z@ck! έγραψε: |
παλι με προλαβες ![]() πρεπει να κοψω τo multitasking... ![]() |
Pughell έγραψε: |
Too slow to be good... ![]() ![]() ![]() |
BILLY. έγραψε: |
Πώς είσαι σίγουρος ότι μισό εκατοστό είναι 200ml; |
z@ck! έγραψε: |
λογικα οπως ειπες 200ml θα ειναι εξτρα, αντι να βαλει 3,8 λιτρα εβαλε 4 λιτρα που ειναι ακριβως η συσκευασια τους... |
plaketokofths έγραψε: |
3,5lt είναι με αλλαγή φίλτρου απο τελείως άδειο το κάρτερ.
1,5lt είναι απο min σε max η βέργα! |
Pugobios έγραψε: |
κι εμενα 3 ακριβως παιρνει με κανονικο φιλτρο ουτε μλ παραπανω |
1,5lt είναι απο min σε max η βέργα! |
Pughell έγραψε: | ||
1 ειναι John... ![]() |
LIONKING έγραψε: |
αρα εγω που αλαξα δεικτη και μου δωσαν αλλο στην πεζο τι μου δωσανε?
λοιπον εγω ειμαι απο αυτους που βαζουν μεχρι 3λ και ο δεκτης μου ειναι 47,5 ασ πει καποιος που βαζει 3.5λ τι δεικτη εχει |
Η PS δινει για αυτο το μοτερ 3 λιτρα χωρις φιλτρο και 3μιση με φιλτρο οποτε κατα πασα πιθανοτητα ολα τα υπολοιπα ειναι ανοχες του δεικτη λαδιου ή λαδι που δεν στραγγιζει. ![]() |
Η PS δινει για αυτο το μοτερ 3 λιτρα χωρις φιλτρο και 3μιση με φιλτρο οποτε κατα πασα πιθανοτητα ολα τα υπολοιπα ειναι ανοχες του δεικτη λαδιου ή λαδι που δεν στραγγιζει. ![]() |
βασίλη μήπως βάζεις αντιτριβικο ή είχες βάλει στο παρελθόν? |
Το σωληνακι δεν μπορει να κρατησει πανω απο 50,αντε 100 σου λεω εγω,ml... ![]() Απλα ο δεικτης εχει περιθωριο να παιξει λιγο οποτε αν το αποσπωμενο στελεχος του εκατσε πιο μεσα,λογικο να φτανει νωριτερα στο max. ![]() |
Από τέλος βέργας έως min:18mm
Από τέλος βέργας έως max:42mm αν τύχει και μετρήσεις ξέρεις τα δικά μου... |
Billy βγαλτου τα λαδια/φιλτρο με ζεστο μοτερ και βαλτου 3 λιτρα να δεις που θα παει η σταθμη.
Καπου κραταει λαδι,δεν εξηγειται αλλιως... Επισης,ποτε μην ξαναμιζαρεις για να βγαλεις το λαδι που εμεινε μεσα. Αμα τραβηξει αερα η αντλια λαδιου,μπορει να γινει πολυ σοβαρη ζημια... ![]() |
Στο 1.1 πάντως εχει διαφορά η βαθμονόμηση. |