάρει κάποια βίδα που στερεώνει το μοτέρ η το καθαριστίρα ή πολύ απλά να χτυπάει ένα καλώδιο πάνω σε μέταλλο...
3. Τέλος δες απ'εξω τον καθαριστήρα. Μήπως έχει χαλαρώσει? Κούνα την βάση αριστερά-δεξιά....από εκεί θα καταλάβεις ότι ίσως είναι έτοιμος να το βάλει στα πόδια.... Scatter

Αν κατάλαβα καλά όταν λες μεντεσέ εννοείς το μεταλλικό σημείο που μαγκώνει η πόρτα όταν την κλείενεις? Αν εννοείς αυτό για να μην κάθεσαι να κουράζεσαι αν έχει στρεβλώσει παρίγγειλε έναν από την PEUGEOT και περασέ τον μόνος....έτσι σίγουρα θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο....
Αν ωστόσο ενοείς το σημείο πάνω την πόρτα (κλειδαριά) τότε αυτό βιδώνει και εσωτερικά αλλά θα πρέπει να βγάλεις το κάλλυμα....το οποίο εγώ θεωρώ ότι είναι της πλάκας... Wink Wink Wink Wink
Sidobre - Παρ 30 Αύγ 2002, 09:02:51
Θέμα δημοσίευσης:
Για το κάλυμα του πίσω υαλοκαθαριστήρα το έχω επισημάνει και εγώ.

Το πιο πιθανό είναι να την έπαθες όπως και εγώ. Μια μέρα με ζέστη έβγαλα την εταζέρα για να μεταφέρω κάτι, αλλά με την θερμότητα "κρέμασε" το πλαστικό στο σημείο που έχει το "καρούμπαλο" που βρίσκετε ο υαλοκαθαριστήρας με αποτέλεσμα να κοπανάει χτυπώντας στο τζάμι.

Και εγώ δεν έχω ασχοληθεί ακόμα (παρ'ότι είναι τρομερά εκνευριστικό) αλλά παρατήρησα ότι μπορεί να επισκευαστεί με 2 τρόπους.

Α. Να βάλουμε μαλακό μονωτικό αφρώδες υλικό πάνω στο πλαστικό ώστε να μην κοπανάει πάνω στο τζάμι.

Β. Να κάνουμε με αντίθετη φορά αυτό που έπαθε. Δηλαδή να ζεστάνουμε με προσοχή την εσωτερική πλευρά του πλαστικού (βγαίνει και μπαίνει εύκολα, το έβγαλα, στηρίζεται μόνο με κλιπ) και να το σπρώξουμε (παραμορφώσουμε) έτσι ώστε να ξανακλείσει, δηλαδή να ξεκρεμάσει.

Με προσοχή όμως διότι τα πλαστικά είναι ευαίσθητα στην θερμοκρασία και μπορεί να παραμορφωθεί ανομοιόμορφα.
pduke - Παρ 30 Αύγ 2002, 11:35:11
Θέμα δημοσίευσης:
DYNAMAT !!!

ναι κύριοι!
γνωρίζει κανείς το υλικό;
πρόκειτε για αρκετά ακριβή λύση αλλά άκρως επαγγελματική.Πρόκειτε για υλικό που χρησιμοποιείται σε ηχεία (club) για να αποφεύγονται οι τριγμοί.
Αυτά τα λέω με κάθε επιφύλαξη γιατί ακόμε δεν το δοκίμσα ούτε καν το είδα.Όποιοι πιστοί γνωρίζουν ας ενημερώσουν καλύτερα
Έμαθα ότι κάνει θαύματα σε αυτοκίνητο

Vini λες να πετάξουμε τα aυto τρίτη ?Rolling eyes Rolling eyes
theflame - Παρ 30 Αύγ 2002, 12:09:17
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Δούκα το Dynamat είναι ένα μαλακό υλικό πού έρχεται σε φύλλα και σκοπός του είναι:
α) κολλώντας τα πάνω σε ελαφριές επιφάνειες να περιορίσεις τους παραγόμενους τριγμούς και να αυξήσεις το ειδικό βάρος. Π.χ. στις ξύλινες επιφάνειες στο εσωτερικό ενός ηχείου ώστε αυτές να βαρύνουν και να μην τρέμουν - τρίζουν.
β) χάρη στην άγρια επιφάνειά τους περιορίζουν τις διαθλάσεις του ήχου σε ένα κλειστό χώρο μειώνοντας την ηχώ που δημιουργείτε.
γ) η σαν πλαστελίνη κατασκευή του αποσβένει τους κραδασμούς που δημιουργούνται σε μία επιφάνεια γρηγορότερα από το φυσιολογικό.

Στα αυτοκίνητα ξέρω ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις πόρτες πίσω από τα ηχεία για να βελτίωση την ηχητική (μειώνει τους κραδασμούς και κάνει τα ηχεία να αισθάνονται ότι από πίσω τους υπάρχει μεγαλύτερος χώρος).
Με λίγα λόγια είναι σαν τον υαλοβάμβακα αλλά πολύ πιο εύχρηστο και ελαφρύ.
pduke - Παρ 30 Αύγ 2002, 12:29:33
Θέμα δημοσίευσης:
theflame έγραψε:

Με λίγα λόγια είναι σαν τον υαλοβάμβακα αλλά πολύ πιο εύχρηστο και ελαφρύ.

Θέλεις να μου πεις δηλαδή οτί μπορεί να μπει και σε διάφορα άλλα σημεία όπως να γεμίσεις κενά που ενδεχομένως να παράγουν τριγμούς από εξαρτήματα που χτυπιούνται(τι λέω???),ακόμα και να μονώσεις ηχητικά το αυτοκίνητο.
Question
Vini - Παρ 30 Αύγ 2002, 12:46:43
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν τα DYNAMAT είναι σε δύο τύπους:
1. Σε λεπτά φύλα μονωτικά και δεν είναι υαλοβαμβακας. Κολάει πάνω στα σημεία που θέλεις με ειδικό υγρό και ειδικό πιστόλι...
2. Σε σπρέυ μονωτικό που απλά ψεκάζεις την επιφάνεια οπυ θέλεις

Μπαίνουν μόνο σε μεταλλικές επιφάνειες κλειστές γιατί είναι μαύρου χρώματος.
Η τοποθέτηση γίνεται μόνο από ειδικούς....
Για περισσότερα στην
http://www.elasyn.gr

Εγώ που λέτε έχω πάρει 2 σπρέυ μονωτικά βαμβακιού (μην βαράτε, το έχω ξαναπεί, το ξέρω....) και σε τιμή ξεφτίλα (6.000δρχ και τα δύο) αλλά είναι μαύρου χρώματος είναι για όλες τις επιφάνειες αλλά κλειστές, μη ορατές...

Pduke όσο για το Auto Triti θα κάνω υπομονή 2 χρονάκια για να πάω να πάρω την νέα μικρή BMW σε 1800cc??? Kαλό??? Wink Wink
theflame - Παρ 30 Αύγ 2002, 13:06:50
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
1. Σε λεπτά φύλα μονωτικά και δεν είναι υαλοβαμβακας.

Δεν είπα ότι είναι υαλοβάμβακας, αλλά ότι έχει κάποιες ιδιότητες σαν τον υαλοβάμβακα. Embarassed
Vini - Παρ 30 Αύγ 2002, 13:21:15
Θέμα δημοσίευσης:
theflame έγραψε:
Vini έγραψε:
1. Σε λεπτά φύλα μονωτικά και δεν είναι υαλοβαμβακας.

Δεν είπα ότι είναι υαλοβάμβακας, αλλά ότι έχει κάποιες ιδιότητες σαν τον υαλοβάμβακα. Embarassed

ναι βρε συ, το είδα,....απλά το ανέφερα.... Wink Wink
pduke - Παρ 30 Αύγ 2002, 13:54:22
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Pduke όσο για το Auto Triti θα κάνω υπομονή 2 χρονάκια για να πάω να πάρω την νέα μικρή BMW σε 1800cc??? Kαλό??? Wink Wink

.....Mε κρέμασες λίγο αλλά περι ορέξεως....
Άλλωστε μιλάς σε κλασσικό ρενάκια που μεγάλωσε σε R18, έμαθε σε twingo (και το ερωτεύτηκε σφόδρα) συνέχισε με clio και ακόμα περιμένει από αυτούς που τα πήραν (γιατί και τα τρία κυκλοφορούν) να του αναφέρουν κάποια βλάβη ή έστω μια βλαβίτσα !!!!!!¨
Όλα αυτά βέβαια με τη βοήθεια του καλύτερου ίσως συνεργείου ρενώ.

Μολαταύτα η BMW είναι ίσως η μόνη γερμανική που βγάζει αυτοκίνητα και όχι άρματα για ξαπλωμένους κοιλαράδες.(εξαιρούνται τα σπορ για να μην αρχίσετε να κράζετε)

Θα σε παρακαλούσα έπίσης ,αφού σε ευχαριστήσω για τις συμβουλές περί τριξιμάτων να μου στείλεις ένα PM με το κινητό σου γιατί το ΣΚ θα μπω με τα κατσαβίδια στο χορό και μάλλον θα σε χρειαστώ.
christhehealer - Παρ 30 Αύγ 2002, 14:00:56
Θέμα δημοσίευσης:
Nα κάνω μία πρόχειρη σούμα...

O pduke ήταν ρενατάκιας, ο Vini είναι κρυφομπεμβεδάκιας και οι δυό πήραν Peugeot 206 και έγιναν άνθρωποι Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Vini - Παρ 30 Αύγ 2002, 14:03:24
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Vini έγραψε:

.....Mε κρέμασες λίγο αλλά περι ορέξεως....
Άλλωστε μιλάς σε κλασσικό ρενάκια που μεγάλωσε σε R18, έμαθε σε twingo (και το ερωτεύτηκε σφόδρα) συνέχισε με clio και ακόμα περιμένει από αυτούς που τα πήραν (γιατί και τα τρία κυκλοφορούν) να του αναφέρουν κάποια βλάβη ή έστω μια βλαβίτσα !!!!!!¨
Όλα αυτά βέβαια με τη βοήθεια του καλύτερου ίσως συνεργείου ρενώ.

Μολαταύτα η BMW είναι ίσως η μόνη γερμανική που βγάζει αυτοκίνητα και όχι άρματα για ξαπλωμένους κοιλαράδες.(εξαιρούνται τα σπορ για να μην αρχίσετε να κράζετε)

Θα σε παρακαλούσα έπίσης ,αφού σε ευχαριστήσω για τις συμβουλές περί τριξιμάτων να μου στείλεις ένα PM με το κινητό σου γιατί το ΣΚ θα μπω με τα κατσαβίδια στο χορό και μάλλον θα σε χρειαστώ.

Λοιπόν για την BMW θα είναι έτσι:

Θα κοστίζει γύρω στα 16.000euro και θα έχει την 1600/16V...

Το κινητό στο στέλνω με PM....και προσοχή στα κατσαβίδια!!!! Wink Wink Wink
Vini - Παρ 30 Αύγ 2002, 14:34:03
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

O pduke ήταν ρενατάκιας, ο Vini είναι κρυφομπεμβεδάκιας και οι δυό πήραν Peugeot 206 και έγιναν άνθρωποι Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Μπα δεν θα το έλεγα ότι είμαι κρυφομπεμβές....απλά έψαχνα για κάτι αξιόπιστο με καλη μηχανή και καλή ποιότητα συναρμολόγησης και υλικών στα 1600 & 1800 και να είναι μικρομεσαίο και το μάτι μου έπεσε στην BMW SERIES 1 που έρχεται το 2003-2004....όταν θα αλλάξει και το 206 και θα βγει το 207...

Πάντως ρε παιδιά για να ξαναγυρίσουμε στα τριξίματα αυτό το πράγμα είναι φοβερό! Εκεί που βουλώνεις τον ένα τριγμό...τσουπ και πετιέται ένας άλλος από κάπου αλλού...

Και δεν είναι μόνο αυτό...αλλά πήγα μία βόλτα με ένα φίλο που πήρε το ASTRA ΕLEGANCE πριν από 6 μήνες και έβαλε τα γέλια γιατί νόμιζε ότι πήρα το 206 μεταχειρισμένο!...!!! Και εγώ του έδειξα την άδεια που έλεγε ότι το πήρα τον Απρίλιο 2002 στο ονομά μου καινούριο και πάλι όμως γέλαγε...

Αλλος φίλος μου έχει πάρει το DAEWOO LANOS 1,3L και το έχει 2 χρόνια χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα...Πολλοί θα πουν: μα DAEWOO? Aυτή βγάζει ψυγεία και μίξερ!...!!! Παρόλο αυτό το LANOS το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι οι τριγμοί των πλαστικών του....οι οποίοι όμως αντισταθμίζονται με την τιμή αγοράς: 2.900.000δρχ!...!!!!

Σίγουρα πολλοί θα πουν ότι το 206 ΣΤΡΙΒΕΙ, ΚΑΝΕΙ, ΔΕΙΧΝΕΙ αλλά εγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο: Τα υπόλοιπα αυτοκίνητα ΔΕΝ στρίβουν, ΔΕΝ δείχνουν, ΔΕΝ κάνουν ???

Προσοχή δεν κατηγορώ το 206 αλλά ούτε μπορώ να πω ότι είναι μάπα το καρπούζι....

Καλό θα είναι όμως τα αρνητικά να τα τονίζουμε ώστε να απαιτούμε καλύτερα Ευρωπαϊκά αυτοκίνητα...αφού λανσάρονται και πλασσάρονται σαν τα καλύτερα από όλες τις άλλες σχολές....!....!!!!!
Sidobre - Παρ 30 Αύγ 2002, 14:51:23
Θέμα δημοσίευσης:
Νίκο στο έχω πεί και στο παρελθόν...

Τα πλαστικά των Peugeot, δέν είναι για να τα σφίγγεις...
... είναι για να τα βγάζεις!!!!

Και πιο ελαφρύ θα γίνει και πιο...γρήγορο 8O

Ασε τους άλλους να προσπαθούν να στρίψουν, να τρέξουν, να δείξουν....

Αλλωστε στο είχα πει και πρίν το αγοράσεις...

Αν πάς με γνώμωνα την οδηγική απόλαυση... καλορίζικο
Αν πας όμως με γνώμωνα τα πλαστικά και την ποιότητα αυτών (και μόνο, γιατί αξιοπιστεία έχει και με το παραπάνω) τότε πάρε κάτι άλλο.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ένα Peugeot 206 σου δίνει πολλά παραπάνω για να σκέφτεσαι τα λίγα πλαστικά που τρίζουν.

Τα βγάζεις και ησυχάζεις!!!!! Mr. Green
pezomania - Παρ 30 Αύγ 2002, 15:04:18
Θέμα δημοσίευσης:
Σιγά το αμάξι :fist:

Βάλτε την μούρη τοy 206 δίπλα σ'αυτό να μάθουν οι Γερμαναράδες να σχεδιάζουν αμάξια Twisted evil

Το μόνο θετικό είναι ότι με BMW θα γλυτώσεις λεφτά πό τα κατσαβίδια :D
Slash - Παρ 30 Αύγ 2002, 15:36:25
Θέμα δημοσίευσης:
Τι να πώ ρε παιδιά; Εντάξει είπαμε οτι τα γαλλικά είναι σουσταλίδικα αμάξια, αλλά δεν δέχομαι οτι είναι χειρότερης ποιότητας από τα όμοιά του άλλων κατασκευαστών. Έχω πει για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά κατασκευής μεταξύ Punto και 206, τώρα θα προσθέσω και το νέο Ibiza. Όπως και να ΄χει, εμένα μου αρέσει αυτό που βλέπω μπροστά μου. Τα γαλλικά έχουν μια χλιδή που δεν τα έχουν άλλα. Το σαλόνι, τα λαμπάκια, όλα τα μικρά και τα μεγάλα. Ιδιαίτερα το βράδυ που οδηγώ και βλέπω μπροστά μου ένα ωραίο ταμπλό, το κλίμα, πιο πάνω το ράδιο με εξωτερική θερμοκρασία, ε όλα αυτά δίνουν αίσθηση πολυτελούς αυτοκινήτου. Κι εγώ λέω οτι το επόμενο αυτοκίνητό μου μπορεί να είναι BMW ή οτιδήποτε, όμως αυτό που έχω τώρα μου αρέσει πολύ, το γουστάρω, το γουστάρουν οι γκόμενες, και είναι κουκλάκι. Εδώ μπήκε ένας με ένα 316i και από θέμα σαλονιού και γενικά ταμπλό του άρεσε πιο πολύ το δικό μου.
pduke - Παρ 30 Αύγ 2002, 16:08:37
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Δεν αρνήθηκα ποτέ την PEUGEOT και σε τίποτα αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι από προβληματάκια πάμε καλά...
Από την άλλη η μικρή έκανε την επιλογή της και εγώ απλά την ερωτεύτηκα.....
theflame - Παρ 30 Αύγ 2002, 16:31:03
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά κοιτάξτε σίγουρα με το να λέμε ότι τα 206 στρίβουν και ότι τα πλαστικά είναι δευτερευούσης σημασίας λειτουργούμε λιγάκι σαν την στρουθοκάμηλο, κοιτάμε αλλού για να ξεχνιόμαστε. Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από το αμάξι μου, αλλά θα ήθελα να μην τρίζει τόσο, να είναι πιο στιβαρό (και σε ένα πιο δυνατό κινητήρα αλλά είπαμε...) Σίγουρα αισθάνομαι άσχημα όταν η δικιά μου μικρή μόλις 4 μηνών τρίζει και άλλα 2 και 3 ετών είναι στιβαρά και σαν καινούρια αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλα έχουν το κόστος τους. Το Ibiza και το POLO είναι στιβαρά και δεν τρίζουν αλλά από αισθητική που λέει και ο Slash είναι άλλο πράγμα. Αν θέλεις και αισθητική και ποιότητα κατασκευής και κρατήματα και άνεση ε τότε μάλλον δεν πρέπει να δώσεις γύρω στα 4 με 4,5 εκ αλλά μάλλον πολύ περισσότερα. Έτσι είναι η ζωή...
christhehealer - Παρ 30 Αύγ 2002, 16:37:40
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Σίγουρα πολλοί θα πουν ότι το 206 ΣΤΡΙΒΕΙ, ΚΑΝΕΙ, ΔΕΙΧΝΕΙ αλλά εγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο: Τα υπόλοιπα αυτοκίνητα ΔΕΝ στρίβουν, ΔΕΝ δείχνουν, ΔΕΝ κάνουν ???

Προσοχή δεν κατηγορώ το 206 αλλά ούτε μπορώ να πω ότι είναι μάπα το καρπούζι....

Καλό θα είναι όμως τα αρνητικά να τα τονίζουμε ώστε να απαιτούμε καλύτερα Ευρωπαϊκά αυτοκίνητα...αφού λανσάρονται και πλασσάρονται σαν τα καλύτερα από όλες τις άλλες σχολές....!....!!!!!

Vini το 206 δεν έχει χειρότερη ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης από αλλά αυτοκίνητα. Kαι εγώ παραδέχομαι ότι το Focus 1.6 trend, που μπαίνω συχνά έχει καλύτερη ποιότητα αλλά 1.300 παραπάνω για 100 Hp και με ταμπούρα πίσω.

Φίλος πέρασε hundai atos στα 170 με το Punto του και μετά πήγε και ζήτησε να οδηγήσει ένα, έχοντας πάθει πλάκα. Όταν συνειδητοποίησε ότι από τα 120 το αμάξι δεν σταμάταγε με τίποτα, ούτε να ακούσει για το πόσο φθηνό είναι και το πόσο γερό.

Έχω πει σε κατ' ιδίαν σηζητήσεις μου ότι για 5 εκατομύρια με το 206 παίρνεις πολύ αυτοκίνητο. Mε τα κλιμά του, τα ABS του. τα 110 αλόγατα, κάπου θα έχει την λαδιά. Eδώ είναι στην ποιότητα συναρμολόγησης. Mην παίρνεις σαν μέτρο τους ψυγιοκαταψύκτες που σχεδόν χαρίζονται. Kοίταξε συνολικά το θέμα.

Mην νομίζεις και εγώ έχω τις αμφιβολίες μου (είμαι αρκετά ψείρας) αλλά μετά από 5 μήνες, τώρα έχουμε αρχίσει να βρισκόμαστε με το 206. Kαι συν τοις άλλοις όταν μπαίνω πια σε άλλο αυτοκίνητο και βλέπω πως στρίβει και πως φρενάρει, τα έχω βγάλει σχεδόν όλα παρτάλια. Eιδικά άμα δεν έχουν και μπάκετ........
Slash - Παρ 30 Αύγ 2002, 16:48:11
Θέμα δημοσίευσης:
Να διορθώσω κάτι που είπα πιο πριν για τεράστια διαφορά μεταξύ Punto,Ibiza και 206. Το 206 έχει σαφώς καλύτερα πλαστικά και από τα 2, και πολύ πιο "ακριβό" κλείσιμο της πόρτας. Και προσωπικά δεν θα έδινα πάνω από ένα εκατομ. για να πάρω το καινούργιο Ibiza. Και όποιος έχει αντίρρηση ας έρθει να το δούμε μαζί...
pduke - Παρ 30 Αύγ 2002, 16:54:15
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Vini το 206 δεν έχει χειρότερη ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης από αλλά αυτοκίνητα.

Πράγματι,
και για όσους πάντως υπολογίζουν τη γκρίνια μου πρέπει να πω ότι προέρχεται από 45προφίλ σε 16άρα ζάντα και πιρέλλι θεόσκληρο.
Vini - Σαβ 31 Αύγ 2002, 11:50:02
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν και για να μην ξεχνιώμαστε...όσοι έχουν όρεξη και χώρο για "μαστορέματα" ας πάνε μία βόλτα στην:

http://www.kleenflo.com/bodyshop.html

Easy to use aerosol for the "do-it-yourselfer" or professional. Ideal for touch-ups in wheel-wells and total body production. Synthetic rubber formulation dries in 20 minutes and is excellent "sound-deadener" for lowering passenger area ambient noise. Also suitable for protecting underground pipes and tanks.

και γενικά στην:
http://www.kleenflo.com/siteindex.html
θα βρείτε καλά προιόντα μόνο για όσους ασχολούνται με το σασί του αυτοκινήτου....

Αν έχει καλό καιρό την Κυριακή αρχίζει η εγχείριση.... Wink Wink Wink
Vini - Κυρ 01 Σεπ 2002, 11:56:08
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν Κυριακή & βγήκε ο ήλιος!! Smile Smile Smile Ημέρα χειρουργείου... Wink Wink
Δώστε προσοχή!

Μετά από σύντομη βόλτα μέσα στο γκαράζ μου (είναι μεγάλο... Wink ) διαπίστωσα φυσικά ότι οι τριγμοί ήταν ακόμη εκεί και ποιο δυνατοί λόγω του κρύου...

1. Πόρτα συνοδηγού...
Βγήκαν όλα, δεν έμεινε τίποτα.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν κάποιος πάει να κάνει το εγχείριμα πρέπει να έχει κατεβάσει πρώτα το παραθυρο!!!!

Συμπεράσματα:
Εχει καλη εσωτερική μόνωση και προσεγμένες κολήσεις των πλαστικών πανω στο κάλλυμα.

Ομως παρόλο που έχει πολλά αφρώδες κολλημένα πάνω στο μέταλλο δυστυχώς οι Γάλλοι έβαλαν μια λουρίδα κόλλα γύρω-γύρω η οποία φαίνεται με την ζέστη έλιωσε και το αφρώδες σε πολλά σημεία είχε ξεκολλήσει.
Αποτέλεσμα να ανεμίζει και να χτυπάει το λεπτό αφρώδες πάνω στην πόρτα και στο κάλυμμα!!!
Το πρόβλημα λύθηκε με αυτοκόλλητη ταινία διπλής πρόσοψης για μέταλλα η οποία προσαρμόστηκε στα σημεία που έπρεπε.
Αποτέλεσμα Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο!!!

Επίσης στην πόρτα παρατήρησα ότι τρίζει πολύ η μικρή θήκη που είναι στην αρχή την πόρτας!...! Οι Γάλλοι το ήξεραν και από την μέσα πλευρά έχουν βάλει ένα άσπρο μεγάλο φελιζόλ το οποίο σπρώχνει την θήκη αυτή προς τα έξω ώστε να την σφίγγει... Δυστυχώς όμως αυτός που έκανε μελέτη φελιζόλ έκανε τσιγγουνιά και έβαλε λίγο ποιο λεπτό οπότε το σφίξιμο ήταν χαλαρό και η θήκη έτριζε εύκολα και θα έλεγα ότι και σε λακούβες θα χτύπαγε πάνω στο φελιζόλ.
Το πρόβλημα λύθηκε πανεύκολα με λεπτό αφρώδες που προσαρμόστηκε πάνω στο φελιζόλ...με χρήση αυτοκόλλητης ταινίας διπλής πρόσοψης.

Λοιπόν αφού έκλεισα όλα τα πλαστικά μπήκε και το κάλυμμα, το οποίο πραγματικά πλέον θωράκισε την πόρτα!...!!

2. Χειρόφρενο...

Νέο test drive (πάντα μέσα στο γκαράζ Wink )... και δυστυχώς ο θόρυβος που με εκνεύριζε ιδιαίτερα ήταν παρών....με απότομη 1η ή όπισθεν τον άκουγα και μάλιστα συντόνιζε κάπου-κάπου στο ρελαντί...

Μετά από βόλτες και πειράματα παρατηρώ ότι μόλις έπιανα τo κάθισμα του συνοδηγού και το έσπρωχνα προς την πλευρά μου ο θόρυβος εξαφανιζόταν!
Αυτό ήταν??? Λοιπόν κατσαβίδια εξάγωνα και γαλλικά....και άρχισαν τα γλέντια...!!! Νέο test drive και τίποτα!!!! Πάλι τα ίδια...

Και τότε γίνετε το θαύμα!! Το χέρι μου από την απόγνωση έπεσε πάνω στο χειρόφρενο!!! Και ναι!! Μόλις το έπιασα σταμάτησε ο θόρυβος... Αμάν! ήταν εσωτερικός μέσα στο χειρόφρενο!!!!
Λοιπόν βγήκε το καπάκι του χειρόφρενου,....προσοχή έχει βίδα πίσω καλυμμένη... Wink
Πράγματι...είχε χαλαρώσει απελπιστικά το σύστημα που τεντώνει το σύρμα του χειρόφρενου το οποίο χτύπαγε πάνω στην λαμαρίνα και ήταν τόσο χαλαρωμένο που νόμιζα ότι ήταν έτοιμο να φύγει...Αυτό γινόταν όταν ήταν κατεβασμένο το χειρόφρενο γιατί ανεβασμένο τέντωνε το σύρμα και όλο το σύστημα εκεί...

Βίδωμα καλό στην βάση με γαλλικό κλειδί 13άρι, σπρέυ σιλικόνης μονωτικό στα σημεία όπου υπάρχει μηχανική κίνηση...και λεπτό αφρώδες κάτω από το σύστημα του χειρόφρενου ώστε να μην υπάρχει καμιά επαφή με λαμαρίνα...

Κατεβάζω το χειρόφρενο και ΝΑΙ!!!! Ηταν τόσο σκληρό στο τέρμα κάτω που ούτε κουνιέται ούτε είναι καθόλου χαλαρό!!! Κλείνω τα καπάκια... αφού έκανα τις απαραίτητες πονηρές μονώσεις σε σημεία με κλιπ πλαστικά...και ξεκινώ test drive....

Aποτέλεσμα????
ΔΕΝ ΠΟΥΛΩ ΤΟ 206
Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color
Slash - Κυρ 01 Σεπ 2002, 13:00:45
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο φίλε Vini για το ρετουσάρισμα που έκανες στο 206 σου. Νομίζω οτι το αποτέλεσμα σε αποζημίωσε τόσο για τον χρόνο και για την προσπάθειά σου. Τώρα το Pugaki σου είναι έτοιμο, βελτιωμένο και σαφώς θα σε ηρεμήσει και σένα στην οδηγησή σου.
Πάντως θα ήθελε να ξέρεις που να βάλεις τα χέρια σου για να μην είχες κανα απρόοπτο με τα πλαστικά. Αν και με ηρεμία, υπομονή και προσοχή μπορείς να κάνεις οτιδήποτε. Μια ερώτηση:Σκόπευες να πουλήσεις το 206 σου;

Και πάλι εύγε για την επιτυχημένη προσπάθεια σου!
christhehealer - Κυρ 01 Σεπ 2002, 15:12:00
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Λοιπόν Κυριακή & βγήκε ο ήλιος!! Smile Smile Smile Ημέρα χειρουργείου... Wink Wink

Aποτέλεσμα????
ΔΕΝ ΠΟΥΛΩ ΤΟ 206
Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color

Εγώ ότι ήταν να πω στο είπα... Έπρεπε να σε πάρω σήμερα μαζί μου να σου αποδείξω ότι το 206 και καλό γκάζι είναι και δεν τρίζει Wink Wink Wink
Vini - Κυρ 01 Σεπ 2002, 16:37:39
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
Μπράβο φίλε Vini για το ρετουσάρισμα που έκανες στο 206 σου. Νομίζω οτι το αποτέλεσμα σε αποζημίωσε τόσο για τον χρόνο και για την προσπάθειά σου. Τώρα το Pugaki σου είναι έτοιμο, βελτιωμένο και σαφώς θα σε ηρεμήσει και σένα στην οδηγησή σου.
Πάντως θα ήθελε να ξέρεις που να βάλεις τα χέρια σου για να μην είχες κανα απρόοπτο με τα πλαστικά. Αν και με ηρεμία, υπομονή και προσοχή μπορείς να κάνεις οτιδήποτε. Μια ερώτηση:Σκόπευες να πουλήσεις το 206 σου;

Και πάλι εύγε για την επιτυχημένη προσπάθεια σου!

Thank U φίλε slash...
Η αλήθεια είναι ότι ήξερα τι να βγάλω και πως, γιατί πριν το είχα μελετήσει πολύ...
Επίσης να ξέρετε όσοι ασχοληθείτε ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν βγαίνει εύκολα...πρώτα κοιτάμε για βίδες στα ποιο περίεργα σημεία και μετά αρχίζουμε το τράβηγμα...
Αναφέρω για παράδειγμα το καπάκι (κάλυμμα) της πόρτας για να βγεί θα πρέπει να βγουν εκτός από τις εξωτερικές βίδες (είναι 3) και μια εσωτερική που είναι στην κολώνα μέσα στο χώρο του μικρού ηχείου (τουίτερ)... Δηλαδή θα πρέπει να βγαλετε και το καπάκι εκεί με ένα κατσαβίδι ίσιο και με ήρεμες κινήσεις....
Φυσικά αν πρόκειται κάποιος να το βγάλει καλό θα είναι να παρευρεθώ ή να του στείλω ένα PM με details.... Wink Wink Wink

Επίσης κανείς δεν ξεκινά την εργασία χωρίς τα απαραίτητα εφόδια:
1. Κατσαβίδια παντός τύπου.
2. Γαλλικά κλειδιά.
3. Μονωτικά (αφρώδες) σε πολλές διαστάσεις και πάχους, και χρώματος. (γκρι-λευκά-μαύρα)
4. Κόλλες στιγμής βιομηχανικές για μέταλλα.
5. Σιλικόνες λίπανσης και μόνωσης
6. Αυτοκόλλητες ταινίες διπλής όψης
7. Αυτοκόλλητη ταινία υφασμάτινη για μόνωση και κάλυψη μετάλλων.
8. Αυτοκόλλητα τύπου "σκραρτς"...
9. Αυτοκόλλητα τσοχάκια
10.Θερμο-ηχό-μονωτική αυτοκόλλητη μαύρη ταινία για σωλήνες καλοριφέρ. Wink Wink
11. κόφτες/Ξυράφια(Λεπίδια)
12. Χώρο για εύκολο test drive
12. Χώρο για τις εργασίες
13. Και φυσικά καλό φωτισμό... Wink Wink

Slash αν ΔΕΝ έβρισκα το ρημάδι το τριγμό στο χειρόφρενο μάλλον τα Χριστούγεννα θα πήγαινα για νέο αυτοκίνητο.... Ευτυχώς που πιάνουν τα χέρια και τιθασεύουμε τους ενοχλητικούς ήχους...... Bluegrab οπότε το 206 προς το παρόν παραμένει σε αυτά τα χέρια.... Bluegrab
pduke - Κυρ 01 Σεπ 2002, 20:06:44
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Ευτυχώς που πιάνουν τα χέρια και τιθασεύουμε τους ενοχλητικούς ήχους...... Bluegrab οπότε το 206 προς το παρόν παραμένει σε αυτά τα χέρια.... Bluegrab

Δεν θα πω τίποτα.Θα μιλήσουμε στη επερχόμενη (συντομα ελπιζω)συνάντηση.
σαύρα το έχεις και διαμαρτύρεσαι......τσ τσ τσ...........αθεόφοβε!!!!!
christhehealer - Δευ 02 Σεπ 2002, 10:11:29
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Vini έγραψε:
Ευτυχώς που πιάνουν τα χέρια και τιθασεύουμε τους ενοχλητικούς ήχους...... Bluegrab οπότε το 206 προς το παρόν παραμένει σε αυτά τα χέρια.... Bluegrab

Tο 206 του Vini, πρέπει να είναι το πιο προσεγμένο 206 του Club. Mην τον ακούτε τι λέει. Ένα review να ανεβάσει στο site (να έχει και φωτογραφίες), με το τι έχει κάνει, ειδικά σε θέματα μόνωσης θα πάθεται πλάκα!!!!!!!!
Vini - Δευ 02 Σεπ 2002, 10:49:05
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
pduke έγραψε:
Vini έγραψε:

Tο 206 του Vini, πρέπει να είναι το πιο προσεγμένο 206 του Club. Mην τον ακούτε τι λέει. Ένα review να ανεβάσει στο site (να έχει και φωτογραφίες), με το τι έχει κάνει, ειδικά σε θέματα μόνωσης θα πάθεται πλάκα!!!!!!!!

Τhank U Chris... Embarassed Embarassed Embarassed με κάνεις και κοκκινίζω... Embarassed

Απλά προσπαθώ να έχω το εργαλείο σε καλη κατάσταση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν το πατάμε το γκαζάκι... Wink Wink
pezomania - Δευ 02 Σεπ 2002, 11:04:38
Θέμα δημοσίευσης:
Τhank U Chris... Embarassed Embarassed Embarassed με κάνεις και κοκκινίζω... Embarassed

Απλά προσπαθώ να έχω το εργαλείο σε καλη κατάσταση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν το πατάμε το γκαζάκι... Wink Wink[/quote]

Δέν το πατάμε αρκετά !! Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες