Πάνος έγραψε: |
Αρη θα καταθεσεις πινακιδες; |
volvos έγραψε: |
basika γνωμη μου τιποτα. ενα φορτιστη για τη μπαταρια μονιμο να τη κραταει καλα και καθε κυριακη να το βαζεις μπρος να κανεις το τετραγωνο και να το ξανακλειδωνεις για να μενει ζωντανο.
και οχι ΓΑ**ΣΕ με εδω μονο οπλο δεν εχεις βγαλει στη μουρη μπατσ0υ δε θα παθεις τιποτα να το βγαλεις μεχρι τη γωνια και πισω |
MEMsound έγραψε: |
Οπως ειπε και ο Παναγιώτης αν μπορεις 1 φορα την εβδομαδα να το κανεις ενα γυρο το τετραγωνο δεν χρειαζεται να του κάνεις τιποτα αλλο... ![]() αλλωστε εκει που εχεις σκοπο να το εχεις βολευει σαν γειτωνια μιας και δεν εχει κινηση κλπ ![]() |
to allo ΠΟυ εχω ακουσει σε αντικες να κανουν ειναι ειδικου τυπου σακουλα που τη βαζεις γυρω γυρω σε ολο το αμαξι και με κομπρεσερακι κανεις υποπιεση και βγαζεις αερα. ετσι μενει σε μια σακουλα με κενο αερα το αμαξι αλλα δε ξερω κοστη |
Εαν ΔΕΝ κυκλοφορησουμε το αμαξι
και ΔΕΝ πληρωσουμε τελη (μέχρι να το κυκλοφορησυμε ξανα) ΧΩΡΙΣ ομως να καταθεσουμε τις πινακιδες --- για να μην μπλεξουμε με την γραφειοκρατια του "δωσε-πάρε" θα εχουμε καποια επιπτωση στο κοστος των τελων? κοινως αν πάω τον Μάρτιο να πάρω το τελος του Νισσαν που υπολογιζω να ειναι τοτε ετοιμο θα εχω καππιο προστιμο? στο μηχανακι δεν ειχαμε κατι -- απλα ρωταω αν για το αμαξι ειναι το ιδιο αν αεχιε καποιος αποψη. |
παντως στο μηχανακι που το πληρωσαμε για το 2012 τον Σεπτεμβριο πληρωσαμε κανονικα 52ε = χωρις καποιο προστιμο (το μηχανακι ηταν ακινητοποιημενο αλλα αυτο δεν φαινοταν απο καπου -ουτε και με ρωτησαν τιποτα στην εφορια οταν πηγα να το πάρω) |
ερωτηση. τι χαρτια χρειαζεται για να καταθεσεις πινακιδες?
επειδη ειναι στο ονομα της γυναικας μου και αποκλειεται να ξυπνησει 7 να παει να το κανει θα πρεπει να τρεχω εγω... εχουμε πουθενα τις δηλωσεις? |
ayyta τα εντυπα μπορω να τα βρω στο ιντερνετ ή πρεπει να παω εφορια να τα παρω και να της τα παω να τα συμπληρωσει |