PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 207 - Αλλαγή παρμπρίζ GT

vagelis207 - Τρι 23 Μάρ 2010, 21:05:17
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Αλλαγή παρμπρίζ GT
Παιδια καλησπερα.
Δυστηχως το μπροστινο παρμπριζ μας αφησε χρονους λογω πετρας Crying or Very sad
Τελικα θα παω στην autoglass για αλλαγη λογω του οτι δεν θα πληρωσω τιποτε επειδη εχω θραυση και συνεργαζεται με την ασφαλεια μου και θα τα κανουν ολα κατευθειαν.Εχει κανεις αποψη για τη συγκεκριμενη εταιρια?
Επισης το παρμπριζ που θα μπει ειναι PILKIΝGTON.Nομιζω οτι ειναι καλη μαρκα σωστα?
Ευχαριστω πολυ!
ironman02 - Τρι 23 Μάρ 2010, 21:15:24
Θέμα δημοσίευσης:
Απ'οτι έχω ακούσει καλή είναι η εταιρία. Εκεί νομίζω είχε αλλάξει και ο πατέρας μου το πίσω τζάμι και είναι οκ μέχρι τώρα. Απλά απ'όσο ξέρω το παρμπρίζ που έχει το 207 είναι αθερμικό. Αυτό που θα σου βάλει θα είναι επίσης? Δεν έχω ιδέα από μάρκες....
Giwrgos207GT - Τρι 23 Μάρ 2010, 22:52:23
Θέμα δημοσίευσης:
και σημερα ειχαμε κουβεντα για τα τζαμια (λογο φιμε)και μου λεει ενα παλικαρι οτι τα PILKIΝGTON ειναι το κορυφαιο τζαμι οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα.τωρα τι να σου πω και εγω σημερα το εμαθα...αχρειστεσ να μασ ειναι οι αλλαγες και να μην σου ξανατυχει ποτε ..
p206Mike - Τρι 23 Μάρ 2010, 23:32:11
Θέμα δημοσίευσης:
Θα λεγα να τους ρωτήσεις αν βάζουν το εργοστασιακό, λογικά αυτό θα βάζουν.
Αν ναι, τότε το βάζεις κανονικά, σε επίσκεψή μου για επισκεύη παλαιότερα έδειξαν επαγγελματίες + το ότι δεν ασχολήθηκα καθόλου με πληρωμές και τρεξίματα σε ασφάλιστικές.
Steve - Τρι 23 Μάρ 2010, 23:42:16
Θέμα δημοσίευσης:
Η Peugeot δεν κατασκευάζει παρμπριζ, όπως δεν κατασκευάζει και εγκεφάλους αυτοκινήτων και άλλα πολλά.

Τα Pilkington είναι αυτά που βάζει εκ του εργοστασίου στα 206 η Peugeot ενώ η πιστοποίηση του κάθε τζαμιού (εκεί που έχει τα πολλά γραμματάκια σε μια από τις γωνίες στο τζάμι) είναι η E3 43R (ή κάτι τέτοιο).
xalkiadakhs 207gt - Τετ 24 Μάρ 2010, 00:57:44
Θέμα δημοσίευσης:
εντελως off αλλα μηπως γνωριζει κανενας....
εαν εμεις που εχουμε το rallue-gt μας """"σπασει""" το πισω τζαμι και πισω εννοω του πορτμπαγκαζ,,,((και παμε να το αλλαξουμε εκει οπου λετε οπου ολοι ακουμε καλα λογια ακομα και εδω στο ηρακλειο))
εαν ζητησουμε να μας βαλουν του rc που βγαινει σκουρο-φημε ετοιμο εαν θα μας το βαλουνε?απλη σκεψη εκανα μιας και διαβασα τα ποστ περι παρμπριζ και μιας το δικο μου ειναι χαρακωμενο οποτε μην παρεξηγηθω απο καποιους
Wink Wink Wink Wink Wink
p206Mike - Τετ 24 Μάρ 2010, 01:11:34
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Η Peugeot δεν κατασκευάζει παρμπριζ, όπως δεν κατασκευάζει και εγκεφάλους αυτοκινήτων και άλλα πολλά.

Μεγάλε χαίρε καταρχην,
κατα δεύτερον δεν είπα οτι κατασκευάζει είπα το εργοστασιακό, Razz
207gtmx - Τετ 24 Μάρ 2010, 08:35:03
Θέμα δημοσίευσης:
xalkiadakhs 207gt έγραψε:
εντελως off αλλα μηπως γνωριζει κανενας....
εαν εμεις που εχουμε το rallue-gt μας """"σπασει""" το πισω τζαμι και πισω εννοω του πορτμπαγκαζ,,,((και παμε να το αλλαξουμε εκει οπου λετε οπου ολοι ακουμε καλα λογια ακομα και εδω στο ηρακλειο))
εαν ζητησουμε να μας βαλουν του rc που βγαινει σκουρο-φημε ετοιμο εαν θα μας το βαλουνε?απλη σκεψη εκανα μιας και διαβασα τα ποστ περι παρμπριζ και μιας το δικο μου ειναι χαρακωμενο οποτε μην παρεξηγηθω απο καποιους
Wink Wink Wink Wink Wink

Μπορείς να τους πεις να σου βάλουν από Rallye/Gt facelift που είναι το ίδιο μοντέλο (στα χαρτιά-γραφειοκρατικά κλπ) και είναι φιμέ από το εργοστάσιο.
Steve - Τετ 24 Μάρ 2010, 11:00:32
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:
Steve έγραψε:
Μεγάλε χαίρε καταρχην,
Κούκλα μου δεν είπες κάτι λάθος, απλά επειδή και εγώ είχα ψαχτεί (τρις) επί του θέματος, το έγραψα για να μην ψάχνει κανείς να βρει το λιονταράκι και την στάμπα PEUGEOT στο παρμπριζ και στα άλλα τζάμια Laughing
ironman02 - Τετ 24 Μάρ 2010, 11:12:55
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά ξέρουμε αν το παρμπριζ που θα μπεί μετά είναι και αυτό αθερμικό? Μπαίνει το ίδιο με το οποίο έρχεται από το εργοστάσιο?
207gtmx - Τετ 24 Μάρ 2010, 12:01:59
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
p206Mike έγραψε:
Steve έγραψε:
Μεγάλε χαίρε καταρχην,
Κούκλα μου δεν είπες κάτι λάθος, απλά επειδή και εγώ είχα ψαχτεί (τρις) επί του θέματος, το έγραψα για να μην ψάχνει κανείς να βρει το λιονταράκι και την στάμπα PEUGEOT στο παρμπριζ και στα άλλα τζάμια Laughing

Δεν τίθεται θέμα σε αυτό, αν κάποιος ψάξει το λιονταράκι στα τζάμια(!) και δεν το βρει στο παρμπριζ(!) και κολλήσει σε αυτό(!), συγνώμη αλλά θα είναι και λίγο......
Τί ποιο απλό από ένα πετραδάκι που προκάλεσε ζημιά;
Αν είναι ψαγμένος (ή φαναρτζής), μπορεί να διαπιστώσει αν το αυτοκίνητο είναι τρακαρισμένο πολύ απλά και θα κοιτάξει αλλού.

Δεν θα ήθελα να θίξω κανέναν με το μήνυμά μου.

Καλημέρα σε όλους
SnakeMJK - Τετ 24 Μάρ 2010, 12:10:35
Θέμα δημοσίευσης:
207gtmx έγραψε:
Δεν τίθεται θέμα σε αυτό, αν κάποιος ψάξει το λιονταράκι στα τζάμια(!) και δεν το βρει στο παρμπριζ(!) και κολλήσει σε αυτό(!), συγνώμη αλλά θα είναι και λίγο......
Τί ποιο απλό από ένα πετραδάκι που προκάλεσε ζημιά;
Αν είναι ψαγμένος (ή φαναρτζής), μπορεί να διαπιστώσει αν το αυτοκίνητο είναι τρακαρισμένο πολύ απλά και θα κοιτάξει αλλού.

Δεν θα ήθελα να θίξω κανέναν με το μήνυμά μου.

Καλημέρα σε όλους

Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα... Κ η αλήθεια είναι ότι πολλοί το τσεκάρουν. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι φωτογραφίες πριν την αντικατάσταση, ώστε να δείξεις στον άλλον ότι δεν ήταν κάποια τρελή ζημιά.
Steve - Τετ 24 Μάρ 2010, 17:00:23
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Τελικά ξέρουμε αν το παρμπριζ που θα μπεί μετά είναι και αυτό αθερμικό? Μπαίνει το ίδιο με το οποίο έρχεται από το εργοστάσιο?
Ναι είναι και αυτό αθερμικό.
ypovoleas - Πεμ 25 Μάρ 2010, 00:04:01
Θέμα δημοσίευσης:
ειναι η εποχη τους τωρα?και μενα εχει ραγισει απο πετραδακι μαλλον και πρεπει να το παω για αλλαγη.ειχα την εντυπωση οτι εβαζαν το εργοστασιακο παρμπριζ και οχι καποιο αλλο.απο βδομαδα θα ρωτησω και γω και θα σας πω.
saikoe_39 - Πεμ 25 Μάρ 2010, 02:34:42
Θέμα δημοσίευσης:
και μενα την εφαγε..!!!!!!

το πηγα και εκαναν και καλα κατι τοπικα στο ραγισμα..αλλα ανοιξε πιο πολυ Confused

σε αλλο 207 που ειχα δει με αλλαγη παρμπριζ (στην carglass)...το νεο ηταν αρκετα πιο ανοιχτο σε χρωμα απο το νορμαλ μαμα..!!!
δεν ξερω αν ηταν αθερμικο η οχι...αλλα με το εργοστασιακο ειχε διαφορα..!!!
spyros_rallye - Πεμ 25 Μάρ 2010, 09:33:19
Θέμα δημοσίευσης:
εγω επισης το αλλαξα πριν ενα μηνα, το συνεργειο μου ειπε οτι αυτο που φοραει απο τη μανα του ειναι η καλυτερη μαρκα (δεν θυμαμαι τωρα ποια ειναι) μετα ακολουθει το πιλιγκτον και μετα ολα τα υπολοιπα.Αυτα τα δυο λοιπον ειναι και τα πιο ακριβα και επειδη δεν πληρωνεις φραγκο εσυ αλλα η ασφαλιστικη σου λενε οτι αυτα τα δυο για να τα παραγγειλεις και να ερθουν περναει ενας μηνας...οποτε αναγκαστικα σε πανε σε πιο φθηνες μαρκες.
Παντως για μενα οπως το ειδα, επειδη εχει αρκετη δουλεια, σημαντικοτερο ρολο παιζει ο μαστορας που θα κανει την τοποθετηση να ειναι καλος παρα η μαρκα του παρμπριζ.
drdino - Πεμ 25 Μάρ 2010, 12:06:59
Θέμα δημοσίευσης:
Aφού άγχεστε τόσο πολύ, γιατί δεν πάτε στην peugeot να το αλλάξετε;
xalkiadakhs 207gt - Πεμ 25 Μάρ 2010, 15:18:58
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Aφού άγχεστε τόσο πολύ, γιατί δεν πάτε στην peugeot να το αλλάξετε;

ελα μου ντε...με αριθμο πλαισιου δεν παραγγελνονται αυτα?και ειδικα εαν εχεις και θραυση κρυσταλλων νομιζω οτι πρεπει να κανεις τα αδυνατα δυνατα να σου βαλουν το ιδιο κρυσταλλο-τζαμι...
αλλα στην μαστορια του φανοποιου νομιζω οτι δεν ειναι αναγκαιο να απευθυνθεις ειδικα στην αντιπροσωπεια,υπαρχουν και παραεξω πολυ καλοι φανοποιοι!!! Wink Wink Wink Wink Wink
SnakeMJK - Πεμ 25 Μάρ 2010, 16:12:51
Θέμα δημοσίευσης:
στην μαμά πεζό θα πρέπει να τα βάλεις απ την τσέπη σου και μετά να περιμένεις την αποζημίωση απ την ασφαλιστική...
spyros_rallye - Πεμ 25 Μάρ 2010, 16:55:34
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
στην μαμά πεζό θα πρέπει να τα βάλεις απ την τσέπη σου και μετά να περιμένεις την αποζημίωση απ την ασφαλιστική...

....και θα παρουν το λιγοτερο 500αρικο!
saikoe_39 - Πεμ 25 Μάρ 2010, 17:44:01
Θέμα δημοσίευσης:
530-550 αν δεν κανω λαθος εχει στην πεζο..!!!!!

πρέπει να πας να αφήσεις το όχημα εκει μια μερα..να περάσουν απο την ασφάλεια να το δουν….και μετα να το πιάσουν για να γίνει η αλλαγή…δλδ 2 μερες το οχημα μεσα..!!!
Η πλακά είναι ότι αρκετές ασφαλίστηκες πλεον…σου λενε αν το πας carglass δεν δίνεις φράγκο..δεν χρειάζεται να το δει εμπειρογνώμονας …κλπ…..ΑΛΛΑ αν το πας γενικά σε δικο σου συνεργείο-αντιπροσωπία …πρέπει να συμβάλεις περίπου και με ένα 10% από την τσεπη σου και να τρέχεις να τους στέλνεις μετα αποδείξεις κλπ..!!
drdino - Πεμ 25 Μάρ 2010, 19:17:39
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:

Ok, αν δεν έχει κανείς τα λεφτά άμεσα δεκτό.
dimkeras - Πεμ 25 Μάρ 2010, 21:11:06
Θέμα δημοσίευσης:
Στο δικό μου, επειδή το είδα προσφάτως, τα μικρά τριγωνικά στους καθρέπτες και το πίσω παρμπριζ γράφουν Pilkington, τα υπόλοιπα γράφουν Saint Gobain Securit. Και έχουν όλα σήμα το λιονταράκι.

Η οροφή δε ξέρω τί είναι, αύριο θα δω.
vagelis207 - Πεμ 25 Μάρ 2010, 21:43:07
Θέμα δημοσίευσης:
Pilkington θα μου βαλουν εμενα και μπροστα.Επειδη το τζαμι ειναι καλο ποιοτικως και επειδη δεν θα πληρωσω μια,γι'αυτο αποφασισα να το παω carglass.Ελπιζω και η τοποθετηση να ειναι και αυτη καλη.Βεβαια για την τοποθετηση και στην πεζω να πηγαινα και εκει θα ανησυχουσα.Οσο για το οτι δεν θα εχει το λιονταρακι πανω δεν με απασχολει καθολου απο τη στιγμη που ειναι εφαμμιλο με το μαμα.
SnakeMJK - Παρ 26 Μάρ 2010, 08:47:55
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:

Ok, αν δεν έχει κανείς τα λεφτά άμεσα δεκτό.

δεν είναι τόσο το θέμα των χρημάτων, αλλά είναι μεγάλη ταλαιπωρία. όπως είπαν και οι παραπάνω, θα πρέπει να αφήσεις το αμάξι μία ολόκληρη ημέρα στο συνεργείο, για να το πετύχει ο εμπειρογνώμονας. και μετά θα πρέπει να το πας ξανά άλλη ημέρα για την επισκευή. μετά άλλη μέρα να τρέχεις στην ασφαλιστική σου για την αποζημίωση, τράπεζες μετά κλπ. 3 μέρες άδεια τις έχεις στο νερό Razz
ypovoleas - Παρ 26 Μάρ 2010, 20:18:30
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια παρηγγειλα το παρμπριζ προχθες και σημερα το ειχαν φερει(χθες ηταν κλειστα)δλδ σε μια μερα και οχι 2 και 3 μηνες αναμονη που εγραψε ενα παιδι αν δεν κανω λαθος.τριτη θα παω να το περασουν.θα το παω στις 9 το πρωι και 5 το απογευμα θα ειναι ετοιμο να παω να το παρω.τι 2 μερες λετε και ενα μηνα,σε μια μερα θα ειναι ετοιμο.και το τζαμι ειναι το ιδιο με αυτο που φοραει τωρα και με σταμπα πεζο,ουτε carglass ουτε πιο σκουρο,ουτε ετσι,ουτε αλλιως,ακριβως το ιδιο.ολα τα κανονιζουν αυτοι με την ασφαλιστικη.τι να πω,τοσο τυχερος ειμαι?
vagelis207 - Παρ 26 Μάρ 2010, 21:05:43
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα αλλαχτηκε το παρμπριζ στην carglass και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Το παρμπριζ ειναι ακριβως ιδιο με το μαμα και δεν εχει καμια διαφορα στο χρωματισμο.πηγα στις 9 και 1 ημουν ετοιμος.Το παρμπριζ εχει εγγυηση εφ ορου ζωης.Και για την αφαιρεση που ειχα αγχωθει μη μου κανουν ζημια ολα οκ.Καλυψανε ολα τα μερη γυρω απο το παρμπριζ τις κολωνες μεσα εξω και το ταμπλο και δεν εγινε το παραμικρο.
Δεν ξερω σε αλλες πολεις αλλα εδω Πατρα τη συνηστω ανεπιφυλακτα.
Οσο για τη σταμπα της πεζω δεν με ενδιαφερει καθολου απο τη στιγμη που το παρμπριζ ειναι ποιοτικως ακριβως το ιδιο με το μαμα.
marios_207_GT - Δευ 20 Φεβ 2012, 14:28:40
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εμένα κάποιοι βάνδαλοι φρόντισαν να σπάσουν το παρμπρίζ και πάω για αλλαγή. Αρχικά πέρασα απο την carglass που είναι επι της Λ. Αθηνων. Μάγκες ΜΑΚΡΙΑ και το ξαναλέω ΜΑΚΡΙΑ. ο τύπος γύρισε και μου ειπε οτι για την αλλαγή του παρμπριζ πρέπει να βγουν όλα τα πλαστικά του ταμπλό-κονσόλας. Ευτυχώς πέρασα μια βόλτα απο Πεζο και μου είπαν κατηγορηματικα οτι το μόνο που βγαίνει είναι οι υαλοκαθαριστηρες+ ενα πλαστικό που ειναι στο εν λόγω σημείο. Το μόνο που με "ανησύχησε" από την κουβέντα σας είναι για μη ολική αποζημίωση απο την ασφαλιστική. Στο δικό μου συμβόλαιο δεν υπάρχει κάποια απαλλαγή ούτε και κάποιο όριο για θραύση κρυστάλων (κάποια έχουν μέχρι 1500 ευρώ). Υπάρχει άτομο που δεν πληρώθηκε απο την ασφαλιστική του???

Υ.Γ.1 κάποια άτομα διάβασα οτι παραλάβατα την ίδια μέρα, εμένα μου ειπαν οτι θέλουν τουλάχιστον ένα 24ωρο το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο ωστε να στεγνώσουν οι κόλλες.

Υ.Γ.2 Η αλλαγή όπως είπαν θα γίνει απο εξειδικευμένο άτομο και όχι απο το μάστορα που έχουν εκεί, έτσι είπαν τουλάχιστον
android - Δευ 20 Φεβ 2012, 15:15:41
Θέμα δημοσίευσης:
marios_207_GT έγραψε:

Υ.Γ.1 κάποια άτομα διάβασα οτι παραλάβατα την ίδια μέρα, εμένα μου ειπαν οτι θέλουν τουλάχιστον ένα 24ωρο το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο ωστε να στεγνώσουν οι κόλλες.

πολυ καλα σου ειπαν,αλλιως μπορει να παρει κενα απο το τρανταγμα στο δρομο
dimkeras - Τρι 21 Φεβ 2012, 11:54:08
Θέμα δημοσίευσης:
marios_207_GT έγραψε:
Κι εμένα κάποιοι βάνδαλοι φρόντισαν να σπάσουν το παρμπρίζ και πάω για αλλαγή. Αρχικά πέρασα απο την carglass που είναι επι της Λ. Αθηνων. Μάγκες ΜΑΚΡΙΑ και το ξαναλέω ΜΑΚΡΙΑ. ο τύπος γύρισε και μου ειπε οτι για την αλλαγή του παρμπριζ πρέπει να βγουν όλα τα πλαστικά του ταμπλό-κονσόλας. Ευτυχώς πέρασα μια βόλτα απο Πεζο και μου είπαν κατηγορηματικα οτι το μόνο που βγαίνει είναι οι υαλοκαθαριστηρες+ ενα πλαστικό που ειναι στο εν λόγω σημείο. Το μόνο που με "ανησύχησε" από την κουβέντα σας είναι για μη ολική αποζημίωση απο την ασφαλιστική. Στο δικό μου συμβόλαιο δεν υπάρχει κάποια απαλλαγή ούτε και κάποιο όριο για θραύση κρυστάλων (κάποια έχουν μέχρι 1500 ευρώ). Υπάρχει άτομο που δεν πληρώθηκε απο την ασφαλιστική του???

Υ.Γ.2 Η αλλαγή όπως είπαν θα γίνει απο εξειδικευμένο άτομο και όχι απο το μάστορα που έχουν εκεί, έτσι είπαν τουλάχιστον

Φίλος άλλαξε σε Rallye μέσω Carglass προ 15ημέρου και ικανοποιήθηκε 100%, τόσο από το γεγονός ότι ήρθαν στο σπίτι του και του άλλαξαν το τζάμι, όσο και από την ταχύτητα και εξυπηρέτησή τους, όταν σε 2 ημέρες από τη ειδοποίηση για αλλαγή παρμπρίζ, ήρθε το συνεργείο και το έφτιαξε. Τώρα τί μπαρούφες σου είπαν εσένα, μάλλον έπεσες σε κανέναν που βαριόταν να δουλέψει!!

Το κόστος το κάλυψε εξ ολοκλήρου η ασφαλιστική.

Το 24ωρο ακινητοποίησης επιβάλλεται Wink
ironman02 - Τρι 21 Φεβ 2012, 19:17:57
Θέμα δημοσίευσης:
Τα παρπριζ που βάζουν είναι αθερμικά όπως το μαμά?
dimkeras - Τετ 22 Φεβ 2012, 11:43:03
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Τα παρπριζ που βάζουν είναι αθερμικά όπως το μαμά?

Ναι, ακριβώς. Τον φίλο μου τον ρώτησαν αν είναι αθερμικό, αν έχει αισθητήρα βροχής και τί κωδικό γράφει επάνω. Σε 2 μέρες είχε το καινούριο τοποθετημένο. Και κυρίως χωρίς να ξηλωθεί τίποτα πέρα από το τζάμι.
ironman02 - Τετ 22 Φεβ 2012, 20:45:48
Θέμα δημοσίευσης:
Καλό αυτό!
marios_207_GT - Δευ 05 Μάρ 2012, 00:58:16
Θέμα δημοσίευσης:
Απαντάω καθυστερημένα αλλα τη προηγούμενη βδομάδα αλλάχτηκε και το δικό μου, είναι ίδιο με το μαμά, από δουλειά δεν μπορώ να πω τίποτα, αν και απορώ πως κάποιοι λένε οτι το αποτέλεσμα είναι καλό. Τι μπορεί να πάει στραβά δηλαδη ρε παιδιά να βάλουν στραβά το τζάμι τόσο πολύ που να φανεί κιόλας, τέλος πάντων απλά αναφέρω οτι το κόστος είναι 406 ευρώ σε αντιπροσωπεία (το λέω για κάποιον που μπορεί να μην έχει κάλυψη απο ασφάλεια). Τώρα για αυτό που είπα για την carglass εγώ απλά παραθέτω εμπειρία, δεν μου τα σκάει κανεις για να κατηγορήσω μια τόσο μεγάλη εταιρία, αλλα ρε παιδιά πραγματικά θα χαιρόμουν πολύ να έρθει κάποιος μαζί μου να πάμε να του πει τα ίδια, γιατι το θέμα βαριότανε δεν το δέχομαι, λεφτά θέλουν, άσχετα οτι έχω κάνει και τοπική επισκευή σε αυτούς και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό....το οποίο δεν το κατηγορώ μιας και είναι καθαρά θέμα τεχνικού. Καλό θα ήταν λοιπόν όσοι πηγαίνουν σε τέτοια μαγαζιά να αναφέρουν και τον τεχνικό ωστε να ξέρουμε και οι άλλοι μην την πατήσουμε
106PYRGOS - Δευ 05 Μάρ 2012, 19:37:51
Θέμα δημοσίευσης:
εiχα αλλαξει εγω παρμπριζ παλιοτερα στην carglass Θεσσαλονικης (μοναστηριου) με αποτελεσμα να μου μπαζει νερο το αμαξι επανω κ στις δυο πλευρες που γινεται η ενωση με τις κολωνες,μαλιστα πηγα δυο φορες με οτι σημαινει αυτο απο θεμα ταλαιπωριας χασιμο χρονου,αλλα κ φυσικα για το αμαξι βαλε βγαλε.το αποτελεσμα ηταν ιδιο παλι εμπαζε νερα,τελικα πηγα σε ενα <μαστορακο> στον Πυργο που δεν εχει το ονομα της carglass... κ μου το εφτιαξε με την πρωτη φυσικα.το ιδιο παρμπριζ δηλαδη μπηκε 3 φορες!!!
rallyman - Τετ 12 Σεπ 2012, 10:59:17
Θέμα δημοσίευσης:
άλλαξα και εγώ το παρμπρίζ στο 207 γιατι ένας ανόητος (πιθανόν ναρκομανής) θέλησε να μου κλεψει ενα μπιμπελο στο καθρεπτάκι αξιας 2-3 ευρώ και μαζι μου έσπασε και το πλαινό τζάμι του αυτ/του. Επειδή δεν είχα κανει ασφάλιση για θραυση κρυστάλων τα έσκασα κανονικά στην αντιπροσωπεία. Ενα 65 Ε για το πλαινό και ενα 400 Ε για το παρμπρίζ + παμπριζόκολλες και εργατικά σύνολο περίπου 600 Ευρώπουλα.
Το παρμπριζ ήρθε κατοπιν παραγγελιας απο εξωτερικό μετα απο 15 μέρες (μιας και δεν στοκάρουν σχεδον τίποτα πλέον) ειναι της Pilkington ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ επάνω το σηματάκι της Peugeot ! . Το πλαινό είναι της Saint Gobain Securit και έχει και το σηματάκι της Peugeot.
vasilisalessia - Τετ 12 Σεπ 2012, 11:17:06
Θέμα δημοσίευσης:
κανονικα αφου το πηρες απο τη πεζω θα επρεπε να γραφει πεζω.εμενα η αντιπροσωπεια που το πηγα οταν το εσπασα μου ειχε πει οτι το ιδιο με της πεζω αλλα χωρις το σηματακι εκανε 370 μαζι με περαστικα και το ιδιο αλλα με σηματακι 500 με περαστικα.η διαφορα τους ητανε το σηματακι.και μου εξηγησε οτι η εταιρεια το φτιαχνει και το βαζει το σηματακι για λογαριασμο της πεζω.αλλα η πεζω το πουλαει πιο ακριβα.οποτε η αντιπροσωπεια το πηρε απο την εταιρεια και οχι απο τη πεζω ως γνησιο.αλλα ειναι το ιδιο.κοιτα μονο να εχει το φιλτρακι αναμεσα το αντιλιακο και οκ μετα.
vasilisalessia - Τετ 12 Σεπ 2012, 11:18:32
Θέμα δημοσίευσης:
το φιλατρακι το καταλαβαινεις οτι οταν κοιτας απο διαφορες γωνιες το τζαμι μωβιζει και στις ακρες δειχνει ενα χρωμα μωβ.και δεν ειναι μονο αυτο το πρασινοπο
rallyman - Τετ 12 Σεπ 2012, 14:36:35
Θέμα δημοσίευσης:
vasilisalessia έγραψε:
κανονικα αφου το πηρες απο τη πεζω θα επρεπε να γραφει πεζω.εμενα η αντιπροσωπεια που το πηγα οταν το εσπασα μου ειχε πει οτι το ιδιο με της πεζω αλλα χωρις το σηματακι εκανε 370 μαζι με περαστικα και το ιδιο αλλα με σηματακι 500 με περαστικα.η διαφορα τους ητανε το σηματακι.και μου εξηγησε οτι η εταιρεια το φτιαχνει και το βαζει το σηματακι για λογαριασμο της πεζω.αλλα η πεζω το πουλαει πιο ακριβα.οποτε η αντιπροσωπεια το πηρε απο την εταιρεια και οχι απο τη πεζω ως γνησιο.αλλα ειναι το ιδιο.κοιτα μονο να εχει το φιλτρακι αναμεσα το αντιλιακο και οκ μετα.

Εμένα δεν μου έκαναν καμμία τέτοια εξήγηση.......απλά μου ειπαν οτι θα γίνει παραγγελία και σε 15 μέρες περίπου θα έρθει ,πράγμα που έγινε. Το φιλτράκι το έχει γιατί κανει ακριβώς έτσι οπως το περιγράφεις...
vasilisalessia - Τετ 12 Σεπ 2012, 16:50:55
Θέμα δημοσίευσης:
ok τοτε.δε το πηρανε σιγουρα απο τη πεζω παντως.αλλα αφου εχει το φιλτρο οκ.αλλα μην ανυσηχεις ειναι ακριβως το ιδιο
Steve - Σαβ 15 Σεπ 2012, 16:33:30
Θέμα δημοσίευσης:
Το ότι δεν έχει το σηματάκι της peugeot δε σημαίνει απολύτως τίποτα Smile
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες