ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Και εγω εχθες μετα το μπουρινι γυρνουσα απο Θεσσαλονικη.Πως δεν σε ειδα ![]() |
DiNoSt έγραψε: |
Το γεγονός οτί είδα στο κοντέρ 180 και με A/C είναι αλήθεια. |
Ίσως θα πρέπει όλοι με τα 1.4 κ 1.6 206 σας να το σκεφτήτε και να τα πουλήσετε για να πάρετε 1.1. Ίσως και να σας τρώμε στην ευθεία. |
Ίσως θα πρέπει όλοι με τα 1.4 κ 1.6 206 σας να το σκεφτήτε και να τα πουλήσετε για να πάρετε 1.1. Ίσως και να σας τρώμε στην ευθεία. |
Vaggelis έγραψε: |
Κάποιος να μου πουλήσει ένα κινητήρα 1100 ρε παιδιάαααα........
Please δεν αντέχω άλλο τα 75 άλογα..... |
teoman έγραψε: |
Τώρα το πόσα είναι τα πραγματικά..... |
mick206 έγραψε: | ||
Όοοοοοοοοοοοχι!!!! ![]() Εκεί! Εκείιιιιιιιιιιιιιι με τα 75 άλογα! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλά είσαι! ![]() Τί να τον κάνεις τον 1.1; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kavaliotis έγραψε: |
Πως γινεται ενα 1100 να πιανει 180 τελικη με 4 ατομα και αιρκοντισιον??? |
Πως γινεται ενα 1100 να πιανει 180 τελικη με 4 ατομα και αιρκοντισιον??? |
Teoman έγραψε: |
Κουβέντα κάνουμε εδώ μέσα... |
mick206 έγραψε: | ||
Κουβέντα κάνουμε Θοδωρή το ξέρω αλλά τί είπα ο αθεόφοβος; Οτι έπιασα 180 με το 1.1... Τόσο δύσκολο είναι; Άμα τρέχεις ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι καποια στιγμή θα τα πιάσεις... Και δεν τα έπιασα στο ΜΠΑΜ... Πήγαινα και πήγαινα και κάποια στιγμή έφτασα 180! Δεν είπα οτι είδα εξωγήινο... Ήταν τότε που έκανα 4' 30" ώρες απο Αθήνα προς Βέροια... οι φίλοι μου δεν με πιστεύαν οτι το έκανα σε τόση ώρα... και ο πατέρας μου δεν ξαναμπαίνει στο αμάξι... αυτά... |
Θα το ριξω παντως το δικο μου ενα μικρο φτιαξιματακι τωρα να πηγαινει καλυτερα μπας και βλεπω ανετα τα 185 τουλαχιστον, αν και δεν με ενδιαφερει τοσο η τελικη ταχυτητα οσο το τραβηγμα.. |
teoman έγραψε: | ||
Σωστό αυτό.Χαρίζω 30km/h από την τελική μου για 2sec καλύτερη επιτάχυνση σε 0-100 ![]() ![]() ![]() |
1. Να μην σε πιστευουν οι φιλοι σου
2. Να μην σε πιστευει κανεις εδωμεσα 3. Να μην μπει ξανα ο πατερας σου στο αμαξι και 4. Να ανησυχεις μπας και σου ερθει καμμια κληση σπιτι! |
douf έγραψε: |
Μπορεί να τα έπιασες τα 180 αλλά μήπως σκέφτηκες για πόση ώρα θα τα κρατούσες; Αν είναι να αλλάζεις μοτέρ κάθε λίγο για να βλέπεις τα 180 άστο καλήτερα....Το νου σου next time. |
mick206 έγραψε: |
Έχει μπουχτήσει τις 2ες και 3ες της πόλης και θέλει και το κόφτη του να ανοίξει λιγάκι... ![]() |
Τον κοφτη της τελικης (5ης) εννοεις ε? |
Έγω σήμερα ξήλωσα το κοντέρ και έβαλα από την Μ5 για΄να έχει περιθώρια να κυκλοφορεί η βελόνα εκεί που πρέπει. ![]() |
τα 14αρια τα παλέβουμε κάπως. |
NICK έγραψε: |
Η υψηλή υγρασία φίλε μου μάλλον δεν βοηθάει στην απόδοση ενός κινητήρα αν θυμάμαι καλά. |
Υ.Γ.Μικε αν τα πηρες....................ΞΥΔΙ ![]() |
Μικε θα μου δωσεις το μοτερ σου μπας και δω και εγω 180 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μιχάλη φίλε μου δεν πειράζει.Άσε να λένε.Εμείς θα κάνουμε καινούριο club και όσοι πιστοί προσέλθετε.
206 1.1club.gr |
Φιλε Μιχαλη για αλλη μια φορα θα πω οτι δεν εννοουσα τιποτα με κακια (επειδη ειδα οτι λες οτι τα ψιλοπηρες τις προηγουμενες μερες!), σε αυτο το φορουμ δεν θυμαμαι να εχουν ανεβει ποτε τα αιματα οποτε και καταλαβα οτι οτι λεμε εχει και μια δοση πλακας, σαν παρεα. Τεσπα αφου ολα ειναι οκ.. |
DiNoSt έγραψε: | ||
Μιχάλη φίλε μου δεν πειράζει.Άσε να λένε.Εμείς θα κάνουμε καινούριο club και όσοι πιστοί προσέλθετε.
206 1.1club.gr
|
Λοιπόν δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα!!! Όλα καλά.
Αν και όποτε πιάσω τα 180 πάλι ούτε στον παπά δε θα το πω!!! Ελπίζω να μην δημιουργήθηκαν κακές εντυπώσεις από το όλο θέμα. |
Alex έγραψε: |
Μικ αν και δεν εχω 1.1 οι σχεσεις που γραφεις μου φαινονται λιγο παραλογες.. μπας και δε κοφτιαζει στην 4η?
λες: κόφτης 1ης - 50χλμ κόφτης 2ας - 90χλμ κόφτης 3ης - κάπου 122χλμ κόφτης 4ης - κάπου 145χλμ κόφτης 5ης - ακατόρθωτο εώς απίθανο... Για ψαχτο λιγο.. |
Alex έγραψε: |
Διαφορα πρωτης με 2η: 40,
2ης με 3η: 32... 3η με 4η: 23???? Μονο??? Ουτε 7ταχυτο να ταν το αμαξι και μετα απο 4η ως 5η τουλαχιστον αλλα 35 χιλιομετρα...? |
mick206 έγραψε: |
Αφορμή για τις δοκιμές αυτές ήταν ένα post σε ένα topic που ο Δημήτρης(Dimip) έλεγε μετα βίας περνάει τα 140!!!! ![]() ![]() |
206xs έγραψε: |
Λ λχ 2.0 5η 4000στροφές 130χλμ |