chiefjian έγραψε: |
Παντως το νεο σχεδιαστικο μοτιβο της οπελ ειναι πολυ ενδιαφερον!! |
Sinanai έγραψε: |
Κώστα, η συνεπαγωγή δεν είναι 290 άλογα εμπρός, άρα σπινιαρίστρα. Είναι Opel, άρα σπινιαρίστρα. Γιατί η Opel και 45 άλογα να βάλει σε αυτοκίνητο, πάλί υποστροφικό μπουρδέλο θα 'ναι. ![]() ![]() ![]() Για το design, τώρα. Όχι απλά Megane-ίζει... Το megane-ησαν και ψόφησε. Από τα b-pillars και πίσω είναι καρμπόν, έλεος. Αφήστε που έκανε η Seat την αρχή με το Leon (του 1.5 όγκου) και όλοι ακολουθούν αυτό το ρευστοειδές σχήμα σαν... σταγόνα. Τι περιμένατε να πω; ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Κώστα, η συνεπαγωγή δεν είναι 290 άλογα εμπρός, άρα σπινιαρίστρα. Είναι Opel, άρα σπινιαρίστρα. Γιατί η Opel και 45 άλογα να βάλει σε αυτοκίνητο, πάλί υποστροφικό μπουρδέλο θα 'ναι. ![]() ![]() ![]() Για το design, τώρα. Όχι απλά Megane-ίζει... Το megane-ησαν και ψόφησε. Από τα b-pillars και πίσω είναι καρμπόν, έλεος. Αφήστε που έκανε η Seat την αρχή με το Leon (του 1.5 όγκου) και όλοι ακολουθούν αυτό το ρευστοειδές σχήμα σαν... σταγόνα. Τι περιμένατε να πω; ![]() |
rallos180 έγραψε: |
παιδες το θεμα δεν ειναι τι κανει η οπελ...αστο νανε υποστροφικο.. θα γαμαει ομως... αληθεια η πεζω τι κανει?τιποτα.. εχει ξεχασει πως φτιαχνονται τα αμαξια... απτο κακο στο χειροτερο...η οπελ τα αναβαθμιζει και σε design αλλα και σε κινητηρες... μπραβο σρτην οπελ...που κανει κινησεις τετοιες... |
king207cc έγραψε: |
ρε αυτο που παρουσιαζετε πιο πάνω είναι το gtc γιατι το συγκρίνετε με το megane rs? καθήστε να βγεί το opc κια μετα τα συγκρίνετε, βιαστικοί ![]() |
MEMsound έγραψε: |
μαλλον καπου τα χετε μπερδεψει μεσα στο μυαλο σας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() βασικα οτι δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι τα ιδια κριτηρια και ενω σε καποιον ενα αμαξι ταιριαζει ιδανικα σε καποιον αλλο ακριβως το αντιθετο αρα το θεμα ειναι να δεις σε ποιον απευθυνεται το καθε αμαξι και αν ανηκεις σε αυτους πας για ψωνια ή επιλεγεις κατι αλλο... ![]() |
Pugobios έγραψε: |
με 290 ps gtc περιμενετε και opc?η δεν θα βγει τοσα η δεν θα βγαλουν opc... |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
Αλλιώς η όπελ δεν θα πουλούσε τίποτα. |
makis106 έγραψε: |
Ξέχασες...
Peugeot 1.600cc 200ps ![]() |
abaleo έγραψε: |
http://www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=2193 |
makis106 έγραψε: |
Ξέχασες...
Peugeot 1.600cc 200ps ![]() |
rallos180 έγραψε: | ||
και τι το ωραιο εχουν φτιαξει?εκτος απτο rcz |
makis106 έγραψε: | ||||
Aυτο σε σχέση με τους κινητήρες. Εμφανισιακά τώρα, εμένα πχ. μ'αρέσει επίσης κ αυτό που έχω στην υπογραφή μου! ![]() Γούστα είναι αυτά φίλε! ![]() |
Pughell έγραψε: |
Το OPC,που δεν ειναι εκδοση αλλα ερευνητικο κεντρο,ξεκινησε με την ελευση του ατμοσφαιρικου Astra G των 160 αλογων.
Ο λογος υπαρξης αυτου του κλαδου της GM ηταν γιατι σαν ομιλος δεν εχει την δυνατοτητα να χρησιμοποιησει αλλη μαρκα για να καλυψει το "ανυσηχο" κοινο πχ οπως κανει η VAG με τα Seat. Οποτε αναποφευκτα καποιες εκδοσεις δεν ανηκουν σε τιποτα στον τυπικο χαρακτηρα αυτοκινητων της Opel,πραγμα το οποιο γινεται ολο και πιο εντονο προκειμενου να αποκτησει μεγαλυτερο ποσοστο στην συγκεκριμενη αγορα. Σαν θεμα συγκρισης με την Peugeot δεν υπαρχει μιας και η Peugeot εκανε στροφη και αφησε την Citroen να καλυψει το κομματι της αγορας που προαναφερω. Ειναι ακριβως το ιδιο κομματι αγορας που συμμετεχουν η Renault Sport,η Seat Sport,η Abarth,κλπ,κλπ... Και οχι,δεν ειναι θεμα το αν μπορουν να το κανουν να στριβει,μια χαρα μπορουν(θυμαστε το Speedster;),το θεμα ειναι αν τους αφησουν... ![]() |
rallos180 έγραψε: |
golf-scirocco το ιδιο αμαξι στην ουσια |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||
3πορτο και να στρίβει πότε θα κάνουν..... ποτέ μάλλον....καλες προσπεράσεις λοιπόν GTC. εγώ λοιπόν το εκτιμώ αφάνταστα το rc μου ιδίως περισσότερο από προχθες γιατί αυτό που γλίτωσα απο έναν μπροστά μου, ο οποίος εκανε οχταράκια μπροστά μου χωρίς προειδοποίηση πάνω σε στροφή αφήνοντας μάλλον γκάζι και πατώντας φρένο. Ο τρόπος που αντέδρασε το rc μου ήταν άψογος, μόνο σήματα καπνού δεν μου έκανε ότ θα διώξει κώλο επιτρέποντάς μου να μαζέψω άνετα τον κώλο με ανάποδο λιγο γκαζάκι και γλιτώνοντας το φονικό.... Περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουν φίλοι και γνωστοί... Άντε να δω να μαζέυεις mini σε ελληνικό δρόμο γυαλί με καρουμπαλα βουναλάκια και δεν ξέρω τι άλλο. ΟΤΙ ΜΙΝΙ να είναι αυτό. Σπορ μοντέλο δεν έχει αντιδράσεις και κράτημα μόνο για πίστα κύριοι, εκτός αν το νοείτε έτσι οπότε πάω πάσο. Καλα δεν το συζητώ για τα άλλα μοντέλα που αναφέροντε.... |
Pughell έγραψε: |
Το θεμα ειναι να εισαι σε θεση να κατανοησεις την ουσια απο τα post του Τακη και να μην μενεις σε περιττα σχολια... ![]() ![]() ![]() |