NemesisUltra έγραψε: |
μια κοπέλα μου φάγε τι πόρτα του συνοδηγού αλλα θα πρέπει να μου βάψει η ασφάλεια τις το φτερό τα πλαστικά πίσω μπρός και το "μασπιεδακι" οποτε τι μιση πλευρά...και λέω να βάψω και εγώ το άλλο μισό ώστε να έχω ομοιόμορφο βάψιμο
μια ερώτηση θέλω να κάνω αν υποθέσουμε ότι η μιση πλευρά θα πληρωθεί από την ασφάλεια τις ποσα από τι τζέπη μου πρέπει να βάλω λέτε ? |
παιδιά έχω το αμάξι εδώ και 2 μήνες βαμμένο
δεν μπόρω να πω ότι είμαι ευχαριστημένος πολλές ατέλειες το πρόβλημα που έχω είναι ότι πριν δυο μέρες που το έπλυνα είδα μερικές φουσκίτσες (ενω πριν 2 βδομαδες που το ειχα καθαρισει για τελευτεα φορα δεν υπηρχε κατι) στο χρώμα στα φτερά και λίγες στο καπό πολύ μικρές πουθενα αλλου πήγα στο βογιατζή και του είπα ότι φταίει η δουλειά του αυτός λέει ότι ψωριασε και φταίει η κουκούλα που έβαλα κάνα δυο φορες εδώ και 2 μήνες που έριχνε καρέκλες για να μην πέσει τιποτα πάνω πιο πολύ την έβαλα γιατί είχε φοβερό αέρα τώρα εσείς που το αποδίδεται αυτό το πρόβλημα εγώ λέω ότι είναι "κακοδουλια" και μάλλον θέλει να μου φάει και αλλα λεφτά ο τυπάς |
παιδιά έχω το αμάξι εδώ και 2 μήνες βαμμένο
δεν μπόρω να πω ότι είμαι ευχαριστημένος πολλές ατέλειες το πρόβλημα που έχω είναι ότι πριν δυο μέρες που το έπλυνα είδα μερικές φουσκίτσες (ενω πριν 2 βδομαδες που το ειχα καθαρισει για τελευτεα φορα δεν υπηρχε κατι) στο χρώμα στα φτερά και λίγες στο καπό πολύ μικρές πουθενα αλλου πήγα στο βογιατζή και του είπα ότι φταίει η δουλειά του αυτός λέει ότι ψωριασε και φταίει η κουκούλα που έβαλα κάνα δυο φορες εδώ και 2 μήνες που έριχνε καρέκλες για να μην πέσει τιποτα πάνω πιο πολύ την έβαλα γιατί είχε φοβερό αέρα τώρα εσείς που το αποδίδεται αυτό το πρόβλημα εγώ λέω ότι είναι "κακοδουλια" και μάλλον θέλει να μου φάει και αλλα λεφτά ο τυπάς |
orCus έγραψε: |
η αληθεια ειναι πως δεν καταλαβα τι εννοεις! το λες επειδη θελω να αλλαξω χρωμα? |
η αληθεια ειναι πως οχι! αν ηξερα δεν θα το εθετα σαν θεμα. μπορεις να με βοηθησεις? |
Mα δεν εχω σκοπο να το πουλησω! παντως για να ειμαι ειλικρινης δεν το σκεφτηκα ετσι. δλδ δεν γινετε να το βαψουν στην αντιπροσωπεια και να βγει λες και ειναι καινουργιο? |
Πάνος έγραψε: |
Τα λεφτα που θα δωσεις για να λυθει ολο και να βαφτει ακομα και στα σημεια της μηχανης ή του πατωματος |
B.M-SPORT έγραψε: |
Καλησπερα, γιατι δεν ρωτας για τοποθετηση αυτοκολητο στο χρωμα που θελεις, ειναι πολυ τις μοδας.
Πιστευω λιγοτερα χρηματα και το αποτελεσμα πολυ καλο. |
AlienHack έγραψε: |
Αν ησουνθεσνικη εχω φανοποιο με 600 ευρα στο βαφει ολο... |
greenpug106 έγραψε: |
Εγώ δεν κάλυψα τίποτε.
Απλά δουλεύεις με καθαριστικό μηχανής, νερό και σφουγάρι. Το νερό με πίεση μπορεί να κάνει τη ζημιά. |