Steve έγραψε: |
Η Peugeot δεν κατασκευάζει παρμπριζ, όπως δεν κατασκευάζει και εγκεφάλους αυτοκινήτων και άλλα πολλά.
|
xalkiadakhs 207gt έγραψε: |
εντελως off αλλα μηπως γνωριζει κανενας....
εαν εμεις που εχουμε το rallue-gt μας """"σπασει""" το πισω τζαμι και πισω εννοω του πορτμπαγκαζ,,,((και παμε να το αλλαξουμε εκει οπου λετε οπου ολοι ακουμε καλα λογια ακομα και εδω στο ηρακλειο)) εαν ζητησουμε να μας βαλουν του rc που βγαινει σκουρο-φημε ετοιμο εαν θα μας το βαλουνε?απλη σκεψη εκανα μιας και διαβασα τα ποστ περι παρμπριζ και μιας το δικο μου ειναι χαρακωμενο οποτε μην παρεξηγηθω απο καποιους ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
p206Mike έγραψε: | ||
κατα δεύτερον δεν είπα οτι κατασκευάζει είπα το εργοστασιακό, ![]() |
Steve έγραψε: | ||||
![]() |
207gtmx έγραψε: |
Δεν τίθεται θέμα σε αυτό, αν κάποιος ψάξει το λιονταράκι στα τζάμια(!) και δεν το βρει στο παρμπριζ(!) και κολλήσει σε αυτό(!), συγνώμη αλλά θα είναι και λίγο......
Τί ποιο απλό από ένα πετραδάκι που προκάλεσε ζημιά; Αν είναι ψαγμένος (ή φαναρτζής), μπορεί να διαπιστώσει αν το αυτοκίνητο είναι τρακαρισμένο πολύ απλά και θα κοιτάξει αλλού. Δεν θα ήθελα να θίξω κανέναν με το μήνυμά μου. Καλημέρα σε όλους |
ironman02 έγραψε: |
Τελικά ξέρουμε αν το παρμπριζ που θα μπεί μετά είναι και αυτό αθερμικό? Μπαίνει το ίδιο με το οποίο έρχεται από το εργοστάσιο? |
drdino έγραψε: |
Aφού άγχεστε τόσο πολύ, γιατί δεν πάτε στην peugeot να το αλλάξετε; |
SnakeMJK έγραψε: |
στην μαμά πεζό θα πρέπει να τα βάλεις απ την τσέπη σου και μετά να περιμένεις την αποζημίωση απ την ασφαλιστική... |
SnakeMJK έγραψε: |
στην μαμά πεζό θα πρέπει να τα βάλεις απ την τσέπη σου και μετά να περιμένεις την αποζημίωση απ την ασφαλιστική... |
drdino έγραψε: | ||
Ok, αν δεν έχει κανείς τα λεφτά άμεσα δεκτό. |
marios_207_GT έγραψε: |
Υ.Γ.1 κάποια άτομα διάβασα οτι παραλάβατα την ίδια μέρα, εμένα μου ειπαν οτι θέλουν τουλάχιστον ένα 24ωρο το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο ωστε να στεγνώσουν οι κόλλες. |
marios_207_GT έγραψε: |
Κι εμένα κάποιοι βάνδαλοι φρόντισαν να σπάσουν το παρμπρίζ και πάω για αλλαγή. Αρχικά πέρασα απο την carglass που είναι επι της Λ. Αθηνων. Μάγκες ΜΑΚΡΙΑ και το ξαναλέω ΜΑΚΡΙΑ. ο τύπος γύρισε και μου ειπε οτι για την αλλαγή του παρμπριζ πρέπει να βγουν όλα τα πλαστικά του ταμπλό-κονσόλας. Ευτυχώς πέρασα μια βόλτα απο Πεζο και μου είπαν κατηγορηματικα οτι το μόνο που βγαίνει είναι οι υαλοκαθαριστηρες+ ενα πλαστικό που ειναι στο εν λόγω σημείο. Το μόνο που με "ανησύχησε" από την κουβέντα σας είναι για μη ολική αποζημίωση απο την ασφαλιστική. Στο δικό μου συμβόλαιο δεν υπάρχει κάποια απαλλαγή ούτε και κάποιο όριο για θραύση κρυστάλων (κάποια έχουν μέχρι 1500 ευρώ). Υπάρχει άτομο που δεν πληρώθηκε απο την ασφαλιστική του???
Υ.Γ.1 κάποια άτομα διάβασα οτι παραλάβατα την ίδια μέρα, εμένα μου ειπαν οτι θέλουν τουλάχιστον ένα 24ωρο το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο ωστε να στεγνώσουν οι κόλλες. Υ.Γ.2 Η αλλαγή όπως είπαν θα γίνει απο εξειδικευμένο άτομο και όχι απο το μάστορα που έχουν εκεί, έτσι είπαν τουλάχιστον |
ironman02 έγραψε: |
Τα παρπριζ που βάζουν είναι αθερμικά όπως το μαμά? |
vasilisalessia έγραψε: |
κανονικα αφου το πηρες απο τη πεζω θα επρεπε να γραφει πεζω.εμενα η αντιπροσωπεια που το πηγα οταν το εσπασα μου ειχε πει οτι το ιδιο με της πεζω αλλα χωρις το σηματακι εκανε 370 μαζι με περαστικα και το ιδιο αλλα με σηματακι 500 με περαστικα.η διαφορα τους ητανε το σηματακι.και μου εξηγησε οτι η εταιρεια το φτιαχνει και το βαζει το σηματακι για λογαριασμο της πεζω.αλλα η πεζω το πουλαει πιο ακριβα.οποτε η αντιπροσωπεια το πηρε απο την εταιρεια και οχι απο τη πεζω ως γνησιο.αλλα ειναι το ιδιο.κοιτα μονο να εχει το φιλτρακι αναμεσα το αντιλιακο και οκ μετα. |