garrett156 έγραψε: |
μα εκει ειναι το γελιο...ταξιτζης και επειδη εχω τη σιγουρια στο βλεμα μου λεω σιγα μην με πιασουν μαλ**α...κι ομως...τελικα βλακεια εχω στο βλεμα μου φαινετε...απο την πολυ σιγουρια δεν τα κοιταξα καν....το πιανεις για ποσο βλακας μιλαμε; |
vamvakoolas έγραψε: |
Ta εχω ξαναγραψει:
Σε αντιπροσωποια δε σε αφηνουν στο συνεργειο διπλα στο ΙΧ λες και ειναι κανενα αβατο τα ζωα Παω στο μηχανικο και ρωταω μιας που ειδες φρενα τα τακακια τι λενε? εχουν ανετα 5000 χλμ Μετα απο 1000 παω στο μηχανικο μου και τα ειδαμε μαζι ειχε μεινει κατι απο τακακι και ειχε φαει και τους δισκους τυχαιο? δε νομιζω ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ (ευτηχως εκλεισε Lion Pentelis και η αλλη ετοιμαζεται ![]() |
mechanic έγραψε: |
File mou ego nomizo pos prepei na peis pou piges,
kathos ekfrazeis empeiria pou esy eixes ti gnosi na katalaveis oti se koroidevane... Alla den katalavaino kati.... giati prepei sto elladistan na eimaste oloi "eidikoi" kathe fora pou pame to amaksi mas gia servis kai na psaxnomaste oste na min mas koroidepsoun? (se eleyftheri metafrasi klsepsoun?) Gia ayto tous plironoume re paidia gia na kanoun ti douleia tous, giati ego, esy, i o opoiosdipote allos na prepei na "kserei" ? einai toso dyskolo na kanoun ti douleia tous sosta xoris na lene psemata? To allo to palikari tou anoigoune moter xoris kan na exoune kanei endoskopisi... an itan to diko tous amaksi tha kanane ta idia? tous exo varethei re ga**to, vouliazoune mesa sto psema kai stin koroidia... kai dystixos parasyroun mazi tous atoma/mixanikous pou einai kai aksioi empistosynis alla kai kai exoun ola ta apaitoumena stoixeia pou xreiazetai enas mixanikos... |
vamvakoolas έγραψε: |
Ta εχω ξαναγραψει:
Σε αντιπροσωποια δε σε αφηνουν στο συνεργειο διπλα στο ΙΧ λες και ειναι κανενα αβατο τα ζωα |
vamvakoolas έγραψε: | ||
ελληνικα δε παιζουν? κουραζεις (δεν ειναι δικη μου γνωμη μονο) |
kane έγραψε: |
Ποια σιγουρια φιλε στο βλεμμα και στη τσεπη και και και...
Αν δεν μπορεις να δεις ποσο τακάκι εχεις,φαντάζομαι τι αλλο "παπα" μπορεις να φας σε καποιο λαμογιο-συνεργειο. ![]() ![]() ![]() Κρατα τα φεροντο καβάντζα τωρα! |
garrett156 έγραψε: | ||
ρε φιλος,ειδες να λεω καπου οτι δεν μπορω να δω ποσο τακακι εχω;πρεπει δηλαδη καποιος να πεταχτει να προσβαλει;το εχετε αναγκη;ειπα οτι δεν πηγε το μυαλο μου προφανως συν του οτι απο τοτε εχουμε κι αλλα στο μυαλο μας και και και.... |
alexandros 207 Rallye έγραψε: | ||
ρε συ Κωστη εγω προσωπικα που εχω παει σε διαφορες αντιπροσωπιες (οχι τοσο σε πεζω,σε αλλες) δεν μου ειπανε ποτε πρεπει να βγειτε εξω η κατι τετοιο... καλα το ¨θελετε να κατσετε διπλα να πιειτε ενα καφε το ακουω¨ αλλα λεω οχι ευχαριστω! ![]() θελω να πω παντα μεσα ειμαι .... δεν μου το απαγορευσαν ξερω μπορει να μη με θελουν,αλλα στα @@ μου ![]() |
Steve έγραψε: |
Το ότι είσαι ταξιτζής, σημαίνει απαραίτητα ότι οι μηχανολογικές σου γνώσεις στα αυτοκίνητα είναι επαρκείς? |
drdino έγραψε: | ||
Kατά 80% δεν ξέρουν πού παν τα 4. Άνθρωπος στο συνεργείο: αστική ευθύνη αν του συμβεί κάτι Προσωπικά αν ήμουν μηχανικός δεν θα θελα έναν ξερολα να κάθεται πανω απο το κεφαλι μου και να μου ζαλιζει τον ερωτα. Αν ειναι μπορει καλλιστα να κανει τη δουλεια μονος του. Η διακριτικη παρακολουθηση απο αποσταση ειναι αλλο πραμα και σαφως θεμιτη. |
stringofonias έγραψε: |
έχετε αναλογιστεί ότι αυτά που σας λένε 'οτι θέλουν αλλαγή, όσο καινούρια και να είναι απο κατάσταση-φθορά (πχ τακάκια που λέτε) 1ον η φθορά τους εξαρτάται πολλές φορές από τον τρόπο οδήγησης, και 2ον ότι οι εταιρίες Πεζό και οποιαδήποτε άλλη, έχουν βγάλει ένα πρόγραμμα, όπου με την χείρηστη χρήση του αυτοκινήτου υποθέτω, θα γίνονται και οι ανάλογες αλλαγές σε αναλώσιμα και μη εξαρτήματα του αυτοκινήτου; Γιαυτό υπάρχουν και τα βιβλία σερβις όπου λέει σερβις σε κάθε 10000χμ λάδια και ξύδια, κάθε 30000χμ μύδια γίδια και κοψίδια μαζί με τα λάδια και τα ξύδια.
μπορεί να τα αλλάξατε προχθές τα τακάκια και σήμερα πάτε στο εξειδικευμένο συνεργείο. Μόλις δει τα χιλιόμετρα θα πει: Α! θέλει τακάκια! δεν τον ενδιαφέρει εάν τα άλλαξες αλλού, αυτό λέει το προγραμμά του αυτό θα κάνει. Εκτός βέβαια αν του πεις να μην το κάνει |
Steve έγραψε: |
Το ότι είσαι ταξιτζής, σημαίνει απαραίτητα ότι οι μηχανολογικές σου γνώσεις στα αυτοκίνητα είναι επαρκείς? |
garrett156 έγραψε: | ||
φιλε steve εσυ τι ακριβως θελεις να μας αποδειξεις με την ερωτηση σου αυτη; προσωπικα δεν μπενω εδω μεσα για να δειξω σε ενα ματσο αγνωστους ποσο γαματος οδηγος μηχανικος θεος του βολαν ειμαι παρα να βοηθησω καποιον που τυχον ενδιαφερετε να μαθει εαν μπορω κ με οποιο τροπο μπορω και μανι μανι 2 ατομα απλα τρολαρατε ανευ λογου κ χωρις καμια ουσιαστικη συνεισφορα στο συγκεκριμενο θεμα... |
alexandros 207 Rallye έγραψε: |
ο ανθρωπος δεν ειπε κατι τετοιο....
ειπε απλα οτι του ειπανε ψεματα και τον παραπλανισαν... τωρα εσεις τι ζορι τραβατε και θελετε να πεταγεστε σαν τις π4@#$..... και να λετε οτι να ναι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alexandros 207 Rallye έγραψε: |
οπως ειπες "ο καθενας εχει δικαιωμα να εκφερει αποψη " ειπα την δικη μου |
AlienHack έγραψε: |
πως γινεται και οπου ποσταρει ο steve γινεται πόλεμος!! με μια του πρόταση! είναι ταλέντο αυτο ψαξτο! ![]() |