android έγραψε: |
ναι αλλα δεν ξερουμε διαδρομες αγωνιστικης αναρτησεις και μηκος ελατηριων
ενα μαμα rc που μετρησα επαιζε 16 μπρωστα 17.5 πισω οποτε μαμα διαφορα 1.5 ποντο τα φαρδια πεζο σπορτ παιζουν -2.8 και -1.5 13.2 και 16 δλδ μεγαλωνει διαφορα μπρος με πισω στους 2.8 απο 1.5 που απ οτι εχω δει απο την gaz με διαφορες υψους μπρωστα πισω ειναι το οριο να δολευουν καλα τα φρενα στους 3 και πανω μπαινει πολυ abs οι gaz παιζουν σε μηκος μπρωστα 17.9 cm η 400αρες και 19.2cm οι 350-325-300 δεν αποκλειται να εχουν και μεγαλυτερη διαδρομη αμορτισερ γιατι την αλλαγη στο μηκος ελατηριου την κανανε μονοι δυστιχος δεν βοσκουν μετρησεις ο καθενας την επερνε και απλα την εβαζε |
Samer έγραψε: |
Μια ερωτησει. Τα πισω ειναι κλικς, οκ, τα μπροστα ομως, γιατι δεν νιωθω τα κλικς καθολου και εχω ρωτησει αλλο παιδι και μου ειπε το ιδιο, καθε στροφει 360 μοιρες, ποσα κλικς παει? Η καθε στροφη θεορειται 1 κλικ? μισο κυκλο που εκανα εκανε τεραστια διαφορα. |
volvos έγραψε: |
αθηνα?
την εχεις βγαλει να τη δουμε απο κοντα? |
Samer έγραψε: | ||
Οχι ακομα. Μες την εβδομαδα μπορει. Το πισω δεξι κανει σαν πουλακι σε ανωμαλο δρομο, το αριστερο απλα κανει θορυβο που παλια δεν εκανε. Οταν πηγα να ρυθμισω, που ειπε να οτι ειναι ενας στην Θηβων αν δεν κανω λαθος? Καποιος τελος παντων που ξερει απο GAZ. Ξερεις μηπως ποιος ειναι? |
Οχι ακομα. Μες την εβδομαδα μπορει. Το πισω δεξι κανει σαν πουλακι σε ανωμαλο δρομο, το αριστερο απλα κανει θορυβο που παλια δεν εκανε. |
sps έγραψε: |
για παρε τηλ. τη γενικη ανταλλακτικων(κονι) και ρωτα ποιος επισκευαζει τις κονι.
Ειναι καπου στο νεο κοσμο ενας αν θυμαμαι. Επειδη τα gaz μοιαζουν με τα κονι λεω μηπως μπορεσει αυτος και κανει κατι. |
TopGear έγραψε: | ||
Τα KONI παίρνουν φτιάξιμο και αν ναι, τι τιμές περίπου; Ή μήπως θέλουν "σφίξιμο" στη χειρότερη, όπως ρώτησε κάποιος προηγούμενως; Ρωτούσε για τα κλικ. //Ο android το είπε. ![]() |
sps έγραψε: | ||||
αν διαβασεις καλυτερα την προηγουμενη απαντηση μου που παραθετεις, θα καταλαβεις αν επισκευαζονται ή οχι. οσο για το σφιξιμο, δοκιμασε να δεις αν θα βελτιωθει ή οχι. |
σαμερ αν σε ενδιαφερει σοβαρα οταν τα βγαλεις πες μου να το παρουμε 2 τηλεφωνα να το ψαξουμε. ΑΛΛΑ μονο για σερβις. δηλαδη λαδια και καμια τσιμουχα κλπ. αν θες και αλλαγη σκληροτητας τοτε μαλλον σε βλεπω για εξω |
MEMsound έγραψε: |
...πακετο και Αγγιλα... i suggest... ![]() δεν εχω κατι με τους εδω...αλλα γιατι να μην στην ανακατασκευασει το ιδιο το εργοστασιο... ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||
βασικα samer την απαντηση την εχει δωσει ο Μανθος με αυτο που γραφει. Στειλε mail στο enpuiries@gazshocks.com και λογικα θα σου απαντησει ενας Mark. Για τη λεντα μου που ειχα ρωτησει μου ειχε πει 45 λιρες για καθε μπροστινο και 25 λιρες για καθε πισω +φορους (που μπορεις να αποφυγεις) + μεταφορικα. Θελουν περιπου δυο μερες για να τις servαρουν. |
λοιπον εκανα 2 τηλεφωνα.
και οι δυο (παραμυθια και σαλονικα) ηταν της λογικης ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω. κοστος εως 200ευρω (ανετα πανω απο 160) γκαζ δεν εχει δει κανεις τους νομιζαν οτι μιλαγαμε για fk-d2-ksport Λογικης αμορτισερ. τους εξηγησα οτι ειναι αλλο πραμα. ο σπυρος σαλονικα μου εξηγησε οτι επειδη ειναι αγγλικα μπορει να εχουν σε ιντσες τιποτα περιεργες διαστασεις ροδελες κλπ και να πρεπει να τα παραγγειλει απεξω (αρα να αργησει το δεσιμο) υπαρχουν 2 περιπτωσεις. αν μοιαζουν με fk-d2 Κλπ εχουν κλειστα φυσιγγια σα να μιλαμε για 106 αμορτισερ. ανοιγεις βγαζεις το ενα βαζεις το αλλο. εκει δε κανεις τπτ αρα μικραινει το κοστος αλλα μεγαλωνει κ η πιθανοτητα να βγει παπατζα αφου ουσιαστικα εξαρτασαι τι ειναι το φυσιγγιο. αν ειναι κανονικη επισκευαζομενη παιζεις τι ροδελες κλπ υπαρχουν στην αγορα. το θεμα ειναι οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει βαλει απο αυτους τους δυο χερι σε gaz. αρα πας με το σταυρο στο χερι. θεωρω εξισου δυσκολο να εχει ασχοληθει καποιος αθηνα αλλα με 2 τηλ. λυνεται και αυτο.... οποτε κοιτατε κοστος αγγλια πρωτα απο ολα για να συγκρινουμε και διαθεση για πειραματα ![]() |
Samer έγραψε: | ||||
Εχουμε κανα αλλο εμαιλ? Αυτο δεν ισχυει. Μου ξαναρθε reject. Τους εστειλα για να δω τι θα μου πουνε να δω κοστολογιο Oops τωρα το ειδα. Το εκανα κλικ κατευθειαν απο δω για να στειλω. το εγραψες με p αντι για q to enquiries. :D |
Sam,
They will have to come back to us to have a look at, we can turn them around in a couple of days once we receive them, a service is £30.00 each per front & £20.00 each per rear, all + carriage & vat. Regards, Mark Η απαντηση του Μαρκ. 100 λιρες χωρις τα εξοδα μεταφορικης απο μενα προς Αγγλια. Νομιζω καλα ειναι. Μην πω οτι περιμενα να ειναι παραπανω. Κανουν τα μαμα αμορτισερ με τα ελατηρια τιης GAZ η αναγκαστικα πρεπει να ξεθαψω τα μαμα ελατηρια απο την αποθηκη και να γινει jeep παλι; |
100 πηγαινε ελα για 1day.?
K 40 gia week? Plus 170 rebuilt?.????? Ρε μαστορα δεν αλλαζες κ ρυθμισεις λιγο? ![]() |