bagosgt έγραψε: |
νομιζω οτι εχει αναφερθει ξανα αλλα μια σχτικα γρηγορη ενημερωση,πιθανοτατα εχει προβλημα ο εγκεφαλος του esp οπως ειχε κ το δικο μου.στο αλλαζουν στην εγγυηση κ εισαι οκ.πιθανον το αμαξι σου ειναι 07 η αρχε 08?συνηθως αυτα ειχαν προβλημα αποτι εχω ακουσει. |
nOkpos έγραψε: |
εγκεφαλος του esp δεν ηταν στην παρτιδα αυτην αλλα ο εγκεφαλος βγηκε off .
και μετα απο αυτο βγηκε off και η μπαταρια μου ! |
MEMsound έγραψε: |
οτι να ναι κουκουρκουκου μανταλακια...
σε ολους οσους εχουμε εσπ κάποιες φορες τρωει φρικές και αναβει "εσπ / ασρ φουλτ"... μες το πρόγραμμα ειναι μάλλον ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
salex έγραψε: |
Προχθες είχα ένα sidelamp faulty που σε κάθε λακούβα στην Εθνική έκανε μπιπ και ήμουν έτοιμος να το σπάσω. Επί 500χλμ χτύπαγε κάθε λίγο και λιγάκι ενώ τα φώτα ήταν σβηστά... |
dimkeras έγραψε: | ||
Και λείαν συντόμως θα έχεις και μια καμμένη λάμπα φίλε μου! Εκτός κι αν κάτι δεν πατούσε καλά μέσα στο φανάρι. (Πάντως στο δικό μου έτσι έκανε, μέχρι που έκαψε τη λάμπα και ηρέμησε! ![]() |
dimkeras έγραψε: |
ESP faulty και για μένα, από την Παρασκευή.
Το πέταξε στα καλά καθούμενα, εκεί που ήμουν σταματημένος. Και δεν έφτιαξε ακόμη αν κι έκανα ~600km μέχρι τώρα. (πάντως στρίβει λιγότερο άτσαλα παρά με το esp on ![]() |
Gr13 έγραψε: |
Σε κόλησα μάλλον ![]() |
dimkeras έγραψε: | ||
Μόλις το διάβασα στο άλλο τόπικ "το 207 μου καταρρέει" ![]() Άσε να το χαρούμε λίγο και βλέπουμε από αύριο-μεθαύριο! |
Gr13 έγραψε: |
Αμα συνεχίσω έτσι θα θέλω και λάστηχα ![]() |
franch_power έγραψε: |
Φίλε δημοσθένη γνώμη αστό έτσι το esp αν δεν υπάρχει πρόβλημα! οι ξένοι παρακαλάνε λόγο ασφαλείας να το έχουν ενώ εμείς η έλληνες ψάχνουμε παντέντες για να το βγάλουμε τελείως γιατί θέλουμε το πίσω μέρος να ξεκολάει λιγάκι από την άσφαλτο ![]() |
makis207cc έγραψε: |
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ . ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΛΙΓΟ Κ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.. ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ... ![]() |