PSClub - Hellas

Νέα - Νεα περιπολικα ΕΛ.ΑΣ

vamvakoolas - Δευ 14 Σεπ 2009, 12:29:20
Θέμα δημοσίευσης: Νεα περιπολικα ΕΛ.ΑΣ
Παρεληφθησαν τα πρωτα περιπολικα (νεα παρτιδα) skoda octavia

http://www.skoda.gr/models/octavia_5gt_200hp/index.php

Eixa την τιμη να οδηγησω το σαββατο που μας περασε ενα ολοκαινουργιο τετοιο μοντελο.Περα απο τα χαρακτηριστικα που φαινονται και στο site το μοντελο εχει gps, καινουργιους led!!! φαρους ενω κατι ακουγεται για αναβαθμιση σε ορισμενα (Τροχαιας?) σε 230 αλογα (δυναμομετρηση δυσκολο να γινει). Η οδικη συμπεριφορα ειναι πολυ καλη για τον ογκο του αλλα αυτο που προβληματιζει ειναι η καταναλωση (κατω απο 8.1 σε πολη δεν επεσε)...
georgio3gr - Δευ 14 Σεπ 2009, 12:33:17
Θέμα δημοσίευσης:
Τα μοντελα που παρελαβε η αστυνομια ειναι ηδη αναβαθμισμενα απο τα απλα TSi που κυκλοφορουν και απο 160 βγαζουν 200 hp... Για να φτασουν τα 230 θελουν Κ04 τουρμπινα ή καλα περιφερειακα... Δεν πηρε τα 2.0 tfsi με τα 200 hp τα οποια φορουν το μοτερ του 5rs... Οι φαροι παντως κανουν την νυχτα μερα και φαινονται απο πολυ μακρια...Ειχα πετυχει ενα τετοιο στα Τεμπη...
SnakeMJK - Δευ 14 Σεπ 2009, 12:46:54
Θέμα δημοσίευσης:
τα χω πετύχει κέντρο αθήνα. οι φάροι είναι λες και σε κυνηγάει ιπτάμενος δίσκος.... και καθόλου μα καθόλου διακριτικοί Razz αν είναι ανοιχτοί τους βλέπετε από χιλιόμετρα.
vamvakoolas - Δευ 14 Σεπ 2009, 13:15:30
Θέμα δημοσίευσης:
georgio3gr έγραψε:
Τα μοντελα που παρελαβε η αστυνομια ειναι ηδη αναβαθμισμενα απο τα απλα TSi που κυκλοφορουν και απο 160 βγαζουν 200 hp... Για να φτασουν τα 230 θελουν Κ04 τουρμπινα ή καλα περιφερειακα... Δεν πηρε τα 2.0 tfsi με τα 200 hp τα οποια φορουν το μοτερ του 5rs....

θα το πω στο μηχανικο της βιαμαρ που ηταν μαζι μου Laughing Laughing Laughing

Ολα τα εχει αναλαβει η βιαμαρ και το μοντελο που λες ειναι για αγορα (διατιθεται απο τις εκθεσεις)

Υ.Γ Τα γρηγορα αν και προοριζοντουσταν για τροχαια πηγαν και αμεση δραση Shocked
COOL ALEXIS - Δευ 14 Σεπ 2009, 13:25:21
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
τα χω πετύχει κέντρο αθήνα. οι φάροι είναι λες και σε κυνηγάει ιπτάμενος δίσκος.... και καθόλου μα καθόλου διακριτικοί Razz αν είναι ανοιχτοί τους βλέπετε από χιλιόμετρα.

Έχουν πολύ γέλιο είναι κάτι σαν disco alien UFO Laughing
vamvakoolas - Δευ 14 Σεπ 2009, 13:30:10
Θέμα δημοσίευσης:
ο μηχανικος μου εστειλε
http://www.carsinspections.com/gr/tuning/SkodaOctavia1.8TSI/stage2en.html

http://www.carsinspections.com/gr/tuning/SkodaOctavia1.8TSI/stage2skodaoctavia1.8tsi-stage2-dyno.jpg

κατι παρομοιο εκαναν

συστημα εξατμισης ( εχει αλλαχθει) το ειδα με τα ματια μου Wink
georgio3gr - Δευ 14 Σεπ 2009, 16:33:02
Θέμα δημοσίευσης:
vamvakoolas έγραψε:
θα το πω στο μηχανικο της βιαμαρ που ηταν μαζι μου Laughing Laughing Laughing

Ολα τα εχει αναλαβει η βιαμαρ και το μοντελο που λες ειναι για αγορα (διατιθεται απο τις εκθεσεις)

Το γνωριζω οτι η βιαμαρ το εβγαλε ως GT με 200 hp και 29+ κιλα ροπη... Εχω μπει σε τετοιο αμαξι (το εχει φιλος) και μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα... Παει πολυ καλα και στροφαρει επισης αρκετα καλα... Τωρα αν τα περιπολικα εχουν και αλλαγμενες εξατμισεις ή εισαγωγη και εχουν δυνατοτητες για 230hp με επαναχαρτογραφηση δεν το γνωριζω... Αν παντως δεν εχει αλλαγμενη εξατμιση-εισαγωγη δεν το κοβω να τα φτανει...
reselie - Δευ 14 Σεπ 2009, 19:43:04
Θέμα δημοσίευσης:
οσο πανε τα περιπολικα τηνουν να γινονται καυλογκαζα παντως..αντε να δουμε που θα φτασουν!
alekoukos106 - Δευ 14 Σεπ 2009, 20:59:16
Θέμα δημοσίευσης:
παλι θα κυνηγανε τον volvo και δεν θα τον φτανουν!!!!!!! Razz
Road_Runner - Τρι 15 Σεπ 2009, 01:49:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ενα με εξατμιση θέλω να συναντήσω στον δρόμο και να είμαι με το αγωνιστικο να δουμε τι έχει να γίνει...
Όπως σήμερα στην Ν.Σμύρνη με τον Άρη θα μας κοιτάνε καλά καλά......
Καραγκιόζηδες
android - Τρι 15 Σεπ 2009, 02:00:30
Θέμα δημοσίευσης:
η revo τα παει 220 με προγραμμα μονο αυτα τα μοτερ...η skoda στην ελλαδα λογικο ειναι να βαζει πιο ελφρυ προγραμμα κ να βγαζει 200
Steve - Τρι 15 Σεπ 2009, 09:49:21
Θέμα δημοσίευσης:
Πού**α και καράτε
Ghost Dog - Τρι 15 Σεπ 2009, 10:13:48
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Ενα με εξατμιση θέλω να συναντήσω στον δρόμο και να είμαι με το αγωνιστικο να δουμε τι έχει να γίνει...
Όπως σήμερα στην Ν.Σμύρνη με τον Άρη θα μας κοιτάνε καλά καλά......
Καραγκιόζηδες

Cool Wink Thumbs Up Rotfl Rotfl Rotfl
vamvakoolas - Τρι 15 Σεπ 2009, 10:23:24
Θέμα δημοσίευσης:
Οδηγησα ενα με αλλαγη ολης της εξατμισης Shocked Shocked που εχει δοθει σε Α.Τ (εχει γινει κανονικα η χρεωση δλδ επιχειρει!!) Παραγγελθηκαν 600 αλλα αποτι καταλαβαινουμε ελαχιστα (καμια 30 αρια) ειναι τα γρηγορα γιατι ειναι απο δωρεα

Αποτι μου ειπαν απο ΕΛΑΣ προσεχουν πολυ γιατι κατι διλιτρα αστρα (παρομοιο κωλοφτιαξιμο, τα θυμαστε?)σε 1-2 τα στουκαρανε ή τα σκισανε!!! Laughing

Υ.Γ :Ο φαρος εχει προκαλεσει αντιδρασεις απο τη μια οι πιο πολλοι δε γουσταρουν γιατι τους ζαλιζει (φως ηχος) και απο την αλλη εχει θαυμαστες γιατι λενε οτι με τα παλια καρουμπαλα (ετσι τα λενε) δε καταλαβαιναν καν οτι ειναι περιπολικο
stamatis_vts - Τρι 15 Σεπ 2009, 12:21:13
Θέμα δημοσίευσης:
η μλκ ειναι οτι και μεγαλη εταιρια σεκιουριτι εχει λευκα οκταβια με ορθωγωνιο φαρο, και μερικες φορες τα μπερδευεις...
μου ειχε τυχει στην Α.Ο και ψαρωσα... Evil
vamvakoolas - Τρι 15 Σεπ 2009, 13:20:20
Θέμα δημοσίευσης:
δεν εισαι ο μονος..

ειναι τα παλια οκταβια που ειχαν ξεμεινει απο προμηθεια ΕΛΑΣ (ειναι τα απλα μοντελα) και τα αγορασανε....
georgio3gr - Τρι 15 Σεπ 2009, 15:35:28
Θέμα δημοσίευσης:
vamvakoolas έγραψε:

Αποτι μου ειπαν απο ΕΛΑΣ προσεχουν πολυ γιατι κατι διλιτρα αστρα (παρομοιο κωλοφτιαξιμο, τα θυμαστε?)σε 1-2 τα στουκαρανε ή τα σκισανε!!! Laughing

Ανεγγεφαλοι οδηγοι υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν... Απλα τοτε υπηρχε η δικαιολογια οτι δεν κυκλοφορουσαν πολλα γρηγορα αυτοκινητα και οτι η αστυνομια ειχε περασει απο τα αργοκινητα Nissan Sunny 1.5 στα 2λιτρα gsi Opel astra με τα 138 αλογα, τα οποια ηταν αρκετα νευρικα αυτοκινητα για την εποχη τους, ενω σημερα τι δικαιολογια υπαρχει;
Επισης πλεον αστυνομικοι που Υπηρετουν σε υπηρεσιες οπως η Αμεση Δραση και Τροχαια περνανε σεμιναρια γρηγορης και αγωνιστικης οδηγησης με εκπαιδευτες οδηγους αγωνων της Αστυνομιας οπως ο Νιωρας και ο Πλαγος...
Pughell - Τρι 15 Σεπ 2009, 15:48:19
Θέμα δημοσίευσης:
georgio3gr έγραψε:

Επισης πλεον αστυνομικοι που Υπηρετουν σε υπηρεσιες οπως η Αμεση Δραση και Τροχαια περνανε σεμιναρια γρηγορης και αγωνιστικης οδηγησης με εκπαιδευτες οδηγους αγωνων της Αστυνομιας οπως ο Νιωρας και ο Πλαγος...

Εσενα γιατι δεν σε πηρανε κουλαδι μου; Laughing Laughing Laughing
venzinas - Τρι 15 Σεπ 2009, 15:50:12
Θέμα δημοσίευσης:
και ομος εκανε στελιο ο φουστης με ενα κοραλα τους βαζουν να κανουν γιρω γιρω τα μεγαρα....
vamvakoolas - Τρι 15 Σεπ 2009, 16:12:18
Θέμα δημοσίευσης:
αποτι εμαθα (ειναι απο τα τοπ θεματα συζητησης στην ΕΛΑΣ) τα οχηματα αν εξαιρεσει κανεις την τροχαια στην αμεσο δραση τα εχουν λιγα τμηματα και αυτα ειναι σε γκαραζ....(με τις ζελατινες)..ηδη στην τροχαια τα εχουν ψιλοσκησει (οσοι αθηνων-πατρων το σ/κ θα τα δειτε) οχι για φιγουρα αλλα για να προλαβουν καγκουρες....

Ασχετο:Ολα τα σκοντα θα εχουν αντιλιακες!(τις σχεδον διαφανες) αεροτομη!! και βεβαια ζαντουλες-κλιμα Wink
king207cc - Τρι 15 Σεπ 2009, 16:58:57
Θέμα δημοσίευσης:
vamvakoolas έγραψε:
αποτι εμαθα (ειναι απο τα τοπ θεματα συζητησης στην ΕΛΑΣ) τα οχηματα αν εξαιρεσει κανεις την τροχαια στην αμεσο δραση τα εχουν λιγα τμηματα και αυτα ειναι σε γκαραζ....(με τις ζελατινες)..ηδη στην τροχαια τα εχουν ψιλοσκησει (οσοι αθηνων-πατρων το σ/κ θα τα δειτε) οχι για φιγουρα αλλα για να προλαβουν καγκουρες....

Ασχετο:Ολα τα σκοντα θα εχουν αντιλιακες!(τις σχεδον διαφανες) αεροτομη!! και βεβαια ζαντουλες-κλιμα Wink

αντιλιακές?? οποιο στρουμφάκι πετυχένω με skoda θα του κόβω κλήση για τις μεμβράνες. Laughing
georgio3gr - Τετ 16 Σεπ 2009, 01:20:26
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
georgio3gr έγραψε:

Εσενα γιατι δεν σε πηρανε κουλαδι μου; Laughing Laughing Laughing

Λουγκρα με "προβια" μουσατου αντρα εχω παρακολουθησει 2 φορες τα εν λογω σεμιναρια αν αναφερεσαι στην συμμετοχη μου σ'αυτα... Αν αναφερεσαι στο θεμα εκπαιδευτης μου ειπαν να ανεβω Θεσ/νικη και να βρω 2 μουσατες λουγκρες να εκπαιδευσω την Laura Sthom και την Tika Kane μιας και οι Pana'i' Alonso και Bill Profit δεν τα καταφερνουν... Laughing Laughing Laughing
Lef205 - Τετ 16 Σεπ 2009, 02:37:32
Θέμα δημοσίευσης:
http://archive.enet.gr/1995/12/03/on-line/keimena/greece/greece5.htm

Tα θυμαται κανεις αυτα?
georgio3gr - Τετ 16 Σεπ 2009, 12:30:21
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
http://archive.enet.gr/1995/12/03/on-line/keimena/greece/greece5.htm

Tα θυμαται κανεις αυτα?

Οπως αναφερεται και στο κειμενο του link η ομαδα ξεκινησε παιρνοντας καποιους καλους οδηγους... Στην συνεχεια ομως το κριτηριο "καλος οδηγος" εδωσε την θεση του στο κριτηριο "βισμα οδηγος"... Τα αυτοκινητα ηταν Audi RS2, Alfa 155 GTA, Porsche 911, BMW M5 & M3, Octavia RS ABT κτλ... Οντως τα εξοδα ηταν μεγαλα γι'αυτα τα αυτοκινητα... Ενδεικτικα μου ειχε πει ο πρωην οδηγος ενος μαυρου RS2 οτι φουλαριζε στην Συγγγρου καυσιμα, κατεβαινε Βουλιαγμενης-Λιμανακια-Ribas-Συγγρου και ετρωγε τα 3/4 του ρεζερβουαρ (περιπου 55 λιτρα)... Τακακια-δισκοι δεν υπηρχαν Ελλαδα και γινοταν παραγγελια απο Γερμανια (4πιστονες δαγκανες Porsche)... Τελος ο λογος που διαλυθηκε αυτη η ομαδα ηταν οχι επειδη ηταν ασυμφορη αλλα επειδη ειχε στειλει στο αυτοφωρο καμποσες φορες τον γιο του Βαρδινογιαννη και του Κοκκαλη που "παιζανε" ο πρωτος με τις Ferrari του και ο αλλος με την Porsche του πραμα που δεν αρεσε στους πατεραδες τους...
gio_rallye - Δευ 21 Σεπ 2009, 11:20:16
Θέμα δημοσίευσης:
καλα τωρα με τα νεα φαινονται καπως αλλιως, εχουν ενα κυρος.. οχι οπως παλια με τα 14αρια xsara που αμα βαλεις και αιρ κοντισιον το μονο που σου λειπει ειναι η ταφοπλακα! Αλλα οπως και να εχει αν δεν τους κανουν σωστη χρηση δε θα κρατησουν και πολυ.. καλυτερα να επαιρναν 308 cc turbo! Very happy
vamvakoolas - Δευ 21 Σεπ 2009, 11:41:58
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο ειναι που τους προβληματιζει...

Θα βγουνε υπηρεσια (με οτι αυτο συνεπαγεται π.χ εμετοι, ξηλωμα ταπετσαριας απο κρατουμενους, βρωμια πληροματων, σκισιμο σασμαν κοκ) ή θα μεινουν ως εχουν (Τροχαια και επιλεκτικα ΕΛΑΣ)
Morfeas - Παρ 25 Σεπ 2009, 18:06:29
Θέμα δημοσίευσης: fw
Της Εθνικής οδού Ελευσίνας-Κορίνθου είναι μαμά πάντως.
MEMsound - Παρ 25 Σεπ 2009, 18:22:43
Θέμα δημοσίευσης: Re: fw
Morfeas έγραψε:
Της Εθνικής οδού Ελευσίνας-Κορίνθου είναι μαμά πάντως.

ανοίξατε? Laughing
Morfeas - Παρ 25 Σεπ 2009, 20:03:25
Με το καινούργιο όχι ακόμα αλλά θα γίνει και αυτό. Με το παλιό σαν σταματημένο. Φυσιολογικό είναι πάντως να φάει σκόνη και αυτό γιατί εκτός του είναι 160 hp είναι και ποιο βαρύ από το 207. Τι δικό μου είναι και e-tuned.
MEMsound - Παρ 25 Σεπ 2009, 20:25:15
Θέμα δημοσίευσης:
Splat Splat Splat Splat Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Morfeas - Παρ 25 Σεπ 2009, 23:19:41
Και για να μην απορείς για να στα λέω αυτά πάει να πει ότι είναι εφικτά μια που έχω κολλητό που είναι στην τροχαία εθνικής οδού Ελευσίνας-Πατρών.
georgio3gr - Σαβ 26 Σεπ 2009, 02:37:42
Morfeas έγραψε:
Με το καινούργιο όχι ακόμα αλλά θα γίνει και αυτό. Με το παλιό σαν σταματημένο. Φυσιολογικό είναι πάντως να φάει σκόνη και αυτό γιατί εκτός του είναι 160 hp είναι και ποιο βαρύ από το 207. Τι δικό μου είναι και e-tuned.

Απο την αρχη του ανοιγματος τα συμπερασματα που θα βγουν δεν θα ειναι σωστα... Τα περιπολικα κουβαλουν εκτος απο τους φαρους, την μεγαφωνικη και τον ασυρματο με την μοναδα του στο πορτ μπαγκαζ που ζυγιζουν ακομα περισσοτερα κιλα... Γνωμη μου ειναι οτι αν δοκιμασεις με ενα 5 GT δλδ το ιδιο με το περιπολικο με "μαμα" light προγραμμα (200ps και 30 κιλα ροπη) δεν εχεις ελπιδα... Και μια απο τα ιδια και ισως και χειροτερα για το παλιο με τον 20ντ...Φιλικα...
MEMsound - Σαβ 26 Σεπ 2009, 13:41:29
Morfeas έγραψε:
Και για να μην απορείς για να στα λέω αυτά πάει να πει ότι είναι εφικτά μια που έχω κολλητό που είναι στην τροχαία εθνικής οδού Ελευσίνας-Πατρών.

ναι βρε το καταλαβα Cool Laughing
Morfeas - Κυρ 27 Σεπ 2009, 11:16:48
Δεν υπάρχει λόγος να δοκιμάσεις είναι σίγουρα ποιο γρήγορο το 200hp τουλάχιστον σε τελική. Τώρα από στάση λίγο δύσκολο στην Εθνική Οδό και με περιπολικό κι ‘ όλας!
vamvakoolas - Σαβ 15 Ιαν 2011, 19:48:12
Θέμα δημοσίευσης:
μαγκες τη @@μισα

http://www.topgear.com/uk/photos/police-lotus-evora-2011-01-14

ελπιζω ναμη το στουκαρουν Laughing

Παντως εχω δει volvo σε καταδιωξη να πηγαινει ....χωρις αυριο
bagosgt - Κυρ 16 Ιαν 2011, 18:06:50
Θέμα δημοσίευσης:
vamvakoolas έγραψε:

για τον τακη λες???εχει ηρεμησει τωρα τελευταια... Laughing
MAD - Κυρ 16 Ιαν 2011, 19:10:24
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
vamvakoolas έγραψε:

για τον τακη λες???εχει ηρεμησει τωρα τελευταια... Laughing

Νομιζεις...... Laughing Laughing Laughing
king207cc - Παρ 01 Απρ 2011, 22:28:40
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.autoblog.gr/2011/04/01/i-elliniki-astinomia-pleo-exei-mitsubishi-evo-x/

ρε μας δουλευουν? Evil
bagosgt - Παρ 01 Απρ 2011, 23:49:30
Θέμα δημοσίευσης:
μας το ειχε πει ο κουνιαδος μου αυτο,οτι ειχε ακουστει.επιτελους,γιατι με εβο περιπολικο δεν εχω ανοιξει,μονο με οκταβια,αστρα,κ ενα ξαρα 2λιτρο Laughing Laughing
king207cc - Σαβ 02 Απρ 2011, 00:00:16
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
μας το ειχε πει ο κουνιαδος μου αυτο,οτι ειχε ακουστει.επιτελους,γιατι με εβο περιπολικο δεν εχω ανοιξει,μονο με οκταβια,αστρα,κ ενα ξαρα 2λιτρο Laughing Laughing

να δουμε ποσο θέλουν να έρθει το πρώτο τροπέτο Laughing

βαγγο μόνο η λωρίδα η μπλε σου λείπει κ μετα το κάνεις δωρεα στην ΕΛΑΣ Laughing
Pugobios - Σαβ 02 Απρ 2011, 00:18:09
Θέμα δημοσίευσης:
ειναι που δεν εχουν λεφτα τα μουνοπανα για τετοιες μαλ***ες πρωτοι ειναι...θα πιασουν τον τελευταιο ρωσσοποντιο με ταιπ αρ που εβαζε κοντρες και κατι καταφεραν...συγχαρητηρια για ακομα μια φορα
Theo_207RC - Σαβ 02 Απρ 2011, 00:30:50
Θέμα δημοσίευσης:
Pugobios έγραψε:
ειναι που δεν εχουν λεφτα τα μουνοπανα για τετοιες μαλ***ες πρωτοι ειναι...θα πιασουν τον τελευταιο ρωσσοποντιο με ταιπ αρ που εβαζε κοντρες και κατι καταφεραν...συγχαρητηρια για ακομα μια φορα

+1
Για τα περιπολικά που ήταν να ακολουθήσουν τα παιδια της ΔΙ.ΑΣ. που τα γάζωσαν δεν είχαν λεφτά για service και το ένα που ξεκίνησε έμεινε από μηχανική βλάβη. Για να πάρουν EVO όμως και αντί για κακοποιούς να πιάνουν κάγκουρες έχουν.
MEMsound - Σαβ 02 Απρ 2011, 02:32:19
Θέμα δημοσίευσης:
Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Tease
abaleo - Σαβ 02 Απρ 2011, 13:10:01
Θέμα δημοσίευσης:
ρε πάτε καλά?
ημερομηνία δημοσίευσης 1 Απριλίου...

μάλλον κάποιος είχε ορέξεις στο φώτοσοπ Laughing
και μία ερώτηση για προβληματισμό... τα περιπολικα δεν θα έπρεπε να έχουν πινασκίδα ΕΑ ***** λευκή με μπλε γράμματα?????
vamvakoolas - Σαβ 02 Απρ 2011, 13:10:09
Θέμα δημοσίευσης:

πριν μια εβδομαδα περιπου ειχα παλι την τυχη να οδηγησω ενα περιπολικο. Ανηκει στην αστυνομικη διευθυνση Μεσσηνιας Thumbs Up

http://www.reviewcentre.com/reviews6419.html

-συνεχεια το οργανο μου ελεγε οτι εχει 193 ιππους Laughing
-το τιμονι δε κοβει πολυ οποτε για πολη το ξεχναμε (καταδιωξη)
-παρολου που το κιβωτιο το ειχαν σκησει (τοσα χρονια) και ειχε βγαλει ενδειξη (που την αγνοουσαν) ηταν αρκετα καλο
-εχει καλο σεταρισμα για στροφες ενω αρκετα καλη ειναι η δυναμη του
-μεσα αρκετα ανετα
-στην εθνικη οδο μου ειπαν οτι ειναι το στοιχειο του (εκει δεν οδηγησα μονο συνοδηγος) και ενω πηγαιναμε με 130 το οργανο μου ειπε τα 180 τα εχει χαλαρα (και δεν εχω λογο να αμφισβητησω! Laughing ). H foto einai tyxaia alla den apexei poly apoti ezhsa

http://www.bloka.com/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=2168
king207cc - Σαβ 02 Απρ 2011, 19:04:21
Θέμα δημοσίευσης:
abaleo έγραψε:
ρε πάτε καλά?

και μία ερώτηση για προβληματισμό... τα περιπολικα δεν θα έπρεπε να έχουν πινασκίδα ΕΑ ***** λευκή με μπλε γράμματα?????

δεν είναι photoshop φίλε μου αν ψάξεις στο νετ υπάρχουν κι αλλες φώτο κ απο μπροστά που φένονται κ τα 4 πιστονα Wink .Απο οτι ακουσα τους έχει δώσει δύο ο Σαρακάκης για δοκιμή να δουν αν τους κάνουν για να παραγγείλουν , μάλλον γι αυτο οι πολιτικές πινακίδες .
'Andy'-lag - Σαβ 02 Απρ 2011, 22:05:20
Θέμα δημοσίευσης:
vamvakoolas έγραψε:

πριν μια εβδομαδα περιπου ειχα παλι την τυχη να οδηγησω ενα περιπολικο. Ανηκει στην αστυνομικη διευθυνση Μεσσηνιας Thumbs Up

http://www.reviewcentre.com/reviews6419.html

-συνεχεια το οργανο μου ελεγε οτι εχει 193 ιππους Laughing
-το τιμονι δε κοβει πολυ οποτε για πολη το ξεχναμε (καταδιωξη)
-παρολου που το κιβωτιο το ειχαν σκησει (τοσα χρονια) και ειχε βγαλει ενδειξη (που την αγνοουσαν) ηταν αρκετα καλο
-εχει καλο σεταρισμα για στροφες ενω αρκετα καλη ειναι η δυναμη του
-μεσα αρκετα ανετα
-στην εθνικη οδο μου ειπαν οτι ειναι το στοιχειο του (εκει δεν οδηγησα μονο συνοδηγος) και ενω πηγαιναμε με 130 το οργανο μου ειπε τα 180 τα εχει χαλαρα (και δεν εχω λογο να αμφισβητησω! Laughing ). H foto einai tyxaia alla den apexei poly apoti ezhsa

http://www.bloka.com/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=2168

Η μόνη μου ερώτηση είναι πώς και σου δώθηκε αυτή η ευκαιρία.....? Να οδηγήσεις περιπολικό εννοώ... Rolling eyes
Lefter1s RC - Σαβ 02 Απρ 2011, 22:31:23
Θέμα δημοσίευσης:
abaleo έγραψε:
ρε πάτε καλά?

Φωτοσοπ δεν ειναι. Διαφημηστικο 'προτζεκτ' αμαξι της tolias edition ειναι. Eπισης ο τολιας ειναι γνωστος για κατι τετοιες παπατζες που κανει (σ.σ: athens tuning show οποιος θυμαται)
king207cc - Σαβ 02 Απρ 2011, 22:54:50
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing
z@ck! - Κυρ 03 Απρ 2011, 11:17:50
Θέμα δημοσίευσης:
'Andy'-lag έγραψε:
vamvakoolas έγραψε:

............

Η μόνη μου ερώτηση είναι πώς και σου δώθηκε αυτή η ευκαιρία.....? Να οδηγήσεις περιπολικό εννοώ... Rolling eyes

ειναι αστυνομικος... Wink
'Andy'-lag - Κυρ 03 Απρ 2011, 15:05:57
Θέμα δημοσίευσης:
z@ck! έγραψε:
'Andy'-lag έγραψε:
vamvakoolas έγραψε:

............

ειναι αστυνομικος... Wink

Ωπ...νόμιζα οτι είχαμε μόνο έναν....καλώωωωως....
vamvakoolas - Κυρ 03 Απρ 2011, 20:48:23
Θέμα δημοσίευσης:
αστυνομικος? Laughing Laughing Laughing οχι, η μονη μου σχεση οτι παλια μια σχεση μου ηταν αστυνομικος!
απλως->
Μου χρωσταει πολλα η ΕΛ.ΑΣ γιατι τους εχω κανει εκπαιδευσεις (το εχω γραψει παλιοτερα και στο φορουμ)

κατι ακουσα για νεα ΤΟΥΜΠΑΝΟΣΙΤΡΟΕΝ
(αρε Συγγελιδη)

Stay tuned Wink

Sinanai - Κυρ 03 Απρ 2011, 20:51:25
Θέμα δημοσίευσης:
ΣΑΛΕΞ!!! Πελάτεεεεεες!!! Laughing Laughing Laughing
'Andy'-lag - Κυρ 03 Απρ 2011, 21:48:37
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:

Καλά μην το πολυλές για πλάκα γιατί πριν καμοία δυο εβδομάδες είχα πετύχει στρουμφoctavia με σκάστρα εξάτμιση τετραπίστονα η οποία άνοιγε σαν παλαβή μέσα στην Κηφισιά............!!!!! οπότε δεν το θεωρώ και απίστευτο να είχε και κανένα προγραμματάκι...Η πλάκα είναι οτι είχα πλάτη και γυρίζοντας να δω ποιός παλαβός ανοίγει στο κέντρο της Κηφισιάς προφανώς έπαθα πλάκα.... Shocked Shocked Shocked Shocked
Sinanai - Κυρ 03 Απρ 2011, 21:52:26
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί, τα Ξαρά που είναι πλέον σχεδόν όλα μ τελικό group n ή κάτι θηριώσω Φ10; Laughing Laughing Laughing
king207cc - Κυρ 03 Απρ 2011, 22:09:03
Θέμα δημοσίευσης:
'Andy'-lag έγραψε:
Sinanai έγραψε:

Καλά μην το πολυλές για πλάκα γιατί πριν καμοία δυο εβδομάδες είχα πετύχει στρουμφoctavia με σκάστρα εξάτμιση τετραπίστονα η οποία άνοιγε σαν παλαβή μέσα στην Κηφισιά............!!!!! οπότε δεν το θεωρώ και απίστευτο να είχε και κανένα προγραμματάκι...Η πλάκα είναι οτι είχα πλάτη και γυρίζοντας να δω ποιός παλαβός ανοίγει στο κέντρο της Κηφισιάς προφανώς έπαθα πλάκα.... Shocked Shocked Shocked Shocked

τα octavia 5 τα tsi νομίζω είναι με πρόγραμμα απο αντιπροσωπεία
kane - Κυρ 03 Απρ 2011, 22:13:28
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Γιατί, τα Ξαρά που είναι πλέον σχεδόν όλα μ τελικό group n ή κάτι θηριώσω Φ10; Laughing Laughing Laughing

ξέχασες ενα 0 ! (mm γάρ)
Sinanai - Κυρ 03 Απρ 2011, 22:16:47
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστός ο μηχανjικός... Τρομάρα μου... Νταξ, θα το μάθω μόλις βγω στο κουρμπέτι, λόγω διατομών σωλήνων αποχέτευσης χεστρών...
kane - Κυρ 03 Απρ 2011, 22:33:32
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχ, κι εγώ απο κεί τα μαθα... Laughing
'Andy'-lag - Κυρ 03 Απρ 2011, 22:35:04
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
'Andy'-lag έγραψε:
Sinanai έγραψε:

τα octavia 5 τα tsi νομίζω είναι με πρόγραμμα απο αντιπροσωπεία

Ναι Βάγγο κι εγώ έτσι νομίζω αλλά αυτό που λέω εγώ ήταν από τα προηγούμενα τα octavia.....Τα καλά με το 20vt.....!!!!!!
manosm3 - Δευ 04 Απρ 2011, 00:07:20
Θέμα δημοσίευσης:
vamvakoolas έγραψε:
αστυνομικος? Laughing Laughing Laughing οχι, η μονη μου σχεση οτι παλια μια σχεση μου ηταν αστυνομικος!
απλως->
Μου χρωσταει πολλα η ΕΛ.ΑΣ γιατι τους εχω κανει εκπαιδευσεις (το εχω γραψει παλιοτερα και στο φορουμ)

κατι ακουσα για νεα ΤΟΥΜΠΑΝΟΣΙΤΡΟΕΝ
(αρε Συγγελιδη)

Stay tuned Wink

Σε συνδυασμο με την περιοχη σου, μυριζομαι πολεμικες τεχνες Very happy
Steve - Δευ 04 Απρ 2011, 15:48:36
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Σωστός ο μηχανjικός... Τρομάρα μου... Νταξ, θα το μάθω μόλις βγω στο κουρμπέτι, λόγω διατομών σωλήνων αποχέτευσης χεστρών...
kane έγραψε:
χαχαχ, κι εγώ απο κεί τα μαθα... Laughing
Σχολές του κώλου τελειώσατε;
kane - Δευ 04 Απρ 2011, 16:43:29
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω και συ στιβ ναι, οπως φαινεται. Οχι πως σε νοιάζει εσένα...

Ο ωπα σιναναι για, ομως οχι. (ειναι ζωγράφος με πτυχίο πολυτεχνείου Razz )
Steve - Δευ 04 Απρ 2011, 16:59:01
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
Εγω και συ στιβ ναι, οπως φαινεται. Οχι πως σε νοιάζει εσένα...

Ο ωπα σιναναι για, ομως οχι. (ειναι ζωγράφος με πτυχίο πολυτεχνείου Razz )
Καλλιτέχνης Razz
Sinanai - Δευ 04 Απρ 2011, 18:39:40
Θέμα δημοσίευσης:
Καλλjιτέχνjης. Laughing
sps - Δευ 04 Απρ 2011, 19:19:58
Θέμα δημοσίευσης:
Καλιτεχνη Laughing καλα θα κανεις να μαθεις να παραλαμβανεις Φ10 έως Φ20 και ασε τα Φ100! Laughing

Στο θεμα μας, τα citroen νομιζω ειναι τα απλα οχι τουρμπο δλδ
plaketokofths - Δευ 04 Απρ 2011, 19:34:50
Θέμα δημοσίευσης:
Μακάρι να μας χρεώσουν (μάζι με τις άσκοπες κλήσεις που μας κόβουν) και να πάρουν τα πιο γρήγορα και τα πιο καλά αν αυτό είναι που τους λειπει για την πάταξη του εγκλήματος.

Η ΔΙΑΣ έχουν όλη την συλλογή απο μοτοποδήλατο hercules ως και mv agusta ... στα αυτοκινητα είχαμε μείνει πίσω.
vamvakoolas - Δευ 04 Απρ 2011, 20:07:26
Θέμα δημοσίευσης:
σιγα μη τους εκανα και εκπαιδευση ...στο σκουπισμα Laughing Laughing

Και ενα παγκοσμιο αποκλειστικο Laughing : (ουτε οι ιδιοι οι αστυνομικοι δε το ξερουν στη πλειονοτητα τους!)

καποια απο τα hyundai i30 εμαθα οτι ειναι διλιτρα με 143 αλογα και χαμηλη καταναλωση!

δε το πιστευα, αλλα μετα απο τρελο ψαξιμο υπαρχει!

http://www.mmail.com.my/content/26423-test-drive-video-hyundai-i30-20-auto
silo - Τρι 05 Απρ 2011, 12:49:11
Θέμα δημοσίευσης:
γιατι τα 10 evo που αγορασαν τι σας λενε?

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/197074_1925617905864_1404637859_2271666_7057179_n.jpg
nikos 206cc - Τρι 05 Απρ 2011, 13:41:08
Θέμα δημοσίευσης:
Σοβαρα τωρα αγορασαν εβο 10 Shocked Question

Και ποιος θα τα οδηγησει ετσι οπως πρεπει??? Laughing
volvos - Τρι 05 Απρ 2011, 13:43:04
Θέμα δημοσίευσης:
λες να τα κανανε ανταλλαγη με τα προστιμα που φορτωσαν στο σαρακακη αβεεεεεε Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
nikos 206cc - Τρι 05 Απρ 2011, 13:59:53
Θέμα δημοσίευσης:
Δωστε τα εβο στο λαο ρεεεεεε Laughing Laughing

Πριν 2-3 χρονια η Ιταλικη αστυνομια ειχε αγορασει μερικες gallardo...και εκει πισω μειναμε τελικα Cool
Jim207GT - Τρι 05 Απρ 2011, 14:04:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι τι να σας πώ με ΙΜΖ***** πινακίδες έτοιμα για καταδίωξη είναι.

Σα την παλιά Σ που την διαλύσανε και λόγο κόστους αλλά και τραγικής εκπαίδευσης των οδηγών που τα καρφόνανε ένα μετά το άλλο.

Τώρα πέρνουνε performance cars. Πολύ χλωμό μου φαίνετε, φουλ πρωταπριλιάτικο.
silo - Τρι 05 Απρ 2011, 15:54:43
Θέμα δημοσίευσης:
θα σας πω ενα περιστατικο,πριν καμια 10-12 χρονια και βαλε μας ειχαν κλεψει ενα Μ3,αυτοι που το ειχαν καναν ληστιες κ ξεφευγαν,η αστυνομια το κυνηγουσε με πορσε 944 και αυdi rs2,ηταν μια ομαδα που λεγοταν ομαδα Σηγμα αν θυμαμαι καλα...

το αστειο ειναι οτι αγορασαν ΕVO X οχι 1 κ 2 αλλα 10...
vamvakoolas - Τρι 05 Απρ 2011, 15:55:53
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
Ναι τι να σας πώ με ΙΜΖ***** πινακίδες έτοιμα για καταδίωξη είναι.

Σα την παλιά Σ που την διαλύσανε και λόγο κόστους αλλά και τραγικής εκπαίδευσης των οδηγών που τα καρφόνανε ένα μετά το άλλο.

Τώρα πέρνουνε performance cars. Πολύ χλωμό μου φαίνετε, φουλ πρωταπριλιάτικο.

εκπαιδευση πλεον υπαρχει και την κανουν γνωστοι (οχι μονο σε αγωνιζομενους)..Αποσο λενε τα οργανα ειναι πολυ καλη η εκπαιδεση αλλα μετα τους δινουν κατι χρεπια (xsara/saxo Shocked ) και τα "καλα" καταληγουν για
-παρελασεις
-στους διοικητες
-οτι μεινει στις εθνικες οδους/τροχαια...
Αλλωστε ειναι γνωστο οτι οι εκπαιδευτους τους λενε στο τελος: αυτα μη τα κανετε με τα χρεπια που θα σας δωσουν
αποσο ξερω τα citroen που ανεφερα kai καποια hyundai θα πανε επαρχια και λιγα εμειναν εδω (hyundai)και θα στειλουν τα xsara απο επαρχια για τις περιπολιες Αθηνα
Exclamation Exclamation
Bill207 - Τρι 05 Απρ 2011, 16:22:37
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ξέρω τι λέτε για εκπαιδευση κτλ
εγώ πηγα σε γνωστό συνεργείο του Ν.Ηρακλείου για αλλαγή λαδιών
ο μάστορας αυτός έχει κάποια σύμβαση (υποθέτω) με το αστυνομικό τμήμα του Ηρακλείου και περνάω συνέχεια και βλέπω είτε ασφαλίτικα, είτε περιπολικά

τον ρωτάω αν όντως βγάζουν τόσα προβλήματα και εχει συνέχεια περιπολικά μέσα και ξέρετε τι μου απάντησε;

"τους Γα**νε την μάνα, έχεις δει αυτοκίνητο να αλλάζει δίσκο-πλατό 4 φορές το χρόνο;"
MEMsound - Τρι 05 Απρ 2011, 16:26:02
Θέμα δημοσίευσης:
μια απ τα ιδια και σε ενα συνεργειο Citroen στο Γερακα... Confused Confused Confused Confused Confused
king207cc - Τρι 05 Απρ 2011, 19:07:50
Θέμα δημοσίευσης:
δεν είναι αστείο κι ομως Confused το συγκεκριμένο ασπρο της φωτογραφίας το κανε δωρεα ο Σαρακάκης στην ΕΛ.ΑΣ, ηταν δημοσιογραφικο.
MEMsound - Τρι 05 Απρ 2011, 19:14:53
Θέμα δημοσίευσης:
= του ηπιαν το αιμα σαν δημοσιογραφικο...(και καλα του εκαναν μεταξυ μας...) αλλα τωρα τις επισκευες θα τις πληρωνει το Ελληνικο Δημόσιο...
king207cc - Τρι 05 Απρ 2011, 19:25:58
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
= του ηπιαν το αιμα σαν δημοσιογραφικο...(και καλα του εκαναν μεταξυ μας...) αλλα τωρα τις επισκευες θα τις πληρωνει το Ελληνικο Δημόσιο...

υπερβολικός είσαι, απλά στρωμένο το πήραν Laughing Laughing

θα απετήσω να πάω να το πάρω μερικές βόλτες, δημόσιο δεν είναι??
όπως είπε και ο Πάγκαλος το δημόσιο χρέος μαζί το φάγαμε, αρα τα δημόσια αυτοκίνητα μαζι θα τα σκήσουμε! Laughing
vamvakoolas - Τρι 05 Απρ 2011, 23:20:48
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια με βαση τη λογικη (αν και εκτος θεματος η συζητηση)

απο τους χιλιαδες αστυνομικους καθε χρονο ζητημα να περνανε οδηγικα σεμιναρια 100!
επιπλεον παλι με βαση τη λογικη αν εσυ εισαι senna μετα τη βαρδια σου παιζει να παραδωσεις το περιπολικο σε συναδελφο 22 ετων και απειρο!
king207cc - Τρι 05 Απρ 2011, 23:46:27
Θέμα δημοσίευσης:
nikos 206cc έγραψε:

Πριν 2-3 χρονια η Ιταλικη αστυνομια ειχε αγορασει μερικες gallardo...και εκει πισω μειναμε τελικα Cool

δεν την αγόρασε ήταν δώρο απο την lamborghni
και δεν την κράτησαν πολύ ως ηταν φυσικό Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=NMV4RoPl1ts
'Andy'-lag - Τετ 06 Απρ 2011, 02:48:40
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
nikos 206cc έγραψε:

δεν την αγόρασε ήταν δώρο απο την lamborghni
και δεν την κράτησαν πολύ ως ηταν φυσικό Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=NMV4RoPl1ts

+1 Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες