king207cc έγραψε: |
ποια είναι τα κριτήρια για την έκπτωση 45%? δηλαδή πως θα φτάσει στο 45% η έκπτωση? ρωτάω γιατι τα μαζεύω κ γώ τα κουπόνια. ![]() Είναι καλά τα ΤΟΥΟ?? για το cc τι έχει?? |
Arvas έγραψε: |
Μωρε τα toyo μια χαρα ειναι αλλα η ΕΚΟ ειναι για να λουσεις το ομορφο cc σου και μετα να του ριξεις σπιρτο... Αλλη χρησιμοτητα δεν εχει αυτη η βενζινη... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paranoia έγραψε: |
ναι φίλε γεμίζω και εγώ σε ΕΚΟ τις τελευταίες μέρες για την έκπτωση. Μήπως ξέρεις τιμή για τα 195/55-15 ; |
λες να τα δοκιμάσουμε στο cc μας?? ![]() ![]() |
paranoia έγραψε: | ||
Που το στηρίζεις αυτό φίλε γιατί εγώ όλο ΕΚΟ βάζω στο δικό μου. Πληροφοριακά ρωτάω, δεν το γράφω ειρωνικά ή κοροιδευτηκά. |
vamvakoolas έγραψε: |
επειδη ψαχνω να αλλαξω λαστιχα (μαλλον σε κανα 2 μηνο τελικα) ενα εχω να πω...
Η toyo λιγο πριν την προσφορα ανεβασε υπερβολικα τις τιμες....(οποτε καταλαβα οτι κατι παιζει) πιστευω οτι η πραγματικη εκπτωση δεν πρεπει να ειναι πανω απο 10% ![]() αν υπαρχει καποιος του χωρου ας με διαφωτισει ![]() |
Σε ότι αφορά τη βενζίνη και εγώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την ΕΚΟ. Τώρα είναι καθαρά θέμα του πρατηριούχου αν κάνει νοθείες και τέτοια.
Λοιπόν πάω σήμερα να γεμίσω σε μία ΕΚΟ για να πάρω και κουπονάκι και ο τύπος μου έδωσε καμιά 20αρια κουπόνια όταν του είπα ότι θέλω κουπόνι για τα λάστιχα! Και φανταστείτε ότι σε μερικές ΕΚΟ δεν δίνουν κανένα αν δεν τους πεις. Ελπίζω σε cc να είναι οκ τουλάχιστον τα toyo κυρίως για τους κραδασμούς οροφής κτλπ. Τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν. |
Gr13 έγραψε: |
195/55 R15 85Η VRV2 TL απο 366.24 εχουν 274 195/55 R15 85V PXT1R TL απο 401 εχουν 301 195/55 R15 85V R1R TL απο 453.92 εχουν 340 195/55 R15 85V PXR888 TL απο 450.68 εχουν 338 |
paranoia έγραψε: | ||
Αν θες μπορώ να σου στείλω με pm.
Kαι να ρωτήσω κάτι... Ποια η διαφορά των 85H με τα 85V γιατί δεν κατέχω και πολλά από ελαστικά. |
Ποια η διαφορά των 85H με τα 85V γιατί δεν κατέχω και πολλά από ελαστικά. |
king207cc έγραψε: | ||||
ναι αμε το ρωτάς??θέλω!! ![]() ![]() |
Μάλιστα, άρα να προτιμήσω τα V ή δεν θα δω διαφορά;; |
επειδη ψαχνω να αλλαξω λαστιχα (μαλλον σε κανα 2 μηνο τελικα) ενα εχω να πω...
Η toyo λιγο πριν την προσφορα ανεβασε υπερβολικα τις τιμες....(οποτε καταλαβα οτι κατι παιζει) πιστευω οτι η πραγματικη εκπτωση δεν πρεπει να ειναι πανω απο 10% ![]() αν υπαρχει καποιος του χωρου ας με διαφωτισει ![]() |
mikerrgp έγραψε: |
η τογιο εχει ιδιο τιμοκαταλογο με περυσι με μια αυξηση της ταξης 1-3% δεν ισχυει αυτο που λες |
επιπλεον καντε συγκριση με το www.elastika-online.gr/ και βγαλτε συμπερασματα
(το site το εβαλα γιατι ειναι το μονο με toyo και τιμες σε ολες τις διαστασεις, αν εχει κανενας κατι αλλο ας το αναφερει) |
elias έγραψε: |
Ξέρει κανένας μέχρι πότε μπορούμε να παραγγείλουμε τα ελαστικά? Εγώ που θέλω να αλλάξω μετά από 2-3 μήνες θα ισχύει η προσφορά? |
Ωραία τα κουπόνια τα πήραμε, τα στείλαμε με sms και ρωτάω: τα ελαστικά έχουν όντως έκπτωση ή μας δουλεύουν? Το έχει ψάξει κανένας πόσο κοστίζουν σε κατάστημα? Αξίζουν σαν ελαστικά τα toyo t1r? |
Sinanai έγραψε: |
Χρήστο δεν είναι μικρή η διαφορά, πάντως, αν τα αγοράσεις μέσω internet... Από camskill τα T1R 205/45R17 έχουν με μεταφορικά 352 ευρώ...
Και αν βγάλεις μια προπληρωμένη κάρτα, όπως εγώ, για να μη μπλέκεις με πιστωτικές, είσαι μια χαρά... Και σου έρχονται στην πόρτα σου. Πες και 20 - 30 ευρώ τοποθέτηση (επαρχία είμαστε) με 370 - 380 έχεις καθαρίσει. Από την ΕΚΟτιμή απέχει 140-150 ευρώ... |
ναι ρε Στέλιο όμως είναι οκ ή είναι τίποτα ληγμένα!?! |
[...]Εγώ έκλεισα TOYO T1R 185/55/15, 285 ευρώ για Νοέμβριο. Ελπίζω να αξίζουν σαν ελαστικά. |
Gr13 έγραψε: |
[...]Α και τα λάστιχα είναι παραγωγης Ιουνιου. |