~FoCuS~ έγραψε: |
...exw riksei tosa fragga na to ftiaksw den aksizei na to kaneis theatro se mia nixta......... |
alexandros έγραψε: |
PS Απο τα ευτραπελα του ΚΥ(κεντρο υγειας) Φερνει το ασθενοφορο απο τροχαιο μπαρμπουλι γυρω στα 50 ο οποιος λεει το εξης φοβερο<<Δεν καταλαβα πως εγινε ,εγω προσεχω.Τοσα χρονια οδηγω μεθυσμενος δεν εχω τρακαρει ουτε μια φορα >>8O 8O 8O ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Τελικά, η σοβαρότητα στα θέματα οδηγικής συμπεριφοράς από τα μέλη του 206club, ίσως να μην είναι τυχαία. Αγαπάμε το αυτοκίνητο και την οδήγηση μαζί του, και γι αυτό σεβόμαστε την οποιαδήποτε οδηγική στιγμή μας.
Αυτό όμως να είστε σίγουροι ότι δεν ισχύει σε όλους τους ανθρώπους. Και πιστεύω ότι δεν είναι και τόσο μικρό το ποσοστό αυτών. |
Miltellas έγραψε: |
Τελικά, η σοβαρότητα στα θέματα οδηγικής συμπεριφοράς από τα μέλη του 206club, ίσως να μην είναι τυχαία. Αγαπάμε το αυτοκίνητο και την οδήγηση μαζί του, και γι αυτό σεβόμαστε την οποιαδήποτε οδηγική στιγμή μας.
Αυτό όμως να είστε σίγουροι ότι δεν ισχύει σε όλους τους ανθρώπους. Και πιστεύω ότι δεν είναι και τόσο μικρό το ποσοστό αυτών. |
Vini έγραψε: | ||
Και για να γίνω λίγο σκληρός... Νομίζεις Milt ότι οι γνωστοί-άγνωστοι με κάποια 206 χαμηλωμένα 6 εκατοστά, φτιαγμένα μέχρι αηδίας, που τρέχουν σαν τους μανιακούς γύρω-γύρω σε γνωστές περιοχές π.χ. Μπουρνάζι, Παραλιακή κλπ...έχουν την δυνατότητα ή την γνώση να ασχοληθούν με την τεχνολογία Ιντερνετ? χμμμ! Μάλλον όχι... Φυσικά το ίδιο ισχύει για όλους τους άλλους τους χιλιάδες αγοραστές 206 που απλά τα πήραν για να τα έχουν και να γεμίζουν την καθημερινότητά τους και την λειτουργικότητά τους....ούτε αυτοί πιστεύω έχουν την δυνατότητα ή την όρεξη να κάτσουν να συζητούν για De Carbon και καλά ελαστικά....στο Ιντερνετ... Εγώ τέτοιους ξέρω αρκετούς....τους λέω για το club και βάζουν τα γέλια... Νομίζω ότι εμείς εδώ είμαστε μια ιδιαίτερη παρέα που πλέον το αυτοκίνητο δεν είναι μόνο εργαλείο αλλά τρόπος ζωής και για ορισμένους κομμάτι της ζωής... |
Vini έγραψε: |
Και για να γίνω λίγο σκληρός...
Νομίζεις Milt ότι οι γνωστοί-άγνωστοι με κάποια 206 χαμηλωμένα 6 εκατοστά, φτιαγμένα μέχρι αηδίας, που τρέχουν σαν τους μανιακούς γύρω-γύρω σε γνωστές περιοχές π.χ. Μπουρνάζι, Παραλιακή κλπ...έχουν την δυνατότητα ή την γνώση να ασχοληθούν με την τεχνολογία Ιντερνετ? χμμμ! Μάλλον όχι... Φυσικά το ίδιο ισχύει για όλους τους άλλους τους χιλιάδες αγοραστές 206 που απλά τα πήραν για να τα έχουν και να γεμίζουν την καθημερινότητά τους και την λειτουργικότητά τους....ούτε αυτοί πιστεύω έχουν την δυνατότητα ή την όρεξη να κάτσουν να συζητούν για De Carbon και καλά ελαστικά....στο Ιντερνετ... Εγώ τέτοιους ξέρω αρκετούς....τους λέω για το club και βάζουν τα γέλια... Νομίζω ότι εμείς εδώ είμαστε μια ιδιαίτερη παρέα που πλέον το αυτοκίνητο δεν είναι μόνο εργαλείο αλλά τρόπος ζωής και για ορισμένους κομμάτι της ζωής... |
Alex έγραψε: |
Pou tha paei omws.. tha megalwsoume..! Thema xronou einai |
christhehealer έγραψε: |
Δεν είμαι στο μυαλό κανενός, ούτε κανένας άλλος. Eίμαστε 104 μέλη στο Forum αλλά μόνο καμιά 20αριά γράφουμε. Oι υπόλοιποι 80 κάτι θέλουν αλλά προφανώς δεν το έχουμε βρεί... Aκόμα. |
Johnny έγραψε: |
Πάνω σε αυτά έχω να πώ ότι βρίσκω λίγο εως πολύ υπερβολικό το τελευταίο μέτρο της πολιτείας να ορίσει ως όριο το 0,25% στο αλκοολτέστ(και 0,1% για μηχανάκια και επαγγελματίες οδηγούς) γιατί αυτά τα νούμερα μπορούν να προκύψουν εύκολα με ένα ποτήρη μπύρα(δυνατή) ή ένα ποτήρι κρασί. Ακόμα και το προηγούμενο όριο του 0,5% (και 0,75% για την αφαίρεση της πινακίδας και διπλώματος το εύρισκα υπερβολικό). Βέβαι δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι τι νούμερα θα γράψω εγώ αν πιο π.χ. 2 ποτήρια κρασί ή 2 ουζάκια(γιατί πολύ σηματικό ρόλο παίζει οργανισμός, το βάρος, το αν έχεις φάει και τι, κ.α.). Πάντως αν είναι να βγώ και να πιό δύο μπύρες(0,5lt) χωρίς να φάω κάτι και μετά να πρέπει να περιμένω κανένα δίωρο ακόμα για να πέσει το ποσοστό της αλκοόλης στο οργανισμό μου, ΤΟΤΕ... με βλέπω μόνο σε διακοπές να πίνω...έστω και μπύρες...Μου φαίνεται ΥΠΕΡΒΟΛΗ. |
PHSYBORG έγραψε: |
http://www.autopress.gr/fnews/show.asp?ID=7915 |
kovac έγραψε: |
Δηλαδή αν ο κλέφτης είναι πιωμένος δε θα μπορέσει να απενεργοποιήσει το immobilizer! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πέρα από το καλαμπούρι, αν περιμένουμε να μην οδηγήσουμε πιωμένοι μόνο και μόνο επειδή δε θα παίρνει μπρος τ'αμάξι κι όχι από τους χιλιάδες νεκρούς/τραυματίες τροχαίων λόγω μεθυσμένων οδηγών, τότε είναι καλό σαν "μέτρο" αυτό το κλειδί. |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Είναι θεμα παιδειας και υπευθυνοτητας η μειωση των τροχαιων!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
crusader έγραψε: |
Το θέμα είναι από πόσα ποτά και πάνω σε βγάζει μεθυσμένο και κλειδώνει;
Γιατί αν είναι κάθε φορά που θα έχω πιεί 2 μπύρες π.χ. να τρώω πόρτα... ![]() |
TiMoRiS έγραψε: | ||
Θα βαζεις τον πειρατη να φυσαει!!! ![]() |
TiMoRiS έγραψε: | ||
Θα βαζεις τον πειρατη να φυσαει!!! ![]() |
RASTAVIPER έγραψε: |
Ειναι αυτο με την παραμορφωμενη κοπελα? |
Timour21 έγραψε: |
Ναι παιδιά, είναι πράγματι φρικτό, αλλά μιας που πλησιάζουν γιορτές και όσο να ναι θα πιούμε κανα ποτάκι παραπάνω, με αυτές τις εικόνες στο μυαλό μας θα είμαστε περισσότερο συνετοί. Στην Αγγλία αυτοί που συλλαμβάνονται να οδηγούν μεθυσμένοι, μεταξύ άλλων, υποχρεώνονται να βλέπουν τέτοιες εικόνες για κανα 2ωρο. ![]() |
Gr@lly έγραψε: |
----- >> Βοηθησε με να το στειλουμε σε οσους γνωριζουμε
>> >> >> >> Μαμα βγηκα με τους φιλους μου. >> >> Πηγα σε ένα παρτυ και θυμήθηκα αυτό που μου ειχες πει, να μην πιω >> αλκοολ. >> >> Μου ειχες ζητησει να μην πιω επειδη θα επρεπε να οδηγησω μετα, ετσι >> ηπεια ένα αναψυκτικο. Ημουν υπερηφανη για μενα, γιατι ειχα ακουσει >> αυτό που τοσο γλυκα με ειχες συμβουλευσει πριν φυγω, να μην πιω αν >> πρεπει να οδηγησω, σε αντιθεση με αυτό που μου ελεγαν οι φιλοι μου. >> >> Εκανα τη σωστη επιλογη η συμβουλη σου ηταν η σωστη. >> >> Όταν το παρτυ τελειωσε ολοι μπηκαν στα αυτοκινητα τους χωρις να είναι >> σε θεση να οδηγησουν. Εγω πηρα το αμαξι μου ημουν σιγουρη ότι ημουν >> καθαρη. >> >> Δεν μπορουσα να φανταστω μαμα αυτό που με περιμενε > ...> .. >> >> Τωρα ειμαι εδώ ξαπλωμενη στην ασφαλτοκαι ακουω ένα αστυνομικο να λει >> «το παιδι που προκαλεσε το δυστηχημα ηταν μεθυσμενο». >> >> Μαμα η φωνη του ακουγετε τοσο μακρυνη. >> >> Το αιμα μου είναι παντου στην ασφαλτο και εγω προσπαθω με ολες μου >> τις δυναμεις να μην κλαψω. >> >> Ακουω τους γιατρους να λενε ότι αυτή η κοπελα δεν θα τα καταφερει. >> >> Ειμαι σιγουρη ότι το άλλο παιδι που οδηγουσε δεν το ειχε καν >> φανταστει όταν ετρεχε τοσο πολύ. >> >> Στο τελος αυτος ειχε αποφασισει να πιει και εγω τωρα πρεπει να πεθανω. >> >> Γιατι το κανουν αυτό μαμμα ? αφου ξερουν ότι θα κατασρεψουν ζωες ? >> >> Ο πονος που νιωθω είναι σαν να με καρφουν χιλιαδες μαχαιρια. >> >> Πες στην αδερφη μου να μην φοβηθει στο μπαμπα να είναι δυνατος . >> >> Καποιος επρεπε να πει σε αυτό το παιδι οτι δεν επρεπε να πιει αν θα >> οδηγουσε. >> >> Ισως αν του το ελεγαν οι δικοι του όπως εκανες εσυ τωρα να ημουν >> ζωντανη> ...> .. >> >> Η ανασα μου γινετε ολο και πιο αδυνατη και αρχιζω να φοβαμαι μαμα.. >> >> Αυτές είναι οι τελευταίες μου στιγμες και ειμαι τοσο απελπισμενη . >> >> Θα ηθελα τοσο να σε αγκαλιασω μαμα> ...> .και να σου πω ποσο σε >> αγαπαω >> >> >> >> Σε αγαπαω μαμα > ...> .αντιο!!! >> >> >> >> >> >> Αυτές οι λεξεις γραφτηκαν από μια δημοσιογραφο που ηταν παρον σε ένα >> δυστηχημα >> >> Η κοπελα ενώ πέθαινε ψυθιριζε αυτές τις λεξεις η δημοσιογραφος τις >> εγραφε σοκαρισμενη. >> >> Η ιδια δημοσιογραφος αρχισε μια εκστρατεια εναντιον της οδηγησης υπο >> την επήρεια >> >> Αλκοολ. >> >> Αν αυτό το μηνυμα εφτασε σε εσενα και το διαγραψεις χανεις την >> ευκαιρια , ακομα και αν δεν πινεις να δωσεις στους αλλους να >> καταλαβουν ότι και η δικη σου ζωη κινδυνεύει . >> >> Αυτή η μικρη χειρονομια μπορει να κανει τη διαφορα >> >> Στειλε το σε οσους γνωριζεις >> >> >> >> >> >> Ευχαριστω >> >> >> |