PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 106 - Βάψιμο εμφάνιση

NemesisUltra - Πεμ 09 Ιούλ 2009, 20:38:56
Θέμα δημοσίευσης: 106 - Βάψιμο εμφάνιση
για σας παιδιά τι κάνουμε

θέλω να ρωτήσω το ποσο κοστολογείται πάνω κάτω ένα καλο βάψιμο εξωτερικό με μεταλλικό χρώμα και καλο βερνίκι
lion306 - Πεμ 09 Ιούλ 2009, 21:58:54
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ που είχα ρωτήσει για το δικό μου,εβγαινε 700€ μεταλλικο με βερνικι!!Και μου είπε πως ήταν οικολογικά τα χρώματα και γι'αυτο είναι τόσο ακριβά!!Τώρα το δικό σου είναι πιο μικρό(από το δικο μου), υπολογίζω κάπου 500-600€.Αλλα ψάξτο αρκετά και θα βρεις και πιο φθηνά!!
Πάνος - Πεμ 09 Ιούλ 2009, 22:40:46
Θέμα δημοσίευσης:
Αναλογα και το χρωμα του αυτοκινητου.
Συνηθως τα σκουροχρωμα χρωματα κοστιζουν κατι παραπανω.
Ας πουμε το μαυρο λογω μεγαλυτερης πιθανοτητας να φανει καποια ατελεια.
Παντως απο τιμες θα βρεις απο 600 εως 1000 στη χειροτερη,
NemesisUltra - Παρ 10 Ιούλ 2009, 19:44:30
Θέμα δημοσίευσης:
600 -1000 ε ? μπλε μεταλικο χρωμα με περλα και καλης ποιοτητας βερνικι
lion306 - Παρ 10 Ιούλ 2009, 20:20:04
Θέμα δημοσίευσης:
Και το δικό μου μπλέ είναι,κάπου τόσο θα σου βγει!!
NemesisUltra - Σαβ 11 Ιούλ 2009, 16:40:35
Θέμα δημοσίευσης:
μια κοπέλα μου φάγε τι πόρτα του συνοδηγού αλλα θα πρέπει να μου βάψει η ασφάλεια τις το φτερό τα πλαστικά πίσω μπρός και το "μασπιεδακι" οποτε τι μιση πλευρά...και λέω να βάψω και εγώ το άλλο μισό ώστε να έχω ομοιόμορφο βάψιμο
lion306 - Κυρ 12 Ιούλ 2009, 17:26:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ε ανάλογα με το πόσα θα σου δώσουν από την ασφάλεια της, θα βάλεις τα υπόλοιπα...
NemesisUltra - Κυρ 12 Ιούλ 2009, 20:25:18
Θέμα δημοσίευσης:
είναι η τέλεια ευκαιρία για φρεσκάρισμα τουλάχιστον αν πούμε 400 από ασφάλεια για μισό αμάξι θα μου βάψει αναγκαστικά τα υπόλοιπα δικά μου
LIONKING - Κυρ 12 Ιούλ 2009, 21:54:10
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια για να μην ανοιγω αλο τοπικ να ρωτησω κατι? αφου λετε κανα 1000αρικο για ολικη βαφη σε ενα τρακαρισμα μπροστα δηλ καπο-μετωπη τα φαναρια δεν εσπασαν αλα στριψαν λιγο γιατι μπηκε μεσα το καπο και ζορισε την μετωπη,ο προφυλακτηρας εμεινε ανεπαφος αλα πρεπει να βγει γιατι δεν ανοιγει το καπο αα και τα φτερα αγρατζουνιστα, ειναι δυνατον να ειναι τοσο σοβαρη ζημια και να μην φαινεται? γιατι μου ζητανε με μεταχειρησμενα ανταλακτηκα και εργασια κανα 700αρι χωρις φαναρια
NemesisUltra - Δευ 13 Ιούλ 2009, 16:19:57
Θέμα δημοσίευσης:
ελεος με τπτ
vasilis106 - Δευ 13 Ιούλ 2009, 19:55:00
Θέμα δημοσίευσης:
NemesisUltra έγραψε:
μια κοπέλα μου φάγε τι πόρτα του συνοδηγού αλλα θα πρέπει να μου βάψει η ασφάλεια τις το φτερό τα πλαστικά πίσω μπρός και το "μασπιεδακι" οποτε τι μιση πλευρά...και λέω να βάψω και εγώ το άλλο μισό ώστε να έχω ομοιόμορφο βάψιμο

μια ερώτηση θέλω να κάνω αν υποθέσουμε ότι η μιση πλευρά θα πληρωθεί από την ασφάλεια τις ποσα από τι τζέπη μου πρέπει να βάλω λέτε ?

με ιδια περιπτωση εβαψα το δικο μου,εδωσα 600 ευρω απο την τσεπη μου κ το εβαψα ολο μαυρο μεταλλικο,εκανα ομως μονο εξωτερικο χωρις τις πατουρες!!το ετριψαν ολο ,τα παντα που επρεπε να στοκαριστουν στοκαριστηκαν κ το αμαξι περαστηκε ολο με ασταρι πιστολιου,να προσεξεις στα χρωματα κ στο βερνικι που θα βαλεις απο ποιο χωρα θα ειναι(προτιμησε γερμανικα).
NemesisUltra - Τετ 15 Ιούλ 2009, 15:59:19
Θέμα δημοσίευσης:
δεν το ειχα στο νου μου αυτο οκ φιλε!!!

το αμάξι μου είδη είναι μεταλλικό μπλε με πέρλα μέσα αλλα μου είχε μπει από καιρό η ιδέα να βάλω το καλο "βερνικακι" να ήρθε η μεγάλη ευκαιρία για ένα πιο super blue electric πιο γυαλιστό ακόμα
NemesisUltra - Τρι 10 Νοέ 2009, 21:42:17
Θέμα δημοσίευσης:
παιδιά έχω το αμάξι εδώ και 2 μήνες βαμμένο

δεν μπόρω να πω ότι είμαι ευχαριστημένος πολλές ατέλειες

το πρόβλημα που έχω είναι ότι πριν δυο μέρες που το έπλυνα είδα μερικές φουσκίτσες (ενω πριν 2 βδομαδες που το ειχα καθαρισει για τελευτεα φορα δεν υπηρχε κατι) στο χρώμα στα φτερά και λίγες στο καπό πολύ μικρές πουθενα αλλου

πήγα στο βογιατζή και του είπα ότι φταίει η δουλειά του αυτός λέει ότι ψωριασε και φταίει η κουκούλα που έβαλα κάνα δυο φορες εδώ και 2 μήνες που έριχνε καρέκλες για να μην πέσει τιποτα πάνω πιο πολύ την έβαλα γιατί είχε φοβερό αέρα

τώρα εσείς που το αποδίδεται αυτό το πρόβλημα
εγώ λέω ότι είναι "κακοδουλια" και μάλλον θέλει να μου φάει και αλλα λεφτά ο τυπάς
geo106xs - Τρι 10 Νοέ 2009, 22:46:54
Θέμα δημοσίευσης:
NemesisUltra έγραψε:

το πρόβλημα που έχω είναι ότι πριν δυο μέρες που το έπλυνα είδα μερικές φουσκίτσες (ενω πριν 2 βδομαδες που το ειχα καθαρισει για τελευτεα φορα δεν υπηρχε κατι) στο χρώμα στα φτερά και λίγες στο καπό πολύ μικρές πουθενα αλλου

πήγα στο βογιατζή και του είπα ότι φταίει η δουλειά του αυτός λέει ότι ψωριασε και φταίει η κουκούλα που έβαλα κάνα δυο φορες εδώ και 2 μήνες που έριχνε καρέκλες για να μην πέσει τιποτα πάνω πιο πολύ την έβαλα γιατί είχε φοβερό αέρα

εγώ λέω ότι είναι "κακοδουλια" και μάλλον θέλει να μου φάει και αλλα λεφτά ο τυπάς

Απ' οσα ξερω οταν το χρωμα φουσκαλιαζει παει να πει πως απο "κατω" ή το ασταρι δεν ειναι τριμμενο καλα ή οτι το αυτοκινητο δεν ασταρωθηκε καν και απλα βαφτηκε χρησιμοποιοντας για ασταρι το παλιο χρωμα...Παντως οι τιμες που σας ζητανε για ολοκο βαψιμο ειναι πολυ χαμηλες,π.χ ρωτησα στη Σαμο για εξωτερικο βαψιμο και μου ειπαν τιμη κοντα στο χιλιαρικο...βεβαια ο ανθρωπος εχει πολυ καλο ονομα στην πιατσα και αυτο ειναι το μονο σιγουρο αφου εχω δει δουλειες του και εχω ακουσει απο πελατες τα καλυτερα...
NemesisUltra - Τετ 11 Νοέ 2009, 17:43:39
Θέμα δημοσίευσης:
μπορεί κάποιος να μου πει για κωδικός χρώματος που έκανα rx8 ( Z7B T2 ισχύει? για το μπλε του RX8

τώρα πάνω σε αυτό που έβγαλε κάτι "φουσκακια" τι μπορώ να κάνω ???

ένας άλλος μποογιατζής που πήγα σήμερα και είναι ο πρόεδρος του συλλόγου τους μου είπε απλά να μην το σκεπάζω και να το αφήσω και θα κάτσουν όσο νάνε λέει με το ήλιο
Πάνος - Τετ 11 Νοέ 2009, 21:46:30
Θέμα δημοσίευσης:
Μοναδικη λυση ειναι να το ξαναβαψεις.
Εκτος και αν γινεται κατι με τις μαγικες αλοιφες αν και δεν νομιζω.
Τωρα αυτο με το σκεπασμα δεν το εχω ξανακουσει. Shocked
Αυτο που ξερω ειναι οτι κακης ποιοτητας κουκουλες μπορουν το καλοκαιρι στον ηλιο να "λιωσουν" στο χρωμα του αυτοκινητου κανοντας το πιο θολο.
Snap5 - Πεμ 12 Νοέ 2009, 18:58:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Πάνος τα λέει σωστά, οι φουσκάλες είναι λόγο της κακής δουλειάς που έγινε, στη θέση σου θα το πήγαινα πίσω. Οσο για τον ήλιο ξέρω απο προσωπική ότι κάνει δουλειά στα αυτοκόλητα να στρώσουν καλύτερα και να φύγουν οι φουσκάλες, τωρα αν υσχύει για το χρώμα το ίδιο δεν νομίζω...

Οσο για την κουκούλα πάντα καλής ποιότητας, εκτός αν θες να πας να το ξεκουκουλώσεις καμια μέρα και να βγάζεις λωρίδες Laughing
NemesisUltra - Πεμ 12 Νοέ 2009, 21:32:41
Θέμα δημοσίευσης:
παιδιά και εγώ συμφωνώ μαζί σας αλλα η μονη λύση να βρείς το δίκιο σου σε τέτοιες φάσης είναι το επιμελητήριο κανεις μια αίτηση να στο εξετάσουν για να βρείς το δίκιο σου και μέχρι και αποζημιώση μπορείς να πάρεις

μια συμβουλή για τους φίλους και αδερφούς του psclub θα πω όταν κάποιος θέλει να βάψει αμάξι να μαθει πρωτα τους τοιπους χρωματος
θα κάνει συμφωνία με τον μπογιατζή να πληρωθεί όταν τελειώνει το αμάξι και αφού το εξετάσετε και σας αρέσει

για τέλος να ζητάτε κωδικούς χρώματος βερνικιού και τι πρέπει να τηρείται πχ να μην το πλένετε με βούρτσες να μην το σκεπάσετε τους πρώτους ένα δυο μήνες

μπορει καποιος να μου πει αν ειναι σωστος ο κωδικος που μου εδωσε αυτος

εκανα το χρωμα του μπλε RX-8 Z7B T2 ισχύει
NemesisUltra - Δευ 16 Νοέ 2009, 18:39:31
Θέμα δημοσίευσης:
μια βοηθεια μπορει καποιος να μου πει αν ειναι σωστος ο κωδικος αυτος για το μπλε χρωμα του RX8 mazda
rallos 16v - Τρι 05 Ιαν 2010, 19:18:15
Θέμα δημοσίευσης:
NemesisUltra έγραψε:

το αμαξι πριν βαφτει εχει καπια διαδικασια:
1:τριψιμο πολυ καλο ωστε να κολισει το ασταρι καλα πανω στο παλιο χρωμα
2:ασταρωνεται ενα χερι και μετα οπου χρειαζεται στοκαρεται...
το σημειο που στοκαριστηκε τριβεται ωστε να ειναι ομοιομορφη η επιφανεια
και ξαναασταρωνεται τοπικα
3:ΒΑΦΗ
4:BΒΕΡΙΚΟΜΑ

σιγουρα δεν φταις εσυ για την δουλεια που σου εκανε....

ρε σεις που βαφουν με 700 και 800 ευρω...
οπου εχω ρωτισει μου εχουν πει το λιγοτερο 1,200..
orCus - Πεμ 07 Ιαν 2010, 00:20:31
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια θελω να αλλαξω χρωμα στο αυτο μου (207GT) ειναι του 2008 να παω σε αντιπροσωπεια? θα κανει καλυτερη δουλεια? θελω απο μπλε να το κανω λευκο!
alekoukos106 - Πεμ 07 Ιαν 2010, 00:30:38
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

εισαι ακομα μεθυσμενος απο το πρωτοχρονιατικο γλεντι????????????????????
orCus - Πεμ 07 Ιαν 2010, 00:33:22
Θέμα δημοσίευσης:
η αληθεια ειναι πως δεν καταλαβα τι εννοεις! το λες επειδη θελω να αλλαξω χρωμα?
206kwn - Πεμ 07 Ιαν 2010, 01:29:33
Θέμα δημοσίευσης:
orCus έγραψε:
η αληθεια ειναι πως δεν καταλαβα τι εννοεις! το λες επειδη θελω να αλλαξω χρωμα?

Ξέρεις τί μπορεί να συνεπάγεται όλο αυτό σε ένα καινούργιο αυτοκίνιτο σαν το δικό σου φαντάζομαι.... Confused
orCus - Πεμ 07 Ιαν 2010, 12:04:33
Θέμα δημοσίευσης:
η αληθεια ειναι πως οχι! αν ηξερα δεν θα το εθετα σαν θεμα. μπορεις να με βοηθησεις?
206kwn - Πεμ 07 Ιαν 2010, 15:27:13
Θέμα δημοσίευσης:
orCus έγραψε:
η αληθεια ειναι πως οχι! αν ηξερα δεν θα το εθετα σαν θεμα. μπορεις να με βοηθησεις?

Ας πάρουμε σα δεδομένο το ότι θα βρεις ένα καλό μάστορα και δεν θα κάνει πουθενά "σταγόνες" το χρώμα!!! (ναι το έχουμε δει και αυτό)
δηλαδή θα χρυσοπληρώσεις τη δουλειά του... που και πάλι πιστεύω οτι θα φαίνεται αλλά τεσπα το προσπερνάμε αυτό!!!!

Έχεις ιδέα πόσο θα πέσει η αγοραστική του αξία μετά από ένα τέτοιο εγχείρημα Question Question

Πάτο θα πιάσει... Confused
orCus - Πεμ 07 Ιαν 2010, 15:46:58
Θέμα δημοσίευσης:
Mα δεν εχω σκοπο να το πουλησω! παντως για να ειμαι ειλικρινης δεν το σκεφτηκα ετσι. δλδ δεν γινετε να το βαψουν στην αντιπροσωπεια και να βγει λες και ειναι καινουργιο?
206kwn - Πεμ 07 Ιαν 2010, 16:11:57
Θέμα δημοσίευσης:
orCus έγραψε:
Mα δεν εχω σκοπο να το πουλησω! παντως για να ειμαι ειλικρινης δεν το σκεφτηκα ετσι. δλδ δεν γινετε να το βαψουν στην αντιπροσωπεια και να βγει λες και ειναι καινουργιο?

Στην αντιπροσωπεία πιστεύω ότι δεν θα σε συμφέρει από οικονομικής άποψης μιλώντας πάντα θεωρητικά-δεν ξέρω τι παίζει απλά υποθέτω!!! Δηλαδή μπορείς να το πουλήσεις και να βάλεις και τα λεφτά του βαψίματος στην αντιπροσωπεία και ίσως να είσαι ένα βήμα πιο κοντά σε έναι καινούργιο λευκό 207 όπως ακριβώς το θές.....
Αλλά άν για τον α,χ,ψ λόγο θες να το κρατήσεις και να το βάψεις να ξέρεις ότι σε κάποια σημεία-λεπτομέρειες θα φαίνεται!!!
Πάνος - Πεμ 07 Ιαν 2010, 16:19:56
Θέμα δημοσίευσης:
Και οχι μονο αυτο.
Δεν υπαρχει λογικη σε ενα καινουργιο αυτοκινητο αν δεν εχει καποιο τρακαρισμα να αλλαξεις χρωμα.
Τα λεφτα που θα δωσεις για να λυθει ολο και να βαφτει ακομα και στα σημεια της μηχανης ή του πατωματος με τα ιδια λεφτα πουλας το δικο σου και παιρνεις ενα καινουργιο στο χρωμα που θες ή κρατας τα λεφτα σου πουλωντας το δικο σου και αγοραζεις ενα μεταχειρισμενο στο χρωμα που θες.

Επισης περα απο τις διαδικασιες βαφης χρειαζεται να δηλωσεις στο υπουργειο την αλλαγη χρωματος βγαζοντας νεα αδεια.
206kwn - Πεμ 07 Ιαν 2010, 16:41:17
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνος έγραψε:
Τα λεφτα που θα δωσεις για να λυθει ολο και να βαφτει ακομα και στα σημεια της μηχανης ή του πατωματος

Καλά ναι σωστό και αυτό αλλά εγώ δεν την πήγα τόσο μακριά τη βαλίτσα!!! Άν τα κάνεις όλα αυτά, που αυτό είναι το σωστό, τότε το ποσό που χρειάζεσαι σε λεφτά ξεφεύγει πολύ Wink
NemesisUltra - Σαβ 09 Ιαν 2010, 18:56:35
Θέμα δημοσίευσης:
ερωτημα nemesisultra

το αμάξι το είχα βάψει πριν λίγο καιρό περί 2.5 3 μήνες
μια χαρά όλα καλά καμια οδηγία ο μπογιατζής δεν μου έδωσε,
η αλήθεια είναι ότι ήθελε τα λεφτά να τελειώνει, μετά από φωνές και φασαρίες έκανε κάποια που ήθελα,
δεν μου έδωσε καμια οδηγία και εγώ από συνήθεια να βάζω τη κουκούλα αν και καλη το αμάξι έβγαλε στα φτερά κάτι μπιμπικάκια και στο καπό, ψείριασμα δλδ! ευτυχώς το πρόλαβα γιατί το είδα και μια οδηγία από έναν άλλο μπογιατζή που είναι και ο πρόεδρος τους μου είπε να το αφήνω στον ήλιο να κάτσουν ευτυχώς είχα βάλει και καλο βερνίκι το rm crystal.
τώρα που πέρασε λίγο ο καιρός παντού κάτσανε δεν φαίνονται πια αλλα σε ένα σημείο πάνω από την πόρτα μου στην κολόνα που πάει προς τα πίσω αν και απειροελάχιστο πρόβλημα που υπήρχε και εκεί μεγάλωσε και είναι χιλιοστά πολυ αμελιτεο, αλλα στα ματια μου εμφανες και φοβαμαι μηπως μεγαλωσουν και κανει πληγες τώρα πάω απευθείας για βάψιμο το κομμάτι αν και μικρό αλλα μου σπάει τα νεύρα που ξέρω πως εχει μπιμπικακια

υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω μακάρι να υπάρχει μια λύση να μην μπαίνω σε άλλες διαδικασίες πάλι
τι μπορώ να κάνω μήπως κάποια αλοιφή ώστε να κάτσουν γιατί μονο εκεί είναι εμφανές πουθενά αλλου ( ο προεδρος τους μου ειχε πει με γιαλισμα θα το αφερεσουμε αν με ενοχλει
alekoukos106 - Σαβ 09 Ιαν 2010, 21:10:18
Θέμα δημοσίευσης:
Θα μπορουσες να δοκιμασεις να βαλεις σημεια στιξης γιατι ουτε αυτα που γραφεις ουτε μπορουν να διαβαστουν ουτε να βγαλουν νοημα!
NemesisUltra - Κυρ 10 Ιαν 2010, 13:37:42
Θέμα δημοσίευσης:
έλα βρε alex στα γρήγορα τα γράφω τι θες παραπάνω
RoadRunner122 - Κυρ 10 Ιαν 2010, 14:42:44
Θέμα δημοσίευσης:
ε βάλτα μετά ,.!"",,,.?.!!!
NemesisUltra - Δευ 11 Ιαν 2010, 00:21:52
Θέμα δημοσίευσης:
εε ξερει κανεις κατι για το προβλημα μου
tarirs - Σαβ 19 Μάϊ 2012, 13:08:08
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια ξερει κανεις εστω και με πμ...να μου πει εδω Αθηνα-Πειραια,ν μου πει καποιν φαναρτζη να βαψω το 106 μου,το πηρα μεταχειρω,και μου ζητανε κατι τιμες,οσο το πηρα....

Θελει ολικο βαψιμο,επειδη εχει 2χρωμιες,ουρανος και καπω εχει σπασει το λουστρο και εχει γινει χαλια....φαινονται κατι ασπρα....
και εχει πλαγια του αυτοκινητου μικροχτυπηματα-βαθουλωματα....

ειναι κοκκινο και σκεφτομαι να το κανω κοκκινο της ferrari....
B.M-SPORT - Κυρ 20 Μάϊ 2012, 00:36:05
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπερα, γιατι δεν ρωτας για τοποθετηση αυτοκολητο στο χρωμα που θελεις, ειναι πολυ τις μοδας.
Πιστευω λιγοτερα χρηματα και το αποτελεσμα πολυ καλο.
AlienHack - Κυρ 20 Μάϊ 2012, 03:04:32
Θέμα δημοσίευσης:
Αν ησουνθεσνικη εχω φανοποιο με 600 ευρα στο βαφει ολο...
tarirs - Κυρ 20 Μάϊ 2012, 21:06:20
Θέμα δημοσίευσης:
B.M-SPORT έγραψε:
Καλησπερα, γιατι δεν ρωτας για τοποθετηση αυτοκολητο στο χρωμα που θελεις, ειναι πολυ τις μοδας.
Πιστευω λιγοτερα χρηματα και το αποτελεσμα πολυ καλο.

Πιστευω οτι καλυτερη δουλεια ειναι η βαφη...βεβαια δεν ξερω για το αυτοκκολητο που αναφερεις φιλε μου.....και δεν εχω δει κιολας...μηπως λες το wrapping καπως ετσι.....???

Εξαλου θελει φαναρτζοδουλεια διοτι εχεε καποια βαθουλοματα.....
tarirs - Κυρ 20 Μάϊ 2012, 21:07:56
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
Αν ησουνθεσνικη εχω φανοποιο με 600 ευρα στο βαφει ολο...

να ερθω κ να με φιλοξενησεις 2-3 μερες.... Razz Παντως και ξενοδοχειο να κλεισω και με τις βενζινες ποιο φτηνα θα μου ερθει να ερθω εκει....εδω στο μαγαζι ποιος καθετε ομως.....???
thodwrhs - Τετ 30 Μάϊ 2012, 16:05:36
Θέμα δημοσίευσης:
cleaning engine bay. before and after....

tarirs - Τετ 30 Μάϊ 2012, 21:23:08
Θέμα δημοσίευσης:
τι καλυψες φιλος...??? απο ευπαθη πραγματα διοτι καενας δεν αναλμβανει να πλυνει την μηχανη στον πεζουλα μου.... Sad
greenpug106 - Πεμ 31 Μάϊ 2012, 06:44:35
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ δεν κάλυψα τίποτε.

Απλά δουλεύεις με καθαριστικό μηχανής, νερό και σφουγάρι.
Το νερό με πίεση μπορεί να κάνει τη ζημιά.
AlienHack - Πεμ 31 Μάϊ 2012, 08:09:31
Θέμα δημοσίευσης:
greenpug106 έγραψε:
Εγώ δεν κάλυψα τίποτε.

Απλά δουλεύεις με καθαριστικό μηχανής, νερό και σφουγάρι.
Το νερό με πίεση μπορεί να κάνει τη ζημιά.

εχω πλεινει τον κινητηρα μου αρκετες φορες σε βενζιναδικο ή και μονοσ μου σε σελφ σερβις καθαρηστηριο με πιεστικο.

καλυπτεις με σακουλα, 1. εγκεφαλο, 2. XENON (τα balast) 3. συνεγερμο (σειρινα)

αυτα... και πλαινεις αφοβα... αν εχεις και αερα πεπιεσμενο μετα καντο..
thodwrhs - Πεμ 31 Μάϊ 2012, 11:03:48
Θέμα δημοσίευσης:
καθαριστικο μηχανης ψεκασμα φουλ ολο το μοτερ ενω ηταν τερμα κρυο... το αφηνεις να δρασει 5λεπτο ξεπλενεις με πιεστικο.αλλα το ρυθμιζεις οχι στην τερμα πιεση και με ζεστο νερο.
καλυπτεις με ναυλον πεταλουδα και την δενεις με το σφυκτηρα να μην περασεουν νερα καλυπτεις εγγεφαλο και ασφαλειοθηκη με ναυλον επισης.
βγαζουμε φιλτροκουτι σκουπα κτλ ωστε να εχουμε προσβαση για να καθαριστει καλα το σασμαν.
μετα το ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΦΥΣΑΜΕ ΜΕ ΑΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΙΔΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
μιζαρει με την μια και δουλευει χωρις ρεταρισματα και τετοια.ελπιζω να σας ελυσα την απορια :Ρ
thodwrhs - Παρ 15 Ιούν 2012, 13:54:00
Θέμα δημοσίευσης:
σημερα που ειχαμε λιγο χρονο λασκα και μας εκατσε και ενα κινο καλο μια 300αρα εχουμε
αλλαγη φλαντζασ σασμαν γιατι εχανε λιγη βαλβολινη
αλλαγη τακακιων με ds2500
σωληνακια υψηλης
και μετα πλυσιμο απο κατω ολο το αμαξι να δουμε μηπως χανει τπτ και
μεσα εξω.
αφαιρεση ζαντων και καθρισμα και απο μεσα .
φρεον στο αιρκοντισιον
και καινουργιο υγρα ψυγειο προληπτικα....
απο τελος του μηνα μολις τελειωσω εξεταστικη θα ασχοληθω περαιτερω
αυτα προς το παρον

andreas_xania - Κυρ 15 Ιούλ 2012, 13:32:00
Θέμα δημοσίευσης:
http://img411.imageshack.us/img411/5803/p7110217.jpg

επλυνα και γω χωρο μηχανης και απο κατω με απωλεια ενα λαμβδα Exclamation
απο αλλου την περιμενα απο αλλου μου ηρθε Rolling eyes
τουλαχιστον καθαρισε Cool
m_power_lunatic - Δευ 21 Οκτ 2013, 10:48:30
Θέμα δημοσίευσης: CAR PAINTER-Κατάστημα
Υπάρχει ενα κατάστημα βαφής αυτοκινήτων που λέγεται CAR PAINTER κάποιου Μανώλη Στιβακτάκη-μάλλον Κρητικός ίσως να κάνω και λάθος,γνωρίζουμε την διεύθυνσή του ή κάποιο τηλεφωνο επικοινωνίας?

Τρέχει με 13αράκι κούκλα!!!!

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4241265/
Lef205 - Δευ 21 Οκτ 2013, 18:56:29
Θέμα δημοσίευσης:
γιατι δεν παιρνεις τηλεφωνο στο νουμερο που γραφει η αγγελια?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες