206club-admin έγραψε: |
Στο profile http://www.206club.gr/forum/profile.php?mode=editprofile σας στη θέση Car Model (Μοντέλο αυτοκινήτου) παρακαλείστε να χρησιμοποιήσετε το παρακάτω format:
Μάρκα Κυβικά (Βαλβίδες) Μοντέλο (Έτος Κατασκευής) δηλαδή, αποδεκτά είναι τα παρακάτω : Peugeot 206 1.1 (8V) XN (2000) Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2000) Peugeot 206 1.6 (8V) XT (2000) Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2001) Peugeot 206 1.6 (16V) XS2 (2002) Peugeot 206 2.0 (16V) GTi (2001) Peugeot 206 2.0 (16V) GT (2001) Τα παραπάνω γίνονται για στατιστικούς λόγους. Αν κάποιοι δεν τα δηλώσουν σύμφωνα με τα παραπάνω, οι υπολογισμοί που γίνονται θα είναι λανθασμένοι και δεν θα οφελήσουν κανέναν... Ευχαριστούμε άλλη μια φορά για την κατανόησή σας... ΥΓ: Όποιοι δεν γνωρίζουν πως να περάσουν τα στοιχεία του αυτοκινήτου τους, μπορούν να στείλουν ένα pm ή ένα email στον admin και θα το κανονίσει αυτός. |
Vini έγραψε: | ||
Κύριε Site Admin σας παρακαλώ, προσπαθώ να βάλω το Peugeot 206 1.6 (16V) XS2 (2002) όπως μου προτείνετε, αλλά δεν χωράει.... ![]() ![]() ![]() ![]() Πείτε μου τι να κάνω? ![]() ![]() |
Στο profile http://www.206club.gr/forum/profile.php?mode=editprofile σας στη θέση Car Model (Μοντέλο αυτοκινήτου) παρακαλείστε να χρησιμοποιήσετε το παρακάτω format:
Μάρκα Κυβικά (Βαλβίδες) Μοντέλο (Έτος Κατασκευής) δηλαδή, αποδεκτά είναι τα παρακάτω : Peugeot 206 1.1 (8V) XN (2000) Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2000) Peugeot 206 1.6 (8V) XT (2000) Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2001) Peugeot 206 1.6 (16V) XS2 (2002) Peugeot 206 2.0 (16V) GTi (2001) Peugeot 206 2.0 (16V) GT (2001) Τα παραπάνω γίνονται για στατιστικούς λόγους. Αν κάποιοι δεν τα δηλώσουν σύμφωνα με τα παραπάνω, οι υπολογισμοί που γίνονται θα είναι λανθασμένοι και δεν θα οφελήσουν κανέναν... Ευχαριστούμε άλλη μια φορά για την κατανόησή σας... ΥΓ: Όποιοι δεν γνωρίζουν πως να περάσουν τα στοιχεία του αυτοκινήτου τους, μπορούν να στείλουν ένα pm ή ένα email στον admin και θα το κανονίσει αυτός. |
Vini έγραψε: |
Κύριε Site Admin σας παρακαλώ, προσπαθώ να βάλω το Peugeot 206 1.6 (16V) XS2 (2002) όπως μου προτείνετε, αλλά δεν χωράει.... ![]() ![]() ![]() ![]() Πείτε μου τι να κάνω? ![]() ![]() |
theflame έγραψε: |
Mr.Admin :D Excuse me.... ![]() Το δικό μου αμαξάκι δεν είναι στην κατάσταση! ![]() Το Peugeot 206 1.4 (8V)XS2 (2002) που έχω βάλει είναι ΟΚ; ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Εγώ λέω να αφήσετε τα XS2 και XS3, γιατί η δήλωση της ημ/νίας αρκεί. Τώρα, εάν κάποιος έχει XS 2002 χωρίς Multiplex, είναι πληροφορία που χρειάζεται;
|
Miltellas έγραψε: |
Επίσης, χρειάζεται να λέμε και ότι είναι Peugeot;;!! Who knows? Admin knows.... |
Johnny έγραψε: |
Υ.Γ. Δεν έχω καταλάβει ποια είναι ακριβώς τα μέλη του club που ασχολούνται με το site. Δεν ξέρω αν γίνομαι αδιάκριτος βέβαια... ![]() |
206Tomcat έγραψε: |
Εγώ αυτό το οποίο θα πρότεινα για την καλύτερη λειτουργία του forum κυρίως είναι να φτιαχτεί ένα είδος search engine για τα post.Ετσι ώστε κάποιος ο οποιός ενδιαφέρεται για ένα θέμα να μην αναλώνεται μόνο στα καινουργια topics αλλά να μπορεί να συμβουλεύεται και απόψεις οι οποιέ είχαν διατυπωθεί στο παρελθόν! |
1) Πρέπει όλοι αναγκαστηκά να διορθώσουν το προφίλ τους γιατί τώρα στη θέση που γράφαμε το επάγγελμά μας γράφει το μοντέλο του 206 μας |
2) Θα πρέπει να υπάρχει και μια περιοχή π.χ. 30χ5 χαρακτήρες για σχόλια (π.χ. να γράφει ο καθένας τι ακριβώς προσθήκες-μετατροπές έχει το αυτοκίνητό του) εμένα πάντως θα με βοηθούσε ΠΟΛΥ!! (βέβαια κάποιο ίσως να θέλανε ολόκληρο server απλά για να αναφέρουν τις μετατροπές τους... ![]() ![]() |
3) Σήμερα που συνθέθηκα έχω πρόβλημα με το layout της σελίδας.Δουλεύω σε ανάλυση 1024χ768 αλλά με ένα μεγάλο Taskbar στα δεξιά της οθόνης. Ενώ μέχρι σήμερα όλα ήταν καλά τώρα για να βλέπω όλο το κείμενο ενό post πρέπει να κάνω scroll της κάτω μπάρας τoυ Explorer...Δεν ξέρω τι άλλαξε, γιατί και αν μπορεί να διορθωθεί αλλά νομίζω ότι καλό θα ήταν να μπορούσε ο καθένας να επιλέξει στο προφίλ του για τη μέγεθος παραθύρου θα ήθελα να είναι βελτιστοποιημένο το layout του forum. |
Ευχαριστώ |
chatasos έγραψε: | ||
Αυτό μάλλον παρατηρείται σε συγκεκριμένα topics και οφείλεται στο ότι σε μερικά posts το κείμενο δεν δέχεται κάποιο "enter" ή στο ότι κάποια εικόνα του topic είναι αρκετά πλατιά. |
DimiP έγραψε: |
Μετα την τελευταια αναβαθμιση του forum παρατηρω οτι αφαιρεθηκε η χαλασε (![]() Πανω δεξια παλια ελεγε: View 50 posts since last visit Τωρα λεει: View posts since last visit. και μονο εαν πατησουμε επανω (κλικ) θα ανοιξει νεα σελιδα που θα αναγραφει τον αριθμο των posts. Προσωπικα εβρισκα ιδιαιτερα χρησιμο το να ξερω απο πριν τον ογκο των posts γιατι ετσι εαν ηταν μεγαλος και δεν προλαβαινα δεν τα διαβαζα αλλα εκανα logout. Τωρα (οπως και πριν) αν κανεις κλικ και ανοιξεις τη σελιδα με τα posts που δεν εχεις διαβασει το συστημα καταλαβαινει οτι τα διαβασες και ακομη κιαν κλεισεις τη συνδεση σου χωρις να τα ανοιξεις 1-1 , χανεις τα παντα. δηλ. την επομενη φορα θα ειναι "διαβασμενα" κιας μην τα διαβασες στην πραγματικοτητα. Ετσι ξεροντας το ποσα ειναι αυτα , και αν δεν προλαβαινεις απλα δεν τα διαβαζεις εκεινη την ωρα αλλα αργοτερα. Τωρα... ετσι και θες να δεις ποσα ειναι πρεπει να τα διαβασεις κιολας. Αν κανω λαθος διορθωστε με. Γιατι αυτο παιδια; Φτιαχνεται ; μηπως ειναι απλα μια παραληψη καποιας μεταβλητης ; |
DimiP έγραψε: | ||
Δεν καταλαβαινω τι γινεται , Αφου διαβασα τα posts κανω ενα refresh και νατο ! εμφανιστηκε το νουμερο που δειχνει τα posts στην 1η σελιδα. Τι να πω sorry για το post. Θελει refresh αυτο ειναι. |
DimiP έγραψε: |
οχι! και ειμαι καθετος !!!
πειτε οτι θελετε, αλλα εδω ειναι Ελλαδα (ακομη) και το site Ελληνικο. Αν θελει ο "ξενος" να γραψει ας γραψει Ελληνικα(να παει να μαθει) ή ας γραψει Αγγλικα και οποιος θελει ας του απαντησει. Δηλ. στα Γαλλικα η Ισπανικα boards που οι 2 αυτες χωρες ειναι απο τις πιο "σωβινιστικες" ως προς τη γλωσσα τους -και καλα κανουν- θα βρει κανεις Αγγλικα; ή μηπως Ελληνικα;;; οχι! την αποψη μου λεω γιατι ρωτησατε. |
chatasos έγραψε: |
Όποιοι κύριοι (& κυρίες) έχουν στείλει φωτογραφίες του 206 τους, από σήμερα θα μπορούν να τα απολαμβάνουν σε μικρογραφίες στην κεντρική σελίδα του forum (κάτω αριστερά).
Οι υπόλοιποι σπεύσατε !!!!! |
Από σήμερα έχουν προστεθεί (μετά από αρκετό κόπο) 4 forums από το παλιό μας board, αυτό που είχε αρχίσει ο Νίκος (Vini).
Έτσι για να θυμόμαστε τι λέγαμε τότε.... ΥΓ: Τα forums/topics θα παραμείνουν κλειδωμένα. |
Sidobre έγραψε: |
... και που θα φτάσουμε αύριο.... |
Αλεξανδρος το Σαβ Ιούν 15, 2002 23:20 έγραψε: |
Θέμα δημοσίευσης: Το χρωμα του Forum -------------------------------------------------------------------------------- Προς WEBmasters: Κατα τυχη απο τα Links πετυχα το φορουμ των Σλοβενων(Μα ποιος ειναι αυτος ο κυριος Gris Sidobre αραγε? 8) )το οποιο χρησιμοποιει την ιδια μηχανη με εμας Τα χρωματα που χρησιμοποιουν πιστευω οτι ειναι πιο ζεστα και ταιριαζουν καλυτερα με την αρχικη μας σελιδα(οπως πιο ζεστα ηταν και αυτα του προηγουμενου φορουμ κατα την γνωμη μου παντα ) Μηπως θα επρεπε να τα αλλαξουμε?(χωρις παρεξηγηση αλλωστε εχετε κανει ηδη φανταστικη δουλεια και εχετε ξοδεψει απειρες ωρες) |
Αλεξ@νδρος έγραψε: | ||
Eιδατε που σας τα ελεγα?Μπραβο .Εσεις το βελτιωσατε ακομα περισσοτερο Φανταστικο ![]() |
lia206cc έγραψε: |
Α!!! και κάτι άλλο... δεν θα ήταν καλό να υπήρχε printable version στα topic? Δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη αυτή η δυνατότητα, αλλά όσες φορές δοκίμασα να εκτυπώσω κάποια σημεία που μ' ενδιέφεραν, το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό! |
chatasos έγραψε: | ||
Ready...... ![]() ![]() ![]() Εννοείται ότι εικόνες που είναι στην υπογραφή και το avatar δεν φαίνονται. |
lia206cc έγραψε: |
Υ.Γ. : Κύριοι, υπάρχει κάτι που δεν κάνετε ;;; ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Mμμμμ..... Aυτό σηκώνει συζήτηση... θα πρέπει να το σκεφτώ αρκετά! |
DimiP έγραψε: | ||||
υπαρχει, υπαρχει! δεν κανονιζουν τα tour και τις συναντησεις τις μερες που δεν δουλευω !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Από σήμερα έχουν προστεθεί (μετά από αρκετό κόπο) 4 forums από το παλιό μας board, αυτό που είχε αρχίσει ο Νίκος (Vini).
Έτσι για να θυμόμαστε τι λέγαμε τότε.... ΥΓ: Τα forums/topics θα παραμείνουν κλειδωμένα. |