alfasud έγραψε: |
Επισης το σδοε κατασχει πλεον οσα αμαξια βρει με αδηλωτο αλλαγμενο κινητηρα περισσοτερων κυβικων. Το εχει δηλωσει ? Να υποθεσω ακομη οτι ειπε πως ειναι ατρακαριστο? |
Σέρμπης Κώστας έγραψε: |
Κ. alfasud (και, αν κρίνω μπορώ από το ψευδώνυμο, μπορώ να σας καλώ ως συνalfista) το συγκεκριμένο έχει δηλωμένο κινητήρα. Όσον αφορά το ατρακάριστο, δεν μπορώ σαφώς να γνωρίζω αν ένα όχημα έχει αλλάξει ένα φανάρι ή ένα προφυλακτήρα - μπορώ, δηλαδή, αλλά δεν έψαξα τους κωδικούς κρυστάλλων. Το συγκεκριμένο είναι όντως ένα όχημα που δεν έχει δεχθεί χτύπημα, και το γνωρίζω έχοντας μια εμπειρία με αυτοκίνητα της ιδιοκτησίας μου από τη δεκαετία του '70 μέχρι και σήμερα. Εκείνο ήταν απόλυτα καθαρό. Επίσης, ναι, ως λάτρης των κλασσικών και των αρχαίων - με την έννοια των πρώτων - σχεδίων ενός οχήματος, ψάχνω για την καρότσα πρώτης γενιάς. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για το ενδιαφέρον όλων σας! Σέρμπης Κώστας |
volvos έγραψε: |
Αααχ
http://www.pistonheads.com/classifieds/used-cars/peugeot/106/peugeot-106-rallye-s1-1-3-1994/2767091 |
geo106xs έγραψε: | ||
Αααααααχχχ ![]() Που θα παει,δε θα βρω καποια στιγμη ενα τετοιο μερακληδικο...... |
alfasud έγραψε: | ||||
Στο παλιοκαστρο εθεαθη 13ρι ασπρο ανευ πινακιδων.Το εχω δει απο τελος Αυγουστου,τωρα εδω και μερες ειναι εξω απο ενα συνεργειο λιγο μετα το μπαζαρ... Να ρωτησω? |
Καλησπέρα σας και πάλι!
Γνωρίζει κάποιος αν και πως μπορεί να απενεργοποιηθεί το πληκτρολόγιο του κλειδώματος σε 106 1.3? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Κώστας |
volvos έγραψε: |
Ποσα
χρωμα που ποτε |
Καλησπέρα σε όλους!
Με συγχωρείτε για την απάντηση μετά από τόσες μέρες, αλλά έτρεχα γενικώς και δεν είχα εύκολη πρόσβαση σε διαδίκτυο. Χθες, Παρασκευή, έγινα κάτοχος ενός ολόλευκου φρεσκοβαμμένου 106 1.3 χωρίς ιδιαίτερες βελτιώσεις, πέραν των αμορτισέρ εμπρός και πίσω, με coilover εμπρός. Φωτογραφίες προσεχώς, ελπίζω, αφού ακόμη δεν πρόλαβα να κάνω και πολλά. Καλό σας βράδυ! Κώστας |
Pughell έγραψε: |
Ασε που ειναι και ασυγκριτα γρηγοροτερη απο την μηχανικη,χωρις να υπολειπεται σε αισθηση. ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||
και για το 205 θα το λεμε αυτο μολις βρω υδραυλικη γιατι εχουν πιαστει τα χερακια μου . ![]() |