volvos έγραψε: |
νομιζω οτι αξιζει ενα τοπικ ![]() ![]() |
kane έγραψε: |
λάδι η θάλασσα ε? |
salex έγραψε: |
Αυτό είναι που λένε "γ@μώ το σόι μου"! |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
MEMsound έγραψε: |
Μηπως η Ναιλα ειναι ξαδελφη καποιου αλλου και εχουμε ακρες?
χαχαχαχα!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sod έγραψε: | ||
Εχουμε καναν πολυ μαυρο στη λεσχη???? |
Pughell έγραψε: | ||
Κρυβε λογια μην βγει η παντοφλα... ![]() ![]() ![]() |
sod έγραψε: | ||
Εχουμε καναν πολυ μαυρο στη λεσχη???? |
kane έγραψε: |
Μη μπει μονο η γυναικα του στιβ και διαβασει τι γραφει,θα του φερει το ποδηλατο στο κεφαλι. ![]() ![]() ![]() |
Pughell έγραψε: |
Αμα του το φερει στο κεφαλι καλα ειναι...Υπόθετο μην παει να το βαλει,οχι τιποτα αλλο αλλα αντε να εξηγησεις οτι αυτο που προεξεχει απο τον πατο του ειναι το πηρουνι και οχι κατι αλλο. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
recife_rallye έγραψε: |
Σαλεξ τα μοντελα προτιμουν ποδοσφαιριστες ![]() ![]() |
Παλτό, ε παλτό! |
vamvakoolas έγραψε: |
σχετικα με τη φωτο
Ποιο νησι ειναι? ![]() |
kovac έγραψε: | ||
Εγώ αναρωτιόμουν για το καράβι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καμιά Σαλαμίνα την κόβω...οικονομική κρίση βλέπεις!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Το καράβι δεν ξέρω που πηγαίνει, αυτό που ξέρω είναι τί το σέρνει!
(Κι ότι ετοιμαζόμαστε να αποκτήσουμε μέλη με ποδήλατα ενσωματωμένα στον πρωκτό χάριν της ξαδέρφης μου) |
206kwn έγραψε: |
salex πόσα προγράμματα πρέπει να αγοράσει κάποιος για να πάρει το ticket να μπεί στη λίστα αναμονής? ![]() ![]() |
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΞΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι εγινε ρε παιδια ? εμενα η ξαδερφη μου ειναι καλογρια ![]() |
φημες λενε οτι ο καταφρακτος πηρε τηλ το σαλεξ ζητωντας επανασυνδεση με αυτον και το σοι του
χαχαχαχαχαχαχαχα |
6
(ο Steve παρακαλείται να συμπληρώσει το επόμενο, ξέρεις εσύ κουφ@λα) |
vamvakoolas έγραψε: |
θα (ξανα)παρουσιαστω
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/16006 ![]() |
φημες λενε οτι ο καταφρακτος πηρε τηλ το σαλεξ ζητωντας επανασυνδεση με αυτον και το σοι του
χαχαχαχαχαχαχαχα |
206kwn έγραψε: |
salex υπάρχει κάποια......................... έκπτωση για τα επίσημα μέλη ![]() ![]() |
recife_rallye έγραψε: |
Ο εβραιος δεν μπορει να κοιμηθει εδω και μια βδομαδα απο τοτε που βαλατε τη φωτο της ''ασχημης''.Ονειρευεται πως ειναι το καρτελακι στη φωτο ![]() ![]() ![]() |
ath7 έγραψε: |
Αλλα τωρα εχεις ταξει την ξαδερφη του Steve!!!! Περιμενουμε! |
me dedomeno oti o steve einai megalo ntoubloooo
sas paroysiazo ti ksaderfi toy http://www.youtube.com/watch?v=nXRo393s3Nk |
RoadRunner122 έγραψε: |
Απωρώ πώς και δεν έχετε καταπιαστεί ακόμα με τη ξαδέρφη του iceage ![]() ![]() ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: |
Απωρώ πώς και δεν έχετε καταπιαστεί ακόμα με τη ξαδέρφη του iceage ![]() ![]() ![]() |
τωρα το ανεβαζω facebook
σοφος ανθρωπος ο σαλεξ που δεν εχει φατσοβιβλιο |
manosm3 έγραψε: |
Στέλιο, θα κατέβουμε κάτω με τα κουμπούρια;
http://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/292400/epesa-thuma-sexoualikis-parenohlisis/ |
Παράθεση: |
αλλά μόλις είδε ότι το χέρι που την άγγιξε ήταν ξένου, την έλουσε κρύος ιδρώτας. |
Αν και ξαδέρφη μου, καλά της έκαναν!
Αφού δεν ήξερε που πήγε, δεν της φταίει κανένας. Εδώ στην Αγγλία, που είναι και πολιτισμένη χώρα, σε τσιμπάνε ανεξαρτήτως φύλλου. Στο Ντουμπάι τί περίμενε να της κάνουνε; |
στον ειχαν τσιμπησει πολλες φορες εκει στην αγγλια καλη μου για αυτο γυρισες πισω εεε? |