pduke έγραψε: |
ok BOYS!!!!!
θα σκανάρω τα εξωφυλλα αύριο για να δείτε περι τίνος πρόκειτε.Εκτός και αν ήδη ξέρετε. Μιλάω για τα μπλε cd της peugeot |
vini έγραψε: | ||
Τι μπλε και κόκκινα! εμείς δεν έχουμε τίποτα....εδώ κάτω.... Απορώ πως και είσαι ακόμη στο ΝΕΤ....ενώ κανονικά θα έπρεπε να είσαι στα ΕΛΤΑ και να στέλνεις το CD..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pduke έγραψε: | ||||
ΟΚ τότε πάω στο συνεργείο μετά παίρνω άλλα 3 για ας και σας τα στέλνω οκ? |
chatasos έγραψε: |
με ftp δεν γίνεται να τα κάνεις upload?
ftp 194.219.203.122 user : xxxxx pass : xxxxx |
Αχέμ αχέμ!!
είχατε δίκιο!!!! μόλις άνοιξα το δεύτερο cd(είχα δει το πρώτο μόνο χθες!). και παραθέτω πληροφορίες: cd 1 : repair time schedule cd 2 :Repair methods for 206 & 406 Με το δεύτερο από τα λίγα που είδα μπορείς να κατεβάσεις τον κινητήρα ,να τον λύσεις και μετά το αντιστροφο χωρίς ιδιαίτερο κόπο μιας και όλα είναι εικονογραφημένα!!! Όμως τι γίνεται?Αύριο το βλέπω χλωμό να το στέλνω και γενικά αυτές οι ημερες είναι λίγο δύσκολες. Μπορώ όμως να σας το στείλω όλο με icq είναι περίπου 75mb και την άλλη εβδομάδα θα το στείλω και ταχυδρομικώς,εκτός και αν είναι κάποιος 23:00 την άλλη παρασκευή στο σταθμό στον πειραιά και το παραλάβει.Σε περίπτωση καθηστέρησης το πλοίο φεύγει 23:45 για αμοργό οπότε κανονίστε!!!! Το θέμα του icq είναι για αύριο το πρωί. Προς το παρόν όποιος θέλει μπορώ να του στείλω (με icq πάλι)τα περιεχόμενα για να τα ρίξει μια ματιά. Αυτά 206άδες μου , περιμένω |
Μπορείς να ξαναδοκιμάσεις? |
πρέπει να πας στο directory "upload". |
DIMIP έγραψε: |
ειχα ακουσει για καποιο site που θα ειχε ομως και τιμες των ανταλλακτικων ωστε να ελεγχουμε τι πληρωνουμε.
αυτο δεν εχει τιμες ακομη κιαν κανεις register ; |
pduke έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() Με προσβάλλεις τώρα.Πήγα/paste/access denied! κλουπ!!! αύριο θα γινει απλά κανόνισε τα permissions |
Johnny έγραψε: |
ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ: Πολλοί γουστάρουν με 1000! τις πληροφορίες αυτές τόσο για να κάνουν οι ίδιοι τους μηχανικούς όσο και για να μην τους δουλεύουν στα διάφορα συνεργεία. |
Παρασκευή 2/8 23:00 θα είμαι και εγώ στον Πειραιά...
Οπότε dimip, όποιος προλάβει, πρόλαβε.... ![]() ![]() ![]() |
Slash έγραψε: |
Μήπως να κατέβουμε εγώ και ο Miltellas κάτω,να την παίξουμε στα χειρόφρενα και να κλέψουμε την παράσταση και κανά cdακι; :D |
Aνακοίνωση :Αύριο κατεβαίνω με τη μικρή οπότε θα είμαι νωρίτερα.Ο προορισμός είναι πειραιάς-Δραπετσώνα κοντά στα νεκροταφεία της αναστάσεως. |
Κώδικας: |
ftp : 194.219.203.122 user : anonymous cd download cd1.rar (71 MB) - Repair methods (206) cd2.rar (4 MB) - Repair time schedule (106,206,306,307) |
chatasos έγραψε: | ||
Για όποιον ενδιαφέρεται.....τα 2 CD για επισκευές στο 206 και όχι μόνο:
|
christhehealer έγραψε: |
Kαι εγώ μία ερώτηση. Tο CD κάνει για το δικό μου 206 (και του Vini) που είναι μοντέλα 2002 γιατί κάπου μέσα στο forum διάβασα ότι είναι για μοντέλα μέχρι 2001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Johnny έγραψε: | ||||
To ftp δουλεύει κανονικά;;; Προσπαθώ 3 μέρες τώρα αλλά δεν μπορώ να μπώ. |
Αύριο ελπίζω να έχουμε στα χέρια μας και ένα ακόμα CD (ευγενική προσφορά του pduke), το οποίο έχει να κάνει με τα spare parts.
Από μια ματιά που έριξα έχει κωδικούς και φωτογραφίες για όλα τα ανταλλακτικά των Peugeot. Περισσότερες λεπτομέρειες αύριο. |
Αύριο ελπίζω να έχουμε στα χέρια μας και ένα ακόμα CD (ευγενική προσφορά του pduke), το οποίο έχει να κάνει με τα spare parts.
Από μια ματιά που έριξα έχει κωδικούς και φωτογραφίες για όλα τα ανταλλακτικά των Peugeot. Περισσότερες λεπτομέρειες αύριο. |
Alexandros έγραψε: | ||
Nα υποθεσω οτι κατι δεν πηγε καλα? |