pezomania έγραψε: |
Έχω το 206 1.6 16V XS1 προ multiplexing.
1ον Μετά τις 5800 σαλ το αμάξι ψοφάει!!!! |
2ον Ένας έβαλε τελικό και φιλτροχοάνη και είπε ότι το αμάξι πήρε και το κατάλαβε επειδή πήρε σε φανάρι το rallye το 1.3!!!!!!! |
3ον Κάποιος με vts ρώταγε για τοRC αν πάει και αν είναι γρηγορότερο από το rallye & vts!!!!!!!! |
Καλά το δικό μου θα είναι ειδική παραγγελεία δεν το συζητάω |
Ρε παιδιά θα τρελαθώ;;;!!!!!
Έχω το 206 1.6 16V XS1 προ multiplexing. Μπήκα στο TFRC και στο topic με τα Peugeot, είχαν γράψει κάτοχοι 206 1.6 τα εξής: 1ον Μετά τις 5800 σαλ το αμάξι ψοφάει!!!! 2ον Ένας έβαλε τελικό και φιλτροχοάνη και είπε ότι το αμάξι πήρε και το κατάλαβε επειδή πήρε σε φανάρι το rallye το 1.3!!!!!!! |
Καλά το δικό μου θα είναι ειδική παραγγελεία δεν το συζητάω... |
Καλά ρε παιδιά τα διάβαζα & δεν πίστευα!!!
Στην αρχή νόμισα ότι λέγανε για 1.4, μετά τα ξαναδιάβασα και βεβαιώθηκα ότι λέγαν για το 1.6. Μετά σκέφτηκα μήπως υπάρχει διαφορά μεταξύ xs1 & xs2. Που το θεωρώ πιθανο, λόγο διαφορετικού management που έχουν, αλλα τέτοια διαφορά;; |
Μετά σκέφτηκα μήπως υπάρχει διαφορά μεταξύ xs1 & xs2. Που το θεωρώ πιθανο, λόγο διαφορετικού management που έχουν, αλλα τέτοια διαφορά;; |
teoman έγραψε: | ||
Έχουν διαφορά και μάλιστα αρκετή ![]() |
2) Ε, καλά πάει, το ibiza με τα 101 το παίρνει;; |
2ον Τελείως μαμα είναι πιο γρήγορο από το rallye το 1.6 8v, είτε από στάση, είτε εν κινήση. |
Svstouk έγραψε: |
Kάποιοι πάντως εδώ μέσα τα βάζουν με τα θηρία τα Sporting και τα πατάνε!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorry DimiP! Έπρεπε να το πω! ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Ποσο σιγουρος εισαι ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Ποσο σιγουρος εισαι ![]() ![]() ![]() ![]() |
Judger έγραψε: | ||||
Βασικα αν στο 206 πεσουν τα λεφτα που εχουν πεσει στο 106 σου φιλε Νικολα,τοτε και αναβαση Ριτσωνας,και αναβαση Παρνηθας και παντου μπορειτε να πατε.Δεν ειμαι σιγουρος αν θα σε περασει τελικα,αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι θα περασεις πολυ δυκολες ωρες.Oχι μονο το δικο σου,αλλα οποιοδηποτε rallye..... |
Όταν όμως αρχίζεις και τα βελτιώνεις, θεωρώ ότι το 206, στήνετε καλύτερα από το rallye. Αυτο μάλλον πιστεύει και η peugeot ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ αφού βλέπει τη έχει καταφέρει το 206 στο δυσκολότερο πρωτάθλημα του κόσμου στο WRC!!!! |
Sidobre έγραψε: |
ΠΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ! ![]() ![]() ![]() Αντε μας τα έχεις πρήξει με το σαραβαλάκι σου! ! |
Αι σιαπερα ρε εσυ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||||||
Στην μηχανη δεν εχω πειραξει τιποτα περα απο 2 πραγματακια.Στην ουσια ΄΄μαμα΄΄ειναι.Αν θελετε και σε ευθεια τα παμε.Πιστευω μεχρι να φτασω την τελικη μου (καπου 180 περιπου)θα ειμαι μπροστα.Μετα θα περασετε.Μην τρελλαθουμε κιολας.Ειπαμε ολα καλα αλλα οχι και ετσι ![]() |
Τι ειπες τωρα μου λες ![]() ![]() ![]() ![]() |
pugsang έγραψε: |
Τις ραβδους καντες 23αρες.Τις 22αρες τις πηρα εγω
![]() ![]() ![]() ![]() |
Svstouk έγραψε: |
Νομίζω ότι κι αυτή η διαμάχη μεταξύ Rallye - 206 πρέπει να τελειώνει.
Όχι τίποτε άλλο, αλλά να μας μπει γλυκά (ο Σεπτέμβρης)! ![]() |
pugsang έγραψε: |
Τι εχει τον Νοεμβρη?Τι εχει τον Νοεμβρη?Τι εχει τον Νοεμβρη? |
Judger έγραψε: |
Κατα τα αλλα εισαι μαμα.... ![]() ![]() ![]() |
Απο μοτερ εννοω. ![]() |
Judger έγραψε: | ||||
Εγκέφαλος Peugeot Sport GroupA, Αύξηση συμπίεσης, Φλάντζα κεφαλής Peugeot Sport, Αντλία λαδιού.....Ολα αυτα δηλαδη τα ειχε επανω το rallye σου απο την μανα του???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Φίλε Ντίνο η "κόντρα" με το 1.4 106 με κοντό σασμαν με το 1.6 206, ότι του έφυγες μία καρότσα, μπορεί να οφείλετε σε πολλά (πχ κακη εκκίνηση του 206), γιατί στα 100 σε πέρασε. Σκέψου το 206 δεν είχε αλλάξει ακόμα την 2α!!!
Τώρα θα συμφωνήσω για την οδηγική συμπεριφορά του rallye, ότι είναι καλύτερη από του 206 μαμα και τα δύο. Όταν όμως αρχίζεις και τα βελτιώνεις, θεωρώ ότι το 206, στήνετε καλύτερα από το rallye. Αυτο μάλλον πιστεύει και η peugeot ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ αφού βλέπει τη έχει καταφέρει το 206 στο δυσκολότερο πρωτάθλημα του κόσμου στο WRC!!!! |
Ntinos έγραψε: | ||
μπας και εχει καμια σχεση το wrc me το απλο 206 και δεν το ξεραμε? μηπως εκεινο εχει ΤΙΣ αλλαγες σε πλαισιο ωστε να γινει τετρακινητο? μηπως εχει και ενα τεραστιο roll-bar μεσα ωστε να ειναι ακαμπτο μαζι με τις ενισχυσεις? εσυ τι θα βαλεις απολα αυτα σενα 206 παραγωγης-βολτας?πισω διαφορικο? ρολ μπαρ κλουβα?ενισχυσεις στο πλαισιο?ακομα και για να φτιαξεις γεωμετρια αναρτησεων αναλογη του αγωνιστικου πρεπει να κανεις προεκτασεις στους τροχους. και τελος αμα υπηρχε κατηγορια να χωραγε τα 106 σε επιπεδο wrc δηλαδη κατι σαν group β το 1987 νομιζεις οτι η πεζο θα κατεβαζε το 206 στους αγωνες?μαλλον το 106 θα ετρεχε με λουκ τερας (βλεπε 205 group b με παρομοιες διαστασεις με το 106) εδω και το 206 για να το ομολογκαρει επειδη ηταν κοντο σε μηκος εβγαλε το g.t. το 206 μπορει να στηθει αναλογα ενος 106 αλλα τα εξοδα ειναι πολλα.πες βαζεις μια κορυφαια αναρτηση,μετα θες ΔΙΑΙΤΑ (βλεπε νομο αδρανειας και πως επιδρα στην οδηγικη συμπεριφορα) και κατα την γνωμη μου καλυτερη -πιο αμεση-κρεμαγιερα (p.s).επισης κατι λεπτομερειες οπως ξυλωμα καθισματων και αλλαγη με μπακετ ωστε να βελτιωθει η απαραδεκτη (για μενα) θεση οδηγησης,αλλα και παλι οταν εισαι μεσα δεν σ'εξιταρει η πολυμορφικη αισθηση να επιτεθεις. αυτα ειναι προσωπικες αποψεις δεν θελω να υποβιβασω κανενα αμαξι-μην ξεχναμε οτι εχω και εγω λιονταρακι με κωδικο 206 που συντομα(εχει αρχισει ηδη) θα γινει λιονταρουκλα ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Βρε πάλι τσίπουρα πίνεις και δεν διαβάζεις; Το απλό 206 με το WRC το είπαμε ΔΕΝ έχουν καμμία σχέση.
Αλλά όπως βγάλαν τα 106 Rallye με homologation το ίδιο κάνανε με τα 1,6 16v 206. Tην έχει την homologation. Εντάξει δεν έχει Group N και αυτό γιατί τα έγραψα παραπάνω. Πολιτισμός! Είναι μια λέξη που κάθε μέρα θα μας "τρώει" και παραπάνω.... Θα σας πω εγώ με τον Euro IV που δεν επιτρέπει ούτε τελικό καζανάκι να αλλαξεις.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
εχω να παω και Θεσσαλονικη και τα λεμε μετα |
Παρε το κουβαδακι σου και πετα το ![]() ![]() ![]() |