'Andy'-lag έγραψε: |
Μπα το βρήκες το τοπικ βλαμένε.....? οχι απλά δεν θα κάνεις πρόγραμμα παλιοσκυλά, ούτε τον υπολογιστή δεν θα δεις......!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ρε θα είναι mojito-τσουπ...θα δεις θα κάνει θραύση.... ![]() ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Αρη παρε τις σημειωσεις ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
θα σας βάλω παρεα εκει εσας του 2...
πάντως... σουβλακια...οκ τουρτα...οκ τυροπιτολουκανικοτσιψιψιψονια...οκ ποτα...οκ ουφ...ταλαιπωρία... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Όλοι το Σάββατο βράδυ στο _____ στο κέντρο του Μάνθου του Καγκουρίτη
Έχουμε, ντιτζέι το Γκωστάκη το σφίχτη, έχουμε. Έχουμε, στο μπουφέ το Μάκη και τον Ανδρέα, έχουμε. Έχουμε στο χορό το δημοφιλής γκζανθό απάτσι. Και έχουμε τυροπιτάκια, λοκανικοπιτάκια, τούρτα, έχουμε, έχουμε σουφλάκι που θα ψήνεται απ' έψω της ώρας. Θα ακολουθήσει επίδειψη ιδανικών γραμμών από Νύφη, στα Β.Π. Τηλέφωνο ρεζερβέ: Έψι εννέα σαρανταέψι _____. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BTS έγραψε: | ||
Μου θύμισες τον αγαπημένο μου σταθμό. Πάμε με αντίλαλο...! ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΣΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΦΥΣΑΡΟΥΦΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΘΡΟΥΜΠΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΕΣ Ε ΔΕΝ ΞΕΕΕΡΕΕΕΕΙΙΙΙΣ???? Η ΧΑΡΑ ΤΙΚΑΙΑΝΕΧΕΙΣΒΕΡΑ!!! ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() υγ. Μάνθο θα προσπαθήσω να έρθω. ![]() |
sps έγραψε: |
http://www.youtube.com/watch?v=V7xHkRz8tBE&feature=related |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Χικ..... ![]() |
Oυ ρε.....ακοθ εκει αποτυχημένα.....Επειδή εσύ δεν έπινες τίποτα......? Ρώτα και τον Cool Alexi να σου πει...... |
Mε μεζούρα τα μετράνε οι ερασιτέχνες και οι αματέουρς...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |