orestis έγραψε: |
θελει ενα ρελεδακι, ενα διακοπτακι και αρκετη δοση καγκουριας! |
NemesisUltra έγραψε: |
και εγω ετσι ακριβως με κουμπακι το εχω και ρελεδακι το ειχε φτιαξει ο μαστορας το εχω κατω απο το τιμονι στα αριστερα και το ανοιγω οποτε θελω μπορω να εχω ανοικτα τα μικρα φωτα -ψιρακια μπλε λεντ στα αντζελ αις κα προβολακια που ποτε δεν τα ανοιγω |
NemesisUltra έγραψε: |
και εγω ετσι ακριβως με κουμπακι το εχω και ρελεδακι το ειχε φτιαξει ο μαστορας το εχω κατω απο το τιμονι στα αριστερα και το ανοιγω οποτε θελω μπορω να εχω ανοικτα τα μικρα φωτα -ψιρακια μπλε λεντ στα αντζελ αις κα προβολακια που ποτε δεν τα ανοιγω |
drdino έγραψε: |
Το αυτό και με τα ομιχλης |
orestis έγραψε: | ||
|
RoadRunner122 έγραψε: |
Προσωπικά, αν ειμαι αριστερη και πλησιασει τετοιος, κατεβαζω μεσαιο καθρεφτη και δεν υπαρχει περιπτωση να τον αφησω να περασει! Ετσι για να του σπάσω τ' @@! |
αν εχει μπλε πιτσιλιστιρια? |
Θα του τα σπάσω! |
MEMsound έγραψε: |
αφηνω να περασει να πάει στην ευχή του θεού, |
ασε που εχω δει και μπατσικο οκταβια με αναμενα προβολακια και μου θρθε να ξερασω πανω τους.
παλι καλα που δεν ειχει και μπλε πιτσιλιστιρια ![]() |
ρε μανθο ειλικρινα ας μας πει καποιος απο εδω μεσα που να ειναι προβολακιας.... για ποιον λογο τα ειχε αναμενα σημερα το πρωι? |
εμένα θα μου πει κάποιος γιατί στην εθνική κυρίως και με μια χαρά καιρό, βράδυ, βλεπω αμάξια με αναμενα τα πίσω ομίχλης???
Κι εδώ δε μιλαμε για περίπτωση καγκουρω γιατί συνήθως πρόκειται για μεσήλικες. Κι έστω ότι το έκαναν καταλάθος, αυτό το ρημάδι το πορτοκαλι λαμπάκι δεν το βλέπουν αναμένο? |
drdino έγραψε: | ||
Έχω και για αυτό εξήγηση. Μπαίνουν μέσα και πατάνε όλα τα κουμπάκια γιατί δεν ξέρουν τι ακριβώς είναι το κάθετι. Εδώ βλέπεις ζώα με toyota γενικά που έχουν τον γ@μωoptitron πίνακα οργάνων να μην ανάβουν μικρά-μεσαία και αναρωτιέσαι αν δεν έχουν το μυαλό να καταλάβουν ότι δεν βλέπουν. Εδώ μια λάμπα μου καίγεται και αισθάνομαι περίεργα στην οδήγηση. |
THE GODFATHER έγραψε: |
O τροπος της ...καγκουριας αναφερθηκε παραπανω .
Υπαρχει ομως και αλλος τροπος . Αλλαζεις τον αριστερο μοχλο ολοκληρο και βαζεις απο XS . Σ αυτον υπαρχει ενα ''δαχτυλιδι'' extra . Σου δινει την δυνατοτητα να αναψεις τα <<μακρας>> χωρις να εισαι στην τελευταια σκαλα . Ακομα εχεις επιλογη να αναψεις ξεχωρα τα μπροστα (μ.εμβλ) με το πισω ομιχλης! Επισεις αν εχεις στο on τα μ.εμβελειας , στο σηνιαλο με τους προβολεις αναβουν και αυτα και πιστεψε με ειναι πολυ αποτελεσματικα στην εθνικη . Αυτος ειναι και ο βασικοτερος λογος που το εχω κανει μιας και κανω πολλα χιλ στην εθνικη αλλα ειναι και πολυ χρησιμα οταν εισαι σε επαρχιακους δρομους (νυχτα , σε κομματια που δεν συναντας αλλον) . Τωρα για τους τυπους που αναβουν τα ομιχλης ετσι για μουρη .......... ![]() |
εμένα θα μου πει κάποιος γιατί στην εθνική κυρίως και με μια χαρά καιρό, βράδυ, βλεπω αμάξια με αναμενα τα πίσω ομίχλης???
Κι εδώ δε μιλαμε για περίπτωση καγκουρω γιατί συνήθως πρόκειται για μεσήλικες. Κι έστω ότι το έκαναν καταλάθος, αυτό το ρημάδι το πορτοκαλι λαμπάκι δεν το βλέπουν αναμένο? |