PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Μήπως έχω άλλο αμάξι;;;;;

pezomania - Παρ 22 Αύγ 2003, 11:05:59
Θέμα δημοσίευσης: Μήπως έχω άλλο αμάξι;;;;;
Ρε παιδιά θα τρελαθώ;;;!!!!!

Έχω το 206 1.6 16V XS1 προ multiplexing.

Μπήκα στο TFRC και στο topic με τα Peugeot, είχαν γράψει κάτοχοι 206 1.6 τα εξής:

1ον Μετά τις 5800 σαλ το αμάξι ψοφάει!!!!
2ον Ένας έβαλε τελικό και φιλτροχοάνη και είπε ότι το αμάξι πήρε και το κατάλαβε επειδή πήρε σε φανάρι το rallye το 1.3!!!!!!!
3ον Κάποιος με vts ρώταγε για τοRC αν πάει και αν είναι γρηγορότερο από το rallye & vts!!!!!!!!

Καλά το δικό μου θα είναι ειδική παραγγελεία δεν το συζητάω, επειδή:

1ον Βάζει την 4η στον κόφτη ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ στις 6.800σαλ και τραβάει απίστευτα καλά μετά τις 5.800σαλ
2ον Τελείως μαμα είναι πιο γρήγορο από το rallye το 1.6 8v, είτε από στάση, είτε εν κινήση.

Καλά αυτο για το RC τι να πώ;;;;

Είπαμε ότι το 206 1.6 δεν είναι πύραυλος, αλλά τα Golf τα 1.4 τα περναμε ε; Η μήπως όχι;;;
Svstouk - Παρ 22 Αύγ 2003, 11:18:44
Θέμα δημοσίευσης:
Kάποιοι πάντως εδώ μέσα τα βάζουν με τα θηρία τα Sporting και τα πατάνε!

Shocked Shocked Shocked Very happy Very happy Very happy Very happy

Sorry DimiP! Έπρεπε να το πω! Razz Razz
p206Mike - Παρ 22 Αύγ 2003, 11:28:38
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά μάλλον θα τους πείραξαν τα πολλά ουζάκια και καλαμαράκια..σε παραθαλάσια ταβερνάκια....
Ρε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!
Ronin - Παρ 22 Αύγ 2003, 11:31:09
Θέμα δημοσίευσης: Re: Μήπως έχω άλλο αμάξι;;;;;
pezomania έγραψε:

Να γελασω τωρα η μετα???
pezomania έγραψε:

2ον Ένας έβαλε τελικό και φιλτροχοάνη και είπε ότι το αμάξι πήρε και το κατάλαβε επειδή πήρε σε φανάρι το rallye το 1.3!!!!!!!

Απο τσουλητες 1ες με rallye 1300,μεχρι την 3η,ημουνα 4 καροτσες μπροστα και αμα συνεχιζαμε θα ημουνα 30-40

pezomania έγραψε:
3ον Κάποιος με vts ρώταγε για τοRC αν πάει και αν είναι γρηγορότερο από το rallye & vts!!!!!!!!

Χωρις σχολια.................

pezomania έγραψε:
Καλά το δικό μου θα είναι ειδική παραγγελεία δεν το συζητάω

Ναι και το δικο μου......
teoman - Παρ 22 Αύγ 2003, 12:11:35
pezomania έγραψε:
Ρε παιδιά θα τρελαθώ;;;!!!!!

Μπήκα στο TFRC και στο topic με τα Peugeot, είχαν γράψει κάτοχοι 206 1.6 τα εξής:

Ναι,ναι,το έχω ακούσει και εγώ αυτό.Νομίζω ότι τα μοντέλα που βγήκαν σε ρόζ χρωματάκι με πουα ανταύγειες δεν πάνε μία... Ψόφια πράγματα Shocked

pezomania έγραψε:
Καλά το δικό μου θα είναι ειδική παραγγελεία δεν το συζητάω...

Καλά έκανες Γιώργο και το πήρες σε μαύρο.Γρήγορο χρώμα Shocked Laughing Laughing Laughing

Θα μας τρελάνουν εντελώς... Twisted evil
Vaggelis - Παρ 22 Αύγ 2003, 12:35:58
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδή αν τα στήσω με κανένα Daewoo Kalos, έχω πιθανότητες να κερδίσω;;;; Shocked
Ουάου!!!!!!!!!!!! Razz
pezomania - Παρ 22 Αύγ 2003, 13:23:27
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά ρε παιδιά τα διάβαζα & δεν πίστευα!!!

Στην αρχή νόμισα ότι λέγανε για 1.4, μετά τα ξαναδιάβασα και βεβαιώθηκα ότι λέγαν για το 1.6.

Μετά σκέφτηκα μήπως υπάρχει διαφορά μεταξύ xs1 & xs2. Που το θεωρώ πιθανο, λόγο διαφορετικού management που έχουν, αλλα τέτοια διαφορά;;
Svstouk - Παρ 22 Αύγ 2003, 13:35:22
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Καλά ρε παιδιά τα διάβαζα & δεν πίστευα!!!

Στην αρχή νόμισα ότι λέγανε για 1.4, μετά τα ξαναδιάβασα και βεβαιώθηκα ότι λέγαν για το 1.6.

Μετά σκέφτηκα μήπως υπάρχει διαφορά μεταξύ xs1 & xs2. Που το θεωρώ πιθανο, λόγο διαφορετικού management που έχουν, αλλα τέτοια διαφορά;;

Σώπα μωρέ, ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του......
teoman - Παρ 22 Αύγ 2003, 14:24:30
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:

Έχουν διαφορά και μάλιστα αρκετή Wink
pezomania - Παρ 22 Αύγ 2003, 14:56:05
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
pezomania έγραψε:

Έχουν διαφορά και μάλιστα αρκετή Wink

Αυτό το είχα δει και με το αμάξι του Νίκου (vini), που είχε το xs2.

Αλλά δεν μπορώ να ακούω και να διαβάζω, ότι:
1) εντάξει καλό "αυτοκινητάκι" το 206 αλλά γιατί πήρες 206 αν θες να το πειράξεις;;;
2) Ε, καλά πάει, το ibiza με τα 101 το παίρνει;;

Ήμαρτοoooooν!!!!!!!
Ronin - Παρ 22 Αύγ 2003, 15:34:09
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:

2) Ε, καλά πάει, το ibiza με τα 101 το παίρνει;;

Επισης χωρις σχολια......
ΝΙΚΟΣ - Παρ 22 Αύγ 2003, 16:41:11
pezomania έγραψε:
2ον Τελείως μαμα είναι πιο γρήγορο από το rallye το 1.6 8v, είτε από στάση, είτε εν κινήση.

Ποσο σιγουρος εισαι Question Εδω ειμαι αν θες τα βαζουμε ετσι λιγο για χαβαλε στην Αναβαση Ριτσωνας Laughing Laughing Laughing
DimiP - Παρ 22 Αύγ 2003, 23:47:43
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:
Kάποιοι πάντως εδώ μέσα τα βάζουν με τα θηρία τα Sporting και τα πατάνε!

Shocked Shocked Shocked Very happy Very happy Very happy Very happy

Sorry DimiP! Έπρεπε να το πω! Razz Razz

κιεσυ τεκνον στουκα ;;;

Ronin - Σαβ 23 Αύγ 2003, 09:42:22
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
pezomania έγραψε:

Ποσο σιγουρος εισαι Question Εδω ειμαι αν θες τα βαζουμε ετσι λιγο για χαβαλε στην Αναβαση Ριτσωνας Laughing Laughing Laughing

Βασικα αν στο 206 πεσουν τα λεφτα που εχουν πεσει στο 106 σου φιλε Νικολα,τοτε και αναβαση Ριτσωνας,και αναβαση Παρνηθας και παντου μπορειτε να πατε.Δεν ειμαι σιγουρος αν θα σε περασει τελικα,αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι θα περασεις πολυ δυκολες ωρες.Oχι μονο το δικο σου,αλλα οποιοδηποτε rallye.....
Ntinos - Κυρ 24 Αύγ 2003, 02:13:05
Θέμα δημοσίευσης:
kala min sigkrinoume twra to teleutaio pragmatiko kart me ena mikro me kali odiki simperifora eeee?eimaste sto 206 club alla gia ta rallye sevasmos.kai den xreiazetai na ta poume emeis ayta.ta LEEI SYSWMOS olos o eidikos typos se OLI TIN GH.kai opoios exei amfivolies tou kotsarw kai kamia 100aria periodika apo diafores xwres na lene mesa gia to rallye kai gia 206 sygkrisi.san na sigkrinw to 106 me 205 kanete twra.einai vlasfimia.se dromo me strofes prwta 205 meta 106 kai istera 206.opoios exei odigisei kai ta tria katalave.
telos kai egw apo fanari me 1,4 106 me konto sasman (apo 1,1)exw riskei mia karotsa se 206 1,6 xs mexri ta 100 opou me perase.kai min valoume oti ekeino itan kainourgio kai egw me lastixa me 40,000xlm kai filtro venzinis pou exei nallaxtei 3 xronia (xex)
autes oi sygkriseis einai astoxes entelws.oso gia to 1,6 8v rallye exei kaliteri analogia kilwn ana ippo apla xanei se ipsiles tahitites logo kakis aerodynamikis apo 206 alla ta 118 aloga tou 1,6 mallon me rallye 16v sygkrinontai poio dikaia Very happy
pezomania - Δευ 25 Αύγ 2003, 08:06:28
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Ντίνο η "κόντρα" με το 1.4 106 με κοντό σασμαν με το 1.6 206, ότι του έφυγες μία καρότσα, μπορεί να οφείλετε σε πολλά (πχ κακη εκκίνηση του 206), γιατί στα 100 σε πέρασε. Σκέψου το 206 δεν είχε αλλάξει ακόμα την 2α!!!

Τώρα θα συμφωνήσω για την οδηγική συμπεριφορά του rallye, ότι είναι καλύτερη από του 206 μαμα και τα δύο. Όταν όμως αρχίζεις και τα βελτιώνεις, θεωρώ ότι το 206, στήνετε καλύτερα από το rallye. Αυτο μάλλον πιστεύει και η peugeot ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ αφού βλέπει τη έχει καταφέρει το 206 στο δυσκολότερο πρωτάθλημα του κόσμου στο WRC!!!!
Sidobre - Δευ 25 Αύγ 2003, 08:45:00
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Αντε μας τα έχεις πρήξει με το σαραβαλάκι σου!

Πάντως (για να μπω και στο θέμα) νομίζω ότι όντως το XS1 έχει καλύτερο management από το XS2!
pugsang - Δευ 25 Αύγ 2003, 08:57:02
Θέμα δημοσίευσης:
Να ερθω & γω στην Ριτσωνα?

Αληθεια ποτε εχει Ριτσωνα?

Laughing Laughing Laughing
ΝΙΚΟΣ - Δευ 25 Αύγ 2003, 11:53:16
Judger έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
pezomania έγραψε:

Βασικα αν στο 206 πεσουν τα λεφτα που εχουν πεσει στο 106 σου φιλε Νικολα,τοτε και αναβαση Ριτσωνας,και αναβαση Παρνηθας και παντου μπορειτε να πατε.Δεν ειμαι σιγουρος αν θα σε περασει τελικα,αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι θα περασεις πολυ δυκολες ωρες.Oχι μονο το δικο σου,αλλα οποιοδηποτε rallye.....

Στην μηχανη δεν εχω πειραξει τιποτα περα απο 2 πραγματακια.Στην ουσια ΄΄μαμα΄΄ειναι.Αν θελετε και σε ευθεια τα παμε.Πιστευω μεχρι να φτασω την τελικη μου (καπου 180 περιπου)θα ειμαι μπροστα.Μετα θα περασετε.Μην τρελλαθουμε κιολας.Ειπαμε ολα καλα αλλα οχι και ετσι Very happy
ΝΙΚΟΣ - Δευ 25 Αύγ 2003, 11:57:19
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Όταν όμως αρχίζεις και τα βελτιώνεις, θεωρώ ότι το 206, στήνετε καλύτερα από το rallye. Αυτο μάλλον πιστεύει και η peugeot ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ αφού βλέπει τη έχει καταφέρει το 206 στο δυσκολότερο πρωτάθλημα του κόσμου στο WRC!!!!

Τι ειπες τωρα μου λες Question Shocked Το πιστευεις αυτο Question Το 206 σου με το 206 στο wrc το μονο κοινο σημειο ειναι το σημα τους.Και θα ξαναπω αυτο που ειπωθηκε και στο παρελθον (δεν θυμαμε ποιος το ειχε γραψει.)Το 106 ειναι ενα homologation special που βγηκε για να κερδιζει αγωνες με το καλημερα.Κουβαδακι ειναι αλλα θαυματουργο Wink
ΝΙΚΟΣ - Δευ 25 Αύγ 2003, 11:59:55
Sidobre έγραψε:
ΠΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Αντε μας τα έχεις πρήξει με το σαραβαλάκι σου! !

Αι σιαπερα ρε εσυ Laughing Laughing Laughing Αντε περνα τις φωτο εσυ και θα σε αφησω να περασεις για λιγο Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Δευ 25 Αύγ 2003, 12:07:51
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Αντε μας τα έχεις πρήξει με το σαραβαλάκι σου! !

Αι σιαπερα ρε εσυ Laughing Laughing Laughing Αντε περνα τις φωτο εσυ και θα σε αφησω να περασεις για λιγο Laughing Laughing Laughing

Ρε κάνε στην άκρη με το άσπρο κουβαδάκι σου! Να πας να παίξεις σε άλλη παραλία. Εδώ δεν σε παίρνει!

Τι είπαμε ότι είναι ασημί και δεν μπορείς με τίποτα να το φτάσεις; Razz

Τι είναι αυτό που τρως πρωϊ - μεσημέρι - βράδυ; Razz Razz
Ronin - Δευ 25 Αύγ 2003, 12:08:00
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Judger έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
pezomania έγραψε:

Στην μηχανη δεν εχω πειραξει τιποτα περα απο 2 πραγματακια.Στην ουσια ΄΄μαμα΄΄ειναι.Αν θελετε και σε ευθεια τα παμε.Πιστευω μεχρι να φτασω την τελικη μου (καπου 180 περιπου)θα ειμαι μπροστα.Μετα θα περασετε.Μην τρελλαθουμε κιολας.Ειπαμε ολα καλα αλλα οχι και ετσι Very happy

Ωραια,οποτε ψαχνεις για 206 που να εχει τα παρακατω:

Ξηλωμενα πισω καθισματα
Κλουβι
Μπακετ

Μηχανικα θα πρεπει να εχει:

Εγκέφαλος Peugeot Sport GroupA, Αύξηση συμπίεσης, Φλάντζα κεφαλής Peugeot Sport, Βάσεις μηχανής Peugeot Sport 206 s1600, Αντλία λαδιού Peugeot Sport Competition

Απο αναρτηση:

Bilstein GroupN με Uniball και 2 μοίρες αρνητικό Κamper, Ράβδοι στρέψης 23 mm Peugeot Sport , Aντιστρεπτική 25 mm Peugeot Sport , Συνεμπλόκ Peugeot Sporτ αλουμινιου.

Απο Φρενα:

Δίσκοι Ο.Μ.Ρ. Χαρακτοί - τρυπητοί, Σωληνάκια υψηλής πίεσης αεροπορικού τύπου O.M.P., τακάκια O.M.P. από Κevlar, Αντλία φρένων Peugeot Sport

Ετσι θεωρω οτι ενα 206 θα ειναι ισοδυναμο με το 106 σου φιλε Νικο,η μηπως εχεις αντιρηση????

Κατα τα αλλα εισαι μαμα.... Laughing Laughing Laughing
pugsang - Δευ 25 Αύγ 2003, 12:12:42
Θέμα δημοσίευσης:
Τις ραβδους καντες 23αρες.Τις 22αρες τις πηρα εγω

Laughing Laughing Laughing Laughing
alemao - Δευ 25 Αύγ 2003, 12:17:07
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
pezomania έγραψε:
Όταν όμως αρχίζεις και τα βελτιώνεις, θεωρώ ότι το 206, στήνετε καλύτερα από το rallye. Αυτο μάλλον πιστεύει και η peugeot ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ αφού βλέπει τη έχει καταφέρει το 206 στο δυσκολότερο πρωτάθλημα του κόσμου στο WRC!!!!

Τι ειπες τωρα μου λες Question Shocked Το πιστευεις αυτο Question Το 206 σου με το 206 στο wrc το μονο κοινο σημειο ειναι το σημα τους.Και θα ξαναπω αυτο που ειπωθηκε και στο παρελθον (δεν θυμαμε ποιος το ειχε γραψει.)Το 106 ειναι ενα homologation special που βγηκε για να κερδιζει αγωνες με το καλημερα.Κουβαδακι ειναι αλλα θαυματουργο Wink

Πέστα Χρυσόστομε Wink
Το 106 GTi (δηλαδή rallye με δερμάτινα) το έβγαλε και ο Jeremy Clarckson από τα best handling αυτοκίνητα που βγήκαν ποτέ (έχω και το CD Top100 Cars Ever που το λέει)
Ronin - Δευ 25 Αύγ 2003, 12:21:38
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
Τις ραβδους καντες 23αρες.Τις 22αρες τις πηρα εγω

Laughing Laughing Laughing Laughing

Fixed..... Laughing Laughing
Svstouk - Δευ 25 Αύγ 2003, 13:21:15
Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω ότι κι αυτή η διαμάχη μεταξύ Rallye - 206 πρέπει να τελειώνει.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά να μας μπει γλυκά (ο Σεπτέμβρης)! Wink
alemao - Δευ 25 Αύγ 2003, 13:25:33
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:
Νομίζω ότι κι αυτή η διαμάχη μεταξύ Rallye - 206 πρέπει να τελειώνει.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά να μας μπει γλυκά (ο Σεπτέμβρης)! Wink

Τώρα που είπες Σεπτέμβρη, έρχεται και ο Νοέμβρης που έχει....
pugsang - Δευ 25 Αύγ 2003, 13:30:12
Θέμα δημοσίευσης:
Τι εχει τον Νοεμβρη?Τι εχει τον Νοεμβρη?Τι εχει τον Νοεμβρη?
Ronin - Δευ 25 Αύγ 2003, 13:33:34
Θέμα δημοσίευσης:
Νοεμβρη??? Ποτε?? Στις 16????
Τι εχει???
Μηπως εχει αναβαση Ριτσωνας??
Κατι για Νοεμβρη ειχα ακουσει,αλλα μαλλον μουφες ειναι....
Εγω για Νοεμβρη ειχα ακουσει παντος....αλλα δεν τον βλεπω,μαλλον για Νοεμβρη το κοβω.....
alemao - Δευ 25 Αύγ 2003, 13:33:43
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
Τι εχει τον Νοεμβρη?Τι εχει τον Νοεμβρη?Τι εχει τον Νοεμβρη?

μου διαφεύγει... μπορώ να διαλέξω την βοήθεια του τηλεφώνου;
ΝΙΚΟΣ - Δευ 25 Αύγ 2003, 16:24:54
Judger έγραψε:

Απο μοτερ εννοω. Razz
Ronin - Δευ 25 Αύγ 2003, 16:36:12
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Judger έγραψε:

Απο μοτερ εννοω. Razz

Εγκέφαλος Peugeot Sport GroupA, Αύξηση συμπίεσης, Φλάντζα κεφαλής Peugeot Sport, Αντλία λαδιού.....Ολα αυτα δηλαδη τα ειχε επανω το rallye σου απο την μανα του????
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ΝΙΚΟΣ - Δευ 25 Αύγ 2003, 16:42:20
Judger έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Judger έγραψε:

Απο μοτερ εννοω. Razz

Εγκέφαλος Peugeot Sport GroupA, Αύξηση συμπίεσης, Φλάντζα κεφαλής Peugeot Sport, Αντλία λαδιού.....Ολα αυτα δηλαδη τα ειχε επανω το rallye σου απο την μανα του????
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ερε σιγα το πραγμα.Στην ουσια ο εγκεφαλος ειναι μονο.Κατα τα αλλα οι αντλιες και τα αλλα δεν παιζουν ρολο Wink Wink Στην Ριτσωνα θα ερθω με μαμα εγκεφαλο για να μην λετε Laughing Laughing Laughing
Ntinos - Δευ 25 Αύγ 2003, 18:47:09
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Φίλε Ντίνο η "κόντρα" με το 1.4 106 με κοντό σασμαν με το 1.6 206, ότι του έφυγες μία καρότσα, μπορεί να οφείλετε σε πολλά (πχ κακη εκκίνηση του 206), γιατί στα 100 σε πέρασε. Σκέψου το 206 δεν είχε αλλάξει ακόμα την 2α!!!

Τώρα θα συμφωνήσω για την οδηγική συμπεριφορά του rallye, ότι είναι καλύτερη από του 206 μαμα και τα δύο. Όταν όμως αρχίζεις και τα βελτιώνεις, θεωρώ ότι το 206, στήνετε καλύτερα από το rallye. Αυτο μάλλον πιστεύει και η peugeot ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ αφού βλέπει τη έχει καταφέρει το 206 στο δυσκολότερο πρωτάθλημα του κόσμου στο WRC!!!!

μπας και εχει καμια σχεση το wrc me το απλο 206 και δεν το ξεραμε? μηπως εκεινο εχει ΤΙΣ αλλαγες σε πλαισιο ωστε να γινει τετρακινητο? μηπως εχει και ενα τεραστιο roll-bar μεσα ωστε να ειναι ακαμπτο μαζι με τις ενισχυσεις?
εσυ τι θα βαλεις απολα αυτα σενα 206 παραγωγης-βολτας?πισω διαφορικο?
ρολ μπαρ κλουβα?ενισχυσεις στο πλαισιο?ακομα και για να φτιαξεις γεωμετρια αναρτησεων αναλογη του αγωνιστικου πρεπει να κανεις προεκτασεις στους τροχους.
και τελος αμα υπηρχε κατηγορια να χωραγε τα 106 σε επιπεδο wrc δηλαδη κατι σαν group β το 1987 νομιζεις οτι η πεζο θα κατεβαζε το 206 στους αγωνες?μαλλον το 106 θα ετρεχε με λουκ τερας (βλεπε 205 group b με παρομοιες διαστασεις με το 106)
εδω και το 206 για να το ομολογκαρει επειδη ηταν κοντο σε μηκος εβγαλε το g.t.
το 206 μπορει να στηθει αναλογα ενος 106 αλλα τα εξοδα ειναι πολλα.πες βαζεις μια κορυφαια αναρτηση,μετα θες ΔΙΑΙΤΑ (βλεπε νομο αδρανειας και πως επιδρα στην οδηγικη συμπεριφορα) και κατα την γνωμη μου καλυτερη -πιο αμεση-κρεμαγιερα (p.s).επισης κατι λεπτομερειες οπως ξυλωμα καθισματων και αλλαγη με μπακετ ωστε να βελτιωθει η απαραδεκτη (για μενα) θεση οδηγησης,αλλα και παλι οταν εισαι μεσα δεν σ'εξιταρει η πολυμορφικη αισθηση να επιτεθεις.
αυτα ειναι προσωπικες αποψεις
δεν θελω να υποβιβασω κανενα αμαξι-μην ξεχναμε οτι εχω και εγω λιονταρακι με κωδικο 206 που συντομα(εχει αρχισει ηδη) θα γινει λιονταρουκλα Very happy Very happy

φιλικα παντα...

για την κοντρα με το 206 και το 106 λες αυτο που αφησα να εννοειθει.δεν σημαινει τιποτα οτι πηρες μια κοντριτσα μενα αμαξι αλλουνου.εδω υπαρχουν ατομα που βαζουν κοντρα και δεν πατανε τερμα γκαζι Laughing Laughing Laughing(καλιτερη εκκινηση εκανε το 106 με λαστιχα που εχουν 40χιλιαρικα στην πλατη τους?) .το καλιτερο κριτηριο ειναι να μπει σε μια πιστα ο ιδιος οδηγος (και ουδετερος) και στα 2 και να γραψει χρονους.
τελος απο μετρησεις περιοδικων στα 1000μ το 106 1.6 8v με το 206 1.6 εχουν παραπλησιους χρονους (σχεδον ιδιους) απλα ειμαι σιγουρος πως και σε τελικη και σε ρεπριζ με πολλα χιλιομετρα το 206 πλεονεκτει λογο αεροδυναμικης κυριως παρα πολυ σε σχεση με το 106.

οσο για την κοντρα μια καροτσα εφυγα μεχρι τα 100, 1 εφυγε αυτος μεχρι τα 150 (κοντο σασμαν) μετα δεν ειχα ελπιδα αφου οι στροφες του κινητηρα φευγουν απο την ωφελιμη περιοχη λογο σασμαν και βλεπω πολυ αργα 180-190 χλμ στο κοντερ,εξου και η εξαφανιση του στην αττικη οδο (λεγε με κολωνα) μεχρι τα 180 Very happy
ΝΙΚΟΣ - Δευ 25 Αύγ 2003, 19:14:22
Θέμα δημοσίευσης:
Πες τα ρε Ντινο πες τα......Αντε γιατι ετοιμος ειμουνα να την σκισω την λισανς Exclamation
pezomania - Τρι 26 Αύγ 2003, 08:36:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ntinos έγραψε:
pezomania έγραψε:

μπας και εχει καμια σχεση το wrc me το απλο 206 και δεν το ξεραμε? μηπως εκεινο εχει ΤΙΣ αλλαγες σε πλαισιο ωστε να γινει τετρακινητο? μηπως εχει και ενα τεραστιο roll-bar μεσα ωστε να ειναι ακαμπτο μαζι με τις ενισχυσεις?
εσυ τι θα βαλεις απολα αυτα σενα 206 παραγωγης-βολτας?πισω διαφορικο?
ρολ μπαρ κλουβα?ενισχυσεις στο πλαισιο?ακομα και για να φτιαξεις γεωμετρια αναρτησεων αναλογη του αγωνιστικου πρεπει να κανεις προεκτασεις στους τροχους.
και τελος αμα υπηρχε κατηγορια να χωραγε τα 106 σε επιπεδο wrc δηλαδη κατι σαν group β το 1987 νομιζεις οτι η πεζο θα κατεβαζε το 206 στους αγωνες?μαλλον το 106 θα ετρεχε με λουκ τερας (βλεπε 205 group b με παρομοιες διαστασεις με το 106)
εδω και το 206 για να το ομολογκαρει επειδη ηταν κοντο σε μηκος εβγαλε το g.t.
το 206 μπορει να στηθει αναλογα ενος 106 αλλα τα εξοδα ειναι πολλα.πες βαζεις μια κορυφαια αναρτηση,μετα θες ΔΙΑΙΤΑ (βλεπε νομο αδρανειας και πως επιδρα στην οδηγικη συμπεριφορα) και κατα την γνωμη μου καλυτερη -πιο αμεση-κρεμαγιερα (p.s).επισης κατι λεπτομερειες οπως ξυλωμα καθισματων και αλλαγη με μπακετ ωστε να βελτιωθει η απαραδεκτη (για μενα) θεση οδηγησης,αλλα και παλι οταν εισαι μεσα δεν σ'εξιταρει η πολυμορφικη αισθηση να επιτεθεις.
αυτα ειναι προσωπικες αποψεις
δεν θελω να υποβιβασω κανενα αμαξι-μην ξεχναμε οτι εχω και εγω λιονταρακι με κωδικο 206 που συντομα(εχει αρχισει ηδη) θα γινει λιονταρουκλα Very happy Very happy

To WRC με το δικό μου δεν έχει καμία σχέση, μόνο ότι και τα δύο είναι 206!! Το RC λέει ο ειδικός τύπος ότι φτιάχτηκε με πρότυπο το WRC & όμως και αυτο όπως και το δικό μου έχει a/c πίσω καθίσματα κτλ κτλ. Όπως επίσης και τα SUBARU WRX & STI έχουν a/c & καθίσματα και ας είναι ότι πιο κοντινό σε WRC.

Αυτο που θέλω να πώ (και είμαι σίγουρος ότι το έχεις καταλάβει), είναι ότι το 206 σαν πλαίσιο είναι καλύτερο από του rallye!!! Αντέχει περισσότερα άλογα και μπορεί να ανταπεξέλθει και σε ανοικτές πίστες και όχι μόνο (όπως το rallye) σε κλειστά κομάτια.

ΠΡΟΣ ΝΙΚΟ:
Εγώ Νίκο, αυτό με το 106 8V το ανέφερα, γιατί 2 φορές που έτυχε να στηθώ σε φανάρι με 8V, το rallye έμεινε πίσω!! Μάλιστα κάποιος πιτσιρικάς με rallye 1.6 8V, σε ένα φανάρι που είμουν δίπλα του κοίταξε το αμάξι μου και ΓΕΛΑΓΕ θεωρόντας και αυτός το 206 καβουρδιστήρη που το πολύ πολύ να κοντράρει κανα ibiza μέχρι τις 2ες. Αλλά στο επόμενο φανάρι δεν με ξανακοίταξε, μόνο έπαιζε με το κασετόφωνο μέχρι να ανάψει πράσινο (..και μάλλον ξεκίνησε με 2α σιγά σιγά).

Και τις 2 φορές τα rallye ήταν μαμα ( το ένα είχε ένα τελικό) όπως και το δικό μου.

Όσο για την Ριτσώνα είμαι μέσα Multi color Multi color Multi color Multi color Wink
Sidobre - Τρι 26 Αύγ 2003, 10:10:35
Θέμα δημοσίευσης:
Για να τοποθετηθώ και εγω λίγο στο θέμα...

Καταρχήν κανείς δεν αμφισβήτησε ότι ένα 106 δεν είναι ένα homologated special αυτοκίνητο όπως είπε ο Νίκος.

Ομως για να προσπαθήσουμε να βάλουμε τα πράγματα λίγο στην θέση τους να αναφέρω το εξής:

- Πως θα ήταν άραγε σήμερα το Rallye αν είχαν πέσει πάνω του όλοι οι κανονισμοί Euro III? Μήπως κάπως "πολιτισμένο" όπως το 206? Η μήπως όπως το 107 που έχει στον σβέρκο του τους κανονισμούς Euro IV????

- To πάτωμα που είναι στηριγμένο το 206 είναι ένα νέο πάτωμα που από αυτό βγήκε το C3 και έρχονται τα C2 και 107. Aυτό το πάτωμα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένο (2o μέχρι πέρισυ στο EuroNCap στην κατηγορία του). Επίσης το πάτωμα και το πλαίσιο του 206 είναι ιδιαίτερα ενισχυμένο και αρκετά άκαμπτο.

Να σημειωθεί ότι το 206 έχει ένα είδος ψευδογέφυρας κάτι που στο 106 απουσιάζει πλήρως. Ποιός άραγε νικάει στην ακαμψία;΄

- Το ότι το 106 είναι homologated special είναι γεγονός. Μήπως όμως είναι και το 206 1,6 16v? Η απάντηση; ΝΑΙ. Τα πατώματα του 1,6 16v έχουν την ένδειξη "MAXI" (και μπορώ να το δείξω σε όποιον θέλει) και είναι έκδοση η οποία έχει πάρει homologation για GroupA και JWRC. Μάλιστα JWRC το 106 δεν πείρε ποτέ.... Εγώ συμφωνώ... WRC το 206 ΔΕΝ γίνεται αλλά ήδη τρέχει ΣΕ ΧΩΜΑ που το 106 Μaxi δυσκολεύεται και βέβαια στην κατηγορία JWRC χωρίς όμως να έχει ιδιαίτερες αξιώσεις (για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους)

- Θέση οδήγησης. Τα 106 και 206 φοράνε τα ίδια καθίσματα (περίπου). Στο 206 έχει αυξηθεί όντως το μήκος του ταμπλώ όχι για να μοιάζει με πολυμορφικό, αλλά γιατί δίνει στους επιβάτες απλόχερα την ασφάλειά του προστατεύοντάς τους απο ένα πιθανό ατύχημα. Είναι κάτι που συνηθήζεις και αργότερα το φθαριστιέσαι γιατί σου παρέχει ασφάλεια.

- Οδηγική συμπεριφορά: Και τα 2 αυτοκίνητα έχουν τον ίδιο άξονα πίσω. Μπροστά το 206 φοράει γόνατα McPherson και + ότι υπάρχει γέφυρα. Σχεδιαστικά η ανάρτηση είναι καλύτερη. Ομως για να προσδώσει η Peugeot τον πολιτισμένο χαρακτήρα που επιβάλει η εποχή χρησιμοποίησε στις εκδόσεις της υπερφορτισμένο μαλακό ελλατήριο και πολύ μεγάλη διαδρομή αμορτισέρ για να δώσει την άνεση. Οι ρυθμίσεις της Peugeot Sport (και μπορούν να το επιβεβαιώσουν όσοι αγωνιζόμενοι οδήγησαν και 106 και 206) είναι ελαυρώς καλύτερες σε σχέση με το 106. Πιο ελεγχόμενο και πιο ανθεκτικό.

- Επιδόσεις: Εδώ έχει πέσει το χεράκι του Euro III κανονισμού. Μεγαλύτερη συμπίεση για το 206 με πιο ήπιους εκκεντροφόρους μικρότερη εισαγωγή και εξαγωγή για μεγαλύτερο εύρος ροπής χωρίς ξεσπάσματα, οικονομία και μειωμένους ρύππους. Μολις πέσουν τα σκαλίσματα της Peugeot Sport το αυτοκίνητο μετατρέπεται σε υπεράριστο φτάνοντας στα 160+ άλογα για το Cup και 205 για το JWRC με μία πεταλούδα. Είπατε τίποτα;

Οτι άλλο θέλετε εδώ είμαστε. Wink
ΝΙΚΟΣ - Τρι 26 Αύγ 2003, 11:42:49
Θέμα δημοσίευσης:
Το 106 maxi δεν ειχε την αναλογη προσοχη απο τους μηχανικους εξελιξης γιατι δεν μετρουσε σε καποια σοβαρη κατηγορια οπως ειναι το jwrc τοτε που ειχε βγει.Παραπανω ιδιωτες τα τρεχανε.Οσο για την γεφυρα ειναι γεγονος.Το 106 δεν εχει.Αλλα φανταστειτε το 106 χωρις γεφυρα και χωρις την ακαμψια που δινει μια γεφυρα ειχε κρατημα φοβερο και τρομερο κατι που οι αλλοι με τις γεφυρες ηταν αιωνες πισω (βλεπε CLIO).Mονο τα WILLIAMS φτανανε σε τετοια κρατηματα (και παραπανω)αλλα και με μετατροχια αραχνες.Τασο μην ξεχνας πως και το MAXI στο ιδιο πατωμα με τα απλα RALLYE βασιζετε.Δεν θα κατσω να τα αναλυσω ολα τωρα γιατι ειναι και ποιο καινουργιο μοντελο το 206 και εξεληχτηκε για κατηγορια WRC και οχι οπως το 106.Κακα τα ψεματα το 206 σας και το 206 WRC το μονο που εχουν ιδιο ειναι το σημα-ονομα-τζαμια στα παραθυρα.Οπως και το STI IMPREZA δεν εχει καμια σχεση ως προς το WRC.Βεβαια στο 206 δεν το κοιταξαν σε HOMOLOGATION (τουλαχιστον οχι ακομα) σε σχεση με το 106 για να μπορεσουν να το στησουν και καλα.Αυτο πιστευω θα αρχισει να γινετε οταν αποσυρθουν σιγα σιγα τα 106 και αλλαξουν κατηγορια σε Ε.Φανταστειτε ομως να βγαζανε το 106 σε WRC.Πως το βλεπατε μετα Question Και μην ξεχνατε οτι το καλυτερο αμαξι ολων τον εποχων παντος εδαφους μεχρι και τωρα ηταν ειναι και θα ειναι το 205 T16 EVOLUTION 2 του 1986.Και αν δεν ειχε καταργηθει το GROUP B θα τα βλεπαμε το 1987 στο GROUP C με πανω απο 1000 PS.Αρα κυριοι οτι θελουν κανουν.Ετυχε να ειναι το 206 και εγινε WRC βασει κανονισμων.Θα μπορουσε να ειναι ενα 106 με προφυλακτηρες τερατα πχ.Δεν ειναι ιδια και δεν τα συγκρινω( οχι τιποτα αλλο αλλα βλεπω να τρωω σουτ απο το CLUB Laughing Laughing )Παντως για να καταλαβετε οταν βρεθουμε πολυ ευχαρηστως να σας κανω μια βολτα για να καταλαβετε την αισθηση και μονο πως ειναι να οδηγας ενα καρτ σε μεγεθος αυτοκινητου.

Υ.Γ.Μακη καντους μια βολτα να δουνε λιγο Wink Εεεεεεεε περιμενε πρωτα να σου στειλω τις ραβδους και μετα Laughing Laughing
alemao - Τρι 26 Αύγ 2003, 11:55:58
Θέμα δημοσίευσης:
μην συνεχιζετε γιατι δεν βγαινει ακρη και θα λεμε συνεχεια τα ιδια πραγματα.
εμεις υποστηριζουμε τα 106, εσεις το 206 και λογικό είναι Very happy
παντως και τα 2 (για να συμφιλιωθουμε Cool ) βαζουμε τα γυαλια σε πολλους οταν ερχονται τα βουνα και οι φιδισιοι δρομοι.
Ευχαριστιέμαι πολύ το 206 της Γιωργίας στις στροφές και ας είναι μόνο 75 άλογα.
μπορει καποιος να οδηγει ραλλύ και να ειναι κουλος και να τον περασει σε στροφη καποιος τρελλάρας με 206 1,1 Very happy όλα είναι θέμα χεριών Wink

ΣΩΣΤΟΣ; Twisted evil
Sidobre - Τρι 26 Αύγ 2003, 11:56:43
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε πάλι τσίπουρα πίνεις και δεν διαβάζεις; Το απλό 206 με το WRC το είπαμε ΔΕΝ έχουν καμμία σχέση.

Αλλά όπως βγάλαν τα 106 Rallye με homologation το ίδιο κάνανε με τα 1,6 16v 206. Tην έχει την homologation. Εντάξει δεν έχει Group N και αυτό γιατί τα έγραψα παραπάνω. Πολιτισμός! Είναι μια λέξη που κάθε μέρα θα μας "τρώει" και παραπάνω....

Θα σας πω εγώ με τον Euro IV που δεν επιτρέπει ούτε τελικό καζανάκι να αλλαξεις.... Laughing Laughing Laughing Laughing
alemao - Τρι 26 Αύγ 2003, 12:07:29
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Βρε πάλι τσίπουρα πίνεις και δεν διαβάζεις; Το απλό 206 με το WRC το είπαμε ΔΕΝ έχουν καμμία σχέση.

Αλλά όπως βγάλαν τα 106 Rallye με homologation το ίδιο κάνανε με τα 1,6 16v 206. Tην έχει την homologation. Εντάξει δεν έχει Group N και αυτό γιατί τα έγραψα παραπάνω. Πολιτισμός! Είναι μια λέξη που κάθε μέρα θα μας "τρώει" και παραπάνω....

Θα σας πω εγώ με τον Euro IV που δεν επιτρέπει ούτε τελικό καζανάκι να αλλαξεις.... Laughing Laughing Laughing Laughing

Έμαθα όμως ότι τα καζανάκια "Νιαγάρας" περάσανε τα τεστ ρύπων Laughing Laughing Laughing
ΝΙΚΟΣ - Τρι 26 Αύγ 2003, 12:11:29
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον.........Να θεσω μια ερωτηση.Με πηρε πριν εκεινος ο πυροβολημενος ο Γκαλφας και με ρωτησε για την εισαγωγη απο το 206 το αγωνιστηκο (ξερεις Τασο..σαν εκεινη που ειχες βαλει παλια φωτο) να την βαλουν σε 106.Για πειτε.......γινετε Question Λογικα παντως πρεπει να γινετε Shocked
pugsang - Τρι 26 Αύγ 2003, 12:14:44
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.tfrc.gr/modules.php?name=XForum&file=viewthread&tid=1870

Για κοιτα εδω
ΝΙΚΟΣ - Τρι 26 Αύγ 2003, 12:18:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ενδιαφερον ακουγετε Μακη.Τελος παντων φευγω τωρα γιατι εχω να παω και Θεσσαλονικη και τα λεμε μετα
Ronin - Τρι 26 Αύγ 2003, 14:24:17
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
εχω να παω και Θεσσαλονικη και τα λεμε μετα

Μετα....Αυριο θες να πεις....
Τι εχεις δηλαδη και θα τα πουμε μετα???
Ενα κουβαδακι εχεις...... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

.....Νικολα,ελπιζω ολα αυτα που λεμε να τα παιρνεις στο χαβαλε ετσι?Τι να κανω ρε μορφεα,μου αρεσει να σε πειραζω...
ΝΙΚΟΣ - Τετ 27 Αύγ 2003, 08:52:49
Θέμα δημοσίευσης:
Πανο δεν παρεξηγω με τιποτα..λεγε οτι θες Wink

Υ.Γ.Παρε το κουβαδακι σου και πετα το Laughing Laughing Laughing
Ronin - Τετ 27 Αύγ 2003, 09:19:38
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Παρε το κουβαδακι σου και πετα το Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Μπα δεν χρειαζετε να το πεταξω......
Πεταει απο μονο του Wink Wink Wink Wink Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες