volvos έγραψε: |
JOHN me ta r1r soy tha pame ti deyteri fora ara θα εχεις την υπερτιμητικη σου... |
Παράθεση: |
volvos RoadRrunner122 BTS m_r_c filos z4 3.0 si filos filou z4 m coupe filos filou filou M3 E46 iceage? athanas (το πιθανότερο) 'Andy'-lag (για μέσα το βλέπουμε επι τόπου αλλά για το χάβαλο 100%) Jean |
afou to ksereis
tha trakareis me oufo pou ekanr sfines attiki odod gkantemi |
MEMsound έγραψε: |
ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΠΡΙΖΕΣ...
ΣΙΧΤΙΡ... ΔΕΝ θελω να μπω...αλλα στο τελος θα με αναγκασετε... σιχτιρ...θα ρθω με το duc για να γλιτωσω από τους πειρασμους...χαχαχαχα |
ParisMcridis έγραψε: |
κατα 90% μεσα...για το χαβαλε. |
bagos έγραψε: |
ωρα??? αν εχει καλο καιρο θα ερθω με μηχανακι,το αμαξι ειναι μεσα για δισκο,οποτε δε βλεπω να ειναι ετοιμο μεχρι τεταρτη... |
BTS έγραψε: |
Βρε αφήστε τις αναστολές! Που να δείτε με τι θα μπω εγώ!
ESP να αναβοσβήνει στο 90% του γύρου και να γλιστράει το σώμα πάνω στα ξεφτισμένα δερμάτινα καθίσματα! |
iceage έγραψε: | ||
Αααα και εσύ φέρε ένα gravel bilstein να πάρω μέτρα. |
Κώδικας: |
[b]=>[/b][url=http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=508020#508020]Γαλατική Συναντηση στο Καρτοδρομο... "μετά μάσας"...[/url]
ΜΗΝ λειψετε... |
reselie-206 έγραψε: |
Β. Θεωρείτε οτι 'δεν πρέπει' να το βάλω δεδομένου οτι το τελευταίο σervice έγινε πριν 6.000χλμ (3-4 μήνες πριν ) (total quartz 9000 5-40) ??? |
athanas έγραψε: |
πανω που ελεγα να το βαλω και εγω μεσα εκατσε μαλ***α εχθες γα** το κερατο μου γα** |
RoadRunner122 έγραψε: | ||
Άραξε ρε, γιατί τι θα πάθει. Σιγά το lemans24h που θα τρέξεις |
RoadRunner122 έγραψε: | ||
Ωχ! Εύχομαι να επισκευάζεται εύκολα και φθηνά η μαλ***α |
δε ξερω αν το εχετε καταλαβει οι πολλοι αλλα μεσα θα μπουν 5-6 ατομα.
το καρτοδρομο αφορμη ειναι για να μπορεσουμε να βρεθουμε. ουτε πιστα εχουμε κλεισει ουτε καμια υποχρεωση εχουμε σε κανενα. |
ανετα θα μπουμε με το γερανο που θα μαζευει το τροπετο |
BTS έγραψε: |
Δώρο αποφοίτησης!
Η αδερφή μου πήρε δίπλωμα πριν λίγο καιρό. Αφού λοιπόν πέρασα ώρες ατελείωτες στο δεξί της κάθισμα να την κοουτσάρω, της έταξα δώρο "αποφοίτησης" βόλτα στο καρτοντρόμο! Θα μπει λοιπόν μέσα με το Α-Class της, παλιό, 12ετίας, αυτόματο και ...πολύ αργό, για να κάνει μία χαλαρή βολτούλα. Επειδή έχει πορωθεί και το θεωρεί μεγάλο κατόρθωμα (μέχρι και το καλό κράνος μου πήρε, το momo το δερμάτινο), εσείς προσπαθήστε να δείξετε εντυπωσιασμένοι από τις γραμμές και την ταχύτητα και ..βγάλτε και καμιά φωτό. Τα λέμε εκεί! |
Road_Runner έγραψε: |
τελικα τι ωρα στην πιστα σημερα? 7 η 9 ? |
Jean έγραψε: |
7 δεν έχουμε πει? (νομιζω) |
RoadRunner122 έγραψε: |
Ωχ! Εύχομαι να επισκευάζεται εύκολα και φθηνά η μαλ***α |
resellie-206 έγραψε: |
ελπίζω να μη έπαθες τίποτα χοντρό ... |
Octane έγραψε: |
Πετρο δυστυχως δεν ξερω ακομα ποτε θα ξανακατεβω Ελλαδα.
Ηδη ανυπομονω ομως... . Το σιγουρο παντως ειναι οπως ειπες , παλι θα ακουγονται τα κλ@νιδι@ του "Andy"-lag , δεν κρατιεται ο ατιμος (νομιζει πως ετσι πηγαινει πιο γρηγορα , αλλα που...) Απ'οτι βλεπω ουτε καρτοδρομο δεν θα ερθει , πλεον το περιπτερο το πηγαινει μονο για καφε στην τοπικη πλατεια... . |
taso ama breis καμια καλη απο το πρασιινο εσκορτ πες μου να τη δωσω στον ανθρωπο... |
nikolas206gti έγραψε: |
Καλά, εκείνη του Αντρέα, δείχνει λες και πηγαίνει με 300 χλμ |
MEMsound έγραψε: |
(οκ φταιει ο φωτισμος...αλλα ειχαν βγει σαν να ειναι απο οροφη περιπολικου χαχαχα) |
nikolas206gti έγραψε: |
Καλά, εκείνη του Αντρέα, δείχνει λες και πηγαίνει με 300 χλμ |
ebita αν οι μισες γυναικες και ανδρες ειχαν το μυαλο
να μαθουν να οδηγουν σε ενα κλειστο ελεγχομενο χωρο θα ειχαμε μηδενικα δυστθχηματα σα χωρα. ευγε και θελει κ συνεχεια. |