Ilias207Rallye έγραψε: |
Οντως απο τα οσα γραφει φαινεται να προσπαθει να κανει δυσφημιση στους υπολοιπους. Ισως να εχουν και καποια βαση τα οσα λεει ομως...
Παντως οι τιμες του ειναι πολυ απροσιτες, καθως απο οσο εχω μαθει ζηταει κοντα στα 2 χιλιαρικα για μια full εξατμιση Milltek. Tην ιδια στιγμη, εγω βρηκα απο ebay full Milltek ΓΝΗΣΙΑ για 207 175THP με 1000 λιρες + 15 λιρες μεταφορικα δηλαδη 1150 ευρω περιπου στο συνολο. Εγγυηση εφ'ορου ζωης. Τα λεφτα που ζηταει ο ιδιος ειναι περιπου τα διπλασια απο οσο μπορει να την παρει ο καθενας μας.. ![]() Υ.Γ.: Εγω πιστευω πως στο θεμα της εγγυησης θα κανει και αυτος τον κινεζο, αν παρουσιαστει η οποιαδηποτε μηχανικη βλαβη. Ας πουμε πχ οτι βαζουμε την Milltek του εν λογω κυριου, και το αμαξι κανει ενα backfire... δε νομιζω να μας καλυψει την ζημια... |
Lefter1s RC έγραψε: |
Σας παρακαλω ολους σας!!
Αφηστε ησυχο τον Ελληναρα μηπως και καταφερει να ξεβρακωσει κανεναν..! ![]() |
Παράθεση: |
All warranty cases should be dealt with by the Milltek appointed distributor from whom you purchased the system. |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
Εάν κάποιος πάθει ζημιά με την miltek είναι υποχρεωμένος να του την αλλάξει και ας μην την πήρε από ελλάδα αυτός που έπαθε ζημιά. Είναι υποχρεωμένος να το κάνει καθώς αντιπροσωπεύει την miltek.... |
Theo_207RC έγραψε: |
Και όταν του είπα αν γίνεται κάποια καλύτερη τιμή μου απάντησε πως αν μου φαίνονται πολλά καλύτερα να μην βάλω καθόλου εξάτμιση γιατί είναι ο μόνος στην Ελλάδα που έχει εξάτμιση για 207 τούρμπο. Αφήστε που ήθελε τα λεφτά μπροστά και να μου την βάλει μετά από 2-3 βδομάδες γιατί όπως μου είπε δεν προλάβαινε νωρίτερα. |
Road_Runner έγραψε: |
Τελικά την έβαλες? |
MEMsound έγραψε: | ||
επετρεξε μου να διαφωνήσω ο αντιπρόσωπος ειναι υπευθυνος μόνο για οτι πουλάει ο ίδιος και οχι για οτι εισάγει ο καθένας ) |
fynos έγραψε: |
Δηλαδή αν πάθεις κάτι με το αυτοκίνητο σου στην Γαλλία θα σου πουν να πάς πίσω στην Ελλάδα ? |
Road_Runner έγραψε: |
πρεπει να φυγω απο το σπιτι, αλλιως το εκανα και εγω... |
manos82 έγραψε: |
ο Μανθος εχει δικιο για το mail..πεταγομαι και εγω γιατι ξερω οτι Μαμα εταιρεια κανει forward τα mail στον αντιπροσωπο λογω του πατερα μου (ειναι αντιποσωπος ξυλειας) μονο αν δουνε 1 καρο mail με παραπωνα τοτε μπορει να κανουν κατι στον αντιπροσωπο αλλα αν πιανει στοχους τοτε αστο.....τσαμπα καιει η λαμπα |
akis23 έγραψε: |
Milltek απο Αγγλια 1100€, απο Ελλαδα 1900€. Αρα παιρνετε δυο απο Αγγλια και εχετε και μια καβαντζα. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
Steve έγραψε: |
Άλλο η ιδέα για τα ανθρακονημάτηνα, άλλο η μαλ***α που πέταξες!
Κράτα το καφάσι και σου στέλνω ρίγανη! ![]() Αν είναι να στείλεις κάτι, στείλε τις πλεξούδες των εμπρόσθιων θυρών του 206. |
fynos έγραψε: | ||
Και θα μου στείλεις για αντάλλαγμα ένα διακόπτη που να δουλεύει και όχι των χαλασμένο που μου πούλησες ? Άλλωστε θα πρέπει να θυμάσαι ότι όλα είναι πληρωμένα . . . . ![]() |
Alexis22 έγραψε: |
LARGE BORE DOWNPIPE AND Hi-FLOW SPORTS CAT-€840.50
CAT BACK-€1095.84 TURBO-BACK INCLUDING Hi-FLOW SPORTS CAT-€1936.34 αυτες ειναι οι τιμες που μ εδωσαν απο milltek στν βουλγαρια...οπως βλεπω καμμια διαφορα στις τιμες... ![]() |
salex έγραψε: |
οι εξατμίσεις της Miltek ήταν μια φτηνή λύση σε σχέση με τις Supersprint.
Πουλιούνται σαν να είναι κάποια μεγάλη μάρκα με τρομερή ποιότητα. Δεν τους νοιάζει αν ο δήθεν κεντρικος αντιπρόσωπος είναι καραγκιόζης γιατί ουδέποτε ασχολήθηκαν με το θέμα ποιότητα. |
salex έγραψε: |
Πώς το λέει η παροιμία; Παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι και μπαλωμένο! |
fynos έγραψε: |
Και θα μου στείλεις για αντάλλαγμα ένα διακόπτη που να δουλεύει και όχι των χαλασμένο που μου πούλησες ?
Άλλωστε θα πρέπει να θυμάσαι ότι όλα είναι πληρωμένα . . . . ![]() |
WilDuck έγραψε: |
Κι άσε τον ΜΙΛΤΕΚιανό να κουρεύεται. |
Steve έγραψε: | ||
![]() Απλήρωτα είναι όλα, μέχρι και ο διακόπτης που δούλευε κάποτε (γιατί απ' ότι μου λες, πλέον δεν δουλεύει) ενώ για τις πλεξούδες είχαμε πει ΑΝ καταφέρεις και τις περάσεις να μου δώσεις τα λεφτά και για αυτές, πράγμα που "τρέχει" εδώ και 1μιση έτος. Αν θέλεις σου τραβάω και μια φωτογραφία το ανάλογο μήνυμα που μου έστειλες στο κινητό από 09 Φεβ 2009 να το δείς να θυμηθείς. Ή απλά να στο κάνω μια προώθηση? |
Road_Runner έγραψε: | ||
ΜΙΛΤΕΚιάρη ![]() ![]() |