Miltellas έγραψε: | ||
...και ζεσταίνονται και γρήγορα.... |
Pughell έγραψε: |
Το S 03 για να δουλεψει σωστα εκτος απο βαρος θελει και αλογα... ![]() |
Pughell έγραψε: |
Το S 03 για να δουλεψει σωστα εκτος απο βαρος θελει και αλογα... ![]() |
pezomania έγραψε: |
Εγώ θεωρώ πώς τα F1 είναι ότι καλύτερο για να συνδιάσεις κόστος & αντοχή. |
pezomania έγραψε: |
Εγώ θεωρώ πώς τα F1 είναι ότι καλύτερο για να συνδιάσεις κόστος & αντοχή. |
DimiP έγραψε: |
μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με Χοιμε Καλλιθεας για τα avs sport 195/50/15 μας ειπε για 340Ε.!!
μαλλον πως κατω απο 300Ε δεν θα τα βρει κανεις ! |
DimiP έγραψε: |
μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με Χοιμε Καλλιθεας για τα avs sport 195/50/15 μας ειπε για 340Ε.!!
μαλλον πως κατω απο 300Ε δεν θα τα βρει κανεις ! |
TZAG έγραψε: |
Τα AVS Sport αποκλείεται να τα βρήκες με δείκτη Η, γιατί απλά δεν υπάρχουν! Όλες οι διαστάσεις τους ξεκινάνε από V και πάνω. Αντιθέτως, τα Α539, έχουν δείκτη Η μόνο στην 195/50/15 διάσταση!
Συνεπώς μην συγχέουμε δύο διαφορετικά ελαστικά και δημιουργούμε λάθος εντυπώσεις. ![]() |
TZAG έγραψε: |
Τα AVS Sport αποκλείεται να τα βρήκες με δείκτη Η, γιατί απλά δεν υπάρχουν! Όλες οι διαστάσεις τους ξεκινάνε από V και πάνω. Αντιθέτως, τα Α539, έχουν δείκτη Η μόνο στην 195/50/15 διάσταση!
Συνεπώς μην συγχέουμε δύο διαφορετικά ελαστικά και δημιουργούμε λάθος εντυπώσεις. ![]() |
netblaster έγραψε: |
Για τα AVS θα συμφωνησω οτι βγαινουν μονο απο V και πανω!!! Ομως τα Α539 βγαινουν με δεικτη Η σε αρκετες διαστασεις, οπως π.χ. αυτη που φοραω 185/55/14!!! |
Εγώ αναφερόμουνα μόνο στην 15" διάσταση! ![]() |
TZAG έγραψε: | ||
Σε αυτες τις ιντσες ζαντας βγαινουν κιαλλες 3 διαστασεις με δεικτη Η...185/55/15, 195/60/15 και 205/60/15!!! Τουλαχιστον ετσι λεει ο καταλογος της Yokohama... |
Sidobre έγραψε: |
Mπήκαν τελικά τα Yokohama AVS Sport σε διάσταση 195/50/15!
Ακόμα δεν έχω κάνει χιλιόμετρα για να σας πω εντυπώσεις, αφού πρώτα θα περιμένω μερικά χλμ να στρώσουν και μετά θα τα ζωρίσω. Ομως αυτό που ήθελα να γράψω είναι ότι εντυπωσιάστηκα από την συσκευασία τους που πραγματικά μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα! Τα ελαστικά ήρθαν συσκευασμένα το κάθε ένα με νάυλον (αφρώδες όμως, δεν ξέρω πως λέγεται) αεροστεγώς και με ταινία γύρω γύρω που έγραφε AVS Sport! Τα περισσότερα ελαστικά έρχονται χύμα όπως είναι και γι'αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Οταν θα τα πατήσω κάτω, θα σας πω και εντυπώσεις αν και ήδη πρόσεξα ότι το πλαϊνό σε σχέση με τα Michelin είναι αρκετά πιο σκληρό ενώ η γόμα είναι μαλακή και με βαθειά χάραξη. Επίσης από τώρα φαίνεται ότι για να δουλέψει θέλει λίγο ζέσταμα που όμως δεν ξέρω ακόμα πόσο γιατί όπως έγραψα δεν τα έχω "πατήσει" |
Ακόμα δεν έχω κάνει χιλιόμετρα για να σας πω εντυπώσεις, αφού πρώτα θα περιμένω μερικά χλμ να στρώσουν και μετά θα τα ζωρίσω. Ομως αυτό που ήθελα να γράψω είναι ότι εντυπωσιάστηκα από την συσκευασία τους που πραγματικά μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα! Τα ελαστικά ήρθαν συσκευασμένα το κάθε ένα με νάυλον (αφρώδες όμως, δεν ξέρω πως λέγεται) αεροστεγώς και με ταινία γύρω γύρω που έγραφε AVS Sport! Τα περισσότερα ελαστικά έρχονται χύμα όπως είναι και γι'αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Οταν θα τα πατήσω κάτω, θα σας πω και εντυπώσεις αν και ήδη πρόσεξα ότι το πλαϊνό σε σχέση με τα Michelin είναι αρκετά πιο σκληρό ενώ η γόμα είναι μαλακή και με βαθειά χάραξη. Επίσης από τώρα φαίνεται ότι για να δουλέψει θέλει λίγο ζέσταμα που όμως δεν ξέρω ακόμα πόσο γιατί όπως έγραψα δεν τα έχω "πατήσει" |
kanelj έγραψε: |
τασο αν μπορεις να πεις ποσο τα πηρες,γιατι με ενδιαφερει αρκετα και μενα.
by the way,επειδη μεχρι τωρα ειχαμε τα ιδια λαστιχα απ'οτι θυμαμαι (pilot exalto) πως και κατεληξες σε αυτα τελικα? με αλλα λογια ποια ειναι τα θετικα του σημεια? |
Και μια ερωτηση, γιατι αλλαξες το προφιλ απο 55 σε 50??? Κερδιζεις τιποτα??? |