Pughell έγραψε: |
Το CC τι σχεση εχει με το στριψιμο; ![]() |
reselie-206 έγραψε: | ||
Στέλιο σε έχουν τυφλώσει οι μαλ***ες που διαβάζεις όλη μέρα εδώ μέσα μου φαίνεται ![]() που το είδες το cc ωρέ??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
popay έγραψε: |
Καλησπέρα!
Είμαι στο ψάξιμο για αυτοκίνητο και σκέφτομαι το 206 GTI 2.0cc, έτσι θα ήθελα τη γνώμη σας γι αυτο το αμάξι! Το αυτοκίνητο θα το χρησιμοποιεί καθημερινά! Επισεις είμαι άνθρωπος που μου αρέσει το αμάξι να στο στριβω! Σκεφτόμουν και για κάποιο 106 αλλα ήθελα κάτι πιο πολιτισμένο! Παρακαλω τα φώτα σας!! |
bagosgt έγραψε: |
αν δεν εχεις θεμα με τα τεκμηρια(που αποσο θυμαμαι δεν ειχες)παρτο ![]() ![]() |
Pughell έγραψε: | ||||||
Εδω τι λεει ρε κεφαλα; ![]()
|
Δεκτον,αλλα οχι οτι ειμαι και παραλογος που υπεθεσα για CC... ![]() |
Ισως και Credit Card... ![]() |
tarirs έγραψε: | ||
την μπιπ...την συζητηση...οχι off topic ειμαστε...off road..... |
Pughell έγραψε: | ||
Το θεμα ειναι αν μπει στην διαδικασια βελτιωσης μοτερ,οτι θα ξεπερασει το κοστος αγορας ενος RC... ![]() |
Το 106 ειναι οντως καταντια...
Αν το γκαζι δεν ειναι το ζητουμενο,τοτε ναι,βουρ με τα 1000 στο 2λιτρακι. Με περιφερειακα θα κινειται αξιοπρεπως στο βουνο και το στριψιμο γινεται πολυ ωραιο αμα ασχοληθεις σοβαρα. ![]() |
popay έγραψε: | ||
Αν σκεφτείς ότι ειχα αμάξι με 10.000€ στήσιμο και περιφερειακά μαλλον σκέφτομαι να ασχοληθώ σοβαρά!! |
Αν σκεφτείς ότι ειχα αμάξι με 10.000€ στήσιμο και περιφερειακά μαλλον σκέφτομαι να ασχοληθώ σοβαρά!! |
AlienHack έγραψε: |
900 γιατι εχει και τελος πολυτελειας.. ![]() Κριμα ειναι να πας σε 136 αλογα και οχι σε 178 με το καλημερα... |
AlienHack έγραψε: | ||||
900 γιατι εχει και τελος πολυτελειας.. ![]() Κριμα ειναι να πας σε 136 αλογα και οχι σε 178 με το καλημερα... |
Με Rotax και 1300αρι μετα πως σου κανει αισθηση να πας να στριψεις με το 206 ρε; ![]() ![]() ![]() ![]() |
Με Rotax και 1300αρι μετα πως σου κανει αισθηση να πας να στριψεις με το 206 ρε; ![]() ![]() ![]() ![]() |
bagosgt έγραψε: |
ο δασκαλος μιλησε!!!!ακου τον τακη,σου μιλησε σωστα,κ ας προσβαλε τον ξανθο αγγελο με το ποστ του ![]() |
Δεκτον,αλλα οχι οτι ειμαι και παραλογος που υπεθεσα για CC... ![]() |
volvos έγραψε: |
αν παρεις 206 πρεπει να ειναι φειςλιφρ αρα 2003 και μετα. αρα σε αυτες τις γενιες GTI K RC ειναι πολυ κοντα σε λεφτα. και το δευτερο στριβει ταπα κ μαμα.... το πρωτο εινσι αθλιο μαμα... αρα αν δεν εχεις 3500να παρεις ρουσου κοιτα για κλιο και οχι για 206gti... |
plaketokofths έγραψε: | ||
συμφωνώ. Παρε ενα smart diesel να κρατάς λεφτά στο πορτοφόλι να χαίρεσαι τ' αλλα 2 ... |
Lef205 έγραψε: | ||
και εγω αυτο υπεθεσα! ![]() |
Το 106 δεν μου κοστίζει τίποτα σχεδόν,
δεν υπαρχουν έξοδα! Υπαρχει χορηγός συνεργείο και ότι πάθει το αναλαμβάνει εκείνος...όσο για βενζίνες, το αμάξι κυκλοφορεί με 127 οκτανιων απο την ελληνική πολεμική αεροπορία!! Το Rotax καίει 6lt το μισάωρο!! Παρόλα αυτα νομίζω θα συμφωνήσω μαζι σας!!! |
Το 106 δεν μου κοστίζει τίποτα σχεδόν,
δεν υπαρχουν έξοδα! Υπαρχει χορηγός συνεργείο και ότι πάθει το αναλαμβάνει εκείνος...όσο για βενζίνες, το αμάξι κυκλοφορεί με 127 οκτανιων απο την ελληνική πολεμική αεροπορία!! |