PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 206 - Περί συναγερμού Peugeot

Skull - Τρι 11 Μάρ 2003, 18:41:27
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Περί συναγερμού Peugeot
Ποσοι απο εσας που εχετε βαλει τον εργοστασιακο συναγερμο εχετε τον τετραψηφιο κωδικο καθως και το δευτερο χειριστηριο??

Πριν μια βδομαδα,περιπου,μου επεσαν τα κλειδια απο τα χερια και μου ανοιξε το χειριστηριο!Οταν το ξαναεβαλα στην θεση του το αμαξι μου δεν εκλεινε ουτε και ανοιγε με το χειριστηριο του συναγερμου!Στην πορεια εμαθα οτι οταν αλλαζεις την μπαταρια του χειριστηριου πρεπει να το ξαναπρογραματιζεις!Λοιπον πηγαινω σε μια αντιπροσωπια στην Εδεσσα να το φτιαξω και μαθενω: οτι για να γινει ο προγραματισμος αυτος πρεπει να εχω τον τετραψηφιο αριθμο ή το δευτερο χειριστηριο!Επειδη εγω το εχω παρει μεταχειρισμενο εψαξα απο το προηγουμενο ιδιοκτητη τον αριθμο αλλα αυτος δεν το ειχε!Μετα εμαθα απο αλλους(και αν δεν ειναι αληθεια να μου το πειτε) οτι η Λαιον δεν δινει τον αριθμο αλλα ουτε και το δευτερο χειριστηριο!Και τωρα...ψαξε και βρες ακρη!

Και κατι αλλο για το αλλο χειριστηριο που ειναι πανω στο κλειδι μετα την χρηση μιας εβδομαδας τα επαιξε και αυτο! Crying or Very sad

Τωρα αυριο θα παω στην Λαιον για να δουμε πως θα μου το φτιαξουν και με ποσο??
DimiP - Τετ 12 Μάρ 2003, 00:36:53
Θέμα δημοσίευσης:
εχω και τα 2 χειρηστηρια του συναγερμου , και τον τετραψηφιο αριθμο που λες.
Οταν χρειαστηκε να αλλαξω χειρηστηριο συναγερμου και κλειδι (to βασικο) τους παρεδωσα κλειδια, κωδικους, χειρηστηρια, κ.λ.π και τα εφτιαξαν, οποτε δεν ξερω και τι χρησιμοποιησαν απο ολα αυτα.
chatasos - Τετ 12 Μάρ 2003, 12:34:16
Θέμα δημοσίευσης:
Σε ένα τηλεχειριστήριο συναγερμού που άλλαξα την μπαταρία δεν χρειάστηκε κάτι special. Απλά άνοιξα την μίζα, πάτησα μερικές φορές το κουμπί του συναγερμού και έτοιμο. Είχα δοκιμάσει το κόλπο με τον 5ψήφιο κωδικό και δεν έπιανε, οπότε δοκίμασα την 2η λύση που αναφέρει το manual.

Από την άλλη σε ένα καινούργιο τηλεχειριστήριο που πήρα, χρειάστηκαν στην Lion κωδικούς & κλειδιά.
Skull - Πεμ 13 Μάρ 2003, 00:57:55
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
Σε ένα τηλεχειριστήριο συναγερμού που άλλαξα την μπαταρία δεν χρειάστηκε κάτι special. Απλά άνοιξα την μίζα, πάτησα μερικές φορές το κουμπί του συναγερμού και έτοιμο. Είχα δοκιμάσει το κόλπο με τον 5ψήφιο κωδικό και δεν έπιανε, οπότε δοκίμασα την 2η λύση που αναφέρει το manual.

Από την άλλη σε ένα καινούργιο τηλεχειριστήριο που πήρα, χρειάστηκαν στην Lion κωδικούς & κλειδιά.

Ναι ομως για να το κανεις αυτο ειχες και δευτερο χειρηστηριο??Αν οχι θα το δοκιμασω και εγω!Αλλα δεν μου φανηκε οτι ειναι τοσο απλο!Αφου σε ενα μαγαζι με συναγερμους που πηγα μου ειπε να αλαξω συναγερμο Crying or Very sad !Μπορεις να μου εξηγησεις τον τροπο που το εκανες?Εβαλες μπρος και το πατησες καμποσες φορες το κουμπι?
Και ο DimiP και εσυ το πηρατε απο Lion? Question
DimiP - Πεμ 13 Μάρ 2003, 04:22:40
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
chatasos έγραψε:

Ναι ομως για να το κανεις αυτο ειχες και δευτερο χειρηστηριο??Αν οχι θα το δοκιμασω και εγω!Αλλα δεν μου φανηκε οτι ειναι τοσο απλο!Αφου σε ενα μαγαζι με συναγερμους που πηγα μου ειπε να αλαξω συναγερμο Crying or Very sad !Μπορεις να μου εξηγησεις τον τροπο που το εκανες?Εβαλες μπρος και το πατησες καμποσες φορες το κουμπι?

αγαπητε κρανιε (sorry για το κρανιε ετσι Wink εγω το παρελαβα με συναγερμο "δωρο" απο τον Πειραια και τον κ.Κρητικακο
chatasos - Πεμ 13 Μάρ 2003, 08:03:16
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
chatasos έγραψε:

Σχετικά με το καινούργιο τηλεχειριστήριο τους πήγα και το παλιό.

Τώρα για το άλλο, απλά γύρισα την μίζα μία θέση πριν το τέλος και πάτησα αρκετές φορές (ανά 1" περίπου) το κουμπί του συναγερμού. Μετά από 5-6 πατήματα έπιασε και "συντονίστηκε".
Skull - Παρ 14 Μάρ 2003, 17:07:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια τα δοκιμασα ολα και τιποτα!Το εκανα οταν ηταν μονο αναμενο,οταν ηταν μπροστα και η μηχανη και οταν ημουν εν κινηση...τι αλλο να κανω!Εκλεισα ραντεβου στην Λαιον για την αλλη βδομαδα!Θα περιμενω.. Crying or Very sad
Αλεξ@νδρος - Σαβ 15 Μάρ 2003, 18:09:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ο προγραμματισμος ειναι για οταν αλλαζεις μπαταρια στο απλο κλειδι με το immobilizer μονο.Δεν νομιζω να ισχυει και για τον εργοστασιακο συναγερμο .Τον εχω κανει μια φορα επιτυχως οπως περιγραφεται στο βιβλιο με την διαφορα οτι δεν εχω εργοστασιακο συναγερμο.Επισης εχω και μια καρτουλα(σαν πιστωτικη) στο σπιτι με ενα κωδικο για οταν θελω να βγαλω extra κλειδια
Skull - Πεμ 20 Μάρ 2003, 18:13:44
Θέμα δημοσίευσης:
Και τα βασανα συνεχιζοντε!
Εννοειτε πως δεν μου το εχουν φτιαξει ακομα και οτι θα κλεισω ραντεβου την Δευτερα για την αλλη βδομαδα! Shocked
Στην τηλεφωνικη συνομιλια που ειχα με εναν υπαλληλο μου ειπε οτι αν δεν υπαρχει η μπλε καρτα την παραγγελνουμε απο την Γαλλια!
Confused Question Question Question Confused
Δηλαδη??Η ΛΑΙΟΝ δεν εχει τους κωδικους των συναγερμων μας!
Αυτο τωρα ειναι καλο???Και ποιος ξερει το κοστος....και σε ποσο καιρο θα ειναι ετοιμο???......Μηπως να αρχιζω να ψαχνω καινουργειο συναγερμο??
DimiP - Πεμ 20 Μάρ 2003, 18:42:48
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
Εννοειτε πως δεν μου το εχουν φτιαξει ακομα και οτι θα κλεισω ραντεβου την Δευτερα για την αλλη βδομαδα! Shocked
Στην τηλεφωνικη συνομιλια που ειχα με εναν υπαλληλο μου ειπε οτι αν δεν υπαρχει η μπλε καρτα την παραγγελνουμε απο την Γαλλια!
Αυτο τωρα ειναι καλο???Και ποιος ξερει το κοστος....και σε ποσο καιρο θα ειναι ετοιμο???......Μηπως να αρχιζω να ψαχνω καινουργειο συναγερμο??

εγω στη θεση σου, αυτο θα εκανα παντως
Skull - Πεμ 27 Μάρ 2003, 03:00:27
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Skull έγραψε:

εγω στη θεση σου, αυτο θα εκανα παντως

Και μετα λυπης μου ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ οτι ο συναγερμος ειναι για πεταμα...
Πηγα στην ΛΑΙΟΝ και μου ειπαν οτι αν δεν εχεις την κοκκινη καρτουλα δεν εχεις συναγερμο!Ενω με το immobilazer μπορεις να την παραγγηλεις απο Γαλλια και να στην φερουν!Τωρα μαλλον θα αρχιζω να ψαχνω για συναγερμο σε κανα topic Crying or Very sad Crying or Very sad !
Και οχι τιποτα αλλο αυτος που μου το πουλησε δεν το αναγνωριζει!Ενω μου ειπαν στην ΛΑΙΟΝ να του ριξω ενα μπινελικη Evil ..
kovac - Παρ 30 Ιαν 2004, 23:23:16
Θέμα δημοσίευσης: Περί συναγερμού Peugeot...
Υπάρχει topic αλλά μιλάει για άλλο πράγμα.
Έχω το μαμίσιο συναγερμό!
Λοιπόν...ερώτηση:

Όταν ενεργοποιώ το συναγερμό κι έχω ανοιχτά τα παραθύρια δε "βαράει"! Αυτό είναι λογικό ή πρέπει να "βαρέσω" κάποιον? Μα να κάθομαι μέσα στο αυτοκίνητο με το συναγερμό και αυτό να μη βαράει? Πάλι καλά που βάρεσε όταν άνοιξα την πόρτα για να βγω!
Σε ένα topic πήρε το μάτι μου κάτι για ογκομετρητή! Μήπως δε μου έχουν βάλει αυτό το μαραφέτι? Αν όντως δεν το έχουν βάλει...δε θα έπρεπε να το είχαν βάλει?
Παιδιά μιλάμε ο συναγερμός είναι...αισθητική παρέμβαση! Βρε τι να το κουνάω, να κλωτσάω τα λάστιχα...τίποτα! Μήπως φταίνε οι ρυθμίσεις? Αυτές αλλάζουν?

Και ερώτηση Νο.2:

Θέλω όταν ενεργοποιείται ο συναγερμός να ανεβαίνουν τα παραθύρια και όταν απενεργοποιείται να κατεβαίνουν εκεί που ήταν πριν ενεργοποιηθεί!
Αυτό που το κάνω (αν το κάνω)? Στην Peugeot ή εκτός! Κι από τιμή?

Για τα πίσω ούτε λόγος, αφού δεν είναι ηλεκτρικά! Αν ποτέ κάνω και τα πίσω ηλεκτρικά, γίνεται να ρυθμιστεί να ανεβαίνουν/κατεβαίνουν κι αυτά?

Παίδες βοήθεια, γιατί κοντεύω τα 40.000χλμ και θα πάει για service και είναι και το μεγάλο. Θα πέσει που θα πέσει κράξιμο (3η αλλαγή μοχλού φλας πιθανότατα, φυσικά με δικά τους έξοδα κι ας είναι εκτος εγγύησης, αφού τρέχουμε με αυτό το θέμα από όταν ήμουν εντός εγγύησης. Άρα πρέπει να φταίει το υπόλοιπο σύστημα που υπάρχει στο τιμόνι, κάτι παρόμοιο είχα διαβάσει και εδώ στο forum), (και για άλλα πολλα!!!!!) να πέσει και για το συναγερμό?
Skull - Σαβ 31 Ιαν 2004, 00:48:59
Θέμα δημοσίευσης: Re: Περί συναγερμού Peugeot...
kovac έγραψε:
...Θέλω όταν ενεργοποιείται ο συναγερμός να ανεβαίνουν τα παραθύρια και όταν απενεργοποιείται να κατεβαίνουν εκεί που ήταν πριν ενεργοποιηθεί!

Δεν νομιζω να γινετε....
Αλλαξε τον συναγερμο σου με αλλον! Very happy Η μονη λυση!
Η peugeot εχει την πιο μαλ***α συναγερμο!
Ο δικος μου εχει χαλασει και θα παει για αποσυρσει! Crying or Very sad
zzzleepy - Σαβ 31 Ιαν 2004, 01:00:59
Θέμα δημοσίευσης:
Από τότε που έχω το 206 μου, δηλαδή 1,5 χρόνο και βάλε, δεν έχω ακούσει ποτέ το συναγερμό μου να βαράει... Είναι πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων και αμφιβόλου αποτελεσματικότητας. Δυστυχώς την πάτησα κι εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, με αυτό το συναγερμό. Το ότι δε σηκώνει τα παράθυρα είναι ένα από τα μεγαλύτερα μείον του. Αν θέλεις κάτι τέτοιο, λυπάμαι αλλά πρέπει να αλλάξεις συναγερμό Razz Το πιο πιθανό είναι να ρυθμίζεται ως προς την ευαισθησία του αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτό το θέμα κι έτσι δε γνωρίζω... Τώρα, για τον ογκομετρητή που λες, στο δικό μου, πάνω από τις πόρτες, έχει δυο μικρά πραματάκια (σαν ψείρες ηχεία μοιάζουν) που δουλεύουν σαν "ματάκια" κι αν πιάσουν κίνηση στις πόρτες (δηλαδή κάποιος ή κάτι πάει να βγει ή να μπει) αρχίζουν να βαράνε. Δεν ξέρω αν γι'αυτό μιλάς, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις το συναγερμό να βαρέσει.... Ή να γυρίσεις ανάποδα το αυτοκίνητο... Laughing
kovac - Σαβ 31 Ιαν 2004, 15:16:13
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Από τότε που έχω το 206 μου, δηλαδή 1,5 χρόνο και βάλε, δεν έχω ακούσει ποτέ το συναγερμό μου να βαράει...
...Τώρα, για τον ογκομετρητή που λες, στο δικό μου, πάνω από τις πόρτες, έχει δυο μικρά πραματάκια (σαν ψείρες ηχεία μοιάζουν) που δουλεύουν σαν "ματάκια" κι αν πιάσουν κίνηση στις πόρτες (δηλαδή κάποιος ή κάτι πάει να βγει ή να μπει) αρχίζουν να βαράνε. Δεν ξέρω αν γι'αυτό μιλάς, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις το συναγερμό να βαρέσει.... Ή να γυρίσεις ανάποδα το αυτοκίνητο... Laughing

Κι εγώ είδες πως τον άκουσα...μέσα στο αυτοκίνητο...με συναγερμό και άνοιξα την πόρτα!!!! Laughing Laughing Laughing

Αυτά τα πραγματάκια (αισθητήρες είναι μου φαίνεται) τις έχω κι εγώ, αλλά αρχ**ια!!!!! Evil
SnakeMJK - Σαβ 31 Ιαν 2004, 17:21:14
Θέμα δημοσίευσης:
Παρόμοια κατάσταση και σε μένα... Οι μοναδικές φορές που χτύπησε ο συναγερμός μου τα τελευταία 2 χρόνια είναι επειδή τον προκάλεσα με άνοιγμα πόρτας! Κίνηση δεν ανιχνεύει! Με ανοιχτό το παράθυρο μπήκα και βγήκα από αυτό και δεν πήρε πρέφα τίποτα!!! Όσο για τα παράθυρα μόνο στον εργοστασιακό του 307 κλείνουν με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού του συναγερμού.

for the record, στο σερβις των 40.000χλμ με γ... με ξήλωσαν! 290 ευρώ (στην όσκαρ) και δεν έκαναν και κάτι ιδιαίτερο! Δηλαδή στα 60 χιλιάδες πόσα θα μου φάνε; Μετά από αυτό ίσως δεν το ξαναπάω σε εξουσιοδοτημένο. Α και άλλαξα για 2η φορά το φλας! Δωρεάν ευτυχώς...
kovac - Σαβ 31 Ιαν 2004, 18:04:44
Θέμα δημοσίευσης:
Στης Peugeot το συναγερμό, όσο θέλεις βρόντα!!!!!! Laughing Laughing Laughing

Κατάλαβα...καλό γδάρσιμο στο service δηλαδή! Sad

Πάντως σε ένα topic είχε γίνει λόγος για μια πλακέτα που μπαίνει ώστε να ανεβοκατεβάζει τα παράθυρα με το συναγερμό. Δεν κατάλαβα όμως αν μιλούσαν για το μαμίσιο συναγερμό...
kovac - Σαβ 31 Ιαν 2004, 18:47:11
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν...διαβάζοντας το manual κάπου λέει για απενεργοποίηση του interior protection (αν σπάσει κάποιο παράθυρο ή αν υπάρξει μετακίνηση στον αέρα που βρίσκεται στο εσωτερικό του).
Αυτό γίνεται πατώντας ένα κουμπί Β (που απ' ό,τι δείχνει είναι αυτό κάτω από το μοχλό για τη ρύθμιση του ύψους του τιμονιού)...πριν προλάβουν να περάσουν 10sec από το σβήσιμο της μηχανής. Δε λέει πως ενεργοποιείται και πάλι, άρα υποθέτω αυτόματα.Αυτό το κουμπί δεν το έχω!!!!!
Η λειτουργία αυτή λέει πως δεν ισχύει μόνο για το cc, εκτός κι αν εννοούν πως ισχύει μόνο στο cc (οπότε είναι και μα**κες γιατί δεν ξέρουν να εκφράζονται σωστά), άρα σε εμάς υπάρχει.

Για κοιτάξτε τα εγχειρίδια μία και σεις βρε παιδιά, μπας και βγάλω άκρη...
kanelj - Κυρ 01 Φεβ 2004, 00:06:11
Θέμα δημοσίευσης: Re: Περί συναγερμού Peugeot...
kovac έγραψε:
Θέλω όταν ενεργοποιείται ο συναγερμός να ανεβαίνουν τα παραθύρια και όταν απενεργοποιείται να κατεβαίνουν εκεί που ήταν πριν ενεργοποιηθεί!

χρειαζεται απ'οτι ξερω ξεχωριστη πλακετα να βαλεις στον εγκεφαλο για να ανοιγοκλεινουν τα παραθυρα μαζι με τον συναγερμο μιας και μας δεν εχουν ηδη την πλακετα αυτη.δεν νομιζω να αξιζει να την βαλεις γιατι η τιμη θα τσιμπαει αρκετα!
Skopeliths - Κυρ 01 Φεβ 2004, 01:28:01
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα ο συναγερμός μου έχει τα ίδια και χειρότερα προβλήματα μπορώ να πω...Παλιότερα τον δοκίμαζα να δω πότε χτυπάει!ενώ το είχα κλειδώσει με το συναγερμό το ξεκλείδωσα με το κλειδί απο την πορτα και δεν χτηπησε ο συναγερμός...μπαίνω κανονικά μέσα κάθομαι στο κάθισμα και πάλι τίποτα...βάζω το κλειδί στη μίζα, το βάζω μπροστά και μετά από 1-2 sec άρχισε να βαράει... Shocked Τουλάχιστον κάτι είναι και αυτό....φανταστείται να μην χτηπαγε καθολου...
Το μόνο χρήσιμο στον εργοστασιακό συναγερμό είναι οτι μπορείς να κλειδώνεις και να ξεκλειδώνεις το αυτοκίνητο απο κάποια απόσταση!
kovac - Κυρ 01 Φεβ 2004, 03:01:50
Θέμα δημοσίευσης:
Skopeliths έγραψε:
Εμένα ο συναγερμός μου έχει τα ίδια και χειρότερα προβλήματα μπορώ να πω...Παλιότερα τον δοκίμαζα να δω πότε χτυπάει!ενώ το είχα κλειδώσει με το συναγερμό το ξεκλείδωσα με το κλειδί απο την πορτα και δεν χτηπησε ο συναγερμός...μπαίνω κανονικά μέσα κάθομαι στο κάθισμα και πάλι τίποτα...βάζω το κλειδί στη μίζα, το βάζω μπροστά και μετά από 1-2 sec άρχισε να βαράει... Shocked Τουλάχιστον κάτι είναι και αυτό....φανταστείται να μην χτηπαγε καθολου...
Το μόνο χρήσιμο στον εργοστασιακό συναγερμό είναι οτι μπορείς να κλειδώνεις και να ξεκλειδώνεις το αυτοκίνητο απο κάποια απόσταση!

Μου φαίνεται πως αν ξεκλειδώσεις το αμάξι ο συναγερμός βγαίνει. Οι κλειδαριές είναι ηλεκτρομαγνητικές (αν θυμάμαι καλά) και έχουν αλλαχτεί κατά την τοποθέτηση του συναγερμού (το διάβασα σε ένα topic).
Όντως κι εγώ γι' αυτή τη χρήση τον έχω...ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ με κόκκινο φωτάκι (αυτό του συναγερμού...να καταλαβαίνεις πως είναι και μπου***λο σε περίπτωση που δεν το ξέρεις... Twisted evil Twisted evil Twisted evil ) έπρεπε να λέγεται! Evil
TZAG - Κυρ 01 Φεβ 2004, 17:56:38
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Μου φαίνεται πως αν ξεκλειδώσεις το αμάξι ο συναγερμός βγαίνει. Οι κλειδαριές είναι ηλεκτρομαγνητικές (αν θυμάμαι καλά) και έχουν αλλαχτεί κατά την τοποθέτηση του συναγερμού (το διάβασα σε ένα topic).
Όντως κι εγώ γι' αυτή τη χρήση τον έχω...ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ με κόκκινο φωτάκι (αυτό του συναγερμού...να καταλαβαίνεις πως είναι και μπου***λο σε περίπτωση που δεν το ξέρεις... Twisted evil Twisted evil Twisted evil ) έπρεπε να λέγεται! Evil

Επειδή έτυχε και άνοιξα την πόρτα με το κλειδί και όχι με το κουμπί, ο συναγερμός χτύπησε. Άρα δεν πρέπει να είναι σωστή η παρατήρησή σας. Παρόλα αυτά κι εμένα δεν ανεβάζει τα παράθυρα...(μ@λ@κι@) Exclamation
Το αυτοκίνητο είναι multiplexed του 2002 και ήταν ΜΕΓΑ δίλλημα να βάλω τον εργοστασιακό ή άλλον. Τελικά (για τον φόβο των Ιουδαίων) έβαλα τον εργοστασιακό, γιατί μέχρι τότε, δεν είχε ιδέα κανείς τι παίζεται με τα multiplexed οχήματα! Γι'αυτό, όσοι αποκτήσατε τότε περίπου το "λιονταράκι" σας και βάλατε τον εργοστασιακό συναγερμό, μην το μετανιώνετε.
Εδώ χρειάζεται ειδικός αντάπτορας για την τοποθέτηση μη εργοστασιακού ηχοσυστήματος στα multiplexed, το γνωρίζετε;; Γιατί ακόμα κι αυτό περνά μέσα απο την BSI Exclamation ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!!
mick206 - Δευ 02 Φεβ 2004, 00:52:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια δεν καταλαβαίνω το λόγο που θα έπρεπε να ανεβαίνουν τα παράθυρα! Δεν μπορείτε να το κάνετε εσείς; Βαριέστε; Laughing
Έχετε σκεφτεί πόσο "ταλαιπωριέται" η μπαταρία όταν πάει το αμάξι σβηστό να σηκώσει τα παράθυρα;
kovac - Δευ 02 Φεβ 2004, 03:01:51
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν το έχω δοκιμάσει αυτό με τις κλειδαριές, έτσι είχα διαβάσει (όπως και ανέφερα), οπότε θα σε γελάσω TZAG. Wink
Μήπως δε σου αλλάξανε τις κλειδαριές? Δεν ξέρω τι παίχτηκε, και δεν μπορώ να δοκιμάσω και στο δικό μου (εγώ Πάτρα, αυτό Αθήνα Sad ). Κανένας εθελοντής?

Άλλη φάση να ανεβαίνουν μόνα τα παράθυρα Cool ...και άλλη φάση να κατεβαίνουν μέχρι εκεί που ήταν Cool ...κι ας ταλαιπωρείται η μπαταρία! Wink

Γιατί αν ξεχάσεις κανένα παραθύρι ανοιχτό να με χ**εις αν σε ειδοποιήσει ο συναγερμός!!!! Έχει συμβεί, γι' αυτό στο λέω. Δες το κι έτσι.

Αυτή η πλακέτα είχα διαβάσει πως έκανε 15.000δρχ.
Αυτό που δεν ξέρω είναι αν τη βάζουμε στην peugeot. Ξέρει κανείς (μην ξεθάβω πάλι topic)?
Ivang - Δευ 02 Φεβ 2004, 10:02:35
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Λοιπόν...διαβάζοντας το manual κάπου λέει για απενεργοποίηση του interior protection (αν σπάσει κάποιο παράθυρο ή αν υπάρξει μετακίνηση στον αέρα που βρίσκεται στο εσωτερικό του).
Αυτό γίνεται πατώντας ένα κουμπί Β (που απ' ό,τι δείχνει είναι αυτό κάτω από το μοχλό για τη ρύθμιση του ύψους του τιμονιού)...πριν προλάβουν να περάσουν 10sec από το σβήσιμο της μηχανής. Δε λέει πως ενεργοποιείται και πάλι, άρα υποθέτω αυτόματα.Αυτό το κουμπί δεν το έχω!!!!!
Η λειτουργία αυτή λέει πως δεν ισχύει μόνο για το cc, εκτός κι αν εννοούν πως ισχύει μόνο στο cc (οπότε είναι και μα**κες γιατί δεν ξέρουν να εκφράζονται σωστά), άρα σε εμάς υπάρχει.

Για κοιτάξτε τα εγχειρίδια μία και σεις βρε παιδιά, μπας και βγάλω άκρη...

Επειδή παιδιά κι εγώ έχω τον ίδιο συναγερμό θα σας πω τα εξής 1) το αυτοκίνητο δεν βαράει αν το κουνήσεις γιατί πολύ απλά ο συναγερμός δεν έχει αντικραδασμικό (σε όλους τους συναγερμούς είναι έξτρα, λόγω νομοθεσίας, το κακό είναι ότι στον δικό μας δεν υπάρχει ούτε είναι έξτρα)
2) το κουμπάκι που ψάχνετε βρίσκεται δίπλα στον μοχλό ρύθμισης του ύψους του τιμονιού κι αν όχι ανοίξτε την ασφαλειοθήκη διότι μερικές αντιπροσωπείες το θεωρούν άσκοπο να το περάσουν και το αφήνουν έτσι. Αυτό χρησιμοποείται για να απενεργοποιήσεις τους εσωτερικούς αισθητήρες (πάτημα του μπουτόν εντός 10sec μετά το σβήσιμο του κινητήρα, με ταυτόχρονη ένδειξη του led) και αν θέλεις να αφήσεις στο αυτοκίνητο π.χ. σκύλο και 3) δεν ξέρω αν είναι ο ιδανικός συναγερμός για το 206 αλλά κι εγώ όταν τον έβαλα δεν υπήρχε τίποτα άλλο λόγω multiplex!

Προσωπικά θα προτιμούσα το αντικραδασμικό κι όχι τον αισθητήρα για παράθυρα διότι στο προηγ.αυτοκίνητο μου με τρακάρανε κι αν δεν είχα τον συναγερμό να χτυπάει δεν θα τον έβρισκα τον τύπο!

Τέλος έχω προσέξει αν ανοίξετε την ασφαλειοθήκη και δείτε το κουτί του συναγερμού έχει μια φίσα σαν προέκταση που δεν είναι συνδεμένη (μου μυρίζει εξωτερικός αισθήτήρας) πήγα στην Lion να ρωτήσω αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε, δεν ήξεραν ούτε καν γιατί τους μιλούσα οπότε το άφησα. Νομίζω ότι αν το ψάξουμε εκεί το θέμα να βρούμε καμιά άκρη !!!
seridim - Δευ 02 Φεβ 2004, 12:53:33
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:

Αυτή η πλακέτα είχα διαβάσει πως έκανε 15.000δρχ.
Αυτό που δεν ξέρω είναι αν τη βάζουμε στην peugeot. Ξέρει κανείς (μην ξεθάβω πάλι topic)?

Αυτή την πλακέτα που λες την έχω βάλει εγώ. Τότε το 2001 έκανε όντως 15.000 δρχ. Αλλά την έβαλα τζάμπα γιατί ο αντιπρόσωπος έκανε μ@#@#@ και την πήρα και αυτήν δώρο μαζί με τον συναγερμό.
Τα παράθυρα μόνο ανεβαίνουν μόλις τον ενεργοποιήσω. Για να κατεβαίνουν μάλλον είναι δύσκολο να βρεις τέτοια πλακέτα. Όσο για τον αν κουράζεται η μπαταρία τρία χρόνια τώρα δεν έχει πάθει τίποτα ακόμα αλλά καλύτερα να κλείσει μόνο του αν ξεχάσω ανοιχτό το παράθυρο παρά να σκεφτώ την μπαταρία
seridim - Δευ 02 Φεβ 2004, 12:57:30
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="Ivang"]
kovac έγραψε:

Επειδή παιδιά κι εγώ έχω τον ίδιο συναγερμό θα σας πω τα εξής 1) το αυτοκίνητο δεν βαράει αν το κουνήσεις γιατί πολύ απλά ο συναγερμός δεν έχει αντικραδασμικό (σε όλους τους συναγερμούς είναι έξτρα, λόγω νομοθεσίας, το κακό είναι ότι στον δικό μας δεν υπάρχει ούτε είναι έξτρα)

Προσωπικά θα προτιμούσα το αντικραδασμικό κι όχι τον αισθητήρα για παράθυρα διότι στο προηγ.αυτοκίνητο μου με τρακάρανε κι αν δεν είχα τον συναγερμό να χτυπάει δεν θα τον έβρισκα τον τύπο!
!

Βαγγέλη σε εμένα αν το κουνήσεις έντονα ή το κλωτσήσεις χτυπάει ο συναγερμός. Παλιά χτυπούσε και όταν περνούσε δίπλα του φορτηγό αλλά πήγα και ρύθμισα την ευαισθησία για ήταν ενοχλητικό.

Α!!!! ξέχασα να σας πω ότι έχω τον εργοστασιακό συναγερμό που πήρα σαν δώρο με την αγορά του αυτοκινήτου.
Ivang - Δευ 02 Φεβ 2004, 13:32:09
Θέμα δημοσίευσης:
seridim έγραψε:
πήγα και ρύθμισα την ευαισθησία για ήταν ενοχλητικό.

Από που τη ρύθμισες την ευαισθησία ???
zzzleepy - Δευ 02 Φεβ 2004, 14:00:03
Θέμα δημοσίευσης:
Εμείς εδώ θέλουμε να τον κάνουμε λίγο πιο ευαίσθητο για να μη βαράει μόνο αν ο κλέφτης μπει μέσα και το πάρει να φύγει κι αυτός μας λέει ότι το ρύθμισε γιατί ήταν πολύ ευαίσθητο! Shocked Για πες μας κι εμάς ρε Δημήτρη το μυστικό... Smile
seridim - Δευ 02 Φεβ 2004, 15:14:43
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Εμείς εδώ θέλουμε να τον κάνουμε λίγο πιο ευαίσθητο για να μη βαράει μόνο αν ο κλέφτης μπει μέσα και το πάρει να φύγει κι αυτός μας λέει ότι το ρύθμισε γιατί ήταν πολύ ευαίσθητο! Shocked Για πες μας κι εμάς ρε Δημήτρη το μυστικό... Smile

Τι να σας πω ρε παιδιά δεν είδα τι έκανε γιατί το άφησα και το πήρα μετά από μια ώρα. Πάντως τώρα είναι πολύ καλύτερα. Δεν με βρίζει πλέον η γειτονιά
kovac - Δευ 02 Φεβ 2004, 18:17:55
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτρη (seridim) την πλακέτα που θα την βάλω κι εγώ? Αν κατάλαβα καλά στην Peugeot..
Και κάτι άλλο, δηλαδή αν πάω και τους πω να ρυθμίσουν την ευαισθησία του συναγερμού δε θα με κοιτάνε σαν UFO ε?

Βαγγέλη (Ivang), το 2 που αναφέρεις το γράφει στο εγχειρίδιο του textalarm. Λες να είναι στην ασφαλειοθήκη ε (αυτό μολογώ δεν το ήξερα!!!)? Χμμμμ...θα το κοιτάξω (όταν ξαναπάω Αθήνα) και θα ενημερώσω! Wink
seridim - Τρι 03 Φεβ 2004, 12:22:17
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Δημήτρη (seridim) την πλακέτα που θα την βάλω κι εγώ? Αν κατάλαβα καλά στην Peugeot..
Και κάτι άλλο, δηλαδή αν πάω και τους πω να ρυθμίσουν την ευαισθησία του συναγερμού δε θα με κοιτάνε σαν UFO ε?

Χρήστο ρώτα στην Peugeot αν μπορούν να το κάνουν αλλά καλύτερα πήγαινε σε οποιοδήποτε κατάστημα που τοποθετεί συναγερμούς. Πιστεύω θα κάνει καλύτερη δουλειά και δεν θα χρειάζεται ''ραντεβού'' για οτιδήποτε προκύψει. Και εγώ την έβαλα σε εξωτερικό συνεργάτη της Peugeot.
TZAG - Τρι 03 Φεβ 2004, 21:23:28
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά μάθετε πρώτα και πέστε μας. Γιατί κατά πάσα πιθανότητα, άλλα μπορεί να ισχύουν για τα προ multiplexed, και άλλα για τα πλέον multiplexed οχήματα. Και αν είναι έτσι, τότε πρέπει να αναφερθούν και οι δύο περιπτώσεις για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων! Confused
kovac - Τετ 04 Φεβ 2004, 00:18:29
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
Παιδιά μάθετε πρώτα και πέστε μας. Γιατί κατά πάσα πιθανότητα, άλλα μπορεί να ισχύουν για τα προ multiplexed, και άλλα για τα πλέον multiplexed οχήματα. Και αν είναι έτσι, τότε πρέπει να αναφερθούν και οι δύο περιπτώσεις για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων! Confused

Σωστός ο TZAG, αλλά πρώτα θα ρωτήσω στην Peugeot τι παίζει με το όχημα και μετά αλλού. Wink
kovac - Πεμ 04 Μάρ 2004, 13:50:41
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
Επειδή έτυχε και άνοιξα την πόρτα με το κλειδί και όχι με το κουμπί, ο συναγερμός χτύπησε. Άρα δεν πρέπει να είναι σωστή η παρατήρησή σας.

Κι εμένα TZAG δε βγήκε ο συναγερμός!
Άρα αυτό που έχει γραφτεί σε εκείνο το τόκιπ είναι λάθος (ή δεν ισχύει στα δικά μας). Very happy
teodor_v - Σαβ 05 Ιούν 2004, 20:23:01
Θέμα δημοσίευσης:
Το 307 και άλλα πολλά αυτοκίνητα ίδιας ηλικίας με το 206 κλειδώνουν μόνα τους όταν βγείς απο το αυτοκίνητο και περάσουν 1-2 λεπτά! Φυσικά αυτό δεν γίνεται αν έχεις το κλειδί στη μίζα! Τώρα αν το έχεις αφήσει μέσα και εκτός μίζας... Confused Το δικό μας στο πηγάδι...?
Το να κλείνουν τα παράθυρα μόνα τους και να κλειδώνει μόνο του πολύ θα το ήθελα!
mick206 - Κυρ 06 Ιούν 2004, 03:51:50
Θέμα δημοσίευσης:
teodor_v έγραψε:
Το 307 και άλλα πολλά αυτοκίνητα ίδιας ηλικίας με το 206 κλειδώνουν μόνα τους όταν βγείς απο το αυτοκίνητο και περάσουν 1-2 λεπτά!

Αυτό θα ήθελα πολύ να το δω!!! Surprised Twisted evil Laughing
Θα κάτσω σε μια γωνία,θα το χαζεύω 2 λεπτά και θα περιμένω να κλείσει μόνο του!! Laughing
Το δικό μου αισίως έχει κλείσει τα 3 χρόνια; Ξέρει τέτοια κόλπα; Χμμμμ...
Καιρός να μάθει!!! Cool Laughing Laughing Wink
teodor_v - Κυρ 06 Ιούν 2004, 14:30:02
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Το δικό μου αισίως έχει κλείσει τα 3 χρόνια; Ξέρει τέτοια κόλπα; Χμμμμ...
Καιρός να μάθει!!! Cool Laughing Laughing Wink

Το να μάθει να κλείνει τα παράθυρα είναι εύκολο (πλακέτα), Wink το να κλειδώνει μόνο του όμως... Sad
xeskepastos - Τρι 08 Ιούν 2004, 19:17:14
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον...εμενα τον συναγερμο μου τον εβαλε η μαμα, αλλα οχι texalarm γιατι και οι ιδιοι μου ειπαν οτι προκειται περι κολοσσιαιας μουφας, αλλα GT με αντικραδασμικο και ενσωματομενο τηλεχειριστηριο στο κλειδι αλλα χωρις πλακετα για τα παραθυρα (μπορεις να την βαλεις μετα).
Σε καθε περιπτωση, οσον αφορα στην ρυθμιση της ευαισθησιας, υπαρχει ενα κουμπι σαν βιδα πανω στον συναγερμο το οποιο ανεβαζει την ευαισθησια γυρνωντας το δεξιοστροφα και την μειωνει γυρνωντας αριστεροστροφα. Επισης, παιζει ρολο η γωνια με την οποια ειναι τοποθετημενος, οσο πιο οριζοντια (αλλα οχι εντελως, ας πουμε γυρω στις 30-40 μοιρες) τοσο πιο ευαισθητος.
Οσον αφορα στο αυτοματο κλειδωμα, στο δικο μου υπαρχει μονο το εξης αν ξεκλειδωσεις αλλα ΔΕΝ ανοιξεις την πορτα μετα απο 30 δευτερολεπτα περιπου ξανακλειδωνει μονο του... Wink
IRIS - Τρι 22 Ιούν 2004, 14:26:52
Θέμα δημοσίευσης: Περί συναγερμού Peugeot...
Eχθές πήγα να παρκάρω το αμάξι στο γκαράζ του carrefour.... (μη με προδώσετε...αλλά δε βρίσκω ποτέ να παρκάρω εκεί που δουλεύω). Λίγο πιο μπροστά ήταν ένα cc παρκαρισμένο. Βγαίνω, βάζω συναγερμό, και αρχίζει να χτυπάει ο συναγερμός του cc. Κάτι δεν μου πήγαινε καλά... απενεργοποιώ το συναγερμό μου και σταματάει να χτυπάει στο cc. To τσέκαρα 3-4 φορές... και είδα ότι η συχνοτητα του δικού μου...αν το θέτω σωστά, επηρεάζει το συναγερμό στο άλλο αμάξι. Ξέρει κανείς τί γίνεται; Είπα προς στιγμήν να δοκιμάσω αν το άλλο Peugeot εκτός από το να καταφέρω να κάνω το συναγερμό του να χτυπάει, το είχα ξεκλειδώσει κιόλας, αλλά ...το ξανασκέφτηκα μη με περάσουν και για ύποπτο στοιχείο. Ξέρεις κανείς τί γίνεται; Εχω την εντύπωση ότι αντί για συναγερμό, αγόρασα ...κουδουνίστρα... Rolling eyes
xeskepastos - Κυρ 27 Ιούν 2004, 11:38:45
Θέμα δημοσίευσης:
Μαλλον ο κατοχος του cc θα'πρεπε να το πει αυτο... εγω στη θεση σου θα του αφηνα ενα σημειωματακι να ξερει τι του γινεται αμαρτια ειναι... εσυ τι συναγερμο εχεις??
IRIS - Κυρ 27 Ιούν 2004, 22:29:06
Θέμα δημοσίευσης: Περί συναγερμού peugeot
Eχω τον εργοστασιακό συναγερμό. Το πήρα με το αμάξι...αλλά από ό,τι έχω διαπιστώσει και...απ΄όσα διαβάζω εδώ, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Εχθές κλείδωσα, και έφυγα αφήνωντας το παράθυρο ανοιχτό και ... δεν πήρε είδηση...
tgi - Τρι 20 Ιούλ 2004, 13:28:55
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα παιδιά,
Εχω ένα 307cc και θέλω να του βάλω εγώ εναν συναγερμό.. απλά μόνο ειδοποίηση είναι στο κινητό μου όταν κάποιος το παραβιάσει!!!! Idea Idea
Μήπως ξέρει κανένας από που μπορώ να πάρω τις τάσεις που θέλω και τα καλώδια απο που να οπλιζεται και να αφοπλίζεται ο συναγερμός??? Shocked
Από έναν dealer (Condoer) μου είπε ότι είναι ένα βίσμα πίσω δεξια στην ασφαλειοθήκη (BSI) όμως αυτό έχει ο ακροδέκτες και δεν ξέρω ποιος βγάζει τί σήμα ή τάση.... Αν έχει κανένας καμια ιδέα για το τί να κάνω... ευπρόσδεκτη!!

Ευχαριστώ
Very happy Very happy Very happy
Stevon - Δευ 23 Αύγ 2004, 14:41:07
Θέμα δημοσίευσης:
PAIDIA SAN SYNOLO TWN APANTHSEWN: SE OLA 206 1hs GENNIAS (pro MULTIPLEX)MPOREI NA TOPOTHETITHEI OPOIOSDIPOTE SYNAGERMOS KAI OI PEROISSOTEROI MPOROUN NA DEXTHOUN PLAKETA GIA TA PARATHIRA :lol:TWRA GIA TA 206 2hs k 3hs GENNIAS (MULTIPLEX) TA PRAGMATA EINAI POIO DYSKOLA,AN KAI SYMFWNW OTI O ERGOSTASIAKOS DEN EINAI KAN STON MESO ORO APO APOTELESMATIKOTITA THA PROTINA OTI ENERGEIA KANETE NA EINAI POLLY MELETHMENH GIATI DEN EXW DEI LIGA NA KENE BSI LOGW ALARM. Shocked TWRA <<tgi>> GIA TO ZHTHMA POU EGRAPSES YPARXOUN KAI KAPOIES ETOIMES LYSEIS NOMIZW APO THN (CLIFFORD)
p.s:H ENHMERWSH GIA THN PARABIASH TOU ALARM THES NA GINETAI MONO STO KINHTO SOU??
SORRY GIA TA GREEKLISH Embarassed
tgi - Δευ 23 Αύγ 2004, 15:03:51
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι θέλω να με ενημερώνει μόνο στο κινητό μου!!!!!
τι σημασία έχει η σειρήνα αν δεν την "ακούει" κανένας????
scrat - Κυρ 05 Σεπ 2004, 02:12:46
Θέμα δημοσίευσης:
Συγνώμη που επαναφέρω αυτό το παλιό topic, αλλά ήταν το πιο σχετικό για την ερώτηση που ήθελα να κάνω:

Παραλαμβάνοντας το 206 πριν από μερικές μέρες (Αύγουστος 2004) με εργοστασιακό συναγερμό, μου έδωσαν ένα χειριστήριο γι' αυτόν ενσωματωμένο στο κλειδί, ένα κλειδί σκέτο και μια κάρτα με έναν κωδικό, σε περίπτωση που χάσω το κλειδί με το χειριστήριο.

Τα κουμπιά του συναγερμού ουσιαστικά είναι ένα κλειδώματος και ένα ξεκλειδώματος, σαν ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές. Τους ρώτησα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει manual για το συναγερμό... Οι λειτουργίες του περιορίζονται στο κλείδωμα-ξεκλείδωμα, μάλιστα αν κλειδωθούν οι πόρτες πριν μπει ο συναγερμός, τότε αυτός δεν μπαίνει, απλά αναβοσβήνει τα φλας και ανάβει το εσωτερικό φως (αναζήτηση του τουτου από μακριά).

Μήπως έπρεπε να μου δώσουν και δεύτερο χειριστήριο; Μου φαίνεται περίεργο που δεν υπάρχει, όπως στους περισσότερους συναγερμούς, τέτοια πρόβλεψη. Επίσης μου φαίνεται περίεργο που δεν υπάρχει η λειτουργία "panic" (ενεργοποίηση της σειρήνας). Μήπως επίσης το ότι κατά την ενεργοποίηση και απενεργοποίησή του δεν έχει ηχητικό αλλά μόνο οπτικό σήμα, δείχνει ότι δεν έχει γίνει κάτι καλά; Ή αυτός είναι τελικά ο εργοστασιακός συναγερμός; (να τον χαίρομαι Rolling eyes )
Skull - Κυρ 05 Σεπ 2004, 02:46:58
Θέμα δημοσίευσης:
Dio78 έγραψε:
Συγνώμη που επαναφέρω αυτό το παλιό topic, αλλά ήταν το πιο σχετικό για την ερώτηση που ήθελα να κάνω:

Παραλαμβάνοντας το 206 πριν από μερικές μέρες (Αύγουστος 2004) με εργοστασιακό συναγερμό, μου έδωσαν ένα χειριστήριο γι' αυτόν ενσωματωμένο στο κλειδί, ένα κλειδί σκέτο και μια κάρτα με έναν κωδικό, σε περίπτωση που χάσω το κλειδί με το χειριστήριο.

Τα κουμπιά του συναγερμού ουσιαστικά είναι ένα κλειδώματος και ένα ξεκλειδώματος, σαν ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές. Τους ρώτησα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει manual για το συναγερμό... Οι λειτουργίες του περιορίζονται στο κλείδωμα-ξεκλείδωμα, μάλιστα αν κλειδωθούν οι πόρτες πριν μπει ο συναγερμός, τότε αυτός δεν μπαίνει, απλά αναβοσβήνει τα φλας και ανάβει το εσωτερικό φως (αναζήτηση του τουτου από μακριά).

Μήπως έπρεπε να μου δώσουν και δεύτερο χειριστήριο; Μου φαίνεται περίεργο που δεν υπάρχει, όπως στους περισσότερους συναγερμούς, τέτοια πρόβλεψη. Επίσης μου φαίνεται περίεργο που δεν υπάρχει η λειτουργία "panic" (ενεργοποίηση της σειρήνας). Μήπως επίσης το ότι κατά την ενεργοποίηση και απενεργοποίησή του δεν έχει ηχητικό αλλά μόνο οπτικό σήμα, δείχνει ότι δεν έχει γίνει κάτι καλά; Ή αυτός είναι τελικά ο εργοστασιακός συναγερμός; (να τον χαίρομαι Rolling eyes )

Κοιτα και εγω ειχα μονο 1 χειρηστηριο το οποιο ειχε παλι δυο κουμπια,το ενα κουμπι για κλειδωμα-ξεκλειδωμα και το αλλο κουμπι πανικου!!!

Τωρα ουτε και σε εμενα δεν εκανε θορυβο!

textalrma ειναι η εταιρια???Αν ναι ειναι εργοστασιακος!!! Very happy
dbokos - Κυρ 05 Σεπ 2004, 17:10:26
Θέμα δημοσίευσης:
Και στο δικο μου εργοστασιακος ειναι και εχει 1 κλειδι με κλειδωμα-ξεκλειδωμα (χωρις πανικους ......)

Δεν ειναι αντικραδασμικος, ειναι ογκομετρικος και δουλευει οταν θελει.

Αν κλειδωσεις με το κλειδι, μετα δεν μπαινει ο συναγερμος.

Επισης δεν εχει ηχητικο σημα, αυτο ειναι σωστο ??????????

Εχω παει 3 φορες για ρυθμιση.

Καλο ειναι με την 1η ευκαιρια να τους αλλαξουμε.

Να τον χαιρομαστε Smile
scrat - Δευ 06 Σεπ 2004, 11:14:36
Θέμα δημοσίευσης:
skull ναι είναι εργοστασιακός, φαντάζομαι ότι είναι ο textalarm γιατί δε μου έδωσαν επιλογή όταν τον παρείγγηλα.

dbokos, ακριβώς έτσι είναι και ο δικός μου. 1 κλειδί, χωρίς πανικό, χωρίς ηχητικό σήμα. Το "όταν θέλει" και τη ρύθμιση δεν τα έχω διαπιστώσει ακόμα, αφού έχω το τουτού μία εβδομάδα μόνο, αλλά δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω Razz
dbokos - Δευ 06 Σεπ 2004, 11:24:34
Θέμα δημοσίευσης:
dbokos, ακριβώς έτσι είναι και ο δικός μου. 1 κλειδί, χωρίς πανικό, χωρίς ηχητικό σήμα. Το "όταν θέλει" και τη ρύθμιση δεν τα έχω διαπιστώσει ακόμα, αφού έχω το τουτού μία εβδομάδα μόνο, αλλά δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω Razz[/quote]

Οταν λεω "οταν θελει" εννοω οτι επειδη το τουτου μου ειναι CC, αν εχεις ανοικτη την οροφη και θελεις να βαλεις το συναγερμο, πρεπει να περιμενεις 5-10 λεπτα χωρις να βαλεις χερι μεσα στην καμπινα και μετα να ενεργοποιησεις τον συναγερμο.

Αλλιως, αν κλειδωσεις και φυγεις και να μπει καποιος μεσα για υπνο, ο συναγερμος δεν χτυπαει.

Μαλλον εχει κοιμηθει και αυτος !!!

Σχετικα με την ρυθμιση, τις πρωτες μερες χτυπαγε συνεχεια ακομη και οταν περνουσε καποιος απο εξω χωρις να ακουμπησει το τουτου.

Στην 2η ρυθμιση δεν χτυπαγε καθολου.

Στην 3η κατι εγινε.

Και εχει ο θεος.
CC-Gio - Δευ 06 Σεπ 2004, 13:49:27
Θέμα δημοσίευσης:
Dimi δηλαδη η ογκομετρικη προστασια ενεργοποιειται μετα απο 5-10 min ?

Confused χωρις να βαλει κανενας ουτε το χερι του μεσα?

Μετα την ρυθμιση φτιαχτηκε κι αυτο?Να ενεργοποιειται αμεσως δηλαδη!
dbokos - Δευ 06 Σεπ 2004, 14:00:12
Θέμα δημοσίευσης:
cc-q-silver έγραψε:
Dimi δηλαδη η ογκομετρικη προστασια ενεργοποιειται μετα απο 5-10 min ?

Confused χωρις να βαλει κανενας ουτε το χερι του μεσα?

Μετα την ρυθμιση φτιαχτηκε κι αυτο?Να ενεργοποιειται αμεσως δηλαδη!

Επειδη σπανιως το παρκαρω cabrio, δεν το ξανατσεκαρα.

Θα το κοιταξω ομως.

Οι μερες περνανε βασανιστικα αργα !!! (ετσι Γιωργο ?)
CC-Gio - Δευ 06 Σεπ 2004, 14:14:47
Θέμα δημοσίευσης:
Τ Ρ Ε Λ Λ Α Ι Ν Ο Μ Α Ι !!!! Mad
Σε ρωταω για το συναγερμο γιατι λενε το εχουν ετοιμοπαραδωτο και οτι θα μου περασουν στο συνεργειο τον γνησιο συναγερμο του cc με την ογκομετρικη προστασια και παπ**ια!
Μου ειπαν οτι θα μου τον περασουν σαν δωρο απο την εταιρια και παραξενευτικα, γιατι καμια εταιρια δεν κανει δωρο τοσο ευκολα 520 Ε
Κατι μου βρομαει!! Sad
dbokos - Δευ 06 Σεπ 2004, 14:19:19
Θέμα δημοσίευσης:
Και σε μενα δωρο ηταν (αυθεντικα 520 EUR) και μαλιστα χωρις να προλαβω να το ζητησω !!

Κατι κανει ομως. Βλεπουμε αργοτερα για αλλαγη.
Touristas - Δευ 06 Σεπ 2004, 16:47:59
Θέμα δημοσίευσης:
Να το ξαναπώ και πάλι!!
Ο συναγερμός είναι ενσωματωμένος στο κοντρόλ του αυτοκίνητου!(στα mux)
Το αμάξι είτε έχει συναγερμό είτε όχι το κοντρόλ είναι ίδιο αν θέλεις και δεύτερο γίνεται ! Επίσης αν δεν έχει κλίση κάποια πόρτα η το καπό του χώρου κινητήρα έχει ηχητικό σήμα , παρόλα αυτά ο συναγερμός μπαίνει!
Vaggelis - Δευ 06 Σεπ 2004, 21:09:08
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτές τις μέρες, αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον συναγερμό.....
Από χτές, το χειριστήριο του συναγερμού (το οποίο είναι χωριστό από τα κλειδιά) αρνείται πεισματικά να λειτουργήσει, αφού πρώτα ξεσήκωσα την γειτονιά προσπαθώντας να βρώ την κλειδαριά στην μηχανή και να τον κλειδώσω.......
Το λαμπάκι στο χειριστήριο (έστω και όχι τόσο έντονα) ανάβει......
Να αλλάξω μπαταρία και αν αλλάξω θα χρειαστεί επαναπρογραμματισμός ή να πάω να ζητήσω αλλαγή με νεο χειριστήριο;;;;;
Skull - Δευ 06 Σεπ 2004, 21:59:14
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Από χτές, το χειριστήριο του συναγερμού (το οποίο είναι χωριστό από τα κλειδιά) αρνείται πεισματικά να λειτουργήσει, αφού πρώτα ξεσήκωσα την γειτονιά προσπαθώντας να βρώ την κλειδαριά στην μηχανή και να τον κλειδώσω.......
Να αλλάξω μπαταρία και αν αλλάξω θα χρειαστεί επαναπρογραμματισμός ή να πάω να ζητήσω αλλαγή με νεο χειριστήριο;;;;;

Βαγγο στο πρωτο μου ποστ εξηγω πως κατα λαθος μου επεσε το χειρηστηριο,δηλαδη βγηκε η μπαταρια,και μετα αρχησε ο γολγοθας!!! Very happy

Καλητερα μην επειχηρησεις να αλαξεις μπαταρια...πανε στην αντιπροσωπια για αυτο!!Μονο εκει μπορουν να το επαναπρογραματισουν!
Vaggelis - Παρ 10 Σεπ 2004, 11:34:17
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Όπως είχα πει, το χειριστήριο του συναγερμού μου, είναι χωριστό από το κλειδί και έτσι έκανα το αυτονόητο.......
Άλλαξα μπαταρία στο χειριστήριο και όλα δουλεύουν ρολόϊ.......
Προφανώς είχε πέσει η μπαταρία και χρειαζόταν αλλαγή.......
scrat - Παρ 10 Σεπ 2004, 16:58:17
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
...Το λαμπάκι στο χειριστήριο (έστω και όχι τόσο έντονα) ανάβει...
Άλλαξα μπαταρία στο χειριστήριο και όλα δουλεύουν ρολόϊ.......
Προφανώς είχε πέσει η μπαταρία και χρειαζόταν αλλαγή.......

Δεν ξέρω αν το χρώμα στο λαμπάκι είναι κόκκινο, αλλά είναι κοινό μπέρδεμα το να μη λειτουργεί το χειριστήριο λόγω μπαταρίας αλλά το φωτάκι να ανάβει. Το μάτι έχει ευαισθησία στο κόκκινο φως τέτοια που ακόμα και μικρής έντασης ισχύ την ανιχνεύει. Επίσης τα λαμπάκια σε τέτοια χειριστήρια έχουν πολύ λίγες απαιτήσεις σε ρεύμα. Ο σκοπός τους άλλωστε είναι να υποδεικνύουν την κατάσταση (on/off) του κουμπιού, και όχι την κατάσταση της μπαταρίας, για την οποία δε δίνουν καμιά ουσιαστική πληροφορία, αφού αρκετά πριν αρχίσει να αδυνατίζει το φως τους η μπαταρία χρειάζεται αλλαγή.
SEAMAN - Δευ 15 Νοέ 2004, 21:46:55
Θέμα δημοσίευσης:
απο τοτε που εχω παρει το τουτου μου εχω προβλημα με τον εργοστασιακο συναγερμο, δεν μου ανεβαζει τα παραθυρα.

το εχω παει 5 φορες στην αντ-πια κ μου το φτιαχνουν σε μισο λεπτο, κ μετα απο 5-6 μερεσ ξανα τα ιδια.

Ειναι θεμα επανασυνχρονισμου ???

Ξερει κανεις τι συμβενει ???

Σας εχει τυχη εσας ???

Παντος το ρεζουμε της ολης ιστοριας ειναι οτι ο συναγερμος τησ peugeot ειναι μαπα, δεν αξιζει μια !!!!!

Επισης,

Να σας πω οτι 15 Αυγουστου πρωτη μερα των διακοπων μου εμεινα μια μερα κλειδωμενος απ'εξω απο το τουτου μου λογο αποσυνχρονισμου του κλειδιου. Και επσαχνα μαγαζι Αργια μερα, για να αλαξω μπαταρια νομιζωντας οτι ειναι εκει το προβλημα.
Evil Evil Evil Evil Evil
Touristas - Τρι 16 Νοέ 2004, 19:18:04
Θέμα δημοσίευσης:
Αν μας έλεγες και τι αμάξι έχεις θα βοηθούσε Rolling eyes
SEAMAN - Τετ 17 Νοέ 2004, 11:52:08
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Αν μας έλεγες και τη αμάξι έχεις θα βοηθούσε Rolling eyes

307 1,6 xs 2 doors Wink Very happy
Touristas - Πεμ 18 Νοέ 2004, 17:48:01
Θέμα δημοσίευσης:
SEAMAN έγραψε:
Touristas έγραψε:
Αν μας έλεγες και τη αμάξι έχεις θα βοηθούσε Rolling eyes

307 1,6 xs 2 doors Wink Very happy
Θα το ξαναπώ ΟΛΑ ΤΑ 307 από XS και πάνω τα παράθυρα κλείνουν με παρατεταμένο πάτημα του χειριστηρίου στο κλείδωμα έχει δεν έχει συναγερμό !
Αν όμως βγει η μπαταρία η μείνει το αμάξι από μπαταρία ξεπρογραμματιζονται .
Για να επανέλθουν όταν είναι κλειστά τα παράθυρα πατάς για 3sec και τους δυο διακόπτες των παραθύρων στο κλείσιμο και είσαι οκ!!
Wink Cool
volvos - Πεμ 18 Νοέ 2004, 20:08:54
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο γινεται να ενεργοποιηθει σε εμας γρηγορε τουριστα μου Laughing Laughing
Touristas - Πεμ 18 Νοέ 2004, 21:31:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ένα ξερό όχι σου φτάνει η θες και επεξήγηση …? Laughing Mr. Green
Orgix - Παρ 19 Νοέ 2004, 01:50:08
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη το πηρα μεταχειρισμενο...ο μαμα συναγερμος ειναι Gemeni?
Touristas - Παρ 19 Νοέ 2004, 21:28:02
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι δεν είναι Gemini
206xs - Σαβ 23 Ιούν 2007, 10:04:00
Θέμα δημοσίευσης:
Να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τον εργοστασιακό συναγερμό? έχω παρατηρήσει ότι όταν το έχω παρκαρισμένο ανοιχτό και χέρι να βάλεις μέσα και να πάρεις λχ μια τσάντα από το πίσω κάθισμα θα κοιμάται μακαρίως. Τώρα γιατί να αφήσεις τσάντα σε ανοιχτό αμάξι? Σωστό το ερώτημα αλλα μιλάω γενικά δηλαδή δεν μπορεί να κουβαλάς όλα τα μικροπράγματα μαζί σου όλο και κάτι μπορεί να αφήσεις μέσα. Το θέμα είναι , δεν θά έπρεπε να το καταλαβαίνει Question
Ερώτηση δεύτερη, παίρνει επέκταση ώστε να μπορεί να με ειδοποιεί στο κινητό με κάποια έξτρα πλακέτα κτλ? Απο όσο ξέρω χωρίς να είμαι σίγουρος δεν έχω τεξαλαρμ αλλά την άλλη τη γαλική εταιρεία που είναι και γνωστή στην Ελλάδα.Το αμάξι είναι μουλτιπλεξ μοντέλο 2/2004.
fynos - Σαβ 23 Ιούν 2007, 14:23:17
Θέμα δημοσίευσης:
Τηλεειδοποίηση 200euro
Τηλεειδοποίηση και εντοπισμός 600euro
Αυτά μπαίνουν σχεδόν σε όλα τα αυτοκίνητα αλλά και στους Text alarm.
sod - Σαβ 23 Ιούν 2007, 19:06:18
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα που ειναι εργοστασιακοs γιατι χτυπαει μονοs του????Τον πειραζει η ζεστη??????
sod - Κυρ 15 Ιούλ 2007, 21:41:00
Θέμα δημοσίευσης:
Χτυπαει οποοτε γουσταρει,γιατι????Μηπωs να τον αλαξω ???????
Giannis307 - Τετ 01 Αύγ 2007, 19:51:35
Θέμα δημοσίευσης:
Μηπως να βαλεις κανα ΜΕΤΑ μπας και δεις ασπρη μερα???
t0my - Πεμ 13 Σεπ 2007, 11:22:29
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα, θα σας περιγράψω και εγώ την εμπειρία μου, την καλοκαιρινή και να δούμε μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε.
Λοιπόν μια ωραία μέρα στις καλοκαιρινές διακοπές μου, ξέχασα να βγάλω το κλειδί από την τσέπη του μαγιώ και κάναμε μαζί μπανάκι. Αφού λοιπόν για καλή μου τύχη δεν το έχασα στον βυθό, το άφησα να στεγνώσει από το νερό.
Φυσικά και δεν δούλευε. Το πήγα σε έναν 'Γερμανό' και κατάφεραν με καθαρισμό να μου σώσουν το κουμπάκι που ανοίγει το αυτοκίνητο, αλλά όχι και αυτό που το κλειδώνει... Sad
Επειδή όταν γύρισα στην Αθήνα, περίπου 20 Αυγούστου όλα τα κοντυνά στην περιοχή μου συνεργία της Peugeot ήταν σε διακοπές είπα να το 'κοιτάξω' εγώ. Έβγαλα και ξανακόλλησα το κουμπάκι του κλεισίματος και για καλή μου τύχη δούλεψε. Όμως μετά από λίγες μέρες άρχισε να κάνει νούμερα. Την μια πιάνει και κλειδώνει και την άλλη όχι. Τι με συμβουλευετε να κάνω να πάω στην Peugeot και να ζητήσω καινούργιο; ή να πετάξω τον συναγερμό και να βάλω κάτι aftermarket; (ειδικά μετά από όσα διάβασα εδωπέρα για τον εργοστασιακό, απορώ πως και το βρίσκω κάθε πρωί).
Ευχαριστώ πολύ.
netblaster - Πεμ 13 Σεπ 2007, 11:40:46
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα, η προστασια του συναγερμου ειναι περισσοτερο ψυχολογικη...

Anyway...

Εγω εχω εργοστασιακο, αλλα μου τον εχουν συνδεσει με τα φωτα πορειας και μολις παταω το κουμπι ειτε για ανοιγμα, ειτε για κλεισιμο, αναβοσβυνουν μια δυο φορες οι ψειρες μπροστα και τα φωτα πισω...

Με ενοχλει στο οτι μπροστα εχω βαλει ledakia και μου τα καει καθε τρεις και λιγο...

Μπορω να το αποσυνδεσω απο τα φωτα και να εχει μονο ηχητικη ειδοποιηση???

Το αλλο ειναι οτι οταν αφηνω τα alarm ανοιχτα δεν μπαινει ο συναγερμος!!!
fynos - Πεμ 13 Σεπ 2007, 13:11:42
Θέμα δημοσίευσης:
t0my έγραψε:
απορώ πως και το βρίσκω κάθε πρωί).
Ευχαριστώ πολύ.

Εγώ δεν απορώ !
Δορυφορικός εντοπισμός !
Giannis307 - Πεμ 13 Σεπ 2007, 13:39:28
Θέμα δημοσίευσης:
Nαι...Τελικα μονο με δορυφορικο εντοπισμο εχεις το κεφαλι σου σιγουρο για το αν θα βρεις και που θα το βρεις....Αλλα το κοστος ειναι σχετικα τσουχτερο! Sad Sad
Touristas - Πεμ 13 Σεπ 2007, 19:00:39
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:

Anyway...

Εγω εχω εργοστασιακο, αλλα μου τον εχουν συνδεσει με τα φωτα πορειας και μολις παταω το κουμπι ειτε για ανοιγμα, ειτε για κλεισιμο, αναβοσβυνουν μια δυο φορες οι ψειρες μπροστα και τα φωτα πισω...

Με ενοχλει στο οτι μπροστα εχω βαλει ledakia και μου τα καει καθε τρεις και λιγο...

Εργοστασιακός και να ανάβουν τα φώτα αντί για τα φλάς ……κάτι δεν μου κολάει.
Giannis307 - Πεμ 13 Σεπ 2007, 19:10:29
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:

Λες να τον βαλανε μετα περαν αντιπρωσοπειας?
netblaster - Πεμ 13 Σεπ 2007, 19:10:38
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
netblaster έγραψε:

Anyway...

Τι να πω, δεν ξερω... Δωρο μου τον εκαναν και ο χειρισμος γινεται απτο κλειδι!!!

Αυτο γινεται να διορθωθει??? Να μην αναβουν τα φωτα δηλαδη...
Touristas - Πεμ 13 Σεπ 2007, 19:13:52
Θέμα δημοσίευσης:
Το ότι γίνετε από το κλειδί δεν πάει να πει πως είναι κι εργοστασιακός.
Το ποιο απλό πράμα είναι το ότι ανάβουν τα φώτα αντί για τα φλας.
Θα πρέπει να αλλάξει η σύνδεση και αντί για τα φώτα να ανάβουν τα φλας.
MEMsound - Πεμ 13 Σεπ 2007, 19:18:25
Θέμα δημοσίευσης:
κάτι μου λέει ότι αυτός που έκανε την εγκατάσταση αντί να συνδέσει το συναγερμό στα φλας των συνέδεσε στα φώτα θέσης (ψείρες εμπρός + φώτα πίσω...)

ότι να ναι...

το ότι τον συναγερμό τον πήρες δώρο με το αμάξι δεν σημαίνει ότι είναι ο γνήσιος "Peugeot by META" ή έστω ο "ΜΕΤΑ για Peugeot" (ουσιαστικά το ίδιο είναι απλά ο πρώτος ερχεται σε συσκευασία Peugeot)...

μπορεί να είναι οποιοσδήποτε συναγερμός του εμπορίού που απλά η συγκεκριμένη αντιπροσωπία έχει αποφασίζει να βάζει...

το ότι στον πούλησαν για εργοστασιακό είναι αλλουνού παπά ευαγγελίο άσε που μπορεί απλά να σου είπαν "δώροι ο συναγερμός" και εσύ να θεώρησες ότι πρόκειται για τον εργοστασιακό...
netblaster - Πεμ 13 Σεπ 2007, 19:39:43
Θέμα δημοσίευσης:
Και αυτος να μην ειναι πολυ που με ενδιαφερει...

Αυτο μπορω να το κανω (την αλλαγη απο φωτα σε αλαρμ) κιεγω η θελει να το παω σε συνεργειο???
MEMsound - Πεμ 13 Σεπ 2007, 19:48:28
Θέμα δημοσίευσης:
δεν νομίζω να είναι καμία επιστημονική διαδικασία αρκεί να βρεις την καλωδίωση...
θελει λίγο ψάξιμο αλλά από ότι έχω καταλάβει τα χέρια σου πιάνου...
Giannis307 - Πεμ 13 Σεπ 2007, 23:09:50
Θέμα δημοσίευσης:
Σαν διακαιολογια απο γνωστο μου ηλεκρτολογο γιατι να συνδεσεις πορειας και οχι αλαρμ ειναι λεει θεμα καταναλωσης ρευματος γιατι οταν βαραει ο συναγερμος τραβανε πιο πολυ ρευμα τα αλαρμ απο τα πορειας!
Δεν ξερω αν ησχυει αλλα δεν μου πολυ κολαει...
dimisboukis - Τρι 23 Απρ 2013, 14:14:28
Θέμα δημοσίευσης:
Χτες ανοιξαν το αμαξι φιλης μου και της πηραν ραδιο,κινητο και μια τσαντα.Συναγερμο δεν ειχε και χαμπαρι κανενας δεν πηρε.Το πως το ανοιξαν αγνωστο αλλα οι ασφαλειες ηταν κλειστες.τα τζαμια αθικτα και ιχνος παραβιασης.Μαλλον με κατσαβιδι απο το πανω μερος της πορτας αναμεσα απο το λαστιχο.Επειδη το σκεφτομαι για το δικο μου εχετε καποιο καλο συνεγερμο υποψιν σας?Με μια γρηγορη αναζητηση βρηκα αυτον:http://www.car.gr/parts/view/2358376/
France_8v - Τετ 01 Μάϊ 2013, 02:48:58
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή και εγώ ψάχνομαι μιας και ο δικός μου πλέον ούτε τις κλειδαριές δεν κατεβάζει παρά μόνο ενεργοποιείται, αυτοί οι εργοστασιακοί της Peugeot τι λένε σε σχέση με αντίστοιχους του εμπορίου;
vasilis123 - Τρι 11 Φεβ 2014, 01:18:52
Θέμα δημοσίευσης:
να ρωτήσω, είναι δύσκολη η εγκατάσταση του συναγερμού; Μπορεί κάποιος που πιάνουν τα χερια του να την κανει μόνος του;(εχει κανενα manual η συσκευασία;) Γιατι 180 ευρω που ζητάνε εδώ ειναι πολλά...
Manos206 - Τρι 11 Φεβ 2014, 03:49:16
Θέμα δημοσίευσης:
vasilis123 έγραψε:
να ρωτήσω, είναι δύσκολη η εγκατάσταση του συναγερμού; Μπορεί κάποιος που πιάνουν τα χερια του να την κανει μόνος του;(εχει κανενα manual η συσκευασία;) Γιατι 180 ευρω που ζητάνε εδώ ειναι πολλά...

Εχει πολυ κοψε ραψε στην ασφαλειοθηκη.. Ημουν παρων οταν τον εβαλαν στο δικο μου και ηθελε και καμποση ωρα.. Τα εργατικα πρεπει να μου ειχαν παει γυρω στα 40-50 ευρω αλλα για τη δουλεια και την ωρα τα βρικα πολυ λογικα.. Θα σου προτεινα να μην το επιχειρησεις μονος..
vasilis123 - Τρι 11 Φεβ 2014, 09:00:42
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ήξερα οτι πρεπει να μπει χέρι στην ασφαλιοθήκη. Οπότε καλύτερα να μην το προσπαθήσω
Giannak - Τρι 11 Φεβ 2014, 13:26:24
Θέμα δημοσίευσης:
Manos206 έγραψε:
vasilis123 έγραψε:

Εχει πολυ κοψε ραψε στην ασφαλειοθηκη.. Ημουν παρων οταν τον εβαλαν στο δικο μου και ηθελε και καμποση ωρα.. Τα εργατικα πρεπει να μου ειχαν παει γυρω στα 40-50 ευρω αλλα για τη δουλεια και την ωρα τα βρικα πολυ λογικα.. Θα σου προτεινα να μην το επιχειρησεις μονος..

Να ρωτήσω κάτι, δεν υπάρχει φύσα αναμονης για συναγερμο στο 206 cc?? πρεπει αναγκαστικά να γίνει κόψε - ράψε??
mrtclub - Σαβ 22 Φεβ 2014, 16:37:53
Θέμα δημοσίευσης:
Θα ήθελα και γω να θέσω τις απορίες μου σχετικά με το συναγερμό μου.

Μιας και το πήρα μεταχείρο, ο πρώην ιδιοκτήτης μου είπε πως φοράει τον εργοστασιακό της Meta. Καλός λέω εγώ. Δεν έχει ξεχωριστό κοντρόλ, ανοιγοκλείνει με το κλειδί της Peugeot και απλά στα κλειδιά έχω ένα usb της ΜETA, όπου μου είχε πει ότι είναι για την περίπτωση που κολλήσει. Το θέμα είναι ότι ούτε εμένα βαράει? Ξέρει κανείς γιατί? Αν το ανοίξω με κλειδί και όχι με κουμπί, δεν πρέπει να βαρέσει;
Manos206 - Σαβ 22 Φεβ 2014, 19:04:50
Θέμα δημοσίευσης:
mrtclub έγραψε:
Θα ήθελα και γω να θέσω τις απορίες μου σχετικά με το συναγερμό μου.

Μιας και το πήρα μεταχείρο, ο πρώην ιδιοκτήτης μου είπε πως φοράει τον εργοστασιακό της Meta. Καλός λέω εγώ. Δεν έχει ξεχωριστό κοντρόλ, ανοιγοκλείνει με το κλειδί της Peugeot και απλά στα κλειδιά έχω ένα usb της ΜETA, όπου μου είχε πει ότι είναι για την περίπτωση που κολλήσει. Το θέμα είναι ότι ούτε εμένα βαράει? Ξέρει κανείς γιατί? Αν το ανοίξω με κλειδί και όχι με κουμπί, δεν πρέπει να βαρέσει;

Κανονικα θα επρεπε..
mrtclub - Τρι 25 Φεβ 2014, 16:09:29
Θέμα δημοσίευσης:
Yπάρχει ενδεχόμενο να είναι μόνο πρόβλημα στη σειρήνα?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες